Paddy Power és William Hill bingó bónuszai

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Voltam, de kifizetést még nem kértem. A történet: egy közösségi pókeroldalon kaptam 10 EUR tőkét, a Will Hillhez amit párszor megforgattam, lett belőle 11 EUR. Ez még 1 éve volt kb. Nem is nagyon akartam már vele pókerezni, feledésbe is merült ( 1 évig a számlán hevert a pénz ) most azonban megláttam, van a pókeregyenlegemen 11 EUR. Felmerült bennem a gondolat: mi lenne, ha átutalnám a főszámlára? És láss csodát, át tudtam tenni a póker egyenleget a főszámlára  :great: Végülis ez is ingyen lóvé, mivel a 10 EUR tőkéért egy fillért nem mozdítottam, csak úgy adták anno.

De igazad van, ki fogom egyébként kérni. Mondjuk engem amúgy sem csábít ez a bingózás, de jobb kivenni a biztos pénzt. Engem csak addig csábított, amíg pénzt tudtam belőle csinálni  ;D Aztán reméljük egy 10-20 EUR legalább csepeg azért az ingyen bingó hétből is, valószínűleg nekem is lesz megbízott játékosom.

Végülis a póker pénzzel jól beszoptam, mivel forgatnom kellett 10$ fee értékben a pénzt, de szerencsére jól jöttem ki belőle (82 dolláros nyeremény egy versenyen).

A Bingó része pedig igen bejött nekem, a 10 Eurós befizetésre jött ugyebár 25 Eur bónusz, amiből lett először 30, majd az ingyen hét alatt sikerült 40 Eur bónuszt szerezni, amiből 30 at már real moneyra váltottam, tehát bőven pluszos ez a bingós kaland, és bátran ajánlom mindenkinek, aki eddig nem használta ki, az használja ki, mert ha okosan csináljátok, nem jöhettek ki belőle mínuszban, ahogyan Knapp is említette már. Én a Time Out Tavern teremben játszottam szinte mindig, - ugyebár az ingyenhéten kívül - (2 centes szelvények, max 20-30 játékos) ott a legjobbak a nyerési esélyek.

Köszönöm Knapp mindenki nevében az ösztönzést, megérte! :ok:

Végre 1év után kinyitották a számlám a bet365nél, gondoltam megpróbálkozom a bingó bónusszal.. 3k+6k bónusz

A képen látható, hogy a forgatás majdnem végén így álltam, de ehhez még jött 7k és még van 14.40Ł épp játékban..

Szóval majdnem 30k plusz lett a bingós kaland..

Változtak (szigorodtak) a William Hill bingó bónuszának feltételei!

A kezdeti 10 fontot ha eljátszottuk, akkor 30 GBP bingó bónuszt és 10 GBP bingó-játék bónuszt kapunk.

A bingó bónuszt 3x, a játék bónuszt elvileg 20x kell megforgatni. (bár hatszoros forgatás után teljesítettnek írta)

Az Arrival Lounge ingyenes bingó hét szabályai is változtak: a regisztrációtól számított 8 napig elérhető a terem, de csak akkor, ha befizetted a 10 fontot. (talán meg is kell forgatni)
Tehát ha sokat akarunk ingyen bingózni, akkor a regisztráció után nem várhatunk a befizetéssel.

Coralnál befizetni sem szükséges 5nap ingyen bingohóz a Debutant teremben. csak létre kell hozni a bingo aliast és ezért hétfőtől péntekig 1től 3ig és 20-22ig játszhatunk.

Tegnap 5en voltunk egész du, ismétlem 5en. Az össz díjazás 15font és 20 játék fér bele 1 periódusba.. Kb 70font bingó bónusz jött az első alkalommal, amire csak 1szeres forgatási kötelezettség van.
Sajnos este nem tudtam játszani.

Ez az 5 ember kivételesen kevés volt, az átlag 30ember.A 30fős átlaggal is 50-60font bónusz összejön az 5x2x2óra bingó alatt


mindig a következő hétfőn indul az 5 nap lehetőség, az alias megadásától számolva..
Szóval nektek jövő hétfőtől, és csak ekkor látjátok majd a termet is.

Paddy Power:

Játsz 0.50 euró Cash értékben bármelyik teremben, mobilon vagy tableten és kapsz 5 euró Bingó Bónuszt.

Előtte (!) be kell ütni a kódot: MOBILE5

2014.12.31-ig érvényes.

Idézetet írta: luckyzoz Dátum december 13, 2014, 23:16:04
Paddy Power:

Játsz 0.50 euró Cash értékben bármelyik teremben, mobilon vagy tableten és kapsz 5 euró Bingó Bónuszt.

Előtte (!) be kell ütni a kódot: MOBILE5

2014.12.31-ig érvényes.

Nálam nem fogadta el a kódot sem PC-n, sem tableten sajnos.

WH-n van most minden este 3 olyan free bingo ahol 100 fontokat lehet nyerni bonuszban. Gondolom innen van 60 font bonuszom, valamelyik nap nyerhettem, vagy nyert akit megkertem. Minden bonuszt a TOT teremben tolok le nyitas utan maxolva a jegyeket, de hat ez nem csak 10 font bonusz, szoval ha van valakinek jobb otlete, ne tartsa magaban. Ott 10 fontra kb ugyanannyi vagy picivel tobb jon, hogy legyen mihez viszonyitani.