Sportingbet - Copa America Tippjáték

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Vegyél részt a Sportingbet által szervezett "Copa America" tippjátékban, s nyerj 1,5 millió Forintot.

Hogyan vehetsz részt?

1. Tegyél meg egy 250 Ft értékű fogadást minden nap bármilyen sportágra (nincs minimum szorzó) hogy megkapd ingyenes tippjáték kódod
2. Kattints a bónuszkódra a játékszelvény alatt
3. Tippeld meg mind a 19 mérkőzés helyes végeredményét, a legtöbb pontot elérő játékos(ok) nyereménye 1.500.000 Ft készpénz!!


Pontos részletek:

Tippjáték kódok megszerzése

A tippjáték kód megszerzéséhez egy minimum 250 Ft-os vagy magasabb értékű fogadást kell megtenned, bármilyen sporteseményre (minimum szorzó nélkül). A kód azonnal megjelenik a fogadószelvényed alatt a fogadás megtételekor és láthatóvá válik a "rendelkezésre álló kódok" szekcióban a Tippjáték oldalon.
Ne feled, minden nap, amikor a feltételeknek megfelelő fogadást teszel, adnak neked egy újabb esélyt a tippjátékban, szóval fogadj minden nap, hogy növeld esélyeid a játékban.

Rendelkezésre álló kód beváltása

Tippjeidnek megtételéhez kattints a 'BEVÁLTÁS MOST' gombra az elérhető kódjaidnál, hogy elindítsd a tippjátékot.

Tippek megtétele

Válaszd meg tippjeid megfontoltan, akár az egyik csapat győzelmét, akár döntetlent jósolsz valamelyik mérkőzésen. Ne feled, tippjeid csak a Copa America első mérkőzésnap első mérkőzésének kezdete előtt teheted meg (2011 július 1. 20 óra).

Tippek elküldése

Ha mind a 19 tippet megtetted a Copa Americára, akkor nyomd meg az "BEKÜLDÉS" gombot. Tippjeid a beküldés után nem tudod megváltoztatni.

Tippek átnézése

Megtekintheted tippjeid, ha a 'TIPPEK MEGTEKINTÉSE' gombra kattint a beváltott kódoknál. Akár ki is nyomtathatod a tippeket, ha a "Tippek nyomtatása" gombra kattintsz a tipptáblázat felett.


Ha részt szeretnél venni ebben a promócióban, akkor kattints IDE.

Részvételi feltételek:

    A promóció 2011. június 6-tól 2011. július 1-ig tart (a "Promociós Időszak").
    A tippeket a Copa America első mérkőzésének kezdete előtt meg kell tennie és beküldenie azt, hogy részt vehessen a promócióban. A fel nem használt kódok továbbá nem felhasználhatóak.
    Minden kódot a megszerzéstől 2011 július 1-ig fel kell használni, utána érvényüket vesztik.
    "A kódok megszerzéséhez olyan fogadásokat kell tenni a Promóciós Időszakban, melyek tétje legalább 250 Ft bármely sporteseményre, bármilyen szorzóval.
    A minimális fogadás nagysága változhat. Kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal, hogy megtudhassa, mennyi az aktuális minimum összeg."
    Naponta maximum egy (1) kódot kaphat, de a promóció minden napján szerezhet kódot (0:00 GMT és 23:59 GMT között).
    Minden beváltott kód látható lesz a promóció teljes ideje alatt.
    Az 1.500.000 Ft-os készpénzes díj megnyeréséhez a résztvevőknek helyesen kell megtippelniük mind a 19 mérkőzés kimentelét.
    A fődíj 1.500.000 Ft készpénz, melyet 72 órán belül fizetünk ki.A promóciónak egy fődíja van, több nyertes esetén a díj egyenlő mértékben lesz megosztva a győztesek között
    Ha nincs telitalálatos szelvény, akkor a nyereményt a legtöbb mérkőzést helyesen megtippelő jétákos nyeri. Holtverseny esetén az 1.500.000 Ft-ot egyenlő részben osztjuk szét a nyertesek között.
    Abban az esetben, ha egy résztvevőt rajta kapunk, hogy több mint egy (1) próbálkozása van naponta többszörös számlán keresztül, akár saját néven, akár mással együttműködve, a résztvevő MINDEN próbálkozása nullázva lesz és semmisnek nyílvánítjuk.
    A promóciót szabadidős jellegű játékosaink számára kínáljuk. Bármely számla, melyről feltételezhető, hogy nem szabadidős jellegű, vagy a promóció természetét más módon sérti, azonnali törlésre kerül.
    A verseny értékelése az FIFA hivatalos eredményei alapján történik.
    Amennyiben egy mérkőzést elhalasztanak, félbeszakítanak vagy felfüggesztenek, a megtett tippek érvénytelenek.
    A nyerteseket a hivatalos eredményhirdetést követő 48 órán belül értesítik
    A Sportingbet fenntartja a jogot, hogy a promócióban való részvételt megvonja bizonyos számlatulajdonosoktól (beleértve offline affiliate partnereket).
    A Sportingbet dolgozói, illetve egyéb cégek dolgozói, amelyek a versenyhez köthetőek, nem vehetnek részt a promócióban.
    A versenyben való részvétellel egyidőben Ön garantálja, hogy az adatai valósak, helyesek és teljesek. Bármely pontatlanul megadott adat kizárást eredményez.
    A versenyben való részvétellel egyidőben Ön hozzájárul ahhoz, hogy az 1.500.000 Ft főnyeremény (vagy az Önre eső rész) megnyerése esetén nyilvánosan részt vesz a Sportingbet által szervezett interjúban és fotózáson, akár Sportingbet logóval ellátott terméket viselve.
    Kizárólag 18 éven felüliek vehetnek részt a promócióban.
    Az Internet Opportunity Entertainment (Sports) Limited ("IOE") általános szabályzata érvényes, mely megtalálható http://hu.sportingbet.com/t/info/informacio_szabalyok.aspx  címen.
    Az IOE fenntartja a jogot, hogy törölje vagy visszavonja ezt a promóciót, vagy a feltételein bármikor változtasson előzetes bejelentés nélkül.
    A promócióban az IOE az egyedüli döntőbíró. Döntése végleges és kötelező.
    Csak azok a résztvevők kaphatják meg a díjakat, akik a játékban jogosultak részt venni.
    Ha bármi kérdése van a promócióval kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az ugyfelszolgalat címen.