Egyéb Focis Fogadások 2016/17

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Partvonal: Idei első bajnoki az Ibroxban!

Múlt héten hibátlanul sikerült a skót bajnokságra készített Partvonal-elemzés, így reményeink szerint Fortuna ismét az oldalunkra áll, ugyanis két mérkőzés erejéig továbbra is a szigetországi pontvadászattal foglalkozunk, majd végül áthajózunk luzitán földre, ahol a Benfica csapatát vesszük tüzetesebben górcső alá. Olvasd tovább ITT!

Partvonal: Téli álmából ébred az Ekstraklasa

Szűk két hónapos szünet után az előttünk álló hétvégén folytatódik a lengyel pontvadászat, másnéven az Ekstraklasa! A téli átigazolási szezon során a liga legnevesebb magyarja, Nikolics Nemanja ugyan távozott Amerikába, de jött helyette Nagy Dominik, valamint a régebb óta polák földön robotoló magyarjaink miatt is érdemes követni a bajnokság eseményeit: gondolunk itt Gyurcsó Ádámra, Litauszki Róbertre, vagy éppen Mervó Bencére! Lássuk, milyen ötleteink vannak a tavaszi idény első fordulójára! Olvasd tovább ITT!

igazi rangadó lesz  ;D
http://www.eredmenyek.com/merkozes/AwEadTm3/#egymas-elleni;overall
vajon valamelyikük eredményeihez bekerül egy zöld is,vagy inkább hozzák X-re?

Idézetet írta: ereghard Dátum február 22, 2017, 11:02:00
igazi rangadó lesz  ;D
http://www.eredmenyek.com/merkozes/AwEadTm3/#egymas-elleni;overall
vajon valamelyikük eredményeihez bekerül egy zöld is,vagy inkább hozzák X-re?

Ha valaki tud streamet, szóljon ;D

Nem érdekel ez a meccs, csak az, hogy a cserekapusok közül ki, és mi fog enni a meccs alatt  ;D



Andorrához került a zöld jelzés végül. A második gól a kedvencem, sosem felejtem el.

! No longer available

Norvégiában jártunk: Irány az Európa Liga | Interjú

A tavalyi évben negyedik helyen végzett - és ezzel az Európa Liga selejtezőjét elérő - FK Haugesund látott minket vendégül a stadionjában, ahol Runar Nordvikkal, a klub PR vezetőjével és Balkán szakértőjével beszélgettünk. Olvasd tovább ITT!

Emlékezetes búcsú Podolskitól.  :'( Szerencsére klubszinten azért még láthatjuk varázsolni. :)

Biztosan másnak is feltűnt már a tippmixPro némely gyermeteg hibája. 20.45 óra U21 Lengyel-Olasz mérkőzés. Állás 62. percben 1:2 Erre az oddsok? - mellékletben - 1193 forinttal lehetett volna nyerni 1475 Forintot. Nem igaz, hogy nem vették észre. Nem akartam hinni a szememnek. Frissítettem az oldalt, de az oddsok maradtak több, mint 10 percig. Kár, hogy lenulláztam magam korábban.

Két régióra bontható az Ázsiai Bajnokok Ligája mezőnye. A nyugatiban szerepel Dzsudzsák Balázs csapata az Al Wahda. Hiába érkezett edzőnek Javier Aguirre, és Dzsudzsin kívül is olyan játékosok vannak, mint az ex-arsenalos Denilson vagy Jorge Valdivia, nem jönnek a sikerek. A keleti régióban igazi nagyágyúkba botlunk, hiszen a kínai kontingens nagyon erős és a japánok sem panaszkodhatnak.

Beharangozók:
Nyugati régió
Keleti régió

"Schön szépen viszi el a labdát" - az U17-es srác neve közvetítés barát :)

Partvonal: Indul a szezon végi hajrá!

A Partvonal posztsorozat által követett ligákban is lassan végéhez közeledik az idei pontvadászat. Mostani cikkünkben próbálunk választ találni arra, hogy vajon kijön-e a hullámvölgyből a Braga, Skóciában sikerülhet-e nemzetközi helyet elcsípnie a Heartsnak, illetve a Besiktas-Fenerbahce török rangadó mellett sem mehetünk el szó nélkül! Tovább ITT!

Sziasztok!

Az elmúlt néhány hétben figyelve a szögleteket úgy látom, lehetne erre építeni egy kicsit.. Miszerint a meccsen támadóbb csapat végez el több szögletet. Lényegében így levéded azt ha nem rúgnak gólt, mert elég az ha rohamoznak mint az őrült. Ez volt a stratégiám mindkét Juve - Monaco elődöntőn is.(mind2x Monaco több szöglet jött nagyobb oddsért)

Jelenleg annyi a bajom, hogy nincs időm átnyálazni az összes bajnokságot, hogy kinek kellenek még égetően a pontok, illetve mely csapatoknak mindegy már. Ha valaki akár csak a topbajnokságokból, akár egy komplexebb átnézést követően beírná röviden kinek kellenek a pontok a hétvégén, azt nagyon megköszönönném!  :D :beerchug:

FIFA U20-as vb
Vanuatu - Mexikó

meccs előtt MExikó oddsa 1.01 volt, már ahol lehetett fogadni, mert sok helyen 1.01-et sem adtak. Félidő 0-2, végül is nagyjából reális. Én mondjuk egy 0-4-et saccoltam, de 0-2 azért nem volt kirívó.

Aztán paff, jön a 2. félidő, bumm egy Vanuatu gól, aztán bumm még egy, és máris 2-2

Félidőben 4.33 volt a bet365-ön, hogy vanuatu gólt lő. még gondolkodtam is rajta, hogy talán megérné

De nem ez a valami, hanem az, hogy a bet365-nél 2-2-nél!!! 501-es oddson is lehetett tenni Vanuatu győzelmére, kinn volt vagy 25-30 másodpercig, magyarul simán fogadható volt élőben, aki gyorsan kapcsolt. Nekem már csak 151-es oddson sikerült tenni Vanuatut, erre viccből minimum tétet tettem fel, ami 50 Ft...
Viszont eltelt egy-két perc, és a cash outtal máris az 50 Ft tétre 500 at- tudtam volna kivenni.

magyarul aki kapcsolt, és mondjuk 501-es oddson egy nem túl nagy tétet, mondjuk egy ezrest tett Vanuatu győzelmére, pár perc múlva ugyanúgy 2-2-nél 30000 ezret vehetett volna ki a cash outtal.

Én mivel 50 Ft-tal bohóckodtam, nem vettem ki az 500-at, mondom ha két gólt lőtt vanuatu, hátha lő még egyet. Fene eszi meg, hogy épp most nem volt fenn több pénzem a bet365-nél. mire tettem volna fel pár ezrest, már nem lett volna ekkora buli

most lett vége, MExikó azért a 94. percben vert még egyet, így elmaradt a világraszóló meglepi, azaz a mexikói pontvesztés.
páran biztosan nagyot kaszáltak, talán innen a fórumról is résen voltak páran.  :)

Számomra tanulság, pár ezer Ft-nak nem árt fenni lenni a számlán, mert tényleg bármelyik pillanatban hibázhat a bet365 (vagy más iroda is). Ugye mire utaltam volna fel pénzt, már lecsökkent a szorzó, de ha épp van fenn pár ezres, egyet biztos teszek 501-es szorzón Vanuatura, és az is biztos, hogy a cash outtal rá pár percre 2-2-nél el is fogadtam volna a felkínált közel 30 ezret...