Napi tipp - Június 14.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 14.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Foci: Női VB

2019.06.14. 21:00

Anglia N    -     Argentína N

Tipp: hazai csapat 2,5 gól felett

Odds: 1,57

Iroda: bet365

Indoklás: az Argentínok nagy meglepetésre 0:0-át játszottak Japánnal.
szerintem ezt a meccset nem fogják megúszni mivel ha Anglia nyer akkor továbbjut.
1-szer már kitömték Argentínát és szerintem most is sok gólos Angol győzelem lesz

Tenisz, ATP Stuttgart
2019.06.14. 17:30

Fucsovics - Raonic
31.5 jatek felett
3,25
Unibet

Mindketten kemeny meccseken vannak tul, Raonicot meg Popyrin ellen lattam, apoltak is, egyaltalan nem az a magabiztos Rao volt akit latunk azert altalaban fuvon, adogatasai sem ugy ultek azon a meccsen. Emelle jon az, hogy Marci azert jo kis jatekos lett, de o is szeret szenvedni, mar Munar ellen is ket szorosabb szett jott, majd utana egy harom szettes, en most is 7-5 7-6-os eredmenyt hozo szetteket varok, es ebbol ha 1-1 aranyban jonnek ki a jatekosok akkor gyakorlatilag a tipp zoldult, Raonic is eddig hozta rendesen az overeket, ez megint egy megprobalando tipp nekem...

NPL Queensland - 14 Jun 2019, 11:00
Redlands - Olympic FC
Összes gól - 7.5 felett
@7.00
bet365

Rendre elkapok Redlans meccseket, vegyes arcokat szoktak mutatni. Tabella végén helyezkednek el, olykor szép játékot dobnak a pályára, amit tartanak egész meccs alatt, de általában csak pofozógépek. Olympic lőtte a bajnokság legtöbb gólját, bár legutóbbi két meccsüknek köszönhetően, ezek a meccsek szintén a tabella végén található alakulatokkal zajlott (SWQ Thunder 1:6, Mapies Crusaders 8:1). Nem lehetetlen, hogy nyíljon a gólzsák most is.

WTA - EGYÉNI: Nottingham (Egyesült Királyság)
Garcia - Ruse
Tipp: Garcia 2:0
Odds: 1.55
Unibet

Nagyon stabil eddig a francia, hét gémet vesztett összesen és két órát sem töltött a pályán. Lecsapta mindkét ellenfelét és ma ha nem is ennyire könnyedén de két szettben hozhatja a kötelezőt. Ruse hatalmas csatában jutott tovább Golubic ellen, a 2,5 órás csata sokat kivehetett belőle ami visszaüthet ma egy jóval erősebb ellenfél ellen. 6:3 6:3 körüli eredményt várok.

Sportág, időpont: Tenisz, ITF Akishima 04:30
Esemény: Noguchi - Saitoh
Tipp: Saitoh
Odds: 3.50
Iroda: Bet365
Indoklás: Saitoh még junior, de elég magas szinten világranglista helyezést nézve. Több meccset is nyert a felnőttek között underdogként. Noguchi két meccsén csak döntő szettben tudott nyerni, elég nívótlan ellenfelek ellen akik többször brékelték. Erre Saitohnak is minden esélye megvan, a potenciál benne van, és nem lepne meg ha a végén be is húzná a meccset.

Labdarúgás, Japán J-Leauge, 2019.06.14. 12:00
Kashima - C. Osaka
Tipp: 1.félidőben mindkét csapat szerez gólt
Odds: 6.00
Iroda: Bet365

Japánok. Számomra a J-Leauge mindig is az egyik legkiszámíthatatlanabb bajnokságok közé tartozott. Néha olyan overes fordulók vannak, hogy nem igaz, néha pedig semmi se történik egy meccsen 90 perc alatt. A mai tippem, az hogy itt biza gólzápor lesz, ráadásul már az első félidőben. Vendégek már nem játszottak 5 meccs óta Mindkét csapat lő gólos meccset, azonban ma egy olyan ellenfelük lesz a Kashima személyében akik játszák a focit, így könnyen el tudok képzelni egy adok-kapokot már az első félidőben is. Mint a tegnapi Brown tippnél, itt is a nagy tétet a Mindkét csapat golra teszem 2-es oddson, azonban ezt a tippet, se tudom ott hagyni 6x-os szorzóért.

Labdarúgás, Ausztrál NPL Queensland
2019.06.14. 11:00

Redlands United - Brisbane Olympic

Tipp: 1.félidő 1.5 gól felett
Odds: 1.50
Iroda: Bet365

Vendég csapat nagyon jól szokta kezdeni a mérkőzéseket, van hogy már a félidőre eldöntik a mérkőzést. Szeritnem ma is láthatunk legalább 2 gólt a félidőig, bár szerintem lesz ott több is.

ATP - EGYÉNI: Stuttgart (Németország), fű - Negyeddöntők
14.06.2019 15:00

Brown D. - Auger-Aliassime F.
Tipp:2-1 brown nyer
Odds:5.50
Bet365
Nagyon szépen törnek fel a két játékosok, mindkettőnek kell a győzelem ezért megfognak rendesen küzdeni, egy erős meccsre kell számítani, brown nagyon jó formában van mindent megtesz hogy előrébb jusson

ffi röplabda Nations League

Irán - Kanada 2019.06.14, 16:00

tipp: total points over 175.5
odds: 1.80
iroda: bet365

Iránban lesz a meccs és az irániak nagyon komolyan is veszik a sorozatot, céljuk a top6-ba kerülés. E miatt szinte változatlan kezdővel játszanak mindig, nem is nagyon cserélnek, de ez visszaüthet azért fáradtságban kissé. Irán szerintem elég hektikus, nagyon sokat fejlődtek elmúlt években, bárkit képesek megverni, de gyakran hullámzik a teljesítményük egy meccsen belül, gyakoriak a 4-5 szettes szoros meccsek náluk ha nem sokkal gyengébbel játszanak.
Kanada az egyik úgymond feltörekvő csapat, sok tehetséges játékossal, de ők is hullámzóak eléggé meccsen belül is.
Nyilván Irán favorit otthon, amúgy is jók, Kanadának talán aklimatizációs nehézségei is lehetnek, ennek ellenére én egy változatos, szoros, nem sima meccset várok itt. Úgy gondolom ha nem három szett lesz akkor erre a határra jó eséllyel jöhet 4 szettben is az over.
Egymással tavaly háromszor találkoztak, szoros meccsek voltak mind, 2x öt, 1x négy szettet játszottak.

Labdarúgás:LITVÁNIA: A Lyga
2019.06.14.  19:00
Kauno Zalgiris - Zalgiris

Tipp: gólok száma 2.5 felett
Odds: 1.65
Iroda: bet365

A két egymással rivalizáló kaunas-i csapat négy utóbbi egymás elleni meccsén egyaránt megvolt a három találat. Előfordult 5:2-es eredmény is a Zalgiris javára. A tabella 2. illetve 3. helyén található csapatoktól gól gazdag mérkőzés várható legalább három hálórezgéssel.

Labdarúgás   World Cup Women
2019.06.14.    18:00


Jamaica W - Italy W
tipp:5,5 gól felett
odds:6,5
bet365


Italy W-nek lehetősége lesz az eddig gyengén játszó Jamaica W ellen növelni a pontjainak és a góljainak az arányát ezen a találkozón.Szerintem el is fog követni mindent hogy elérje a célját ezért a tippem 6,5 gól felett.

Anglia-Argentína
21:00
női foci vb
Tipp: Lesz öngól @ 10.00 bet365


Eddig 17 meccs, 4 öngól. Az odds 10.00. Igazából egyszerű a matek.
Én amúgy az olaszok meccsét is húztam OG-re, ott is simán jöhet, de döntenem kellett a kettő között, ide melyik tippet nevezem. Talán itt azt várom, hogy Anglia nagyobb nyomást tesz majd ellenfelére, meg lesz jópár beadás, szöglet, talán nagyobb lesz rá a sansz, hogy valamelyik argentin lány saját kapujába löki a bogyót.

Labdarugás, Ír premier
2019.05.14. 20:45
Sligo Rovers-Cork City
Tipp: pontos eredmény:1-1
Odds: 6,00
Bet365
Indoklás:
A hazai gárda otthon igen jó teljesítményt mutata, vagyis a döntetlenek terén, az utolsó 5 hazai meccsükből négyszer lett döntetlen, és egy győzelem. A vendégek több egységgel állnak, jobb az idei szezonban, hajtani fognak a győzelemért.
Egy gólváltásos döntetlen nagyon kinéz ebből a találkozóból.

Női Labdarúgó VB
Jamaica-Olaszország
1.f.i. pontos eredménye 0-2
4.8
Unibet

Jamaicának már az is nagy szó, hogy kijutottak a vébére,és ha gólt sikerül szerezniük a tornán, az már dicsőség lesz nekik.
Az olaszok egy mai sikerrel tovább is jutnak, ezt már az első félidei eredménnyel megalapozzák.