Sportfogadas.org

Sportfogadás tudástár => Sportfogadás naplók => A témát indította: sportbettorpro Dátum május 07, 2019, 07:39:52

Cím: sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum május 07, 2019, 07:39:52
Csak most kezdtem el foglalkozni sportfogadással. Az elején sokszor belefutottam nagy veszteségekbe, egy-egy meccsre sok fogadást leadtam, és ha vesztettem, sokat elvesztettem közülük. Továbbá sokszor alig követtem a meccset, és raktam rájuk élőben, néha bejött, legtöbbször nem. A magasabb oddszokat szeretem. Volt néhány erős megérzésem, melyekből egyiket sem játszottam meg sajnos, csak azt, ami nem jött be:
Barca-Real X (4 körüli oddsz)
Magyar-horvát 2-es (vesztes)
Hertha-Bayern X (4.0)
Juventus-Ajax 2 (5.0) élőben
Német-szerb X (4.0)
Első hónap: -40% ROI
Második hónap: -6.4% ROI
Határozott fejlődés tapasztalható ebben. A saját fogadásaim, meccs előtt és élőben mínuszosak, a stratégiám viszont, amit alkalmazok, azt hiszem, pluszos lehet.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum május 28, 2019, 22:17:19
Eibar-Barcelona meccs 1-2-nél.
Indoklás: a Barca padlón volt a korszakos liverpooli égés után, már bajnok, az Eibar jobban akart, megszerezte a vezetést, de Messi gyorsan berámolt két gólt a semmiből, de még volt hátra sok idő. Jól játszott az Eibar, hazai közönség előtt játszottak, az utolsó bajnoki mérkőzésen, nyilván szépen akartak búcsúzni (a szezontól).
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum május 28, 2019, 22:18:29
Liverpool-Barcelona BL-elődöntő visszavágó (a 0-3-as első meccs után). 1-0-ás állás félidőben. A Barca kihagyta helyzeteit, a Liverpool dominált. Ugyan kihúzta a Barca 1-0-lal a félidőig, felcsillant a lehetőség az addig valószínűtlen Liverpool-továbbjutásra. 6% helyett legalább 15-re saccoltam ennek bekövetkezését. 4-0 lett egy emlékezetes meccsen, melyen a Barcelona szénné égett. Az utolsó gól különösen megalázó volt.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 02, 2019, 20:55:22
Ez a hónap sem volt rózsás.
ROI: kb. -4%.
Az alkalmazott módszerrel: -7% lett volna.
Ha bejön a valószínűtlenül alakult Ajax BL-elődöntő: +4%. (De! Ha bejön, sokkal nehezebb, kiszámíthatatlanabb lett volna a BL-döntő júniusban, ami viszont bejött.)
Csak az erős megérzéseimmel: nem tudom, de nagyon magas plusszos ROI lett volna, 100%-os nagyságrend. Úgyhogy erre kellene fektetnem a hangsúlyt.

Erős tippek:
a már említett

Liverpool-Barca Pool jut tovább 15.0

Barca bejut a BL-döntőbe és Pool bejut a BL-döntőbe. Mindkettő 2-es odds felett volt, nagyon valószínűtlen volt, hogy az egyik ne nyerjen, megfogadtam mindkettőt.

Ajax-Tottenham 1-es és Ajax jut a döntőbe. A dinamika nagyon jó volt, szerintem nagyobb meglepetés volt az Ajax kiesése (legalábbis 2-0- után), mint a Barcáé. 1-0-ás első meccs után 2-0-ra vezettek a félidőben odahaza... Innen lett 2-3, a 3. gólt az utolsó pillanatban kapták.

Közepesen erős tippek:

Eibar-Barca X 6.0

Benfica-Frankfurt kb. 2.0 1-es (ez még áprilisból lemaradt)
Nem sokat tudtam a csapatokról, de a Benfica igen erős csapat, otthon játszott, nagyon jó odds-nak tűnt. Korán el is dőlt a meccs, volt egy kiállítás.

Barca-Getafe 2-es
Azt gondoltam, a liverpooli zakó után megroggyant Barca ellen a Getafe mindent megtesz a BL-hely eléréséhez. Nem így történt.

Sampdoria-Juventus X vagy 1. A Juve leeresztett a végére, utolsó meccs a bajnokságban. Csak a 2. félidőben néztem, 0-0-nál, úgy tűnt, döntetlen lesz, de a Samp sokkal jobban akart. Végül nyert is. Kiszámíthatatlanabb volt és kevesebb volt az infóm, úgyhogy nem tettem rá sokat.


Észrevételek: rájöttem, hogy nagyon fontos, hogy minél több információt tudjak a mérkőzésekről. Csak az erősebb tippjeimet kellene megjátszanom, a többi nagyon mínuszos. A módszeremnek elvileg működnie kellene, de most úgy látszik, hogy nem működik. Hajlamos vagyok a kedvenceimre fogadni, amiről nem tudok leszokni.

Június 1-jére lejött a tipp a Liverpool végső győzelmére (9.0), amit még az elején adtam le, és Messi is gólkirály lett (1.44).
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 02, 2019, 21:06:25
Június 1. nagyon jó nap volt.
Tipp:
Liverpool-Tottenham BL-döntő 1-es (kb. 2.0 odds), félidő-játékidő 1-es, Liverpool nyeri a BL-t.
Jónak tűnt az odds, a Liverpool egyértelmű favorit volt. Az utolsó x meccset behúzta a bajnokságban, majdnem 100 pontot szerzett, az elődöntőben történelmi vereséget mért a Barcára, ezek lelki erőt adhattak a csapatnak. Másrészt házi döntő volt, a Tottenham bár kétszer is hatalmas szerencsével ment tovább, jó csapat volt, benne volt a hosszabbítás vagy más is (egy gólgazdag Pool-győzelmet is el tudtam képzelni). Fél perc elteltével tizenegyest kapott a Pool, majd a végén berúgták a mindent eldöntő gólt.

Messi BL-gólkirály lesz. (korábbi tipp)
Akkor 8 gólnál járt Lewandowskival egyetemben, a többiek jelentősen, 3-4-5 góllal lemaradva (főleg a jegyzettebb gólszerzők), a Bayern kiesett, a Barcára a harmatgyenge MU várt két meccsen, és várhatóan még legalább két meccs, Messi egész szezonban a hátán vitte csapatát, rengeteg gólt lőtt (a bajnokságban 36-ot). 1.44-ért jónak tűnt. Mikor CR mesterhármasával feltámadt a Juve, őt is kisebb esélyesnek láttam, de a következő körben kiesett. A végeredmény: Messi 12 Lewandowski 8 Agüero C. Ronaldo Marega Tadic 6
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 03, 2019, 19:51:03
Hogy kereshetsz sportfogadással? Úgy, hogy megvered a termet. A +EV-s fogadásokat találod meg. A termek is tévedhetnek. A bukik ugye bonyolult algoritmusok alapján megadják a kezdő oddsokat, majd ezt a fogadók befolyásolják. A fogadók is tévedhetnek, és rossz irányba vihetik el az oddsokat. Ha jobban ismered az ellenfeleket, csapatokat, több az infód, mint akár a bukiknak, vagy a fogadóknak, azon lehet keresni. Pl. történik valami, amiről a többség nem is tud.
Nem szabad nagyon rákattanni egy-egy meccsre, nagyon  megnöveli a varianciát.
Objektivitás, nyugalom, türelem. Pénzért játssz, ne a játékért!

Múlt hónapban (is) volt néhány eset, amikor majdnem bejött egy nagy odds, de végül nem jött le. Nem tudom, ilyenkor megérné-e kivenni. Pl. 80. percben 50-et kivehetnék, a meccs végén viszont 80-at. Gondolom, a kivehető pénzből is lecsíp a terem. Vagy csak annyira, amennyire az eredeti oddsból? Ha ezeket mind kivettem volna, plusz néhány százalék lett volna a ROI.

Erős tippjeim a jövőre nézve:

Azeri-magyar 2 (2.3), félidő-játékidő 2 (3.2).
A magyar csapatnak létfontosságú a három pont, miután kedvező helyzetbe került a VB-ezüstérmes legyőzésével. Az azeriek nincsenek a top 100-ban a világranglistán. Néha-néha nyertek otthon az elmúlt években, de az igazán jó csapatok ott is nyertek. Horvátországban talán a horvátok aludtak be múltkor (ahogy ellenünk), ezért vezettek egy ideig. Mi most jobb passzban vagyunk, nagyon úgy tűnik, az új kapitány kinevezése óta. Lelkileg nagy lendületet adhat a horvátok elleni világraszóló siker. A bukik talán nem tudják, hogy kijöttünk a gödörből (ha valóban kijöttünk). Igaz, hogy a múltkor nagyon nem jött be a tippem a magyar-horvátra, de ezúttal remélem, ül majd. Itt is nevetségesnek tűnik a 43%-os odds. 80-85% szerintem. Ez ha jól számolom (?) durván 80%-os +EV. De ha csak 70% lenne, az is durván 50%-os +EV.

Liverpool-Chelsea Szuperkupa 1 (2.0)
A Liverpool sokkal jobb csapat idén, várhatóan behúzza ez után a sikeres szezon után. A Chelsea-t otthagyja Hazard.

Trump megnyeri az amerikai elnökválasztást (kb. 2.0 odds)
Még messze van, talán érdemesebb lenne még várni vele, és hasonló oddsa lesz akkor is, ha már csak egy vagy néhány vetélytársa körvonalazódik. A baloldal már 4 éve is szánalmas volt Clintonnéval és Sanders-szel. Trump nagyon nyert, pedig esélytelennek tartották az elején. Azóta népszerű lépéseket tett, pl. kerítés, vámok kivetése, bevándorló téma (bevándorlók odatelepítésével fenyegette a bevándorláspárti városokat, akiknek ez már nem tetszett annyira). Keményen Izrael-barátnak bizonyult, jó pontokat szerzett az ún. háttérhatalomnál Jeruzsálem és a Golán elismerésével. Persze tudjuk, hogy nekik semmi sem elég, de talán megenyhülnek kissé, és nem szélsőjobbosozzák annyira az általuk kézivezérelt amerikai médiában.
Nagyon karizmatikus, közismerten stabil zseni, és az elnököket szinte mindig újraválasztják mostanában.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 05, 2019, 08:18:45
Még másfél év az elnökválasztásig, még várok vele. Sok minden történhet addig. Meglátjuk, mit szerencsétlenkednek össze a demokraták.

Martic-Vondrousova 2. szett, meccs 1-es. (kb. 2.8-as odds)
Nagyon jól játszott a cseh, de meccslabdánál két csúnya hálót ütött, és feljött Martic. Lehet, hogy ez normális a teniszezőknél, hogy beijednek meccslabdánál, és később behúzzák. Vagy az, hogy gyakran váltakozik az esélyesség. Lehet, hogy nem ártana többet tudnom a teniszről. (vesztes.)

Az eddigi megérzéseim esetében kb. 16-ból 11 fogadás nyert 4 hónap alatt, kb. 60-80%-os ROI.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 07, 2019, 09:04:43
Anisimova-Halep 1-es, 2. szett 1-es
Nem sokat tudok a teniszről, de hallottam már Halep nevét. (Nem is tudtam, hogy román.) Simán nyerte az első szettet az amerikai. 17 éves, nagy tehetség lehet, magabiztosnak tűnt, magas, erős, pontos ütései voltak, és esze is van a játékhoz. A 2. játszmában feljött rá Halep, de a Martic-meccsből tanulva úgy gondoltam, hogy csak megingott az amerikai, és behúzza a 2.-at is. Bejött.

Hollandia-Anglia NL-elődöntő 1-es, Hollandia továbbjut, X
Hollandiát eleve jobb csapatnak tartottam. Angliát szerintem sokszor túlbecsülik, ahogy most is. Pedig igazából folyton kiesnek a VB-ken is, összesen egy VB-t nyertek és két elődöntőt játszottak (az egyiket könnyű ágon, a horvátok ellen kiesve). A Liverpool és az Ajax BL-menetelésének több holland játékos is a részese volt, míg az angol csapatokban kevés a hazai játékos.
Anglia vezetett egy tizivel az első félidőben. Ugyan masszívan védekeztek, úgy éreztem, a hollandok még betalálnak. Fiatal csapat, nagy potenciállal, mostanában voltak kiváló eredményeik, feltámadásaik. Bennük volt akár a gyors fordítás is, aminek nagyon szép oddsa volt. Iksz lett, és hosszabbításban nyertek. Kár, hogy nem lőttek még egyet, akkor 162% helyett kb. 450%-os lett volna a nyereség. Gondolkodtam még, hogy rádobok 5 ezret 23-as oddsnál, még megvártam a szögletet, de pont abból lett az egyenlítés. Tehát ha rúgnak még egyet, akkor nem nyertem volna jelentős nyereményt a késlekedés miatt. Sokszor nem nézem folyamatosan a meccset, de talán ha nézem ezt, akkor is lemaradtam volna. Fel kell dolgozni a részkudarcot, és továbbmenni.

Tipp:
Bayern-Dortmund szuperkupa 1-es kb. 2.0 odds
A Bayern egyértelműen jobb csapat, nemrég nagy fölénnyel verte a Dortmundot.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 07, 2019, 14:38:31
Anisimova-Barty 1. szett, meccs 1-es
Nagyon gyenge volt az amerikai, 0-5 után azonban feltámadt, és 3-5-nél, mikor már csak egy break kellett volna, megtettem a szettre és a meccsre. Az előző meccsen is nagyon jól játszott. Az első szettet megnyerte, meglepetésre a 2.-at (3-0-ás vezetésről) és a 3.-at nem. Bár a 3.-ban is összekapta magát egy pillanatig. Kár. A screenshot sajnos elveszett. Nem, megtaláltam:
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 09, 2019, 06:43:30
Azerbajdzsán-Magyarország 2, félidő-játékidő 2, első félidő 2, -1.5, 0-2, 0-3, 1-4 stb.
Bejöttek (lásd lent) a meccs előtti fogadások, de viszonylag sokat elszórakoztam a végeredmény megtippelésével (alapvetően nem szeretem, nehéz eltalálni). Nem jött jól a gagyi azeri gól, szinte mindent megtippeltem, csak a későbbi végeredményt nem, mert egyből gólt lőttünk, 10 másodpercen múlt (1-3 lett). Nevetséges volt a 2.3-as odds a magyarokra.

Barty-Vondrousova GS-döntő 1, 2. szett 1, 16. játék 1
Nem igazán néztem a meccset, csak a vége felé. Bár nem ismertem őket sem, esélyesebbnek tartottam Bartyt, úgy tűnt, jól játszik, ezért az utolsó game-et, melyben fogadó volt, 40-40-nél megfogadtam, hogy megnyeri (5.0).

Izland-Albánia 1 (1.61)
Megfelelőnek tűnt az odds, Izland sokkal jobb csapat.

Horvátország-Wales 2, X
1-0-nál és 2-0-nál. 1-0-nál még messze volt a vége, Wales-t jó  csapatnak tartom most, a horvátok pedig régóta kiégve játszottak, a góljaikat a wales-i védelemnek köszönhették. Nem múlt olyan sokon, de viszonylag gyenge tipp volt.

Almeria-Albacete 1 (1.9)
Kaptam egy jó tippet valakitől, hogy az Albacete a cserecsapatot játszatja, mert a play-offra pihentet, és esik az odds. Küldött egy spanyol linket, nem tudok spanyolul, de hittem neki. (Bejött.)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 11, 2019, 06:37:57
Mostanában szenvedtem a meccsekkel, nem volt igazán jó lehetőségem (Nadal-Thiem, Anglia-Svájc, spanyol-svéd, lengyel-izraeli). Ma lesz a nagy meccs Wales ellen, közeledik az igazság pillanata. Néhány fogadás:
Azeri-szlovák 2 (1.8.), félidő-játékidő 2, -1.5
Olasz-bosnyák 1, félidő-játékidő 1, -1.5
Görög-örmény 1
Magyar-walesi 1 (2.8.), döntetlen és mindkettő lő gólt (4.5), félidő-játékidő 1 (4.5), félidő-játékidő 2/1 (34.0), pontos eredmény 2-1 (11.0), 2.5 felett (2.35), nincs fogadás döntetlenre magyar (1.83).

Eseménydús mérkőzést várok, mindkét féltől nyílt támadó focival, gólokkal. Wales túlértékelt, Magyarország még mindig alulértékelt ama 2-2.5 év vesszőfutás után. A walesi játékosok eszetlenül fognak futkosni előre, fineszes, technikás magyar focival megverhetjük őket, de nagyon kiegyenlített lesz. Nagyon egyben van a magyar csapat fejben.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 13, 2019, 11:08:12
Nagyot küzdöttem, sok fogadást vesztettem, de végül mégis, nem tudom, hogyan, de kb. +30% lett a múltkori válogatott meccseken. A szlovákok nyertek, és a magyarok is, amivel megmentettek engem is. Bár nem volt olyan nagy value benne, szerintem esélyesebbek voltunk. Megérdemelten nyertünk, több helyzetünk volt. Erre a meccsre is tippeltem mindent, félidő/játékidőre 3-félét (az egyik bejött). Vajon nem-e hátrányos többféle eredményre fogadni? Én sokszor megteszem pl. félidő/játékidőre. Nem voltak jó lehetőségek. A havi ROI-m már csak +43%, de ebben benne van sok nem túl erős fogadás.

Ukrajna-Olaszország U20 VB elődöntő 1,2
Az ukránok nyertek, de a 85-88. percben, mikor eggyel kevesebben voltak már, picit tettem az olaszokra nagyon nagy oddszokra. Eggyel többen voltak, és fiatalságukból adódóan kiszámíthatatlanabbnak gondoltam a kimenetelt. Gondoltam, hátha berámolnak gyorsan kettőt. Egyet majdnem sikerült is, de nem adták meg. De ez sem volt egy erős tipp.

Norvégia-Franciaország női VB 1
A franciák vezettek 2-1-re, a norvégok kicsit megnyomták a végét, női csapatok lévén arra gondoltam, bármi megtörténhet. Most nem történt meg.

Talán a gyengébb tippjeim is pluszosak, de az igazi érték az erősekben van. Csak nagyon türelmesnek kell lenni, meccseket, napokat halogatni, várva arra a néhány másodperces, perces lehetőségre. Türelem. Nem szórakozás, hanem kőkemény munka.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 17, 2019, 07:14:41
Nemrég már csak -0.001% volt az all-time ROI-m, és most már pluszban van. Nagyon nagy mínuszt sikerült ledolgozni.

Ausztrália-Brazília női VB
A brazilok korán vezettek már 2-0-ra, de az ausztrálok vették át az irányítást. Sajnos nem fogadtam meg ekkor még őket nagy oddszra, csak 2-1-nél. 3-2-re nyertek. De 2-1-nél már a bukik is igen alacsony oddst adtak.

Garin-Coric
Garin jól játszott egy periódusban, elkaptam az egyik breakét (10.0), és Coric győzelmét is (6.0), amikor már ő volt jobb.

Ukrajna-Dél-Korea U20-as VB-döntő
Koreát nem láttam korábban, de úgy gondoltam, könnyű ágon juthattak be. (Sokáig azt sem tudtam, hogy adja a tévé a vb-t.) Az ukránok jól játszottak, megverték az olaszokat korábban, ezért őket tartottam esélyesnek, és szakzsargonnal élve, sokkal jobban hangzott az ukrán vb-cím, mint a koreai. 0-1-nél kapcsoltam a meccsre, nem tudtam, hogy esett a gól, és azt sem, hogy Lengyelország rendezte a VB-t, amely köztudottan nagyon közel fekszik Ukrajnához. Még nagyon sok volt hátra, úgyhogy fogadtam az ukránokra és a félidei döntetlenre (már korábban -1.5 hendire). 3-1-re nyertek is. Bár egy periódusban Korea nyomott, kapufájuk is volt (ikszre is fogadtam ekkor).

Argentína-Kolumbia Copa America 1-es
Messiéket sokkal nagyobb esélyesnek éreztem, de 2-0-ra kikaptak. Nem láttam a meccset, de nagy csalódás lehetett világszerte az ún. GOAT sokadik kínos leszereplése. Értékelendő, hogy önként ment pofonért a Copára. Remélem, összekapják még magukat.

Még volt pár esemény, pl. Olasz-Ecuador U20-as bronzcsata, ahol 0-0 után a hosszabbításban lőtt gólt Ecuador egy védelmi hibából, de nem sikerül fordítaniuk az olaszoknak.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 17, 2019, 07:19:10
Olaszország-Spanyolország U21 EB
Állítólag mindkét csapat nagyon erős, az olaszok a házigazdák. A spanyolok vezettek egy bombagóllal, jól is játszottak, azonban a gól után Olaszország kezdett nyomni. Ekkor tettem rájuk. 3-1-re nyertek, egy időszakban nagyon nyomtak a spanyolok, úgyhogy a következő spanyol gólt is megfogadtam kicsit, amolyan biztosíték, veszteségcsökkentés gyanánt. A szögletekkel viszont megint befürödtem.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 19, 2019, 07:38:54
Anglia-Franciaország U21-es EB 2-es
Ez talán még a liverpooli csodánál is nagyobb volt. Angliát tartottam esélyesebbnek, lőttek is egy szép gólt, de miután egy játékosukat kiállították, a franciák kezdtek rohamozni. Ők azonban minden helyzetüket kihagyták, még két tizenegyest is, és nagyon jól védett az angol kapus is. De a franciák rohamoztak tovább, eggyel többen is voltak, és úgy éreztem, a maradék rövid idő alatt is belőhetnek kettőt némi szerencsével, főleg ha egy góllal megtörik a jeget. Fiatalságukat (juventus ventus) is faktornak éreztem a kiszámíthatatlan eredményre. Nagyon meleg lehetett, de erre nem is gondoltam. Végre rúgtak egy okos gólt a 89. percben, és egy szerencsés gólt a 95.-ben. A végét nem is láttam, mikor visszatérve ránéztem a bal felső sarokra, magam is nagyon meglepődtem. Nagyon jól jött ez az eredmény, mert sok fogadást elvesztettem aznap.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 22, 2019, 07:14:26
Belgium-Spanyolország U21 EB 1-es
Már nem emlékszem a meccsre, de belga fordításban gondolkodhattam. Ki is egyenlítettek, volt esélyük, de a végén a spanyolok rúgtak gólt.

Japán-Anglia női VB 1-es
Hasonló szituáció. A japánok támadgattak a szokásos hangyaszorgalmukkal, de nem tudtak betalálni. Mindketten továbbmentek.

Hollandia-Kanada női VB 1-es, félidő/játékidó X/1
A hollandok szimpatikusabbnak tűntek. Kanada is jó volt, egy időszakban át is vették a kezdeményezést, de a hollandoknak még több helyzetük volt, és nyertek.

Németország-Szerbia U21 EB 1, félidő/játékidő 1
Sima meccs volt, 6-1 lett.

Bencic-Anisimova 2
Nagyon szenvedett valamivel Anisimova. Még csak 17 éves, és még sosem játszott profi mérkőzést füvön... Az ilyeneket nem ártana tudnom.

Martic-Ostapenko 1
A lett nagyon jól játszott, azonban Martic 0-4-ről vagy 1-4-ről visszajött, ha nehezen is, ekkor úgy éreztem, ő fog nyerni. Egyre könnyebben hozta a game-eket, a 3. játszmát 6-1-re nyerte.

Anglia-Románia U21 EB
Eseménydús, kiszámíthatatlan meccs volt. Az elején a románoknak voltak helyzeteik, a szünet után az angolok nyomtak. Mégis 4-2 lett Romániának, minden gólt az utolsó negyedórában lőttek, szinte percenként változott az állás. A románok egy tizenegyesből és három távoli lövésből... Ezt nem lehetett előre látni.

Csak a legalább közepes tippjeimet kellene megjátszanom.
Néhány tipp: Katar-Argentína 1-es (!), félidő/játékidő X/2. (Argentína borzalmasan játszik a Copán.)
Német-osztrák U21 félidő/játékidő 1
Kolumbia-Paraguay 1, X
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 22, 2019, 08:03:43
A módszer

Egy ideig, néhány hónapig próbálkoztam egy módszerrel, mely 5-10%-os biztos hozamot hozott volna. (Ha érdekel valakit, privi.) 5-10%-os mínuszt hozott. Egy valószínűleg pontos oddszról eltávolítjuk a margint, megkapjuk a valós esélyt, és keresünk egy annál jobb oddszot máshol...
De nem számít, mert találtam egy jobb módszert: a "bettor" módszer. (2019 júniusában találtam ki, több hónap sportfogadó tapasztalattal a hátam mögött.)
Az világos volt, hogy az erős megérzéseim bejönnek, méghozzá nagyon. Akár 4-es körüli oddszok is gyakran bejöttek. A többi, nem megalapozott tippem, amikor pl. leülök az utolsó 10 percet megnézni, és össze-vissza fogadok, nem. Az előző tippekből kirajzolódik, hogyan fogadok. A nagyobb oddszokat szeretem. Az alacsonyakkal alig lehet nyerni, miközben 100%-ot lehet veszíteni. Az esélytelenebbekre szeretek fogadni. Pl. ha hátrányba kerül egy jobb, jobban játszó vagy később jobban játszó csapat. Vagy megfordul a mérkőzés képe. Sokszor az oddszok bizonyos periódusokban nem reálisak szerintem, le vannak maradva egy brosúrával. Néha viszonylag alacsonyabb, 2-es körüli oddszokat is szeretek, ha nagyon jónak érzem a tippet. Az élő fogadásban több érték van, de azért meccs előtt is lehet jó, alacsonyabb oddszokat találni.
Tehát a megérzéseimre hallgatok, és nézegetem az oddszokat, összehasonlítva az általam megsaccolt valószínűséggel (sokáig azt sem tudtam, hogy ez a lényeg, hogy +EV-t találjunk).
Bonyolultabb dolgokra nem szabad fogadnom (pl. szögletek száma), csak félidő, játékidő, következő gól, felett/alatt, stb., nem vagyok elég tapasztalt hozzá, nem jönnek be. Nagyon türelmesnek kell lennem, sokszor nem vagyok az.
Ez nálam működik, úgy érzem, de talán csak nálam, másoknál más stratégia működik.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 23, 2019, 10:04:29
Martic-Goerges
Most nem sikerült fordítania a horvátnak.

Spanyol-lengyel U21 EB 2-es
Simán nyertek a spanyolok. Az előző meccsen végig bekkelve megverték a lengyelek az olaszokat, most nem sikerült a bravúr.

Ausztrália-Norvégia női VB
A norvégok vezettek 1-0-ra, aztán az ausztrálok végig támadtak az egyenlítésért. Egyenlítettek is. Ha sikerült volna még egy gólt lőniük, nagyot nyertem volna. (Lásd a képet.) Volt egy nagyon büntetőgyanús eset a végén. A hosszabbításban a norvégok nagyon domináltak, egy kiállítás után, de nekik sem sikerült betalálniuk. Rosszul alakult ez a meccs is, most én is nagyobb hullámvölgyben vagyok. Talán nem működik a módszerem, csak szerencsém volt eddig. Fantasztikus lett volna, ha ez bejön.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 27, 2019, 14:51:28
Néhány megjegyzés.
Persze tudom, hogy működik a módszer, de nehéz elviselni a varianciát. Most először nagy hullámvölgyben vagyok, már csak 29% (!) a ROI-m.

Franciaország-Brazília női VB 2
A franciák otthon voltak, de a brazilok is veszélyesek voltak, kiegyenlítettek, volt egy nagy helyzetük, de a franciák lőtték a gólt a hosszabbításban.
Spanyolország-USA női VB 1
Hasonlóan alakult, egész jók voltak a spanyolok, egyenlítettek, de kikaptak egy tizivel.
Japán-Hollandia női VB 1 (lásd a képet)
Előzetesen a hollandok felé hajlottam, Japán nem sokat mutatott eddig, de a holland vezetés után a VB egyik legszebb gólját lőtték a japánok, jobban játszottak és sok helyzetet dolgoztak ki. Azonban a legvégén pont egyikük kezére pattant a labda (talán be is ment volna a lövés), és tizivel kikapott és kiesett az előző két VB döntőse.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 28, 2019, 20:03:04
Románia-Németország U21-es EB 1-es
Vezettek a németek, a románok kiegyenlítettek, azt hiszem, ekkor fogadtam a románokra, sokkal jobbak voltak, helyzeteik voltak. Vezettek is, de valószínűleg tévesen tizit kaptak a félidő végén az izraeli bírótól. A második félidőben már a németek voltak jobbak, a végén még kettőt rúgtak. Jó csapat a német, de az első félidő alapján meglepő volt az eredmény. Kár, hogy nem jött be. A végén, döntetlennél, 2-3-nál még fogadtam a románokra, román továbbjutásra. (lásd a képet)

Két másik meccs azonban papírforma volt, legalábbis erősebbnek éreztem a két csapatot, mindketten 3 góllal nyertek:
Anglia-Norvégia női VB 1
Spanyolország-Franciaország U21-es EB 1
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 29, 2019, 19:25:57
USA-Franciaország női VB 2-es, Franciaország jut tovább, X
2-0-ra vezettek a jenkik, azonban a franciák otthon rendezték a vébét, és hajtottak az egyenlítésért. Ezért nem tartottam lehetetlennek a francia továbbjutást 40-50-es oddszért. Nagyon nyomtak és szépítettek is egy rövid periódusban, de a 2. gól nem jött össze. Szerintem jó oddsz volt, és nem sokon múlt. Ha kiegyenlítenek, onnantól kétesélyes lehetett volna a hosszabbítás. Nagyon megdobta volna az egyre csökkenő ROI-mat. (Lásd a képet.) Tippeltem az amerikai győzelemre francia góllal is, az nyert.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 04, 2019, 08:44:07
ROI-m a múlt hónapban: 19%.
A végére nagyon lecsökkent, nem jött be semmi komolyabb. Sokat hibáztam is. Sokszor türelmetlen vagyok, növelem a varianciát, nem rendelkezem elég információval. Türelmesen végig kéne néznem meccseket, és csak akkor fogadni, ha egy jobb megérzésem van. Csakhogy ez utóbbi ritka.

Brazília-Argentína 1
Brazília rendezi a Copát, melyet eddig mindig megnyert rendezőként. Számítottam rá, hogy felszívja magát és akár gólokkal nyer ősellensége ellen. Egy ilyen meccsen bármi lehet. A brazil-argentinról mindig egy 2000-es meccs jut eszembe. Argentína toronymagasan vezette a selejtezőcsoportot, a következő VB nagy esélyeseként, tele nagy nevekkel, Brazília nagyon szenvedett, végül 3. helyen jutott ki, nagyon gyenge brazil csapat volt. (Ronaldo sérült volt.) Brazília 3-1-re nyert odahaza nevesincs gólszerzőkkel is. (A VB-re már összeálltak, minden meccsüket megnyerték, míg Argentína kiesett a csoportkörben.) Egyébként állítólag kiegyenlített volt ez a meccs, nem tudom, mert éjjel adták.

Spanyolország-Németország U21-es EB 1
Spanyolország azért erősebb csapat még a németnél is, nagyon sima meccs volt, a németek egy szerencsésen megpattanó lövéssel szépítettek a legvégén.

Németország-Svédország női VB 1
Nagyon meglepett, hogy a svédek fordítani tudtak. Bár női fociban lehet, hogy mások az erőviszonyok, de nem hittem volna, hogy nem a németek mennek tovább.

Hollandia-Svédország női VB 1, Hollandia jut tovább, hosszabbítás első félideje Hollandia, stb. (lásd a képet)
Sokat vesztettem a teljes játékidőig (ki se fért a képre), mindenfélét tippeltem, főleg holland győzelmet, de svédet is. Sok akció volt, gólokra számítottam. Bár egy ilyen "északi" meccsen benne volt a gól nélküli döntetlen is. A hosszabbításban méregből sokat raktam a holland továbbjutásra, hogy visszanyerjem a pénzem (ha nem jön be, majd csak visszanyerem), ill. mivel az első 6-7 percben folyamatosan veszélyeztettek a hollandok, a hosszabbításban elért győzelmükre és a hosszabbítás első félidejére is, mindez be is jött. 1-0-ra nyertek. Ha tizikre került volna sor, szerintem ott is esélyesebbek lettek volna, mivel technikásabbak. Hollandia azért esélyesebb volt a győztes gól előtt, 60-70%-os (az odds alapján 55%), és éreztem, hogy nyernek.

Kérdés, hogy visszajött volna-e valaha is, ha itt veszítek? A rengeteg későbbi fogadás által kialakult volna-e egy átlagos ROI, sok szerencsével és balszerencsével? Bizonyos szempontból nem. Annyival játszik az ember, amennyinek van jelentősége. Lehet, hogy 10-szer akkora lesz egyszer a bankrollom, de mialatt ezt elérem, jól jött volna ez az összeg. Bizonyos szituációk nem vagy nagyon ritkán fordulnak elő, minden eset egyedi és megismételhetetlen. Pl. az a meccs, amikor a Barca 3-0-ról elvesztette a továbbjutást, egy serdülő 4-ben sem elfogadható utolsó góllal... Vagy amikor a Barca elvesztette a spanyol kupadöntőt, vagy a Roma ellen kiesett 4-1-es első meccsről Katalónia büszkesége. Messi szenvedő arca ezeken a meccseken, vagy legutóbb a brazil meccsen, "minden idők legjobb játékosának" a bírót hibáztató nyilatkozata... Ha úgy vesszük, kialakul egy átlag, ha úgy vesszük, az egyes nagyobb veszteségek, nyereségek megismételhetetlenül következnek be a téridő felfoghatatlanul hosszú történetében.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 10, 2019, 08:29:55
Anisimova-Linette 2
Utóbbira fogadtam, a fiatal amerikai még túl fiatal, bár az előző körben továbbjutott. Nyert Linette.
Stephens-Konta 1
Stephens nyerte az 1. szettet, de végül sajnos Konta nyert.
Gauff-Hercog 1
A 2. szettet hátrányból hozta a 15 éves (!) (afro)amerikai, innen sejtettem, hogy nyerni is fog.
Halep-Gauff 2
Azt gondoltam, itt is nyerhet a 15 éves amerikai a román ellen, hátrányból is fordíthat, ahogy korábban, de nem tette. (lásd a képet)
Anglia-Svédország 1
Ismét meglepett, hogy a svédek nyertek a bronzcsatában is.
Argentína-Chile 2
A páros kiállítás után 2-0-nál úgy gondoltam, még nyerhet Chile 41-51-es oddszért.
Brazília-Peru 2
Azt hiszem, 2-1-nél kiállítottak egy brazil csatárt, ekkor Peru győzelmére, ill. a kupa megnyerésére tippeltem. Eddig is meglepetéscsapatnak bizonyult. De a brazilokkal is nyertem, annyit, amennyit itt vesztettem, azaz végülis ingyen fogadtam Peru győzelmére, 51-szeres oddszra.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 10, 2019, 08:34:40
Riske-S. Williams 1
Szép oddsza volt Riskének, mikor picit vesztésre állt (10 vagy magasabb), holott korábban Bartyt is búcsúztatta. A második szettet megnyerte, majd egy breakkel kezdett, az oddsza lement jóval 2 alá, de sajnos innen vesztett. A képekből nem látszik, de sokat nyerhettem volna ezzel és korábban Gauffal is. :( :(
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: butyi Dátum július 10, 2019, 10:30:46
legközelebb az ilyet akár ki is veheted nem rossz haszonnal
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 10, 2019, 14:01:51
Nem vagyok híve a kivételnek meg a fedezésnek. Ezekkel vesztek is, ha mégis bejön a tipp. Nem tudom, matematikailag megéri-e. Talán majd utánanézek.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: firgabácsi Dátum július 10, 2019, 19:50:42
Nekem is ez jutott eszembe amit butyi írt mikor olvastam reggel, csak nem akartam beírni. Azért vannak esetek mikor tényleg érdemes kivenni, ez szerintem ilyen volt, megtetted 10x-ért, utána meg már Serena volt 2.00 feletti odds ahogy írtad. Megérte volna talán itt tényleg kivenni vagy ha más nem legalább nullára bevédeni, azaz ha nyer Serena legalább ne bukj.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 14, 2019, 13:30:02
Tipp a mai teniszre, noha nem értek hozzá.
Federer-Djokovic döntő 1, első szett Federeré, de kikap, Federer nyer, szettet veszítve, első szett Federer
Számomra, laikus számára Federer jobb, okosabb játékosnak tűnik. Noha öregecskedő már a maga 38 évével, Nadalt is magabiztosan verte, és pár órát azért kibír. Ha hosszú lesz a meccs, Djokovic az esélyesebb, de lehet, hogy Federer még behúzza az első szettet. Az elején Federer lehet előnyben, utána nem, ezért tűnik jónak, hogy az elsőt nyeri és veszít, bár az ilyen bonyolult fogadások nem szoktak bejönni.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 15, 2019, 17:56:44
Nem sok jött be a wimbledonos tippből. Ezt, az egyik elődöntőt és a női döntőt sem sikerült eltalálnom, engem nagyon megleptek az eredmények.
Sokat vesztettem most, futottam a veszteség után. Eddig elég jól ment, nem szoktam hozzá, hogy sokszor veszítek. Korábban is kockáztattam, volt, hogy vesztettem, volt, hogy nyertem. Csökkentenem kell a varianciát, kevesebbet feltennem egy-egy meccsre, még ha "biztosnak" tűnik is, nem szabad nagyon kockáztatnom és futni a veszteség után. Sosem jön már vissza az, amit mostanában vesztettem.
Gyorsabban, többet kell gondolkodnom. Végülis az ún. "megérzések" ebből jönnek, információk, gondolkodás.
A VAR-ban van egy lehetőség, néha tizenegyesgyanús eseteknél jó pár másodpercig, mielőtt vizsgálnák az esetet, még lehet fogadni büntetőre. Ebben nagy lehetőség van. A legutóbbi Afrika-kupa elődöntőn is megtörtént. Megérné szerintem vastagon fogadni minden kétes esetben, bár ezek az esetek ritkák, és a VAR-t is kevés meccsen használják, ha jól tudom.

Nadal-Federer elődöntő 1, Williams-Halep döntő 1, Federer-Djokovic döntő 1 vesztes.
Federer jobb volt a döntőben, két meccslabdája is volt 40-15-nél, de elszúrta. Tettem Djokovicra is 8-as oddsznál, mert elég hullámzó volt a meccs, 15-20-25-ös oddsznál is akartam, de lemaradtam róla.

Algéria-Nigéria CAF-elődöntő 1, félidő 1, továbbjut 1
Az afrikai, fekete-afrikai csapatok szerintem mostanában már nem olyan jók, mint régebben (Ghána, Kamerun, Nigéria, Elefántcsontpart). A tornát Egyiptomban rendezik, azaz Északon, Algériához közel. Az arab válogatottak most tehát feljöttek a feketékre, az arabok sokkal fegyelmezettebbek, megbízhatóbbak, kiszámíthatóbbak mint nép és mint focicsapat is. Egyébként az egész torna kiszámíthatatlan és nagyon gyenge volt.

Tipp az Algéria-Szenegál meccsre: 1-es! Félidő 1-es, félidő-játékidő 1-es, a trófea Algériáé (1.95!)
A fentiekhez hasonló okokból. Egyébként a csoportban is győzött Algéria. Szenegál se a régi már, bár most vannak jó játékosaik, pl. Mané. De az elődöntőben is megszenvedtek Tunézia ellen. Igen magas oddszot adnak Algériára, esélytelenebbnek tartják.
Havi ROI: -36%...
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 21, 2019, 13:25:20
Potapova-Korpatsch 2. szett 2
Az első szettet Korpatsch nyerte, a másodikban ha jól emlékszem, 0-5-ről már 3-5-nél járt, 10-13-as oddsza volt, hogy a 2. szettet megnyeri. Hosszú volt a játék, ha megint breakel, közel lett volna a győzelemhez, de elvesztette (a 3. szettet már hozta).

Algéria-Szenegál Afrika-kupa döntő 1, félidő-játékidő 1, Algériáé a kupa, stb. (lásd kép)
Nyert, a meccs legelején egy szerencsésen megpattanó lövéssel.

Spanyol-olasz U19-es EB
Hmm. Unokahúgomnak kellett a gép, sajnos lemaradtam a félidei olasz vezetésről és spanyol fordításról. Talán megfogadtam volna a fordítást. Jó lehetőség lehetett volna.

Lajovic-Caruso 20. játék 1 (1.44)
Caruso lesérült, ápolták, húzta a lábát, 0-30-ra vezetett fogadóként Lajovic. Csakhamar fel is adta.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 30, 2019, 18:48:18
A havi ROI-m kb. -25%... Előző hónapban az első pár hét nagyon jól sikerült, azóta viszont nagy mínuszban vagyok. Rájöttem pár dologra. Arra kell fogadnom, amihez jobban értek, amit régóta követek. Topligák, BL-meccsek, leginkább Real Madrid- és Barcelona-meccsek, tétmeccsek. A többivel csínján kell bánnom, nagyon óvatosan. Nem szeretek meccseket nézni, leginkább Real- vagy Barca-meccseket néztem az utóbbi években. Inkább neteztem, játszottam, mint megnéztem egy 90 perces meccset. Nekem ez már nem olyan érdekes. Kivéve pl. VB, BL, olimpia. Be kell látnom, hogy a teniszt se ismerem és értem. Egyik szettben ez játszik jól, a másikban az... Olykor futottam a veszteség után is, és nem is számolgattam az oddszokat. Olvastam egy kezdőknek szóló cikket, amit érdemes megszívlelni. Érzelemmentesen kell fogadni, nem futni a veszteség után, csak meglépni a +EV-s fogadásokat, és akkor hosszú távon nyereséges a játékos (még ha rövid távon veszít is). Ennyi az egész.

Franciaország-Spanyolország női U19 EB 1, hosszabbítás 1
A spanyolok elvileg esélyesebbek voltak (bár nem Iniestákat kell elképzelni), azonban a franciák támadtak többet. A franciáknál hemzsegő afro-európaiak korábban érnek, fizikális fölényben vannak, női ifjúsági meccs lévén kiszámíthatatlanabb volt az eredmény, úgy gondoltam, 0-0-ás 90 perchez közeledve a franciák felőrlik majd ellenfelüket a hosszabbításban (9.0). Így történt, 3-1-re nyertek.

Portugália-Spanyolország U19 Eb-döntő 1,X
A portugálok jól játszottak korábban és a meccs elején is domináltak, mégis kikaptak.

PSV-Basel
Fordulatos meccs volt: 1-0, 1-2 a 89. percig, majd 3-2. Lefárasztott a sok veszteség, tenisz, úgyhogy sajnos nem néztem az egyetlen értelmes tétmeccset, ami hetek óta történt.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 30, 2019, 19:37:13
A várható érték (EV)
Sokáig nem tudtam pontosan, hogy kell kiszámolni, illetve nem voltam tisztában a témával. Most is csak angolul találtam meg, ill. a józan paraszti eszem alapján számolgattam. Úgy kapjuk meg, hogy megszorozzuk a valós eséllyel a nyereséget, és kivonjuk ebből a valós esélyű veszteséget úgymond. Pl. 40% esélyt lát az iroda, azaz 2.5-ös oddszot ad, de szerintünk 80% az esély. Ekkor 2.5-1, azaz 1.5 (a nyereség)x0.8-0.2=1, azaz 100%.

Eszerint úgy tűnik, az általam preferált magas oddszok nagyon kifizetődőek lehetnek. Ha pl. a fogadóiroda által megállapított 7% helyett 14-15% esély van egy kimenetelre, kb. 100% elvárt értéket találtunk. Míg ugyanez a 7-8 százalékpontnyi különbség 80%-os esélynél már lényegesen kevesebb, kb. 10%-os hasznot hozhat. Leírok pár példát (sorrendben: terem oddsza, általunk talált helyes oddsz, elvárt érték):
80% 88% = 10%
75% 83% = 10%
40% 48% = 20%
10% 13% = 30%
20% 28% = 40%
40% 80% = 100%
7% 15% = 110%
20% 60% = 200%
Persze az szubjektív, nem tudható bizonyossággal általában, hogy valóban találtunk-e értéket. De emiatt kell jól értesültnek lennünk.

Kelly formula
Állítólag ez az egyik legjobb módszer a profit maximalizálására, azonban rendkívül kockázatosnak tűnik. Ahogy látom, általában a bankrollunk több mint 10%-át kellene feltennünk egy-egy fogadásra, olykor sokkal többet is. A valós esélyek és oddszok alapján. Sportfogadásban persze eleve nehéz meghatározni a valós esélyeket. A formula, pontosabban annak egyik egyszerűsített változata így fest:
(bp-q)/b
b: a fogadáson nyerhető legkisebb összeg (általában: b az 1-hez)
p: a nyerés valószínűsége
q: a vesztés valószínűsége, azaz 1-p
Például 1/5-ös az oddsz, de a valós esély 40%. Ekkor b=4 (5-1, amennyit nyernénk), p=0.4, q=0.6.
Néhány példa arra, a tőkénk hány százalékát kellene feltenni (terem oddsza, általunk talált helyes oddsz, ill. a BR hány százalékát kell feltenni):
10% 15% = 5%
6.66% 13.33% = 7%
10% 20% = 11%
20% 30% = 16%
20% 40% = 25%
66% 75% = 25%
33% 60% = 40%
80% 90% = 50%
40% 80% = 66%
Mintha magasabb oddszok, azaz valószínűbb kimenetelek esetén nagyobb lenne a növekedés. Ez némileg ellentétes az előző EV-s trenddel, ahol a kis százalékok nagy haszonnal kecsegtetnek, míg a magasak alacsonnyal. Szerintem a minél nagyobb +EV-t kell keresni, ugyanakkor alacsony valószínűség esetén kisebb tétet kell használni a variancia miatt, míg nagyobb valószínűségnél akár jó nagy tétet is lehet, ha ott találunk magas +EV-t.

Tenisz
Feltűnt, hogy ha egy jól játszó adogató pontot, pontokat veszít, megnő az oddsza, noha még így is nagy előnyben van elvileg. 0-15-nél mondjuk felmegy 1.8-2.2-re, 15-40-nél már 5.0-re is. Nekem ezek +EV-snek tűnnek.

Spanyol bajnokság
Nemsokára indul, azt várom, hogy a bajnokság elején lehetnek meglepetések Real- és Barca-meccseken. A Real idén sokat bukdácsolt, de a Barca sincs jó állapotban.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum augusztus 05, 2019, 20:39:03
A múlt hónap ROI-ja: -26%.
A jelenlegi hónap eddig (ha valaki ezt 2019 augusztusa után olvassa, ez már a múlt): -0.67%.  >:(
A német szuperkupára sajnos még korábban nagyobb tétet raktam, de az elmúlt időszakhoz képest gyengébbnek tűnt a Bayern a meccsen. A Dortmund győzelmére is fogadtam élőben, az csökkentette a veszteséget.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum augusztus 17, 2019, 07:34:42
A hónap ROI-jai annak egyes napjaiban, napjai után (utólag majd kiegészítem):
1. nap: 100%
3. nap: -7%
6. nap: -11%
9. nap: -3.8%
13. nap: -13.5%
14. nap: -18%
15. nap: -14%
16. nap: -8.8%
20. nap: -15%
23. nap: -7.7%
31. nap: -4.5%
Tenisszel, Fradival (13.), Európa-ligával ugrott meg mínuszba, az Európai Szuperkupa előtt (14.) előre sokat felraktam, a Barca- és Bayern-meccs viszont mérsékelte a veszteséget 16-án.

Majd leírok még tanulságos eseteket. De nagy nyereségek ritkán lesznek. Végülis átlagosan nem nyerhetek sokat, ha egy-egy alkalommal nyerek is. Vegyük a Barca-Poolt idénről. 15-ös oddsz, mondjuk, hogy 6-osnak kellett volna lennie, azaz kb. 100% nyereségnek. Ha 10 ezret teszek rá, egyszeri alkalommal 140-et nyerek, de 5-ször vesztek. Végülis átlagosan 60-et feltéve nyerek mondjuk 90-et, 10-et feltéve alig több mint 10-et.

Néztem teniszben azokat a szitukat, amikor egy jó periódusban lévő játékos vesztésre áll adogatóként. Ígéretesnek tűnt. Az első 30 egységből +5.5 egység volt, aztán 60 egységből kb. +6 egység. Bár sokszor nem is néztem 30 egység után a meccseket, csak az állást. Pl. 4-1-re vezet, és az adogató 0-15-re vagy 0-30-ra áll. Mikor jobban néztem, akkor többször bejött.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 01, 2019, 20:02:40
Bilbao-Barcelona X,1

Meglehetősen erős tipp volt. Tudtam, hogy a Barca nem nyer, mostanában nincsenek jó formában, lélektanilag sincsenek jó periódusban, Messi sérült volt, a Bilbao pedig jó otthon. A bajnokság legelején jártunk, sőt, az első forduló volt, ilyenkor még számítani lehet meglepetésekre. Végül 1-0-ra nyert a Bilbao a veterán Aduriz akrobatikus góljával.

Bayern-Hertha X

Nagyon magas oddsza volt az iksznek a meccs előtt (7.00). Némi szerencsével vezettek is 2-1-re, majd egyenlített a Bayern.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 01, 2019, 21:58:31
Osasuna-Barcelona X

A Barca ambivalens formát mutatott első két mérkőzésén. Az Osasuna élvezte a hazai pálya előnyét. Hiányzott Messi és Suarez, és továbbra is a bajnokság elején jártunk. Szoros mérkőzésnek ígérkezett, ezért a döntetlen jó tippnek tűnt. Úgy éreztem, 1-1 vagy 2-2 lesz egy fordulatos mérkőzésen. Talán az 1-0, 1-2, 2-2-es forgatókönyv is motoszkált a fejemben (vagy a 0-1, 2-1, 2-2). A Barca egyéni akciókkal fordított, és még messze volt a vége, a mezőnyben az Osasuna egyenlő ellenfélnek mutatkozott, ezért élőben is jónak tűnt a döntetlen. Talán tehettem volna rá többet, hisz kb. 100%-os +EV lehetett. (lsd a képet)

Arsenal-Tottenham X

Mai meccs volt, 0-2 és 1-2 után hatalmas nyomást helyezett ellenfelére az Arsenal, a győzelemtől sem álltak távol.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 17, 2019, 09:16:58
Medvedev-Wawrinka 1
Medvedev már az elején sérültnek tűnt, kötözgette magát, de az első két szettet mégis megnyerte, Wawrinka pedig rosszul játszott. Ekkor már Medvedev tűnt esélyesnek számomra, még ha a fogadók többsége számára nem is, hiába nyerte Wawrinka a 3. szettet.

Berrettini-Monfils
Az olasz fejlődött idén, esélyesebbnek tartottam a motiválatlan francia ellen. 3-2-re nyert.

Andreescu-Williams 1-es, 2-0
Andreescu nagyon fiatal, esélytelenebbnek tartották az US Open döntőben. Azonban jó játékkal megnyerte az első szettet az ideggyenge amerikai ellen, és bár addig egy percet sem láttam őt játszani, nyilván nem véletlenül jutott idáig. Már az első szettben 5-3 körül gondoltam, hogy nyer, és ha az első szett megvan, valószínűleg meglesz a 2. is. A 2.-ban 5-1-nél megremegett a keze, de 7-5-tel így is behúzta. (lásd a képet)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 17, 2019, 09:35:12
Volt egy kosármeccs, ami a végén nagyon megváltozott, és vesztettem vele (sosem néztem kosarat). Akkor határoztam el végleg, hogy csak a "biztosra" fogadok (és +EV-re). Biztosra és +EV-sre. Vagyis arra, amire, úgy gondolom, megfelelő információk birtokában vagyok. Inkább nem fogadok,ha nem biztos.

Nakashima-Kwiatkowski
Nakashima nagyon fiatal, ha jól emlékszem. Az ilyeneket, a fiatal, ezért még nem favoritnak tekintett játékosokat érdemes figyelni. Valahogy úgy éreztem, minimum egyenlők az esélyek az oddszok ellenére, majd Kwiatkowski elkezdte erőteljesen húzni a lábát. Szerencsére nem adta fel a mérkőzés végéig. (kép)

Watford-Arsenal
0-2-s félidő után egy, az idei szezonban menetrendszerű védelmi hibából talált egy gólt a hazai csapat, ami után feltámadt, és onnantól szinte csak a Watford volt a pályán, folyamatosan támadott. Tehát a döntetlen jó tippnek tűnt, mert ha rúg egyet a Watford, valószínűleg még egyre nem lesz ideje. 2-2 lett egy újabb hatalmas védelmi hibából.

Celta Vigo-Granada
Két Celta-játékost is kiállítottak fél óra elteltével, ezért már a félidei Granada-vezetés is várható volt (15 percük volt rá), a Gradana oddsza pedig 1.6-ra, majd tovább zuhant. A félidő legvégén betaláltak.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 20, 2019, 14:46:22
Olympiakos-Tottenham X

Gyorsan 2 gólos vezetésre tett szert a Spurs egy tizenegyessel és egy jól eltalált lövéssel, azonban még sok volt hátra. A Spurs mutatott már nagy visszaesést a bajnokságban, ahol eddig nem szerepelt meggyőzően. A görög fanatizmust nem kell részletezni, az Olympiakos utoljára fél éve kapott ki otthon, a BL-be a Portót búcsúztató Krasnodar testén át jutott el kettős győzelemmel (otthon 4-0 lett). Nagyon sok volt még hátra, a döntetlennek magas oddsza volt. Bár benne volt a pakliban, hogy akár egy egyenlítés után is nyer a Spurs, vagy fordít a hazai csapat, de akár egy 3-3-as végeredmény is. Már a 2. félidő elején kiegyenlítettek, és utána nem esett több gól.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 12, 2019, 20:51:50
A hónap "eredménye": -4%. Viszont pár nappal előtte még +4% volt. 1-2% elment feladás miatt. De még mindig sokat hibázom. Csak a biztosra szabad fogadnom. Van, hogy több meccs megy egyszerre (csak egyre tudok igazán figyelni), és tenisszel is sok elment. Ha kivenném ezeket a hibákat, +20% lett volna, de lehet, hogy ez túl optimista vélemény.

Németország-Argentína 2
Barátságos meccs, hamar 2-0-ra vezettek a németek, sokkal jobbak voltak, de a 2. félidőben a szépítés után folyamatosan az argentinok támadtak a 80. perc után, 100-as oddsz volt rá, hogy fordítanak. Barátságos meccs volt, a németeket már nem érdekelte. Egyenlítettek az argók, és kis szerencsével nyertek volna. De nem nyertek.

Gauff-Bertens
A 15 éves amerikai szerencsés vesztesként ment tovább, és kiegyenlítettnek tűnt a párharc, az oddszok azonban kedvezőek voltak.

Ahogy a moszkvai tornán is az egyik meccsen, ahol egy fiatal hazai játékos nyert.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum november 27, 2019, 16:24:51
Október +2%
A háromszorosa is lehetett volna, de sokszor tiltelek, ezúttal két esetben. Egy másik sportfogadási ágban olvastam arról, hogy több fajtája van a tiltnek. Pl. ha jó sorozatban van az ember, hajlamos túlbecsülni magát. Ez a legnehezebb dolog szerintem, a tilt.
Augsburg-Bayern X
Szerencsés tipp, egykapuzott a Bayern, de mindent kihagyott, és a legvégén jött az egyenlítés.
Nakashima-Brouwer 2 (ha jól írom)
Utóbbira szintén jó oddsz volt, pedig hasonlóan mozogtak, és nem volt breakhátrány.
Tottenham-Sheffield X
Valladolid-Mallorca
Jött az első félidő vezetés, és a 2.5 fölött is. Nem rossz csapat a Valladolid.
Liverpool-Man. City
Várható volt, hogy a Liverpool végre bosszút áll a Cityn, és így is történt, gólokkal nyert. A legtöbbek számára nem volt ugyan várható, de szerintem nagyon benne volt a levegőben. A Pool életét évek óta megkeserítette a City, de már most sok ponttal vezetett előtte, mindig hozta a meccseket akár a legutolsó pillanatokban is. 3 évtized után komoly esélyei vannak bajnokságot nyerni.
Dortmund-Paderborn 2
Már 1-0-nál úgy tűnt, hogy a vendégcsapat nyer nagy meglepetésre, 3-0-val fordultak, de a 2. félidőben egy másik Dortmund volt a pályán, és kiegyenlített.
Leganes-Barcelona 2
1-0-ás vezetés után. A Leganes nagyon gyenge csapat, várható volt, hogy még az amúgy siralmas állapotban lévő Barca is megfordítja az eredményt.
Lokomotiv-Leverkusen 1
Sajnos 2-es lett, pedig idegenben nyert a moszkvai csapat.
Real Madrid-PSG 1
A Real nagyon jó formában volt, a PSG már továbbjutott. 2-0-ra is vezetett a Real, de gyorsan kiegyenlített a PSG, nem kis szerencsével, bár végig benne volt a gól a párizsi csapatban.

Teniszben 170 fogadás alatt +10%-osnak bizonyult az egyik módszerem, de ez még mindig nem olyan nagy minta.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum december 02, 2019, 19:29:33
A hónap: +5%.
Lehetett volna kétszer ennyi, ha nem szórakozom el megint, és többször is jártam kb. ennyi plusszban.
A fogadás hosszú távú dolog. Be kell tartani a bankroll-managementet, különben biztos csőd a vége. Kis lépésekben haladhat csak az ember, noha látszólag nagy kilengések vannak. Pl. ha bejönne egy 15-ös oddsz 10 ezerért, az 140 ezer lenne pluszban, azonban átlagosan ez csak pár ezer forint hosszú távon. Ha 100%-os különbséget találunk valahol, akkor is csak 10 ezer... 200% esetén 20 ezer. De ez ritka. Szerintem gyakran előfordulhat 20-30%-os különbség, de a rossz fogadások csökkentik ezt. Talán ha csak jó, erős tippjei lennének egy fogadónak, lehetséges lenne 10-20% ROI. De kevesen vannak pluszban.

EB-selejtező
Ez kimaradt, Wales kijutása, Szlovákia 3-4. helye papírforma volt az utolsó forduló előtt, sajnos a magyar csapat sima veresége is. Szlovákia csak úgy jutott volna ki, ha a mi meccsünk döntetlen. Ezen a meccsen pedig bárki nyer, kijut. Úgyhogy a győzelemre hajtottak volna a csapatok, ha döntetlen az állás a vége felé, és akkor a másik csapat kontrája is egyre veszélyesebb lett volna. De Wales sokkal esélyesebb volt.

Lewandowski BL-gólkirály
Már a forduló előtt is jól állt a fantasztikus mennyiségben gólokat termelő lengyel, a listát vezető csatár csapata pedig valószínűleg kiesik majd a csoportkörben. A forduló előtt 3.75 volt Lewa, rúgott 4 gólt, és lement 1.08-ra. Szinte mindet ki tudtam venni. Akár BL-rekordot is dönthet a Bayern-támadó, de akár meglepetés is lehet még, ha nem lő még néhány gólt.

Fradi-Espanyol 1
Az Espanyolt nem érdekelte a meccs, de így is nagyon szenvedett a Fradi, tizenegyest is kihagyott. A 91. percben végre gólra váltott egy másik tizenegyest (2-1), de nagyon veszélyes volt az Espanyol, kiszámíthatatlan meccs volt, úgyhogy szerencsére kivettem. Jött is az egyenlítés a 96. percben. Egyébként sejtettem, hogy lesz tizenegyesből gól a meccsen, 17-es oddsza volt akkor, de sosem fogadtam ilyesmire.

Valencia-Chelsea X
A Chelsea vezetett, de várható volt, hogy egyenlít a Valencia.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum december 27, 2019, 10:02:47
West Ham-Arsenal 1
Már nem is emlékszem a meccsre, de azt hiszem, a West Hamre fogadtam, meg is szerezték a vezetést, de a válságban lévő Arsenal sajnos fordított.

Románia-Magyarország 1 (kézilabda)
A magyar csapat elég gyenge volt a VB-n is, igazából csak gyenge csapatokat vert meg, benne volt egy meglepetés (a románoknál is állt a bál). Sok góllal vezettünk az elején, és ekkor is benne volt még a román feltámadás. A románok végül az utolsó pillanatban hetesből nyertek... Szóval megint hoztuk a formánkat.

Spanyolország-Norvégia 1 (kézilabda)
Mindenki a norvégokat tartotta esélyesnek, de laikusként azt gondoltam, a spanyolok is nyerhetnek. Pár góllal vezettek az elején, ezért arra gondoltam, még nagyobb különbség lehet a végére. Nagyon megverték a norvégokat, hatalmas győzelem volt, némi bírói segítséggel.

Sheffield-Newcastle
Vezettek a vendégek, a második gólra fogadtam (Newcastle). Mivel a Newcastle védelme masszív, és egy kontrából belőhették a második gólt a tabellán jó pozícióban lévő hazaiak ellen.

Valencia-Real Madrid X
Két erős csapat csapott össze a Clasico előtt, a Real az utolsó utáni pillanatokban egyenlített, kapusának fejese (!) után.

Gibbs-Zidansek
Változatos meccs volt, jó pár breakkel, és majdnem breakkel. Párszor elkaptam azokat a pillanatokat, amikor hátrányból hozták az adogatásaikat.

Barca-Real Madrid X
Döntetlenre számítottam, ahogy az év első találkozásán is 1-1 született. Régóta nem találkozott egymással a két ősellenség, nem ismerték most egymást, testközelből annyira, változtak az elmúlt évben, nagy lehetett a feszültség, idegesség a játékosokban, ami kedvez a helyzetek kihagyásának, a vereséget, a kapott gólt mindkét csapat fokozottan igyekezett elkerülni, azonos pontszámmal is álltak a tabellán. A Barca gyengült, a Real erősödött év eleje óta. Ha egy héttel később megismétlik a mérkőzést, már kisebb lett volna a döntetlen valószínűsége, de most nagyobb volt (4.2). Voltak ugyan helyzetek, de a 70. perc környékén sejteni lehetett, hogy gól sem lesz. Egy meg nem adott Real-gól volt, Messi pedig nem találta el a labdát 5 méterről.

Freiburg-Bayern 1, X
A hazaiak egyenlítettek, de még mindig kb. 12-es szorzó volt a győzelmükre... A helyzeteiket azonban kihagyták, és a Bayern nyert a végén.

Valladolid-Valencia
Sokáig 0-0-ra álltak, sok helyzet volt, de mindet kihagyták. A 75. perc tájékán azt gondoltam, ez nem tart majd örökké, lesz egy, de akár két gól is, és a Valladolid is átvette az irányítást a mérkőzés felett. Jött is a Valladolid gól, az 1-est kivettem, mivel a Valencia idén sokszor visszajött már, nem lehetett kiszámítani. Jött is a 2., egyenlítő gól a mérkőzésen a 94. percben.

Chelsea-Southampton 0-2
A Chelsea mostanában igen gyenge csapatok ellen is képes otthon vereséget szenvedni, míg máskor megver egy erősebb csapatot idegenben. A mérkőzésen helyzetük sem igazán volt, a Southampton jól játszott, vezetett, innen már könnyen megadhatta a kegyelemdöfést a kékeknek, amit meg is tett.

Osasuna-Sociedad 1, X
A Sociedad 3-0-ra vezetett, azonban a hazai pályán kemény ellenfélként ismert Osasuna rúgott két gólt, és átvette az irányítást. De egy a legrosszabb pillanatban kapott piros lap véget vetett a lendületnek, és kaptak még egy gólt.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum december 31, 2019, 21:44:57
A hónap -3%... Ha jól számolom, kb. +3% lehetne, ha nem hibázok megint sokszor.
Az év legjobb meccsei, eseményei számomra, melyek nem csak fogadásilag, de sportértékben is kiemelkedtek.
Talán a legfontosabb, amely bekerül a történelemkönyvekbe

Liverpool-Barcelona 1-es jut tovább
Hatalmas fordítás volt 3 gólos hátrányból. 1-0-s félidő után már látszott, hogy meglehet... 4-0 lett.

Azerbajdzsán-Magyarország 2
A legnevetségesebb odds volt pre, 2.3 helyett kb. 1.4-nek kellett volna lennie. Magyarként jobban informált voltam, mint a bukik, akik nem vették észre, hogy a horvátok elleni meccs nem egyszeri csoda volt, és a magyar válogatott túllépett az elmúlt évek siralmas eredményein, de ez az időszak még csak épphogy elkezdődött ezzel az egy meccsel. Hatalmas blama lett volna, ha nem nyerünk. Az is kellett, hogy a magyar sportfogadók nagy részével ellentétben depresszív hozzáállás nélkül, objektíven ítéljem meg a válogatott pillanatnyi formáját, játékerejét, potenciálját, motiváltságát. A legtöbben azt hiszik, mi mindig gyengék vagyunk, de sokat változunk évről évre.

Juventus-Ajax 2
Az Ajax nagyon megverte a Realt is idegenben, most is sokkal jobb volt a második félidőben (5.0).

Messi BL-gólkirály
Szinte biztos volt, még várhatóan 4 meccset játszott, legalább 90% volt, hogy megnyeri (1.44). Lewandowski szintén hamar eldöntötte a cím sorsát, de a következő szezonét.

Liverpool vagy Barca BL-döntőbe jut
Matematikailag nevetségesnek tűntek az oddszok, egy ágon voltak, a negyeddöntő első meccsét idegenben nyerték éppen harmatgyenge ellenfeleik ellen, ha jól emlékszem. 1% körül lehetett, hogy nem az egyikük jut a döntőbe.

Liverpool-Tottenham BL-döntő 1
A Liverpool egyértelműen esélyesebb volt.

Anisimova a Garroson, Andreescu-Williams 2-0 a US Openen
Egészen az elődöntőig menetelt, ott is majdnem nyert 18 évesen az oroszos nevű amerikai. A romános nevű fiatal kanadai pedig megnyerte a US Opent.

Hollandia-Anglia NL-elődöntő
A bukik Angliát tartották esélyesebbnek...

Liverpool-Man. City 1
A Liverpool az év végén toronymagasan vezeti a bajnokságot, többek közt az ilyen eredményeknek köszönhetően.

Barca-Real X
Az év első és utolsó Clasicóján is. Várható volt, hogy szorosak lesznek. (1-1, 0-0). A két köztest simán nyerte a Barca.

Spanyol-norvég női kézi 1
Nagy meglepetés volt, sok góllal nyertek a spanyolok a vb-elődöntőben.

Angol-francia U21 2-es
Ez nem volt népszerű meccs, de személy szerint számomra szerencsésen alakult, az utolsó percekben fordított a "francia" csapat.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 02, 2020, 10:09:12
Ezúttal előre próbálom megtippelni egy mérkőzés eredményét.
3-án Valladolid-Leganes.
Félidő/játékidő 1 (4.33), játékidő 1 (2.5).
A Leganes ugyan 7 pontot szerzett az utóbbi 3 meccsén, szinte megduplázva pontjai számát, de nem túl acélos ellenfelek ellen. Továbbra is tuti kiesőnek gondolom. A Valladolid szerintem nem rossz csapat, nekem szimpatikus, tavaly nyertem velük néhányszor, vannak jó játékosaik, a klubelnök pedig a legendás Ronaldo, akit az elmúlt időszak legnagyobb játékosának tekintek. A lilákat azért nem könnyű legyőzni, múltkor a Valenciát is majdnem megverték otthon, sok döntetlent játszanak. Bár kevés gólt lőnek, egy ilyen gyenge ellenfél ellen simán nyerhetnek. Főleg, ha a Leganes utóbbi eredményei nem valamilyen nagyobb terv részét képezik. Nem tudom, hogy állnak sérült fronton a csapatok, de elsőre barátinak tűnnek ezek az oddszok.
A két nagyobb madridi csapatnak azonban nem lesz könnyű dolga (Getafe, Levante). A Levante jó eredményt érhet el a Wandában a gól ellen beoltott Atletico ellen, a 6. Getafe sem lesz könnyű falat. A Sociedad-Villarreal is jó meccsnek ígérkezik.

Frissítés: ismét nem jött be, a Leganes fejlődik, a félidőben vezetett, a vége döntetlen lett. Firga bá'-nak bejött az 1X. A Real simán nyert, az Atletico-meccs viszont majdnem iksz lett, a Villarreal idegenben nyert.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 08, 2020, 19:29:32
Új formátumú spanyol szuperkupatorna közeledik több ezer kilométerre Ibériától. Előfordulhat, hogy nem veszik halálosan komolyan a csapatok, pihentetik egyes játékosaikat, nem hiányzik nekik a sok utazás és két mérkőzés egy amúgy sem annyira fontos kupáért.
Valencia-Real
A döntetlenben lehet érték (4.0), nemrég is döntetlent játszottak a bajnokságban egymással. Lehet, hogy a Valencia-védelem lehozza a meccset kevés gólt kapva, és ők is bármikor lőhetnek 1 gólt. A sok utazás és a kisebb tét, úgy hírlik, nem lesz sok néző sem... Szóval lehet itt kevés gól, 0-0 vagy 1-1, de az is benne van, hogy a Real simán lehozza.
Atletico-Barca
Azt mondják, itt is játszhat néhány csereember a Barcában, az Atletico motiváltabb lehet, és elégtételt vehet a bajnokságban történt vereségért. Ha sok kulcsember hiányzik a Barcából, gondjuk lehet a góllövéssel, az Atletico-védelem amúgy is nagyon erős. Talán egy gól sem lesz vagy egy gól dönt majd, a 2.5 gól alatt nyerő lehet (1.9). Valószínűleg nem lő mindkét csapat gólt (2.1), eleve kevés gól lesz, és nem fogják annyira törni magukat, ha a másik csapat vezet, pláne ha gólokkal.
Kiszámíthatatlan meccsek ezek, de élőben okosabbak lehetünk, és kifoghatunk valamit.

Eredmény: 1-3 és 2-3, a Barca az utolsó 10-20 percben kapott 2 gólt, és még egy tizit is ítélhettek volna ellene, noha korábban 3-1-re is vezethetett volna... :noway:
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 10, 2020, 09:36:58
Néhány meccs a közeljövőből.
Leganes-Getafe 2.5 gólt felett 3.2
Meglepően magas oddsz a szokásos 1.8-2.0 helyett. Ennél talán még egy Atletico-meccs is alacsonyabb oddszú. MIndkét csapat mérkőzésein 46 gól született eddig 19 meccsen, valóban sokszor 2 gól alatt estek a gólok. De a Leganes az új edzővel szárnyakat kapott, a Getafe pedig jó csapat, jelenleg 7. a tabellán, két vereség után motivált lesz, ahogy az utolsó előtti helyen szerénykedő hazai csapat is. Legutóbb is voltak nagy helyzetei a Getafénak a Real ellen, de ezeket nem tudta realizálni. Viszonylag kevés gólt lő, de jó és veszélyes csapat.  :ok: (32 perc alatt, de utána nem esett gól)
Barca-Granada 3.5 gól felett 1.9 
A Barca hazai pályán nagyon gólerős mostanában, főleg gyengébb csapatok ellen, mintha ilyenkor élné ki magát a csapat az idegenbeli kudarcok után, melyekből most is kijutott a katalánoknak. Döntetlen a városi riválisnál, majd fájó kiesés a szuperkupában. Arról nem is beszélve, hogy a védelmük is bármikor összehozhat egy gólt az ellenfélnek. :noway: (1-0)
Real-Atletico szuperkupa-döntő 1-es 2.2 
A Real hónapok óta jó formában van, a Valenciát simán verte az elődöntőben, kevés gólt kap, de a támadó részleggel sincs sok probléma, remek játékosok alkotják a csapatot. A Real igazi győztes és jó kupacsapat, amit a 13 BL/BEK-címük is sejtet. :noway: (0-0)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 14, 2020, 10:38:15
La Liga gólkirály
Messi 13, Benzema 12 góllal áll az élen, utánuk no name játékosok gólokkal lemaradva. Messi heteket kihagyott, gyakrabban talált be (90 vs 130 perc). Messi csapata sokkal inkább rá épül a Reallal ellentétben. Az edzőváltás jót tehet nekik, offenzívebb lehet a játék, gólgyáros-társa, Suarez hónapokra lesérült, így még inkább Messire hárult a gólszerzés feladata, tizenegyesekkel, szabadrúgásokkal is megtámogatva. A BL-ben könnyebb ellenfelet kaptak, de ez nem döntő a kérdésben. Benzema tavaly a Real gólfelelőse volt, de azóta javult a csapat teljesítménye, sok más játékos is gólt szerezhet, a francia sosem volt igazi nagy befejezőcsatár, és rotáció is van néha. A két játékos versenyfutásából nagy valószínűséggel a sokak által GOAT-nak becézett argentin jöhet ki győztesen. Hacsak nem sérül meg, de nem szokott. Ha rosszul alakulna a helyzet, majd át lehet valamelyest fogadni Benzemára. Messi esélye 90% szerintem (1.44)
PL gólkirály
Vardy (2.0) kétségtelenül esélyes a maga 17 góljával, de sokan tülekednek mögötte. Aubameyang, Agüero, Abraham, Sterling, Salah, Mané, Rashford mind 10-14 gól között állnak. Kane hosszú időre lesérült, őt elengedhetjük. A 13 gólos Agüero (8.0) heteket kihagyott, nagyon gólerős a csapata is, ő is, de egyes csapattársai is, és inkább a BL-re koncentrálnak majd, ki tudja, mennyire rotálják majd. De ő odaérhet, a 77 percenként szerzett gól statisztikája imponáló. A 14 gólos "Obama" (13.0) csapata új edzőt kapott, akivel fejlődés is tapasztalható az ágyúsoknál, és a gólszerzésben leginkább Obamára támaszkodnak. A 14 gólos Rashford (10.0) MU-ja is harmatgyenge idén, többnyire ő lövi a tiziket, de nem hiszem, hogy ő odaérhet, nem az a tipikus gólvágó.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 18, 2020, 20:56:45
Newcastle-Chelsea 1
Szerencsém volt, az első félidőt nem is láttam, és később sem nagyon néztem a meccset. A Chelsea mindenesetre jelentős fölényben volt, de kihagyta a helyzeteket. A Newcastle amúgy is védekezésre épít, és ilyenkor esik meg néha, hogy a gyengébb csapat talál egy gólt, amikor a jobb csapat kihagyja a helyzeteit. Pontosan ez történt, nem volt igazán előzménye, de az utolsó percekben gólt rúgtak a szarkák.
Hangsúlyozom a BRM betartását továbbra is.
Fiorentina-Atalanta olasz kupa 1
A Fiorentinából kiállítottak valakit... tehát rájuk fogadtam 0-0-nál. Az Atalantának ott volt a bajnokság és a BL, nem hiányzott nekik a kupa is, addig sem voltak igazán jobbak, és a kiállítás után talán még veszélyesebb volt a hazai csapat. Néha a kiállítás feltüzeli az emberhátrányban játszó csapatot. Nyertek.
Liverpool-Everton FA-kupa 1
A Liverpool egy hibrid, félig-meddig cserecsapattal állt fel, ezért felment az oddsza, de a mérkőzésen végig jobb volt, a vége felé az egyik fiatal be is talált...
Wolverhampton-Manchester City 1
Jött egy nagyon korai City-piros, ha jól látom, 2-0-ra vezettek, 1-2-nél viszont feltámadtak a farkasok, és megnyerték a mérkőzést.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 24, 2020, 14:34:34
Manchester United-Burnley 0-2
A Burnley eufemisztikusan fogalmazva eredményorientált játékkal vezetett, a Unitednak helyzete is alig volt, nagyon keveset láttam a meccsből, de a vendégcsapat taktikája beválni látszott, és ebben a helyzetben jöhetett a 2. gól.

Wolves-Liverpool 1, X
Érett a Pool első veresége a farkasok egyenlítő gólja és szokásos feltámadása után a 2. félidő vonatkozásában, de végül a vendégcsapat nyert, fontos lépést megtéve a veretlen bajnokság felé.

Osaka-Gauff 0-2
A 15 éves amerikait esélytelenebbnek tartották (4.5), azonban nagy tehetségnek tartják, már tavaly elődöntőt játszott Wimbledonban. Osaka pedig távol van mostanában az egy évvel ezelőtti formájától. Gauff tartotta vele a lépést az elején, ezért megnyerhette az első szettet, és ha az megvan, Osaka rossz napot fogott ki, Gauff lendületet kap, akkor nagyon könnyen meglehetett a 0-2, ahogy meg is történt.

Jön a Valencia-Barca meccs nemsokára. A Barca borzasztó két meccsen van túl a frissen kinevezett edzővel, és ha ez kicsit is folytatódik a 3. meccsükön, akkor lehet keresni valója a hazai csapatnak. Sok gólra sem számítok.  :ok: (2-0!)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 26, 2020, 22:05:56
Egy még csak a jövőben bekövetkező sporteseményről írok most:
Barcelona-Levante X2 kb. 8.0
A Barca rossz, a tipp jó szerintem. Bővebben: a Barca, amióta kirúgták Valverdét, és kinevezték Setient, nagyon rosszul, eredménytelenül és kapura veszélytelenül játszik. A Granadát nagy nehezen megverte egy góllal, miután kiállították az egyik granadai játékost. A kupában sokáig hátrányban voltak az Ibiza (!) ellen. A Valencia simán megverte őket 2-0-ra. A Levante nem rossz csapat, még ha az előző 3 mérkőzésén ki is kapott. Kiszámíthatatlan, nagyon kevés döntetlent játszott eddig. Épp itt az ideje, hogy végre döntetlent játsszon, vagy akár nyerjen. Ha találnak egy gólt a valenciaiak, már azzal elcsíphetnek egy pontot ez ellen a gyengélkedő, hirtelen kapura veszélytelenné vált Barca ellen. Ha kettőt találnának, esetleg kontrákból, az könnyen a győzelmet jelentheti. A Barca összeomlására számítok, és naivitás azt hinni, hogy 3 ilyen meccs után hirtelen minden a régi lesz. A Levante-győzelem is benne van a pakliban (0-2, 1-2). Az oddsz szerintem irreális. A bukik nem vették annyira figyelembe a Barca formahanyatlását, vagy kicsit felöntöttek a garatra, mikor megadták a nyitó oddsszot, vagy a program romlott el. 12-13%-nál sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy nem a Barca nyer, kb. 30%, minimum. Ami durván 200%-os +EV legalább. A Levante egyébként ősszel 3-1-re nyert a katalánok ellen.  :noway: (2-1)
Ha pedig kijön a Real Madrid-Barca oddsz, 2.0-nál kedvezőbb 1-es már megérheti, és a Man. City ellen is egyre esélyesebbnek tűnik a továbbjutásra a Real. Szerintem már esélyesebb is, a fogadóirodák nem így gondolják. Otthon simán verheti a Cityt.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 27, 2020, 18:24:36
A Barcelona nem lesz spanyol bajnok (most kb. 2.36 lay), a Real bajnok lesz - 1.7-1.8
A Real Madrid is hullajt ugyan pontokat, és ő sem annyira meggyőző, de már most esélyesebbnek tartják. Hosszú még a vége, még kb. 15 forduló van hátra. Az új edző kinevezése és az előző, Valverde elkergetése óta meggyengült a Barca, ráadásul Suarez is sérült lesz gyakorlatilag a szezon végéig, csatárgondok körvonalazódnak. Valószínűleg nem csak az eddigi két meccsen lesz tapasztalható ez a nagy formahanyatlás, hanem még minimum néhányon, de teljesen össze is eshet a csapat a szezon végére. A Real formája viszont javul, sokkal kevesebb vereséget is szenvedett el, a motiváció is meglesz, mostanában nem nyerte sorra a bajnokságokat. Sokkal jobb esélye van most, hogy már a következő körben kiessen a BL-ben, és a bajnokságra összpontosíthasson, mint a Barcának. Ha hazai pályán legyőzi a Barcát egy hónap múlva, nagy lépést tehet előre. Szerintem minimum 70-75% (de lehet, hogy nemsokára 90% lesz), hogy a Real nyeri a bajnoki címet. Rajtuk kívül másnak szinte nincs esélye, csak a Sevillának, de neki is minimális.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 03, 2020, 16:59:02
A hónap gyakorlatilag 0%, ami jó eredmény ahhoz képest, ahogy alakult.
Vége az első nagy, ausztráliai tenisztornának.

Nadal-Thiem
Nyilván Nadal volt a mérkőzés esélyese, de Thiem megnyerte az első szettet. A másodikban hátrányba került, de ezt is megnyerte. Hasonlóan alakultak ezek a szettek, Nadal talán vezetett mindkettőben, de tie-breakben nyert Thiem. A következő szettet leadta, de a 4.-et nyerte. Jól játszott, jobban, mint Nadal, és továbbment. (Lásd a képet.) Zvereven szintén túljutott. A döntőben Djokovic ellen vezetett 2-1-re, de a szerb fordított, és újabb GS-t nyert. A nőknél meglepetésre kiesett Barty és Halep is az elődöntőben, és az esélytelenebb Kenin nyerte a döntőt Muguruzával szemben.

Tottenham-Manchester City 1
A City dominált, de egy buta kiállítás után úgy gondoltam, a Spurs átveszi az irányítást emberfölényben, és gyorsan be is fog találni, és akár 2-0-ra is nyerhet. De már a kiállítás előtt volt egy ilyen érzésem, mert a City nem tudott betalálni. Idén ez már a 6. vereségük a bajnokságban, és már most rekordnak számító 22 pont a hátrányuk... Gyorsan berámoltak kettőt a hazaiak. Ha a kiállítás előtt gyorsabb vagyok, és a Spursre fogadok, és nem veszem fel egy ideig legalább a pontos eredmény 2-0-t, sokat nyerhettem volna...

Barcelona-Levante
Szokványos meccsnek tűnt sokáig, de a Barca nem tudta megszerezni az újabb gólt 2-0 után. Jobban játszott, mint az év elején, de nem meggyőzően. Végülis csak egy góllal nyert, mert a Levante szépített, amire számítottam már akkor. Addig is voltak helyzetei, de nem tudott betalálni, és a 2. felidőt jobban megnyomta, letámadva a Barcát.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 10, 2020, 09:15:42
Tottenham-Southampton FA-kupa 1
A Southampton jól játszott, vezetett 2-1-re, azonban még csak a 75. percben jártunk, és a Spursre már 30 körüli volt az oddsz. Márpedig a Spurs sok mindenre képes, főleg hazai pályán, ezt tavaly is bizonyította például a BL-elődöntőben. Még ha ez a Spurs már nem is az a Spurs. De jó 20 perc volt még hátra, cserélt is, és egyenlítés esetén megnyomhatta a végét. Megnyomta, 3-2 lett.

Real Madrid-Sociedad és Bilbao-Barcelona Spanyol Kupa
Itt mindkét nagycsapat kiesett (3-4 és 1-0), de fogadási szempontból nehéz volt kiszámítani az eseményeket. A Real 1-4-es hátrányban is volt, de majdnem sikerült egyenlítenie a végén. Még 20 perc volt hátra 1-4-es állásnál, magas oddsz volt már a Real továbbjutására. A másik meccsen a Bilbaónak szinte helyzete sem volt, és az utolsó percekben lőtt egy gólt egy csúsztatott fejessel. Ennek nem volt előzménye. Vannak kiszámítható meglepetések, melyeket előrejelez valami, még ha az esélytelenebb is nyer. De ezt ki látta előre, hogy kapura lövésük nincs szinte, és mikor a 94. percben valahogy eljutnak a 16-os vonalába, beadják, és valaki pont becsúsztatja a hosszúba? Meccs előtt határozottan el tudtam képzelni az 1-0-t, de a Barcát most nehéz kiszámítani, élőben pedig nem nézett így ki a mérkőzés.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 18, 2020, 16:45:57
A BL-fordulóról:
A nagy párharcokon, ahol két nagyobb csapat játszik, de az esélyesebb idegenben kezd az odavágón, több esetben nagyon kevés gól lesz az első mérkőzésen. A Liverpool 0-0-ra fog játszani, amiből esetleg 1-0 lesz a javára a 80. perc után esett (Salah-)góllal Madridban, itt az Atletico rombolni fogja a játékot, de támadásban kevés lesz. Sok gólt várnak a Dortmund-PSG meccsen, de itt is óvatosak lesznek az egyébként gólerős csapatok. Ez jól fizet majd. A Valencia is védekezésre fog berendezkedni, kérdés, milyen hatékonysággal. A Chelsea-Bayern meccsen lehet, hogy nem lesz gól (17.0), a Juve is csak 1-0-ra vagy 2-0-ra nyer majd Lyonban, a Real-City jó meccs lesz sok góllal, lehet, hogy egy több gólos Real-győzelemmel. A várakozásokkal ellentétben továbbjuthat a Real, a Dortmund és a Tottenham. Néhány tipp:
Lyon-Juve 1.5 g alatt (1.9)  :ok:
Lyon-Juve 0-0 (10.0)  :noway:
Chelsea-Bayern 1.5 g alatt (5.00)  :noway:
Chelsea-Bayern 0-0 (17.0)  :noway:
Dortmund-PSG 1.5 g alatt (6.25), 2.5 alatt (2.85) :noway: (sokáig 0-0 volt, 2-1 lett)
Napoli-Barca 0-0 (15.0)  :noway:
Real-City 1 (2.5)  :noway:
Spurs-Leipzig 1 (2.6)  :noway: (0-1 lett amire gondoltam is emellett)
Atalanta-Valencia 3-0 (12.0), 4-0 (21.0)  :noway: (4-1)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum március 04, 2020, 09:36:48
A hónap: kb. -7%, nagyon gyenge.
Nem jött össze szinte semmi. A kiválasztás fontos.
Tipp:

A PSG továbbjut a BL-ben. (1.95)
A 2-1-es vereség az első mérkőzésen nagyon kedvező a PSG számára, az idegenben lőtt gól miatt. Otthon erős, és nagyon gólerős csapat, könnyedén nyerhet a Dortmund ellen, elég egy 1-0-s győzelem is a számára. Még ha az első mérkőzésen rosszul is játszott, és a sérülteket, eltiltottakat még nem is néztem meg. Meglepne, ha a Dortmund jutna tovább. Ez a hét tuti tippje.

Liverpool kieshet (1.80)
Ha a hétvégi mérkőzésen, negyedszerre is gyenge teljesítményt nyújt, valószínűleg nem jut majd tovább a BL-ben. Bár ez már most is valószínűbb.

A Juventusnak kötelező a továbbjutás, bár nincs könnyű helyzetben 0-1-ről. (1.90)

Man. Utd-Man. City 1 (5.25), féidő/játékidő 1 (9.50)
A City BL-meccsek között van, sűrűbb a menetrendje, ezen a városi derbin bármi megtörténhet, nemrég is nyerte a United. Ha a United jobb ezen az estén, és megszerzi a vezetést az első félidőben, azt már nem akarja kiadni a kezéből. Több góllal is nyerhet.  :ok: (2-0, az utolsó percben lőtt rickenes góllal, sajnos az 5.25-ös 1-est meg sem fogadtam)

Napoli-Inter kupa 1 (2.60), hendi, félidő/játékidő
A Napoli nyerte az első mérkőzést idegenben, az Inter feladta a kupát.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum április 24, 2020, 09:51:26
Koronavírus pusztít világszerte, márciusban leállt sorra minden fontosabb bajnokság határozatlan időre. Az utolsó emlékeim egy Liverpool-Atletico hosszabbításos BL-visszavágó a címvédő kiesésével, ott még volt közönség is, amikor a legtöbb helyen már nem és már hatalmas gondok voltak. Az volt az utolsó "buli". Még szurkoltak a lelátón Liverpoolban és a képernyő előtt, de már tudták, hogy ennek hamarosan vége. Aztán volt néhány zárt kapus meccs, az egyik utolsó a MU 5-0-s EL-meccse volt. Ment még egy ideig a török, ausztrál vagy magyar bajnokság, svéd barimeccsek, aztán ezek is leálltak. Azonban a fehérorosz bajnokság még most is megy, ill. Nicaragua, most Tajwan, a tádzsik és türkmén bajnokság, az esoccer is népszerűbb lett. Nagy csapás ez a sportfogadók számára. Azt mondják, akár egy évig is eltarthat a járvány, de szerintem őszre biztosan újraindul az élet.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum április 25, 2020, 08:59:39
A hónap -275%.
Ellenőrzés után korrigálva kb. 2%.
A koronavírus miatt csak a hónap első felében voltak "normális" meccsek. Volt ez a Leicester-meccs, ahol a 85. percben kivettem, ami hiba volt. A PSG közel járt a 3-0-hoz, de sajnos 2-nél megállt. A MU-City meccs nagyon bejött, de a sima 1-est elfelejtettem tenni. Volt egy női meccs, amit ajánlott valaki, de technikai gondok adódtak. Elkerülte a figyelmemet az a szabály, hogy a BL-ben idegenbeli gól dönt a hosszabbításban is. Ezen hibákat nélkülözve akár olyan 8-10% lehetett volna, a PSG-meccs nélkül is.
A PSG-Dortmund meccsen a sportfogadók többségével ellentétben biztos voltam a párizsiak továbbjutásában. Kedvező helyzetben voltak, jobb csapat. Sokan azt sem gondolták volna, hogy a Dortmund nem szerez gólt. Csakhogy hiába szerez majdnem mindig gólt, ez egy BL-visszavágó volt idegenben (akkor már zárt kapus volt).
Vitebsk-D. Brest 1
5.0 volt, de a vendégcsapat is gyenge volt, és a vége felé elkezdett kicsit nyomni a hazai csapat.
Néhányszor viszonylag közel jártam nagyobb winekhez, pl. 2-0 volt, és 3-0 kellett volna, de 2-1 lett.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum május 01, 2020, 15:58:27
A hónap kb. 20%.
Blue Whale-Bear tajwani női foci
Nagy favorit volt a hazai csapat, a vendégről nem tudtam semmit, talán újonc is volt. Korán megszerezte a vendég a vezetést a "bálnák" ellen, de utána nagyon hatékonyan hagyta ki a helyzeteit mindkét gárda. Félidőben durván 2.00 volt a 2.5 gól alatt oddsza, ami nagyon +EV-s volt, de nem tettem rá sokat sajnos, ami hiba volt, nem az egyetlen ebben az időszakban. Nem is esett több gól. Most, hogy nincsenek top meccsek, mégis sokkal jobban sikerült a hónap.

Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum május 30, 2020, 14:01:14
Nemsokára Hertha-Augsburg. Országos 1-es (kb. 1.9), DNB (1.4), a hendikep is meglehet (3.3). A Hertha óriási formában van. Két nagy győzelem (köztük egy városi derbi), majd a Lipcse elleni meccsen is vezetést szereztek, és végül ugyan iksz lett, nyerhettek volna. Az Augsburg sem olyan erős talán, mint amilyen lehetne.  :ok: (2-0)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 18, 2020, 20:26:26
Düsseldorf-Augsburg 2 (4.00) 2/2 (6.00)
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de magas oddszok. A Düsseldorf menekül a Bréma elől, de az Augsburg sincs olyan messze tőlük. A hazai pálya közönség nélkül nem számít. Bármi lehetséges, tegnap a Dortmund kapott ki a Mainztól.  :noway: (1-1)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 23, 2020, 10:30:12
Barcelona-Bilbao X/1 és 1/1. (3.75 és 1.95)
A Barcának létfontosságú a győzelem, ha itt nem nyernek, lemondhatnak a bajnokságról. A Bilbao defenzív csapat, nem fog nyerni, valószínűleg 0-0 lesz félidőben, ha még nem vezet a Barca. Egyéb variáció kevésbé valószínű. (Még az X/X, 0-0-al.)  :ok: (1-0 (0-0))
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 26, 2020, 09:09:31
Aston Villa-Wolverhampton 1, 1/1 (5.0, 10.0)
A Villának létfontosságú lesz a 3 pont a kiesés elkerüléséért, bár még van 7 forduló hátra, és elvileg sokkal gyengébb csapat. A sérültekről, hírekről nem tudok semmit. Harmadmagával ugyanannyi ponttal áll a tabella végén, és még egy csapat van egy pontra, közülük ketten búcsúznak majd. A Wolves reálisan inkább csak az EL-helyeket érheti el, és jól is áll ilyen téren. Két kiesőjelöltet megvert legutóbb. A Villa szoros meccseket játszott. Ha motiváltabbak lesznek, könnyen nyerhetnek, vezethetnek már a félidőben.
Ha a Cityt kizárják, az 5. hely is BL-t érhet, de a MU erre is esélyesebbnek tűnik, mint a Wolves, bár utóbbi sem esélytelen. (Majdnem, 0-1  :noway:)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 28, 2020, 08:45:27
Chelsea-Manchester City 1, 1/1
Vártam a City újabb botlását a BL-helyekre hajtó Chelsea otthonában. A City-védelem megint alkotott.
Tizenegyesekről lemaradtam párszor, volt, hogy nem az első, hanem a következő gól volt pont abból, volt pár hasonló.

A La Liga győztese a Real Madrid lesz. 1.35-1.4
A Barca hamar botlott, tegnap Vigóban. A Real így akár 2 pontot is veszíthet a hátralévő meccseken úgy, hogy a Barca, nehezebb sorsolással minden pontot megszerez. A Barca most rosszabb állapotban van megint, a Real ellenkezőleg, és nagyon küzdeni fog, hogy megszerezzen minden pontot. Lélektani előnyben vannak. A defenzív Getafe verhető lesz, a Villarreal is, egyedül az idegenbeli Bilbao-meccs lesz kérdéses. A Barca fogadja még az Atleticót, a városi rivális Espanyolt, megy az ultradefenzív Valladolidhoz és a már egészen jó pozíciót elfoglaló Villarrealhoz, ráadásul mindez egymás után kerül megtörténésre. Az oddsz alapján 71-72%-ot adnak a Real sikerére. Ez azonban a körülmények ismeretében minimum 90-92, talán 95%, ami jó 25-30%-os +EV, ha jól számolom.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 04, 2020, 10:57:10
Celta-Betis 1 (2.1), 1/1 (3.5)  :noway:
A Celta jó formába lendült, a kiesés ellen küzd, a Betis rossz formában, nem érhet el semmit.
Granada-Valencia 1 (2.8 ), 1/1 (4.5)  :noway:
A Valencia válságba került, több vereség, kirúgták az edzőt. A Granadának már ugyanannyi pontja van.
Villarreal-Barca 1 (4.5), X (4.0)  :noway:
A Barca háza táján komoly gondok vannak, már Messi eligazolásáról is cikkeztek, a bajnokság valószínűleg elúszott, nem jönnek a győzelmek, a Villarreal viszont pazar formába lendült, még a BL-helyekre is van esélye, bár a nehéz sorsolása miatt kevés.

Ki lesz a PL gólkirálya? Szoros a verseny. Salah, Auba, Ings és Vardy a nagyobb esélyesek, de 1-2 gólra vannak egymástól, nüanszok fognak dönteni. A bajnokság elején elhúzott Vardy, de az utóbbi időben ő is, csapata is nagyon visszaesett. Jelenleg
Auba 19
Vardy 19
Ings 18
Salah 17
Auba és Ings duplázott legutóbb, ha jól emlékszem. Kérdéses, mi van Obamával, eligazol-e, vagy hosszabbít. Salah csapata már bajnok, lehet, hogy ki fog engedni, rotál, és amúgy is sokkal több játékos szerez gólt rajta kívül a csapatában. Ingst feldobhatja, hogy gólkirály lehet, és ráhajthat. Még 6 forduló van hátra, 4-5 gólt lőhetnek még szerintem reálisan, maximum. Átlagosan kb. Auba 4.6, Vardy 3.8, Ings 4.8, Salah 4.3-at becslésem szerint. Kerekítve Ings és Auba is 5-öt, azaz Auba megelőzheti Ingst, míg a többiek kevésbé esélyesek. Jelenleg az oddszok: Auba 3.1, Vardy 3.9, Ings 6.2, Salah 5.1. Azaz Aubában lehet érték, ill. Ingsben. Leegyszerűsítve Auba 50%, Ings 30%, Salah és Vardy 10% szerintem. De itt bármelyik pillanatban változhat a helyzet.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 06, 2020, 15:23:15
Ez nem jött be, Vardy egyből duplázott, míg a többiek nem lőttek gólt...
Bilbao-Real Madrid 1. gól tizenegyesből 15.0-17.0
Sokáig 0-0 volt, a Realnak fontos volt a győzelem a bajnoki cím miatt, és kezdett nyomást gyakorolni a 2. félidőben, de a Bilbaónak is akadtak helyzetei a meccsen. A Bilbao defenzív csapat, a Real mindent megtett a 3 pontért, akár egy tizit is megpróbálhatott kierőszakolni, manapság több tizi született ezeken a Real- és Barca-meccseken, a bírók keze is könnyebben eljárhatott. Végül egy tizenegyesgól is döntött, valószínűleg eldöntve a bajnokságot.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 12, 2020, 09:31:39
Bajnokok Ligája
Bayern nyeri a BL-t 4.33.
Atletico Madrid nyeri a BL-t 9.00, döntőbe jut 3.25. Az Atletico ága viszonylag könnyű a döntőig, bár most, hogy egy meccs dönt, megnőtt a variancia. Ma talán a legjobb formában lévő csapat a Bayern mellett. Portugáliában lesznek a meccsek, ami jó nekik. Szerintem 16-20% esélyük lehet.
Watford-Newcastle köv. gól büntető 21.0
A kiesés ellen menekülő Watford büntetőből egyenlített, még sok volt hátra. Itt látszott, hogy folyamatosan támadni fog, és összejöhet még egy büntető. Lehet, hogy nem volt benne érték, de nyert.
Real Madrid-Alaves köv. gól büntető
A Real több büntetőt kapott mostanában, megnyomta a mérkőzés elejét gyors támadásokkal, amiben szintén benne lehetett egy büntető. Egy buktatásból össze is jött, ezúttal nem Ramos rúgta be.
Sociedad-Granada 2 19.0
A Sociedad mostanában gyengébben teljesít, a Granada vezetett is 2-0-ra. A Sociedad egyenlített a 83. percben. Még 10 perc volt hátra, a Granada még sebességet válthatott, de a Sociedad is belőhette a győztes gólt. A Granadának sikerült.
Sheffield-Chelsea
A Sheffield nagyon jól játszott, a kékeknek helyzetük sem akadt, a félidő 2-0 volt. (Ami benne volt 1-0 után, ahogy később a 3-0 is a végén.) Biztosnak tűnt, hogy a Chelsea jó, ha egy gólt lő majd, de lehet, hogy egyet sem. Sajnos kisebb téttel tettem meg. (3-0 lett).
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 13, 2020, 08:39:28
Espanyol-Eibar
Ahogy a meccs közeledett, átgondoltam a helyzetet. Az Espanyol egész évben gyengén teljesített, és már kiesett. Noha a Barca ellen összekapta magát, ezen a meccsen még demoralizáltabb lehetett, míg az Eibar épp az ellenkezője, hisz a kiesés ellen küzdött. A mérkőzés elején voltak Eibar-helyzetek, látszott, hogy nyerni akarnak. Egy defenzív, reményvesztett Espanyol ellen a motivált, technikás Eibar-játékosok kiharcolhattak egy tizit, és a gól is érett az első félidőre. Jött is a tizi, az Eibar 2-0-ra nyert.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 15, 2020, 20:02:24
C. Ronaldo olasz gólkirály. 1.83.
Majdnem ledolgozta hatalmas hátrányát Immobilével szemben (28-29). Motiválhatja, őt ismerve, a gólkirályi cím, a csapat és a tizenegyesek is segíthetik. Ha így haladunk tovább.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 18, 2020, 23:43:27
Elkaptam néhány tizit, a változatosság kedvéért egy Real-meccsen is, a Villarreal ellen, melyen bajnok lett a királyi gárda.
Norwich-Burnley
Sejthető volt, hogy a régóta kiesett Norwich motiválatlan lesz, plusz jött két piros lap az első félidőben. Ekkor még mindig 1.3 volt a vendéggyőzelem.
Barcelona-Osasuna 2
Kb. másfél év és 40 mérkőzés után kikapott otthon a Barca. Kezdettől kedvetlennek tűnt a csapat, a félidőben vesztésre állt, és úgy is kikapott az egyenlítés után, hogy emberelőnybe került.
Arsenal-Man. City FA-kupa
Vezetett az Arsenal, és a továbbjutására 3.00-as oddsot adott egy iroda, de szerintem 50% esély már volt rá. Sajnos csak kevéssel tettem meg. 2-0-ra nyert.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 19, 2020, 12:49:23
Az utolsó fordulókban meglepetésekre lehet számítani. A kiesés ellen küzdők győzelmeire és a legjobbak vereségeire.
Watford-Man. City 1 (8.50), 1/1 (17.0)
A Watford a kiesés ellen küzd, a City legutóbb az FA-kupából is kiesett.
Brighton-Newcastle 2 (4.33), 2/2 (8.00)
A Brighton is a kiesés ellen küzd, azonban a Newcastle ellen nem lesz könnyű dolga.
Tottenham-Leicester 2 (3.2), 2/2 (5.5)
A Leicester számára is létfontosságú a 3 pont megszerzése a BL-helyekért. Az utolsó mérkőzése még ennél is nehezebb lesz.
Alaves-Barcelona 1/X
A Barca lélektanilag mélyponton van, most nagyon sebezhető. A bajnokságot elvesztette, ahogy a hazai veretlenségét is.
Levante-Getafe 1 (4.75), 1/1 (7.5)
A Getafe számára ugyan fontos az EL-helyek végett, de nem annyira, mintha a BL-ről lenne szó, rossz formában van, a Levante legutóbb nagy meglepetésre legyőzte a kiesés ellen küzdő Celtát.

Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: grof19 Dátum július 19, 2020, 12:59:20
Idézetet írta: sportbettorpro Dátum július 19, 2020, 12:49:23
Az utolsó fordulókban meglepetésekre lehet számítani. A kiesés ellen küzdők győzelmeire és a legjobbak vereségeire.
Watford-Man. City 1 (8.50), 1/1 (17.0)
A Watford a kiesés ellen küzd, a City legutóbb az FA-kupából is kiesett.
Brighton-Newcastle 2 (4.33), 2/2 (8.00)
A Brighton is a kiesés ellen küzd, azonban a Newcastle ellen nem lesz könnyű dolga.
Tottenham-Leicester 2 (3.2), 2/2 (5.5)
A Leicester számára is létfontosságú a 3 pont megszerzése a BL-helyekért. Az utolsó mérkőzése még ennél is nehezebb lesz.
Alaves-Barcelona 1/X
A Barca lélektanilag mélyponton van, most nagyon sebezhető. A bajnokságot elvesztette, ahogy a hazai veretlenségét is.
Levante-Getafe 1 (4.75), 1/1 (7.5)
A Getafe számára ugyan fontos az EL-helyek végett, de nem annyira, mintha a BL-ről lenne szó, rossz formában van, a Levante legutóbb nagy meglepetésre legyőzte a kiesés ellen küzdő Celtát.

Nagyon jó elképzelés. A mérkőzésekből akár több is jó lehet de az sincs kizárva,hogy mind jó lesz. Csemegézek bellőle.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 23, 2020, 17:25:24
Na jó, ez nem jött be, csak a Levante nyert, hatalmas szerencsével.
Messi gólkirályi címe lejött. CR azóta utolérte Immobilét. Megfontolandó még mindig 1.66-ért. Bár a szabályokat nem ismerem, azt hiszem, holtverseny esetén mindketten gólkirályok, és megoszlik a nyeremény valamiképpen.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum augusztus 04, 2020, 09:31:03
Az előző hónapok: kb. -10%, -12%, +20%.
Udinese-Juventus
A Juventus már bajnok volt, így a motiváció miatt könnyen kikaphatott, fordított is a fekete-fehér gárda a 2. félidőben, a Juve nem játszott jól.
Lazio-Cagliari 1. félidő 2
A Lazio mindent kihagyott az első félidőben, és ahogy lenni szokott ilyenkor, a vendégek szereztek vezetést a 45. percben.
Juventus-Sampdoria tizi
2-0-ra vezettek a zebrák, de CR még a gólkirályi címért volt versenyben, de sajnos kihagyta a tizenegyest.
Leicester-Man. U. tizi
Sokáig 0-0-ra állt ez a BL-helyek szempontjából sorsdöntő mérkőzés, nagy volt a tét, úgy emlékeztem, a MU több tizit rúgott idén, ezért tippeltem arra, hogy tizenegyes jön.
Roma-Fiorentina
Itt két tizenegyest is eltaláltam. A csapatok alapján nehéz meccsre számítottam, bár nem néztem a meccset.
Arsenal-Chelsea FA-kupa döntő 1
4.00-es oddsza volt az Arsenal egyenlítése után. Úgy nézett ki, lesz még gól, pörgős meccs volt, az Arsenalnak nagyon fontos volt a nemzetközi kupaindulás miatt is, a 4.00-es oddsz nagyon kedvezőnek tűnt. Hamar jött a kiállítás a kékeknél, és nyertek az ágyúsok.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum augusztus 07, 2020, 12:24:59
Ezekben látok értéket:
Juve továbbjut 1.83+
Óriási blama lenne a zebrák számára, ha nem így történne még az első meccs után is.
Barca továbbjut 1.36+
Az idegenben rúgott gól nagyon kedvező Messiék számára, még ha ott akkor talán vereséget érdemeltek volna. Bár nem lesznek nézők, ami nagy előnyt vesz el tőlük, a Napolit illene kiejteniük.
Real továbbjut 6.00
Ennél több esélyük van szerintem, a Real most nagyon összeállt, lélektan, az esélytelenség nyugalma, biztos védelem, a bajnoki cím adta magabiztosság.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum augusztus 10, 2020, 20:23:56
Inter-Leverkusen 1 (2.1), 1/1 (3.4), tj (1.7).
Elég simának érzem. Az Inter most jóval erősebb.  :ok: (2-1(2-1))
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum augusztus 11, 2020, 09:29:33
Sevilla-Wolves 1 2.2 1/1 kb. 3.75.  :ok: (1-0 (0-0), a TJ-t nem írtam 1.6-ért, bár az nagyon jó oddsz volt.)
Ez is simának ígérkezik.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum augusztus 12, 2020, 23:12:29
Bayern (1.53) és Atletico (1.66) továbbjut. Főleg utóbbi. Elég egyértelmű párharcok. Alig tudom elképzelni, hogy kiessenek az oddszokhoz képest. A Bayernt 75-80%-ra saccolnám 65 helyett, az Atleticót szintén 60 helyett. De lehet, hogy rosszul gondolom.  (Az Atletico épphogy kikapott, a Bayern történelmi, 8-2-es győzelmet aratott.)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum augusztus 15, 2020, 15:50:25
Lipcse-PSG és várhatóan Bayern-City elődöntők.
Lipcse továbbjut 2.75. Nagyon jól játszottak az Atletico ellen, körülbelül 50-50% ez a párharc. A Lipcse BL-győzelme kb. 12.0, amiben lehet érték.
A Bayern-döntőzés oddsa már most 1.8, sokkal esélyesebb lesz a Citynél a történelmi győzelem után. Régóta nem kaptak ki, a City sok vereséget gyűjtött a szezonban, és a védelme képes nagy hibákat elkövetni. Szerintem min. 75% az esélye a Bayernnek. A Bayern óriási formában van, mióta új edző jött, a Barca-meccs pedig óriási lendületet adhat a csapatnak. Lehet, hogy nagyon elfogult vagyok, mert utálom a Cityt...
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum augusztus 29, 2020, 14:16:34
Az angol szuperkupán ma könnyen meglepetés lehet. Nem fontos kupa, a szezon legelején vagyunk, az Arsenal motiváltabb lehet a győzelemre mint gyengébb és éhesebb csapat, amely sokat fejlődött az elmúlt évben, és végül megnyerte az FA-kupát is nem akármilyen csapatokat legyőzve. A csapatok mai formáit, motiváltságát nem ismerjük pontosan, ezért ha az Arsenal ma jobb lesz, már félidőben vezethet (ht ft 8.00). Mindkét csapat szerez gólt valószínűleg, összesen legalább 3-at.

Bernal megnyeri a Tourt. 3.75
Bernal nagyon fiatal még 22-23 éves, Roglic viszont 31, én a nevét sem hallottam sokszor eddig. Más nagyobb esélyes nem nagyon van idén, talán még a francia Pinot-t említeném. Viszont sok a bizonytalanság a versenyzők formáját illetően, és ha jól tudom, bukott a két nagy esélyes nemrég. Azonban laikusként a tavalyi győzelem után a fiatal Bernal szerintem ennél sokkal nagyobb esélyes. Ha jó formában van, és nem történik pl. bukás, akkor simán behúzhatja.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 06, 2020, 16:56:40
US Open
Sakkari 2.6 Kerber 2.6 Pironkova 1.9 Muchova 3.00 tj

Az Opent szerintem az alábbiak nyerhetik: Osaka, Kenin, Brady, Sakkari, Pironkova (utóbbi 41.0).

A Premier League-et a Livepool nyeri most épp 3.6. Hatalmas +EV. Bár wishful thinking is részemről mint Pool-fan. Pár hónapja még sokkal alacsonyabb volt az odds. A City elvileg egy jó csapat sok-sok éve, azonban a sorozatos bukásokat nem tudom a véletlen számlájára írni. Idén kiestek a kupából az Arsenal ellen, a bajnokságban 18 pontos hátrányt gyűjtöttek össze 9 (!) vereséggel, a BL-negyeddöntőben megint kiestek egy 1-3-as meccsen óriási meglepetésre a Lyonnal szemben. Csodálom, hogy nem rúgták ki Guardiolát. A BL-sikerek évek óta váratnak magukra, minden évben történik valami, ami ismerős lehet (lsd Barcelona). Innen szerintem már nem lesz sikeresebb a City. A Liverpool gyengélkedett tavasszal, de szerintem idén is motivált lesz, egy bajnoki és egy BL-cím még nem tette őket jóllakottá 30 év után, legalábbis remélem. Egyébként a MU-t is utol kell érniük bajnoki címekben. A csapat évek óta stabil és egyre jobb Klopp keze alatt, mint csapat erősek, nem egy-két sztár miatt. A két óriáson kívül másnak szerintem vajmi kevés lesz az esélye, évek óta válságban van a MU, az Arsenal, a Chelsea. Bár mind sokat fejlődtek az utóbbi időben, a Chelsea pedig nagyon jól igazolt, még túl nagy falat nekik a bajnokság megnyerése. A Liverpool a legesélyesebb szerintem, kb. 55-60%, a City 30-35%, a maradék 5-10%. Ha Messit sikerült volna leigazolni a világoskékeknek, még jobb oddsza lehetne a Liverpoolnak, szerintem Messi nem feltétlenül erősítene a csapat egységén.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 24, 2020, 10:54:30
Bayern-Sevilla szuperkupa-döntő Bayern 0-ra nyer 3.00
Ezt találtam. Az, hogy nyer, nem kérdés, 80% minimum. Bár a BL-döntőben is mindenki azt hitte a Barcelona történelmi megsemmisítése (mely után Messi távozni akart a klubtól) után, hogy sima lesz, de csak 1-0 lett a meccs végén lőtt góllal. A Sevilla is jó csapat, és jó a védelme is, de a Bayern más szint most. Rögtön 8-0-ra nyerték az első bajnokit. Csak szuperkupa, de azért jól jönne nekik a tökéletes évhez, nem akarnak veszíteni. Csak az a kérdés tehát, hogy gólt lő-e a Sevilla. Lehet, hogy igen, a Bayernnek lőhetnek egyet azért, de az is lehet, hogy a sok bekapott gól mellett nem lesz erre módjuk. Sok minden bejöhet itt, hendi, HT/FT... :noway:

Liverpool-Arsenal X 5.00
Elég magas oddsz egy ikszhez, és most egyelőre kiegyenlítettebbek az erőviszonyok, az Arsenal is jó csapat, nem lesznek nézők, és a Pool formája sem a régi még. Mindketten lőhetnek gólt, gólokat. Erre a rangadóra az Arsenal-játékosok is felszívják majd magukat.  :noway:
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 27, 2020, 20:14:22
Korábbiak:
Man. City-Lyon BL
Már nem emlékszem, de a végén nyert a Lyon. Én sem számítottam rá. Azonban miután vezetett a félidőben, már benne volt a levegőben az egyenlítés után is.
Liverpool-Arsenal szuperkupa-döntő
Majdnem nyert az Arsenal, vezetett, ám a Pool lőtte a 2. gólt. (Hosszabbítás, tizenegyesek, stb. (Arsenal nyerte a kupát))
Fradi-Celtic
Sejtettem, hogy továbbjuthat a Fradi. A Celtic már nem a régi azért, a fizikumra épülő futballal szemben pedig a Fradi eredményes lehetett, ahogy korábban a svéd bajnokot is simán verte. Minden bejött a meccsen, de nyertünk (2-1). Nagy underdog volt a Fradi.
Fradi-Dinamo Zagreb
Tudtam, hogy ez lesz a végállomás a Fradinak. A Zágráb sokkal erősebb csapat, tavaly is simán nyert. Azonban most nem így történt, megmagyarázhatatlan módon gyengén játszott, és nyert a Fradi.
Fradi-Molde
Az utolsó kör a BL előtt, a legkönnyebb ellenfél a 3 közül, tudtam, hogy meglesz (kb. 1.9 tj). 2-0-ra vezettünk idegenben, végül 3-3 lett sajnos. A visszavágó jövő héten lesz, nyerni kell.
Man. City-Leicester 2 (1-0-nál, 30.0)
Nem nagyon néztem sajnos a meccset, pedig jó lehetett. Vezetett a City, azonban ez még így is brutálisan nagy oddsznak tűnt az első félidő közepén. A City sokszor botlott már tavaly is, elég lett volna egy kiállítás, a Leicester pedig igen erős csapat. Még messze volt a vége. Az egyik irodánál végül csak 17 dollárt tudtam feltenni 30 helyett, amikor minden elszürkült (tizenegyes a Leicesternek). Végül 2-5 lett, három tizenegyes is volt, sajnos mindháromról lemaradtam, ami hatalmas hiba volt.
Pogacar nyeri a pöttyös trikót (kb. 4.00) és az összetettet a Touron
Ez sokkal inkább Pogacar érdeme volt, nagy meglepetésre ronggyá verte a mezőnyt az utolsó időfutamon, és 22 évesen megnyerte a Tourt. Az időfutam vége egy 6 kilométeres hegy volt, ahol még lehetett hegyi pontokat szerezni, és mindössze 2-re volt Carapaztól. Várható volt, hogy nagyon menni fog, és ha valaki nem elég jó a hegyen és az időfutamon, az hiába tartalékol rá.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: hillandkimi Dátum szeptember 27, 2020, 20:20:21
Grat Mester :)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: grof19 Dátum szeptember 27, 2020, 20:26:43
Idézetet írta: sportbettorpro Dátum szeptember 27, 2020, 20:14:22
Korábbiak:
Man. City-Lyon BL
Már nem emlékszem, de a végén nyert a Lyon. Én sem számítottam rá. Azonban miután vezetett a félidőben, már benne volt a levegőben az egyenlítés után is.
Liverpool-Arsenal szuperkupa-döntő
Majdnem nyert az Arsenal, vezetett, ám a Pool lőtte a 2. gólt. (Hosszabbítás, tizenegyesek, stb. (Arsenal nyerte a kupát))
Fradi-Celtic
Sejtettem, hogy továbbjuthat a Fradi. A Celtic már nem a régi azért, a fizikumra épülő futballal szemben pedig a Fradi eredményes lehetett, ahogy korábban a svéd bajnokot is simán verte. Minden bejött a meccsen, de nyertünk (2-1). Nagy underdog volt a Fradi.
Fradi-Dinamo Zagreb
Tudtam, hogy ez lesz a végállomás a Fradinak. A Zágráb sokkal erősebb csapat, tavaly is simán nyert. Azonban most nem így történt, megmagyarázhatatlan módon gyengén játszott, és nyert a Fradi.
Fradi-Molde
Az utolsó kör a BL előtt, a legkönnyebb ellenfél a 3 közül, tudtam, hogy meglesz (kb. 1.9 tj). 2-0-ra vezettünk idegenben, végül 3-3 lett sajnos. A visszavágó jövő héten lesz, nyerni kell.
Man. City-Leicester 2 (1-0-nál, 30.0)
Nem nagyon néztem sajnos a meccset, pedig jó lehetett. Vezetett a City, azonban ez még így is brutálisan nagy oddsznak tűnt az első félidő közepén. A City sokszor botlott már tavaly is, elég lett volna egy kiállítás, a Leicester pedig igen erős csapat. Még messze volt a vége. Az egyik irodánál végül csak 17 dollárt tudtam feltenni 30 helyett, amikor minden elszürkült (tizenegyes a Leicesternek). Végül 2-5 lett, három tizenegyes is volt, sajnos mindháromról lemaradtam, ami hatalmas hiba volt.
Pogacar nyeri a pöttyös trikót (kb. 4.00) és az összetettet a Touron
Ez sokkal inkább Pogacar érdeme volt, nagy meglepetésre ronggyá verte a mezőnyt az utolsó időfutamon, és 22 évesen megnyerte a Tourt. Az időfutam vége egy 6 kilométeres hegy volt, ahol még lehetett hegyi pontokat szerezni, és mindössze 2-re volt Carapaztól. Várható volt, hogy nagyon menni fog, és ha valaki nem elég jó a hegyen és az időfutamon, az hiába tartalékol rá.

Gratulálok ez egy csodás tipp volt! :)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sunik29 Dátum szeptember 27, 2020, 21:58:02
Nagyon szep !! :great: Grat. ! Most gondolom a Fradival duplazni akarsz.  :beerchug:
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 28, 2020, 11:07:33
Idézetet írta: sunik29 Dátum szeptember 27, 2020, 21:58:02
Nagyon szep !! :great: Grat. ! Most gondolom a Fradival duplazni akarsz.  :beerchug:

Jó lenne ezt megduplázni. :)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 04, 2020, 09:25:44
Sajnos az elmúlt hónapok: 0% és -3%.

A Man. United nem jut ttovább a BL-csoportjából 3.40.
A vörösök tavaly még a BL-be sem jutottak be, most is csak a jó hajrával. Bár a bajnokság végén jól játszottak, most gyengén kezdték a szezont. De ami ennél is fontosabb, egy csoportban lesznek a PSG-vel és a szintén nagyon erős Lipcsével, egy BL-döntőssel és -elődöntőssel. A Lipcse védelme jó, megbízható és rengeteg gólt lő, még ha el is ment Werner (és jött Olmo). A PSG egyértelműen erősebb a Unitednél, ők nem fognak kiesni, de a Lipcse is valamivel erősebb most a vörösöknél, és a manchesteri közönség sem fogja segíteni a hazaiakat az Old Traffordon. A PSG kiesésére 3.75-ös, a Lipcséjére 1.72-es szorzót adnak. Szerintem kb. 50%, hogy kiesik a MU.

A M'gladbach sem jut tovább. 1.5.
A bajnoki 4. helyet épphogy megszerző Gladbach egy csoportban van egy egész pofás kis csapattal, amelynek a neve jól csenghet sok a futballt nem szerető ember számára is. Eddig 13-szor nyerte meg ezt a sorozatot, az egyetlen, amely a BL bevezetése óta megvédte címét (mindjárt 2-szer), itt játszott Puskás, Di Stefano, Raul, a két Ronaldo, spanyol bajnoki rekorder, ez pedig nem más, mint a Real Madrid. Egy másik probléma, hogy a csoport másik tagja az első BEK-győztes olasz csapat, amelyhez köthető a catenaccio, 18-szoros olasz bajnok, 3-szoros BEK-győztes,  ez pedig az Inter, amely az utóbbi évben erősödött Contéval, 2. lett a bajnokságban és EL-döntőt játszott.

Barca megnyeri a csoportját (1.90).

Korábbiak:
Volt egy meccs, már nem emlékszem kik között, vezetett az underdog, 25. perc kb., félidő X 3.5 körül volt, nem tettem rá sokat sajnos.
Barca-Villarreal félidő 4-0
Gyorsan belőttek 2-t a katalánok, várható volt, hogy motiváltak lesznek, bizonyítani akarnak az ismert események után, a Villarreal nem jelentett komoly veszélyt a kapujukra.
Celta-Barca és Leeds-Man. City
30-as szorzó volt a kisebb csapatokra 0-1-nél, a Barcából kiállítottak valakit, ám a Barca nem esett össze, épp ellenkezőleg, a City viszont majdnem kikapott.
Kvitova-Fernandez
Fernandezt nagy tehetségnek tartják, csak 18 éves, kanadai (ecuadori-filippínó ősökkel). Az első szettben sokkal jobb volt, 5-1-re vezetett. Szettlabdája is volt talán, Kvitova breakelt. Azt vártam, hogy nehezen kiszámítható a fiatal kanadai játékereje és az erőviszonyok, az első szettben ez még bizonytalan lesz, de aki megnyeri az elsőt, az a másodikat is meg fogja. Úgyhogy 2-0-ra tettem mindkettejükre. Kvitova elkezdett javulni, már jobban játszott, és ő oktatta a kanadait. 7-5, 6-3-ra valóban nyert.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 17, 2020, 11:38:56
City-Arsenal X kb. 5.0  :noway: (1-0)
Newcastle-MU X 4.2  :noway: (sokáig 1-1)
Hoffenheim-Dortmund X 4.5  :noway: (0-1)
Sheffield-Fulham 2 3.8 2/2 7.0  :noway: (a 85. percben lett 1-1)
Inter-Milan 2.5 g felett 1.7  :ok:
Schalke-Union 2 2.5 2/2 4.3 hendi 5.00  :noway: (1-1)

Az Inter-Milan egyik legismertebb gólja a Királytól:
https://www.youtube.com/watch?v=zz6EUZm8JFU
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 19, 2020, 23:09:49
Innen inkább az erősebb tippeket írom és játszom meg.
Bulgária-Magyarország
Tudtam, hogy 3-0-ra is nyerhetünk, nemigen kapunk gólt, és jobbak vagyunk. Sajnos a végén szépítettek 3-1-re.
Sevilla-Barca
A Sevilla korán vezetést szerzett, ezért a félidő döntetlen kb. 3.5-ért várható volt, a Sevilla nagyon jól védekezik, ezért inkább csak egy Barca-gólt vártam, de a katalánok akkor nagyon jó formában voltak. 1-1 lett a félidő.
Inter-Milan
Igen magas odds volt a vendégek győzelmére (3.75), noha ezen a derbin, Ibrahimovic-csal volt realitása. Nyertek 2-1-re, már félidőben vezettek.
Tottenham-WHU
Számítottam a több gólos Spurs-vezetésre félidőben, a Spurs olykor nagyon gólerős, a WHU-t pedig túlhájpolták. 3-0 is lett, sajnos felvettem, de nem esett már gól a félidőben. A 3-3-as feltámadásról lemaradtam.

Barcelona-Real Madrid
Az elmúlt évek hagyományait követve, tekintetbe véve a hatalmas tétet, a nézők hiányát és mindkét csapat rossz formáját, megint lehet érték a döntetlenben. (3.6)  :noway:
Inter-Gladbach 2.5 gól felett 1.7  :ok:
Barca-Fradi 3.5 feletti lapok 1.83  :ok:
Az Inter, a PSG, a Real, a Barca, a Spurs vagy az Arsenal is gólokkal vezethet a következő mérkőzése félidejében (BL vagy bajnokság), de ez nem erős tipp. (Közülük ketten pontosan 2-0-ra vezettek, ahogy megtippeltem. :ok:)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 21, 2020, 20:36:55
Ostapenko-Martic
Szerencsés mérkőzés volt csak. Martic rögtön breakelt, de a 2. game-ben már éledezett talán Ostya, kb. egyenlő erejűek voltak. Martic erős, de jó játékkal azért verhető, Ostya dinamikus püfölése eredményes lehetett. Nyilván még nem talált magára 0-2-nél, de akár simán nyerhetett még ekkor. Szerencsésen jött, 0-2 után végül simán hozta a mérkőzést.
Anisimova-Mertens hendi -3.5 (1.7)
Ez jó, erős ötletnek tűnt, és nyert.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 23, 2020, 10:29:36
Korábban volt egy tuti: a Fradi nem jut tovább a BL-ben 1.10!!!! Semmi esélye sincs, mondjuk, hogy 1% volt a Barca és a Juve, meg egy harmadik, de nálunk erősebb csapattal szemben (Kijev). Azaz 1 millióra 100 ezret, 100 millióra 10 milliót nyerne egy fogadó. De ez csak elmélet persze, kevés embernek van ennyi pénze.
Chelsea és Sevilla megnyeri a csoportot. Mindkettő 2.25, biztos, hogy egyikük nyeri majd meg. A Krasnodar és a Rennes is ikszelt egymással az első meccsükön. A továbbjutásra sincs sok esélyük, csoportot nyerni meg max. 1-2%. A profit 11%. Persze pontokat veszthetnek a nagycsapatok is, de arra, hogy ne érjen oda egyikük, így sincs sok esély.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 27, 2020, 18:34:56
Messi nem lesz spanyol gólkirály
Messiért 1.80-at adnak, azonban ha egy kicsit előregondolkodunk, akkor fennáll a lehetősége annak, amit se a fogadóirodák, se a fogadók 90%-a még nem sejt, hogy Messi idén már nem lesz gólkirály a La Ligában, és a Barca sem lesz komoly vetélytársa a Realnak, sőt óriási visszaesés következik be a klubnál. Eddig egy tizenegyesgóllal szerénykedik az argentin, noha még könnyen belelendülhet a gólgyártásba. A Barca az első meccsei szuper játéka után megint visszaesett, régi önmagát idézi, most két meccset vesztett, köztük a Clasicót 3-1-re. Messi és a klub között nagyon sérülékeny a viszony, már a nyáron is csak szerződése miatt maradt. Bármikor elmérgesedhet tehát a viszony bizonyos események hatására. Akár már télen eldőlhet a sorsa, és lehet, azután nem lesz sok kedve itt játszani. A Barca játékereje is esett, a támadórészleg sem a régi, és hatalmas anyagi nehézségeket vetítenek előre egyes vélemények a klubnál. A legnagyobb kihívók Fati (15.0), Suarez (9.00) és Benzema (9.00) lehetnek. Más komolyabb gólvágó nemigen van a bajnokságban, bár ha egyikük sem ontja a gólokat, még más is odaérhet (pl. Aspas). Benzema is csak egy gólnál jár, de idén is belelendülhet a góllövésbe, ő a fő gólfelelőse a legnagyobb bajnokesélyesnek. Suarez már 4 gólnál jár, ha nem sérül meg, és újra magára talál, könnyen nyerhet. Fati is 4 góllal áll, azonban ő még csak 17 éves, de van benne potenciál. Én Suarezre tippelnék, de még változhat a helyzet. Érdemes lehet Messi ellen fogadni, ha van ilyen opció.

Lewandowski BL-gólkirály 5.00
A lengyel most éppen 10 gólnál tart 5 bajnoki meccsén, noha a BL-ben még nincs gólja, azonban az ellenfél a defenzív, erős Atletico volt. A kiscsapatokat azonban megszórhatja megint, óriási formában van még mindig, és a csapat is nagyon sokáig juthat idén is, a világ egyik, ha nem a legjobb csapata lévén. Messi és CR szerintem idén már nem lesznek versenyben, de lehetnek más vetélytársak (Haaland, Mbappé, Salah, Mané, etc.).
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 29, 2020, 18:27:43
A Real Madrid továbbjut a BL-ben. 1.6
Nagyon rosszul kezdett, 1 ponttal, de később valószínűleg javulni fog, és csak nem fog kiesni ebből a csoportból.
Vastaggal írom a 10/10-eseket, de már a 8-asokat is erősnek gondolom.
A tizenegyesek megszaporodtak, talán a VAR miatt főleg, pár hónap után észrevették az irodák.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum november 01, 2020, 12:34:11
Man. City (2.45) vagy Liverpool (3.1) nyeri a PL-t.
Szinte biztos, hogy egyikük nyeri. Bár vannak problémák mindkét csapatnál, nagyon kiemelkednek a mezőnyből, a többi csapat teljesítménye sokkal hullámzóbb. Nem is állnak rosszul. A Spurs, a Chelsea, a United, az Aston Villa, az Everton eddig biztatónak tűnik, de nincs sok esélyük. A két nagy az elmúlt 2-3 évben kiemelkedett, 90-100 pontokat szereztek, valószínűleg nem fognak mindketten betlizni, és nem ér oda a dobogó tetejére nagy meglepetésre más csapat. Kb. 70% az oddszok alapján, hogy egyikük nyer, de szerintem 95% még mindig.
(A hónap megint 0% körüli.)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum december 16, 2020, 18:51:19
Barca-PSG utóbbi jut tovább 1.8 11/10
Sokkal esélyesebb a PSG most szerintem. A Barca idén rosszul teljesít, ott a Messi-ügy, ezt nem kell ragozni. A PSG BL-döntős volt, most jobb, és vissza is vághat a 6-1-ért. A Barca pocsék formában és állapotban van, sokszor rosszul is játszik. Messi sem motivált igazán, és ha történik valami, vagy eldől a sorsa, még motiválatlanabb lehet. Fati még sérült, kérdés, visszatér-e. Az egész csapatnál nagy gondok lehetnek még. Nem hiszem, hogy a szezon második felében feltámadnának. Valószínűleg nem lesz közönség, ami a párizsiaknak előnyös. A PSG előrébb lépett tavaly, erős csapattá vált, tele jó játékosokkal, Neymarral, Mbappéval és másokkal. A közvélekedés a reálisnál nagyobb esélyt adhat a nagy nevű Barcának, de csodálkoznék, ha továbbjutnának. Kb. 25-30%-ot adok nekik.

Néhány korábbi:
Volt egy Sabalenka-meccs, valami 0-6 0-4 után támadt fel, onnan lehetett látni, hogy simán nyer.
Barca-Real
Két gólos félidő után még mindig 1.1 volt az 5.5 gól under, látszott, hogy 5 gól sem lesz. (1-3 lett)
Barca-Cadiz
Itt is várható volt, hogy a nagyon összeszedett Cadiz borsot tör a gyengélkedő Barca orra alá, végül nyert is.
Man. City-West Brom
1-0-nál magas volt az iksz szorzója is, noha a City sem az igazi már idén. (lásd a képen) (pre a V volt magas, de az vesztes)
De nagyon sok jó tipp volt. Mostantól inkább csak a 10/10-eket játszom, ezekből is sok akad.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum december 22, 2020, 09:48:19
Sociedad-Atletico 2 (2.3), HT FT 2 (4.00), DNB 2 (1.6) X2 (1.3)
Valami készül. A Soci hullámvölgye bekövetkezett, 5 meccs óta nyeretlenek. Véletlen? Az Atleti legutóbbi 9 meccsét mind megnyerte a Real elleni vereségen kívül, idén kiváló, bajnokesélyes. Legutóbb Costa is visszatérhetett már. Ha vezetnek félidőben, könnyen megtarthatják az előnyt (ill. növelhetik) még a Socival szemben is (4.00). Kizárt, hogy a szocik nyerjenek. :ok:
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum december 26, 2020, 10:39:33
Arsenal-Chelsea DNB 2 1.5
Az Arsenal nagyon rossz formában van, inog Arteta padja, 5-6 bajnoki óta nem nyertek. A Chelsea is kikapott mostanában ugyan 2-szer, de sokkal jobb állapotban van. Ugyan londoni derbi, kiszámíthatatlanabb, az Arsenalnak nincs sok esélye. Szerintem csak kb. 15% a DNB 1.  :noway:
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 06, 2021, 13:13:04
Előző hónapok -9,0,+8%.
Southampton-Liverpool DNB 1 1-0-nál 2.4
Nagyon jó oddsnak tűnt. A Pool a legutóbbi két meccsén ikszelt, egy 0-0 és egy 1-1 gyenge csapatok ellen. A Soton idén elég jól játszik, nagyon defenzív és jól kontrázik. Utóbbi két meccsén egy gól sem született... Szerintem sokan a Poolt így is esélyesnek hitték, de nem így volt. 2.4 helyett sokkal alacsonyabbnak kellett volna lennie az oddsnak, kb. 1.4-1.5-nek. Továbbá kevés gólra számítottam az előző meccseik után. 1-0 maradt.
Mára néhány tipp:
Bilbao-Barca a line 2.5, valószínűleg kevés gól esik majd, a Barca most gyenge elöl, nem jönnek a gólok, a Bilbao pontokra éhes, nagyon defenzív. A MU-Cityn talán a 2.5 over jön majd. Milan-Juve DNB 1. (nagy bukta :noway:)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 23, 2021, 17:17:24
Liverpool-Burnley 0-1 48.0
A végén kivettem korábban, így 40.0 körül volt ténylegesen. Szép nagy szorzó volt, napokkal előtte bedobtam a barátaimnak. Nagy ünneplés volt, mindenki gratulált. A kép róla sajnos már nincs meg... De csináltam másikat, lásd lent. (Csak vékony.) A Pool nagyon rossz időszakot élt át, nem lőtt gólt 2-3 meccs óta, komoly gondok adódtak a gólszerzéssel. A Burnley defenzív antifocit játszik, tehát kevés gólra számítottam, és arra, hogy ha kihúzza 0-0-lal, akár be is találhat egyszer. Pontosan így is lett, egy tizenegyesgólt szerzett a 80. perc körül. Én inkább 30.0, max. 35.0-ös oddst adtam volna neki.
Gladbach-Dortmund
2-2-es félidőnél gondoltam, hogy könnyen lehet 4-2 (17.0) főleg a Gladbach javára, amely egyenlített és amúgy is ma esélyesebbnek tartottam a Bayern-verés, a sok idei Dortmund-vereség után. Gondoltam, ha betalálnak, még kontrából lőhetnek egyet. Ill. a DNB is 3.00 körül volt ekkor. Sajnos nagyon korán betaláltak, így lemaradtam róla.
Soton-Arsenal
Kevés gólra számítottam, tudtam, hogy 1-0 lesz, vagy 2-0, esetleg 0-2 vagy hasonló, attól függ, hogy állnak a csapatok az FA-kupához. 1-0 lett.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 23, 2021, 22:39:02
MU-Liverpool Mu tj 1.90
Nagyon nagy hullámvölgyben van a Pool, a kupa pedig ebben a helyzetben és amúgy sem fogja annyira érdekelni szerintem, talán nem is a legjobbjaival áll ki. Hatalmas +EV.  :ok:
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 20, 2021, 17:42:23
Djokovic AO-win 1.9 (volt). :ok:
A szakértők, bukik megint nem látják a fától az erdőt. Djokovic sokkal esélyesebb (lehet, hogy tévedek, holnap kiderül). Medvedev jó formában van, de veszíteni fog. Egy párhuzammal: Messi minden szezonban jobb, mint a legjobb Iniesta, De Bruyne, vagy bárki. Ha úgy tűnik, hogy magához képest nem olyan jó, akkor is sokkal jobb. Sokan nem értik ezt az egyéni díjaknál sem.
PSG-Barca DNB PSG kb. 1.6-1.7
A Barca itt nem fog nyerni, csak nagyon ritkán. Mélyponton vannak, az odavágón nagy vereséget szenvedtek.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum május 19, 2021, 15:47:25
A Djokovic tipp tehát nagyon bejött az Openen, sok szakértő nem értette a tapasztalat, önbizalom, formaidőzítés fontosságát, Djoko mentalitását.
Burnley-Liverpool 3.5 gól alatt 1.90
Meglepő az odds, a Poolnak nem megy idén a góllövés, sokszor szenved, a Burnley sokszor defenzíven játszik, legutóbb 1-0-ra nyert a vörösök ellen... 2.5 under is jó, az Arsenal-Palace meccsen pedig az over.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 21, 2021, 09:19:41
Ukrajna-Ausztria... hazai 3.6 körül, ht ft 5.5, DNB 1.9
Jó eséllyel egy döntetlennel mindketten továbbjutnak. Az iksz oddsa 2.00... Mindenki azt gondolja, döntetlenre játszanak. De ez kockázatos, sportszerűtlen. Ha valamelyikük talál egy gólt a végén, az kellemetlen lenne. Én még nem sok ilyen megegyezéses meccset láttam. 2004-ben a dánok és svédek 2-2-je, de ők Olaszországot ejtették ki így, és mindketten skandinávok.
Ukrajnát erősebbnek érzem, az osztrákok nem annyira erősek. Nemigen veszthetnek, ha nem ikszre játszanak. Ha bármelyikük nyer, az szinte csak Ukrajna lehet. Szerintem a DNB -nek 1.9 helyett kb. 1.2-nek kellene lennie, 50 helyett kb. 75-80%. Elég nagy +EV.

De ha már napló, akkor korábbiak: a lengyel-szlovákon a lengyel egyenlítés után jött a kiállítás, ekkor látszott, hogy a tótok kapcsolnak, ki akarják használni a történelmi lehetőséget meggyengült ellenlábasukkal szemben, a gyáva bekkelést feladva hirtelen nekibátorodnak az erőviszonyok felborulása után, látva, hogy immár túlerőbe kerültek, amikor lehetőség adódik a pontok megszerzésére. Még lehetett úgy 20 perc hátra, 3.8 volt a szlovák win, épp tenni akartam egy szögletnél, de jött a gól. Hatalmas hiba.
Az ukrán-macedón HT FT és sima ukrán win is papírforma volt, a wint úgy 1.8-ért vesztegették. A macedón csapat azért elég gyenge, csak a nagyon könnyű ellenfelei miatt jutott ki a pótselejtezőkön, itt is 1-3-mal kezdett Ausztria ellen. Ezt is kihagytam.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 26, 2021, 14:06:13
Óriási bukta volt az ukrán meccs, az osztrákok jobbak voltak végig, és 1-0-ra nyertek.
Olaszország továbbjut 1.22
Azaz 81%. Hatalmas meglepetés lenne, ha nem jutnának tovább Ausztria ellen, amely jól játszott magához képest, de nagyon nagy a tudásbeli különbség, az olaszok nagyon jó formában vannak, végig támadnak, gólokat lőnek, minden meccsüket megnyerték, 11-12 meccs óta gólt sem kaptak. Legalább 90% az esélyük, de inkább 93-95%.
Walest pedig underdognak tartják, de lehet ma keresni valója Dánia ellen. Az angolok pedig otthon kiüthetik a gyengélkedő Nationalelfet.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum július 10, 2021, 10:42:42
Majdnem óriási bukta volt ez az olasz-osztrák meccs is.
Gólkirály CR és Schick 2.5. Nagyon valószínűtlen, hogy ne ők nyerjenek, vagy veszítsenek. Kane-től 2, Sterlingtől 3 gól kéne. (A nyeremény feleződik.)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 05, 2021, 09:15:43
Albán-magyar dnb magyar 1.9
Nem néztem annyira utána az albánoknak, de elég gyengének tűnnek az eredményeik, a magyar csapat pedig erős, az ilyen akadályokat szinte mindig hozza éles meccsen, kötelező is lenne a 3 pont a továbbjutás szempontjából. Még ha csúnyán is ki kaptunk a provokatív, tenyérbemászó angoloktól. Nem nagyon fogunk kikapni. Ennek kb. 1.2-nek kéne lennie... :noway:
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 16, 2021, 14:41:53
Aston Villa DNB-je a Wolves ellen. Kb. 1.66-1.7
A Wolves nem olyan jó idén (sem), nem nagyon fog itt nyerni. (eredmény: 2-0 volt a 80. percben, de kikaptak...) :noway:
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 22, 2021, 10:42:49
Barca-Real Madrid DNB Real 1.8
Nagyon biztos tipp, lehet, hogy egyes irodáknál 1.9 vagy jobb az odds. A Barca idénre teljesen kifulladt, nagyon rosszul játszik szinte minden meccsen, nagyon gyengén, a góllövéssel is akadnak gondok. A Benficától pl. 3-0-ra kapott ki... Az Atleticótól 2-0-ra. A Real szezonja viszont elég jó, nagyon gólerős, elöl Vinicius is végre lövi a gólokat, régi-új edző van. Ha jól tudom, a Camp Nou sem lesz tele, csak félig, ez pedig egész más hangulatot teremt. Derbi lévén nagyon motivált lesz a gyengébb csapat is, azonban a Real ritkán fog kikapni, sokkal jobb formában van most, a Barca játékában nem lesz elég erő most sem, a Real sem engedi meg a vereséget ebben a helyzetben. Szerintem legalább 3-szor többször nyerne a Real, mint a Barca, 75-80%-ban, a Barca csak 20, maximum 25%-ban. Döntetlennél tét visszajár, aminek szerintem 30-40% esélye van, amúgy a Real győzelmének kb. 50%, a Barcáénak 10-15%. Mehet rá diákkölcsön is, kis túlzással. A Real sima győzelmében is van érték.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: zsivany20 Dátum október 22, 2021, 11:31:52
Idézetet írta: sportbettorpro Dátum október 22, 2021, 10:42:49
Barca-Real Madrid DNB Real 1.8
Nagyon biztos tipp, lehet, hogy egyes irodáknál 1.9 vagy jobb az odds. A Barca idénre teljesen kifulladt, nagyon rosszul játszik szinte minden meccsen, nagyon gyengén, a góllövéssel is akadnak gondok. A Benficától pl. 3-0-ra kapott ki... Az Atleticótól 2-0-ra. A Real szezonja viszont elég jó, nagyon gólerős, elöl Vinicius is végre lövi a gólokat, régi-új edző van. Ha jól tudom, a Camp Nou sem lesz tele, csak félig, ez pedig egész más hangulatot teremt. Derbi lévén nagyon motivált lesz a gyengébb csapat is, azonban a Real ritkán fog kikapni, sokkal jobb formában van most, a Barca játékában nem lesz elég erő most sem, a Real sem engedi meg a vereséget ebben a helyzetben. Szerintem legalább 3-szor többször nyerne a Real, mint a Barca, 75-80%-ban, a Barca csak 20, maximum 25%-ban. Döntetlennél tét visszajár, aminek szerintem 30-40% esélye van, amúgy a Real győzelmének kb. 50%, a Barcáénak 10-15%. Mehet rá diákkölcsön is, kis túlzással. A Real sima győzelmében is van érték.

Annyi csak, hogy ha jól tudom, akkor már nincsen nézőszámkorlátozás, így elvileg teltház lesz. De sajnos valóban a Real most az esélyesebb.  :)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 27, 2021, 14:11:29
Vallecano-Barcelona 2 1.8

A Vallecano túlteljesít, nehéz ellenfeleket nem győzött le, túl jól áll a tabellán. A Barca pedig irreálisan rosszul, már találkozott a két legerősebb ellenféllel, a BL-ben is kapta a pofonokat, de egy kiscsapat ellen nyernie kellene. Fati felépült, lesz, lehet Agüero is, a kudarcok, a Clasico után nyerni akarnak majd a játékosok szerintem. A HT FT is jó 2.9-ért.

Az előző tipp bejött, a Real nyert 2-1-re, a Juve-Inter BTTS is, amit korábban kinéztem, csak nem írtam le.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum november 15, 2021, 16:29:23
A Barca-tipp vesztes lett... Kikaptak!

Lengyel-magyar BTTS 2.2 !!!
Albánia 0-ra nyer és HT FT, mindkettő 1.9
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum december 12, 2021, 12:18:17
Real-Atletico DNB Real 1.5
Nehéz elképzelni, hogy az Atletico nyerjen. A Real formája jó, sorra nyeri a meccseket, az Atleti viszont nincs jó formában, sokat hibázik a bajnokságban is. Simeone valószínűleg beáll bekkelni. Ritkán nyernének a vendégek. És a Real otthon is lesz. Ha az Atleti vezetne, onnan is simán egyenlíthet a Real a későbbiekben.
Real win 2.00
Ebben is van érték.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 08, 2022, 15:11:46
Barca- és Dortmund-meccsen is lejöhet BTTS. (1.8, 1.5)
A Granada nagy formában van, sokszor lő gólt mostanában. Kérdés, milyen állapotban lesz a megtizedelt Barca, hogy játszik majd. A Frankfurtban és a Dortmundban is benne van a gól nagyon (ott over is lejöhet).
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 10, 2022, 23:43:16
Barca-Real szuperkupa elődöntő. DNB Real 1.5
Hasonló a helyzet az őszi bajnokihoz. A Barca elég gyenge, nem nagyon győzhet. Tele hiányzóval, fiatalokkal, idősekkel, még a közepes csapatok ellen is szenved, a Real meg jó formában, és presztízst csinál majd ebből a meccsből is. Kb. 10-15% esélyük lehet a katalánoknak szerintem (vagy még kevesebb...), ennek az oddsnak 1.1-1.2-nek kellene lennie.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 12, 2022, 16:52:48
Barca-Realon Real tj-t 1.45-ért láttam, ez is elképesztően +EV-s.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 22, 2022, 16:33:31
ATMA-United BTTS 1.9
Ezek a csapatok kb. 25 bajnokijukon 4-szer nem lőttek gólt... Ami 85%. Rengeteg gólt is kapnak. De sokat lőnek is.

Barca-Bilbao BTTS 2.00
Ez is lesz majd hétvégén, a Barca nagyon sokat erősített elöl, jó formában volt legutóbb már, 4 gólt lőtt, a Bilbao pedig kiváló formában van, a Barca gyenge, lassú védelme kapitulálni fog.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 23, 2022, 08:28:50
Napoli-Barcelona...
Barca DNB, de Barca tj is jó, ez picit kevésbé, ki tudja, mi lenne egy olasz csapat ellen hosszabbításban, tiziknél. 1.8-1.9! Nagyon kedvező oddsok. A Barca nagyon jól játszott legutóbb, a Napoli viszont fáradtnak tűnt, majdnem kikapott a Cagliaritól. Úgyhogy a Barca most egy fokkal jobb formában van. És végig ő fog támadni megint valószínűleg. A csatárok lehet, most kezdtek belejönni, neilleszkedni a Valencia elleni 4 gól alkalmával. A Barca nem lesz megilletődött Maradona stadionjában sem, és azért odateszi magát. A Napoli viszont nem biztos! Őket szerintem kevésbé érdekli az Európa-Liga. Talán a BTTS is jó lehet.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 26, 2022, 09:30:04
DNB Newcastle 2.2
Talán jó. Nagy formában vannak, a Brentford viszont borzasztó formának örvend. Nem igazán értem, miért underdog a Newcastle.
Mallorca-Valencia BTTS 1.9-2.00
A hazaiak kevés gólt lőnek, de otthon jók, nagyon jók, elmúlt 3 meccsükön lőttek azért gólt, de ami a lényeg, a Valencia elmúlt 11 meccséből 10-szer volt BTTS. Ez jellemző rájuk.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum március 04, 2022, 18:55:09
DNb Newcastle Brigthon ellen 2.00 körül volt nemrég.
A Szarkák a Sirályokat vernék. Nagyon jó formában az egyik, rosszban a másik csapat. A Newcastle 13 pontot szerzett most 5 meccsen, a vendégek 3 vereségből jönnek. Plusz hazai pálya, igazolások.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum március 30, 2022, 11:03:31
Milan bajnok lesz. (2.4 volt pár napja)
Lépéselőnyben vannak. 3 pont előny a Napoli, vesztett pontokban 3 pont előny az Inter előtt. Az Inter mostanában sokszor botlott. 5 meccs alatt 3 iksz, egy vereség. Nemsokára megy a Juvéhoz, ami nehéz meccs lesz. Még a Romát fogadja, de amúgy a többi meccs elvileg nyerhető. De botlások valószínűleg mindenkinél lesznek. Neki eggyel több meccset kell játszania, behúznia.
A Napoli csak nem lesz már bajnok... Nehezebb meccsek: Atalanta idegenben, Fior, Roma, Sassuolo.
A Milannál Lazio idegenben, Sassuolo idegenben, Atalanta, Fior. De persze bármelyik meccs lehet necces mindenkinek. Szerintem kb. 19-20 pontot szerezhetnek mindhárman. Szerintem a Milan behúzza. Az irodák szerint a Milan a legesélyesebb.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum május 28, 2022, 23:55:08
A Milan bajnok lett.
Liverpool-Real Madrid
Jól sikerült meccs. Kiegyenlítetten indult, végig az volt, de eléggé lebecsülték a Realt, amely pedig csodákat vitt véghez korábban is. Feszült meccs volt, látszott, hogy under lesz. A Real winben is volt érték. Élőben. Még az 1-0 pontos is bejött.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 06, 2022, 16:56:14
Németo.-Anglia BTTS 1.8
Szinte mindig lőnek gólt a csapatok, ez más lesz, mint az EB és a múltkori meccs, felszabadultan játszhatnak. Az angolok is javítani akarnak.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 02, 2022, 07:32:17
Sociedad-Atleticón DNB Atletico 1.8.
Bár bezavarhat a közelgő BL, de az Atlati védelmét nehéz feltörni, a Sociból elment Isak is.
MU-Arsenal dnb Arsenal 1.83.
Az Arsenal hatalmas formában van, a MU is javul, de még messze elmarad tőle, az Arsenal sokkal gyakrabban nyer. Tavaly is nyert itt, azt hiszem, pedig rossz formában volt.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 07, 2022, 15:24:19
Bayern nyer, nemrég 1.8 volt. A Bayern brutálisan jó, még ha az utolsó két meccse nem is jött össze. Az Internek már két veresége van, az Intertől is kikapott. Valószínűleg nyernek a németek. A BL-re felszívják magukat.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 09, 2022, 18:26:02
DNB Dortmund a Lipcse ellen. 2.00. A Lipcse elég rossz formában, most váltott edzőt, kérdés, fel tudnak-e pörögni egy jó Dortmund ellen. Szerintem nem.
A Cadiz nem lő gólt a Barca ellen szerintem, eddig egy gólt sem lőtt 4 meccsen...
Egy hét múlva DNB Real az Atletico ellen. 1.8.
Nem lesz Benzema, de azért picit jobb a Real, és komolyan veszi majd a meccset, hajt a bajnoki címért. Ritkábban fog nyerni az Atletico.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 14, 2023, 17:00:31
Arsenal bajnoki cím 2.2. A City ma botlott, ha nyer az Arsi a Spurs ellen, 8 pont előny. Még messze a vége, a bajnokság fele, de ez elég lehet. A City két fronton is van, a BL is fontos neki, és ki tudja, mikor botlik még. Mintha nem lennének olyan jók, mint az elmúlt években. A BL sem jött össze nekik soha, akármilyen jók is voltak.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 01, 2023, 20:40:40
Barcán no btts mehet általában szerintem. 18 meccsen 14-ből bejött volna, 4-en nem. 6 gólt kaptak eddig összesen!
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 05, 2023, 09:47:56
PSG tj 2.3 a Bayern ellen
Nem biztos, de most gyengének érzem a Bayernt. Sajnos nem követem a PSG-t, de az elmúlt években nagyon erős volt. Messi, Neymar. Mbappé az első meccsen biztosan nem lesz.
Real Madrid tj 1.75 a Pool ellen.
Sajnos kicsit esett az odds. A Liverpool borzalmas formában van egész évben szinte, kb. a 10. helyen, a BL-helyekről lemarad, Klopp ideje lassan lejár, teljesen visszaesett a csapat. Tegnap 3-0-ra kapott ki a Wolvestól... A Real is gyengén kezdett a szünet után, de már jobb formában van kicsit. Most a klub-vb jön két meccsel, de ez belefér. A 2. meccs Madridban lesz. A Real még mindig jelentős játékerőt képvisel, a BL-ben és a Pool ellen is hagyományosan jól szerepel. A bajnokság elúszni látszik, motivált lesz a BL-ben. Sajnos lesz 3 meccsük is a Barca ellen akkoriban, ebből kettő a kupában. Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ez a Liverpool továbbjusson... Maximum 1.4-re tenném a Real tj-t. Minimum 70%, talán 80-85-90% a Real esélye.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 09, 2023, 21:46:11
Barca no btts (2.2 volt) és win 1.8-ért a Villarreal otthonában. Eddig 20-ból 17 (!) meccset nyert a Barca, ez az igazság. És 20-ból 5 meccsen kapott gólt! Talán a győzelem biztosabb, de van érték a másikban is szépen. A Villarreal eléggé visszaesett mostanában, a Real elleni győzelem óta.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 11, 2023, 15:23:50
Newcastle-ön iksz és no btts. Mindkettő nagyon jellemző volt a bajnokságra. 21 meccsen 10 döntetlen! Rendkívül erős a védelmük, kevés gólos meccsek. Legutóbbi 6 bajnokin 1 db gólt kaptak, a hazaiak meg 6 bajnokijukon az egyiken lőttek gólt (a Forest ellen). No BTTS 1.9, a döntetlen 4.00.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum április 01, 2023, 15:42:50
Barca no BTTS. 1.65 körül talán, sajnos esett. Eddig 26-ból csak 6 meccsen volt BTTS-ük. Az Elche pedig utolsó, nagyon gyenge.
DNB Man. United a Newcastle ellen. 2.2. A United jobb formában van hónapok óta, még ha a hazaiaknak csak 3 vereségük is van a bajnokságban. Nemrég a ligakupa döntőjében is nyert a United 2-0-ra. Most jobbnak érzem őket. A BL-helyek szempontjából nagyon fontos meccs lesz. A Newcastle mintha erősen visszaesett volna idén, legalábbis rengeteg pontot vesztett.
Real-Valladolid 3.5 g alatt 1.75 körül volt. Nagyon ritkán volt over a Valladolid-meccseken... Nehéz meccs lehet, a kiesés elől menekülnek, a Real már elengedheti a bajnokságot.
Majd lesz Chelsea-Liverpool is valamikor, ott is meg lehetne fontolni a DNB Chelsea-t, most elég gyenge a Pool. Ahogy a Pool-Arsenalon is dnb Arsenalt, nekik létfontosságú lesz (bár a Poolnak is van még esélye a BL-helyekre).
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum április 17, 2023, 11:01:44
DNB Real 1.77 körül van. A Chelsea most nagyon rossz, most épp a Brightontól kapott ki hazai pályán, a Real viszont nagyon jó formában van. De nem akar kockáztatni, a 2 gólos előny sem biztos, tavaly innen is majdnem kiestek hazai pályán, és most sokkal jobb a Real a Chelsea-nél, a Chelsea-nek a góllövés is nagyon nem megy, hetek óta lőttek talán 1 gólt. Nem hiszem, hogy a Chelsea itt nyerhet.
City BL-győzelem (kb. 2.00) és Real BL-győzelem (5.5). Ez az ág sokkal erősebb, nehéz elképzelni, hogy a másik ág döntőse nyerjen, kb. 10% szerintem, vagy annyi sem. A másik ág most egy roncsderbire emlékeztet, itt meg űrfocit játszanak. A Real-winben nagy +EV van. A City ellen is van azért esélyük, mondjuk 35-40% minimum, onnan pedig nagyon valószínű, hogy megnyernék a döntőt. Szerintem simán 30% a végső győzelmük.
Amúgy Barca no btts, nem az Atletico, de a következő meccsen. És DNB Milant Nápolyban jó oddszon vesztegetik (majdnem 4.00), a Napoli erősen visszaesni látszik. De a fő tipp a Real.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum május 08, 2023, 23:23:44
Real-City 2.5 gól fölött 1.8.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum május 15, 2023, 09:51:43
Sevilla tj, múltkor 1.8-ért láttam. Most jó formában vannak, EL-specialisták, és csak így kerülhetnek majd be a BL-be. A MU-t is verték. A Juve elég gyenge volt otthon, csak a végén egyenlített.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 09, 2023, 21:45:41
A főoldali cikk adta az ötletet: Messi Aranylabda 1.6-ért. Az oddszok alapján csak Haaland esélyes még. Vinicius is jó lehetne, sok fontos meccsen lőtt gólt, csak nem nyert ennyire fontos sorozatokat a Reallal. Haaland nagyon jó, minden elismerés megilleti, rekorder, mindent megnyert, BL-t, bajnokságot, stb. De inkább csak egy gólérzékeny játékos idén. Befejezőcsatár. Sőt egyes fontos meccseken nem is ment neki, pl. a Real ellen látványosan nem. Lewandowski pl. szerintem jobb volt pár éve. Messi viszont megnyerte a VB-t, olyan teljesítménnyel, ami ritka egy vb-n, és ez talán fontosabb, mint Haaland eredményei. Ahogy látom, a bajnokságban is elég jól ment neki, lőtte a gólokat azért, sok szép gólt is, még egy ollózásszerű gólja is volt. Toronymagas esélyes szerintem. 90% minimum. Talán ha Haalandék megnyerik a BL-t, felmegy Messi oddsza kissé.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum június 15, 2023, 15:02:56
Ez sima lesz, Haaland nem kapja meg szerintem, kizárt. A döntőben is gyenge volt. Sok gólt lőtt, de Messi más kávéház, fontosabb a szerepe, elég sok gólt lőtt, 16 gólt a bajnokságban, a vb-n is klasszis volt. Haalandot túl fiatalnak érzem, elhamarkodott lenne máris megkapnia.
DNB spanyol 1.7 az olaszok ellen és DNB magyar, sokkal esélyesebbek most szerintem. A magyarok meg nagyon jó formában vannak folyamatosan, nemigen fognak kikapni.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum augusztus 06, 2023, 14:49:07
DNb Arsenal a szuperkupában 3.4 volt, kupagyőzelem 2.9. Bármi lehet egy ilyen meccsen, és a City még nem biztos, hogy jó, és a kupa sem túl fontos. Tavaly is kikaptak.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum augusztus 11, 2023, 21:47:11
Barcelona bajnok 2.2
AZ Atleticónak és másoknak nincs sok esélyük.
A Realnál hosszú időre kidőlt Courtois, a gólerős középcsatáruk is hiányzik egyelőre. Tavaly utcahosszal nyert a Barca, 15-20 pont is lehetett (volna). A Barca sokkal kiegyensúlyozottabb általában, még ha gyengébb is a BL-ben a Realnál. A Real ellen is jó szokott lenni, bár mostanában a Real is gyakran nyer. Érkezett Gündogan. A Realtól elment Benzema, ami óriási veszteség, de Courtois is.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum augusztus 11, 2023, 23:00:36
Man. City bajnok most 1.8. A második legesélyesebb Arsenal már csak 6.2. Az elmúlt 6 bajnokságból 5-öt megnyert a City, csak Klopp csúcsformában lévő Liverpoolja tudta megelőzni Pep csapatát. A Pool, United stb. még gyenge, a Poolnak, Chelsea-nek sokat kell még fejlődnie, rossz szezonon vannak túl. Az Arsenal nem rossz, de a City nagyon kiegyensúlyozott szokott lenni, most a BL-t is megnyerte, hatalmas a kispad, ott van Haaland. Be kell húzniuk. Az Arsi nagyon jól kezdett tavaly, de végül utolérte a City.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum augusztus 23, 2023, 23:04:47
DNB Fradival ritkán lehet melléfogni, nemigen fognak kikapni szerintem. Az ellenfél nagyon gyengének tűnik, a Fradi nagyon simán nyert idegenben is az elmúlt 2 fordulóban. 1.5 körül. A sima Fradi-win is jó 2.00-ért. És Fradi HT/FT 3.3-ért. Ha nyernek, simán nyerhetnek megint, és már korán betalálhatnak.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 16, 2023, 17:44:25
Atletico-Real Madridon dnb Real 1.9 körül van még talán. Az ATMA épp 0-3-ra ég Valenciában. Bár kemény meccs lesz, a Real az elmúlt években sokkal gyakrabban nyert, amikor nem volt döntetlen (és amúgy nagyon gyakran volt under). A Real jól kezdte a bajnokságot, a bajnoki cím reális cél, eddig 100%-os. Nemigen fog kikapni valószínűleg.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 23, 2023, 04:33:30
Egyelőre létrehozok egy 10 milliós virtuális bankrollt. És ebből garázdálkodok. Meglátjuk, mi lesz.
Egyelőre dnb Real Madrid 1.9 körül a Tico ellen, 1 millió megy rá virtuálisan: v1M. Az indoklás talán majd később.
Girona win 1.9. v500k-ért, 5-ből utóbbi 4 meccs megnyerve, csak a Sociedad otthonában vesztettek pontot, megerősítették a csapatot, megvette a Cityhez köthető csoport. Nem lesz könnyű a Mallorca ellen, de ezt is behúzhatják. És Barca no BTTS v100.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 24, 2023, 12:03:15
Tegnap bejött, virtuális bankroll: 10.8 m. A Gironára tett 500k hiba volt, könnyen elmehetett volna, és akkor a bankroll pár ilyennel jelentősen csökken. Talán 300k jobb lett volna. Bár elég jó tipp volt, de ettől még simán elmehetett volna. A Girona nagyon jó kis csapat most. 0-1-ről már félidőre 4-1 lett. A Celta-meccs is jó volt, úgyhogy jött v800k.
Emlékeztetek mindenkit, hogy mára a dnb Real is elég jó lehet. Furcsa, hogy mintha csak én venném észre. Persze elmehet ez is, lehet, hogy az Atletico előrukkol valamivel, összejön nekik egy jó meccs, és nyernek. De erre nincs sok esély. Simeone beállítja majd védekezni a csapatot, örülnek az egy pontnak. Tele vannak fontos sérültekkel, múltkor a kispadjuk is alig volt meg, és kikaptak a Valenciától 3-0-ra. Visszanéztem a múltjukat, mikor nem döntetlen volt, kb. 6-1-nél jártam a Real javára, végül talán 7-2 lett a javukra, mikor nem döntetlen lett, kb. az elmúlt 5-6-7 évben. A Real most azért jobb állapotban van, persze Benzema hiánya még érződik nagyon. Bellingham szuper. Eddig 100%-osak, úgyhogy jobban kell nekik a 3 pont, nekik van reális esélyük most a bajnokságra. És mindkét csapat motivált lesz, a Real sem szeretne kikapni a városi derbin, úgyhogy a játékosok kihozzák majd a maximumot a képességeikből, és kevésbé valószínű meglepetés. Kb. az elmúlt 25 meccsükön 17 under lett, de nem mernék sokat tenni rá most. Pedig valószínűleg az Atletico nagyon defenzív lesz. De most kiszámíthatatlanabbnak érzem a csapatokat ebben.
Tegnap a no btts-t fel tudtam volna venni, a 80. percben már alacsonyabb is volt az odds, mikor 2-0 volt a Celtának, gondoltam, hogy könnyebben rúg gólt a Barca is, lőttek is 3-at...
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 26, 2023, 10:09:15
Óriási bukta volt, elnézést, ha valakit meggyőztem. Az Atletico nagyon szerencsés napot fogott ki, a Real nagyon rossz volt. Két gyors gól, majd a félidő elején is egy, védelmi hibák, elkerülhető gólok. Az elmúlt 6 évben kb. egyszer nyert az Atletico, tavaly... Nem sok esély volt rá szerintem.
virtuális bankroll: v9.6m
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 26, 2023, 10:34:58
Az elmúlt 10 hónap erősebb tippjeit leírom, és mi lehetett volna, ha van egy 10 milliós virtuális bankrollom. Lehet, hogy sok mindent kihagyok, és élesben egész más lett volna! Ez csak játék. Igazi pénzben teljesen más. Lett volna sok kisebb tipp, ami talán kicsit plusszos lett volna.
Francia tj Anglia ellen, VB, bankroll: v13m
Horvát tizik vb, Japán v16m
Getafe 0.5 over v22
Real tj, Liverpool v26
DNB Real Liverpool v27
DNB Barca (?) v28
HT FT Juve Inter v29
DNB Wolves, talán a Chelsea ellen v31
Real win (Chelsea?) v32
Arsenal win v31
DNB Inter (Milan) v32
DNB Cadiz v33
Messi Aranylabda v38
WHU hendi (Brighton) v41
Szerb magyar HT FT v42
BTTS szerb magyar v47
Gauff US v48
Djokovic Wimbi v47
Djokovic US 3-0 v48
Japán hendi (német) v52
DNB Francia (Német) v51
Horvát spanyol tizik v50
DNB Fradi v51
DNB Real v52
DNB Real Atletico v50
A DNB Barca asszem a Real ellen volt, 0-1-nél, nagyobb plusz lett volna, +3, úgyhogy v52.
Jelentősen kevesebb lehetne a kerekítések miatt, de talán a kicsik kompenzálták volna.
Alaptőke nélkül tehát +v42m. Messi Aranylabdája még nem biztos, de 90%-os.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum szeptember 27, 2023, 18:36:46
Érdekes, hogy a Man. City 16-szor nyert az elmúlt 8 évben az Arsenal ellen, és csak egyszer kapott ki. Tavaly kétszer is elég simán nyert. Az Arsenal jó csapat, és otthon lesz majd 8-án, de a City elvileg azért sokkal jobb általában, a világ legjobb csapata jelenleg. És nem veszi majd félvállról a meccset az Arsenal ellen.
dnb City kb. 1.75 (v2m)
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 22, 2023, 14:03:32
Girona -1.0. 1.6. Nagyon megy a Girona. 9 meccsből 7 győzelem. Otthon lesz, az ellenfél a tök utolsó, még nyeretlen csapat. Sok gólra is képes a Girona.
Barca win 1.8. Egy kis aprót talán megérnek.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 26, 2023, 20:43:05
Girona win a Celta ellen 1.8. A Girona nagyon jó eddig, hátrányból is könnyedén képes fordítani, a Celta pedig kieső helyen, 6 vereséggel, elég rossz formában. A Girona 8 meccset nyert eddig.
DNB Real Madrid a Barca ellen 2.00.
A Barcánál sok a sérült. Nem tudom, Lewa játszik-e akkor már. De elég gyengén játszik a csapat, nehezen nyeri a meccseket. A Real játéka most sokkal jobb, a kulcsemberek egészségesek, sokkal jobb a játékoskeret, Bellingham is nagyon jó formában van. Most szerintem nemigen fog nyerni a Barca, esetleg iksz lesz, de a Real sokkal gyakrabban fog nyerni. Bár egy ilyen derbin bármi lehet.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum október 31, 2023, 13:47:12
DNb Girona az Osasuna ellen 1.95. Meglepő az oddsz az eddigiek alapján. A Girona 11-ből 9 meccset nyert, az Osasuna 6-ot veszített. Múltkor szenvedett a Girona, de itt ki kéne kapnia, hogy a tipp vesztes legyen.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum november 16, 2023, 17:49:14
Magyar win 1.7 körül, HT FT magyar 2.6. A bolgárok elvileg nagyon gyengék, nagyon rossz a hangulat is a csapatnál, nekünk meg nagyon kellenek a pontok.
BTTS török-német 1.7. Barátságos meccs lesz, amin szoktak gólok esni mindkét oldalon, a török csapat elég jó most, benne lehet a gól simán.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum november 25, 2023, 17:45:54
Dnb Spurs a Villa ellen. 1.9. Megtévesztőek az oddszok szerintem, nekem sokkal esélyesebbnek tűnnek a hazaiak (hazai pálya, forma, új edző, stb.). Talán mert 2 meccset most vesztettek, de az utolsó percekben még vezettek a Wolves ellen, a Chelsea ellen meg kaptak egy piros lapot már az elején. A Villa talán könnyebb ellenfeleket kapott, de volt, hogy egy erősebb csapat simán verte, bár ők is jól állnak (5. hely). Vannak hiányzók a Spursnél, de így is erősnek tűnnek.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum december 03, 2023, 17:28:04
City-Spurs (1.7) és Barca-Atletico (1.66) btts. Nyilván benne van a csapatokban a gól. Főleg az első meccsen, de a másikon is.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum december 04, 2023, 22:24:18
A Real nyeri a BL-t. 7.5 volt. Kicsit esélyesebbek szerintem. A Man. City csak erősebb idén. Bár sok csapat van még, elméletileg sokan megállíthatnák, de ez azért nem valószínű. BL-specialisták, két meccsen nagyon jó eséllyel továbbjutnának bárki ellen. Sok potenciális ellenfelük pedig ki fog esni. Aki talán a legveszélyesebb, az a Bayern, de ők sincsenek idén igazán jó formában. Illetve esetleg Inter, Arsenal, Barca, Atletico, de valósznínűleg a két utóbbi nem jut majd sokáig, az Arsenalnak pedig sosem ment a BL-ben. És még a City sem biztos, hogy annyira jó lesz, mint tavaly. A Real eddig nagyon jó a szezonban a rengeteg sérült ellenére is. Valószínűleg megint vagy City vagy a Real nyer majd.

Aranylabda Bellingham. Most 2.5-öt írnak, nemrég 3.00-4.00 volt. 3.00-ért is nagyon megérte, 4.00-ért még inkább. Villámrajtot vett az angol, elképesztő teljesítményt tett le az asztalra hétről hétre, rendszeresen meccseket dönt el, emlékezetes módon. Mindenkit elhalványít jelenleg. És nem lassít. Remélhetőleg nem sérül meg komolyabban. A bajnokságra jó esélye van, és a BL-ben is nagyon sokáig mehet majd, az EB-n is az egyik legjobb csapatban lesz, és sokáig mehet. Jelenleg Mbappé, Haaland és valamelyest Kane a vetélytárs. Kane elképesztő formában van, de meglepő lenne, ha ő nyerne, idős már, inkább befejezőcsatár, a csapata nem valószínű, hogy BL-t nyer. Bár rengeteg gólt lőtt eddig. Válogatottban pedig Bellingham csapattársa, így blokkolják egymást. Haaland nem lesz ott az EB-n, ő is befejezőcsatár, a tavalyi teljesítményt is nehéz lesz megismételnie a csapatával. Ha ez sikerülne, és az EB-n nem lenne jó teljesítmény az angoloktól, franciáktól, talán nyerhetne. De szerintem nem fog. Mbappé csapata sem komoly esélyes a BL-ben, a válogatottal viszont komoly esélyes az EB-n. De ott bármi lehet. Egy EB-győzelemmel és jó teljesítménnyel lehet esélye. De az EB-n az angolok is esélyesek lesznek. Bellingham pedig eddig elképesztő a klubcsapatában, ha eljut egy BL-elődöntőig, már nehéz lesz megállítani. Nyilvánvalóan már most kijelenthető, hogy valószínűleg ő érdemli majd meg a díjat. De a szavazás más, Mbappé egy EB-győzelemmel felülírhatja az egész éves teljesítményt a szavazóknál. Az ilyen nagy címek nagyon sokat számítanak, egy BL- vagy EB-győzelem, és az a pár meccs. Szerintem reálisan Bellingham 2.00-ért is bőven megérné. De tavaszra még tisztább lehet a kép.
Mbappéval tényleg lehet számolni, nagyon jó játékos. Jelenleg 15 gólnál jár a bajnokságban és 3-nál a BL-ben. Tavaly is nagyon jól teljesített, de hiába lőtt rengeteg gólt, 3 gólt a VB-döntőben, hiába lett ott gólkirály, a csapataival nem nyert, és mások jobban előtérben voltak. De komolyan számolni kell vele, és az EB-n is talán a legerősebb csapatban lesz. Valószínűleg Bellingham vagy Mbappé.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: MessiÁs Dátum december 04, 2023, 22:43:24
Azert Kanet nem halvanyitja el..
Foleg ha mondjuk a Bayern nyerne a blt.
Bellingham aranylabdas akkor lesz ha vagy az angolokkal ebt vagy a reallal blt nyer.

En akkor sem mondanam Bellinghamet favoritnak ha mondjuk az angolok megnyerik az ebt es mondjuk a Real es a Bayern egyszerre esik ki az elodontoben.

Ez mar nem a 10es evek spanyol bajnoksaga. Se a Barca se az Atleti se a Sevilla se a tobbi nem kepviseli azt a szintet.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum december 04, 2023, 22:48:30
Kane valóban elképesztő formában van, 12 meccsen 18 gól, és még 4 a BL-ben...
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum december 13, 2023, 13:36:20
Azt mondom most, Mbappé vagy Bellingham. Nem tudom, lesz-e műtve majd Bellingham válla, és mennyi időre dőlhet majd ki. Ha műtik, akkor mostanában kéne, nem tavasszal. Remélem, nem sérül le. Mbappé is remek formában van, rengeteg gólt lő, nagyon jó játékos, csak tavaly alulértékelt volt, pedig akkor is 3 gólt lőtt a vb-döntőben és rengeteg gólt lőtt. Az EB-n meg a legerősebb csapat a francia lesz. Talán az angolok előtt. És Mbappé jól teljesít teher alatt. A BL-ben viszont Bellinghamnek lesz komoly esélye, valószínűleg csak a City állíthatja meg majd valamelyik körben. Néhány újabb eredmény:
dnb Real (Napoli) +1m
dnb City -2m
dnb magyar (szerb) +1
dnb Real (Barca) +3
Brentford hendi +1.5
dnb Girona +2
magyar win (Bulgária?) -1.5

És még rengeteg más, kisebb volt. Volt egy óriási downswing (-7), de visszanyertem. Rossz tétméretezés, és nagyon nem volt szerencsém sem (pl. Real és City vereség). Újra megnéztem a tapasztalatok alapján, és kb. +59 (nevezzük egységnek) lenne most, nem 42 körül.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum december 18, 2023, 17:40:19
Girona -1.0 1.95 fél egység. Girona win 1.55 egy egység. Óriási EV-t érzek ezekben.
Viszonylag könnyű ellenfél, otthon, nagyon kell a 3 pont. Ha megvan, 9 ponttal mennek a Barcától, és listavezetők. A meccseik 81.25%-át nyerték meg... Csak 3-at nem, a Real ellen, az első meccset Sociedadban és az idén nagyon jó Bilbao ellenit. A hendi -1.0 meg 6-szor bejött volna, és csak 3-szor nem eddig.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum december 28, 2023, 17:38:22
dnb Wolves 1.9 0.4 egység
btts City 2.7 0.3 egység
dnb Getafe 1.6 1 egység
A Getafének 5 győzelme van otthon és egyetlenegy veresége sincsen. Nagyon masszív a védelme. Jobban is szerepel a bajnokságban, a Rayo pocsék formában van.
dnb Betis 2.1 0.1 egység
dnb Spurs 1.9 0.1 egység
Arsenal btts 2.0 0.1 egység
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 04, 2024, 09:19:14
Girona win Almeriában 1.8 (1.3 egység), -1.0 2.3. (0.2 egység)
A Girona továbbra is nyeri a meccseket, szinte minden meccsét megnyeri (kb. 80%), csak a nagyon nehéz ellenfelek ellen nem nyert... Az Almeria, mikor ezt írom, még nem nyert, 5 döntetlen és 13 vereség, ami szintén komoly statisztika.
A hendi -1.0 is sokszor bejött, kb. kétszer annyiszor, mint nem, a Girona lövi a legtöbb gólt. Bár legtöbbször csak egy góllal nyer.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 18, 2024, 13:33:57
DNB Real és DNB tj az Atletico ellen.
Jelenleg jobb állapotban van a Real, pár napja már összecsaptak, 5 gólt lőttek, a Barcát simán verték. A bajnokságban, BL-ben is sokkal jobbak. De idegenben lesz a meccs. De szerintem inkább Real.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum január 19, 2024, 19:44:31
Ez sem jött be.
Újra az Aranylabdáról és a BL-ről.
Továbbra is közel 3.00 a City és kb. 6.5 a Real Madrid. Toronymagas esélyesek szerintem. Főleg a Realban lehet EV. A többi csapatnál egyértelműen jobbak idén. Talán a Bayern feljavulhat tavaszra, de ez sem valószínű jelenleg. A Real nagyon jól teljesít még sok fontos hiányzóval is.
Az Aranylabdában úgy tűnik, feljebb ment Bellingham és Mbappé oddsza (kb. 5.0-5.50). Bellingham most az utóbbi meccseken nem olyan látványosan jó talán, de valószínűleg tavasszal is nagyon jó lesz, ha egészséges, bajnok lesz, és a BL-ben is vannak esélyei, ahogy az EB-n is. Mbappé idén is jól teljesíthet, ahogy tavaly is, a BL-ben esélytelenebb, az EB-n kissé esélyesebbnek tűnik, mint Bellingham csapata, egyértelműen a legerősebb a francia válogatott évek óta, de az angol is sokat fejlődött. De az EB lutri. Kane elképesztő, de csak befejezőcsatár. Valószínűleg nem lövi majd ilyen ütemben mindig a gólokat. Ha a Bayern sikeres lesz, ő is odaérhet. Spanyol- és City-sikerrel Rodri is esélyes lehetne. Sokan mások nemigen érhetnek oda még egy EB-győzelemmel sem.
Szerintem Bellingham vagy Mbappé nyer, és már Bellinghamet is közel 50%-ra saccolnám, tehát nagy EV van benne. Én kettejükre tennék, főleg az angolra. A szavazókon is sok múlhat, de nagyjából jól szoktak szavazni.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 07, 2024, 16:15:32
10 millió egységgel újrakezdem, hónapok óta breakeven.
DNB Real Lipcsében 1.6. Elképzelhetetlen, hogy ez a Real kikapjon ott. A Real nem szeretne kikapni, a BL nagyon fontos számára. Még ha valószínűleg vereséggel is továbbmenne később. Idén talán csak egyszer kapott ki, az Atleticótól, a BL-ben 100%-os, tele a csapat sztárokkal, nagyon megbízható, még komolyabb hullámvölgy sem volt. A Real BL-specialista. A Lipcse jó csapat, de nem nyerhet. Szerintem kb. 90%, hogy ha nem döntetlen, akkor Real.
500 ezer egység.
A BL-ben dnb Barca és Dortmund felé is húznék még, de az sokkal kiegyenlítettebb.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 13, 2024, 11:40:45
Bellingham sérülése miatt már 1.75 a dnb Real. De nélküle is brutálisan erős a Real, elöl Viniék, a középpálya is erős azért, bár ezzel a kreativitás csökkenhet elöl. A Lipcse nincs olyan jó formában, idén nem annyira jó azért, mint mondjuk tavaly.
1 millió egység egy 10 milliós kerettel. Nagyon ritkán fog kikapni a Real.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum február 13, 2024, 20:57:25
10 millió egységből esetleg mehet 1.5 millió Real továbbjutásra is. 1.33. Az 500 ezer egységnyi nyeremény. Nem sok esélye van a Lipcsének, ez a Real nagyon egyben van most. Bár annyira nem követem a Lipcsét. Nem tudom elképzelni, hogy kiessen a Real. Még a 10% valószínűség is túlzás lenne erre.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum március 22, 2024, 11:22:46
Magyar-török btts 1.8  500k egység.
Barátságos, ezeken szoktak gólok esni, két nagyon jó csapat, szinte mindig lőnek gólt...
Real BL win 7.0 körül. Nagyon nehéz ág, de ha túljutnak a Cityn, akik ellen van azért esélyük, vissza akarnak vágni a tavalyiért, a City még nem olyan jó, mint tavaly, utána azért esélyesebbek lennének az ellenfeleiknél. Talán meg lehet próbálni. 300k egység.
Talán a PSG is esélyesebb idén a Barcánál, jobb lett idénre a PSG, az edző is jó és ismeri a Barcát és ott van Mbappé.  :angel:
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum március 29, 2024, 09:27:10
Ez nem jött be...
Psg win 2,0 és Atma win 1.8, ezeken elgondolkodnék bl-ben. Otthon fontos a győzelem, és mindent bele fognak adni.
Dnb Real a City ellen 2.1. 1 millió egység.
Na itt aztán komolyan veszik majd a meccset, a két legjobb csapat. A Real jobb  mint tavaly, a City rosszabb, mint tavaly. A Realt nagyon nehéz lenne itt megverni, a City tavaly is inkább döntetlenre játszott idegenben, és majdnem nyert a Real.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum április 14, 2024, 11:37:59
Dnb whu 1.8. A fulham nagyon rossz idegenben, 9 vereség 2 win...
Dnb atalanta a visszavágón 3.5 és minden, ht Ft hendi stb. Nincs értelme erőltetni a Poolnak. Az atalanta meg 14ből 10 hazait nyert a bajnokságban.
Talán a bayern is esélyesebb az arsi ellen a tj-re. Idegenben is majdnem nyert.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum április 19, 2024, 08:29:03
Ez nem jött be...
Innentől a Real behúzhatja a bl-t. Sokkal erősebb most. A Bayern nagyon nem a régi. A Real óriási fegyvertényt hajtott végre a City ellen. Hasítanak a bajnokságban is. A PSG sem annyira erős, a Barca is verte volna piros nélkül.
Real BL 2.5 volt múltkor. 1 millió egység. Szerintem inkább 60%, nem sok esélyt adok az ellenfeleknek.
Mbappé gólkirály 1.5? 2 millió egység. Szinte biztos.
8 gólos, Rodrygo 5 gólos, Bellingham 4. Már innen is simán megnyerheti, ha nem is rúg gólt. De könnyen lőhet a Dortmund elleni 2 meccsen... és dőntőzhet is.
Real dnb Münchenben 2.1. Annyira erős ez a Real hogy nem nagyon fog kikapni ott sem. 500k egység.
Cím: Re:sportbettorpro naplója
Írta: sportbettorpro Dátum április 19, 2024, 12:31:18
Elnéztem, Kane 7 gólos, ő veszélyes Mbappéra. De valószínű, a Realnak nem lő nagyon gólokat, Mbappé meg lő még.