Bejött!!!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Az elmúlt hétvége nagyon bejött :great:

#31 május 20, 2010, 00:49:13, dynand
Fogadtam egy indiai meccsre (Dempo SC v Air India) élőben 2-0nál, hogy nem lesz 3,5-nél több gól... mindez a 70. perc tájékán. Tíz percre rá meg is született a harmadik gól, én pedig elkezdtem izzadni, mert hirtelen nagyon pörgős lett a meccs  :crazy: Már kezdtem megnyugodni, amikor hosszabbításban a Dempo SC kapuja előtt kialakult egy olyan helyzet, hogy az Air Indiás csatár rálőtt az üres kapura, amit egy odavetődő védő jól láthatóan kézzel kiütött, majd a kipattanó labdát végül egy másik játékos belőtte, én pedig már majdnem zártam is be a Firefoxot, amikor kiderült, hogy a bíró kirúgást ítél  ;D ;D ;D  Az a minimum, hogy 11-es következett volna, 1-2 perc elment azzal hogy a játékosok reklamáltak, de még a partjelző is egyetértett a bíróval  ;D És így bejött a fogadásom, de soha többé még csak nem is nézek az indiai foci felé, egyszerűen elképesztő, amit ezek műveltek a pályán.
Na de az a lényeg, hogy minden tiszteletem a bíróé, sok pénzt köszönhetek neki  :great: :2funny:

köszönöm Drogba, köszönöm Milito, kössz Barca :great: :great: :great: :great: :D :cya: :cya: all in és bejött

és kössz DATSYUK :ok:


Sziasztok!!

Zerom vagyok, egy regebbi tag, csak nem szoktam itt forumozni, mert lusta vagyok :)

de most kenytelen vagyok egy oromteli hirt kozolni, fenykeppel, ma nyertem, nem is keveset :):)

1 eurobol 3.524 eurot :) azaz 280 forintbol közel 1.000.000 Ft-ot :) keresem a betssonon hogy hogy lehetne ugy kinyomtatni a kepet hogy az osszeget is mutassa, de még nem talaltam rá, még csak maga a kepet tudom mutatni!
Sikeres fogadast mindenkinek! Sziasztok:)

Gratulálok Zerom! Szép szelvény, az összeg még szebb! :)
Csak így tovább!
Üdv!

köszi skacok :)

eddig a legnagyobb nyeremenyem 300 forintbol 84.000 forint volt tipp mixen, de ez most viszi a primet, az tuti :) de hát ehhez mák is kellett :)
A KV Mechelen-tol nagyon feltem, meg a Kijev X-tol ... jo mondjuk volt még egy par necces, de ez igy a szep :) amugy mikor meglattam a kijev H-ra az 1.40 koruli occot, azonnal tudtam hogy max X-et szabad tenni :) a mechelennel meg alapbol mikor meg csak a meccset lattam, mondom v-re rakom, jol kezdtek a szezont, jo mondjuk a bruges se kezdte annyira rosszul foleg nem hazai palyan ... (ahol most megint jatszottak ugye hazain), de biztam abban hogy viszik tovabb a nyeretlen szeriat, aztan mikor meglattam hogy 5.45-os odds, akkor azert elgondolkoztam hogy hajajj lehet inkabb X-re kene fogni, de ugy voltam vele, 1 eurot megér ha mar elotte is V-re akartam rakni akkor legyen akarmilyen odds :)

kis kaland volt ez a mai nap szamomra, meg izgultam, izzadtam, de megvan, 300bol 1 millio :DD ha ezt reggel felkelek, else fogom hinni :)
neha neha megér egy egy kis osszeggel megtenni vadabb szelvenyt, kitudja mikor jön be, proba cseresznye:)
jo fogadast mindenkinek, es visca el barca :)
csao




Gratulálok zerom! Bravúros szeló volt, minden elismerésem!  :great:


Grat. nagyon durva szelvény :o  :beerchug:

Az én legnagyobb nyereményem 350 Ft ból 17600 :D

Azóta meg max. 4-5-ös odds-ok jönnek néha kis téttel.

Le a kalappal! Nem kis szerencséd volt, nem léptél véletlenül egy jó nagy kutyakakiba szombat reggel???  ;D
Viccet félretéve: Gratulálok!