Sportingbet - Euroliga Mérközések ÉLŐ-ben

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



A Sportingbeten most élőben követheted az Euroliga mérközéseit.

Mit kell tenned?

1. Jelentkezz be, vagy ha még nincs számlád, akkor regisztrálj a Sportingbetre (ezt megteheted ide klikkelvén)

2. Válaszd ki az élő közvetítést amelyre be szeretnél fizetni

3. Egy ingyenes fogadást felhasználhatsz bármelyik sportágban.


Egy mérkőzés ára: 7 €
A teljes szezon megtekintésének az előfizetése: 100 €

Részvételi Feltételek:

1. Hozzáférés a kosárlabda Euroliga közvetítéshez

1.1. A kosárlabda Euroliga közvetítés kizárólag Sportingbet számlával rendelkező ügyfelek számára érhető el, az alábbi felhasználási feltételek szerint.
1.2. A kosárlabda Euroliga közvetítés a bolgár, német, görög, spanyol és egyesült királyságbeli ügyfelek részére érhető el. A Sportingbet fenntartja a jogot, hogy a kosárlabda Euroliga közvetítést további országokban is elérhetővé tegye külön értesítés nélkül, mely lehetőség a kosárlabda Euroliga licenc megállapodásaitól függ. A szolgáltatás külföldi IP-címmel rendelkező ügyfelek részére nem biztos, hogy elérhető lesz. További információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot internet szolgáltatójával.
1.3. Az általános Sportingbet szabályok érvényesek.
1.4. A Sportingbet visszautasíthatja az élő közvetített tartalomhoz való hozzáférést bármely ügyféltől teljesen saját belátása szerint.
1.5. A Sportingbet kosárlabda Euroliga közvetítés hozzáférésével Ön elfogadja ezeket a felhasználási feltételeket.

2. Előfizetési csomagok a kosárlabda Euroliga 2009-10-es idényére
2.1. A kosárlabda Euroliga közvetítés kizárólag előfizetéses alapon érhető el. A Sportingbet fenntartja a jogot, hogy a hozzáféréshez való feltételeket, vagy a kosárlabda Euroliga közvetítés hozzáférésének előfizetési díjait a jövőben megváltoztassa.
2.2. Az egy mérkőzésre szóló előfizetés csak egy kiválasztott mérkőzéshez enged hozzáférést. Az ügyfeleknek a teljes egy mérkőzésre szóló előfizetés összegét felszámoljuk, függetlenül attól, hogy a mérkőzés elkezdődött-e már. Egy tranzakcióval csak egy darab egy mérkőzésre szóló előfizetést lehet teljesíteni, ugyanakkor egy este alatt több egy mérkőzésre szóló előfizetést lehet vásárolni. A Sportingbet nem vállal felelősséget a többszörös egy mérkőzésre szóló előfizetés vásárlása esetén azért, ha a mérkőzések azonos időben zajlanak.
2.3. Az idénybérlet minden mérkőzésre érvényes 2009. október 21-tol 2010. május 3-ig. A 2009. október 15-én játszott mérkőzéseket az idénybérlet nem tartalmazza. Az idénybérletre előfizető ügyfeleknek az idénybérlet teljes értékét felszámoljuk, függetlenül attól, hogy bármennyi mérkőzés elkezdődött vagy véget ért már.
2.4. Kiajánlásunk idejétől a fél idénybérletek a hátralevő összes mérkőzésre érvényesek lesznek, függetlenül a hátralevő mérkőzések számától. A fél idénybérletre való előfizetés után megtekinthető mérkőzések száma a teljes szezonban játszott kosárlabda Euroliga mérkőzések teljes számának kevesebb, mint fele is lehet. A fél idénybérletre előfizető ügyfeleknek a fél idénybérlet teljes értékét felszámoljuk, függetlenül attól, hogy mennyi mérkőzés van hátra a szezonból.
2.5. Kiajánlásunk esetén, a napi bérletek kizárólag a meghatározott nap mérkőzéséinek megtekintésére engednek hozzáférést, függetlenül attól, hogy aznapra hány mérkőzés van betervezve. Bár az adott estéken játszott mérkőzések száma különbözhet, a napi bérlet ára azonos. A napi bérletre előfizető ügyfeleknek a napi bérlet teljes értékét felszámoljuk, függetlenül attól, hogy bármennyi mérkőzés elkezdődött vagy véget ért-e már.
2.6. Az Utolsó Négy előfizetés az idény utolsó 4 mérkőzéséhez biztosít hozzáférést, melyeket a menetrend szerint 2010. május 1-3 között rendeznek. Az Utolsó Négy mérkőzés időrendje a kosárlabda Euroliga jóváhagyásától függ. Az Utolsó Négy előfizetést választó ügyfeleknek az Utolsó Négy előfizetés teljes értékét felszámoljuk, függetlenül attól, hogy bármelyik mérkőzés elkezdődött vagy véget ért-e már.
2.7. Több kosárlabda Euroliga mérkőzést játszhatnak azonos időpontban, vagy átfedhetik egymást bármely adott éjszakán. Azok az ügyfelek, akiknek előfizetése több közvetítésre is érvényes, a mérkőzések között váltani tudnak majd, azonban a beágyazott videó lejátszón egyszerre csak egy mérkőzés lesz látható.
2.8. Az előfizetési díjakat a kosárlabda Euroligával közösen állapítjuk meg. Az előfizetési díjak pénznemenként különbözhetnek, és nem feltétlenül felelnek meg az átváltási árfolyamoknak.

3. Ingyenes fogadások

3.1. Sikeres előfizetés esetén az ügyfelek jogosultak lesznek az előfizetésükkel egyenértékű Ingyenes fogadásokra.
3.2. A selejtező Ingyenes fogadások bármely sportra megtehetőek, de csak egyszeri fogadásként.
3.3. Az Ingyenes fogadásoknál csak a nyereményt írjuk jóvá (a tét nem lesz visszatérítve). A Sportingbet előzetes értesítés nélkül ajánlhat ügyfeleinek különleges promóciókat, ahol a bonuszoknál a nyeremény mellett a tét is jóvá lesz írva. Ilyen promóciók indítása kizárólag a Sportingbet döntésén múlik.
3.4. A fel nem használt Ingyenes fogadások a jóváírást követő 30 nap után el lesznek távolítva a játékos számlájáról.
3.5. Egy Ingyenes Fogadás lesz jóváírva minden egy mérkőzésre szóló előfizetés után. Az Ingyenes fogadás az előfizetést követő 48 órán belül lesz az ügyfél számláján jóváírva.
3.6. 4 Ingyenes fogadás lesz jóváírva minden megvásárolt idénybérlet után, melyek teljes értéke megegyezik az idénybérlet értékével. Ahol ez lehetséges, a 4 fogadás egyforma értékű lesz. A 4 fogadás közül az első az előfizetést követő 48 órán belül lesz az ügyfél számláján jóváírva. A további hátralevő 3 fogadást körülbelül 30 naponként írjuk jóvá (pl. az utolsó Ingyenes fogadás az előfizetést követően 90 nappal lesz jóváírva)
3.7. 2 Ingyenes fogadás lesz jóváírva minden megvásárolt fél idénybérlet után, melyek teljes értéke megegyezik a fél idénybérlet értékével. Ahol ez lehetséges, a 2 fogadás egyforma értékű lesz. A második Ingyenes fogadást körülbelül 30 nappal később írjuk jóvá.
3.8. Egy Ingyenes fogadás lesz jóváírva minden megvásárolt napi bérlet után. A napi bérletért járó Ingyenes fogadás az előfizetést követő 48 órán belül lesz az ügyfél számláján jóváírva.
3.9. Egy Ingyenes fogadás lesz jóváírva minden megvásárolt Utolsó Négy előfizetés után. Az Utolsó Négy előfizetésért járó Ingyenes fogadás bónusz az előfizetést követő 48 órán belül lesz az ügyfél számláján jóváírva.
3.10. A Sportingbet jogosult az ajánlatot bármikor, indoklás/értesítés nélkül törölni vagy visszavonni, illetve a részvétel feltételeket módosítani. Szinten fenntartja a jogot, hogy ne engedélyezze bizonyos számlatulajdonosoknak, hogy az ajánlatban részt vegyenek.
3.11. A Sportingbet fenntartja a jogot, hogy kielégítő igazolást igényeljen bármely ügyféltől az ingyenes fogadás jóváírása előtt.
3.12. Megkettőzött számlákra az ajánlat nem érvényes, azon ügyfeleknek, akit megkettőzött számlával történő előfizetésen kapnak, a számlájukról az összes bónusz el lesz távolítva.

4. Közvetítési késések

4.1. Bár a kosárlabda Euroliga közvetítést ,,élő"-ként reklámozzuk, kérjük, vegye figyelembe, hogy minden közvetítés késhet időben. A késés pontos mértéke számos tényezőtől függ, beleértve az elhelyezkedést, internet szolgáltatótól és a hardvert. Miközben minden erőfeszítést megteszünk a késés minimalizálása érdekében, a Sportingbet semmilyen felelősséget nem vállal a kosárlabda Euroliga közvetítés késéseiért.

5. Általános:

5.1. A Sportingbet nem vállal semmilyen felelősséget vagy garanciát, kimondva vagy hallgatólagosan, hogy a kosárlabda Euroliga közvetítés megfelel az Ön igényeinek, hogy a kosárlabda Euroliga közvetítés megszakítás nélkül fog működni, időben és hibamentesen, és hogy a kosárlabda Euroliga közvetítés elérhető lesz bármely adott órában (akár meg lett hirdetve, akár nem) vagy hogy a kosárlabda Euroliga közvetítés működni fog bármilyen adott szoftverrel vagy hardverrel.
5.2. A kosárlabda Euroliga menetrendje változhat, és a Sportingbet ellenőrzésén kívül esik. Az időterv információ csak megjelenítési célt szolgál, a Sportingbet az információ helyességéért semmilyen felelősséget nem vállal.
5.3. A kosárlabda Euroliga közvetítés egy kiegészítő szolgáltatás, amit a Sportingbet ajánl ügyfeleink, akik előfizetnek egy bizonyos szolgáltatásra. Mindazonáltal ez a szolgáltatás a kép elérhetőségének függvénye, melyért a Sportingbet nem vonható felelősségre.
5.4. Minden kosárlabda Euroliga közvetítés tartalom változhat, és a Sportingbet megváltoztathat, felfüggeszthet, helyettesíthet vagy visszavonhat tartalmat, értesítés nélkül, saját hatáskörében.
5.5. Önnek szigorúan tilos a kosárlabda Euroliga közvetítés másolása, lementése, megváltoztatása, vagy megosztása (vagy harmadik fél segítése ebben) vagy harmadik félnek hozzáférést engedélyezni a kosárlabda Euroliga közvetítés tartalmához.

Azért elég "okosak" ezek a Sportinbetesek is. Ki a franc fog 7 eurót fizetni, hogy megnézzen egy meccset? Annyiért két hónapi HBO előfizetést lehet venni nálunk :D

Még ha lehetőség is van az ingyenes fogadásra akkor is hülyeség...7 euróért nézheted a kis méretű beágyazott lejátszón...
Jobb esetben szinte minden meccsre lehet ingyenes közvetítést találni.
Ez nagy lehúzás szerintem.