30.000.000Ft-s Kihívás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: alexthebest Dátum január 06, 2018, 02:02:29
Vegyesek az erzeseim, 32 000 felett adtak az ingyen porik, vegul "csak" 28 700 lett cash (starburst). Persze ahhoz kepest hogy ilyen 20-23 ezer korulre gondoltam, nagyon szep.

Szoval eddig +11 ezer amig jatszottam a ket promot (+totot), +28,7 ezer a kaszinos challengert, es meg hatravan a 12 ezer ingyenes fogadas, illetve a porgetesek utan jaro 3 FS (nem volt kedvem napokig huzni az ujabb FS-ekert) es a temerdek bevalthato pont. Ez egy meno promo  ;D

Sok sikert es kitartast aki meg csak most lat majd hozza  :beerchug:

Akkor mitől vannak vegyes érzéseid?
A matematikailag várható felett kaptál.   :)

Nekem csak 20200-at adtak az ingyenes pörik, ezt részletekben forgatom meg.
Tegnap 125-ös és 500-as téten a Twin Spinen kezdtem, sajna nagyobb nyeremény nélkül eljutottam majdnem 6000 mínuszig, de ennek ma a felét visszakaptam bónuszként.
Ma a Dazzle Me játékra adnak 50% extra nyereményt, de lehet, hogy érdemesebb várni a jövő keddi Dracula visszatérítésig és még a jövő pénteki Twin Spin is belefér az időbe.
Nyilván a Starburst alacsony téten kiegyensúlyozottabban ad, de ha elfogadjuk, hogy hasonló a játékok visszafizetési aránya, akkor hosszabb távon az ilyen akciós napokat érdemes belevenni a forgatásba is.

Ha jól értem, 7 nap van az ingyenesek kipörgetésére, de amikor kipörgetted, onnantól újabb 7 napot kapsz a bónuszösszeg megjátszására. Én is türelmetlenül várom, hogy mennyit hoz összességében a challenge, de ha elhúzzuk, akkor előfordulhat, hogy időközben újraindítják ezt az akciót és akkor a forgatással már a következő challenge napi 3000 ft-jait is lehet teljesíteni...


Kivancsi vagyok igy mennyit hozol ki belole, majd tudasd azert.
A starburston kivul keves jatek van amit szeretek, hulyet kapok amikor 40-50 koron belul nem ad semmit valamelyik hulladek, ugyhogy nem jartam korbe a kaszinot a challenge alatt, es utan sem  ;D En inkabb a pontokat gyujtom, meg egy kis poker kell es tudok venni majd kaszino bonuszt ha jon a kovetkezo challenge.
Hja, en remenykedtem hogy ha 32-t adott az elso korben, legalabb annyi megmarad  ;D Telhetetlenseg...