Paddy Power és William Hill bingó bónuszai

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A Paddy Power 5 euró befizetésre 20 eurónyi bingó bónuszt ad, míg a William Hill 10 fontnyi bingózás után 25 fontot ír jóvá a bónusz egyenlegen.
Mindkét bónusszal egyszer kell játszani, az esetleges nyeremény egyből kivehető vagy éppen sportfogadásra költhető.
(a nyert összegek egyből a parti után az "éles" számlára kerülnek)

Bár a bingó tisztán szerencsejáték, ilyen arányú bónuszoknál több, mint biztató pozícióból indulunk: az irodák a játékosok által befizetett pénzek kb. 90%-át itt is visszaosztják nyereményként (lehet, hogy 85-öt, lehet, hogy 95-öt, mindegy), tehát elvileg a saját befizetésünket plusz a bónusz összegének nagy részét jó eséllyel kivehetjük majd.

Nekem ez a gondolat csinált pár hónappal ezelőtt kedvet a bingózáshoz, akkor a Paddy 5+20-as bónuszából majdnem 40 euró jött vissza, ezekben a napokban pedig a William Hillnél 15 euróból lett 42 és a bónuszszámlámon még gyűlik a pénz pár napig, szinte automatikusan. (erről majd később)

Az alapjátékról pár szóban: előre elkészített szelvényeket vásárolhatunk, amelyek mindegyikén 15 szám található, 3 sorban, 3 x 5 elrendezésben.
Az alapjátékban 90 szám van, ezeket 3 mp-enként sorsolja ki a játék, mi pedig 3 esetben nyerhetünk:
1. ha mi vagyunk az elsők (akár holtversenyben is), akinek valamelyik szelvényének egyik sorában mind az 5 számot kihúzzák
2. ha két sorunk elsőként megtelik (bármelyik kettő)
3. ha "bingónk" van, azaz mind  a 15 számunkat kisorsolják.
A játék addig tart, amíg valakinek ki nem húzzák mind a 15 számát. A szelvényvásárlás után nincs más dolgunk, csak nézni a sorsolást. (a partik általában 5 percenként indulnak)

Tehát mindenképpen van 3 nyertes, de ezért időnként 1000-nél is több játékos, akár 10000 db feletti szelvényszámmal is "küzdhet".
Ha a célunk a bónusz eredményes "kiforgatása", akkor arra kell törekednünk, hogy minél inkább a játékban lévő valószínűség érvényesülhessen, tehát a bónusszal együtt feltett pénz kb. 90%-át visszanyerhessük.

Hogyan tudjuk ennek növelni az esélyét?
Alapvetően két módon: először is a statisztika annál jobban érvényesül, minél több partiban veszünk részt. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy "beosztjuk" a pénzünket és alacsony tétekkel játszunk. (0,01 eurós szelvényárak is vannak, általában 6-18 db-ot érdemes belőlük venni)
A másik fontos paraméter, hogy az eredményes bónuszforgatáshoz mindenképpen nyernünk kell néhány partiban, így olyan termeket kell választani, ahol kevesen játszanak! Azt is érdemes figyelembe venni, hogy az adott teremben mennyi a fejenként maximálisan vásárolható szelvénymennyiség. (ha mi csak 12 db-ot akarunk venni, akkor ne oda menjünk, ahol 72 db is vásárolható, mert a "riválisaink" valószínűleg többet vesznek nálunk és a nyerési esélyeink csökkennek, illetve alacsonyabbak, mint ami a játékosok számából következne)

Olcsó szelvények + kevés játékos, ez értelemszerűen alacsonyabb nyereményeket is jelent, amelyek viszont sűrűbben találnak meg (a matematika és a tapasztalatok alapján).
Persze szórakozásból lehet üldözni a nagy, akár több ezer eurós nyereményeket, a leírtakat azoknak érdemes betartani, akik a bónuszt készpénzre szeretnék váltani.

Nekem ez jött be:
0,01 és 0,05 eurós szelvényekből vásárolok, ha ezen belül olcsóbb, akkor 12-18 db-ot, ha 4-5 cent, akkor inkább csak 6-ot.
Lehetőleg olyan teremben próbálkozom, ahol 50 játékosnál kevesebb játszik. (akad éjszaka, amikor csak 15-20 emberke lézeng az "olcsó" termekben!)


Még néhány esélyt növelő tipp:

Mindkét iroda közel kéttucatnyi különböző játékot kínál, egyébként ugyanazokat...   :)

A játékok plusz lehetőségeket nyújtanak, az általam ismertek:

1TG és 2TG játékok:
A játék díjalapjából azok is részesülnek, aki 1- illetve 2 számnyira voltak a bingótól a parti végén.
(van, ahol készpénz a díj, más partikban a bónuszegyenlegre kerül az ilyen jellegű nyeremény)
Mivel itt 3-nál több nyertes van (akár több tucat is lehet), bónuszforgatáshoz ajánlott, még akkor is, ha az 1TG és 2TG nyeremények a bónuszszámlára kerülnek. A 3 "fődíj" persze ugyanúgy a pénzes számlára megy.

Free games:
Ingyen igényelhetünk rögzített mennyiségű szelvényt.
Vannak nyílt ingyenes játékok, illetve olyanok is, amelyek csak a kezdő játékosok vagy a bizonyos feltételeket teljesített játékosok számára elérhetőek.

BOGOF
Az ilyen játékokban ajándék szelvényeket kapunk a vásároltak mellé. Ez nem feltétlenül növeli az esélyeinket, hisz a többiek is megkapják az ingyen szelvényeiket.

Lucky Number Bingo
Ez egy konkrét játék neve, ahol a parti előtt kiválaszthatunk 3 szerencseszámot (vagy elfogadhatjuk a gép által ajánlottakat). Ha a 3 szám valamelyikével ér el bárki 1 sort, 2 sort vagy bingót, akkor mi is pénzdíjra számíthatunk.
(ez szintén segít növelni a nyerési esélyeinket, bónuszforgatáshoz ajánlott, bár a szelvényárak néha túl magasak és elég sokan is játszanak)


A Paddy Power bingóhoz hónapokkal ezelőtt kezdtem játszani, de azóta is küldenek néha 1,2 vagy 5 eurónyi bingó bónuszt. (szoktak játékokra vagy sportfogadásra is jótékonykodni)

A William Hillnél pedig friss élmény, hogy ha valaki eljátszott 10 fontot (ha euró a számlánk, akkor is fontban számol ) és jóváírták a 25 font bónuszt (ez automatikusan megtörténik), akkor a játékos meghívást kap egy hétnyi, napi 3 x 1 óra ingyen bingóra, ahol csak a frissen regisztráltak játszhatnak. Arrivals Lounge
Óránként 11 parti zajlik le, 80 fontos nyereményalappal. A nyeremény a bónuszszámlára kerül, tehát majd még egyszer kell vele játszani, hogy a miénk lehessen a pénz.

Az ingyen hét mindig péntektől csütörtökig tart, ha szerdáig megkapod a 25 font bónuszt, akkor már pénteken játszhatsz, ha később, akkor a következő héten indul a heted.
Nekem ebből az ingyen hétből eddig két nap telt el, mind a 6 partiban résztvettem (én illetve egy megbízható helyettesem, mert nincs időm mindig bingózni  :)  ) és érdekesek a statisztikák!
A partikban 8 és 27 játékos között változott a létszám, az átlag 20 körül volt. (az óra elején mindig kevesebben vannak, érdemes időben érkezni...)

20-as átlaglétszám, 80 font óránként = átlagban tehát 4 fontot lehet nyerni.
Ezek után a 6 óra alatt nyert összegek:
5 - 3 - 4 - 4 - 3.5 - 4

Kíváncsi leszek az egész hét (összességében 21 óra, 231 parti) statisztikájára, mert ha ez az átlag jön, akkor 80 font lesz a végén a bónuszegyenlegen!
És ugye itt 10 font eljátszásával kaptunk már 25-öt, ezzel együtt 100 font is lehet az elérhető bónusz.
Persze ezzel a bónusszal is ugyanezt a "fegyelmezett" játékot érdemes játszani és akkor statisztikailag ugyanúgy kiszedhető lesz a nagyja.

Ugyanakkor ha a statisztika érvényesül hosszútávon, akkor a bingó is "biztos bukó" befektetés, az általam leírtak csak a bónuszok miatt működnek.
Ezért csak az vágjon bele, aki meg is tud állni a bónusz felhasználása után, illetve akinek nem okoz problémát, hogy legrosszabb esetben elveszíthet 5 eurót (Paddy Power) vagy 10 fontot (William Hill) ezen a játékon.
Az általam leírtak alkalmazásával annak az esélye, hogy veszteséggel álljunk a bónusz megforgatása után, bőven 10% alatti.
Persze ha most mindenki megrohanja a William Hillt, akkor a jövő heti Arrivals Lounge teremben 20 játékosnál több fog játszani, ami természetesen rontja az esélyeket.  :)

Ha tudtok még hasonló bingó bónuszrendszerrel működő, megbízható irodát, akkor azt is szívesen letesztelném.   ;)



Nagyon részletes, hiánypótló leírás. Köszönet érte!

Tegnap megnéztem a WillHill kínálatát, ma reggel bele is vágtam.
Eddig kb. 5 euróért játszottam, de közelébe sem értem a nyereménynek.  :D
(reggel 8 körül, 40 fő körüli termekben)

Azt kérdezném, hogy az "éjszaka kevesen vannak" alatt, pontosan milyen időpontot értesz?
- mert ma ilyen fél 1 körül még minden teremben 200 körül játszottak.

A Paddy Power a részvételi feltételeknél azt írja, hogy: This promotion is only open to residents of the UK and Ireland only.
Tehát, hogy az új játékos bónusz csak az Egyesült Királyság és Írország lakosaira érvényes.
Knapp, amikor te játszottál, már akkor is így volt kiírva, vagy lehet azóta már változtattak a szabályokon?

Idézetet írta: Salvio Dátum szeptember 11, 2012, 15:21:04
A Paddy Power a részvételi feltételeknél azt írja, hogy: This promotion is only open to residents of the UK and Ireland only.
Tehát, hogy az új játékos bónusz csak az Egyesült Királyság és Írország lakosaira érvényes.
Knapp, amikor te játszottál, már akkor is így volt kiírva, vagy lehet azóta már változtattak a szabályokon?

Huh, a Paddy bingótermében még az év elején jártam, akkor biztosan nem volt ilyen kikötés.

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum szeptember 11, 2012, 13:53:29
Nagyon részletes, hiánypótló leírás. Köszönet érte!

Tegnap megnéztem a WillHill kínálatát, ma reggel bele is vágtam.
Eddig kb. 5 euróért játszottam, de közelébe sem értem a nyereménynek.  :D
(reggel 8 körül, 40 fő körüli termekben)

Azt kérdezném, hogy az "éjszaka kevesen vannak" alatt, pontosan milyen időpontot értesz?
- mert ma ilyen fél 1 körül még minden teremben 200 körül játszottak.

Ha 40 fő van és te ugyanannyi szelvényt veszel, mint a többiek, akkor átlagosan minden 13. partiban nyersz.  (kb. 3:40-hez)
Én valami "willy" nevűben játszottam pár nappal ezelőtt, késő este, ahol 1tg és 2tg szabály volt, ha jól emlékszem.
Ha 1 vagy 2 számra vagy a bingótól, akkor a bónuszszámládra kapsz némi kompenzációt.
Majd éjszaka megnézem.
De pl. tegnap este olyan sokan voltak, hogy inkább nem játszottam...

Hja, az ingyenes partikban 14 órányi játék után 55 font a bónuszegyenlegem.
3.928 font / óra...
Nem saccoltam rosszul a 4 fontos óránkénti átlaggal. hehe

Idézetet írta: Knapp Dátum szeptember 11, 2012, 19:43:15
Huh, a Paddy bingótermében még az év elején jártam, akkor biztosan nem volt ilyen kikötés.

Köszi a választ, akkor nem biztos, hogy megpróbálkozok vele.

Idézetet írta: Salvio Dátum szeptember 11, 2012, 20:27:04
Köszi a választ, akkor nem biztos, hogy megpróbálkozok vele.

Megnéztem a feltételeket, 2012 áprilisában változtak.
Az biztos, hogy én nem a bingó miatt regisztráltam oda korábban, de aztán emailben küldtek bónuszajánlatot. (ezt most megtaláltam)

Egyébként a Premier League fordulókhoz kapcsolódó "Last Man Standing" miatt regeltem hozzájuk, amely játékkal ki tudja miért, mégsem játszhattam, de ez idén őszre megváltozott!   :) 
1 eurós nevezési díjért játszhatsz, fordulónként el kell találni egy PL csapatot, amely győzni fog. Egy csapatra csak egyszer tippelhetsz. Akinek veszít a csapata, az kiesett...
A hétvégén indul egy új kör, akit érdekel.

Idézetet írta: Salvio Dátum szeptember 11, 2012, 15:21:04
A Paddy Power a részvételi feltételeknél azt írja, hogy: This promotion is only open to residents of the UK and Ireland only.
Tehát, hogy az új játékos bónusz csak az Egyesült Királyság és Írország lakosaira érvényes.
Knapp, amikor te játszottál, már akkor is így volt kiírva, vagy lehet azóta már változtattak a szabályokon?


Szia én is játszottam itt és csak úgy benéztem nem játszottam és utána jött egy levél hogyha ennyit játszok akkor mennyi bónuszt kapok!Egy próbát megér szerintem! :cya:

Sőt még a Boylesport oldalán is van bingo és ott is adtak bónuszt nekem! :ok:

Unibet-en 25€ bónuszt adnak az új játékosoknak:
ÚJ BINGÓ JÁTÉKOSAINKNAK MOST 25€-T ADUNK!
Most már élvezheted a Bingó adta izgalmakat az Unibetnél is, hisz útnak indult ez az ősi hagymányokkal bíró játék is. Azonnal az út elején egy nagyon bőséges ajánlatunk van ÚJ játékosainknak. Ha 25€-t megjátszol a Bingó oldalra előszőr megtörtént belépésed utáni első 30 napban, 25€ Bingó bónuszt írunk jóvá a számládra, amivel tovább növelheted nyereményed!


Én is találtam néhány 100%-os ajánlatot egy gyűjtőoldalon, de ezeket már kevésnek érzem!  ;D

Viccen kívül: a Paddy és a WH ajánlatai 400 illetve 250%-osak, ezért sokkal nagyobb valószínűséggel lesz pluszos a mutatvány a végére.

Kiforgattam tegnap a will hill bingó bónuszt.
Kicsit más taktikával, mint Knapp, mert nem akartam éjszakázni, illetve szerettem volna gyorsabban haladni:
Napközben volt egy olyan terem, hogy Time Out Tavern, ahol három játék váltakozott. Ilyen 20-30 ember játszott csak. Átlag 50-60p-ért toltam, a 15 eurós befizetésből, és a 25 euró bónuszból 30,1 maradt a végére. Lehetett volna jobb is, de így is megdupláztam a befizetést.
Mivel 5 euró felett játszottam egy napon belül, így jogosult vagyok ma az On he House terembe egy egyórás ingyen bingóra. Ez az akció e hónap végéig él.
Illetve várom a meghívót az Arrivals Lounge egyhetes ingyen játékára. Elvileg ma meg kell jönnie, mert pénteken kezdődik.

Köszi Knapp!  :beerchug:

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum szeptember 13, 2012, 09:35:21
Kiforgattam tegnap a will hill bingó bónuszt.
Kicsit más taktikával, mint Knapp, mert nem akartam éjszakázni, illetve szerettem volna gyorsabban haladni:
Napközben volt egy olyan terem, hogy Time Out Tavern, ahol három játék váltakozott. Ilyen 20-30 ember játszott csak. Átlag 50-60p-ért toltam, a 15 eurós befizetésből, és a 25 euró bónuszból 30,1 maradt a végére. Lehetett volna jobb is, de így is megdupláztam a befizetést.
Mivel 5 euró felett játszottam egy napon belül, így jogosult vagyok ma az On he House terembe egy egyórás ingyen bingóra. Ez az akció e hónap végéig él.
Illetve várom a meghívót az Arrivals Lounge egyhetes ingyen játékára. Elvileg ma meg kell jönnie, mert pénteken kezdődik.

Köszi Knapp!  :beerchug:


:ok:

Nem volt ez annyira más taktika, én sem mindig győztem kivárni az 1-2 pennys meneteket...   :)
A lényeg inkább az, hogy legyen pénzünk viszonylag sokat játszani.
Majd kíváncsi leszek az ingyen heted statisztikáira!

Nekem érdekesen alakult, sokáig adt az elvárhatót, de a vége nagyon gyenge lett és elég viccesnek tartom, hogy bár a játékosszám nem változott lényegesen (délelőtt 10-20, este 22-34 játékos volt), csak az legutolsó partiban 4 olyan nyertes nevet olvastam, akiket előtte sosem láttam!
Mint ha "generálódtak" volna új játékosok...
Mert ugye ha eddig is tolták egy héten keresztül, akkor hatalmas pechjük van (4-nek nem lehet hatalmas pechje egyszerre), ha meg csak az utolsó nap utolsó versenyén használják ki az ingyen bingót, mikor egy héten át tolhatnák, akkor nem annyira okosak.

No de a paranoiás dolgok helyett nézzük a számokat:

A nyert bingó bónuszok, 7 nap / 3 alkalom, fontban számolva

5  -  3    -  4
4  -  3,5 -  4
2  -  5   -  2
7,5- 3  -  0
4  -  8  -  0
1  -  2  -  2
1  -  0  -  0

61 font 21 óra alatt, de 10 óra után már 40 font volt az egyenleg, az alapján többet vártam.   :)
Végül 2,9 lett az óránként átlag, ami így is reális, hisz ha 80 fontot osztottak ki minden alkalommal és átlagban 27-28 játékos játszott, akkor pont ennyit kellett nyerni vele.
Mondjuk a létszámot nem vezettem partiról partira, de valószínűleg inkább 25 körül lehetett az átlag.

Biztatásként: láttam olyan játékost (BonBonBingó, de megutáltam...  ;D  ), aki egy óra alatt a 11 partiból 4-szer is elhozta a 4 fontos fődíjat és összesen 19 fonttal zárta a 60 percet.

Közben a bónuszból már eljátszottam 40 fontot, majdnem pont 30 euró lett belőle, így a korábban megnyert 27-tel együtt 15000 ft feletti haszon már garantált ebből  a "szerencsejátékból", mivel a megnyert összegeket már ki is utaltattam, csak a maradék bónusz lehet a számlán.    :police:

Egyébként tegnap este ismét a Willy's Winners teremben próbálkoztam, ahol 15-20 játékos 15 pennys szelvényekkel (én 6-ot vettem alkalmanként) küzdött és itt az 1tg és 2tg szelvényekre is osztanak bónuszpénzt.
Volt, hogy nem nyertem ugyan, de a befizetett 90p-re 1,5 font visszajött az 1tg miatt.
Olyat is láttam, hogy egy gyorsan véget érő partiban egyetlen játékos volt az 1tg-2tg kategóriában, így 5 fontot kapott, miközben az egész parti pénzalapja nem volt 20 font.