Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Indította Sound, július 09, 2020, 19:58:54

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sound

**** Tősgyökeres
Sziasztok!

Megtetszett oak női kosár tippje!
Legyőzik a csajok a szlovák válogatottat, a sportingbullon 1,58-ért megkaptam.

Sound

**** Tősgyökeres
Sziasztok!

Jó volt a tegnap. Érdemes többször naponta visszanézni az orgra tippért, mert egyszer-egyszer belefuthat az ember a tuttiba.
Ilyen volt oak női kosártippje. Néztem is a végjáték sima volt, de maga a meccs nem volt könnyű, a szorzó viszont az én szintemen bika: 1,58.
Nem kellett izgulni a Basel meccséért sem. A Lausanne együttesében nem volt meg a kellő kraft 0:2 után ki is kapcsoltam, persze követtem: 0:3, végül 1:3.

Ma egy újabb gurus tippet dobok be, remélem ez is sima lesz, mint a tegnapi, a szorzó nem erős, de legalább van:
20:30
Hertha-Bayern
2,5 over

Üdv, béke:
sound

Sound

**** Tősgyökeres
Sziasztok!

A tegnapi berlini meccsel megégett a gurum...
Amikor láttam, hogy mennyire esik a hó, már gondoltam, hogy szívás lehet...Ennek ellenére rengeteg helyzetet hagytak ki a csapatok, szóval jönnie kellett volna a bulinak.

Írom a mait, sajnos épp hazaestem a szombati teendők után. Első számú feladat a mérkőzések nézése.

15:00
Osijek-Hajduk


Győzni fog szerintem az eszéki csapat, de az 1x is 1,30 felett van! Akartam guruzni, időm semmi sem volt rá...

15:30
Freiburg-Dortmund


Overezném! Nézem írom.

16:30
PSV-Twente


Idegenben hasít a Twente, de a hazaiaknak kellene a győzem. Szerintem lesz olyan pillanat, amikor overbe, vagy háromesélyes/kétesélyes kimenetelbe be lehet majd szállni.

18:00
Juve-Roma


Jó meccset, gólokat várok! Remélem lesz lehetőség élő fogadásra!

20:45
Genoa-Napoli


Alapban x-ben gondolkodtam az összecsapás kapcsán! Várda ráerősített! Nézem, s remélem tudok üzletet csinálni.

Üdv:
sound


Sound

**** Tősgyökeres
Juve meccsén 1,5 over 1,63

Sound

**** Tősgyökeres
Kicsit matekozom az nba késő esti meccsèn:
Sac-Den 23:00-tól:

Az over határ 226-ra van lőve. A csapatok összesített átlaga 21/21 meccs után 229. Így esemény előtt a 216/17 1.30 környékén köthető.
Számolom nézem írom ha úgy adja a könnyű over.

Rég csináltam ezt a játékot de most adja...végig néztem 4-5 focimeccset ma, s csak a Juvéra kötöttem üzletet - s már napok óta alig-alig fogadok csak várok, figyelek...hátha most sikerül egy könnyű hasznot csiholni.

Sound

**** Tősgyökeres
210,5  lett meg 1,28-on.

Sound

**** Tősgyökeres
Sziasztok

Vasárnap alapban egy kicsit visszapillantok, mert január 24-én vontam havi mérleget, és azóta két hét telt el. Most valószínűleg február 28-án zárok majd egy etapot. Két hét alatt a valós fogadások alapján 10,5 a Roi.

Tegnap sok meccset néztem:

Osijek-Hajduk 2:0

Jobbak voltak a splitiek! Aztán emberelőnybe került a hazai csapat és felborult a pálya. Nem szokásom 0:0-nál rakni a 0,5 overt, de épp kerestem valami irodát/szorzót amikor Lacink bevágott egy bombát. 1:0 után Bjelica képes egy visszafogott, óvatosabb játékot kérni játékosaitól, hiszen ember és gólelőnyben is volt csapata, így hagytam a meccset, de a végjátékban csak meglett a második találat is.

A Freiburg meglepetésre 2:0-al ment három perc alatt (49, 52), s ilyenkor hagyom az eseményt a csudába. Írtam korábban is: a mérkőzések gyakorta 8-10 perces periódusokban dőlnek el. A baj csak az, hogy a játékon amúgy nem érezhető, hogy mikor következik el ez a periódus. 1:0 után egy 15 perccel jól overezhető lett volna az esemény, de így nem, ráadásul csak a véghajrában tudott szépíteni a Dortmund.

Ugyanez volt a Psv-vel is: 30. 36. perc 2:0. Utána már mit csináhatsz...

Juve-Roma 2:0

Itt adott volt egy jó forgatókönyv. 1:0-s hazai vezetésnél, meddő vendégpróbálkozások után Pirlo hozta a friss embereket – addig is veszélyesebb volt az Öreg Hölgy. Raktam, beírtam, s vagy két perc múlva jött is a második dugó. Ez szépen jött.

Genoa-Napoli 2:1

Erőtlen vendégcsapatra készültem. Kezdés után mégis a nápolyiaké volt a pálya, így Pandev vezető gólja némileg váratlanul esett, be. 11. perc 1:0 – korai bármit is lépni, de a 26-ban 2:0-nál azt mondtam, hogy ez is leves lesz! Onnantól hasónló volt a forgatókönyv, mint a Freiburg meccsén. Csak a hajrában szépített a Napoli.

Sac-Den 119:114

Fogtam egy könnyű overt. Nehezen indult be a pontgyártás, a félidőben csak 105 volt. Előzetesen 116 környékére lőttem a meccset. A harmadik negyed végén látható volt, hogy amit kötöttem (210) az sima lesz! A vége 233 – utólag nézve nem hazudtak a számok, kicsit alálőtték a bukik az overhatárt.

Jó sok meccsbe mentem bele (6) és csak két üzletet tudtam csinálni, mindkettő jónak bizonyult. Ilyen ,,munkás" ez...talán ez a pozitív mérleg titka: mindig ugyanazt kell megcsinálni; ki kell várni, meg kell csinálni. A stílus sikerességének szerintem legalább 60-70 %-ban a türelem és a fegyelem az alapja. A többi maga a sportszakma, illetve a szerencsés kiválasztás (mindkettő a figyelmen alapul).

Hamarosan írom a mai kiválasztott eseményeket!

Üdv, sound

Sound

**** Tősgyökeres
Sziasztok!

A mai programom:

14:10
Paks-Budafok
Tipp: 1,5 over 1,22


Látva miket művel előre játékban ez a két csapat, szerintem ez a tipp a sima, ne hagyd ott kategória, lehet lesz 10 perc alatt 2:0, s akkor lecsúszás...

Három további meccsen egy sablonos fogadási taktikát követek: Várd ki a hazai győzelem szorzójának emelkedését, és szállj be jól az üzletbe pl.: 30-ik perc környékén egy 30-40 %-al jobb szorzóért, mint amit a meccs előtt kínáltak a bukik!

15:00
Milan-Crotone


Szerintem nem kérdés, hogy Ibráék ezt behúzzák. Ha egy jó 25 percet kihúz a Crotone, akkor az már hálás lehet: 1,22-ről indulunk, s 1,40 körül ez már jó üzlet!

16:00
Young Boys-Lausanne


Láttam a vendégeket hét közben. Elfogytak a Basel-el szemben (1:3), és az éllovas azért Svájc legjobbja. 1,44-en kezdett, lassan esik a hazai szorzó. Ha olyan a játék akkor itt érdemes lehet az első negyedóra után beszállni.

18:30
Fradi-Vidi


Veretem a Vidit, mert pocsék formát mutat. Rebrov ma gyakorlatilag lerendezheti a bajnoki címet, és marad 12 lötyögős felkészülési meccs a szezonból. Némileg meglep az 1,95-ös kezdőszorzó. Nézem, ha fogom, írom!

a ma estét pihenéssel töltöm! rám fér – no meccs!

Üdv, sound

Sound

**** Tősgyökeres
1,30-ért raktam a Milan győzelmét

Sound

**** Tősgyökeres
Biztos, hogy nem maradok fenn éjjel nfl döntőt nézni!!!
Két főképp passzoló csapat szerintem simán overes làtványos meccset csinál...
A 46,5 over 1,29 - nem tudom otthagyni! Novemberben 51 pontot hozták össze, s a főcsoport-döntőkben sem a védelmekről szóltak!

Sound

**** Tősgyökeres
Sziasztok!

Ilyen ez a ,,vak" – előre, és ráadásul még nem is nézed..-fogadás:
NFL 40 pont...a Kansasnak nem volt TD-je ennyi kellett volna, ami így leírva kevés, a pályán meg láthatóan sok. Mindenki overes meccset várt joggal.
A Paks simán hozta a 1,5 overt.
A Milan esetében könnyen meg tudtam csinálni a hazaira való fogadást.
Kicsit korán a 10. percben vezetett már a Young Boys, s gyorsan megvolt a 4 közte...nem tudtam üzletet kötni
A Fradi meccsében ténylegesen bealudtam. Ha észnél vagyok, akkor a második félidő elején foghattam volna egy 1,5 overt...

Új nap új esélyek:

18:00
Slaven-Gorica


Nálam x2 ez a meccs, bár a vendégek varasdi veresége, kicsit visszaveszi a lelkesedésem. Tudom ma nézni, s ha láttam volna Lovricék múlt heti vereségét, s okait lehet megírtam volna guruban...így marad a mai figyelés, a könnyű over is benne van!

21:00
Atleti-Celta


Gólokra mennék. A 1,5 over 1,40 körüli! Erős a főoldali elemzés, Trippier hiánya eltántorít a sima hazai győzelemtől! Eső pillantásra úgy érzem, hogy az is jönni fog! Élőzöm, írom4

Üdv,
sound

Sound

**** Tősgyökeres

Sound

**** Tősgyökeres
Atletico győzelem 1,82

Sound

**** Tősgyökeres
Sziasztok

Tegnap az történt, hogy egész délután számoltam. Konkrétan az orgon megjelenő népszerű tippekkel (legtöbbek által játszott napi kimenetek) dolgoztam. Kizárólag foci, és 2,00 alatti kimenetek, visszamenőleg 2020 jan 1-ig. Éjjel feldolgoztam a rengeteg adatot, melyet osztályoztam különféle ligákra. Persze a spanyolt még koraeste megcsináltam, az Atletico miatt, az angolt (Leeds) nem, mert látható, hogy nagyon mínuszos a szigetország. A LaLiga viszont plusszos, így ezzel a többletinfóval mentem a meccsnek neki.

Gorica – félidő végén kötöttem az x2-őt. Lovric megint vágott egy hatalmas gólt 0:1, a kaproncaiaknak nem sok közük volt a meccshez.

Atleti – a főoldali elemzés nagyon ült a meccs elejére. Úgy alakítják a matracosok a játékot, hogy Oblaknak könnyű labdaszerzései legyenek a beadások, kiugratások, reménytelen helyekről leadott lövések. Beszálltam magam is a hazaiba, mert mikor a Celta eladta a zsugát gyorsan felért a kapu elé az éllovas. Aztán 0:1 után mérges voltam, hogy miért nem voltam türelmesebb..ekkor kellett volna inkább 1x-et fogni. A forgatókönyv ismert 2:1, majd a hajrában egyenlítés. Nagyon gondolkodtam a cash outon a 80. perc környékén...ez fogadói hiba a részemről, hogy nem tettem meg, mert a betklick-nél volt a tét,  s ott van ilyen funkció! Meg kellett volna írnom a gurut 1,5 overről...

hamarosan, írom a mai tervet!!
üdv, sound

Sound

**** Tősgyökeres
Sziasztok

Ma a kupameccseké a főszerep:

Juve-Inter
Tipp: 1,5 over 1,26


Megyek rá az SpfLigában is. A recept adott a Zebrák múlt heti 1:2-es idegenbeli győzelme miatt. Kell két vendég gól, és ebből így bármi (is) kijöhet.

21:00
MU-West Ham


Titkon egy hazai tarcsit remélek, és vendég vezetést. Aztán jönnek a manchesteri cserék a második félidőben és könnyű overt fogok! Jó kis forgatókönyv...ember tervez.

Üdv,
sound