TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


Idézetet írta: saviola8321 Dátum október 14, 2017, 15:33:41
A tippmixpro honlapja mindig ilyen gyatra? Konkrétan alig tudok behozni valami mert egy csomó helyen ahol az eseményeknek kellene lennie ott egy sárga háromszög jelenik meg felkiáltójellel. Minden böngészővel ezt csinálja. Ilyen sz.... a honlap vagy nálam van a gubanc?
Nálam most is ugyanezt csinálja minden böngészővel. Írtam is nekik, válaszukban sajnálkoztak, ennyi.

 2017. október 24-től változnak a Szerencsejáték Zrt. online játékainak részvételi feltételei. Annyira meg akarnak felelni a törvényességeknek, hogy újabb adatokat kérnek a fogadóktól, különben nem tudnak fogadni. Hivatkoznak törvényi változások, pénzmosás elleni fellépésre stb. Legközelebb kérik az óvodai jelet, vércsoportot, életképes spermiumok számát? Inkább azzal foglalkoznának, hogy végre normális fogadóirodát hozzanak létre.

Lottózókba meg jöhet a vena szkenner  ;D

#1023 október 21, 2017, 15:08:18, SPF Admin
2017. október 24-től változnak a Szerencsejáték Zrt. online játékainak részvételi feltételei.

Összevonjuk a Tippmixpro sportfogadási oldal és a szerencsejatek.hu oldalon vezetett belső egyenleget, így regisztrált felhasználóként bármelyik oldalon indíthatsz ki-, és befizetést, közös számlával és közös egyenleggel rendelkezel a két oldalon. Az összevont egyenleg, és egy hatályba lépett törvényi változás következtében, meglévő személyes adataidat frissítened, valamint néhány új adattal bővítened is kell.
Ilyen új adat:
az állampolgárság,
érvényes személyazonosításra alkalmas okmányod típusa és száma,
lakcímkártyád száma.
A hiányzó adatok megadásakor, vagy új regisztrációkor ügyelj arra, hogy az okmányodban szereplő adatokkal pontosan egyező adatokat adj meg. Ha ez valamiért nem sikerül, az Okmányfeltöltés menüpont alatt, néhány kattintással feltöltheted az irataidról készült képet, és Ügyfélszolgálatunk néhány napon belül segít kiegészíteni a regisztrációdat.
Fontos, hogy a hiányzó adatok megadásáig a www.tippmixpro.hu oldalon minden funkció elérhető, de fogadni nincs lehetőséged. A www.szerencsejatek.hu oldal játékait, a naplódat, és minden más funkciót továbbra is használhatsz.
Az adatok frissítése csak néhány percet vesz igénybe, utána ismét belevetheted magad a játékba, fogadhatsz kedvenc mérkőzéseidre.
Tájékoztatunk továbbá, hogy 2017. október 23. 22:00 és október 24. 9:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. fogadási rendszere.
A leállás érinti a www.tippmixpro.hu, a www.tippmix.hu, a www.bet.szerencsejatek.hu weboldalakat, a terminálos és elektronikus fogadási rendszert, valamit a telefonos és pályázati rendszert. A rendszerek újraindítása legkésőbb 2017. október 24. kedd 9:00 órakor megtörténik.


(forrás: Szerencsejáték Zrt.)

Információnk szerint egy játékoskártyát is be akarnak vezetni, ami főleg az offline Tippmixre vonatkozik, de lehetséges, hogy ez kiterjed az online piacra is. Konkrétan ha Pista bácsi bemegy a lottózóba akkor e kártya segítségével tippmixelhet. Minden adat/információ rögzítve lesz: mennyit fogadtál, mennyit nyertél stb.

#1024 október 21, 2017, 15:15:08, SPF Admin
Sokan panaszkodnak, hogy a külföldi irodák mennyi adatot kérnek a játékosoktól.

A regisztráció során a Szerencsejáték Zrt. a játékostól az alábbi adatok megadását kéri:

a) játékos által választott felhasználónév,
b) játékos által választott jelszó,
c) e-mail cím,
d) személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány típusa és száma,
e) családi és utónév,
f) születési családi és utónév,
g) születési hely és idő,
h) anyja születési neve,
i) lakcím, ennek hiányában tartózkodási hely,
j) állampolgárság,
k) bankszámlaszám,
l) neme,
m) telefonszáma
n) kiemelt közszereplői minőség.

Derékbőség? BMI?  ;D

További részletek:
https://bet.szerencsejatek.hu/cmsfiles/07/ca/a_szerencsejatek_zrt_PMT_kapcsan_felmerulo_kotelessegei.pdf

Hány hozzászólás után számít valaki kiemelt közszereplőnek?    :)


Ha jóhiszeműen állok hozzá, akkor az offline tippmixhez tényleg nem ártana valami azonosítás, mert ugye pont a pénzmosás funkcióját lehetne ezzel csökkenteni. (a nyertes szelvények adásvételét)
Lehet, hogy egyből nem akarna annyi klubtulajdonos a magyar focival foglalkozni. 

"Információnk szerint egy játékoskártyát is be akarnak vezetni, ami főleg az offline Tippmixre vonatkozik, de lehetséges, hogy ez kiterjed az online piacra is. Konkrétan ha Pista bácsi bemegy a lottózóba akkor e kártya segítségével tippmixelhet. Minden adat/információ rögzítve lesz: mennyit fogadtál, mennyit nyertél stb."



Megint be akarják vezetni? Mert kb. 1 hónapja volt ez a hír, aztán rá pár órára már kiadták ezt :



"A Szerencsejáték Zrt. közleményt adott ki, hogy pontosítsák a korábban olvasható információkat. Mint hangsúlyozták, Játékoskártya szolgáltatásukkal elsősorban a hagyományos földi hálózatban játszó játékosaink számára terveznek kényelmi szolgáltatásokat nyújtani.
A Játékoskártya kiváltása teljesen önkéntes alapon történik, valamint díjmentes és a hagyományos földi hálózatban egyetlen terméknél sem lesz kötelező a használata.
A bevezetésre kerülő kényelmi szolgáltatások révén elérhetővé válik majd a játékosok számára kedvenc lottószámaik megjegyzése, az automatikus nyereményértesítés, sőt a nyereménykiutalás is. A Játékoskártya használatával
fokozódik a játékosok biztonsága, hiszen elveszett nyertes szelvényeik után járó nyereményüket kártya nélkül más nem veheti át."

vélemények a megújult oldalról? :beerchug:

Idézetet írta: butyi Dátum október 24, 2017, 08:42:02
vélemények a megújult oldalról? :beerchug:

Most komolyan?  :D
Érdemes beleolvasni a kommentekbe a fészen, meg abba is, hogy mit válaszol rá a "Tippmixpro csapata". Ez a homokba dugom a fejem mintha minden stimmelne stílus mára divat lett Magyarországon. Van egy weboldalfejlesztő cég aki nem kevés pénzért csinálja ezt az oldalt, de nem látszik meg sajnos. Nem csak most fagy, mindig is fagyott, egy év alatt nem sikerült megoldani ezt a problémát, lehet oda kellene küldeni két informatikust aki két nap alatt megcsinálja. Sajnos nem vicc.
Ma meg ami fogadja az embert az tényleg kritikán aluli. Probáljon bárki a Sportfogadás opcióra kattintani, ha ugyan bejön egyáltalán maga az oldal. Nektek is a nagy semmi jön be a sportágak helyett?  ;D
E közben a Tpro szerint "Mi jelenleg működőnek és elérhetőnek látjuk az oldalt." :bash:
Kár hogy nem lehetett arra is fogadni, hogy nem sikerül majd problámamentesen az átállás mert tettem volna rá egy nagyobb összeget. 
A haveri céget le kellene cserélni egy másikra aki negyed annyi pénzért megcsinálja háromszor ilyen jóra az oldalt. Jó, tudom, hogy nem lehet...ez van.
Persze arra volt kapacitás, hogy a vízilabda meg a magyar foci kötéskényszert 2x-ről 3x-ra emeljék.



Idézetet írta: SPF Admin Dátum október 24, 2017, 09:53:58
Remek a kínálat:
Fejlődésre képtelenek. Márpedig a törzsfejlődés alatt azok haltak ki, akik fejlődésre képtelenek, akik nem tudnak alkalmazkodni a jelenhez. Remélem ők is kihalnak hamarosan.

Bejött egy pillanatra az "új oldal", hát inkább ne tette volna.. NB1-es meccsekre a minimális kötésszám: 3! Az egyetlen piac, amire megérte eddig fogadni náluk..

Ez ám a forradalmi újítás.. Most fejeztem be velük.

Idézetet írta: Knapp Dátum október 21, 2017, 16:38:35
Hány hozzászólás után számít valaki kiemelt közszereplőnek?    :)


Ha jóhiszeműen állok hozzá, akkor az offline tippmixhez tényleg nem ártana valami azonosítás, mert ugye pont a pénzmosás funkcióját lehetne ezzel csökkenteni. (a nyertes szelvények adásvételét)
Lehet, hogy egyből nem akarna annyi klubtulajdonos a magyar focival foglalkozni.
Ez igaz.De akkor a papíros elvesztené egyetlen előnyét a netes fogadással szemben,azaz itt is le tudnának korlátozni?

- Te Józsi, ezek megisszák a vizezett sört is, akkor ne adjunk nekik csak azt?
- Öntünk még vizet hozzá, azt mondom.
- Jó ötlet, ezeknek az is jó.