achim2 naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok, alaposan elkúrtam a tegnapi fogadásom, Tennessee Titans - Philadelphia Eagles -> Eagles win. (végeredmény 26-23) .

Általában kevés tippet játszok meg kb heti 3-4. Ezért is érint ennyire kellemetlenül a dolog. Mégpedig tegnap több jó meccset is találtam de kettő között vaciláltam. Az egyik az Eagles volt a másik a Saints nyer a saját meccsén. Elolvastam néhány previewt és kommentet stb és az Eagles meccsről nagyon keveset találtam, úgy éreztem h sokan hanyagolják de nekem vmiért tetszett. Megnéztem az elmúlt meccsek statjait, hiányzóit stb, A Titens az előző meccsén verte a Jaguarst egy TD nélküli meccsen és ez nagyon nem tetszett (9-6, jó defense stb), plusz az Eagles már hullajtott pontokat gyengébb csapat ellen, Carlson Wentz (kezdő irányító) visszatért az előző meccsen és nem nagyon ment neki de behúzták a meccset. Tudtam, h ebben a meccsben extra rizikó van és több minden szólt ellene mint mellette.

A gond ott kezdődött, h vmiért én kinéztem magamnak ezt a meccset és elhatároztam h én bizony veretem a Titens-t. Miután megpakoltam még bizonytalanabb lettem és ideges is, meccsközben még jobban elkezdtem kicsit kutakodni (megnéztem néhány oldalt, blogot) és kb megerősített abban, hogy a Sainst-re kellett volna fogadni. Teljesen meggyőztem magam egy meccsről amiről tudtam h rizikós és több volt az ellenérv mint a mellette és a megérzésem is az volt, h ez inkább dobni kéne.

Az lenne a kérdésem, hogy ti hogyan próbáljátok ezt kivédeni, mit csináltok hasonló esetben?

Én megteszem élőben még egyszer ugyanazt a tippet, aztán még egyszer, hátha így messziről rá tudok segíteni a győzelemre. Aztán persze elbukom az összes pénzem. Szóval ha ezt akartad csinálni, inkább ne csináld.

#2 október 02, 2018, 10:48:59, sunik29
Szia , orok kerdes ez  :) ,  nalam ha jon a rizikos tipp, akkor hatba veregetem magam, ha nem, akkor haragszom , h ezt miert kellett csinalni. Szerintem ha eljutsz( vagy eljutok ) majd h, tudjal legyinteni egy szar meccs utan , akkor mar nem fog ennyire fajni. Pl en tegnap jatszottam  Aluminij - Triglav  over2,5 , felido 2-0 utan , oddszok , stat szerint is kb 85%ban boritekolhato volt a siker, erre a hazaiak bekapnak egy piros lapot, lelassul a mecs , en pedig ra sem neztem a cash outra.
Sokat nem kell ezen filozni , ha a bank bizonyos(keves) %aval jatszol ugyis rendezodnek a dolgok. Sok zoldet !!  :cya:

#3 október 02, 2018, 23:56:18, achim2
Idézetet írta: LanMaffia Dátum október 02, 2018, 00:35:55
Én megteszem élőben még egyszer ugyanazt a tippet, aztán még egyszer, hátha így messziről rá tudok segíteni a győzelemre. Aztán persze elbukom az összes pénzem. Szóval ha ezt akartad csinálni, inkább ne csináld.

Hűű, nem szoktam ilyet csinálni, de am erre találták ki a bankrollt, hogy féken tartson. Plusz néhány saját szabály felállítása sem lehet rossz ebben az esetben szerintem de tévednék akk cáfoljatok.

Ma pont volt egy jó ellen példa, Juve hendi, egyszerűen minden klappolt, talán csak a Young boys erős Svájci bajnokságban mutatott mérlege volt problémás de ha az előző körben ez a szar United ilyen könnyedén verte akk gondoltam europán kívül nem sokat tud mutatni, uh meg is pakoltam és szépen jött is. De az Eagles-hez visszatérve talán kevés volt az infóm és a jövőben akár ez is lehet egy ok, hogy dobjak egy meccset.

Köszi LanMaffia, sunik29, sok zöldet!! <- ez tetszik. :D