Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Szigo

Itt lakom a Gödörben! Pècs felé a buszmegàlló utàn a 2. hàz!!!! Ha kiönt a Karasica az àgyamban lesznek a halak....

A nagyvàrosiak ma szakadó esőben oktattak.
Szedi-Bóly 0:1 a 89. percben született a győztes gól....

2,5 over Reál meccsèn 1,34 0:1-nèl

Sziasztok

Tegnap simán fogtam 0:1-nél a 2,5 overt Real meccsén, kellett a végén hozzá Vinicius!
Kaptam egy 5 eurós ingyen fogadást az NB1-re – toltam Fradi meccsén a 1,5 overt 1,28 –on – pipa.

Az Atleti meccsét eladventeztük családilag, a Frankfurt meg nem adta az esélyt 1:1-nél nem fogadok..
Baselt néztem 0:1-nél meleg volt a tipp hóesésben nagyon nyomott a Luzern volt is egy les gólja a félidő végén. Aztán a második félidő elején gyors vendég dugó, vége 1:3 – ült a guru.

Jó kis vasárnap volt ez!

Ma:

Guru: mint írtam szeretném magam pluszba tenni a havi egyenleget illetően. Ehhez kellett 4 jó elemzés, az első kettő megállt a lábán (Barca, Basel). Most a harmadik a Kecsó pontszerzése a Hali ellen, s ha ül, akkor dobok egy végsőt holnapra!

Lesz még egy Osasuna meccs is, megnéztem Pamplonában szakadni fog a hó, ha nem lesz esély overezni az 50. perc környékén (ideális eredmény, ha valamelyik fél egy góllal vezet), akkor hagyom!

üdv, sound

1,5 over Kecsó meccsen 0:1-nél 1,70

Sziasztok!

Tegnap buktam a gurut...9 fogadás -4 egység.
Írhatnék egy elemzésért még 2000 ft-ért, de ezt most nem érdemlem meg, elengedem inkább és koncentrálok arra, hogy az éves mérleg decemberben megmaradjon pozitívban!

Nos a Kecsó meccsen az overem is megégett (felrúgtam az alapszabályt – egy meccs egy tipp...), és így mínuszra vágtam a fogadói hónapomat is. Pedig nagyon borult a pálya a hazaiak felé....

Ma
Rossz a Juventus, Salernóban illene nyerniük (1,30) – nézem, és ha adja a vendég siker fogom!

Sajnos a koraesti meccsekhez nem fogok odaérni, így inkább elengedem, pedig az Atalanta tutti jó lenne egy overre (a 2,5 over lett volna az utolsó gurum...). Jó lesz, ha este 20:00-ra hazaérek ma.

üdv,
sound

Juve meccsén 1,5 over 0:1-nèl 1,34

Sziasztok

Sikerült a saját fogadásaimat 0-!!!-n zárni novemberben...
0,34 egységnyi tét volt a hiány – ennyin kötöttem a Juve over 1,5-et, ami jött.

Remélem jobb lesz a december, s írom is a mait:
19:00
Belenézek a Sturm Graz meccsébe, aki eléggé szétesett az utóbbi időben, szétszedi őket a kettős terhelés. Az Altach is jó szar formát mutat, nyerni kellene a graziaknak! 1,50-en nyit.

Van 3 overes meccs:
20:45
Sassuolo – Napoli
Mindkét csapat gól gazdag összecsapásokat tol. A Po síkság szélén ilyenkor taknyos, ködös az idő kíváncsi vagyok mi lesz.

21:00
Real – Bilbaó

Menő most a Real, általában azért 2 gólt lő meccsenként, meg kell várni az időt s fogni egy kényelmes overt 1:0-nál az 55. perc környékén.

21:15
Nehogy már kihagyjam a liverpooli rangadót. Az angolok hétvégi koradélutános meccskezdései nem kedveznek nekem. Esti sávban meg ritkán van nagy meccs (hétfőn este a középcsapatok kapnak tv-sávot..), most viszont könnyű overt remélek!
üdv, sound

10,5 szöglet over 1,37
Sassu-napoli 0:1-nèl 7 szögletnél

1,33
Reál meccsèn 1,5 over 1:0-nál

Sziasztok

Tegnap beledőltem a saját kardomba, rosszkor rossz üzleteket kötöttem...
Napoli – szenvedtek egymással, volt sok szöglet, de gól nem. Szerződtem még 4 szögletre 35-38 perc alatt (addig volt 7), erre pillanatok alatt 0:2 – ekkor tudtam, hogy cumi. Tulajdonképp fél óra alatt több gól esett, mint szöglet 4 gól, 2 szöglet. Az elvem 0:0-nál hullámzó meccsnél pont az, hogy erőködnek, viszont csak sarokrúgásig jutnak, hát itt nem ez történt!

Real – kézenfekvő volt 1:0 után, hogy lesz még gól! Az Athletic ment, mint a golyó Courtois nagyokat védett, s benne volt, hogy egy kontrából rárúg még a Madrid.

Nos a para, hogy mindkét üzletet megkötném, ha újra ott lennék. Szerintem szerencsém sem volt bosszantó mínusz két egységgel kezdeni egy hónapot.

A máról:
Lazio – Udinese

Azt gondolom, hogy 1-es, s 2,5 over. Meglátom, mit tudok ebből élőben kihozni.

üdv, sound

Pörög a Lazio meccse. 1:2
4,5 over 1,67

Sziasztok!

Eléggé lecsó most nekem ez a hétvége...
Mikulás nap van (járom a vidéket ezerrel...), és jönnek a munkások közben egész hétvégén dolgozni. Esténként azért oda-odaülök!

Tegnap egy könnyű overes meccsen csináltam egy annál is könnyebb overt  jó szorzón! Szerintem  sokan nagyot kaszáltak a Lazio meccsével!

Ma:
Szerintem a Paks győz és meglepő lenne, ha nem ülne a 2,5 over. Épp az esti feszültség van remélem, a 2. félidőre odaérek!

Az Union meglepheti a Lipcsét, benne van a levegőben egy meglepi 1x! Nagy hullámzik az RB – résen kell lenni!

üdv, sound

Granada vezet 1:0
van gól az Álnevesben! van rà 20 perc
1,5 over 1,86

Szevasztok

Tegnap a Paks meccse előtt mentem egy tutti 1,5 overre. Hamar jött. 2:2 után volt egy pillanat, mikor nagyon szemeztem az 1x-el 1,26-on nem kellett. Aztán a hatvanadik perctől néztem 2:2-nél a 4,5 overt ami 1,17-en stagnált....-na neeem. A vége ismert a 96. percben 2:3.

Az Union meccsének lényegéről lecsúsztam. 2:1-nél kezdtem nézni a berlini hóesést. Nagyon remegtem a 3,5 overért, azonban a Lipcsében nem éreztem az átütőerőt. Nagy helyzetek a hazai oldalon voltak, viszont Gulácsi parádézott. A 80. percben már nem akartam kockázatos üzletet kötni.

Nem terveztem a Granada meccsével, illetve este mikor megláttam a 1,5 overt 1,44-en az esemény előtt fogtam a fejem – guruzni kellett volna, azonban a sűrű napi program miatt esélyem sem volt.  Nos 1:0-nál a 70. percben azt láttam, hogy egyre bátrabb és többet kockáztat az Alaves, s a 1,5 over 1,8 fölött – hát beszálltam. Jött is egy öngól és mosolyogtam....

Ma
Reális esélyem a délutáni/esti Mikulás őrület miatt az, ha 21:00-ra hazaérek. Ezért elengedem az egész játéknapot, estére viszont van 3 esemény:
Young Boys – guru
Real – guru

és a Napoli-Atalanta
Na mi az over, ha nem ez. Vigyázat, pont ilyenkor szokott lenni egy bazi nagy 0:0!!!

üdv, sound

Sziasztok

A tegnapi gurukról pár gondolat.
A második félidőre értem oda a Young Boys meccsén, akkor még vezetett a bajnok. Az első félidőt is láttam a gólig. Teljesen ült a papírforma! Aztán a 45. percben hazai kiállítás, a második félidőben vendég 11-es, és 1:2...-néztem, és ritkán írok ilyet: szerintem elfújták ezt a meccset. Mezőnyben nagyon kemény volt a Servette, volt, hogy sérülés/csere állapotáig rúgtak le hazai játékost, lap sem volt. A második gól egy szerencsétlenül pattogó vendégszabadrúgásból esett. Nos ez az a tipikus eset, hogy meccs előtti üzlettel szív a fogadó – mert ugyan minden meglátás ül, de a bíró felfogás tönkrevágja a tippet. Megjegyzem volt olyan időszak is a sérülések miatt, hogy 8 a 10 ellen játszott a Young Boys pár percig, akkor is veszélyesebb volt a kapura, mint ellenfele. A két pontrúgás szétcsapta a hazai győzelmet.
Felbosszantottam magam a svájci meccsen, így csak fél szemmel néztem a Realt! 0:2-nél éreztem némi kompenzációt, megnyugodtam, s elájultam a fáradtságtól.

Ma megint nyakamba veszem a megyét Mikulásilag, így ismét csak az esti eseményeket célzom be. Van két rangadó, amit sajnálok veszni hagyni...
Rapid-Austria – a bécsi derbi!
A Rapid az EL-ben pallérozódik, s ez a rutin kell a mai rangadón. Elég nagy a tét, mert a top 6-ba kerülésért (felsőházi rájátszás) megy a harc. Az 5-9. helyezett két ponton belül van, s mindkét bécsi csapat 20 pontos – szerintem szűken egy góllal nyer a hazai csapat...- nézni kellene.

Dinamo-Hajduk csata!
Ősi rivalizálás, s most a splitiek sem pukkadtak ki, a zágrábiak meg beragadtak. Fontos, nagy rangadó ez is! Szerintem sok gól lesz, bár az időjárás nincs a tipp melled (konkrétan szakad az eső most is és a meccs időpontjában is özönvíz várható..).

este:
A béna Juve idén top4-be se jut, ha így folytatja. Teljesen szétesett ez a klub, s az okokat senki sem tudja/sejti totális vergődés...a Genoa elvileg egy könnyű feladat. Hát nem tudom, az hogy 14 pont a hátrány a Milan-al szemben több, mint beszédes, hiszen a bajnokság felénél sem járunk. Mindenesetre meccs előtt a hazai 1,20 alatt van....- nem vagyok biztos abban, hogy képes behúzni a három pontot az Öreg Hölgy!

A Celta-Valencia a spanyol középcsapatok ,,se oszt – se nem szoroz" típusú meccse. Egyik sem fog kiesni és egyik sem fog nemzetközi kupaindulásért küzdeni. A bajnokság vége előtt 8-10 fordulóval, ott állnak majd a senki földjén se előre/se hátra állapotban és adogatják majd le a pontokat, vagy indokolatlanul győznek majd (valakit segítenek azzal, ha a riválisukat elruházzák...). Most meg talán fogni lehet egy 1,5 overt, ha valamelyikük vezet majd és nem lesz egy elcseszett 0:0 vasárnap estére.

Szóval ma este nem biztos az, hogy érdemes lesz focimeccset nézni....

üdv, sound