Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

20:45
Juve-Inter
Guru, félidő 0,5 gól felett
..

Hirtelen találtam...gondolkodtam 1,26 a 1,5 over, mennyi lehet a félidei gól? Nézem 1,32 - na gyorsan megírtam..

üdv. sound

Sziasztok!

Hatalmas pofára esés volt a tegnap. Elszálltam az SpfLigában és a guruban is bemínuszoltam a Juve 0:0-s meccsével. Azt kell mondjam, hogy én vagyok a hülye!!!
Korábban összeállítottam egy sorrendet magamnak, azokról a piacokról, amik szóba jöhetnek, s bizony a hazai kupák nincsenek benn. Ismétlésként legfőbbképpen magamnak!

Első számú piacok:
1. Olaszország – 4 kimenetel, élőzés
2. NB1 – overezés, élőzés
3. Svájc – 4 kimenetel, élőzés
4. Németország - 4 kimenetel, élőzés
5. Spanyolország - 4 kimenetel, élőzés
6. Hollandia - 4 kimenetel, élőzés
7. Bajnokok Ligája – Kétesély, overek, élőzés
8. NBA matek

Második számú piacok
1 Horvátország – kétesély, élőzés
2. Európa Liga – overezés, élőzés
3. NB2 – overezés 1,5; 1x2 (háromesély)
4. Anglia – háromesély, kétesély

Harmadik számú piacok
1. Válogatott meccsek – élőzés
2. Ausztria – élőzés

A 4 kimenetel jelentése:
Háromesély
Kétesély – x, x2
Overezés két fajtája meccs előtt:
1,5 over
2,5 over
A folyamatos számolások azt támasztják alá, hogy ezekkel csinálok profitot! A kupameccs bevállalásával eltértem a saját szabályaimtól. Ezek korlátok, de adják a stabil roi-t! Érdemse lenne tartanom magam hozzá!

A mai:
18:05
Rijeka-Hajduk


Talán a tenger mellett nem lesz ítéletidő. A Rijeka menne a dobogóra, de két meccsel kevesebbet játszott, mint a Gorica, s hat pont a lemaradás a harmadik helytől. Azaz ez a meccs most nagyon kellene a hazaiaknak. Legutóbbi 5 meccsükből 4-et megnyert a Rijeka, s egyszer végeztek döntetlenre. A Hajduk jobb volt Eszéken az első félidőben az Osijeknél, de emberhátrányba került és 2:0-ra kikapott. Az 1x meccs előtt 1,28, a 1,5 over meg 1,25. Bármelyikük vezet 1:0-ra az 50. perc környékén rá lehet menni az üzletre.

18:30
St. Pölten-LASK


Rá lehetne menni az overre, mert a linziekben elől, míg a hazaiakban hátul van meg a sansz. Reggel néztem a híreket, hogy Németország nyugati tartományaiban -6 fok és hózápor van..pontosabban Strasbourg – de az gyakorlatilag a német határ. Mi lesz estére Észak-Ausztriában? A rossz időjárási körülmények az a védekező csapatnak kedveznek!

20:30
Young Boys-Lausanne


Hasonlóan gondolkodom a berni mérkőzésről is, mint az osztrákról. Pár napja ugyanebben a felállásban hamar 4:0-ra vezettek a hazaiak, a vége 4:2 lett, s az éllovas újabb győzelme csak 1,36 a piacon. De mi lesz a pályán...jelenleg azt írja a 10:00-s meteo, hogy szakad a hó, s estére -7 fokra hülhet a levegő. Nagy kérdés, hogy milyenek lesznek a körülmények!

üdv, sound

Bernben 1,5 over 1:0-nál 1,26

Sziasztok!

Mára szünnap!
Jó szar szériában vagyok, s nem vígasztal, hogy az elmúlt pár napban jó páran szívnak itt az oldalon is...
Annyi, hogy utolsó két gurum kapufa lett, és zsinórban 3 üzletet is elbuktam!
Nálam ez elég gáz, mert a játékom alapban arra épít, hogy 70-80 %-os a találati arány.
Mivel hónapok óta termelem a profitot, tökre beleférne, hogy negatív spirállal rombolom a tőkét, de ezt most megállítom! Minek csesszem szét a roi-t?

A tegnapi meccsekről:
Rijekát végig tenni akartam 0:0-nál 70. perc végén elengedtem, a vége Hajduk győzelem a 94. percben szerzett góllal.
A Lask vezetett már 2:0-ra a szünetben elengedtem...
Young Boys – hóban indult, havas pályával 1:0. Egyébként a hazai győzelem szorzója nem akart 1,36 fölé menni, s a 11-12. percben elkezdtem fészkelődni, hogy rakom. Be is töltött a sportingbull, s látom zárolva a fogadási lehetőség...2. félidőre alábbhagyott a havazás, és hibátlan lett a gyep...hogy csinálták? Adta a törvényszerű overezés...csak épp nem jött, benne maradt.

P I H E N Ő  N A P !

üdv, sound

Tyűűű de jó volt ez a pihinap!!!
Lehet, hogy gyakrabban kellene csinálni - teljesen mással foglalkozni egész nap.
Mára két esemény és gondolatok:

18:00
Varazdin – Lok Zagreb


Kiesési rangadó. Alapban abból indulok ki, hogy a vendégek mélyrepülése meg fog állni a tavasszal, mert érdek, hogy legyen zágrábi csapat az élvonalban a Dinamón kívül is. Tavaly indulhatott a Lokomotíva a Bl-selejtezőben, második lett a bajnokságban. A varazsdiak mostanában támadtak fel poraikból: Gorica és Rijeka legyőzése meglepetés, hiszen két élcsapatról beszélünk. Nyilván az Istra kiesésére számítanak a felek, s a pulaiak valóban igen gyöngék idén. Vissza ehhez a meccshez: nem engedheti meg azt a luxust a fővárosi csapat, hogy kikapjon Varazsdon, s ahogy meglepetésre győzött Splitben, most is tőlük várok egy stabil védekezést és pontszerzést. Alaptippem az x2. Overre nem igazán számítok, inkább underes meccset képzelek el tippem 0:1.

20:30
Lipcse – Augsburg


Sima hazait vetít előre az 1,20-as szorzó. Nem tudom, mostanában nem valami meggyőző a Leipzig, míg a bajorok kellemetlen stílusa bekavarhat. Mindenesetre érdemes nézni, várni, mert a 30-40. perc környékén lesz az az 1,20 akár 1,40 is, ha meg vezet a lipcsei csapat, akkor a második félidőben jöhet egy könnyű over esélye!

Üdv, béke:
sound

1,24-ért fogtam a lipcsei győzelmet.

Sziasztok!

Tegnap természetesen leírtam, hogy nyer a Lokomotív Varazsdon..lsd feljebb 1:0-ra.
Nyert a Lokomotív Varasdon 1:0-ra.
A meccs eleje kiegyenlített volt, aztán a VAR visszafújt egy 11-est. és vezettek a zágrábiak. Utána más nem akartam overezni, mer' a hazai csapat meddő volt, de a vendégek lőttek egyet lesből, maradt a 0:1. Természetesen semmit sem fogadtam ...picsába.

Nem akartam hasonlóan járni a Lipcsével. A meccs elején túl korán a 4. percben fogtam a hazai győzelmet. Volt egy szitu amit szabadrúgásnak ítélt a játékvezető, de  a 16-oson belül volt. Azt gondoltam, hogy másodpercek kérdése és visszafújja a VAR, s akkor 1:0...Nyitva volt a piac, gyorsan kötöttem az üzletet jó szar szorzón! 2:0 után a második félidő első harmadában eseménytelen volt a meccs, cash out-al gyakorlatilag a teljes nyereményt fel tudtam venni a bet365-nél a 70. perc után. A vége szoros 2:1, de izgulnom nem kellett.

Ma annyira sűrű a kínálat, hogy győzök okosan válogatni. Ilyenkor szinte garantált a pofára esés. Az estét inkább kihagyom, írom a részleteket hamarosan.

üdv.:
sound

Sziasztok!

Célom az esti pihenés, ezért ma, délután leszek inkább aktív. El kell engedjek egy csomó eseményt a végén összefoglalom őket is!

14:00
Granada-Atleti
lsd guru 1,5 ove
r – erre gurítok valahol valódi fogadást is.

15:30
Stuttgart-Hertha


Szerintem ez overes meccs lesz. Most van esélye pontot szerezni a Herthának. Nagyon kíváncsi vagyok a meccsre, mert a hazaiak szellemes jó focit tolnak!

17:30
Dinamo Zagreb-Osijek

A bajnoki döntő! Azonos pontszámmal vezetik a csapatok a ligát. A korábbi Dinamo edző Bjelica vezeti az eszékieket. Most nincs nagy különbség a csapatok között, s évek óta kiemelkedik a mezőnyből a Dinamo. Nagyon kíváncsi vagyok erre a rangadóra! Titkos tippem az x2

19:30
Honvéd-Budafok


Levezető meccs az m4-en. Az over lehetősége miatt ülök oda. A Budafok nagyon jó alanya a sok gólos fogadásoknak, de mivel kiesési rangadóról van elsősorban szó, lehet, hogy Pisont le akarja védekezni a találkozót, s minimális 1:0-s győzelemben gondolkodik. Nézem, s ha felbosszant elengedem, este háromnegyed kilencig kapnak esélyt a srácok...

és ami kimarad:
15:00
Gorica-Sibenik – nálam fix 1-es! 1,70-es nyit!

18:00
Napoli-Juve – szenvedősen underesnek gondolom a kupaelődöntők után, a nemzetközi kupameccsek előtt...

20:45
Spezia-Milan

Alapjáték a vendég győzelem – ki kellene várni, hogy emelkedjen a szorzó, és hogy érezhetően fix a Milan dominancia! – Na erre már este nem lesz energiám...

üdv.:
sound


Hertha meccsén x2 1,50

Sziasztok!

..az van, hogy tegnap írtam egy gurut a Csaba-Pamacs meccsre. Éccaka vártam a kínálatfrissítést de enm jött...most meg 11:00-kor keltem és nincs arcom berakni a játékba, inkább itt közlöm, s rakom valahol:

14:00
Békéscsaba-PMFC
X2 - 1,44

Nézem ezt az ELŐRE TV-t (itt majd adják élőben az összecsapást a youtube-on), s azon gondolkodom, hogy bizony egy csomó információ nem juthat el a bukmékerekhez a PMFC vendégjátéka kapcsán. Zord időjárási körülmények, kapu előtt szerencsétlenkedő békéscsabai támadók és egy masszív vendégcsapat, akinek győzelmét 2,50-re lőtte be a bet365.
Preisinger Sándor meglehetősen negatívan állt a mérkőzéshez, hiszen pénteken a lila-fehérek bokáig érő hóban ,,tréningeztek". A magyar utánpótlásban jól dolgozó korábbi zalaegerszegi gólkirály a viharsarokban egyenlőre, még nem túl eredményes, így tekintett a Pécs elleni bajnoki elé: ,,Nincs semmilyen szakmai elvárás a mérkőzésen, láthattuk mi volt Dorogon hét közben, itt is valami hasonlóra számíthatunk". Kaposváron majdnem kikapott az Előre, csupán az utolsó pillanatban mentettek pontot a csabaiak. Elmondásuk szerint 17 olyan szituációt számoltak össze, amiből gólt szerezhettek volna, ebből 6-7 ziccer maradt kihasználatlanul. Ugyan a cukorgyári gödörben ,,működött" a támadásépítés (jó volt a pálya talaja), erre most nem sok esély van a körülmények miatt.
Masszív jó csapat a Pécs, akinek a kapujába visszatér Helesfay Donát. Véleményem szerint ő simán megállná a helyét agy osztállyal feljebb is, az újonc számára ősszel több fontos pontot is hozott bravúrjaival. Hét közepén egy kiegyenlített meccsen hazai pályán kapott ki a PMFC a Magyar Kupában a Haladástól és kiesett. Vas László annyira nem volt letört, s szerintem a korábbiakban is látott szervezett csapat lép pályára a 24. fordulóban is. Úgy gondolom, hogy a Pamacs ebben a mezőnyben mindenki ellen győzelmi eséllyel léphet pályára, s harcban szerintem erősebbek aktuális ellenfelüknél.
A körülmények ismeretében egy nézhetetlen 0:0-ra tippelek, de úgy érzem, hogy a harmadik helyen álló vendégek nem fognak kikapni. Mindig a védekező csapatot segíti a rossz minőségű pálya, s Bartha és Helesfay rutinja, illetve a saját nevelésű fiatalok küzdőszelleme akár három pontot is érhet a pécsieknek. Rámegyek a biztonsági x2-re!

Sziasztok!

A tegnapról pár szó:
Végig benne volt a gól az Atletico meccsében, amit kb az 55. percig néztem. Aztán szólt a csajom, hogy kész a babgulyás – toltam 3 tányérral, s visszaülök nézem 1:1. Akkor lecsó!
Jobb volt az ellenfelénél a Hertha a meccs első harmadában. Működött a védekezés, aztán nagyobb fokozatba kapcsolt a Stuttgart, és érezni lehetett, hogy jönni fog a vezető góljuk. Az jutott eszembe, hogy ez az a 10 perces periódus, amikor eldőlhet a meccs. Ekkor már az x2-őn volt a tét, így izgultam, hogy kibírja-e a berlini csapat, nem bírta. 1:0 után tulajdonképpen rárúghatta volna a másodikat a Vfb, de nem tette és fordult a meccs. Talán a cserék miatt, vagy fáradtak a hazaiak megint jött egy erős 10 perc, ezúttal a Herthától. 1:1, után ki-ki meccs alakult ki szétszakadt a középpálya, maradt az x2.
A Dimano-Osijek meccsen 1:0 után nem volt annyi dinamika, hogy overezni lett volna kedvem, hagytam, maradt is az eredmény.
Érdekes forgatókönyv volt a Honvéd-Budafok találkozón. 2:1 után a második félidőben készültem az overre, de gyorsan 2:2 lett. Volt egy erős 5 perc amikor azon vaciláltam, hogy nyomjak-e egy 4,5 overt, mert mindkét oldal nagyon aktív volt, végül úgy döntöttem hagyom, a végjátékban jött volna – sebaj.

Így vasárnap délelőtt szoktam zárni a hetet, most is visszatekintek. Jó szar volt, s ahogy látom nagyon sok fogadótársam szívott még itt az orgon az elmúlt napokban. Három hét után (jan 24-én zártam legutóbb, február 28-án zárok legközelebb) a februári roi kerek 3 %, egy hete még 8 % volt. Tartottam egy szünnapot is, azóta sikerült három jó üzletet kötni!

Hamarosan írom a mai programot.

Üdv,
sound


Sziasztok!

Írom a mait:

12:15
AZ-Herenveen


Jó kis holland bajnoki. Alapban hazai győzelmet várok, de látva a csapatok góltermelését, simán lehet itt 3-4 találat.

14:00
Csaba-PMFC

lsd guru, ja nemmmmm, lemaradtam fentebb x2!

17:00
Vidi-MTK


Szar, de azt látom, hogy Márton hattyúdala megkezdődött. Bizony amúgy a héten égő (vagy a meccset leadó) MTK Vargával (balfasz Fradi...Geráért a Varga hihetetlen...), jól megszopathatja a fehérváriakat. 10.00 a vendégszorzó!!! Na ekkora különbség nincs!

20:45
Inter-Lazio


Botlott a Milan! Most vagy soha – előzhet az Inter! Nagyon jó mérkőzést és sok gólt várok. Conte mindent (is) be fog áldozni ezért a 3 pontért! A hazai 1,70!

Üdv, szép vasárnapot
sound


Sziasztok!

Tulajdonképpen jó volt a tegnap:
Jókor voltam jó helyen az AZ találkozóján. 2:0 után nem néztem tovább, aztán mikor rápillantottam a telómra a 75 perc tájékán látom, hogy jött a vendég gól. Ilyenkor 2:1 esetén törvényszerű a negyedik dugó, főleg Hollandiában. Rámentem a streamre, látom, hogy mindkét csapatban van még gól, toltam magas szorzón. Kisurrantam anyagcserére, mire visszajöttem meg is volt...köszöntem szépen.
A Pécs, rosszul kezdett hátrányba került, de gyorsan magához ragadta a kezdeményezést és egy szép góllal egyenlített. Sokkal jobb volt a pálya, mint az előzetesben felvezették a hazaiak. Emberhátrányba került az Előre, s onnantól tényleg csak a PMFC-n múlt a dolog. A sors játéka, hogy 1:0-nál akkora ziccert hagyott ki a Békéscsaba, hogy még...2:0-nál nem tudom, hogy zajlott volna tovább a meccs valószínűleg mentem volna a szopóágra! Meglepően jó találkozó volt!
A Vidi korán vezetett és azt gondoltam, hogy rosszul térképeztem fel a meccset. Aztán egyenlített az MTK és fokozatosan átvette az irányítást. Mentem volna az x2-re, 1,30 körül meglett volna, mikor 11-es...1:2 nyakkendő!
Az Inter meccs is jól alakult. 2:0-nál azt gondoltam, hogy ez sima, tényleg jót mondtam: nyer az Inter. Elmentem hát fürdeni, jövök vissza látom 2:1. Na mondom jönni fog a negyedik, 1,53 kattintom, vacakolok a téten letilt 3:1----------(legyen ez a sípszó helye), lekéstem ezt is.

A lényeg pluszos volt a nap, mióta szünetet tartottam (múlt hét csütörtök) csak jó üzleteket kötöttem! Volt mák – Csaba meccs; meg balszerencse is: MTK, Inter tegnap.

hamarosan írom a mait!

Üdv, sound

Sziasztok!

Hétfőhöz képest sok az esemény...három meccset ajánlok mára. Sajnos ütik egymást időben. Szörfözni kell a mérkőzések között.

20:00
DVSC-Gyirmót


Törvényszerű lenne a hazai győzelem! 1,57-en nyit a piac, nézek egy félidőt biztosan.

20:45
Verona-Parma


Mindkét csapat rossz formát mutat. A vendégek rendesen a kiesés ellen küzdenek. A Hellas viszont megnyomta a szezon első felét van miből leadni... Kimondottan veszélyes meccs, esemény előtt NE fogadjon rá senki, ha jót akar! Ha foci meccs lesz, akkor az 1x alap 1,30 -ért, ha leadja a Verona, akkor cumi – belenézek, főleg ha ledob az nb2!

21:00
Cadíz-Bilbao
lsd: guru 1,5 over
! – Jó szorzós!

Üdv, sound