csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: csabax Dátum február 07, 2020, 21:55:26
Dallas Stars - Minnesota Wild, 1.5 gól felett a vendégcsapat  :great:
2-3

Idézetet írta: csabax Dátum február 07, 2020, 23:16:40
Brighton & Hove Albion - Watford 1X  :great:

Graham Potter, a házigazdák menedzsere nem számíthat játékosai közül az ír Shane Duffy, a kolumbiai Jose Izquierdo és Dan Burn szereplésére, míg pedig a vendégeknél a holland Daryl Janmaat, a spanyol Kiko Femenia, a szenegáli Ismaila Sarr, Tom Cleverley, Nathaniel Chalobah és Craig Dawson fognak kimaradni. Úgy vélem (természetesen kizárólag csakis minőségileg), hogy saját közönsége előtt jól fog teljesíteni a Brighton & Hove Albion.

Ezért aztán most bizony arra fogok tippelni - természetesen kizárólag csakis minőségileg -, hogy dupla eséllyel 1X lesz ennek a Brighton & Hove Albion - Watford angol élvonalbeli bajnoki mérkőzésnek a végkimenetele. Azonnal hozzáteszem, hogy ha ezzel az 1X-es minőségi tippemmel ellentétben, mások úgy vélekednek, hogy szerintük márpedig a vendéggyőzelmet jelentő 2-es tipp számít minőséginek, akkor természetesen ők arra tippeljenek. Hiszen ezzel a minőségis dologgal szerintem az van, hogy így meccs előtt vannak olyanok, akiknek az 1-es számít minőségi tippnek, így meccs előtt vannak olyanok, akiknek az X számít minőségi tippnek, így meccs előtt vannak olyanok, akiknek a 2-es számít minőségi tippnek, így meccs előtt vannak olyanok, akiknek az 1X-es számít minőségi tippnek, így meccs előtt vannak olyanok, akiknek az X2-es számít minőségi tippnek. Satöbbi. Satöbbi. Satöbbi. Hiszen még további nagyon-nagyon sok egyéb másik fogadási lehetőség található a bukmékerek ajánlatában.

Mert hiszen így meccs előtt bárki-akárki-mindenki azt a tippet gondolhatja minőséginek, amelyik tippet akarja ő, majd pedig utána a meccs utáni "okoskodás" során lehet majd olyasmiről dumálni, hogy annak nyertes lett a tippje, tehát neki minőségileg is jó volt a tippje, míg pedig amaz tippje vesztes lett, ezért aztán neki minőségileg is pocsék volt a tippje.

Mivel ez a Brighton & Hove Albion - Watford meccs egyelőre még nem a múltban volt, hanem még csak a jövőben lesz, ezért aztán az utólagos "okoskodás" helyett egyelőre csak tudom mondani - nyilvánvalóan csakis minőségileg -, hogy ez az összecsapás az angol élvonalbeli bajnokság egyik kiesési rangadójának számít. Amelyen meccsen nem illene vereséget szenvedniük a hazaiaknak. Már, persze, csakis abban az esetben nem illene kikapniuk otthon, ha nem akarnak kiesni az élvonalból és elhúzni a francba a húsos (pénzes) fazék közeléből.

Tipp: győz a Brighton & Hove Albion.

1-1.


Idézetet írta: csabax Dátum február 08, 2020, 12:19:37
Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund, 3.5 gól felett  :great:
43. perc: 2-2

#25894 február 11, 2020, 15:09:10, csabax
FC Botosani - AFC Hermannstadt 1  :great:

#25895 február 10, 2020, 22:55:18, csabax
FCSB - Academica Clinceni, FCSB 1.5 gól felett  :noway:
Al Ahly Cairo - Tala'ea El-Gaish 1  :great:
Lens - Grenoble 1X  :great:

Szorzó: 1.65

0-0
3-0
0-0


Idézetet írta: csabax Dátum február 08, 2020, 15:47:06
Real Betis - FC Barcelona, 2.5 gól felett  :great:
26. perc: 2-1


#25899 február 13, 2020, 22:29:27, csabax
Nottingham Forest - Charlton Athletic 1  :noway:

Nagyon remélem, hogy még továbbra is tart a Nottingham Forest együttesének az angol élvonalbeli bajnokság felé tartó menetelése. Főleg azért is remélem ezt, mert hiszen én éppen arra készülök, hogy ezen a Nottingham Forest - Charlton Athletic angol másodosztályú mérkőzésen a hazaiak győzelmére tippeljek. És, természetesen, ezt is teszem majd, még akkor is, ha esőcseppek helyett vénasszonyok fognak potyogni az égből.

Ez a tippem - így, a sportesemény előtt - még egyelőre nem tűnik túl veszélyesnek, sőt, egyáltalán semennyire sem tűnik veszélyesnek, hiszen a hazai csapat a 4. helyen van 55 ponttal (eddigi mérleg: 31 mérkőzésen 15 győzelem, 9 döntetlen, 7 vereség, 43-30-as gólarány), míg a vendégcsapat Charlton Athletic 21. helyezett 33 ponttal (eddigi mérleg: 31 mérkőzésen 8 győzelem, 9 döntetlen, 14 vereség, 40-45-ös gólarány). Igen, tényleg az helyzet, hogy a vendég Charlton Athletic mindössze csak egy helyezéssel van a három kieső helyezés felett. Tehát, elvileg, a tőle kitelő módon valamennyire a Charlton Athletic is fog "hajtani", hiszen talán az is az egyik főbb célja, hogy elkerüljön a kiesés közeléből és ne fenyegesse továbbra is a csapatot a harmadosztályba való zuhanás lehetősége.

Az élvonalba igyekvő házigazda együttesnek azért (is) lehetne fontosabb ez a találkozó, mert a jelenleg az 55 pontjával 4. helyezett Nottingham Forest egy újabb hazai győzelem esetén - pontosabban: a Charlton Athletic elleni hazai győzelem esetén - és némi szerencsével olyan számára roppant szerencsés helyzetbe kerülhetne, hogy egészen a 2. helyezésig léphetne előre. Azért a helyért pedig már igenis megéri küzdeni, hiszen az a 2. helyezés osztályozó nélküli egyenes feljutást tesz lesz lehetővé. Három csapat van a tabellán a Nottingham Forest előtt, név szerint az 59 ponttal listavezető West Bromwich Albion FC, az 55 ponttal 2. helyezett Leeds United FC és a szintén 55 ponttal 3. helyezett Fulham FC. Utánuk következik 54 ponttal a 4. helyen a Nottingham Forest. Az éllovassal nem érdemes foglalkozni, viszont a másik két dobogós alakulat egyaránt idegenben fog játszani ebben a fordulóban, Brentford - Leeds United és Millwall - Fulham, s ha lesz egy kis szerencséje a nottinghami csapatnak, akkor akár még ezen forduló után dobogós helyezett lehet.

Ezért talán megéri küzdeni. Talán!

Tipp: győz a Nottingham Forest.


#25900 február 13, 2020, 22:29:40, csabax
Wycombe Wanderers - Fleetwood Town 1X   :noway:

#25901 február 13, 2020, 22:28:37, csabax
Nottingham Forest - Charlton Athletic  1X  :noway:
Peterborough United - Southend 1  :great:
Spezia - Cremonese 1X  :great:


Szorzó: 1.69

Idézetet írta: csabax Dátum február 10, 2020, 00:12:30
Salernitana - Trapani 1  :great:

Elérkezett ez az időszak is. Éspedig az, hogy az olasz másodosztályú focibajnokság mezőnyének első felében olyan csapatok vannak, mint a Benevento, a Crotone, a Frosinone, a Pordenone, a La Spezia, a Virtus Entella, a Salernitana és a Cittadella. Természetesen egyáltalán nem ez a dolog jelenti majd a világ végét, ám azért arra mindenképpen jó, szerintem, hogy reális képet mutasson az olasz labdarúgás jelenlegi helyzetéről. És még időben fel lehessen készülni arra, hogy az 51 ponttal toronymagasan listavezető Benevento Calcio alighanem a következő élvonalbeli bajnokság egyik csapata lesz és nemsokára Benevento Calcio - Juventus Torino Serie A-mérkőzést fognak rendezni a Nápolytól mintegy 50 km-re található településen.

Az ezen a Salernitana - Trapani meccsen házigazda Salernitana megtalálható az előbbiekben felsorolt együttesek között, és egészen pontosan a maga 33 pontjával és 7. helyezésével az élvonalba való feljutásért küzdhet majd a rájátszásban. Természetesen tenni is kell még bőven azért, hogy megmaradjon ez a felsőházi osztályozós helyezés, ám erre a dologra éppen ideális lehet ez a mostani, Trapani elleni találkozó. Ugyanis a vendég Trapani jelenleg a bajnoki tabella utolsó előtti helyén van, s az a 19 ponttal elért 19. helyezés nem arról árulkodik, hogy baromira jó csapat lenne.

Sőt, éppen ellenkezőleg, az van, hogy nem csak gyengén teljesít ebben a bajnoki szezonban a csapat, hanem jelenleg még rossz formában is van. Akár úgy is fogalmazhatnék tréfásan, hogy talán éppen ezért az fog történni majd, hogy most kivételesen "csakazértis" meg fog táltosodni a vendégcsapat és félretéve a rosszul teljesítést ezúttal kiválóan fog majd játszani. Csak itt! Csak most! Csak miattam!

Ám én még nem teszem ezt, hanem reménykedek a hazaiak sikerében. Egyelőre!

Tipp: győz a Salernitana.

1-0


#25904 február 14, 2020, 18:47:20, csabax
Athletic Bilbao - Granada CF 1  :great:

Ugyan Iker Muniain piros lapot kapott a spanyol élvonalbeli focibajnokság elmúlt hétvégi baszk rangadóján (Real Sociedad - Athletic Bilbao 2-1) és így kiállították a csávót, ám ő ennek ellenére játszhat majd ezen a találkozón, mert hiszen ez mostan nem spanyol bajnoki lesz, hanem spanyol kupameccs lesz. Vagyis Copa del Rey-találkozó lesz ez meccs, s minden továbbiak nélkül szerepelhet majd Iker Muniain. Persze, csakis abban az esetben játszhat, ha az edzője is akarja. Ám valószínűnek tartom, hogy játszani fog. És hozzá hasonlóan Inaki Williams is szerepelni fog a hazaiaknál. Hiszen mégis a Spanyol Kupa elődöntőjéről van szó ennél a találkozónál és a baszkok valamiért nagyon szeretnek spanyol kupákat nyerni. Sőt, szerintem - többek között - még Dani Garcia, Inigo Cordoba és Raul Garcia is játszani fognak a hazaiaknál.

Hiányozni fognak: Oscar De Marcos a hazaiaknál, illetve Quini, a kolumbiai Neyder Lozano, Fede Vico, Angel Montoro és Alex Martinez a vendégeknél.

Ezt az utóbbit – mármint a hiányzók felsorolásának előttit - azért talán inkább múlt időben kellett volna fogalmaznom, mert az tényleg igaz, hogy az Athletic Bilbao előszeretettel nyeri a Spanyol Kupákat és ezekkel a Spanyol Kupa-sikerekkel ezen a téren a második közvetlenül a 30 trófeával rendelkező FC Barcelona mögött és a 19 trófeával rendelkező Real Madrid előtt, ám azért az is igaz, hogy az Athletic Bilbao legutóbb eléggé régen, egészen pontosan 1984-ben nyert Spanyol Kupát. Az pedig nem mostanában volt.

Éppen ezért azt gondolom, hogy mivel amikor az Athletic Bilbao a Spanyol Kupa-győzelem közelébe kerül, akkor mindent meg is tesz azért, hogy baszk focicsapatként Spanyol Kupát nyerjen, szerintem ezúttal is így fog cselekedni. Főleg azt tudván, hogy egy másik baszk csapat, a Real Sociedad lehet az ellenfele a döntőben.

Tipp: győz az Athletic Bilbao.