Fogadás politikára

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában



íme a tuti:

FIDESZ over
MSZP over
JOBBIK under
MDF under
LMP under
Összesen under3,5
arány over58,5%

Azt nem tudja valaki, hogy ezek akkor a listára leadottra vonatkoznak?
Ha az első fordulóra és pl LMP 3% akkor gondolom arra.

Amúgy nem lehet arra oddsot kérni, hogy a Torgyán vagy a Thürmer lesz a miniszterelnök ;D ;D?

Szerintem a részvételi arány simán over. Akár 68% is lehet, de 60% lazán.

A pártok száma tuti over 3,5 lesz: Fidesz, KDNP, Jobbik, MSZP. Persze tudom, az unibet nem így számol, hanem a Fideszt és a KDNP-t egynek veszi.

Szerintem soha nem lesz 68% a részvételi arány, én alacsony részvételt várok, de messze vagyunk még a dolgoktól, annyi mocsok lesz addig, hogy csak még jobban elmegy az emberek kedve a szavazástól, szerintem az under, kár, hogy levették az MDF-et, pedig tuti under, hogy szakítottak az SZDSZ-szel is alig van kopogtatójuk..

Idézetet írta: Szigo Dátum március 06, 2010, 20:41:05
íme a tuti:

FIDESZ over
MSZP over
JOBBIK under
MDF under
LMP under
Összesen under3,5
arány over58,5%

szerintem mszp under, jobbik simán over... fityisznek meg game over....  ;D

Idézetet írta: Lacapi Dátum március 10, 2010, 19:15:32
szerintem mszp under, jobbik simán over... fityisznek meg game over....  ;D

Reménykedni lehet ;)

Van egy barátom akinek vannak infói egy olyan mintavételről amely teljes Jász-Nagykun-Szolnok megyét és fél Hajdú-Bihart érintette. Nem a nagypártok csatlós közvélemény kutatóiról van szó, hanem valamilyen más, nem cégszerű telefonos felmérésről.
A lényeg, hogy nagy meglepetések lehetnek még itt. Állítólag a Jobbik ezeken a területeken 50% felett van!!!
Ez fogadási szempontból hatalmas overt sejtet. Persze nem ilyen egyszerű a dolog és 99% hogy nem érnek el ennyit, de az over szerintem nagyon magabiztosan meglehet az ország teljesére nézve is...

Tobeten levitték 18.5%-ra az Mszp határt.. Nem tudom, szerintem azért van nekik elég sok tartalékuk, nekik mindig van. Kár, hogy MDF-t lekapták, pedig amikor olvastam milyen szarul pesti kopogtatókkal, mondom ez tuti.. Tobeten amúgy Jobbik over 14% 2.00 és Fidesz 2/3-a ellen is lehet fogadni 1.52-ért, szerintem az se rossz, bár egyéniben tarolni fognak szerintem.. Én még nem teszek semmit se. A média annyira manipulálja az embereket, hogy kiszámíthatatlan..

Idézetet írta: benson Dátum március 08, 2010, 10:08:29
A pártok száma tuti over 3,5 lesz: Fidesz, KDNP, Jobbik, MSZP. Persze tudom, az unibet nem így számol, hanem a Fideszt és a KDNP-t egynek veszi.
Én megkérdeztem az unibet ügyfélszolgálatot erről és azt válaszolták, hogy a parlamentben fog eldőlni, hogy a Fidesz és a KDNP külön frakciót alkot-e vagy sem, azaz, akkor biztos over lesz, ha külön pártként lesznek bent. Mivel szerintem külön frakciójuk lesz, 4 párt lesz a parlamentben. Erre fogadtam is 30 euroval. A fidesz over 53.5%-ra fogadtam 80 euroval. A tobetnél fogadtam a 2/3-adra is, de az merész húzás volt. De szerintem még bejöhet: a Fidesz még csak most kezd beerősíteni, a JObbik pedig innen folyamatosan veszít a támogatói közül. Médiában alig szerepelhetnek és kezd a fidesz visszavágni az elcsábított fideszes szavazói miatt (Hír tv, Echo tv, Magyar hírlap, Magyar Nemzet).
Az mszp 18.5% fölött nagyon csábító. Az könnyen meglehet szerintem.

Az unibetes választási fogadások még elérhetők?
Én nem találom.

Sajnos most nem, pedig én most akartam overre venni az LMP-t ...
Na nembaj, majd kirakják még módosított határokkal!  ;)

A bet-at-home-on is lehet fogadni hasonló oddsokkal!

Szerintem az Unibetnél az 1,85 nagyon jó
LMP 3% és Jobbik 14,5% felett-re.
Előbbi az MDF széteső mozgása miatt lesz jobb 3-nál, utóbbi meg 14,77-t már az EP-választáson elért és ez a várható nagyobb részvétel ellenére inkább több lesz.