Fogadjunk! Orbán Viktor vagy Márki-Zay Péter?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A hivatalosan Miniszterelnöknek kinevezett jelölt?

Orbán Viktor
Márki-Zay Péter
Április 3-án Magyarországon országgyűlési választásokra kerül sor, s az Unibet fogadóirodánál a két fő szereplőre mostantól már fogadni is tudunk.

Íme az oddsok:
Orbán Viktor - 1.40  vs.  Márki-Zay Péter - 2.75

Szerinted ki lesz a befutó? Kire "tennéd rá a házad"? Lehet szavazni!

Szívem szerint egyik sem. Eszem szerint a kisebbik rossz...rég rossz, amikor az ember így megy el szavazni. Ma Magyarországon szerintem nincs jó választási lehetőség. És ez nagyon durva.

Megleptek ezek a szorzók ??? Az előválasztás óta szerintem gyengén politizált Márki-Zay, nekem valahogy nem tud igazán szimpatikussá válni, nem tud megszólítani.. Pedig még azt sem mondom, hogy rosszakat mondana. Hülye példa következik: de ha véletlenül bedobja a youtube egy reklámját, alig várom, hogy elnyomjam ;D

Persze azt sem szeretném, ha így maradnának a dolgok, na most légy okos, Domokos :)

Tisztán fogadásilag nézve szerintem OV szorzójában van az érték :cya:

Mit enged rá, 1-2000 Ft-ot? Belépni sem érdemes szerintem, de cáfoljatok rám  :)

Idézetet írta: oakland23 Dátum január 13, 2022, 21:09:01Mit enged rá, 1-2000 Ft-ot? Belépni sem érdemes szerintem, de cáfoljatok rám  :)

Tudod, valakinek az is pénz.  ;)

Idézetet írta: Admin Dátum január 13, 2022, 21:09:56Tudod, valakinek az is pénz.  ;)
Ez jogos. Nekem is az, kb az utalásra többet von le, mint amit nyerni lehet  ::) Gondolom én, de lehet most engedne 1-2 millát is :D

Idézetet írta: oakland23 Dátum január 13, 2022, 21:15:01Ez jogos. Nekem is az, kb az utalásra többet von le, mint amit nyerni lehet  ::) Gondolom én, de lehet most engedne 1-2 millát is :D

Próbáld ki egy millás téttel. Hátha összejön.  :cya:

Ha jól emlékszem Hillary-Trumpnál 1.25-4.00 volt az odds, az eredményt ismerjük. Márki-Zay sem hiszem, hogy teljesen esélytelen, én az oddsokat reálisnak tartom.

Idézetet írta: Rwilla Dátum január 13, 2022, 21:23:44Ha jól emlékszem Hillary-Trumpnál 1.25-4.00 volt az odds, az eredményt ismerjük. Márki-Zay sem hiszem, hogy teljesen esélytelen, én az oddsokat reálisnak tartom.

Emlékszem, hogy 10.00-es szorzón fogtam anno Trump győzelmét (azt hiszem, az volt a nyitási odds, utána vitték 4.00 környékére, ahogyan írod), mert konkrétan éreztem, hogy lesznek annyira kretének, hogy megválasszák (vagy valamilyen módon nyer).

Szerintem itt most más a helyzet, Trump jókor volt jó helyen trash. Orbán adott egy rakás pénzt, szerintem a családtámogatási összegek, adókedvezmény alaphangon elegendő a választás megnyeréséhez. Sajnos mi átlagemberek ennyivel megvehetőek vagyunk, nem gondolunk bele, hogy ha támogatást meg adókedvezményt kapunk, azért máshol el kell venni és következményei lesznek.

Eltértem a témától, de annyit akarok még, hogy Márki-Zaynak nagyon nem tett jót ez a sajtós nő. Korábban olyan határozott, kemény fickónak tűnt, most meg ez a nő simán ráncigálja. Nem a nők ellen írom ezt :) hanem ez gyengeséget sugároz és kikezdhető.

Csábító ez az 1.4 biztos pénznek tűnik. Ha meg úgy nézem elég sok 1.4-et elbukok, nagy dilemma mennyi nem fájna, hogy eltűnjön a csúti disznó.



Idézetet írta: sleve Dátum január 15, 2022, 19:19:17Ennyire nem lehet lefutott!

A piac reakciója miatt változik ilyen módon az odds. Nem azt jelenti, hogy egyik pillanatról a másikra nagyobb esélye lett, hanem csupán az történt, hogy beérkezett egy jó pár fogadás Orbán győzelmére, ezért csökkent az odds.

"Nem az a lényeg, hányan szavaznak az emberre vagy hogyan, sokkal fontosabb az, hogy ki számolja a szavazatokat" - Sztálin.