2018 Divízió 1/A Jégkorong VB

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


április 21, 2018, 06:38:14, SPF Infó
2018 Divízió 1/A Jégkorong VB




Helyszín: Budapest
Időpont: április 22. - április 28.
Hivatalos weboldal: http://wmia2018.iihf.hockey/


A vb programja:   

1. forduló:
április 22., vasárnap:


12:30  Nagy-Britannia - Szlovénia    8.57    7.61     1.17
16:00  Magyarország-Kazahsztán   2.90    4.18     1.94
19:30  Lengyelország-Olaszország  2.98   4.20     1.90   

2. forduló:
április 23., hétfő:


16:00  Szlovénia-Lengyelország
19:30  Olaszország-Magyarország   

április 24., kedd:

16:00  Kazahsztán - Nagy-Britannia

3. forduló:
április 25., szerda


12:30  Olaszország-Kazahsztán
16:00  Nagy-Britannia - Lengyelország
19:30  Szlovénia-Magyarország

4. forduló:
április 26., csütörtök:

19:00  Lengyelország-Magyarország

április 27., péntek:

16:00  Kazahsztán-Szlovénia
19:30  Olaszország - Nagy-Britannia

5. (utolsó) forduló:
április 28., szombat:


12:30  Kazahsztán-Lengyelország
16:00  Szlovénia-Olaszország
19:30  Magyarország - Nagy-Britannia

Divízió I-es jégkorong-vb - Az első három közé kerülés a cél az MJSZ elnöke szerint

Az első három közé kerülés a cél a magyar jégkorong-válogatottnak a vasárnap kezdődő budapesti divízió I/A-s világbajnokságon - fogalmazta meg a hazai szövetség (MJSZ) elvárását az elnök Such György.


"A szövetségi kapitánnyal szemben a nyilvánosság előtt is megfogalmazott követelmény az, hogy az első háromban kell végezni, azzal együtt is, hogy mindannyian tudjuk, mennyire kiegyenlített a mezőny, és hogy egy-egy meccs eredménye nüanszokon is múlhat" - idézte az MJSZ honlapja a szövetség első emberét.
   
A magyar válogatott vasárnap a kazahok ellen kezdi meg szereplését a Papp László Budapest Sportarénában, a zömmel az orosz élvonalbeli (KHL) játékosokból álló csapat tudta legutóbb megverni a magyarokat, a katowicei felkészülési tornán februárban. Azóta hétszer diadalmaskodott Jarmo Tolvanen csapata, legyőzte többek között a soron következő ellenfeleit is. Hétfőn az olaszokkal, szerdán a szlovénokkal, csütörtökön a lengyelekkel játszik a magyar válogatott. A világbajnokságot a feljutott britek elleni szombati összecsapással zárja a magyar együttes.
   
Az első két helyezett feljut a 16 csapatos elitbe - a jövő évi vb-t Pozsonyban és Kassán rendezik -, az utolsó pedig 2019-ben a divízió I/B-ben szerepel majd.
   
Such a Portfoliónak adott interjúban kiemelte, a csapat prémiuma nagyjából 25-60 millió forint között lesz, "ha elérik a kitűzött célt, és nyilván a feljutás esetén közelítenek a felső határhoz".
   
Az elnök beszélt a rendezés költségeiről is, mint mondta, a jegybevétel már most kétszer akkora, mint a 2013-as vb-n, meghaladja a 120 millió forintot, míg a teljes költségvetés nagyjából 500 millió forint lehet. Hozzátette, a költségekhez a nemzetközi szövetség (IIHF) is hozzájárul, ez elsősorban a csapatok elszállásolását fedezi. Szerinte az állami támogatással együtt szerény veszteség lehet a végső egyenleg.
   
Kitért rá, a nem magyar érdekeltségű meccsekre a külföldről érkező szurkolók mellett kedvezményekkel igyekeznek becsalogatni nézőket, iskolai csoportokat, sportolókat.

#2 április 23, 2018, 16:45:52, MarkoPolo
Két eladóvá vált jegy a Hoki VB-re a Magyarország - Szlovénia meccsre, ami szerda este (ápr. 25.) 19.30kor lesz az Arénában!
A jegyek a kapu mögé az emeletre szólnak (képek jobbra fölül - piros részen), alattunk a 'B' közép! Darabja 3.600 volt, és nem keresni szeretnék rajta, hanem a sajnos ketten lemondták.
Ha megveszed, akkor van lehetőséged személyesen velem inni egy sört is!!
:beerchug: :beerchug:
Hajrá magyarok!!!
UPDATE: elkelt! :bigok_125:

Szlovénok ha csak pár száz euróval vágtak neki a vébének, akkor is már simán megvan az új autó, meg a nyaraló.

Idézetet írta: TiB Dátum április 23, 2018, 18:53:13
Szlovénok ha csak pár száz euróval vágtak neki a vébének, akkor is már simán megvan az új autó, meg a nyaraló.
Bízunk benne, hogy maradt még 1-2 egységnyi tétjük a Magyarok elleni meccsre is  ;)

Vajon mikor lesz megint ilyen esély a feljutásra, hogy briteket kell hozzá verni? Nem mostanában, az tuti.

Aki végig nyerette a briteket, nem kicsit járt jól. Egyetlen meccsükön sem voltak favoritok, le a kalappal előttük!

Nem tudom, hogy a síráshoz vagy a tökönszúráshoz állok közelebb. 15 sec  :bash:

Én raktam a döntetlent. Mondom nem hiszem el, hogy az egész vb alatt nem lesz egy döntetlen se..Kazah meccs simán elment, az Olasz meccs 2mp a vége előtt nem lett döntetlen.. na ott már tudtam, hogy a Magyar - Brit döntetlen lesz. Még fél perccel a vége előtt is mondtam magamban, hogy nem hiszem el, hogy az utolsó pillanatban fog elmenni a Magyar tj... Erre 15mp a vége előtt ott a gól...Persze, tudom. Ha eluti a brit gól elött a korongot a magyar jatekos akkor most nincs miről beszélni, de hát nem ütötte el..

Csak én hiszek ennyire ebben a nagy számok/murphy tényezőben vagy van más is aki lát emögött esetleg többet? Egyébként nagyjából nézegettem a meccseket, és hát nem láttam magunkat olyan jónak, hogy feljussunk, de ettől függettlenül jó lett volna..:)

Érdekelne a véleményetek 8)

Én simán hiszek benne, többször is fogadtam már így. Például ha a francia másodosztály pénteki meccsdömpingjében nem játszanak döntetlent, akkor erősen elgondolkodom mindig, hogy a szombatra maradó, többnyire egyetlen mérkőzés döntetlen lesz. Mindegy ki játszik, ez lesz az alapgondolat a fogadásnál. Nekem már lehet kicsit sok ilyen is van :D de szerintem a kevés a kimenetelhez (1X2) képest túl sok próbálkozás van, hogy kimaradjon az egyik, főleg ha a múltbéli statisztikák is erre utalnak. A vb alatt is sok ilyen lesz nálam, például nyolcaddöntős hosszabbításos meccs, de nem adok több támadási felületet az ellenvéleményen lévőknek ;D Jégkorong döntetlen meredekebb pálya, de gratula, hogy bejött a tipped!

Idézetet írta: davixxx Dátum április 29, 2018, 08:20:35
nem láttam magunkat olyan jónak, hogy feljussunk
Ha arról beszélünk, hogy ki érdemelte meg, akkor nem sok csapatra gondolok...talán a brittek, mert meglepően eredményesek volt, de kiegyensúlyozottan senki sem tudott teljesíteni. Nagyon sajnáltam, hogy végül nem jött össze nekünk, de 5 meccsen 9 gólt szereztünk, ami még fociban is under. ennek ellenére csak hajszálon múlt; de szerintem nem 15 másodperccel előtte ment el, hanem mikor az elsőt megkaptuk. Ekkor fordulhatott meg a fejekben annak a veszélye, hogy itt nagy baj is lehet; és az angoloknak pedig a reményt adta meg az a gól...
egyébként a hullámzó teljesítményeket látva olyan érzésem volt, mintha női kézi lenne  ;D