BDO Világbajnokság 2014

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hááát ez a női finálé kemény volt... ;) Deta 2 szett 2 leg előnyről hogy bukja el..?? nem csoda, h sírt a díjátadó ceremónián 
Ashton legnagyobb küzdő csajoknál, Dobromyslova elleni elődöntőben és itt is bizonyította... Olyan kiszállókat vert, hogy csak úgy csattog, 141 re T20 T15 D18...

Színvonalas döntő, megérdemelt győzelem
Gratttttttt

Jájjjj! Ez forró volt! Azt hiszem fejben Norris fárad... Nem tudom mi lesz így holnap ??? :pimp:

Szumos a döntőre mit mondasz? Te tolod Buntingot?

Idézetet írta: Cipolla Dátum január 12, 2014, 15:55:53
Szumos a döntőre mit mondasz? Te tolod Buntingot?

Nem írtam hozzá bővebb elemzést, de igen.
Ha Norris tegnap nem "bicsaklik" meg, én továbbra is hinnék neki. Viszont így, hogy a fáradás jelei mutatkoznak nála, már nem bízok benne Bunting ellen. Ugyanis a "hörcsög" ellen tökéletes teljesítmény kell 50% feletti kiszállóval. Nem hinném, hogy Norris egy csapásra túl tud lépni a tegnapi idegörlő csatán.
De cifrázni már nem fogom. Azért a hendibe beférhet egy jó Norris, de ha tényleg elkészült mentálisan akkor 7-0-ra is kikaphat.
A 180-asoknál, viszont a 24.5-et sokallom. Ez megint egy 11-13 szettes, minimum 43 leges meccsre van belőve. Ha egy kicsit kevesebb lesz, bedől! Márpedig erre vagy így, vagy úgy, de komoly sansz van  ;)

Szóval:
Bunting @1.40
UNDER 24.5 180-as @1.90

Na hát akkor gratulálok Bunting koma!

Azért magának nehezítette meg a mérkőzést. Simább is lehetett volna (2-3 nyílon múlt, hogy 1-2 szettel kevesebb legyen...) és akkor jó a 180-as tipp is.
De így se rossz azért!  ;)