Európai Kosár Fogadások 2016/17

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Gaziantep - Besiktas
Tipp: Gaziantep +8,5
Bet365: 1,52

Kiváló szezont tudhat maga mögött a Gaziantep és teljesen megérdemelten jutott be a rájátszásba. Mondhatni még azt is, hogy jól jött ki nekik a dolog, ugyanis a Besiktas az egyedüli csapat, amelyet az első négyesből még akár meg is foghatnak, a Fener, az Efes és a Darussa ellen nem lett volna esélyük. Az első összecsapáson egészen az utolsó negyedig meccsben voltak, csak ott tudta őket megtörni a hazai csapat és lett végül közte 9. Ha jobban megnézzük ezt a Gaziantepet, nem is olyan nagy meglepetés, hogy itt vannak, ugyanis ez a keret igen sokra hivatott. Marcus Haislip közel 100 NBA-s meccsel pattogtat a Gaziantepben, de játszott a Panában és a Laboralban is, Will Cherry irányít, aki szintén megjárta az NBA-t és az Euroligát is, de Jure Blazic, Denmon vagy Ruzic neve is igen szépen cseng kosárlabdás berkekben. Hasonlóan gondolom, mint tegnap az Asvel esetében, könnyen leeshet itt egy hazai siker is közel 3-as oddson, de 8,5 ponttal megtámogatva muszáj, hogy jó legyen a dolog.

Olaszország Lega A

Venezia - Avellino
Tipp: Avellino +9,5
Odds: 1,40
Iroda: Bet365

Az Avellino a vártnál simábban, 3:0-val ütötte ki a szintén jó játékerőt képviselő Reggianát. Ragland tarthatatlan volt, de az egész hátvédsor kitett magáért, Green, David Logan és Randolph kiegészülve az imént említett Raglanddel félelmetes kisembercsapatot alkot. Magasember posztokon sincs még minimális probléma sem, az ukrán válogatott Fesenko, aki több mint 100 NBA-s meccsel rendelkezik, és a Cremona tavalyi húzóembere, Cusin felelnek a rendért a festékben. Ez az Avellino komoly kihívója lehet még a Milánónak is, ehhez azonban először pályahátrányból meg kell fogni a Veneziát. A Venezia 3:1-gyel ütötte ki a Pistoiát, az alapszakaszban 3, a Bajnokok Ligájában pedig 4 ponttal verték hazai pályán mai ellenfelüket az Avellinót. Azóta az Avellino egy fokozattal feljebb kapcsolt, play off ritmusban pörögnek és több olyan játékosuk van, aki vezérré léphet elő. Nem tudom elképzelni, hogy kétszámjegyű verést kapjanak a zöldek

Spanyolország ACB Liga

Andorra - Real Madrid
Tipp: Real Madrid
Bet365: 1,31

Nem úgy sikerült az Euroliga Final Four a királyi fehéreknek, ahogyan azt szerették volna, de nincs idő búslakodni, teljesíteni kell az ACB Liga rájátszásában. Köszönve az euroligás pofonoknak, az Andorra ellen nagyon pörögtek a madridiak, láthatóan be akarták bizonyítani szurkolóiknak, hogy csak kisiklás volt az isztambuli játék. Szegény Andorra bele is nézett egy 30 pont feletti verésbe és a mai meccsen sem számíthatnak semmi jóra. A Real kispadja nem kevesebb mint 53 pontot hozott össze az első meccsen - a kezdő ötös pedig egyel többet, azaz 54-et, tehát gyakorlatilag mindegy, ki van a pályán, a Realnak 10 közel azonos képességű játékosa van. Az Andorrában főleg kiégett játékosokkal lehet találkozni, gondolok itt elsősorban Oliver Stevicre, Albicyre vagy Shermadinire. Hosszú volt a Real szezonja, nem fognak ők meccset adni az Andorrának, nem hiányzik a túlóra ebben a kiegyensúlyozott spanyol bajnokságban.

Mik ezek az oddsok a litván bronzmeccsen??? Érti valaki?

Idézetet írta: zotya90 Dátum május 29, 2017, 13:07:45
Mik ezek az oddsok a litván bronzmeccsen??? Érti valaki?
Akkor hajrá Rytas 2.60-ért.

Idézetet írta: Kampós Dátum május 29, 2017, 17:26:43
4 amerikai játékosukat is kirakták a keretből fegyelmi okokból.

Azért szoros lett: 79-60  ;)

#66 június 10, 2017, 15:35:42, lulu65bj
Hali!
Találtam egy Francia, kosár páros mérkőzést, férfi.
Strasbourg   -   Lyon-Villeurbanne   1.44    2.85
09.06.2017 19:00
Jelenleg 2:2 az állás, eddig mindegyik meccset a vendég csapat nyerte. A harmadik győzelem már továbbjutást ér.

Szerintetek most megszakad a vendég győzelem sorozat?

Igen így gondoltam, hogy most végre nyer a hazai! De ilyen kicsivel!
Strasbourg      70-69   Lyon-Villeurbanne

Esetleg meg tudja valaki mondani, hogy hol lesz a mai izraeli kosárlabda döntő? Ugyebár itt egy meccs dönt !! Ha nem a Jeruzsálem otthonában, akkor jó lehet a Haifa! (De még akkor is, ha náluk lesz a meccs.)

Idézetet írta: zotya90 Dátum június 15, 2017, 15:02:57
Esetleg meg tudja valaki mondani, hogy hol lesz a mai izraeli kosárlabda döntő? Ugyebár itt egy meccs dönt !! Ha nem a Jeruzsálem otthonában, akkor jó lehet a Haifa! (De még akkor is, ha náluk lesz a meccs.)
Venue: Menora Mivtachim Arena (Tel-Aviv)
http://www.scoresway.com/?sport=basketball&page=match&id=236911