NFL - egy igazán eltalálhatatlan sportág, de szeretem

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Köszönöm a bizalmat! De készülj fel rá, h lehetetlen mindig nyerni. Én pl. a múlt héten kezdtem el vezetni ezt a fórum-topikot, és mint láthatod 2005 Ftot vesztettem. Szóval csak mérsékelten fogadj addig, amíg nem alakulnak ki a saját megérzéseid. Mert az NFL erről szól, és nem a táblázaton elfoglalt helyezésekről...  :eek:

Én Under/Over "fogadó" vagyok. Utána néztem a 14. heti tippeidnek és ebből a fajta fogadásodból 1 nem jött be. Azt kell mondanom, hogy akár csak mázlid volt, akár értesz hozzá, szép teljesítmény. Ha most a Pénz Beszél c. fimben lennénk én Al Pacino helyében téged "fedeztelek" volna fel. De félre a poénnal.
Mivel kicsiben játszom, tehát max 400-500 Forintba (nem úgy mint te:) ), tehát alapból nem várok el nagy reményeket, de én megbízok benned. Tehát ha van tipped a meccsekre, szeretettel várom!
Ha meg valamivel viszonozni tudom, elmondod;)

Minden tippemet, elemzéssel együtt ide fogom feltenni. Meghálálni nem kell, élvezem az írást.
Igen, ált.ban mindig képes vagyok ilyen jó arányban eltalálni az under/over mérkőzéseket, de ez nem csak NFLben van így...:D
Szóval a legjobb döntés ha nem hallgatsz az under/over jóslatomra, vagy a másik kimenetelre fogadsz.

Most egy picit nem értettelek:)
Tehát a 14. heti under/over tippjeidből csak 1 nem jött be. A többi zsiráf tipp volt:)
Aztán... Ha jól eltalálod a dolgokat, akkor miért nem hallgassak rád?

Oké, elszámoltam magamat. Akkor viszont hihetetlen a számomra ez. Ilyen még soha nem volt! Ált.ban ezt elszúrom.
Azt hittem, h szivatás áldozata lettem ;D
3 tippem jött be under/overben is 2 mnet el :great:

Nem lettél áldozat. mondjuk én is elszámoltam, de nem para:P

A San Fransisco az utolsó negyedben nagyon (21-7re) verte meg a Seattle-t, és így a meccset is behúzta. Ilyen kezdést....
Remélem a folytatás jobb lesz :-[

Atlanta Falcons - Dallas Cowboys
Rögtön kezdjünk egy kétesélyes mérkőzéssel. Falcons - Cowboys. Az atlantai együttes zsinórban 2 győztes mérkőzésen van túl, míg a Dallas az előző körben csúnyán zakózott. Az Atlanta mutatója 7-6os, hazai pályán 3-3at produkáltak. A cowboyok 8-5ös teljes mutatóval, és 4-3as idegenbelivel rendelkeznek. Ha nem az NFCben lennénk, akkor azt mondanám, h Falcons diadal miatt fog örömmámorban úszni Atlanta, de így....
Lássuk miért ilyen nehéz a helyzet: 2 nagy csoport van az NFLen belül, az AFC és NFC. Mind2 nagy csoport további 4 csoportból áll, ezen csoportok 4 első helyezettjei lépnek tovább biztosan, és a két nagy csoporton belül (AFC, NFC) a 2 legjobb második. Jelenleg a Dallas csoportelső, de csoportján belül két olyan csapat is van (N.Y. Giants, Philadelphia) akik 7-6os mutatóval rendelkeznek. Tehát ha a cowboyok lova megbotlik, és a másik két csapat győz, akkor a Cowboys máris a harmadik helyen találhatja magát..
És a másik oldalról? Falcons. Javuló tendencia, egyre kevesebb sérült, csoporton belül második hely a New Orleans mögött, akik 9-4es mutatóval rendelkeznek. Azaz a Falcons egyetlen lehetősége a 2 legjobb második között végezni...
Igazi vérre menő harcot fognak látni a nézők.
A Falconsnak Vick (QB) személyében van egy jó irányítója, vmint párosul hozzá 3 közepes RB (Jenkins, Lelie és White), akik viszont kiegyensúlyozottan teljesítenek.
A Cowboys mindezt nem mondhatja el magáról: van egy rossz irányítóa, de 2-3 igazán jó WRje.
Ezt a mérkőzést Vick fogja eldönteni. A Cowboys védői képtelenek lesznek sack-elni, így Falcons siker várható.

Tippeim:
Atlanta Falcons - Dallas Cowboys 1 2,65 4/5
44 pont alatt 1,909 3/5

Baltimore Ravens - Cleveland Browns
Szívbetegeknek is fogadható mérkőzés! A Baltimore 10-3as mutatóval rendelkezik (hazai pályán 5-1), míg az "afrók" 4-9es teljes és 2-4es idegenbeli mutatóval rendelkeznek. A Ravensnél nincsenek sérültek, míg a Brownsnál néhány epizódista kidölt. Az előző fordulóban a Ravens (a tippem ellenére) a Chiefsen lépett át, elég meggyőző játékkal. Illene visszahozniuk a pénzemet.
A Ravens 23 sack-et tud felmutatni idén, a Browns 6ot. Nagymamám 7et, de mindegyik a Sparból van.
Jamal Lewis (RB) és Steve McNair (QB) eldöntik ezt a mérkőzést a Ravens számára.

Tippeim:
Baltimore - Cleveland 1 1,142 5/5
34 pont felett 1,909 2/5

Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
"A jaguárok a playoffba ugranak" olvasható a legtöbb sportújságban az USAban az előző körben mutatott játékuk után. Igen, le a kalappal előttük. Még egy tippemet elvitték.
Azonos csoportban vannak: a titánok harmadikok, a jaguárok másodikok. Igazi tétje már nincs a mérkőzésnek, csupán statisztika-javító (-romboló) lesz. A Jaguars első számú QBje sérült, míg a másik két irányítója nem tündököl idén.
A Titánok védelme könnyen átjárható. Igazából kétesélyes mérkőzés, de szerintem a Jaguars elfáradt a múlt héten, kiünnepelték magukat, és nem fogják ezt a meccset annyira komolyan venni, inkább már a hazai mérkőzésükre fognak koncentrálni.

Tippeim:
Tennessee - Jacksonville 1 2,6 4/5
40,5 pont alatt 1,909 3/5

Buffalo Bills - Miami Dolphins
A forduló egyik rangadója. A győztesnek lesz még esélye a playoffra, a vesztes nyalogathatja a sebeit. Vajon a bikák felnyársalják-e a delfineket, v esetleg a Miami megmutatja, h miért nem volt képes a Patriots egy pontra sem ellenük?
Összeállt a védelem a delfineknél, mennek a támadók előre szívvel, lélekkel. Győzni akarnak, de vajon tudnak-e egy olyan csapat otthonában, amelyiket már évek óta képtelenek elverni?
Két egyre jobb védelem, egyre jobb támadókkal teletűzdelve.
A Buffalonak jobb az irányítója, de a RBek a Miaminál igazi NFLs futók. Dörzsöltek, gyorsak és egyik fiatalabb mint a másik.
Igazából a Bills fegyvere Holcomb és Losman (mindketten QBk), míg Miaminál 3 fantasztikus RB és 2 hihetetlenül jó formában játszó WR van.
Ha a Miami hozza a szokásos sack-jeit, akkor elkaphatják a Titánokat.
Kiélezett mérkőzés lesz, és fej vagy írás jelleggel lehet tippelni az over/under-re.

Tippeim:
Buffalo - Miami 2 2 4/5
34 pont felett 1,909 2/5


Chicago Bears - Tampa Bay Buccaners
A medvék..hát igen. Otthon 5-1es mutató, 11-2es teljesítmény összesen. Az egyik legjobb teljesítmény az NFLben. A Tampa idegenben csupán 0-6ra volt képes, és nem kell egy Nostredamus-nak lenni, h megjósuljuk a 0-7et is.
Mindkét gárda a legjobb összeállításában fog pályára lépni, azonban micsoda különbségekkel: mindkét gárdában van 2 jó QB, de a medvéknek 3 RBjük, és 2 WRjük is TOP20as, míg a Tampa Baynél eggyel is kiegyeznének, de hol van az az egy?
A medvék megeszik Sparrow kapitány legénységét!

Tippeim:
Chicago - Tampa Bay 1 1,09 5/5
-13,5 Chicago - Tampa 1 1,909 4/5
34 pont felett 1,909 4/5

New Orleans Saints - Washington Redskins
A rézbőrűek az utóbbi 5 meccsükön 1-4re voltak képesek, míg a Saints 3-2re. Drew Brees-re (QB) érdemes lesz odafigyelni, egy irtózatosan nagy tehetségről van szó. A New Orleanst erősíti.
Liagelső a Saints, az igazi fegyvere abban van, h a legtöbb játékosa újonc a ligában, és mindenki komolyan vesz minden meccset, mert tudják, ha hibáznak jövőre már más fog futkározni a helyükön. 1 TOP10es WR, 3 TOP20as WR, 2 TOP20as RB. Ez a Saints adatsora. Otthon 4 meccset hoztak a hatból, míg a Redskins 1 nyert, és 5 elbukott mérkőzésen van túl idegenben.
Fontosabb hiányzók nem lesznek, de az indiánok elvesztik a skalpjukat.

Tippeim:
New Orleans - Washington 1 1,2 5/5
46,5 pont alatt 1,909 2/5

Arizona Cardinals - Denver Broncos
Nagyon kiélezett csata várható. Az Arizona az utóbbi időben kezd magára találni (2 győzelmes szériában vannak), míg a Broncosnak a második hely megszerzése a cél. Az Arizona-nak 3-4es az otthoni mérlege, míg a Denver 4-3at mutat fel idegenben, de 4 vereséget szenvedtek el egymás után (csak az Oakland és Detroit kettős tud rosszabb szériát a magáénak; mindketten ligautolsók). Sérültek egyik oldalon sincsenek.
Mi fogja eldönteni a mérkőzést? Matt Leinart QB, aki a Cardinalst erősíti.
A védelmek átjárhatók, a támadások néha erőtlenek. És ez mindkét oldalra igaz. Sajnálom azokat a nézőket, akik kimennek erre a mérkőzésre, de még jobban sajnálom Denvert, ahol majd egy vesztes csapatot kell fogadniuk.

Tippeim:
Arizona - Denver 1 2,3 3/5
+2,5 Arizona - Denver 1 1,952 4/5
42 pont alatt 1,909 2/5

San Diego Chargers - Kansas City Chiefs
6-0. Ez a San Diego hazai mutatója. 2-4. Kansas City idegenben. 11-2. San Diego teljes mutatója. 7-6. Chiefs mutató.
Utolsó őt mérkőzésen a Chargers győztesen hagyta el a pályát, 177 pontot szerezve, és 123at kapva (meccsenként 35,4 szerzett, és 24,6 kapott pont), míg a Chiefs 84et szerzett, és 87et kapott.
Az előző körben a Chiefs kiszúrt velem, és elvitte a tökéletesnek hitt tippemet. Ideje h javítsanak, és kedveskedjenek a bankkártyámnak. A San Diego a legkiegyensúlyozottabb csapat az NFLben, a legjobb mutatóval. Ellenállhatatlan támadások és szellős védelem.
A másik oldalon? Erős védelem, gyenge támadás.
Az európai fociban azt mondanám, h döntetlen is lehet, ha beáll védekezni a Chiefs, de ez amerikai foci....
A Chargers megmutatja, h miért a liga legjobbja!

Tippeim:
San Diego - Kansas City 1 1,238 5/5
-8,5 San Diego - Kansas City 1 1,909 4/5

46,5 pont felett 1,909 3/5