Bajnokok Ligája Fogadások 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


2019.11.26.   21:00   BL
Atalanta - Dinamo Zagreb
Tipp: hazai
Odds: 1,53
Iroda: BET365


Foci Bajnokok Ligája
2019.11.26.      18:55
Lokomotiv Moscow - Bayer Leverkusen
tipp:Mindkét csapat gólt szerez/igen
odds:1,7
William Hill

A 2 csapat eddig 2-szer találkozott egymással és mind a két meccsen betaláltak egymásnak , szerintem ma sem lesz másképp.

Sziasztok!

Időpont: 2019.11.26.(18 óra 55 perc)
Esemény: Bajnokok ligája (Lokomotiv Moszkva - Leverkusen)
Tipp: Első félidői gólok (1.5) felett
Odds: 2.62
Iroda: bet365
Indoklás:

Már egyik csapat sem jut a BL további küzdelmeibe! Viszont mindkettő csapatnak esélye van az Európa ligában folytatni!

Az a csapat folytatja amelyik ma nyeri a mérkőzést és ez elég nagy motiváció részükről ami kihozza a gólokat már jelentősen az első félidőben!

Tottenham - Olympiakos
2019-11-26 21:00

Harry Kane 3 vagy több gólt szerez
14,00
unibet

Fölényes hazai győzelmet várok, amiből Mourinho új kedvence, Harry Kane erősen kiveszi a részét. Az első meccsen teljesen kiegyenlített játék volt a két csapat között, de a Spurs otthon szerintem megmutatja, mire képes... Az elmúlt két BL meccsükön 4-0-ra és 5-0-ra nyertek, ma sem várok mást és ki más lőhetné a gólokat, ha nem az első számú center.  ;)

Crvena Zvezda - Bayern München
Tippem: Döntetlen
Odds 7,75
Betclic

Már előző fordulóban is arra tippeltem, hogy a Bayernnek ideje betlizni, botlani, mert ők még az idei BL-szezonban nem tették. (persze nem jött be) A nagyobb, nehezebb meccsek már megvoltak, idegenben kiütötték a Tottenhamot, legyőzték a szívós Olympiakoszt, nem kell megnyerni az összes idegenbeli meccset (az otthoniakat már inkább). Otthon 3-0-ra verték a Zvezdát, idegenben bőven belefér az 1 pont is, bár ha most nyernek, valamint utána legyőzik a Tottenhamot, akkor 100 %-kal vennék a csoportmeccseket, ami nagy fegyvertény. Jelenleg nem érzem az óriási átütő erőt bennük, a Bundesligában is 3. helyen állnak, és a mai napot egy X-szel letudva készülhetnek a hétvégi, Leverkusen elleni meccsre. Továbbjutási tét már nincs számukra.
A Zvezda pedig fontos pontot szerezhet az EL-be jutásért a csoport 3. helyét megtartva.

Foci BL - 5. Forduló - November 26-27.

Van egy tipped erre a fordulóra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a forduló legjobb tippelője pénznyereményben (15.000 Forint/forduló) részesülhet!


Europe » Champions League
Tottenham - Olympiacos Piraeus
Today, 26 Nov 2019, 21:00
Tipp:over2,5
Oddsz:1,6
Pinn

Indok: Nyerni fog ma Mou csapata, nem is kerdes. Sok gol lesz szerintem , Loris, Lamela, serult es kerdeses ,Ndombele es Vertongen. A gorogok legjobbja  EL Soudni nem jatszhat mert nem regisztraltak. Tippem 4-0

Írjátok ezeket a tippeket, van köztük, ami meg is tetszik, nem feltétlenül az indoklás alapján, de annyira kíváncsi lennék, hányan gondoljátok annyira komolyan, hogy akár 2000 forintot is tennétek rá. Nyilván tippjáték, tehát ez pont nem lényeg. Mindenesetre vannak jó meglátások így előzetesen, kösz a tippeket! :beerchug:

Real Madrid - PSG

Tipp: Kimpembe gólt lő @ 35.00 (betclic)

Igazából egyetlen érv van e tipp mellett, ez pedig a szorzó. Konkrétan megtetszett. A bet365-ön 13-as, ehhez képest a 35 nem néz ki rosszul. Az igazság az, hogy én mind a négy belső védőt behúztam gólszerzőre, Ramos esetén nem nagyon jutok nagy profithoz, de Kimpembe, Varane és Silva esetén már azért szemmel látható az összeg. Én amúgy nyílt meccsre számítok, keévs foulttal, sok góllal. a PSG továbbjutása megvan, szerintem simán meg akarja fricskázni a Madridot, és esélyt ad a Brugesnek, hogy otthon akár ki is verje a Madridot. Én 4-5 gólra számítok, bízom benne, hogy abból egyet valamelyik belső védő fejel, vagy lő, Ramos tiziket is gurít, szóval ez az elgondolás. Én mind a négy srácra 2500-2500 Ft-ot tettem, ide Kimpembét nevezem, nem titok, a magas szorzója miatt.

Galatasaray-Club Brugge
2019.11.26. 18:55
Tipp: Club Brugge gólok 1,5 alatt
Odds: 1,66
Iroda: Bet365

A törököknek az európa-ligáért, a belgáknak a továbbjutásért kell ma győzniük. Persze ha ma 1 pontot szerez a Real Madrid akkor nincs mit számolgatni. Látva az első meccs statisztikáit, a belgák otthon csak szenvedtek, egy nagy 0-0 lett és akár a törökök is nyerhettek volna. Most idegenben nem mondanám favoritnak a Brugge-t, ma sem fognak több helyzetet kialakítani. Egy 1-0/1-1/0-1 lehet a mai eredmény, de én nem látok 2 gólt a vendégeknél, hiába vannak sokkal jobb formában.

Játékon kívül:

Most nézem itt a sporikat, a Tottenham meccsére egy bolgár mókust küldtek, elég vad meccseket képes prezentálni lapok szempontjából. Ehhez képest pl a Betclicnél a figyelmeztetések száma 5,5 fölött opció 4.03-mal fizet, azonnal megbombáztam, simán overvalue, vagy valami hasonló kifejezést használna rá Mike. Remélem, nem szopom be  ;D

2019. 11. 26., 18:55

Galatasaray - Club Brugge
Tipp: Fogadáskészítő: Döntetlen vagy Club Brugge + 1,5 gól felett


Odds: 1,72
Iroda: Bet365


Labdarúgás, Bajnokok Ligája
2019.11.26.  21:00

Real Madrid - PSG

Tipp: Fogadáskészítő: Psg győzelem/több,mint 1 gól/több,mint 8 szöglet/több,mint 2 lap
Odds: 6.00
Iroda: Bet365

Indoklás:Számomra nem kérdés,hogy a psg ma győztesen kerül ki,sokkal magabiztosabb  teljesítményt nyújtanak,mint a real.Mindkét csapat küzdeni fog,a real nem akar megint alulmaradni,szóval a gólok terén el leszünk látva.Indulatokban nem lesz hiány,szóval a 3 lap alap kell legyen!


Juventus-Atletico végeredmény x 3,2 Unibet

A Juve már gyakorlatilag továbbjutott,talán most ez egy olyan meccs ahol egy kicsit lazíthat,sorozatban játszotta a meccseket és hozta a nem is olyan könnyű győzelmeket hogy megőrizze a helyét az olasz tabella élén. Az Atleticonak is sorozatban helyt kell állnia a LaLigában,sokat ikszel,kevés gólt kap.Most is  bőven elég lehet neki az x,az utolsó meccsen a Lokomotívot fogadja otthon,megszerzi majd a pont(okat)ha még kell.