Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Tegnap reggeltől-estig melós napom volt, így semmit sem láttam az EB-ből. Besült a finn tippem a guruban. Ma viszont úgy fest mindhárom találkozót nézni tudom majd:

15:00

Néptipp az ukrán győzelem magam a 1,5 overre fizettem be 1,33-on.

18:00

Guruztam a számomra érthetetlen 1,5 overt a dán-belgán 1,42!!!-miért ilyen magas az odds???
Kötöttem üzletet az x2-re is 1,25-ön

21:00
Itt is néptipp Hollandia győzelme. A 1,5 over meg alap 1,25 -ért

23:00
Kötöttem Kolumbiát 1,33-on.

Üdv, sound

Szaisztokfrancia meccsre

Ma egész nap csak a meló volt, egy fél meccset láttam, a svédek győzelmét a 2. félidőben.
Látva a végeredményeket sok jó dologról nem maradtam le!

Szombaton újra játszunk!
Jó sok mindent írtam, fogadtam már a francia meccsre?
Kikapunk 1,31
Over 3,5 3,33
3:1 15,00
Over 2,5 1.90 !!!!!
Mindkét csapat szerez gólt 2,50

A németeket fixre kihagyom holnap! este meg ez a spanyol - lengyel...hát nem is tudom ki-ki meccsé lépett elő!
üdv, sound

Sziasztok!

A tegnapi nagy fociünnep, nekem a veszteséget jelentette. Furcsa, mert örömmel veszítettem! Semmi rossz érzet nincs bennem, mert egyszer már megtörtént, hogy álmodtam meccsről, kezdő fogadóként talán 1998-ban???
FTC-AEK Athén 4:2 – az volt az álmomban akkor, hogy 4:0 után kapunk kettőt, majd kiesünk. ..és lezajlott.
Akkor döntöttem el, hogyha lesz hasonló álmom meccsel, akkor rámegyek. Rámentem és ennyi....nem  bocsájtottam volna meg magamnak, ha nem megyek bele a fogadásba!
Így most a júniusi roi elszállt – 3,12 egység mínuszban vagyok.

Ilyen ez. Hogy mekkora bukó volt fogadási szempontból a tegnap, arra itt egy kis összesítő:
https://www.sportfogadas.org/tippek?start=2021-06-19

Megyek tovább a mai napra, utolsó kör, mi is lehet:
18:00
Olaszország – Wales

Itália magabiztosan tündököl, de nem valami erős a csoportja. Walest is le kellene gyűrjék, de téttelen a meccs, mert 4 pontjával tuti beférne a jó harmadikok közé a szigetországi válogatott, ha a svájciak nagyon megszornák a törököket. A papírforma az esemény nélküli x-et vetíti előre.

Svájc – Törökország

A helvéteknek nagyon tömnie kellene a szétesett törököket. De egy vékony győzelemmel is lenne sansz csoportharmadik helyen tovább menni. Más eredmény (x2) szinte biztosan mindkét csapat halálát jelentené. Szerintem itt működni fog az élő overezés! Alaptipp a 1,5-es határ, csak most még gyenge 1,25.

Üdv. sound

3,5 over a svàjciak meccsén 1,32

2,5 over..
Gól 1,36 horvàt-skót

Érdemes menni a 3,5-re is ha igen kb 10 perc és ìrom sztem..

Sziasztok!

Nem sikerül felvennem az eb – ritmusát. Gyakorlatilag kora reggeltől, késő estig ,,dolgozom" feladatokat oldok meg, így egy-egy félidő megtekintése is boldogsággal tölt el.
Volt két jó live overem, meg egy jó gurum a napokban – yeah, már ez is öröm!

Ma a koraesti meccsekre esélyem sincs így elengedem őket!

A német – magyar mellett azonban nem tudok szó nélkül elmenni.
A hazai győzelem 1,20 alatt van, míg az x2 magasan 5 felett – pedig az x is jó a németeknek, s lehet/szerintem lesz is olyan pillanata a meccsnek, hogy Löwék megelégszenek majd az 1 ponttal is!

Gurum a félidei x2-ről szól, mert ezen a tornán mindig erős első 45 perceket tudtunk játszani! Sőt az Izland elleni szerencsétlen bekapott gól óta nem volt olyan, hogy az első félidőben vesztésre állt volna csapatunk!

szóval Hajrá!

Üdv, sound


Sziasztok!

Ma egész nap meló volt..sőt még most is!

Öröm a dánok simázása!
felbuzdulva gyorsan toltam egy olasz győzelmet 1,58-on!

Sziasztok!

Az olasz tippet bebuktam, ahogy oly sokan...
Örömteli, hogy újabb Guru-s hónap lett pozitív, melyet a függőben lévő eredmények már nem befolyásolnak. Jelenleg ebben a ,,versenyben" közel 30 % a ROI-om, s remélem, hogy ez nem fog romlani. Külön öröm, hogy ugyanitt az éves versenyben is elértem a minimum 60 irományt, ami tudva, hogy miken mentem át a félév során számomra több, mint büszkeség....itt 8 % körül lehet a ROI – nagyon örülnék, ha megmaradna év végére ez a szám!

A mai program:
belga – portugál 1,5 over – hajrá foci !

Üdv, sound

Sziasztok!

Zárom a júniusi hónapot:
-2,59 egységben zártam a valós fogadásaimat. Nagyban beárazta a mínuszolást a magyar-francia megálmodott 1:3 -s a hozzá kapcsolódó fogadások, -4 egységet csináltak...akkor sem hagyhattam volna ki, mert megálmodtam...

A hónap gurujában, viszont +23%-os lett a ROI, ami boldogság!

A jövő héten el akarok menni nyaralni hétfő-péntek, így az EB elődöntőket fogadói szempontból beáldozom. Mégis sokat gondolkodtam az eddigieken, s a péntek-szombati játéknapokon:

Felső ág:
Belgium-Olaszország

Ez a meccs döntőnek is beillene. Azt gondolom, hogy a belgák megint szopón vannak: Portugália, Olaszország – vélhetőleg Spanyolország és csak utána jönne a döntő. A csoport sima volt, de az egyenes kieséses csata végig cumi, a teljes elit szembejön, még a döntő előtt. Így nagy bravúr lenne, ha négy ,,döntőnek" beillő meccsen is győztesen jönnének ki. A mezőnyben szerintem Belgium a legjobb, mégsem fogja szerintem megnyerni. Lehet, hogy a harapós olaszok már most kiejtik őket – jó az Azzurri védekezése, s elől sok a variáció: Chiesa, Immobile, Belloti, Berardi...under 2,5!

Svájc-Spanyolország

Két hosszabbításból jövő csapat. Szerintem itt sima a 1,5 over, de nem éri meg mert 1,30 alatt van. Nyilván mindenki a spanyolokat várja a top4-be! Továbbjutásuk 1,30 – Svájc viszont, még sosem látott identitást mutatott az utolsó két meccsén!

Csehország – Dánia

Ezekkel jól kibasztak...mehetnek Bakuba! Azt gondolom, hogy a csehek stabilak, viszont a holland kiállítással könnyen ölükbe hullott a pesti mérkőzés. Volt annyira jó Csehország, hogy kihasználja az emberelőnyét. Dánia hasít a finn meccs óta. Wales ellen önbizalomnövelő győzelmet ért el! Nálam sima top4-es csapat az északi, a szorzók furcsák: x2 – 1,25, 2 – 2,10 (itt alapban nagy a különbség a kétesélynek 1,30 fölött kellene lennie); míg a dán továbbjutás 1,50! Na ez tetszik is rendesen!

Ukrajna – Anglia

Szerintem hatalmas dühítő faszság volt a svéd kiállítás. Nem is mondanám foultnak sem! Egyértelműen elrúgta a labdát a védő – gyorsabb volt, erősebb, meg minden – az ukrán elkésett és belerongyolt. Mondom szabálytalanság se – és leszarom mi lett a baja a Besedin nevű lúzernek....ilyen faszságot, hogy súlyos sérülést okozott ezért kiállítják, hát komolyan, ez milyen áll empatikus, áll együttérző, megkockáztatom liberális baromság! Ha kiütnek bokszmeccsen és kórházba visznek, mert rosszul estél, akkor empátiából leléptetik azt, aki kiütött?????
Szimpla baleset volt, ahol igen balfasz volt az ukrán játékos. Az a kiállítás a jobb svéd csapatot felőrőlte, és kiejtette, s itt van egy rossz ukrán. Anglia tovább fog jutni, rámegyek a 1,5 overre.


Összegezve most úgy látom, hogy belga-spanyol, dán-angol elődöntők lesznek. Szerintem Dánia megnyerheti most az EB-t, mert a legegységesebb csapat és az erőforrásaival jól gazdálkodik. Angliát tartom a másik fő esélyesnek, ha túléli a dán meccset. A másik ág szerintem kikészíti a csapatokat. Spanyolország védelmét szétszedte a horvát válogatott, erre képes az olasz és a belga is. Olaszország és Belgium viszont egymást fogja leölni az elődöntőért, ami kő kemény lesz.

Ki nyeri az EB-t?
Anglia – 2,27
Dánia 11,00
Indítok is egy szavazást! Melyik ágról jön a végső győztes? Felső ág: olasz, belga, spanyol , svájc. vagy alsó ág: cseh, dán, ukrán, angol.

üdv:
sound


Kedves Sound, minden tisztelet, de azt a kiallitast rosszul latod.
Nem tudom fociztal-e valaha nagypalyan, szerintem nem, mert kulonben maskent latnad szerintem.

Erre lenne erdemes kiirni egy szavazast, kivancsi lennek, masok hogy latjak.

Teny, hogy elrugta a koma a labdat, de utana nem igy mozog a labad, csak ha oda akarsz baszni az ellenfelnek. Visszahajlott a terde, tukorsima piros szerintem, nincs is kerdes. Egyebkent elismertek a svedek is.

Piece, udv, zb

Én is minden tisztelet mellett azt mondom, az piros lap volt, és itt nem is nagyon lehet miről vitázni.


Piros volt - megadtàk làttam én is...
Nézzétek a lassìtàst! Elrúgja a svéd tisztàn simàn. Nem csinàl utànna új rugó mozdulatot. Nézzétek milyen sebességgel jön az ukràn. Kivégzi sajàt magàt. A svéd a labdaérintés pillanatàban van a legnagyobb sebességben, aztàn lassul, tizedmàsodpercnyi ideje lenne visszahúzni a làbàt mondjuk 15 km/h -ról. Lehetetlen. Az ukràn bõven 30 km/h-val jön vagy 100 kilós tömeggel. A védõ csúszik a földön tehetetlenségben, nincs fék se irànyvàltoztatàsi lehetõség. Az ukràn ki se akar térni, bafék...
Sima baleset, szó sincs szàndékos testi sértésrõl..
Most megint megnézem....


Videót nem talàltam csak a kontakt pillanatàról temérdek fotót.
Danielsson a levegõben totàl tehetetlenségben úszik, miutàn tisztàn kontakt nélkül elrúgta a labdàt.
Az ukràn làbai a földön, làtszik a lépéstàv próbàl lassìtani sprintbõl. A kontakt csúnya, az elõzményt kellene nézni...ez baleset.

Megnéztem köszönöm Latzka. Elkésett az ukràn...ne a kontakt csúnyasàgàt nézzétek!
Abban, hogy ütköztek mindkét fél ludas, a svéd volt a gyorsabb. Baleset...elsülhetett volna fordítva is a kontakt, Danielsson is simàn belesérülhetett volna az ütközésbe, pedig övé volt a ladba, az elõny...