Maradj Medvetalpon :)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


október 28, 2013, 09:35:59, Eisbär
A "Maradj Talpon" tippjátékban szereplő tippekhez hasonló 1.20-1.40-es szorzójú ötletekkel próbálkozom elérni a kb. hármas odds-okat, naponta akár több tippel is. Ha sikerül, akkor kezdem újra. Ha nem, akkor is :) Magyarul annyi, hogy egy triplás gyűjtőszelvényt próbálok összehozni, szépen egyesével.

Ez ugye nagyon hasonló az előző naplómban vitt módszerhez, az eltérés csupán annyi, hogy itt függetlenítem magam az odds-ok értékétől, ha valamit jónak érzek akkor megteszem, valamint igyekszem az előre kigondolt tippeket előtérbe helyezni az élőben fogadásokkal szemben.

Szabályok nincsenek, így képtelen leszek megszegni őket. A lényeg, hogy csak azokat a tippeket teszem meg, amikben nagyon biztos vagyok vagy azokat amiben mások nagyon biztosak, bár ez utóbbiból kevesebb lesz, de ugye az egyik nem zárja ki a másikat. 10 egységgel kezdem, alaptét 1 egység, azaz 10 sorozatot biztosan megpróbálok, aztán majd megnézzük mennyire tudok eredményes lenni.

Iroda továbbra is Bet365, most pedig nekilátok válogatni.

A tippeket egyesével írom be, de értelemszerűen az egy időben induló mérkőzéseket együtt teszem meg. Ha valamelyik a sorban bepirosodik, akkor a következő tipp már egy új sorozat első lépcsőjét jelenti.

1. World Cup 2014, 17:00
Benin - Algeria
Tipp: Algeria (AH +1) - 1.10

Cél: 3.00 odds 
Nyert sorozat:Vesztett sorozat: 0

2. Finland, Ykkonen,  17:30
AC Kajaani - JIPPO
Tipp: AC Kajaani vagy döntetlen - 1.25

3. Norway » Adeccoligaen, 18:00
Sandefjord - Ull/Kisa
Tipp: Sandefjord gólt szerez - 1.10


Estére még ez megy, majd ha lejátszották az előbbieket. Addig még megálmodom, hogy hozzácsapom-e a Mali-t 1.22-ért, de valahogy nem bízom ezekben az afrikai meccsekben....

4. Iceland, Pepsideild  20:30
Thor Akureyri - Valur
Tipp: Valur vagy döntetlen - 1.40

Most jön az első pontban említett eset, amikor mások nagyon bíznak egy tippben és engem is sikerült meggyőzni. Igaz angol nyelven, de bemásolom a végső lökést adó írást, forrásmegjelölés nélkül, mert szerintem az ütközne az itteni szabályokkal :)

Mali in this match should start with very experienced defence line and I trust this formation in 100%, looks only for players like Fousseni Diawara played in 45 matches and has 32 years, Adama Tamboura from Randers in Denmark played in 66 games for Mali and has 28 years, Adama Coulibaly, very strong player from Auxerre, 66 games and one goal scored, 32 years at the moment, Amadou Sidibe from Auxerre with just 14 games for Mali but he is ready to play at very high level. Mali with six points needs very much win here with worst team in group Rwanda, other main candidate to win in this group Algeria today will play very tough game with Benin and this is great chance for Mali. Mali midfield looks also amazing, with Mohamed Sissoko from Fiorentina, Seydou Keita from Dalian Aerbin and we know him from matches in Barcelona or Abdou Traore frmo Bordeaux. Mali should win with some goals margin today, odds very low for Mali win at the moment, but Rwanda have almost whole team with only players from local leagues so this could be a problem. Mali in  this match should win and I except very high result today.

Magyarán megy a Valur mellé Mali is.

5. World Cup 2014, 20:00
Mali - Rwanda
Tipp: Mali - 1.22


Bár tegnap a finnek jó szokásukhoz híven megtréfáltak, de a nap további részében a szerencse mellém állt. Először az előbb leírt Mali tippet a mobilomon nekem nem sikerült megtalálnom. (Ha valaki tegnap este fogadott mobilon a Bet365 oldalán, kérem erősítsen meg, hogy nem volt benne a kínálatban, se előtte nem sikerült rábukkanom, se az élő fogadások között nem szerepelt, de ha mégis én voltam a béna, akkor mellékelek egy screenshot-ot a fogadásaimról) Így a véletlen folytán sikerült elkerülnöm a 2. sorozat bukását. Majd éjfél után a két napja dédelgetett tippemet szépen lassan bepötyögtem, szintén mobilról a "Maradj Talpon" tippversenybe - (Miami Heat - San Antonio Spurs / San Antonio Spurs +12.5 / odds: 1.31) - majd a hsz elküldése gomb megnyomása után jött a figyelmeztetés, hogy a havi internet adatcsomagom elfogyott, így nem már nem küldte el. Mint mostmár tudjuk ez szintén bukó tipp lett volna. Mindkét tippnél tiszta ideg voltam, amiért nem sikerült megfogadnom, pedig milyen jól jártam. És a Valur-ról is sikerült picit lecsúsznom, már csak élőben tudtam megfogadni 0-1-nél vendégre 1.33-ért, így innen folytatom a 2. sorozattal.

Nyert sorozat:Vesztett sorozat: 1

#8 június 10, 2013, 15:56:23, Eisbär
2. Sweden, Division 1 - Södra  -  19:30
IS Halmia - IK Oddevold
Tipp: Halmia vagy döntetlen - 1.42

3. Norway, Division 2 - Group 1  -  19:00
Valerenga 2 - Ostsiden
Tipp: Valerenga 2 (AH +0.5) - 1.25

4. Sweden, Division 1 - Södra  -  19:00
Trelleborgs FF - Lunds BK
Tipp: Trelleborgs FF (AH +0.5) - 1.16

5. Iceland, Pepsideild  21:15
Breidablik - Vikingur Olafsvik
Tipp: Breidablik vagy döntetlen  - 1.10


A második sorozat is elszállt, folyt köv...
Nyert sorozat:Vesztett sorozat: 2
Mára egyetlen tippre futja az időmből:

1. World, World Cup  20:15
Dánia - Örményország
Tipp: Dánia  - 1.25

Dánok....    :bash:  Kellett egy nap szünet, bár a mai napra sem találtam semmi értelmeset, de fjazej és Lufu elemzése alapján mégiscsak elkezdem a 4. sorozatot. Nehéz diónak igérkezik ez a nyári szünet......

Nyert sorozat:Vesztett sorozat: 3

1. European Championship  17:00
Bosznia és Hercegovina - Ausztria
Tipp: Ausztria  - 1.25

2. Halle, Germany  17:30
Tommy Haas - Ernests Gulbis
Tipp: Tommy Haas  - 1.40