Lóverseny fogadások 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Esetleg tudja valaki, h. hol vannak a legmagasabb odds-ok Dózira?

Előre is köszi a választ!

Most néztem.
Betfairen már csak 2,26 a szorzó és RaceBetsen is lejebb ment 3,0-ra.

Most 2.32 megy az még feljebb imho.

#33 augusztus 29, 2010, 09:21:25, pendrive
Most először Unibeten néztem lóversenyt (Baden-Baden) és nem látok oddsokat  csak az szerepel, hogy PMU (pari-mutuel) nyereményszorzók az érvényesek, amiről meg fogalmam sincs, hogy mi. Esetleg röviden le tudná írni valaki, előre is köszönöm! 

Idézetet írta: pendrive Dátum augusztus 29, 2010, 09:13:33
Most először Unibeten néztem lóversenyt (Baden-Baden) és nem látok oddsokat  csak az szerepel, hogy PMU (pari-mutuel) nyereményszorzók az érvényesek, amiről meg fogalmam sincs, hogy mi. Esetleg röviden le tudná írni valaki, előre is köszönöm!  

Úgy tudom a PMU az francia és szerencsejáték ill. lóverseny fogadás szervező iroda. Onnan tudom, hogy a kerékpáros Tour de France-on az egyik fő szponzor.

Idézetet írta: Lúzer SC Dátum augusztus 29, 2010, 09:33:58
Úgy tudom a PMU az francia és szerencsejáték ill. lóverseny fogadás szervező iroda. Onnan tudom, hogy a kerékpáros Tour de France-on az egyik fő szponzor.

köszi szépen, rákerestem PMU-ra, megtaláltam az irodát, meg a mai oddsokat Baden-Baden versenyre:
http://www.pmu.fr/turf/index.html#cr=3-13567048-14152064-0-1-0-0-0

Üdvözlet !

Én toltam rá 150 eurót.
Szerintem ezt még behúzza.

Good luck !

Kár érte...  :'(

Nem nem lett volna szabad erőltetni.

Hetedik lett Dózi. Látta valaki a versenyt, hogy mi történt?

Még jó, hogy nem fogadtam rá.

8 percig próbálták betuszkolni a startgépbe mert a jockey hamarabb levette róla a maszkot és megvadult, le is dobta 3x a lovasát mire sikerül elindítani a futamot.

Minden balszerencse egyszerre jött most.

Utólag kár rajta elmélkedni, de mégis miért vette a csuklyát és miért nem rakták rá rögtön vissza...?Meg nem véletlenül van a négy perces szabály és teljesen mindegy, hogy melyik lóról van szó ! Mindenki ludas ebben.

Persze nem mondom, hogy nyert volna.Benne volt a pakliban, hogy ez erősebb futam és tényleg nincs még olyan formában, de így nehezebb elfogadni.

#41 augusztus 30, 2010, 09:05:06, Lúzer SC
Most olvastam, hogy lehet azért dobta le Soumillont, mert emlékezett rá, hogy utána sérült meg, mikor először ült a hátán ?
A videót megnézve a végén már nem is hajtotta. Érezte, hogy nem nyerhet és ezért lett csak hetedik.

Igen, ha meghajtja a végén akár 3. is lehetett volna, de 1értelműen az nem lehet cél Overdose-nak.

Overdose-nak elment a kedve az élettől"

Budinszki Barbara munkalovasként éveken át napi kontaktusban volt Overdose-zal, július elején azonban felmondott, mert nem értett a felkészítési módszerekkel. A baden-badeni Aranyostoron történtek nem lepték meg, szerinte a magyar csodalónál most telt be a pohár.


Overdose Baden-Badenben nyolc percen keresztül nem volt hajlandó beállni a startgépbe, s végül csak a hetedik lett. Mi lehetett ennek az oka?

Amit a gépnél művelt, az az elmúlt két-három hónapnak az eredménye. A tréningben sok hibát elkövettek, Overdose-nak elment a kedve az élettől. Többek között azért nem vagyok már a lóval, mert amikor hazajöttünk Németországból, átkerült egy másik tréningbe, másik csapatba, s nem értettem egyet azzal, amit csináltak vele. Próbáltam változtatni, segíteni, megbeszélni, nem jutottunk dűlőre, és akkor döntöttem úgy, hogy én ehhez nem asszisztálok.

Mikor történt ez pontosan? Hiszen nyíltan sehol nem lett kimondva, hogy már nem ön Overdose munkalovasa.

Szerintem nem merték ezt felvállalni. Július első hetében mondtam fel, emlékszem, egy keddi nap volt. Azóta nem dolgozom a lóval, látni látom időnként, mert továbbra is a telepen dolgozom, csak másik istállónál, más lovakkal. Láttam, hogy jelentkeznek a problémák, hogy nem akar kimenni a pályára dolgozni, nem olyan a hozzáállása, mint azelőtt. Ez azért van, mert más szisztémával foglalkoznak vele, mint régen, és ez a lónak nem tetszik. Ezért nem akar kimenni a pályára, nincs kedve semmihez. Ezek után, rossz felkészítéssel versenyezni se lesz kedve.

Baden-Badenben is ezért volt kezelhetetlen?

Számomra csak idő kérdése volt, mikor bukik ez ki a lóból. Tavaly, amikor az angliai rehabilitációja során úsztatni akarták, ő pedig nem akart, egy az egyben ugyanezt művelte a medence előtt. Azelőtt sosem ágaskodott, mondtam is annak idején, hogy ha majd esetleg egyszer életében nem akar versenyezni, nagy sanszot látok rá, hogy elő fogja adni ezt a magánszámot. Úgy látom, most jött el az a pillanat, amikor a lónál is betelt a pohár.

Önt ezek szerint nem lepték meg a történtek?

Nem. Még mielőtt feltették a lószállítóra, megmondtam, nem szabad kivinni, mert nem lesz benne az első ötben. A magyarországi futásának a formája nekem teljesen mást mond, mint egy laikusnak. Ismerem a lovakat, tudom, milyen képességű ellenfelekkel futott együtt. Láttam, hogyan nyert, milyen stílusban, milyen volt a kondíciója, a kedve. Tudom, hogyan viselkedett Alagon a verseny után, azt sem tudta, hogy feküdjön, hogy pihenjen. Én máshogy értelmezem Overdose jeleit, mint a tulajdonos vagy a mostani trénere. Ha egy ló ugrál, szerintük az azt jelzi, hogy friss. De Overdose-nál ez azt jelenti: ,,Idegbeteg vagyok". Ha a ló ugrott kettőt, ők úgy értelmezték, hogy futni akar, én meg úgy, hogy nem. Nem vitáztunk mi ezen, csak próbáltam tudtukra adni, hogy nem értünk egyet, de hát végül az történik, amit az idomár meg a tulajdonos akar, én csak lovas vagyok.

Köszi Csacsa az infót, kár, h. nem KORÁBBAN tették ezt a nyilatkozatot közzé, mondjuk a verseny előtt :'(

Az is valószínű, h. akkor komolyabban elgondolkodtam volna, h. rátoljam-e az összes 'fogadási moneym' Dózikára v. inkább csak 1 részét, m. fogadni akartam a csodalóra, már hónapok óta erre a német versenyre izzitottam.

Így maradt a kemény bukó és kifektettem a pénzem és FŐLEG A KEDVEM, rátoltam az összes pénzem: 20.000HUF, kb. 70EU és adtak hozzá BONUSt, 35EUt, azaz 105EUt nyelt be Mikóczi és brigádja, a lóra is mérges voltam, de rá 1re kevésbé.

105EU

Ennyit a FOGADÁSról.

én itt MOST KISZÁLLTAM! I am so so sorry :'(

Hajrá OVERDOSE!