Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Szurki Dátum december 11, 2012, 22:57:27
Szia, ki volt írva a főoldal tetejére, hogy karbantartás lesz... :)

oké oké, de ezt ne jegyezd meg  :). ez a gumiszoba ahol ok nélkül is lehet elégedetlenkedni  ;D

A Galata női kosárcsapata rohadjon meg. 21-0-nál megfogadom, hogy nyerik 24-gyel a félidőt, azóta csak a másik eredményes, most 21-10 van.  :bash:

Büdös fasszopó REÁL basszátok a zsidó anyátok!!!!!! :cya:

Real Madrid!
A jó édes tetves kurva anyátokat basszátok meg zselétől muriinyóig meg a kis faszotokat vágja le kanállal az a rühes fasz aki nektek fizetést ad!!!!EZÉRT???LÓFASZÉRT BASZNÁTOK MEG???TI SZARGECI TETVEK!!!
LÓFASZJOSKÁK VAGYTOK,REMÉLEM A 2 HÉTIG FASZT SZOPTOK EZEK UTÁN!


Kurva anyád Brooklyn! Direkt overbe raktam a meccset, erre kibaszott 37 pontot koszoltok össze a Raps ellen egy HT alatt. LOL! :idiot2: :2guns: :2guns: Kapnátok ki a picsába!

Idézetet írta: Cpt. Szikla Dátum december 13, 2012, 02:05:29
Kurva anyád Brooklyn! Direkt overbe raktam a meccset, erre kibaszott 37 pontot koszoltok össze a Raps ellen egy HT alatt. LOL! :idiot2: :2guns: :2guns: Kapnátok ki a picsába!
Kurva istenit! A kibaszott line-t is lentebb húztam. 182.5  FASZA! :fakk2: :hanyas:

az anyjuk köcsögit, reggelente már rettegve kell nézem  az eredményeket.
memphis 80 pont? miez? a boston-dallas legunderesebb meccsnek nézett ki és lett is volna, erre csinálnak maguknak 2 hosszabbítást.

álljon elő az akinek megéri hosszútávon rendszeresen nba-re tippelni! mondja hogy nyert annyit: megérte a rá pazarolt idő!  :crazy:

#2737 december 13, 2012, 21:37:29, RedMunchen2010
Bassza meg ennyi gyorsindításos gólt. Így elMegy az under.
* Tévedtem, jött a tipp!

Siena gecit senki se jön szidni ??   :redchug:


és a dallasi jó kurva anyátokat a 74 pontotokkal, hogy a buzi torontót sem bírjátok...nem hogy megverni de még ki is kaptok mint a szar. hogy dögölne meg az egész nba banda. kibaszottul most raktam utoljára nba-re. basszátok meg magatokat.
belépek netre, kiválasztok pár focimeccset, megrakom és bejön bejön bejön, úgy hogy kb semmit nem tudok róluk csak logikázok. itt meg megbaszhatom, egész nap nézhetem a meccseiket, nem ér szart sem.
kurvára elegem van az amerikai gecis picsátokból.

A BÜDÖS KURVA ISTENIT MÁR ILYEN NINCS!!!!!!! 5db. Futó Bundesliga 3. meccsből én kiválasztom pont azt a kettőt ahol nincs gól fi. ben... Mindenhol 2 is van, de amire én rakok az 0-0. És így megy ez 2 napja. FASZOMKIVANMÁRAZEGÉSSZELL :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

A BÜDÖS KURVA ANYJÁT A CARDIFF ÖSSZES JÁTÉKOSÁNAK!!! Rohadjatok meg ti bundás geci férgek !!! A liga első az utolsó ellen kiszop hazai pályán persze amikor jónagy a szorzó a vendég csapatra ?!! A kurva anyátok ti gecik, karácsonyra kell egy kis plussz pénz?!!! Remélem, sőt kívánom hogy  az összes családtagotok kínokban gazdag halált fog halni azért amit ma tettetek!!!

Rohadt kurva életbe. Persze megint én szopok. Winner Neustadt jatekos lövö tizi 35' perc persze h fölé lövi 3m el. Persze fi over kell. ROHADTÉ LETBE MOSTMAR :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

rohadt Schalke egyen meg titeket a Rancor