Let's get ready to rumble - a 13. menet (Latzka)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ugyanaz lesz az első tipp, mint októberben volt; akkor nem jött, de majd most ;)
(bet365-nél ez 3 tizeddel kevesebb, ott 1,44 ???)

November
1. tipp

PSV - Deen Haag
tipp: Eran Zahavi gólt lő :ok:
odds: 1,74
Tét: 10 000 egység
unibet


Mérkőzés kezdete 16:45, Zahavi a kezdőben. A holland bajnokságról a fiatalok jutnak az eszünkbe, de a PSV húzott egy váratlant és leigazolta a már eléggé koros, 33 éves Zahavit. Miért? Ezért: https://www.eredmenyek.com/jatekos/zahavi-eran/UmW7stEd/ Gól, gól és gól jellemzi. Lehet mondani, hogy Izraelben és Kínában könnyű, de a holland liga sem az a bivaly bajnokság. Az Európa Ligában góllal debütált, a bajnokságban meglepetésre 2 meccs 151 perce alatt még semmi. A Deen Haag ellen a bukik 3-4 gólt várnak, abból tippem szerint minimum egy Zahavié lesz.


November
2. tipp

Vuelta 13. szakasz
tipp: Remi Cavagna TOP3 :noway:
odds: 1,40
Tét: 15 000 egység
unibet


Éppen azon filóztam, hogy 2,75-ért tenni kellene, hogy megnyeri a szakaszt, de most már kijött a TOP3 ajánlat is unibetnél. 
33,7 km-es időfutam lesz, ami szinte végig sík lesz, kivéve az utolsó 1,8 km-t. Az viszont nagyon nem sík; egy 2016-os szakaszleírásban így jellemezték ezt a részt: "A Mirador de Ézaro két kilométeres fala átlagosan 14%-os, a legmeredekebb részén eléri a 29%-ot is!"
Jelenleg Roglicra 1,72 a szorzó, Cavagna 2,75; aztán Oliveira 11,00, Garrison 26,00 és így tovább. Tehát igazából két esélyessel számolnak, a hegyi rész miatt esélyesebb a szlovén. Aki viszont ma volt, hogy bajban volt és közel volt a megrogyáshoz, de Kuss kihúzta a pácból. Végig koncentrálva, minden beleadva kellett jönnie..
Eközben Cavagna? Véleményem szerint már a holnapi szakaszra gondolva pihent és becsorgott 31 perc hátránnyal. Még a németek óriás sprintere, Pascal Ackermann is 3 perccel hamarabb beért.
Nálam a pihentebb francia a szakasz legnagyobb esélyese; annyit azért tud ő hegyen, hogy azon az 1,8 km-en ne veszítsen annyit, mint amennyit síkon ver a többiekre. Bátrabbaknak Cavagna szakasz; biztosabb tippnek pedig 1,40-ért a TOP3 is egy nagyon jó opció.

November
3. tipp

FTC - Juventus
tipp: Juventus :ok:
odds: 1,26
Tét: 20 000 egység
unibet

November
4. tipp

Sinner - Huesler
tipp: Sinner :ok:
odds: 1,12
Tét: 20 000 egység
bet365

November
5. tipp

Bicskei TC - FTC
tipp: FTC :ok:
odds: 1,083
Tét: 40 000 egység
bet365


Ha a Fradi B és C sorának keveréke játszik, akkor is nyerniük kell.

November
6. tipp

Furness - Peniston
tipp: Furness :ok:
odds: 1,28
Tét: 20 000 egység
bet365


Tenisz ITF Heraklion elődöntő. A francia Furness-szel nincs bírás, már 16 mérkőzéses nyerőszériában van. Elég piszok húzás lenne, ha ez most szakadna meg :P Az elmúlt 2 mérkőzésen 6 gémet engedett, 1-1 db 6-0-át pedig kiosztott Choinskinak és Gerchnek is. Penistonról nem is nagyon hallottam, de idei 24/24-es statja alapján nem is meglepő. Azért Furness 38/10-e jobban mutat; szerintem 2 szettben behúzza.

A kezdő a vártnál is jobb a Fradi meccsen; már csak az a kérdés, hogy mondjuk a BL után hogyan tekintenek egy ilyen kis szimpla magyar kupa mérkőzésre.

A tenisz 6-2 1-2*-nél eső(!) miatt félbeszakadt; valamiért nem gondoltam, hogy szabadtéri; de valamikor csak befejezik ???

Idézetet írta: Latzka Dátum november 14, 2020, 14:30:50
A tenisz 6-2 1-2*-nél eső(!) miatt félbeszakadt; valamiért nem gondoltam, hogy szabadtéri; de valamikor csak befejezik ???

Ma délelőtt folytatták. 5 gémet zsinórban behúzva hamar befejezte a francia; majd a szinte rögtön ezután következő döntőt is 3 szettben megnyerte Furness :ok: 1,50-en tenni kellett volna.

November
7. tipp

Nadal - Thiem
tipp: Nadal :noway:
odds: 1,56
Tét: 10 000 egység
tippmix


Most reggel bet365-nél 1,53, unibetnél 1,55; a tipsz most veri őket ??? A meccsről pedig annyit, hogy nekem Thiem nagyon fáradtnak tűnik; ma nem érdemes nekimennie a betonnak, mert beveri a fejét :laugh:

November
8. tipp

Anglia - Izland
tipp: Anglia 1,5 gól felett :ok:
odds: 1,28
Tét: 20 000 egység
bet365


5 meccsen 3 gólt rúgott Anglia; ez alapján nem egy nagy tipp.. Viszont ismerjük be, hogy Izland nem egy nagy szám csapat + a legutóbbi két NL vereség miatt most már mutatnia kell valamit az angoloknak.

November
9. tipp
élő

Venus/Peers - Melzer/Roger-Vasselin
tipp: 2. szett Venus/Peers :noway:
odds: 1,53
Tét: 10 000 egység
bet365


Az 1. szett alapján most fejben nagyon nagy a különbség; Venus és Peers transzban, maximális fókuszban; Melzeréken ez egyáltalán nem látszik.

Venus mindent eltoszott a tie-breakben; bosszantó, hogy addig szinte hiba nélkül játszott :redchug:
Kíváncsi leszek az angolokra; kezdőjük több olyan játékosokból áll, akik még igencsak nem kiforottak; utólag nem tenném. Ez van, ha kicsit erőlködéssel választ a fogadó a kínálatból..

#Utazásakoponyámkörül#1

Mindig tervezem, hogy majd írok fogadással kapcsolatos tapasztalatokat, negatív s pozitív élményeket, ilyen-olyan gondolatokat. Eddig még nem jött össze, de itt az első kis apróság :)

Jön a szombati nap hívogató varázsa fogadási szempontból (bő kínálat); és ez extra csábító; pláne, ha az azt megelőző napokban a kínálat elég gyér volt. (még mindig nehéz komolyan venni a Nemzetek Ligáját..) Szóval ilyenkor a fogadó könnyen pórul járhat, ha nem jól kezeli ezt a helyzetet és nem eléggé megfontolt. Nem szabad túlpörögni :)

November
10. tipp

Koolhof/Mektic - Granollers/Zeballos
tipp: Koolhof/Mektic :ok:
odds: 1,59
Tét: 10 000 egység
tippmix


50-50% körül lenne a 2 páros esélye; sőt inkább talán Granoék lennének az esélyesek.
De! Tegnap este a spanyol sérülése miatt visszaléptek a Vasselin/Melzer elleni mérkőzésen az 1. szett tie-breakjében. Persze biztosan kisakkozták, hogy így is továbbmennek és van ebben elővigyázatosság is, de mégis rossz, ha már ilyet kell tenni. Szóval ennél a tippnél nem csak azzal számolok, hogy a Koolhof/Mektic duó amúgy is nyerhet, hanem benne van a pakliban, hogy ma sem megy végig a találkozó. Fogadni 1 ball-os irodánál érdemes; fejből ilyen kettő jutott az eszembe; és a tippmix 1,59 vs. 1,57 ellenében felülmúlta a bwint ???

Az meg már csak mellékesen, hogy nem tudom ki volt az a hölgy, aki közvetítette a tegnapi párosmeccset, de annyira határozottan állította, hogy a Granollers/Zeballos páros a mérkőzésen való visszalépésével a tornától is vissza kell, hogy lépjen... Csoportmérkőzéses struktúrában ez egy nagy hülyeségnek tűnt nekem, de mondom jól van legyen; csak jobban tudja a szakkommentátor.. Hát nem :redchug: