Robmiller's diary

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


október 22, 2016, 08:53:24, robmiller
Sziasztok!

Mai napra a következő szelvényt tettem:

Inverness - Celtic V 1,48 (na ebből tanultam megint...végig ott volt a kérdőjel, hogy X gyanús és mégis megtettem a vendéget...)

Real Madrid - Eibar - CR7 lő gólt 1,25

Middlesbrough - Rotherham H 1,40

Koper - Maribor V 1,62

Hamburg - Wolfsburg V 1,75

Eredő odds: 7,34


szerk.: külön szelvényen:

Schalke - Freiburg H

Eredő odds: 1,67

#1 április 12, 2015, 11:01:19, robmiller
Esti tippek: - mentek is a levesbe....a Barca meg... :bash:

Sevilla - Barcelona V 1,55 (5/10) 2:2

Heracles - Ajax D 3,5 (2/10)  0-2

Érdekes kis meccs lehet ez utóbbi. A statisztikát böngészve lehetséges egy döntetlen. Az Ajax stabil 2. helyezettnek tekinthető 63 pontjukkal az 57 pontos Feyenoord előtt.
A Heracles viszont az életben maradásért küzd. 15. helyen állnak 2 ponttal megelőzve a már kiesőhelyen álló 16. NAC Bredát. Ráadásul a csapat az utóbbi 5 meccsén nem teljesít rosszul (2 győzelem 1 döntetlen 2 vereség). Idegenben két fontos győzelmet is aratott a Dordrecht és a Den Haag ellen.

Tovább erősíti a döntetlenre való fogadást, hogy a legutóbb két hazai Ajax elleni meccsüket is sikerült 1 ponttal lehozni a kiscsapatnak, tehát otthoni környezetben rendre jól teljesítenek az amszterdamiak ellen.

Én minimális esélyt látok azért egy bravúros X-re.

#2 április 12, 2015, 20:50:54, robmiller
04. 12.

Lazio - Empoli H 1,5 (6/10) 4-0
Pro:
- Lazio a legjobb formában lévő csapat a Serie A-ban az utóbbi 5 meccs alapján
- az ősi rivális, AS Roma nyakán lihegnek az azonnali BL-csoportkörbe jutásért, pláne nem kis fegyvertény lenne, ha a bajnokság végén előkelőbb pozícióban végeznének, mint a Farkasok.
- hazai pálya
- Empoli középmezőny alján lévő csapat, biztos távolságban a kiesőhelyektől, s előrefelé is maximum a 11. pozíció érhető el --> két csapat közül a Lazionak van komolyabb vesztenivalója az esetleges pontvesztéssel, tehát elviekben motiváltabbnak kellene lenniük Klose-éknak

Kontra:
- legutóbbi 2 találkozójukon mindkétszer az Empoli hagyta el győztesen a pályát. Igaz, mindkettőt idegenben szenvedte el a Lazio
- minden sorozat megszakad egyszer, lehet, hogy most buknak fontos pontokat a fővárosiak?

Videoton - Haladás H 1,22 (7/10) 7-0

Pro:
- Videoton menetel a bajnoki címért, 10 egység az előny, s az MTK remizett Dunaújvárosban, tehát egy hazai győzelemmel 13 pontra növelik az előnyüket, gyakorlatilag bajnokok lehetnek. (Szvsz. már most azok... ::))
- hazai pálya
- sérülésekkel keményen sújtott Haladás látogat a Sóstói-stadionba (Rácz, Devecseri, Martinez is sérült többek között)
- a Haladás 2003 óta még csak pontot sem tudott szerezni Fehérváron

Kontra:
- a k.rva NB1-ben mindig minden megtörténhet...
- a Hali azért nem rég otthon verte a Lokit, és idegenben a jó formába lendülő Paksot, ez azért óvatosságra intheti az embert.

Braga - Penafiel H 1,25 (8/10) 4-0
[/b]Pro:
- a hazai csapat most evickélt ki a gödörből, ráadásul bajnokin 02. 21. óta nem nyert hazai publikum előtt, ha más nem is, ez azért jó szereplésre sarkallhatja a srácokat
- Penafiel a legutolsó csapat a portugál bajnokságban, nem épp acélos idegenbeli mérleget produkálva eddig (2-4-7)
- legutóbbi meccsükön a Braga idegenben egy 6-ost szórt a kiscsapatnak

Kontra:

- gyakorlatilag a BL véleményem szerint elúszott a Braga számára (hacsak a Sporting nem produkál egy komolyabb hullámvölgyet), viszont az Európa Liga Selejtező szinte biztosnak mondható a tabella alapján, tehát kérdés a motiváció...

Trencin - Podbrezova H 1,3 (7/10) 4-1
Pro:
- Trencsén élet-halál harcot vív a Zilinával a bajnoki címért, ráadásul most visszacsúsztak ideiglenesen (?) a 2. helyre
- félelmetes hazai mérleg (11-1-0)
- Podbrezova a tabella alján elhelyezkedő csapat, pocsék idegenbeli mérleggel (1-3-8)
- a két csapat eddigi trencséni mérkőzésein (3 db - nem annyira mérvadó) a Podbrezova még csak pontot sem tudott szerezni.

Kontra:

- némi ellenérzés van bennem, ezért is a 7/10-es tipperősség...talán azért, mert nem ismerem annyira a bajnokságot...

#3 április 13, 2015, 22:22:30, robmiller
04. 13.

Amkar Perm - CSKA Moszkva 1,5 over 1,44 (6/10) 1-0
[/b] -
Pro:
- A CSZKA komolyabbnak tűnő hullámvölgybe került. Legutolsó két nagyon fontos meccsüket elbukták a Zenit és a városi rivális Dinamo Moszkva ellen. Mindez ahhoz vezetett, hogy az igen jó formát produkáló Krasznodar 4 pontra ellépett a BL-selejtezőt érő 2. helyen, és ha mindez nem volna még elég, a Dinamo és a Kazan is ott liheg a CSZKA nyakán, tehát ha nem javítanak sürgősen, nemcsak a BL látszik elúszni, de még az EL részvétel is komoly veszélybe kerülhet. Szerintem hajtani fognak, mint az ökör, ami reményeim szerint buzgó góltermeléssel fog járni.

- A CSZKA a szezonban 22 meccsen 50-szer zörgette meg az ellenfelek kapuját, ami nagyjából meccsenkénti 2 gól átlagot jelent. Igaz, hogy a legutóbbi két meccsen csupán 1-1 gólt tudtak elérni, de lássuk be, hogy a Zenit és a Dinamo védelme talán egy hangyakuksival jobb, mint az Amkaré.. ::)

- Az Amkar mutatói - mily meglepő - sereghajtóként totálisan ellentétesek. 21 meccsen mindössze 13-szor tudtak találatot elérni, viszont 35 alkalommal kapitulált a védelem. Reményeim szerint a hullámvölgyből kievickélni készülő CSZKA ellen sem épp életük formáját fogják mutatni a védők és a kapus.

Kontra:
- az Amkar nem éppen egy acélos csapat. Jelentősen leszakadva sereghajtója a Premjer Liganak. Minden bizonnyal erősen defenzív felállásban fognak pályára lépni, ami a moszkvaiak dolgát megnehezítheti.

- nehéz felbecsülni mennyire küldte padlóra mentálisan a fővárosiakat az előző két nagyon fontos mérkőzésen elszenvedett vereség...lehet, hogy most kezdődik csak a komolyabb hullámvölgy?

- Legutóbbi 5 egymás elleni meccsükön sorra megvolt még a 2,5 over is, épp ezért ez óvatosságra sarkall...lehet, hogy most szakad meg ez a gólzápor, és 1 gólos meccsnek nézünk elébe..

Mindent összevetve szerintem a CSKA menteni igyekszik a menthetőt, és a mai meccsen megkezdi a felzárkózást a Krasznodarra. Ehhez legalább 2 gólos győzelmet várok, de az sem zavar, ha az Amkar támadói is rájönnek a mai napon, hogy a focit gólra játszák.


Valencia - Levante H 1,33 (6/10) 3-0
Pro:
- a Valencia két döntetlennel a háta mögött fogadja az idegenben nem túl acélos Levante csapatát (2-4-9)
- hazai pálya előnye. Valencia hazai mérlege egész impozáns (12-2-1)
- legutóbb otthon döntetlent játszottak, amit kétszer egymás után nehezen tolerál lehet az utóbbi időben győzelmektől elkényeztetett Mestalla publikuma
- a legutóbbi két döntetlennel a Valenciatól kicsit meglépett a biztos BL-t érő 3. helyen álló Atletico. A különbség így is 4 pont, ami nem igazán sok még...ha lépést akarnak tartani a Matracosokkal, akkor itt az ideje nyerni.
- ezzel szemben a parádés formában lévő Sevilla pedig - igaz perpill 1 meccsel többet játszva -, de beérte a Valenciát, ami még a BL-selejtezős helyet is veszélyezteti

Kontra:
- kérdés, hogy a legutóbbi két X milyen nyomot hagy a Denevérekben (bár az Atletic otthonában és a Villareal ellen talán még elfogadható)
- a Valencia játékosai mentálisan bírják-e ezt az őrült spanyol ámokfutást az Atleticoval és a Sevillaval, ami a BL-helyekért megy. Hármójuk közül valamelyik abszolút kudarcként fogja megélni az EL szereplést...

Idézetet írta: robmiller Dátum április 13, 2015, 09:02:33
04. 13.

Amkar Perm - CSKA Moszkva 1,5 over 1,44 (6/10) 1-0

Olyan gyönyörűen szállt el, hogy öröm volt nézni... :noway: Nem adtak meg egy gólt, gólvonalról mentett kétszer is az Amkar...:redchug:

#5 április 15, 2015, 10:52:03, robmiller
04. 14.
Derby – Blackpool H 1,2 (8/10) 4-0

Pro:
- A Derby az utóbbi időben nincs épp a legjobbnak mondható formában, legutóbbi 5 meccsükből mindössze egyet tudtak megnyerni, azt is idegenben – mondjuk hozzátartozik, hogy piszok nehéz időszakon vannak túl. Sorozatban: Middlesbrough 0-1, Wolves 0-2, Watford 1-1, Wigan 2-0, Brentford 1-1. Látható, hogy az 5 meccsből a kötelező győzelmet idegenben is hozták a kiesőjelölt Wigan ellen. Tehát csalóka lehet ez a formahanyatlás.
- Derby győzelem mellett szól az is, hogy a hazai publikum kis túlzással 2 hónapja nem örülhetett a 3 pont otthon tartásának. Utoljára 02. 24-én sikerült a Derbynek otthon nyernie, akkor 2-0-ra a középmezőnyben tanyázó Charlton-nak gurítottak 2-őt. Igencsak itt lenne az ideje egy újbóli hazai sikernek.
-  A Blackpool idegenben többnyire csak aszisztál a játéktéren. 21 meccsből, mindössze 7-szer tudtak pontot szerezni, de győztesként idén még nem hagyták el a pályát. Nehéz lenne elképzelni, hogy pont most, a sikerre kiéhezett Derby otthonában könyvelnék el az első idegenbeli sikerüket.
- Utolsó három meccsüket – ebből 2-őt idegenben – a Derby hozta le győztesen (5-1, 1-3, 0-1)
- Gyakorlatilag a Blackpool kiesett a Championship-ből, 11 egységgel lemaradva az utolsó előtti Millwall mögött. Nehéz ennek tudatában elképzelni, hogy idegenben motiváltan futballoznának, hazai környezetben még csak-csak....

Kontra:
-  Valószínűleg a kiscsapatok többségénél idegenben megszokott erős defenzív felállás itt is tetten érhető lesz. Ha a Derby korán nem szerez gólt, akkor a kötelező hazai győzelem és elvárás komoly terhet róhat a fiúkra...
- Meglepetések mindig vannak, s bár a vendéggyőzelemre annyi esély van, mint nekem az 5-ös lottóra, de egy döntetlen azért nem lehetetlen.

Első próbálkozások az over-világában...a tegnapi szánalmas kezdés után..hátha..:-\
Halifax Town – Eastleigh 2,5 over 1,8 (5/10) 0-2

Bizau – Austria Salzburg 2,5 over 1,3 (6/10) 0-2

Juventus – AS Monaco 1,5 over 1,42 (6/10) 1-0

Idézetet írta: robmiller Dátum április 14, 2015, 10:59:14
04. 14.

Első próbálkozások az over-világában...a tegnapi szánalmas kezdés után..hátha..:-\
Halifax Town – Eastleigh 2,5 over 1,8 (5/10) 0-2

Bizau – Austria Salzburg 2,5 over 1,3 (6/10) 0-2

Juventus – AS Monaco 1,5 over 1,42 (6/10) 1-0

Kukimat az overek-be... :wall: Ezt élőben kell tolni, mert így előre fogadva vicckategória..

#7 április 18, 2015, 17:18:49, robmiller
04. 15.

Lyon - Bastia H 1,33 (7/10)

Porto - Bayern München (DNB) V 1,36 (7/10)

Live:

fi 0,5 over Southern-District - Shatin 1,4



#11 április 17, 2015, 14:40:32, robmiller
Idézetet írta: robmiller Dátum április 15, 2015, 09:30:54

Porto - Bayern München (DNB) V 1,36 (7/10)

3-1....

Live-ot mazsolázgatok overre.... 8)

Amiket kinéztem ( többek között katari bajnokság 1000-rel  ;D):

Teplice U21 - Slavia Praha U21 17:00
Ahli Doha - Shahaniya 17:15
Al Sadd - Shamal 17:15
Al Wakra - Gharrafa 17:15
Lekhwiya - Sailiya 17:15

Estére pedig Wales lesz terítéken:

Pontardawe Town - Monmouth Town 20:30

Live:

fi 0,5 over Ahli Doha - Shahaniya 1,5

remelem le esik a gol az utolso 5 illetve 5 mecsen csak 50% ban volt gol az elso felidoben , szerintem meleg :-\