Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: daráló55 Dátum június 07, 2024, 00:06:56Azt tudja valaki, hogy skrill be- és kifizetés működik-e a betfair.ro-n vagy csak bankszámlára lehet kifizettetni?
Igen, van Skrill.

Netelleren utalsz neki, befizeti és kész.
Kifelé pedig ugyanez, magadnak atlövitek netellerre és te veszed ki a sajat kartyadról...

Na így már jobb, ha csak bankszámlás kifizetés lenne az problémásabb.

Szerintetek ha kapok egy accountot, be lehet oda fizetni a saját skrillről vagy netellerről? Elvileg csak egy e-mailcímet lát a betfair, ha jól gondolom.


Idézetet írta: kelta Dátum június 08, 2024, 05:13:45Szerintetek ha kapok egy accountot, be lehet oda fizetni a saját skrillről vagy netellerről? Elvileg csak egy e-mailcímet lát a betfair, ha jól gondolom.

A nevet elvileg nézik, amit meg is kapnak. A Skrill szabályzatából:

"Your personal information (as necessary, but generally limited to full name and email address) may be shared with the recipient/sender of a payment in the context of the specific relevant transaction."

De tényleg jó lenne, ha a Betfair megengedné, hogy a fiók tulajdonos és a kifizetés címzettje eltérjen. Az megoldana mindent.

Idézetet írta: EchoOne Dátum június 08, 2024, 11:23:45De tényleg jó lenne, ha a Betfair megengedné, hogy a fiók tulajdonos és a kifizetés címzettje eltérjen. Az megoldana mindent.
Főleg ha az ISIS vagy drogkereskedok fizetnenek be a te nevedben. Nem véletlenül van penzmosás elleni szabályozás.

#4042 június 08, 2024, 14:24:34, EchoOne
Idézetet írta: vmlinuz Dátum június 08, 2024, 12:25:04Főleg ha az ISIS vagy drogkereskedok fizetnenek be a te nevedben. Nem véletlenül van penzmosás elleni szabályozás.
A kifizetésről beszéltem, hogy jó lenne. Például a Google AdSense esetén (ami a weboldalakon megjelenő hirdetéseket kezeli) lehet eltérő a fiók tulajdonosa és a kifizetés kedvezményezettje. A Google-nál ez nem probléma, hogy az általad kezelt AdSense fiók, és az általad üzemeltetett weboldalakon a hirdetésekből keresett pénzt, saját magadnak vagy valaki másnak utalod át. A lényeg, hogy ha másnak utalsz, akkor azt előbb a kedvezményezettnek meg kell erősítenie a Google felé. Ez szerintem, amint a működő élő példa is mutatja normálisan kivitelezhető.

Idézetet írta: EchoOne Dátum június 08, 2024, 14:18:22A kifizetésről beszéltem, hogy jó lenne. Például a Google AdSense esetén (ami a weboldalakon megjelenő hirdetéseket kezeli) lehet eltérő a fiók tulajdonosa és a kifizetés kedvezményezettje. A Google-nál ez nem probléma, hogy az általad kezelt AdSense fiók, és az általad üzemeltetett weboldalakon a hirdetésekből keresett pénzt, saját magadnak vagy valaki másnak utalod át. A lényeg, hogy ha másnak utalsz, akkor azt előbb a kedvezményezettnek meg kell erősítenie. Ez szerintem, amint a működő élő példa is mutatja normálisan kivitelezhető.

Igen csak hogy a pénzmosás elleni intézkedések csak akkor működnek ha be-ki együtt figyelik. Különben ha kifele bárhova mehetne akkor mi értelme lenne? Bármilyen bűnöző nyit egy saját számlát aztán befizetgeti a milliókat amit mondjuk prostitúcióból szerez vagy drogból aztán kikéri a strómanja nevére aki bűntetlen előéletű és bumm, legális, adómentes pénzzé válik egy szabályzott országban, szabályzott piacon.
A google megint más lehet, pl a munkabéredet is kérheted más számlájára, itthon is. Senki sem foglalkozik azzal hogy az asszony nevén lévő számlára kéred a fizetést.
Az adsense meg egy bevétel, olyan mint a jövedelem. Nem a saját és mások befizetett pénzét nyered vagy kapod vissza, hanem egyszerűen pénzt keresel, amit nyilván a google legális forrásból szerez

Idézetet írta: EchoOne Dátum június 08, 2024, 14:18:22A kifizetésről beszéltem, hogy jó lenne. Például a Google AdSense esetén (ami a weboldalakon megjelenő hirdetéseket kezeli) lehet eltérő a fiók tulajdonosa és a kifizetés kedvezményezettje. A Google-nál ez nem probléma, hogy az általad kezelt AdSense fiók, és az általad üzemeltetett weboldalakon a hirdetésekből keresett pénzt, saját magadnak vagy valaki másnak utalod át. A lényeg, hogy ha másnak utalsz, akkor azt előbb a kedvezményezettnek meg kell erősítenie a Google felé. Ez szerintem, amint a működő élő példa is mutatja normálisan kivitelezhető.
Teljesen más dolog a kettő. Jon Pablo, befizet 10000 eurot, megrak egy 1.01es szorzot, kifizetteti a stromannak, penz tisztara van mosva, mert nyerte fogadason.

Adsensen ez jogy vitelezheto ki? Agyonklikkelteti bangladeshi userekkel a reklamjait es nyer napi 5 eurot?

Tippmixen meg manapsag is vesznek nyertes szelvényeket, ki tudja milyen okokból...

Én simán fizettem be saját skrillről más accountotjára, úgy h nem a saját nevem adtam meg hanem a valódi account tulajdonos nevét.  A probléma annyi h kifizetését nem engedi, csak be. Tehát a betfair account mondjuk Gipsz Jakab néven van a skrill  pedig John Doe.
Mikor befizetek John Doe skrill kártyaszámát adom meg de a kártya névhez Gipsz Jakabot írok.  Simán megy a befizetés . Igen ám de kifizetésnél írja h nem stimmel a név...

Nem ajánlott ilyesmivel szórakozni, ha majd zárolnak akkor sok szivatás lesz.

Úgy tűnik a legtöbb országban nem választható az alacsonyabb, 2%-os jutalék, köztük Romániában se (az alap az 5% - csökkenthető betfair pontokkal). Ez meglep, mert azt hittem 2019 óta, mióta csökkentették a jutalékot, ez mindenhol elérhető, de ezek szerint nem. Ügyfélszolgálatot kérdeztem, de nem tudtak többet mondani, mint ami a betfair oldalon le van írva.

Idézetet írta: daráló55 Dátum június 13, 2024, 19:20:21Úgy tűnik a legtöbb országban nem választható az alacsonyabb, 2%-os jutalék, köztük Romániában se (az alap az 5% - csökkenthető betfair pontokkal). Ez meglep, mert azt hittem 2019 óta, mióta csökkentették a jutalékot, ez mindenhol elérhető, de ezek szerint nem. Ügyfélszolgálatot kérdeztem, de nem tudtak többet mondani, mint ami a betfair oldalon le van írva.

Nos akkor én el is engedem Romániát...

Sziasztok!

Van, aki tud segíteni betfair accountban? Nekem a Román piac is megfelelne.....

Köszönöm