Söprű újragondolva

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tranzit Detroitban: NFL + MLB + Flushing Meadow + sör + baseball-értő társaság. A mennyország is valami ilyesmi lehet...  :beerchug:   :D  :great:  :cya:

Indulok a meccsre!!!

Ha (egyelőre) nem is MLB, de az előszobája: Iowa Cubs - Nashville Sounds (AAA)

:ok:

#107 szeptember 06, 2013, 14:21:29, söprű
Szombatra terveztem elautózni St Louisba, de besegített a cég, Kentuckyba küldtek egy napra, a Cincinnati reptér mellett szálltam meg, így nem is volt igazán kérdés az esti program:

http://mlb.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2013_09_04_slnmlb_cinmlb_1&mode=box

Igazából nincsenek szavaim az egészre, mert még mindig nem hiszem el, hogy részese lehettem az eddig elérhetetlennek gondolt álomvilágnak. Még mlb.tv előfizetőként sem éreztem valóságosnak azt, ami a baseballt az USÁ-ban körülveszi, de már a triple A-ben is megtapasztaltam, hogy ez valami különleges. A tegnap este pedig... egészen hihetetlen. Tiszta szívemből kívánom, hogy mindannyiótoknak legyen benne egy napon része, akik szeretitek ezt a játékot vagy éppen fogadtok rá.

Az pedig már csak hab volt a tortán hogy 16 inningen (mintegy öt órán) át tartott az élmény!!!


Közben pedig feltoltam a Carbont megint, freerollozgatok esténként ha éppen nem rángatnak el valahova inni (most is mindjárt indulok), de a helyzet az, hogy ez a ritkább... Ma NFL szezonnyitó is van ráadásul, Red Sox - Yankees, remélem tudom majd párhuzamosan nézni a két eseményt valahol, a szállodámban a tévécsatorna-kínálat egy kalap szar...

Még annyi, hogy Tunica, az USA harmadik legnagyobb gamblervárosa is könnyedén levezethető távolság, a kisértés sem kicsi. Még ha nem is az én kategóriám, egy 40 dolláros élő pókerverseny verseny nagyon csábító...

Mindenkit üdvözlök, hamarosan jelentkezem majd megint...  :cya:

Hát söprű, ritkán szoktam ilyent gondolni, de most bizony irigyellek erősen!
Remélem, hogy azért még egy-két alkalommal sikerül majd eljutnod MLB meccsre, a beszámolót pedig várjuk!
:cya:

 :topbet_125: :topbet_125: :topbet_125:

Képek még jöhetnek és nem feltétlenül csak az MLB-ről! (Szerintem sokunkat érdekel ez az oly távoli világ)

#110 szeptember 06, 2013, 16:33:02, söprű
A hétvégén nem dolgozunk (remélem péntek reggel ez már hellyel-közzel kijelenthető), majd írok egy kis élménybeszámolót.  :)

Több, mint egy hete vagyok már itt, és ahhoz képest, hogy eddig nem volt szabadnapom, Graceland és Tunica kivételével már mindenhol voltam, ahová el szerettem volna jutni: Beale Street (Memphis), Broadway (Nashville), MLB (Cincinnati). Nyilván napi 4-5 óra szabadidővel az esti órákban az ember nem jár végig minden nevezetességet, de egyébként sem vagyok az a fajta, inkább élményeket, hangulatokat keresek, abban pedig így is bőven volt részem.

*** A szívem pedig természetesen otthon: remélem jól megbasszuk a románokat!!!

Ha belegondolok, hogy odahaza mit meg nem adnánk, hogy kijusson a csapat a vébére, itt meg a köcsögök arra nem képesek, hogy a fejüket néha odafordítsák a képernyőre, amikor a nemzeti csapatuk éppen kiharcolja a részvételt, hát ilyenkor forr bennem az ideg. Mégis ők lesznek ott, nem mi...  :noway:

Már bánom, hogy nem a hotelszobában néztem meg a meccset.