Átigazolási hírek - 2018 Nyár

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Na ez mekkora durvaság már: Bielsa a Leedsnél!

Ebből lesz ám frankó kis futballkulturális vegyülés. A letámadás mindható ura megérkezik az angol másodba ;D  Egyszer azt mondta, hogy a fociban már mindent kipróbáltak a pályán, ezért ő rámegy a lehetetlenre, amit még senki sem látott. Ez a hozzááállás mindig egy ívre elég, lesz egy nagyon jó időszakuk ősszel, széthajtja majd a játékosokat, simán elsők lesznek, aztán tavasszal először a médiával veszik össze, végül a játékosokkal is. Szerintem nagyobb koponya Mourinhónál és Guardiolánál együttvéve, de amiben Zidane nagyon ott van, az erőbeosztás, formaidőzítés, na az nem megy neki. Padlógázt tol mindig Loco 8)

https://www.bbc.com/sport/football/44460259

Azért a válogatottunk élén elnéztem volna. Itt olyan gondja se lett volna, hogy most egy Crespo-, vagy egy Batistuta-szintű játékost hagyjon inkább ki. Tudom, álmodik a nyomor  ;D

Premier League - Az újonc Wolverhampton Wanderers leigazolta Rui Patríciót

    Az angol labdarúgó élvonalban újonc Wolverhampton Wanderers leigazolta Rui Patríciót, az Európa-bajnok portugál válogatott elsőszámú kapusát.


    A klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a 30 éves játékos négy szezonra szóló szerződést írt alá.
    A hetvenszeres válogatott Rui Patrício - aki jelenleg az oroszországi világbajnokságon szerepel - 18 év után hagyta el eddig klubját, a lisszaboni Sporting CP-t.
    A Wolverhampton Wanderers 2012 után jutott vissza a Premier League-be.

forrás: MTI



Idézetet írta: TiB Dátum június 28, 2018, 17:19:51
Visszavonult Wayne Rooney.

Az Öreg Rooney-t nem siratom  ;D  Viszont Carles Puyol-t ; Víctor Valdés-t annál inkább  :'(

Hajráá LEVEANTE !!!  8)


Mindeközben a Puskás Akadémia leigazolta Arabulit az Újvárosból  :laugh:


Bogdán Ádám a Hibernianben folytatja

    Bogdán Ádám a következő szezonban kölcsönben a skót Hibernian labdarúgója lesz.

    Klubja, az FC Liverpool a hivatalos honlapján adta hírül hétfőn, hogy egy évre kölcsönadja 30 éves, 20-szoros válogatott kapusát a skót együttesnek.
    Bogdán 2015-ben csatlakozott az idén BL-döntős Liverpoolhoz, azóta összesen hat tétmérkőzésen lépett pályára az észak-angliai csapatban.
    A hálóőr az előző idényt teljes egészében kihagyta, ugyanis 2016 novemberében, a Wigan kölcsönjátékosaként súlyos térdsérülést szenvedett.
    A Hibernian az előző szezonban negyedik helyen zárt a bajnokságban, így az új idényt már jövő csütörtökön, az Európa Liga selejtezőjében megkezdi, amikor a feröeri NSÍ Runavík ellen lép pályára.

forrás: MTI


Ronaldo-szurkolók készülnek a következő szezonra.



Ezért szeretem az nb1.hu-t, így kommentálta Sestrik Győrbe igazolását: "favágóval erősített a Gyirmót" ;D ;D ;D

Engem meglepett ez a transzfer. A Juve elé helyeztem volna jó pár csapatot, köztük a MU-t, PSG-t, Manchester Cityt (stb...) is. Amikor olvastam a cikket errről, arra gondoltam, hogy újra lesz brandváltás, mint ahogy anno CR9 volt, de a tervezett bejelentés napját látva (07. 07.) nem hiszem, hogy ez megvalósul. Szerintem négy év már nincs benne (ilyen szinten tuti), de a zebrák csak nyernek vele.  :ok: