Magyar országgyűlési választások 2022 - fogadási lehetőségek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Magyar országgyűlési választások 2022

Ebben a témában lehet beszélgetni a 2022-es magyar országgyűlési választásokra elhelyezett fogadásokról.  :topbet_125:

Fogadnál a 2022-es magyar országgyűlési választásokra? Most megteheted!

Közel három hónap van a magyar országgyűlési választásokig, de már fogadhatunk is Orbán Viktor vagy Márki-Zay Péter sikerére.  Olvasd tovább



Unibetes fogadási ajánlat: A hivatalosan Miniszterelnöknek kinevezett jelölt

Orbán Viktor - 1.40  vs.  Márki-Zay Péter - 2.75

Direkt link a fogadási ajánlatra.


Exkluzív ajánlatunk:

Nem volt még soha Unibetes számlád? Akkor január folyamán érdemes a Sportfogadas.org-ról indulva regisztrálnod, mivel a regisztrációd utáni akár 10.000 forint értékű befizetési bónuszon kívül egy 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz! További részletek


Abban az 1,40-ben mintha rejtőzne egy kis value.


Miért nincs olyan lehetőség, hogy "más"?
Na, abban lenne az igazi value  ;D


Egy-két hete egy betelefonálós műsorban egy idős hölgy azt fejtegette, hogy Magyarországon most szinte minden ember kap valamilyen plusz juttatást a kormánytól. Ekkor döbbentem rá, hogy én sajnos a "szinte" kategóriába tartozom (már megint). Valószínűleg én egy teljesen elcseszett korosztály vagyok, mert furcsa módon én minden választáskor mindig kimaradok az osztogatásból. Most sem fog járni nekem az előző évi adó-visszatérítés, nyugdíjas sem vagyok, így 13. havi nyugdíjat sem kapok, és mivel 25 éves is elmúltam már, így az szja-mentesség sem az én kiváltságom. Kicsit rossz érzés látni, hogy azok közé tartozom, akiknek soha egyetlen párt sem akarja "kinyalni a seggét".

A választásokat illetően pedig két ok miatt tűnik biztosnak OV győzelme (1,4-es szorzóért).
1. Márky-Zay Péter szinte minden nap előáll egy-egy olyan mondattal, ami a saját esélyeit gyengíti (vagyis ha OV esetleg nem tudna nyerni, akkor majd MZP-nek sikerül veszítenie).
2. Kb. 300 ezer határon túli szavazattal számolnak (ha jók az értesüléseim). Ha idehaza kb. 5 millió ember megy el szavazni, akkor is ez a 300 ezer ember 6%-ot tesz ki. Vagyis ha hihetünk a közvélemény-kutatóknak, és nagyjából egyforma a két oldal támogatottsága, akkor ez a 6% simán el fogja dönteni a végeredményt.

IdézetVagyis ha hihetünk a közvélemény-kutatóknak, és nagyjából egyforma a két oldal támogatottsága, akkor ez a 6% simán el fogja dönteni a végeredményt.
Nem hihetünk a közvélemény-kutatóknak.
Szerintem.

Idézetet írta: HT Dátum január 14, 2022, 09:51:24Egy-két hete egy betelefonálós műsorban egy idős hölgy azt fejtegette, hogy Magyarországon most szinte minden ember kap valamilyen plusz juttatást a kormánytól. Ekkor döbbentem rá, hogy én sajnos a "szinte" kategóriába tartozom (már megint). Valószínűleg én egy teljesen elcseszett korosztály vagyok, mert furcsa módon én minden választáskor mindig kimaradok az osztogatásból. Most sem fog járni nekem az előző évi adó-visszatérítés, nyugdíjas sem vagyok, így 13. havi nyugdíjat sem kapok, és mivel 25 éves is elmúltam már, így az szja-mentesség sem az én kiváltságom. Kicsit rossz érzés látni, hogy azok közé tartozom, akiknek soha egyetlen párt sem akarja "kinyalni a seggét".

A választásokat illetően pedig két ok miatt tűnik biztosnak OV győzelme (1,4-es szorzóért).
1. Márky-Zay Péter szinte minden nap előáll egy-egy olyan mondattal, ami a saját esélyeit gyengíti (vagyis ha OV esetleg nem tudna nyerni, akkor majd MZP-nek sikerül veszítenie).
2. Kb. 300 ezer határon túli szavazattal számolnak (ha jók az értesüléseim). Ha idehaza kb. 5 millió ember megy el szavazni, akkor is ez a 300 ezer ember 6%-ot tesz ki. Vagyis ha hihetünk a közvélemény-kutatóknak, és nagyjából egyforma a két oldal támogatottsága, akkor ez a 6% simán el fogja dönteni a végeredményt.
Nagyjából 1 millió külhoni kapta meg a magyar állampolgárságot, hogy ennek hány százaléka fog levélben szavazni kérdéses, én úgy látom, hogy kicsit pozitiv becslés ide az a 30 százalék.

Mivel ismét az "értelmezés" szó lesz használatban, előfordulhat, hogy ez az újabb "értelmezés" miatt ismét "kapok a fejemre".  ;)
Ezért aztán ezt elkerülendő, az lenne a javaslatom, hogy értelmezés helyett az alábbiakat továbbítani kellene a bukmékereknek, hogy majd értelmezzék a bukik, ha akarják.

Tehát a következő linket kellene továbbítani a bukmékereknek: https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/f847be78f68a5e836d0e3809f57029091ddc1901/megtekintes

Ez a link a MAGYAR KÖZLÖNY 2022. január 11-én, kedden megjelent 3. számának linkje. A Magyar Közlöny nem más, mint Magyarország hivatalos lapja, amelyben a minden ember által betartandó törvények és rendeletek jelennek meg.
Ebben az újságszámban van dr. Varga Judit igazságügyi miniszter következő rendelete - idézem - "Az igazságügyi miniszter 2/2022. (I. 11.) IM rendelete a közös eljárásban lebonyolított országgyűlési képviselő-választás és országos népszavazás költségeinek normatíváiról, tételeiről, elszámolási és belső ellenőrzési rendjéről".
Ennél a résznél lehetne keresni, a 139. oldalon.
Ismét idézek:
2. § (1) A választási feladatok előkészítésének és lebonyolításának pénzügyi fedezetéül
(4) Ha a választás veszélyhelyzet miatt elmarad, de az  OEVI a  Ve. 121.  § (2)  bekezdése szerinti ajánlóívet már kinyomtatta, az ellátandó feladatokkal kapcsolatos normatívák alapján a támogatás megállapításra kerül.


Szerintem a fentebbi Magyar Közlöny-linket el lehetne küldeni a bukmékereknek, mert ha valamelyik buki megfelelően értelmezi majd a "Ha a választás veszélyhelyzet miatt elmarad" dumát Magyarország hivatalos lapjában, akkor akár még az is előfordulhat majd nemsokára, hogy 2022-es magyar országgyűlési választások fogadási lehetőségeinél nem csak "Orbán Viktor" és "Márki-Zay Péter" bukmékeri ajánlatok lesznek, hanem majd lesz az is, hogy "a választás elmarad".
Főleg akkor történhet meg ilyesmi, ha esetleg valamelyik bukméker úgy is értelmezi majd a fogadási lehetőséget, hogy ugyan 2022. április 3. az országgyűlési képviselő-választás időpontja, de akkor veszélyhelyzet lesz, ugyanis a veszélyhelyzet 2022. június 1-ig tart.

Aki akar, segíthet a bukiknak.


Arra esetleg emlékszik valaki, hogy a 2019-es főpolgálmester választásra volt valahol fogadási lehetőség?
Amennyiben igen, mennyi volt a szorzó Karácsonyra, és Tarlósra?

Változtak az Unibet szorzói: A hivatalosan Miniszterelnöknek kinevezett jelölt

Orbán Viktor - 1.22  vs.  Márki-Zay Péter - 3.75

Direkt link a fogadási ajánlatra.

Ahogy a topikban is látható, még január 13-án magasabb szorzót adtak Orbán Viktorra, azóta ez csökkent, és jelenleg január 22-én ez a helyzet!