Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok

A mai

13:30
Budafok-MTK
Tipp: 1,5 over 1,32


Egész héten nézem, és informálódtam. Meg akartam írni guruban, de a főoldali cikk erről szól, így nem fárasztok senkit az indokaimmal. Elég annyi, hogy Vargával baromi jól járt az MTK, szerintem a Fradi rossz üzletet csinált Geráékkal...Győzelmi kényszerben a hazaiak, és Borisék kreatív támadófocit tolnak, lesz itt minden, mint a búcsúban.

Opcionális, két meccs:
14:00
Osasuna-Granada


Ha hamar lejön a két gól a magyar bajnokin, akkor átmegyek erre a piacra, Szokásos x2 a tipp, pár hete fordított felállásban simán győzött a Granada, mos 1,55-ről indul a beajánlott kimenetel. Szerintem több, mint jóóóó

15:00
Verona-Napoli

Meglepetést szimatolok 1x! 1,97-en nyit a piac! Tegnap a két éllovas is égett, és a Napolinak az elvesztett szuperkupadöntő sem tehetett jót. Közben a Helles nyomhatta a regenerálódást, a wellnest, meg a taktikai rákészülést – jók és Juric felettébb okos a szezonban!

Biztosan nézem:

16:45
Feyenoord-AZ
lsd Guru x2


21:00
Atleti-Valencia


Odaülök este, hátha kényelmesen tudok fogni egy hazait félóra után, ha úgy van. Persze ha a matracosok korán vezetnek, akkor majd jól  elengedem...

A tegnapiból okulva – minden az időbeosztásomon múlik, úgyhogy most jól nekiesek az online melómnak, hogy fejben odaérjek a meccsekhez.

Üdv, béke:
sound


Atlético meccsén 1:1. Bedarálja a hazai csapat 1,68

Nagyon pörög a passzjáték a GB-TB meccsén.
7:14-nél 52,5 over 1,36

Sziasztok!

Jól kezdődött a következő havi etap. Örömteli volt a guru is, azt néztem, hogy gyakorlatilag egy kivételével minden elemzés jött tegnap a játékosoknak!
Írom a benyomásokat:

Budafok-MTK 2:2

Hat perc alatt megvolt a 1,5 over. Utána mentem a Granada meccsére.

Osasuma-Granada 3:1

0:0-nál szálltam be, eléggé inogtam, mikor tettem – mondtam is, hogy francnak vállalok kockázatot, amikor vannak biztosabb kimenetek is. De rábeszéltem magam: annyi jó üzletet írtam ki a naplóba az utóbbi napokban úgy, hogy nem fogadtam meg...raktam, aztán sitty-sutty 2:0. 2:1-nél még élt a remény, de bedőlt.

Feyenoord-AZ 2:3

0:0-nál akartam fogni az x2-őt 1,50-ért, de pont letiltott a rendszer és 0:1. Utána csak néztem a meccset, nagyon szórakoztató, szellemes és látványos az alkmaariak játéka. Tök labdabiztosak és gyorsak, bírtam!

Atleti-Valencia 3:1

0:1-nél elbizonytalanodtam, de 1:1 után már az első félidőben elkezdtek fetrengeni a Denevérek. Na mondom ez meglehet, fogtam is a hazait és le is szállította magabiztosan a spanyol éllovas. Érdemes így progresszívan eseményt vadászni: 1.44 volt meccs előtt, 1.68-on volt meg, de láttam később 1,90-ért is – így az élő meccs maga a bizonyosság/elbizonytalanítás, és jobb üzletet lehet kötni talán kevesebb kockázattal (ha az ember bírja ideggel, és azt látja, amit néz...).

..ééés a +1 NFL
Idén valahogy nem követtem az eseményeket, de mint oly sokan én is Bradysta vagyok. Mikor az első negyedben láttam, hogy egyik csapat sem fut, csak röpködnek a passzok elcsíptem egy overt. Akkor jött a tipp, mikor a félidő végén negyedik és egyre atomgólpasszt dobott Brady – 21:10 után nem volt kérdés, hogy jön a tipp!

A mai amolyan szünnap féle.
Megnézem a Bilbaó meccsét, ahol alapban kiszúrja a szememet a 1,5 overre ajánlott 1,60 feletti odds. Meglátom élőzöm – e? Inkább a hetet fogom jobban áttekinteni ma, fogadási tervet készítek, informálódom – kell még két guru a hónapban, s ott 8/7-es a mutató, jó lenne nem hibázni már többet.

Üdv, barátsággal:
sound

Szia, igazán remek a napló! Nagyon jók a tippek és hasznosak a meglátások! Letisztult és érződik benne az az irányelv, fogadási filozófia és következetesség ami az elején meg lett fogalmazva! És úgy vélem sikerült elérni azt amit a legnehezebb, hogy ne fogadjon mindenre az ember és tudja elengedni a meccseket ill. sok munkával és jó érzékkel kiszűrni a fogadásra érdemes ajánlatokat! Elismerésem :beerchug:
További sikereket kívánok.  :cya:

Sziasztok

Köszönöm Experte! Az igazság az, hogy most jelenleg azzal küzdök, hogy sok jó meglátás van, amit ide is kiírok, de többnyire nem fogadom meg, mert élőben szeretnék biztosra menni és keveset kockáztatni. Viszont sok esetben sajnálom, hogy valamit nem játszom, meg és aztán látom utólag, hogy simán jött volna, de mivel vagy nem tudok odaülni és élőben dönteni inkább hagyom.
Ilyesmi fura volt a tegnap is:
Bilbao 5:1-es győzelme: amit előzetesen 1,5 overbe vettem volna 1,61-ért...Le is ültem nézni, de a villám gólváltás után (amivel jött is volna a tipp), meghalt számomra az esemény, s nem tudtam friss aggyal flexibilisen változtatni a gondolataimon, és más fogadást kigondolni/lereagálni, inkább elengedtem.

Írom a mai napot is.
Meglehetősen zsúfolt volt a programom ma, így csak most értem ide.
Tervben volt a Lokomotív Zagreb meccsére az 1x – jelenleg 2:0-ra vezet a Sibenik...jó, hogy nem foglalkoztam mélyebben az eseménnyel. De a hátralévők:

20:00
Emmen-PSV


Alap a vendéggyőzelem, a nap elején, még 1,44-ért mérték, de most már csak 1,36. Nyeretlen még a hazai csapat a szezonban! Hat pontjával tök utolsó. Kivárnék az első 20 percben, hátha marad a 0:0, s el tudok csípni egy jó szorzót a PSV-re, olyan 1,50 körülit.

21:15
Sotton-Arsenal

Hétvégén, FA meccsen 1:0-ra győzött hasonló szereposztásban a hazai gárda. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy pár napra rá mire mennek a felek. Fogadási tervem itt nincs, gólokban nem, de a szögletekben hiszek! Szombaton volt 12!

üdv, barátsággal:
sound

Nem bírtam kivàrni 1,40 psv 20. perc...

Sziasztok!

A tegnapról pár szó:
A PSV találkozóját néztem, s 1,40-nél nem igazán akart feljebb menni a vendégre kínált szorzó, és a 20. perc környékén teljesen beszorult az Emmen – konkrétan úgy éreztem levegőben lóg az eindhoveni gól. Volt egy csomó kihagyott helyzet, és a félidei 0:0 után viszont stabilizálódott a hazai védekezés. Vakargattam már mindenemet, hogy nehogy már a 70. perc után azon kell izguljak, hogy a tök utolsót képes-e legyőzni a PSV. Végül egy potyával és egy szép fejessel lejött a 2:0.
Az elhúzódó 20:00-kor kezdődő meccs miatt lemaradtam az Arsenal 1:3-as találkozójáról, és a második félidőre nem szálltam be 1:2 után.

A máról:

17:05
Dinamo-Hajduk


Biztos, hogy nem tudom nézni ezt a meccset, amit nagyon sajnálok! A véleményem az, hogy a szoros bajnoki helyzet miatt győz a fővárosi alakulat, tegnap még 1,50-en állt, de a szorzó esik. Hazai pályán ez '19-ben sikerült utoljára, ezért javaslom, a meccs nézését, és indokolt esetben fogadását. Ne feledjük, hogy az erős Gorica ellen a hajrában 3:2-es vesztett helyzetben tudott fordítani és 4:3-ra nyerni a Dinamo, s most papíron jóval gyengébb a Hajduk.

18:45
AZ-Utrecht


Láttam jó pár meccset az alkmaariaktól, s szerintem ez sima hazai győzelem lehet. Oda kell ülni, fogni, vagy akár overezni. Látványos jó focit, gólokat várok. A hazai, kezdés előtt 1,70 feletti – szóval szerintem jó üzletet kínál ez az esemény.

20:00
Wolfsberg-LASK


Két alapban overes csapat Ausztriából, a góltermelés (adok-kapok), mindkettejüknél 3 felett átlagol! A hazaiak két '21-es meccsükön játszottak két 0:0-át! Azaz oda kell ülni, meg kell fejteni – üzletet, könnyű overt sejtek ebben a párosításban.

21:15
MU-Scheffield


Vergődik a tavalyi sikeres újoncév után a vendéggárda, így papíron ez sima hazai kell legyen! Az 1,25-ös kezdőszorzó nem tetszik, ki kell várni, hátha lehet könnyű üzletet kötni: lsd a tegnapi PSV-s stratégia!

Jelentkezem élőben, üdv:
sound


AZ 1x 0:0-nál 1,36

Sziasztok!

A tegnapról:
Dinamóhoz 2:1-nál tudtam csatlakozni, végül 3:1 lett, nem fogadtam.
AZ – jó volt a hazai csapat, a 20. perc környékétől uralta a meccset, sajnos mindent kihagyott, s a 70. percben elsült van de Streek lába 0:1. 0:0-nál szálltam be az 1x-be, ez biza bukó, van ilyen!
A LASK 3:0-ra nyert idegenben, jött volna az overezés, de beáldoztam az időmet, a találkozó időpontjában írtam a mai gurut. Sokáig 0:0 volt, majd sorban jöttek a vendéggólok erről bizony lemaradtam...
0:1-nél kapcsolódtam az MU találkozójába (párhuzamosan belenéztem a kézilabda válogatottunk meccsének véghajrájába..), s ugyan benne volt a gól a meccsben de kiváram – sokat gondolkodtam , hogy rakjam-e a hazai fordítást. A vége 1:2 – jó nagy bukó lett volna.

Alapban sok volt a bukó tipp tegnap itt az oldalon is! Örülhetek, hogy ennyivel megúsztam!

Mára:
18:45
Sparta-Twente
lsd guru x2


21:00
Tottenham-'Pool


Csak odaülök ehhez a rangadóhoz. Utóbbi öt bajnokiján csak három gólt lőtt a Liverpool. Most ezekben a hetekben bukják be a címvédést. Kellene tőlük egy demonstratív győzelem, nagy taktikai csatára számítok, kevés góllal. Nézem, írom, lehet, hogy szöglet over lesz...

Rossz nap után, érdemes biztonsági tippekkel javítani – azok pedig nem jönnek mindig könnyen, tovább taszíthatják a negatívba a fogadót, amiből akár egy hosszabb negatív spirál is kerekedhet. Nehéz de most ki kell várnom, a könnyű hasznot hozó üzletet – önbizalom növelő, számlabarát megoldás.

Közben zártam a havi gurut is, meg van a 10 elemzés. Jelenleg 8/7-es a mutatóm, s 30 % feletti a ROI, ami talán a legmagasabb jelenleg a játékosok között. A tét minimalizálás miatt 2021 első guruja biztosan plusszos lesz, remélem, hogy nem rontom le a mérleget a maradék két elemzéssel: Twente és a Hertha pontszerzése!

Üdv, béke:
sound



Pool meccsén 1:2-nèl 3,5 over 1,31

Sziasztok!

Jött az újabb guru, így 9/8-as a hónap eddig:

Sparta-Twente 0:0

Az előzmények alapján könnyebb szülésre számítottam. Nem volt rossz meccs, de jó sem. Ciklusokban változott a találkozó 10-15 percenként, hol egyik, hol másik csapat dominált. A második félidőben a 60. perc környékén tipizátam: egy igaz egygólos találkozó, s benne volt, hogy a hazaiak lövik azt az egyet. Sajnos a 93. percben is benne volt még, hogy valamelyikük betalál. Izgulni kellett érte, de jött az x2.

Tottenham-Liverpool 1:3

A rossz tegnapelőtti nap után arra utaztam, hogy könnyű és sikeres üzletet tudjak kötni. Egyébként ez a naplóban is látszik, ha hibázok (mindenki előbb-utóbb belenyúl a szarba ha fogad...), akkor utána kivárom azt a könnyű lehetőséget, amit tálcán kínál a sors – ha az ember odaül, és figyel jönni fog az esély!
A lényeg: tök jól jött a fogadó stratégiámnak a vendégek első félidei gólja. Lehetett arra számítani, hogy jönni fog a második, de 1,20 alatti szorzón nem akartam kötni a 1,5 overt. 0:2 után temettem a meccset, de gyorsan szépített a hazai csapat. Most jött el az időm, mindkét fél aktív az előre játékban 3,5 over 1,28. Rámentem letilt, Salah gól!! Na mondom lecsúsztam. Már kezdtem készülődni, hogy akkor lefekszem, amikor egyszer csak érvénytelenítik újra 1:2! Na akkor most 1,31! ...simán adta boldogság!

Ma hasonló overekre mennék rá!
A fő esemény:

20:30
Stuttgart-Mainz


A vendégeknek most már minden meccs bajnoki döntő. Nincs értelme a bunker focinak, s lásd le is tudták győzni a Lipcsét. Matarazzo alapban a támadófoci felé nyit bőven 3-as feletti gólátlaggal. Szerintem itt lehet majd könnyű overt fogni, Coulybaly és Wamangituka meg tudja szerintem bontani a szélen a vendégek védelmét, de a Mainznak fel kell vennie a kesztyűt. Nem véletlen, hogy a 1,5 over 1,20 alatt van.

Ha gáz van a németeknél, pl félidei 3:0..

21:00
Valladoid-Huesca


A kiesés elkerülésének szempontjából mindkét gárdának kulcsmeccs a ma esti csörte. Rendszerint leértékelik a Valladoid gólképességét a bukik, pedig közel 2,5 a találkozóikon az átlag. Szerintem a 1,5 overre ajánlott 1,50 alapban akár meccs előtt is jó (én biztos, hogy kivárok és élőzök), de könnyeb lesz fogni a második félidő 50. perce után, ha valamelyikük egy góllal vezet. Lehet, hogy csak pl 1,34-ért lesz adja akkor, de biztosabb.

Üdv, béke:
sound


Stuttgartban 1,5 over 1,36

Fordìtana....gól
Valladolid 1,5 over 1,34