Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Foci fogadások => A témát indította: SPF Infó Dátum augusztus 05, 2020, 18:56:22

Cím: LaLiga 2020/21
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 05, 2020, 18:56:22
LaLiga 2020/21

A bajnokság tervezett kezdési időpontja: 2020. szeptember 12.

Ebben a témában lehet beszélgetni a spanyol LaLiga eseményeiről.  :topbet_125:
Cím: Re:La Liga 2019/20
Írta: Pozzato Dátum augusztus 15, 2020, 11:59:01
Az előző hozzászólásomban vizíonált mélypont hamarabb eljött a spanyol bajnokság számára. Én azt gondoltam, hogy ez vagy a következő szezonban, esetleg az azt követőben. A 2006/07-es szezon után újból előfordult, hogy nincs a négy között spanyol csapat a BL-ben! A jelek alapján ez már várható volt, tavaly is már rezgett a léc, Messi valahogyan eltolta a bringát (sorsolásnak is köszönhető), de idén semmi sem menthette meg a spanyol csapatokat.

Azért az érdekes, hogy mindhárom hispán csapat olyan riválissal szemben esett ki, akik jól alkalmazzák a presszinget (ez már 50-60 éve fontos eleme a labdarúgásnak, mikor milyen intenzitással), amikre nem tudott érdemben reagálni egyik LaLiga klub sem. Az is megfigyelhető, hogy a BL-ben eddig három német edző van ott az elődöntőben, tavaly német edző nyerte a BL-t, jól látszik, hogy működik a német iskola. Egyik sem annyira idős tréner még (Flick és Klopp múlt csak 50), érződik, hogy ők diktálják most az iramot. Miközben náluk már az irány jól kivehető és egyre több a jó német szakember (Julian Nagelsmann, Thomas Tuchel, Marko Rose, Heiko Heirrlich stb.), addig a többi országban akadnak gondok.

A Barcelonát tegnap alaposan megalázták (teljesen megérdemelten), de ez sem segített a klub jövőjén jelen állás szerint. Amikor egy klubot (vagy országot) autokrata vezető irányít, ott kevés az esély, hogy jobb belátásra térjenek és lemondanak. Lehetett benne bízni (én is bíztam benne), de a nyilatkozatok arra utalnak, hogy semmi felelősségvállalás nem várható a részükről, illetve újból a kamu paneleket mondogatják. Bartomeu esti nyilatkozata a változásokról:
"Nem fogom most megmondani, hogy melyek ezek, mert néhány ezek közül már meg volt hozva, mások még nem."

Joan Laporta és Victor Font is Bartomeu lemondását követelik: "Ne nyújtsuk tovább az agóniát, ne vesztegessünk többet a drága időből. Bartomeu mondjon le, minél előbb legyenek választások, és mindannyian építsük újra a klubot, hozzuk vissza a reményt a Barçához."

Eddig csak a Barcelonánál és a Real Madridnál beszélhettünk óriási pénzekről, de most már az Atlético Madridnál is. Ebből két klubot a háttérből ázsiaiak irányítanak, míg a harmadikat egy megalomán vezető. A socióknak kell észhez térniük, illetve a szurkolóknak fellépni erélyesebben, mert az egy dolog, hogy a Real Madrid vagy a Barcelona megnyeri a bajnokságot, de már nem versenyképesek a BL-ben. Tavaly mindkét klubot olyan csapat ejtett ki, akik letámadtak, hatékonyan játszottak. Ez a hajó elment, Barcelona esetében jól látható, hogy az üzleti modell mindennél fontosabb, La Masía csak dísznek van, míg a Real Madridnál is kezd egy hasonló rendszer kialakulni, ami Zizounak köszönhető. Eladják Hakimit apróért (miközben saját nevelés), Barcelonában minden fiatalból próbálnak gyorsan pénzt csinálni, akik az utánpótlásból érkeznek.

Nincs meg a jövőkép egyik nagy klubnál sem, próbálnak az eddig - más edzők által - felépített rendszerekből hasznot húzni, de ez véges. Ahogyan a politikusok esetében is, oké, hogy volt előtte megtakarítása az országnak, de ezek véges dolgok, mikor ezek elfogynak, akkor kezdenek a saját felhalmozott értékek után nyúlni (ország földjeinek eladása, nyugdíjak felhasználása stb.), míg a kluboknál ez a saját nevelésű játékosok, stadion nevének eladása, szponzori szarokkal telerakják a mezeket stb.

A tegnapi történelmi alázás miatt én csalódott nem vagyok, ez benne volt a pakliban, csak az idő volt a kérdéses. Amiatt inkább, hogy a klub teljesen elvesztette identitását. Egy Barca szurkoló (aki kicsit is ad a történelemre és nem a divatdrukkerekre gondolok), azért kezdi követni őket, mert ők a szabadság jelképei voltak, a küzdelemé az elnyomó rendszerek ellen. Olyan példaképek voltak, mint Johan Cruyff, aki Amszterdamban már szintén megtapasztalhatta, milyen az elnyomó vezetők ellen küzdeni, egyből magáénak érezte a katalánok küzdelmeit. Szinte azonnal megtanulta a nyelvet, az ügy igazi élharcossá vált. Akadtak olyanok is, akik más spanyol tartományból érkeztek, de át tudták érezni ezt (Luis Enrique, José Mari Bakero, Alexanko, Migueli, Asensi stb.). Sajnos az elmúlt években ez is teljesen hanyatlásnak indult, ezért is voltam bizakodó olyan játékosok kapcsán, mint Frenkie de Jong, akinek példaképe Cruyff, szinte rögtön a Barcában akart játszani, megtanult azonnal katalánul. Az ilyen játékosokat becsülni kell, beépíteni, mert sokkal hasznosabbak, mint egy zsoldos.

Régebben ilyen nem fordulhatott volna elő, mint Bartomeu korszakában, hogy egy elszakadási szavazásnál (és városi küzdelmek során) nem áll ki a Barcelona teljes vezetése az elvek és a tüntetők mellett. Mielőtt azt gondolnánk, hogy ez csak a labdarúgás szakosztályra vonatkozik, ugyanúgy megtalálható ez már a kosárcsapatnál is, ahová óriási pénzekért érkeztek játékosok, eredmények meg sehol, utánpótlás szintén fasorba sincs. Nézőtéren a szurkolók többsége kínai, pedig a katalán egy erős közösség (volt?). Ez az, amiket sajnálok, mert egy igazi szurkoló számára fontos, hogy azonosulni tudjon a klub értékeivel. Én megértem azokat is, akik évente váltanak csapatot, egyszerre 2-3 kedvenc csapatuk van, számukra valószínűleg a sikerek és a pozitív visszacsatolás fontos. Nincsen ezzel semmi gond. Becsülöm azokat is, akik kitartanak egy-egy kisebb csapat mellett, mert vagy ott laknak, vagy olyan értékeket képvisel az adott klub, amik számukra pozitívak (fiatalok kinevelése, nemzetiesség stb.). Én egy olyan korszakban kezdtem szurkolni a Barcának, amikor a hanyatlás elkerülhetetlen volt, az is kérdéses volt, hogy képesek-e megmenteni a klubot. Véleményem szerint, most sokkal rosszabb a helyzet...
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: csabax Dátum augusztus 15, 2020, 12:15:29
Jó meglátások.
Plusz infó az előzőhöz. Szegény embert az ág is húzza.

Ha Philippe Coutinho megnyeri a Bajnokok Ligáját, akkor a Barcelonának további 5 millió fontot kell majd fizetnie a Liverpoolnak, mivel a focista szerződésében játékosspecifikus bónuszok is szerepelnek. 
:)

(https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/p960x960/117669595_3623368981006619_1495028177945397279_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=ca434c&_nc_ohc=0hJ2r6JWekwAX9DqmU4&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&_nc_tp=6&oh=78ea98c8a07b01dbdff3bd77c50a35fa&oe=5F5DE295)
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: Pozzato Dátum augusztus 15, 2020, 12:40:54
Ki is ment a fejemből, hogy Pjanic is kerettag lesz a következő szezonban...  ;D
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: Pozzato Dátum augusztus 15, 2020, 16:13:50
Messi kimondta (valószínűleg még tegnap a meccs előtt), hogy előrehozott választásokat akar, különben nem hosszabbítja meg a szerződését, ahogyan az öltöző többi tagja is változás akar a vezetőségben. Nem hittem, hogy ennyi évet kellett várni erre, de végül a játékosok is felismerték (valószínűleg az év eleji Twitter-botrány után), hogy mi a helyzet. Eddig is mentek a szakadék felé, de onnantól zuhant meg látványosan a csapat. A Napoli ellen nem lett volna annyira megbotránkoztató kiesni egy 2-1-es vagy 3-1-es vereséggel, ide valami hatásosabb vereség kellett. Érdekesség amúgy, hogy Xavi pár napja mondta, hogy január óta fel sem kereste őt a Barca vezetősége, elvileg nem vele képzelték el a jövőt sem. Valószínűleg ez lehetett a végszó, mert a játékosok egyértelműen Xavit akarják edzőnek.

Az elmúlt években voltak ilyen esetek, mikor beáldoztak látványosan egy meccset az edző, vagy az elnökség bukása miatt: El Clásico két éve, mikor Messi nélkül nyert 5-1-re a Barca, madridi játékosok meg nem igazán szakadtak meg, mert Lopetegui számára nem volt kiút, de anno 2004-ben is megcsinálták ezt a Real játékosai, akkor Camacho volt az áldozat, vagy mikor Louis van Gaal második barcás korszakában az utolsó meccseken mindenkitől kikaptak, majd Antic pár hónap alatt érdekes módon összeszedte a csapatot. Az biztos, hogy látványos volt a tegnapi meccs ( ;D), de ez a Bayern olyan ellenfél, akivel szemben 100%-os teljesítménnyel sem biztos, hogy van esélyed.

Minden azon múlik majd, hogy Bartomeu mennyire kretén (úgy tűnik, mindenáron ragaszkodik a hatalmához, hiszen óriási pénzek múlnak azon, hogy meddig marad elnöki pozícióban). 2003-ban Joan Gaspart végül távozott, de ahhoz az kellett, hogy a csapat a 15. helyig csússzon vissza. Ahogy láthatjuk, most már Messiék bármire képesek, ha úgy van, és Bartomeu nem megy el, akkor nem érdekli őket az egész, folyamatosan kikapnak. Ez azért is fontos, mert érdemes kivárni a következő pár napot/hetet, ugyanis, ha Bartoék maradnak, akkor a Barca ellen kell fogadni masszívan a következő hónapokban!
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: Pozzato Dátum augusztus 16, 2020, 12:20:21
Hétfőn (és kedden?) elnökségi gyűlés, ahol valószínűleg bejelentik majd az új edzőt. Mivel Bartomeu nem mondott le (csodák nincsenek), ezért az edző kiléte sokat számíthat. Valószínűleg nem a Xavi - Jardim - Moreno fémjelezte vonalból választunk, tehát érdemes lesz a következő 6-7 hónap során a Barca ellen fogadni (márciusban vagy áprilisban már elnökválasztás lehet).

Xavit a játékosok akarják, én jelen helyzetben még szkeptikus vagyok, mert a keretben változások kellenek, ráadásul Xavi eddigi taktikai repertoárja nem működne a jelenlegi Barcánál (vagy túl sok pénzt kéne költeni megfelelő játékosokra, amivel csődhelyzet alakulna ki). Robert Moreno egy tehetséges edző, akinek ugyan van egy habitusa, ugyanakkor rendkívül jók a meglátásai. Ismeri a csapat bizonyos részét, ez előnyt jelenthet, fiatal, viszont nincsen európai kupatapasztalata. A másik gond, hogy lehet a játékosok nem tisztelnék. A harmadik jelöltem Leonardo Jardim, aki épített már sz*rból várat a Monacónál, igaz, ahhoz kéne Luis Campos is (akit gondolom a Lille vezetősége aranyárban mér). Jardim kiváló taktikát dolgozott ki a BL-elődöntős csapatnak, képes többféle rendszerben játszatni a csapatát, ráadásul ért a fiatalok beépítéséhez, újraépítéshez, illetve az idősebb játékosok motiválásához is (Falcao például). Nyelvi problémája egyik edzőnek sem lenne, jelen helyzetben ők lennének jó megoldások.

A helyzet viszont az, hogy dilettánsok irányítják a klubot, ezért valószínűleg a Pochettino - Blanc - Aguirre - Marcelino - Kluivert - Eusebio - Quique Sánchez - Bommel - de Boer irányból érkezik majd valaki. Azon se lennék meglepve, ha reaktiválnák Abel Resinót vagy Juande Ramost, mert már annyira nem akar hozzánk senki se jönni, hogy valami nyugdíjas öreghez kell nyúlni. Allegri szintén nem pálya jelenleg, egyrészt horribilis összeg, másrészt nyelvi problémák és még lehetne sorolni. Ezekkel az edzőkkel azonban instant bukás lenne a Barca. Akire még gondolok, az Unzué. Volt ő már segédedző, ismeri a klubot, elérhető, de báb lenne, ahogyan Setién is.

A top edző az Gallardo lenne, de már visszautasította a Barcát, ráadásul olyan tréner, akinek nem szólhatna be Barto, hogy figyelj, Lajosnak játszania kell, mert szeretem a harapós stílusát. Jardim szintén jó lenne, de neki is van esze, Bielsa neve szintén felmerült, de ha jól tudom, most jutott fel a Leeds, nem hiszem, hogy elhagyja őket. Pochettino vagy Patje lesz ebből és egy év vergődés. Sociedad top4 tipp felkészül!
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: Pozzato Dátum augusztus 16, 2020, 23:49:52
Nem tudom eldönteni, hogy nyomásgyakorlás-e Messi részéről ez, vagy tényleg komoly?

Ha igen, azzal egy nagyon komoly lavina indulhat be. Sokan azt mondják, hogy a Barcelona maga Messi (ami mindamellett, hogy klublegenda, egyben sajnálatos is, mert túlságosan függünk tőle), ami jelen helyzetben hatványozottan igaz. A Barcelona vezetése az elmúlt években túlköltekezett, aminek eredménye egy rendkívül komoly adóságspirál. Hiteleket veszünk fel, hogy csökkentsük a hiteleink mértékét, hitelből veszünk játékost, akit nem tudunk eladni, majd hitelből vesszük az újabbat a pótlására, hitelből álljuk a szerződéseket, stadionfejlesztést stb.

A koronavírus miatt, óriási kiesés volt a pénzügyekben, ami önmagában a meccsjegyek szempontjából nem lenne akkora érvágás (éves bérlettel rendelkeznek a szurkolók, azokat adják el egy-egy meccs erejéig a kínai és egyéb európai szurkolóknak, ráadásul ez töredéke a teljes éves bevételnek), az már annál inkább, hogy a merchandising egyáltalán nem ment. Ez évente 60-80 millió euró bevétel, ehhez jön a közvetítési díjak, ami a BL-ben most csökkent, de ami Messi esetleges távozása miatt jobban érinti a klubot: szponzori szerződések.

A szponzorok épp tavaly növelték meg a szerződések anyagi mértékét, több lett a befektető, de amint Messi távozik, mindenkinél új a tárgyalási alap. Egy szponzor nem azért fizet, hogy Sergi Roberto futkározzon a pályán, hanem Messi miatt tolonganak. Miatta tud a vezetőség óriási pénzeket leakasztani szponzoráció révén. A világon az egyik legnagyobb költségvetéssel a Barcelona rendelkezik a klubok közül, óriási szerződésekkel. Az addig oké, hogy Messi szerződése így kiesne, illetve jó pár túlfizetett játékosé, de nélküle nem lehetne sztárokat igazolni.

Egyrészt a kieső pénzek miatt, máspedig azért, mert már ígysem tolongtak a sztárok, hogy hozzánk jöjjenek, másrészről, ha Messi azt mondja, szar a vezetőség, akkor ide a kutya nem fog jönni. Ergo a Barcelona - mint brand - semmit sem fog érni. Most azt is mondhatnánk, hogy emiatt nem kéne csődöt jelenteni, ugyanakkor ott a rengeteg hitel, amit fizetni kell, stadionfejlesztést szintén, illetve a személyzet pénze és a megmaradó játékosoké. Messi tartotta egyensúlyban a klubot, nincsenek még felkészülve a váltására, ahogyan a spanyol liga sem.

Két éve a LaLiga elveszítette egyik szupersztárját, amit kínai befektetőkkel és arab befolyással próbált ellensúlyozni a vezetés. Ennek az lett az eredménye, hogy eladták a szaudiaknak a Szuperkupát egy halomnyi pénzért (Ronaldo távozása miatt kisebb likviditási probléma lépett fel), miközben megjelentek kétes alakok nagyobb és közepes csapatoknál. Ha Lionel Messi távozna Barcelonából (és nem maradna Spanyolországon belül, amire semmi esély), akkor a LaLiga elveszíteni azt az embert, aki jelenleg életben tartja a ligát.

A televíziós bevételek minimálisra csökkenének, szponzorokat nem érdekelné a liga, hiszen a másik négy nagy ligában lennének a sztárok. A kisebb csapatok közül csak azok maradnának életben, akiknél nagyon tőkeerős vezetés van, nagyobb csapatok közül pedig óriási visszaesés lenne, ami a Barcelona mellett a Real Madridra és az Atlético Madridra is kihatással lenne (azt is megkockáztatom, hogy teljesen szétesnének ők is).

Tudom, elsőre ez nagyon furán és negatívan hangzik, de ez hamar valósággá válik, mert ezek a dolgok sajnos így működnek, ha egy változás hirtelen történik és nincsen megfelelő utódlás.

A másik gond a Barca szempontjából, hogy valószínűleg a többiek is mennének (vagy önszántukból, vagy küldenénk őket), amivel az a gond, hogy ezen játékosok piaci értéke jelenleg a nulla felé konvergál. Többségük szerződése 1-2 éven belül le fog járni, gyakorlatilag 31-33 éves játékosért nem fognak adni 40-50 milliót, ha következő évben ingyen is megszerezhetnék. Adnak érte maximum 10-20 milliót és örülhet a Barca. Mivel 8-10 embert minimum kéne pótolni, az alsóhangon 400-500 millió (vagy sokkal több), amit hitelből kéne törleszteni és nincs az a bank, aki ennyit adna jelenleg a klubnak.

Egy dolog legalább kiderül, ki az igazi katalán drukker, és kik azok, akik nem a csapatnak, hanem Messinek és a "sikereknek szurkolnak".


Az pedig már csak hab a tortán, hogy elvileg Pochettino a legkomolyabb jelölt az edzői posztra... Erre továbbra sincsenek szavak, az utolsó előtti edző lenne, akit hoznék a posztra.
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: zsivany20 Dátum augusztus 17, 2020, 01:04:28
Én Bielsa-t szeretném, de nagyon... Sajnos tényleg kicsi rá az esély, de az a manusz ideális lenne... minden téren... A következő hullócsillagnál ezt kívánom!  :D
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: Pozzato Dátum augusztus 17, 2020, 16:33:26
Az kemény, hogy 5-6 órás meetinget tartott a vezetőség, majd megegyeztek abban, hogy Ronald Koeman érkezik (akit amúgy tegnap Barcelonában láttak). Az a Koeman, aki már egyszer visszautasította őket, mondván idén Eb lesz, nyugodtan szeretné felkészíteni a hollandokat a tornára. Amúgy neki nem szóltak, hogy jövőre lesz az Eb?  ;D  Srácok közben sushizgattak, magyarán semmi lemondás nem történt Bartoék részéről, miközben a csapat fele már nyaralását tölti (jól megérdemelt  :)), mert senkit sem érdekel az új edző kiléte...
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: LosGabos Dátum augusztus 17, 2020, 22:40:24
A hírek szerint az utódja is megvan, Ronald Koeman veszi majd át az irányítást.

A hírek szerint már meg is van, ki lesz a Barca vezetőedzője.
Minderről a mindig elég jól értesült Fabrizio Romano írt a Twitterén, hozzátéve, hogy Koeman otthagyja a holland válogatott kispadját, hogy a Barcához szerződhessen. A napokban jelenthetik be hivatalosan is az érkezését.

https://twitter.com/FabrizioRomano?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1295342486861250560%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Frangado.24.hu%2Fnemzetkozi_foci%2F2020%2F08%2F17%2Fa-hirek-szerint-mar-meg-is-van-ki-lesz-a-barca-vezetoedzoje%2F

Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: LosGabos Dátum augusztus 18, 2020, 22:44:28
Minden amit tudunk, de itt egyben van az egész és utólag csodálkozunk, hogy tényleg, akkor miért nem vettük észre a jeleket.

Nem másolom az egész cikket, akit érdekel, elolvassa.

BL-győzelemtől a teljes megsemmisülésig: így épült le öt év alatt a Barcelona

https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2020/08/18/bajnokok-ligaja-barcelona-setien/

24.hu
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: TiB Dátum augusztus 18, 2020, 22:50:23
Kele János biztos rengeteget keresett a Bayern - Barcán, hiszen pontosan látta az évek óta tartó leépülést. Ja, hogy csak utólag írta le egy kapott 8-as után. Szakértő.
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: Pozzato Dátum augusztus 18, 2020, 23:49:04
Kele elhitte, megint. Pár dolgot illik helyre rakni a cikk kapcsán, mert rengeteg benne a téves infó.

Luis Enrique távozása
Luis Enrique távozása azért következett be, mert érezte, hogy az elnökséggel gond van. A tréner, mikor a harmadik évben szoba került a szerződéshosszabbítás, húzta a döntést, ami bizonytalanságot szült az öltözőben is. A gond az volt, hogy Luis Enrique kezdeti sikerei elfedték az elnökség hibáit: rögtön ki akarták szórni a fiatalokat, helyette külföldről akartak hozni tehetségesnek vélt játékosokat, sok esetben kétes pénzügyi transzferekkel. Luis Enrique azonban szerette volna a La Masíából érkező fiatalokat beépíteni, de erre nem volt lehetősége, gyakorlatilag a feje felett döntöttek játékosok érkezéséről. Az volt mindössze a kérése, hozzanak egy csatárt az MSN mögé, amivel tehermentesíteni tudja őket a kisebb meccseken. Mit mondott erre Bartomeu? Jött Arda Turan (aki amúgy középpályás), fantasztikus játékos. Azóta ez a fantasztikus játékos a börtönt is megjárta és több kárt okozott, mint hasznot. Utána muszájból elhozták Paco Alcácert, akiről nem tudták, hogy amúgy a srác nem bírja a rá nehezedő nagy nyomást.

Ernesto Valverde érkezése
Kellett egy edző, akit lehet kontrollálni fentről, akinek nem érdeke a fiatal tehetségek beépítése, ugyanakkor van egy szilárd taktikai elképzelése, ami biztos sikert ad a bajnokságban. Ezt megoldotta Valverde, azt már senki sem gondolta, hogy kétszer ki lehet esni ugyanúgy.

Ez a mondat volt a csúcs Kelétől, amiben minden megmutatkozik a részéről, ami a témához való hozzá nem értését mutatja:
"Josep Maria Bartomeu klubelnök 2017 óta 750 millió eurót tapsolt el igazolásokra úgy, hogy eközben a csapat rosszabb, mint az elmúlt 10 évben valaha. Ő az, aki sportigazgatókkal és edzőkkel hadakozva végignézte, amint fiatal tehetségek egész sora hagyja ott a klubot amiatt, mert nem látja az előrelépési lehetőséget a La Masiától a felnőtt csapat felé."

Nem hadakozott ő senkivel, Luis Enrique szimplán nem beszélt vele, Valverde az ő embere volt, ahogyan Setién is. Utóbbi kettőnek megmondhatta ki kezdjen és az játszott. Sportigazgatók? Ne már, Abidal az ő embere volt, aki sokszor elvitte a balhét, ott sem kellett semmit sem hadakozni, együtt voltak benne a buliban. Előtte Roberto Fernández volt, aki szintén Bartomeu haverja volt. Áldozat lenne? Nem látta a lehetőséget? Egyáltalán nem erről volt szó, hanem arról, hogy minél előbb pénzt kellett szerezni a La Masía fiataljaiból, mert ellensúlyozni kellett a kiadásokat. Minél nagyobb pénzmozgások kellettek (legalábbis mutatni kellett a külvilág felé, hogy mennyi játékost mozgatunk), mert így el lehetett fedni a csalásokat.

Mindezeken kívül, rengeteg dolog hiányzik a cikkből, ez olyan, mint egy gyorsan összecsapott, felületes munka. Olyan dolgok egyáltalán nincsenek megemlítve, mint az ázsiai pénzügyi befolyás, adósságspirál, nemzeti identitásvesztés és még lehetne sorolni. A Barcelona problémája ennél jóval mélyebben gyökeredzik, de erről Kele valószínűleg nem sokat tudhat.
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: oakland23 Dátum augusztus 21, 2020, 08:47:33
Azért abba rossz belegondolni, hogy az Elche-Girona duóból egy felkerül az élvonalba. Már a Cadiz-Huesca duónak sem nagyon örültem, de ha netán még az Elche is jön fel, hát nem is tudom, milyen gólátlag lesz itt  ;D
Tegnap láttam úgy a 80-90%-át az Elche-Gironának, már maga a pálya simán ilyen megyeIII-as színvonal, több volt a földes terület, mint a füves  ;D Helyzet semmi, mondjuk azon a pályán kb. lehetetlen volt kombinálni valamit, de hajlandóság sem volt a csapatokban. Tán Szigo írt valami félidei ikszet a napi tippekbe, már a 10. perc körül arra gondoltam, hogy az volt a nap tippje, tipikusan olyan meccs volt, amit ha reggelig játszanak, akkor is 0-0 marad. Förtelmes volt mindenféle szempontból.
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: Szigo Dátum augusztus 21, 2020, 09:23:41
Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 21, 2020, 08:47:33
Azért abba rossz belegondolni, hogy az Elche-Girona duóból egy felkerül az élvonalba. Már a Cadiz-Huesca duónak sem nagyon örültem, de ha netán még az Elche is jön fel, hát nem is tudom, milyen gólátlag lesz itt  ;D
Tegnap láttam úgy a 80-90%-át az Elche-Gironának, már maga a pálya simán ilyen megyeIII-as színvonal, több volt a földes terület, mint a füves  ;D Helyzet semmi, mondjuk azon a pályán kb. lehetetlen volt kombinálni valamit, de hajlandóság sem volt a csapatokban. Tán Szigo írt valami félidei ikszet a napi tippekbe, már a 10. perc körül arra gondoltam, hogy az volt a nap tippje, tipikusan olyan meccs volt, amit ha reggelig játszanak, akkor is 0-0 marad. Förtelmes volt mindenféle szempontból.

Rossz nézni a spanyol kettőt, különösen rossz nézni az Elchét. A karantén után rákényszerültem pár mérkőzésbe belepillantani, és kirázott a hideg. Akkor inkább NB3 vagy fehérorosz tarcsi meccsek, komolyan mondom. Én a tegnapi meccsre x/x vagy 0-0 eredményt írtam volna szívem szerint, de pont úgy jött ki, hogy 1.50 körülit kellett találnom. A Gironának annyi előnye van, hogy minden második meccsen Stuani megvillan, amiből vagy gól, vagy büntető lesz. Vissza lehet nézni, eszméletlen.
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: TiB Dátum augusztus 21, 2020, 12:07:09
 ;D

(https://i.ibb.co/smw8KLC/IMG-20200821-120555.jpg)
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: Pozzato Dátum augusztus 21, 2020, 12:25:44
Idézetet írta: Szigo Dátum augusztus 21, 2020, 09:23:41
A Gironának annyi előnye van, hogy minden második meccsen Stuani megvillan, amiből vagy gól, vagy büntető lesz. Vissza lehet nézni, eszméletlen.
Örültem volna tavaly télen, ha átigazol a Barcába, óriási fogás lett volna, de tisztelem benne, hogy kitartott a Girona mellett. Alulértékelt játékos nagyon, aki szerintem újból 10 gól felett végez majd az első osztályban (ha feljutnak). Az a pontosság, amivel a kapu előtt értékesítette a helyzeteit anno abban a két LaLigás szezonjában, amikor 40 gólt rúgott, parádés (52%). Kaput eltaláló lövések tekintetében ez nem semmi az első osztályt figyelembe véve, Messinek volt 38%, Ronaldónak 35%. Mindezt egyedüli gólfelelősként hozta Stuani...
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: Latzka Dátum augusztus 21, 2020, 12:41:29
@Pozzato

"Azt hiszem, hogy pár éve szó volt róla, hogy Florentino Pérez átadja majd a stafétát Rafael Nadalnak, de a spanyol sztár a szabályok szerint csak 2031-ben lehetne elnök"

Mi ez a szabály ami szerint Rafa csak 11 év múlva lehet elnök?
(Igazából eme ambíciójáról nem is tudtam; szerintem nem lenne elég erőskezű)
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: Pozzato Dátum augusztus 21, 2020, 13:08:36
@Latzka

A Real Madrid szervezeti előírásai szerint, az lehet elnök, aki betöltötte a 45 évet. Nadal elvileg 2031-ben töltené be a 45-öt, Pérez szívesen látná őt utódjaként. Nadal ugye óriási Real Madrid szurkoló, közel 20 éve kiemelt nagykövete a klubnak. Pérez már 73 éves, kisebb megszakításokkal, de közel 20 éve elnök, azóta újból óriási brand a Real Madrid. Nadal ebbe a képbe is beleillik szerintem, nem tudom, hogy vezetőként mennyire karizmatikus, ugyanakkor marketing szempontból jó döntés lehetne. Jelenleg én nem látom, hogy ki az, aki átvenné a madridi elnökséget Pérez helyett a következő 11 évben (ehhez jobban kéne ismernem az ellenfeleit).
Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: oakland23 Dátum augusztus 21, 2020, 13:59:15
Még jó, hogy Stuani kitartott a Girona mellett, tegnap mondta a Farkas Norbi a közvetítésben, hogy Stuani a Gironában egy hónapban annyit keres, mint a full Elche-keret két hónap alatt   :redchug:

Cím: Re:Re:La Liga 2019/20
Írta: Pozzato Dátum augusztus 21, 2020, 14:02:53
Ismerve a Barca (túlárazott) fizetéseit, ott meg annyit kaphatott volna, mint a komplett másodosztály.  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 22, 2020, 11:43:26
Ha te lennél Messi, maradnál vagy hova igazolnál? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ha-te-lennel-messi-maradnal-vagy-hova-igazolnal)

Barcelona, Inter, Manchester City esetleg másik klub? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ha-te-lennel-messi-maradnal-vagy-hova-igazolnal)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csabax Dátum augusztus 22, 2020, 11:52:53
Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 22, 2020, 11:43:26
Ha te lennél Messi, maradnál vagy hova igazolnál? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ha-te-lennel-messi-maradnal-vagy-hova-igazolnal)

Barcelona, Inter, Manchester City esetleg másik klub? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ha-te-lennel-messi-maradnal-vagy-hova-igazolnal)


Sehova. Élő szerződése van.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum augusztus 22, 2020, 13:45:11
A játékosok nem igazolnak el, ha élő szerződésük van, erre még sosem volt példa.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csabax Dátum augusztus 22, 2020, 13:55:07
Természetesen eligazolnak ők, hiszen volt már ilyesmire példa eddig is és nyilván lesz még bőven ilyesmire példa a jövőben is. Ám azért gyanítható, hogy azoknál a játékosoknál kisebb kivásárlási pénzösszeg szerepel a szerződésben.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csatarid Dátum augusztus 22, 2020, 20:33:45
Marad örökre.  8)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum augusztus 23, 2020, 02:12:37
Koeman egy évvel ezelőtt
https://youtu.be/y0J84ZXNb5c
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csabax Dátum augusztus 23, 2020, 15:35:36
Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 22, 2020, 13:45:11
A játékosok nem igazolnak el, ha élő szerződésük van, erre még sosem volt példa.
Lionel Messi kivásárlási ára 700 millió euró.
Melyik csapat lesz hajlandó kifizetni ezt a hatalmas pénzösszeget?
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: BvB_09 Dátum augusztus 24, 2020, 22:09:47
A Malaga csapata minden, az első csapathoz tartozó  játékosával szerződést bontott.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum augusztus 25, 2020, 21:43:28
Messi szerződésének van egy olyan pontja, mely szerint ingyen távozhat. Ezt akarja érvényesíteni. Az, hogy ez mennyire gerinces húzás jelen gazdasági helyzetben, az egy másik kérdés. Úgy gondolom, Bartomeu hibázott, mikor azt mondta Koemannak, szabad pálya, formáld a csapatot. Messi felé ez egy üzenet volt, hogy haverjaid nem kellenek (Suárez, Alba, Busquets, Rakitic stb., elmúlt két napba olyan 7-8 játékosnak kiadták az útját), de neked maradnod kell. Messi azonban erősen haver centrikus, mert neki Suárez vagy Alba nem csak egy sima csapattárs, hétvégente grillpartik, egymás mellett ülnek a gépen. Hasonló, mint mondjuk Ronaldónak Marcelo vagy egykor Coentrao.

A szakmai része érthető Koeman részéről, csak ez rosszul lett közvetítve. Amiről beszéltem, ezzel pláne megvalósulhat, ha ezek a játékosok ingyen távoznak. Ezt a klub nem bírja el, ráadásul most a LaLiga értéke is óriásit fog zuhanni, hiszen a Barcelonának gyakorlatilag a nulláról kell építkezni. Oké, ott lesz Dembélé, Griezmann, Coutinho, Fati és a fiatalok, de értük nem fizetnek a szponzorok egy halom pénzt sem a katalánoknak, sem a ligának a tv-s díjakért. Már Ronaldo távozása is óriási anyagi veszteség volt a ligának, ez fogalmam sincsen, hogy milyen hatással lesz. Emlékszem, hogy egy olyan korszakban, amikor folyamatosan emelkedtek a jegyárak, akkor a Madridnak csökkentenie kellett (ennek azért nem árt utánanézni, fejből valami ilyesmi rémlik) Ronaldo távozása miatt.

A Real Madridnak vagy a Barcelonának valahonnét virítania kell egy Mbappé szintű szupersztárt, mert a Serie A vonzóbb lesz, mint a spanyol bajnokság.


u.i.:
Amúgy hivatalos Messi távozási szándéka. Közben véget is ért a rögtönzött igazgatósági gyűlés, több tag is lemondott, Bartomeu ellen elvileg bizalmatlansági indítványt akarnak benyújtani. A faszi olyan, mint a többi diktátor, ha kell, kitart a végletekig.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: LosGabos Dátum augusztus 25, 2020, 22:07:41
@Pozzato igazolására itt hír magyarul:

https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2020/08/25/lionel-messi-tavozna-az-fc-barcelonatol/

és angolul:

https://apnews.com/141fb4432a0421bc942a7f87cfdeba6e
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum augusztus 25, 2020, 23:01:28
El is kezdődtek a tüntetések Bartoék ellen, legjobb a Tottenham mezes csávó volt.  ;D
https://as.com/futbol/2020/08/25/primera/1598386030_552416.html
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 07, 2020, 18:01:23
A Sociedad idén nem viccel, de bízhatunk bennük? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/a-sociedad-iden-nem-viccel-de-bizhatunk-bennuk)

Miért emelkedik a Sociedad szorzója az első meccs előtt? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/a-sociedad-iden-nem-viccel-de-bizhatunk-bennuk)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum szeptember 07, 2020, 20:02:00
Kronológia:
1. Óriási égés a Bayern München ellen
2. Edzőváltás, Koeman érkezik, aki tavaly visszautasította a Barcelona ajánlatát, mondván jövőre Eb lesz és Hollandiával arra készül
3. Jövőre Eb lesz, de erről ne szóljanak Koeman mesternek
4. Koeman nem tart igényt Luis Suárezre
5. Koeman beszél Messivel, megtudja, hogy Messi nem marad Barcelonában (haverjait elküldik)
6. Koeman meggyőzi Griezmannt, hogy maradjon, mert fontos pillére lesz a Messi nélküli időszaknak
7. Koeman meggyőzi Coutinhót, ne menjen sehova, fontos pillére lesz a Messi nélküli időszaknak, ő lehet az irányító
8. Messi bejelenteni, hogy marad

Coutinho, Griezmann és Koeman  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csabax Dátum szeptember 07, 2020, 20:09:05
Idézetet írta: Pozzato Dátum szeptember 07, 2020, 20:02:00
Coutinho, Griezmann
Szerintem ők szívás módszerével jó alaposan megszívták azt a táborit.  ;) ;) ;)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum szeptember 07, 2020, 20:54:28
Messi és Griezmann elmehetne egy közös kocsmázásra vagy ilyesmi, egy kis összehangolódás.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum szeptember 10, 2020, 20:13:23
Modric kisbabát szült Ramosnak. :D

(https://i.imgur.com/k6wuIef.jpg)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: LosGabos Dátum szeptember 10, 2020, 23:40:46
Koeman tízparancsolata, avagy ez kell a Barcelona feltámadásához

1. Meritokrácia
Ha valami biztos, akkor az, hogy Koeman nem a nevek és a nagyságok alapján válogat majd. Őt nem érdekelték Luis Suárez, Rakitic vagy Vidal érdemei, neki világos elképzelései lesznek. Az első perctől kezdve megjutalmazza azokat, akik keményen dolgoznak, nála csak a teljesítmény számít.

2. Fizikai felkészülés
Koeman szerint az egyik legsúlyosabb probléma az volt, hogy a csapat nem volt jó erőállapotban, azért fogott el a szufla a szezon végére. Azt szeretné, hogy fizikálisan mindig és mindenkor felvegyék a versenyt játékosai az ellenfelekkel. Ehhez új edzőt is hozott Albert Roca személyében, akiről Frank Rijkaard csodákat mesélt.

3. Állított labdák
Ha valakinek sokat jelentettek a pontrúgások, akkor az Koeman volt. Az összeállítás két példát is felhozott: az 1991-92-es BEK-selejtezőt,. ahol a Barca 2-0-ra nyert otthon a Kaiserslautern ellen, a visszavágón pedig már 3-0-ra égett, amikor az utolsó percben Koeman szabadrúgásból Bakero fejére varázsolta a labdát – így idegenben szerzett góllal a spanyolok jutottak tovább.

4. Nagy nyomás
Az elmúlt időszak Barcelonája a labda nélküli játékban sebezhető volt, a csapat rosszul zárt vissza, nem tudják, hogyan védekezzenek labdavesztés után. A feladat adott: presszing és védekezés!

5. Akadémia
Koeman bárhol is volt edző, bebizonyította, hogy számít a tehetséges fiatalokra. Itt sincs másképp, Riqui Puig és Ansu Fati előtt már kinyílt az ajtó, de a B csapat több játékosa is az első csapattal edz.

6. Egységes öltöző
A holland edző célja mindent megtenni az egységes öltözői hangulatért és a játékosok összetartásáért. Ez az erős kötelék kulcsfontosságú a sikerhez.

7. Profizmus
Koeman szereti a jó modort, a tiszteletet és a szakmai hozzáállást, megköveteli, hogy játékosai és kollégái az általuk képviselt klub normái szerint viselkedjenek

8. Rendszer és sebesség
A cél, hogy a Barca birtokolja a labdát és uralja a játékot. Koeman gyors csapatot szeretne, amelyben a játékosok maximum két érintéssel tudnak futballozni. Ez szükséges, mert szerinte az elmúlt időszakban lassult a játék.

9. Karakter
Dembélé, De Jong, Coutinho, Semedo, Griezmann – olyan játékosok, akik az elmúlt két szezonban nem tették meg azt, amit kellett volna. Koeman azt várja tőlük, mutassák meg az igazi arcukat, játsszanak nagyobb szerepet a meccseken, és ne várják meg, amíg a csapattársak megoldják a problémákat.

10. Lionel Messi
A kulcsember, aki nem ment el, maradt, és akire Koeman is építhet., a kölcsönös tisztelet megvan: Messi tudja, ki az a Koeman és mit jelent a klubnak, a holland pedig azt várja, hogy a világ egyik legjobbja inspirálja csapattársait és példát mutasson.


24.hu
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum szeptember 13, 2020, 13:41:09
Alavés-Betis
14:00-tól
22bet

Lesz 11-es vagy piros lap @ 1.90

Betis-meccseken általában van valamelyik, tavaly az Alavés elleni mindkét meccsük rengeteg lapot hozott, szerintem simán sanszos egy piros. Kár, hogy nem villanyfényes meccs és esti, így azért nem 10/10-es, de egész korrekt opció. (14:00-ás meccsen nem szoktak úgy pörögni, mint egy esti meccsen)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 17, 2020, 13:59:08
Ismerjük már őket, mint a rossz pénzt! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ismerjuk-mar-oket-mint-a-rossz-penzt)

Nem kell ide sok gól.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ismerjuk-mar-oket-mint-a-rossz-penzt)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum szeptember 22, 2020, 13:56:32
A Valencia egyetlen valamirevaló belső védője, Paulista is kidőlt két meccsre (Huesca otthon és Sociedad idegenben). Ez szar dolog, mint ahogy az is, hogy előtte Mangala a másik belső védő is kidőlt hetekre. Marad Diakhaby és Guillamón, de Diakhaby sem 100%-os, Guillamón meg ugyan csupaszív játékos, de talán ő sem élvonal szint, meg alacsony is. Nincs szűrés a középpályán, Kondogbia szerintem eléggé darabosan mozog, rajta kívül meg nagyjából semmi.
Nem tudom, ki látta és ki nem a Levante elleni meccset, de a Levante bár kikapott, mocskosul alázták Moralesék a Valencia védőket, a Celta is lőtt kettőt hétvégén, szóval a Valencia eddig kettő alatt nem úszta meg. Talán hétvégén a Huescát valahogy megoldják, bár az sem kizárt, hogy a Huesca majd jól megkontrázza vagy kétszer a Valenciát, azt' nyer, de ez totál kétesély.

Viszont a Huesca elleni meccsen akár újabb játékos dőlhet ki, az amúgy is lófasz keretből ha mondjuk kidől még egy védő, hát az katasztrófa lenne.

26-án hétvégén játszik a Huescával, aztán jön a hétközi forduló, a Valencia megy a Sociedadhoz. Megy úgy, hogy normális, LaLiga szintű belső védője nincs. Olvasgatva a kommenteket, már a szurkolók is úgy vannak vele, hogy a hétvégén egy szűk sikert izzadjon ki a csapat, aztán akkor a Sociedadhoz elmennek egyet szopni, ott Mangalával és Paulistával is szopnának  ;D

Nos, a Sociedad 1,5 over 2.00-es odds a 22beten, szerintem alaptipp. Láttam a Sociedadot a Real ellen, 0-0 lett, de azért más a Real ellen játszani, meg más a Valenciával. Otthon Oyarzabalék elég jól szoktak menni, én nagyon jó tippnek tartom, hogy a Valencia ott minimum két gólt beszopik, de ha kijön a lépés a Sociedadnak, és lesz kedvük gurigázni, akár egy nagyobb pofont is látok magam előtt, ilyen 3-0-t(mint volt az előző idényben, vagy még ennél is nagyobb sallert)

Én húztam alaptippnek a Sociedad 1,5 overt 1.99-ért (22bet), meg behúztam a Sociedad 2 gól felett AH-t 3.15-ért, és a Sociedad 3 gól felett AH-t 8,8-ért.

Nézni fogom majd a Valencia-Huescát is, aztán majd élőben talán benevezek a Huesca gólra, simán reális, de abban biztos vagyok, hogy a Denevéresek a Sociedad otthonában a mostanában szokásos minimum két góljukat beszopják. Én nagyon meglepődnék, ha nem így lenne.

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 22, 2020, 15:48:56
Korán bajba kerülhet a Valencia? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/koran-bajba-kerulhet-a-valencia)

Sokasodnak a problémák Valenciában.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/koran-bajba-kerulhet-a-valencia)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Admin Dátum szeptember 23, 2020, 11:12:39
Spanyol bajnoki esélylatolgatás (PODCAST):

https://soundcloud.com/sportfogadas/podcast-spanyol-bajnoki-eselylatolgatas

Iratkozz fel Soundcloud csatornánkra MOST! (https://soundcloud.com/sportfogadas)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 23, 2020, 15:24:53
Itt már csak a Jóisten segíthet? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/itt-mar-csak-a-joisten-segithet-)

Belefuthat a késbe a katalán sztárcsapat a bajnoki rajton.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/itt-mar-csak-a-joisten-segithet-)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Admin Dátum szeptember 25, 2020, 17:23:31
Podcast: Spanyol bajnoki esélylatolgatás

https://youtu.be/7lku_zdynak

Oddsok a végső győztesre:

Real Madrid - 1.90 (https://www.sportfogadas.org/link/dl/ub?t=filter%2Ffootball%2Fspain%2Fla_liga%2Fcompetitions)   FC Barcelona - 2.20 (https://www.sportfogadas.org/link/dl/ub?t=filter%2Ffootball%2Fspain%2Fla_liga%2Fcompetitions)   Atlético Madrid - 10.00 (https://www.sportfogadas.org/link/dl/ub?t=filter%2Ffootball%2Fspain%2Fla_liga%2Fcompetitions)   Sevilla - 27.00 (https://www.sportfogadas.org/link/dl/ub?t=filter%2Ffootball%2Fspain%2Fla_liga%2Fcompetitions)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 27, 2020, 11:27:46
Profitra tehetünk szert a szezon során, ha folytatódnak a tendenciák (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/profitra-tehetunk-szert-a-szezon-soran-ha-folytatodnak-a-tendenciak)

Gondolkodj hosszabb távban a Real Madrid kapcsán! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/profitra-tehetunk-szert-a-szezon-soran-ha-folytatodnak-a-tendenciak)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum szeptember 27, 2020, 22:03:30
Mindenki: Összeomlik a Barcelona.
Barcelona: Félidőben 4:0.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: sunik29 Dátum szeptember 28, 2020, 10:37:53
(http://www.7msport.com/news/upload_img/20200928/3_2020092811114712.jpg)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum szeptember 29, 2020, 10:55:11
Tudtok nekem olyan irodát mondani, ahol lehet fogadni arra, hogy 1,5-nél több piros lap lesz egy meccsen? (LaLiga topicba írtam, de igazából Serie A is érdekelne) Régebben tán a bwinnél volt, de ahogy nézem, tökre gagyi lett a bwin.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csatarid Dátum október 01, 2020, 20:56:00
Bilbao elmehet a búsba!  :crazy:
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum október 01, 2020, 22:29:31
Nagyon jó ez a Celta Vigo meccs. Piqué szabálytalankodik, bíró egyből piros lap. Utolsó emberként történt, majd szólnak neki, hogy haver lesen volt a Celta Vigo támadó. Szomorúan konstatálja, de eltelik pár perc, Lenglet szabálytalankodik, jöhet instant a második sárga és mehet is zuhanyozni a francia. Messivel szemben ugyanilyen szabálytalanságot elkövetnek pár perccel később, egyértelműen emberre ment Aidoo - ahogyan Lenglet a másik oldalon -, azt mondja a bíró; ez nem volt semmi srácok, mert Aidoonak már van egy sárgája, ne állítsuk már ki! Második félidőben nem lenne meglepő egy büntető (az is benne van, hogy épp a Barcának fújja be, annyira vakon van a bíró) vagy még pár sárga lap Barcelona részről.  ;D

Sajnos érzik ezt az irodák is, büntető lapok 7,5 nagyon alacsony szorzó, ha jól láttam büntetőre nem is lehet fogadni.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum október 02, 2020, 08:13:44
Ilyen Celta Vigók ellen könnyű a Barcának, majd a Fradi elleni lesz az igazi tudáspróba.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum október 02, 2020, 12:07:28
https://www.bet-mart.com/#/AC/B1/C172/D1/E52285029/F2!/AS/B1/

Nézem itt a szorzókat, hogy ha nem Messi lesz a gólkirály, akkor ki más? Elvileg nem lehet más, mint Messi, de ha mégse, akkor szerintetek kire éri meg tenni?

Benzema? Többet mozog vissza lassan, mint előre, meg Ramos elvesz tőle 10-12 gólt tiziből
Griezmann? Viccnek is rossz
Suarez? Játszik majd eleget?
Fati? Barcánál mindig szezon eleje a fiataloké...
Moreno vagy Alcacer? Épp egymást gyengítik?!
Aspas? Nem idős már az ilyesmihez?
Hazard? :D
Ocampos, Maxi Gómez, Jovic???

Szerintetek van érték valakiben, mondjuk ha Messi kidől úgy 2-3 hónapra netán-netán...

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: sunik29 Dátum október 02, 2020, 12:50:05
Gerard Moreno  (22 odds) Centre-Forward ; Right Winger  gyakran játszik jobb szelsot is ,  28 eves érett, o lövi a 11eseket ,
Paco Alcácer  pedig porcelánból van , ha volna fogadási lehetőség arra, hogy o sérült lesz es kihagy kb. 10 meccset egyből fogadnék rá.
Bacca pedig most is sérült .
ha azt nézzük Moreno évéről évre több gólt lő
2016/2017 --37 meccs ossz. 13gol
2017/2018 --38 meccs ossz. 16gol
2018/2019 --25 meccs amiből 10csere gondolom sérülés is volt 8gol
2019/2020 --32 meccs miből 2csere 18gol
2020/2021 --eddig 4 meccs  3 gol
De emese a favorit mint mindig .
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: sunik29 Dátum október 02, 2020, 14:37:22
Tavalyi stats   nem mindegy hogy hol játszik
(https://i.ibb.co/rx3nPNk/K-pkiv-g-s4.png) (https://ibb.co/bsFphD1)
(https://i.ibb.co/NSbKSPN/K-pkiv-g-s3.png) (https://ibb.co/9tSWtL4)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum október 03, 2020, 23:29:20
A bíróban és a Barcában bízunk a hétvégén (PODCAST!) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/a-biroban-es-a-barcaban-bizunk-a-hetvegen-podcast)

Triplázó szorzó vagy inkább a duplázó?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/a-biroban-es-a-barcaban-bizunk-a-hetvegen-podcast)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: sunik29 Dátum október 06, 2020, 11:23:26
(https://scontent.fbru1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120542092_3187116498002837_2079484421427607479_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=cRsT1a7F29cAX_h-g54&_nc_ht=scontent.fbru1-1.fna&oh=8505875d63c1ef92143235b88881ad07&oe=5FA00A81)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum október 07, 2020, 13:11:14
Csak összehozták Bartomeu ellen a bizalmatlansági indítványt. Eddig nem hittem benne, hogy összejöhet majd a szavazáson a kétharmad, de most talán van rá némi esély, mert az átigazolási időszak utolsó óráiban mindenki számára kiderült: nagyon komoly likviditási problémákkal küzd a klub. Nem volt pénz a Depay - García párosra, végém már úgy volt, hogy Eric García érkezik csak, de rá sem volt pénz. Nem nagy összegekről beszélünk, mert Depay elvileg akciós lett volna, 25-30 millió környéke. Azonban a bankok már nem hiteleznek Bartoéknak semmit.

Olyan szintű válság van, hogy Rafinha ingyen távozhat, Suárez és Rakitic is mehet minimális összegért (Suárez esetében azt hiszem utólagos kompenzáció lenne, ahogyan Vidalnál is), csak ne terheljék a bértáblát, mert nem tudják állni a fizetéseket a klubnál. Csődközeli helyzet van, első két bajnoki bizakodásra adott okot, majd jött a Sevilla elleni kijózanodás. A csapat szerkezetével továbbra is gond van, mindössze három belső védővel, sérülésekkel bajlódó szélsőhátvédkkel és normális középcsatár nélkül vág neki a szezonnak a Barca. Ter Stegen sérült, kiváncsi vagyok, meddig lehet majd erőn felül teljesíteni a szezon során?

Ha ezt mi innen látjuk, akkor a pártoló tagok is, kérdés csak az, hogy mernek-e lépni? Esetleg győz a megfélemlítés?
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum október 15, 2020, 14:51:05
Ellenfél-nézőben: Mire elég a jelenlegi forma? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ellenfel-nezoben-mire-eleg-a-jelenlegi-forma-)

Készülnek a katalánok a Ferencváros elleni meccsre! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ellenfel-nezoben-mire-eleg-a-jelenlegi-forma-)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum október 15, 2020, 21:21:21
Szedd össze magad Bilbao! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/szedd-ossze-magad-bilbao)

Kiesési rangadó a spanyol ligából.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/szedd-ossze-magad-bilbao)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum október 17, 2020, 10:22:07
Damian Suarez, a Getafe játékosa utolsó 10 meccséből csak egyet úszott meg lap nélkül. (válogatott meccseket nem nézve). Geta-mezben most 7 meccse van zsinórban, amikor lapot kapott. Előtte Nyom játszik, szintén egy lapmágnes, miközben a Barcánál azon az oldalon ma Fati és Dest játszik elvileg... Kutya legyek, ha Damian ma megússza lap nélkül
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum október 19, 2020, 10:54:25
Szegény Betis jól meg lett sz*patva, Estrada Fernandezék full szabályos gólt nem adtak meg (hasonló volt a Liverpooli helyzethez, de talán még egyértelműbb volt a gól, miközben utána nem adtak meg a büntetőt a Betisnek, holott a gyerekről a védő leszaggatta a mezt  ;D A majom Fernandez még vissza is nézte. De ja, azt még lehetett így ítélni, de a gólt hogy lehetett elnézni, mikor szabad szemmel is látható volt, hogy nincs les...

Nekem már sokszor volt olyan érzésem, ezeken a 50/50-es szitukon oda húzzák a vonalakat, ahová akarják... Sokszor szabad szemmel sokkal jobban meg lehet ítélni, ráadásul az a tegnapi szitu, behúzzák Sanabria felkarjához a vonalat  ;D

Nézzétek meg a védő lábát, meg Sanabria testét, még csak azt sem lehet mondani, hogy nagyon előre dől a Betis támadója... Arról meg ne is beszéljünk, hogy a behúzott vonal közel sem párhuzamos a 16-os vonalával, ezt is látni, de ez ezek után mellékes.

Tény, hogy nem érdemelt pontot sem a Betis, mert lélektelen volt a játék, de azért ami gól az lélektelen játékkal is gól...

(https://www.trollfootball.me/upload/full/2020/10/18/var-freeze-frame-of-sanabria-disallowed-goal-due-to-offside-betis-0.jpg)

Érdemes lesz majd Estrada Fernandez következő meccsét figyelni, mert most nagyon nem adott lapot semmire, e meccs után minden szinten kapta, kapja a savat, biztosan szólnak neki fentről is, hogy faszikám, ennél azért több kéne. Rengeteg szituban nem adott lapot, valamiért visszafogta magát, szerintem a következő meccsén a semmire is ad majd, remelem valami tüzes kis Getafe meccsre küldik  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: sunik29 Dátum október 19, 2020, 11:18:23
Basszus tényleg nem parhuzamos a vonal a 16-hoz viszonyítva. Egy ilyen esetnél a szándékosság nyilvánvaló , nem lehet beperelni a tettest? Az ilye eseteket miert fu alatt oldjak meg ? Soha nem ertettem . Peldaul miert nem ad interjut a biro a meccs utan , miert nem lehet kerdore vonni ? Es az miért lenne rossz a bíró fejlődésének, es a játék jövőbeni javulásának
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Carpeks Dátum október 19, 2020, 11:39:59
Idézetet írta: oakland23 Dátum október 19, 2020, 10:54:25
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a behúzott vonal közel sem párhuzamos a 16-os vonalával, ezt is látni, de ez ezek után mellékes.

Az a két vonal szerintem a perspektíva miatt nem párhuzamos, a szoftver ezt nyilván figyelembe veszi. Arra viszont, hogy a támadó karjához húzzák a piros vonalat a szándékosságon kívül csak a dilettantizmus lehet magyarázat  :D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: sunik29 Dátum október 19, 2020, 11:55:34
Idézetet írta: Carpeks Dátum október 19, 2020, 11:39:59
Az a két vonal szerintem a perspektíva miatt nem párhuzamos, a szoftver ezt nyilván figyelembe veszi. Arra viszont, hogy a támadó karjához húzzák a piros vonalat a szándékosságon kívül csak a dilettantizmus lehet magyarázat  :D
Jo hogy mondod a nezopontot a la ligas kepen a ket parhuzamos vonal tavolodik  , valojaban  ket parhuzamos vonal nem ossze tart??
(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0f/Railway_perspective.jpg)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: hubika88 Dátum október 19, 2020, 12:07:43
Meg a kommentator is bemondta elore h 1-1, a kis partjelzo csaj na mondom megszopja, azt les.. szabadrugas utan farkas norbi azt mondja, vagy hirtelen atirtak a les szabalyt, vagy megyek kivaltom az uj szemuvegemet  ;D

Mondjuk ha ilyen a classicon van, az meg jovo heten is beszedtema lenne h ki penzelte meg ennyire a sporit
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Carpeks Dátum október 19, 2020, 13:51:27
Idézetet írta: sunik29 Dátum október 19, 2020, 11:55:34
Jo hogy mondod a nezopontot a la ligas kepen a ket parhuzamos vonal tavolodik  , valojaban  ket parhuzamos vonal nem ossze tart??

A két vonal távolsága a kép tetején kisebb, mint az alján, tehát össze tartanak. Vagy nem tudom, miről beszélsz, lehet nagyon félreértjük egymást  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: sunik29 Dátum október 19, 2020, 14:12:38
Idézetet írta: Carpeks Dátum október 19, 2020, 13:51:27
A két vonal távolsága a kép tetején kisebb, mint az alján, tehát össze tartanak. Vagy nem tudom, miről beszélsz, lehet nagyon félreértjük egymást  ;D

Hu tényleg , ezt jól benéztem igazad van!!  :great:, nem ártott volna ellenőrizzem  mielőtt hülyeséget erőltetek .  :wall:
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum október 21, 2020, 14:49:43
Megbízható Lopetegui taktikája? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/megbizhato-lopetegui-taktikaja-)

Fontos a Sevillának a bajnokság is!  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/megbizhato-lopetegui-taktikaja-)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Infó Dátum október 23, 2020, 05:26:36
FC Barcelona - Real Madrid (szombat, október 24., 16:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Lionel Messi & Karim Benzema is gólt szerez 8.00

Hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt 4.50

A hazai csapat 2.5 gól felett 4.50

Karim Benzema legalább 2 gólt szerez   15.00

Lionel Messi legalább 2 gólt szerez   8.00

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum október 23, 2020, 11:30:15
El Clásico dömping Barcelonából (2. rész) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/el-clasico-domping-barcelonabol-2-resz)

Minden Sergio Ramostól függ?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/el-clasico-domping-barcelonabol-2-resz)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Admin Dátum október 24, 2020, 10:26:10
+20% nyereménynövelő az El Clásicóra! Exkluzív ajánlatunk!

(https://www.sportfogadas.org/kepek/upload/2020_10/fc-barcelona-real-madrid-el-clasico-nyeremenynovelo.jpg)

További részletek (https://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,17978.0.html)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum október 25, 2020, 10:56:27
(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/122802536_3398200460273936_8713750872745729425_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=hE0Rsw1SBOkAX9u3RhD&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=64546a277719450b2ebfef6114dc73ec&oe=5FBC9110)

Az első nem tizi, a második tizi  ;D

Egyszerűbb lenne, ha a bajnokság elején a Real Madrid +10 ponttal indítana, a Betis -10-zel, a Barca -5-tel.
Elképszető, hogy mennyire megszopatják a sporik a Betist meg sem említem, hogy tegnap is jött a szokásos piros lap  ;D (Mondjuk kivételesen jogos volt  ;D )



Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum október 25, 2020, 14:42:44
George Orwell regényében (Állatfarm) van egy mondat, ami idevág: Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél.

Nagyjából kiderültek az 1950-es és 60-as években történt madridi dolgok is, igaz, csak évtizedekkel később. A mostaniak is kiderülnek majd, de valószínűleg még sok idő, ráadásul akkor már nem lesz jelentősége, mint ahogyan a régieknek sincsen, továbbra is működhet tovább a tökéletes madridi marketinggépezet.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum október 27, 2020, 20:28:24
Minden komolyabb spanyol forrás megerősítette: lemond Josep Maria Bartomeu.

El se hiszem, mi történt az öreggel? Messze még az út vége, de ez egy óriási lépés, hogy végre elinduljon felfelé a klub. Csak legyen egy normális elnök...
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Admin Dátum október 28, 2020, 08:58:00
Idézetet írta: Pozzato Dátum október 27, 2020, 20:28:24
Minden komolyabb spanyol forrás megerősítette: lemond Josep Maria Bartomeu.

El se hiszem, mi történt az öreggel? Messze még az út vége, de ez egy óriási lépés, hogy végre elinduljon felfelé a klub. Csak legyen egy normális elnök...

Nem tudom, hogyha olvastad-e a nyilatkozatát, hogy miért mondott le most, a bizalmatlansági szavazás előtt.  ::)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: grof19 Dátum október 28, 2020, 09:04:07
Idézetet írta: SPF Admin Dátum október 28, 2020, 08:58:00
Nem tudom, hogyha olvastad-e a nyilatkozatát, hogy miért mondott le most, a bizalmatlansági szavazás előtt.  ::)

A ma reggeli hírekben már meglett erősítve,hogy lemondott Josep Maria Bartomeu és az egész vezetőség is.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csabax Dátum október 28, 2020, 09:46:25
Nagyon világos minden, nem szükséges itt semmilyen nyilatkozatot sem "megfejteni".
Azért mondott le most, a bizalmatlansági szavazás előtt, mert ezt most még önként megtehette. Hiszen azzal, hogy önként mondott le, elkerülte azt a számára megszégyenítő dolgot, hogy bizalmatlansági szavazás után zavarják el "melegebb éghajlatra".
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum október 28, 2020, 09:48:10
Idézetet írta: SPF Admin Dátum október 28, 2020, 08:58:00
Nem tudom, hogyha olvastad-e a nyilatkozatát, hogy miért mondott le most, a bizalmatlansági szavazás előtt.  ::)
Mikor a hozzászólást írtam, még nem volt hivatalos kommüniké a részéről, éjfél környékén olvastam csak, de meg sem lepődöm, inkább kínomban röhögtem. A felelősséghárítás továbbra is intenzíven működik nála, de még az utolsó napján is szerződéseket kötött, próbálta az utolsó szeletet is elhozni, az amúgy már romlott tortából. Volt egy kiváló hozzászólás az Eurobarca fórumán: "A beszédével végleg bebizonyitotta, hogy egy igazi narcisztikus pszichopata az ember, teljesen illeszkedne a honi politikai garnitúrába is.

Én ezt kiegészíteném azzal, hogy a világ sok-sok országában vannak hasonló politikusok, mint amilyen Bartomeu. Ő nem egy socio - mint ahogyan hívja magát -, hanem egy manipulátor. Az mindent elmond róla, hogy valószínűleg nagy pénzeket akaszt majd le az Európai Szuperligaért is. Ezzel a bajnoksággal tovább nőne a szakadék, instabilitás keletkezne a nemzeti bajnokságokat tekintve, valószínűleg a top ligák közül is sokan bedőlnének. A jelenlegi piac úgy működik, hogy a kisebb csapatok termelik ki a tehetségeket, akik olykor nagyobb meccseken megmutatják, mire képesek. Egy LaLigát nem a Getafe - Girona meccs tart el, hanem a Barcelona és a Real Madrid. Lehet szépíteni, hogy Sevilla vagy Atlético Madrid, de felesleges. Már akkor óriási para és fenyegetőzés volt madridi részről, mikor megkezdődött a katalánok referenduma 2017-ben. Több elemző cikk is született, hogy a Barcelona kiválásával csődbe menne a spanyol liga. Innentől kezdve a kisebb csapatoknak nem lesz érdeke a nagyobb piacra termelni, mert a tv-s jogdíjakból nem lesz még annyi bevételük sem, nézők alig lesznek, de igaz ez a többi ligára is.

Az emberek ellenben megunják majd, hogy folyamatosan Bayern München - Liverpool meccset nézzenek. A nagyobb gond inkább az, hogy óriási a szakadék a top klubok és a kicsik között. Juventus egy gyenge meccsen verte a Kijevet, míg a Barcelona gyakorlatilag nulla focival 5-1-re a Fradit. Hiába volt a katalánok védelme egy rakás trágya, így is egy véleményes gól kellett a ferencvárosi gólhoz, pedig jól játszottak Rebrov fiai. Ha itt normális piaci körülményeket akarnak, akkor előbb vagy utóbb, de be kell vezetni a fizetési sapkát, csapatonkénti esetleg 2 supermax contract lehetőségét, mert felborult az eddigi látszólagos egyensúly. Utoljára 2004-ben volt meglepetés a BL-ben, mióta bevezették a jelenlegi sorozatot, mindössze két "kisebb" csapat tudott nyerni: Ajax és a Porto. Ez nagyon kevés. Kétségtelen, óriási lett a piac, de egysíkú. A BEK-korszakban elég csak a 80-as éveket venni: Steaua, PSV, Red Star és Porto. Ez 10 év termése, addigra csúcsosodott ki az európai kupaküzdelem, amikor szinte bárki nyerhetett.

A kupasorozatot anno azért hozták létre Hanot és társai (köztük Santiago Bernabeu, Real Madrid akkori elnöke), hogy bizonyítsák, ki is a legjobb (vagyis ők, még több pénzt tudjanak leakasztani). Amikor elkezdődött a kisebb országok fejlődése, akkor azonban lépni kellett. Érdekesség, hogy az '50-es, '60-as és '70-es években sem merült fel a sorozat megváltoztatása (tudtommal), mikor sorra jötek a meglepetések. Ezeket kellett háttérbe szorítani, ami mára kiválóan sikerült. Bartomeu ne támogatna egy ilyen sorozatot? Dehogyisnem, hiszen majd 40 év múlva is emlegetik őt, mint azokat, akik ott volt az Európai Szuperliga támogatói között. Az, hogy miért mondott le az öreg ilyen gyorsan? Két dolgot tudok elképzelni: megfenyegették vagy visszafordíthatatlan csődhelyzet alakult ki. Utóbbinek nem örülnék. Így még tudta kontrollálni a helyzetet valamilyen módon.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Admin Dátum október 28, 2020, 10:28:36
Tehát ő azért mondott le, mert szerette volna elhalasztani a bizalmatlansági szavazást, viszont a helyi kormány illetékesei nem engedélyezték ezt, és mivel ő annyira szeretné óvni az embereket, az egészségüket, ezért ő inkább lemond, hogy nehogy veszélybe kerüljön bárki is. Brutál. Tipikus politikus.  :D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csabax Dátum október 28, 2020, 10:37:53
Idézetet írta: SPF Admin Dátum október 28, 2020, 10:28:36
Tipikus politikus.  :D
Az.
:D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csabax Dátum október 28, 2020, 16:30:06
Idézetet írta: SPF Admin Dátum október 28, 2020, 10:28:36
Tehát ő azért mondott le, mert szerette volna elhalasztani a bizalmatlansági szavazást, viszont a helyi kormány illetékesei nem engedélyezték ezt, és mivel ő annyira szeretné óvni az embereket, az egészségüket, ezért ő inkább lemond, hogy nehogy veszélybe kerüljön bárki is. Brutál. Tipikus politikus.  :D
Josep Maria Bartomeu tipikus politikusi alkat. Katalóniában - és, persze, amúgy is - hatalmas presztízst jelent az FC Barcelona elnökének lenni. Ugyan ezen a poszton teljes mértékben garantált a jelentős pénzbevétel, ám talán még ennél is többet jelent az ismertség. Azoknak, akik akarnak máshova is menni (például politikusi pályafutásban gondolkoznak), és szükségük van arra, hogy tudjanak róluk, ismerjék őket, azoknak hatalmas lehetőségnek számít a világszerte nagyon-nagyon híres katalán focióriás elnöki posztja.

Josep Maria Bartomeu azért mondott le, mert nem maradt semmilyen másik választása. Belátta, hogy ő már bukott ember és mindössze csakis azt döntheti el, hogy szép vagy csúf lesz a távozása. Ennyi!

Az, hogy Josep Maria Bartomeu lemondott és megelőzte ezzel azt, hogy bizalmatlansági szavazás után zavarják el a francba, azt jelenti, hogy Josep Maria Bartomeu úgy döntött, hogy - a helyzethez mérten - szépen távozik.

Ennek a dolognak az ellenkezője az új bukaresti polgármester beiktatása körüli huzavona. Annál az esetnél éppen az van, hogy immár 1 hónapja (!!!) úgy döntöttek az emberek a szavazáson, hogy elküldik a búsba a bukaresti főpolgármestert és új főpolgármestert választottak maguknak. Ám az előző polgármester nem tudott szépen távozni, hanem annyira gőgös és annyira nagyon zavarja őt, hogy elzavarták az emberek és már nincsen szükségük rá, hogy "odaláncolta" magát a bukaresti főpolgármesteri székhez és mindent megpróbált tenni azért, hogy továbbra is bukaresti főpolgármester maradjon. Ezért aztán most, 1 hónappal a bukása után, az történik, hogy jogerős birósági határozattal kényszerítik arra, hogy tűnjön el "a vérbe", mert az embereknek elegük van belőle és másik polgármestert választottak maguknak. Na, ő megvetéstől övezve távozik.
:beerchug: :beerchug: :beerchug:
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum október 28, 2020, 17:52:52
Semmi sem garantálja, hogy jobb elnök követi őt a sorban, és ezen a ponton kell szerintem elgondolkozni Messi hisztijén. Mi van, ha a következő elnök sem tetszik neki? Újra lázad? Mi lesz, ha Angliába megy Guardiola után, és ott sem tetszik az elnök? Lázad megint?
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum október 29, 2020, 16:51:43
Ők a pontokat, meg a lapokat is gyűjtik (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ok-a-pontokat-meg-a-lapokat-is-gyujtik)

Reménykedünk egy parázs vasárnapi mérkőzésben!  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ok-a-pontokat-meg-a-lapokat-is-gyujtik)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum október 31, 2020, 11:28:26
Real Madrid +  Barca győzelem 2.10 körül, el nem tudom képzelni, hogy valamelyik elmegy. De annyira jónak tűnik, hogy már-már gyanús  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum október 31, 2020, 22:10:36
Lemomdott az elnök, elment a zsarnok Darth Vader és most már minden szép és jó a Barcánál.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum november 01, 2020, 08:35:49
Idézetet írta: oakland23 Dátum október 31, 2020, 11:28:26
Real Madrid +  Barca győzelem 2.10 körül, el nem tudom képzelni, hogy valamelyik elmegy. De annyira jónak tűnik, hogy már-már gyanús  ;D
Annyira tudtam, hogy az egyik besül  ;D Persze behúztam, de még szerencse, hogy nem a Real Madrid volt a kombi rohadt almája, így a Barcára iksszel vissza tudtam biztosítani, mondjuk így is veszteséget termelt a buli, de azért emészthetőt.

Az kemény, hogy 4 nyeretlen bajnoki van zsinórban, ha hetedikén a Betis netán megmarja a Barcát, Koeman kezdhet csomagolni  :redchug:

(Persze aprócska betűvel azért jelezzük, hogy de Jongon olyat löktek, amiért jobb helyeken sárga lap és büntető jár, aztán ha 0-1-ről kell játszani, picit másképp alakult volna, de a LaLiga olyan hely, ahol a Barcának nagyjából minden 10. esetet ítélik oda. Messit minimum háromszor borították fel még fel, amiért nem ítélt szabadrúgást, egy ilyen szituból kapták a gólt is, szóval így azért, ilyen ellenszélben nem lehet focizni, most meg annyira nem jó a Barca, hogy ezeket elbírja. Ezek tények, és ezekkel nem nagyon lehet vitatkozni.)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum november 01, 2020, 08:56:26
A Barca jelenleg 6 lejátszott bajnoki után 8 ponttal áll, ami a 2002-2003-as szezon óta a legszerényebb eredmény - akkor a csapat a 6. helyen zárt a kiírás végén. -írja a LaLigaLoca.

Szép kilátások  ;D (Azért remélem, a top4 összejön idén...)

Más: Kondogbia (aki jelenleg elvileg sérült) a Valenciától átkerült az Atletihez. Ez mondjuk nem mai hír, de nekem új.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum november 01, 2020, 11:22:15
Tudod ki teszi rendbe a Barcelonát? Fogadj rá! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/tudod-ki-teszi-rendbe-a-barcelonat-fogadj-ra)

Többen is versenybe szállnak az elnöki pozícióért. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/tudod-ki-teszi-rendbe-a-barcelonat-fogadj-ra)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum november 06, 2020, 18:38:33
Szimpatikus spanyol csapatra fogadnánk (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/szimpatikus-spanyol-csapatra-fogadnank)

A Cádiz eddig kellemes meglepetés, de meddig tudják tartani ezt a szintet? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/szimpatikus-spanyol-csapatra-fogadnank)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: LFCfanBoti Dátum november 07, 2020, 12:02:15
Eden Hazard és Casemiro is pozítiv tesztet produkált így minden bizonnyal kihagyják a holnap esti Valencia elleni meccset, 1x 2.40 körül mozog jelenleg
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum november 07, 2020, 14:07:39
Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum november 07, 2020, 12:02:15
Eden Hazard és Casemiro is pozítiv tesztet produkált így minden bizonnyal kihagyják a holnap esti Valencia elleni meccset, 1x 2.40 körül mozog jelenleg

Mondjuk Vinicius jelenleg jobb, mint Hazard, bár a belga sem rossz. A középpályán meg egy Modric-Kroos-Valverde trió állhat össze, úgy igazán még nem félteném a Madridot  ;D
Persze senkit nem akarok lebeszélni az 1x-ről, csak azt ne a két ember hiánya miatt tegye meg.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum november 07, 2020, 21:54:47
Messit nem mindig hozza lázba a futás gondolata.

(https://i.ibb.co/5hMJXVC/ezgif-com-video-to-gif.gif)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csatarid Dátum november 08, 2020, 22:22:02
Ramos kezezésénél mit néztek a VAR szobába 3 percig? Szánalom.  :noway:

Harom tizi Valencianak :D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum november 18, 2020, 12:58:37
Most lehet meglepni Zidanékat! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/most-lehet-meglepni-zidanekat)

Gödörben a címvédő a spanyol bajnokságban? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/most-lehet-meglepni-zidanekat)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum november 18, 2020, 15:41:07
Simeone és a nemezise (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/simeone-es-a-nemezise-)

Egyszerre csodálja és tart honfitársától az Atlético mestere.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/simeone-es-a-nemezise-)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum november 18, 2020, 20:04:06
Te mit tennél ebben a helyzetben? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/te-mit-tennel-ebben-a-helyzetben)

Könnyűnek ígérkező triplázó szorzó a spanyol ligából, de vajon megéri-e befektetni? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/te-mit-tennel-ebben-a-helyzetben)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum november 22, 2020, 10:18:50
Pique fél évre kidőlt, a Barca húzhatja le a WC-n a szezonját. Messi kedvetlen, Griezmann szar, nincs Fati sem még sokáig, jó, ha a top4 meglesz, és az a vicc, hogy ez nem vicc  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: NFCKR Dátum november 22, 2020, 19:41:35
Nem emlékszem rá, hogy mikor állt így a Barca ennyi forduló elteltével..

Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum november 18, 2020, 12:58:37
Most lehet meglepni Zidanékat! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/most-lehet-meglepni-zidanekat)

Gödörben a címvédő a spanyol bajnokságban? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/most-lehet-meglepni-zidanekat)
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum november 26, 2020, 13:39:12
Costa, aki szeptemberben esett át COVID-fertőzésen, majd később negatív teszt után egyből edzésbe is állt, most trombózis miatt lett leparancsolva az orvosok által a pályáról. Az eset kapcsán felvetődött, hogy a vírus okozta a jobb lábában kialakult vérrögöt, amit az elsődleges orvosi jelentések nem zárnak ki. Sőt!
A Lokomotiv elleni BL-csatán már biztosan nem léphet pályára a brazil-spanyol csatár, illetve felépülésére, visszatérésére sincsenek pontos határidők. Egyes hírforrások 6 hónapos kihagyásról suttognak
.

-laligaloca-

Reméljük Felix bírja, mert Costa nem lesz jó ideig, és ezek után Suarez visszatérését sem fogják erőltetni szerintem.

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum november 26, 2020, 15:49:45
Büntetés lehet a javából a szombati derbi (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/buntetes-lehet-a-javabol-a-szombati-derbi)

Örömteli vagy szenvedős lesz az Atlético Madrid támadójátéka a következő hetekben? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/buntetes-lehet-a-javabol-a-szombati-derbi)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum november 28, 2020, 19:22:57
Messi, Maradona és a gólok (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/messi-maradona-es-a-golok)

Egyik kedvenc ellenfelét szomoríthatja az argentin klasszis.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/messi-maradona-es-a-golok)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum december 03, 2020, 11:21:23
Egykori edzője tréfálja meg a Real Madridot? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/egykori-edzoje-trefalja-meg-a-real-madridot)

Sűrgős változásokra van szükség a Zidanéknál.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/egykori-edzoje-trefalja-meg-a-real-madridot)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum december 03, 2020, 12:30:26
Idő előtt fogadunk, nehogy csökkenjen a szorzó! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ido-elott-fogadunk-nehogy-csokkenjen-a-szorzo)

Nem annyira stabil a Villarreal védelme? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ido-elott-fogadunk-nehogy-csokkenjen-a-szorzo)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum december 07, 2020, 11:46:44
Akinek van egy kis pénze, és befektetné, az (küldje el nekem  ;D ), vagy tegye meg amit én:
Kiesik a Huesca.

@ 2.00

Azaz dupla vagy semmi szorzó alapján, de nálam inkább ilyen 1.30 a Huesca búcsúja.

Ez a Huesca ilyen se íze, se bűze csapat. Képtelen nyerni, hiába a 8 iksz, be van oltva győzelem ellen. Tegnap a 82.percben két gól 'fórja' volt, azt sem tudta megtartani. Játszott minden fordulóban, azaz nincs halasztott meccse sem.

Öreg a védelem, Siovas 32 még OK, de Luisinho 35, Pedro Lopez 37 éves. A keret nem mély hátul (sem), eltiltások, sérülések mellett lehet itt még komolyabb gond. Mikel Rico szűrőként 36 éves, már a Bilbaóban is öreg volt. Mir elöl remek felépítésű támadó, Sandro is jó srác, küzd, meg akar, de ők nem 20 gólos játékosok /idény.

Pénz nem sok van, még kölcsönszerződésre se, Mir, Maffeo, Ontiveros is kölcsönben van amúgy, szóval keskeny ez a csapat.

A sorsolás meg most durvul be, hisz:
Fogadják az Alavést, amely régóta veretlen úgy, hogy nemrég játszott a Barca-RM-Sociedad trióval, piszok masszív csapat!
aztán dobják a kupát
mennek a Bilbaóhoz idegenbe, szintén pofonszagú
fogadják a Levantét, kis mákkal hozható
mennek a Celtához, ahol nem könnyű nyerni, és a Celta is megindult felfelé az új edzővel
aztán január-február:
Barca, Betis, Getafe, Villarreal, Real Madrid, Sevilla, Granada... -Ezek közül kit ver meg? De ha be is csúszik egy győzelem, meg egy iksz mondjuk, hát azért ezekkel olyan sokra nem megy.

Riválisok a Valladolid, Osasuna meg a Levante jelenleg, Elche talán, de ezekben a csapatokban sokkal inkább látom, hogy meccseket fog, mint a Huesca. Ok, tényleg jönnek a remik, de 1-1 ponttal hosszú távon semmire sem mennek, és megnézve a decembert, meg a január-februárt, ez az 'öreg' csapat már most sem nagyon bírja, mi lesz itt, ha jönnek a sérülések, eltiltások, meg ugye idén nincs pihenő, és akkor jönnek olyan csapatok, akik eleve 1-2 gólllal minimum jobbak, meg sokkal bővebb a keret.

Mire kitavaszodik, olyan bika hátránya lesz, hogy azt meg aligha hozza be.

*közben más, a Barcában Dembelé hetekre kidőlt  ;D Bár lehet, inkább sírné kéne  :redchug: Minden idők legelkúrtabb igazolása ár/érték arányt tekintve, bár Chigrinskiyt azért nehéz überelni  :D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum december 10, 2020, 17:06:00
Megint ugyanarra fogadunk az El Derbi Madrilenón! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/megint-ugyanarra-fogadunk-az-el-derbi-madrilenon)

Nem akarunk eltérni az eddig jól működő szisztémától.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/megint-ugyanarra-fogadunk-az-el-derbi-madrilenon)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum december 11, 2020, 14:47:21
Az megvan, hogy az előző fordulóban nem volt büntető a LaLigában? Azért ilyesmi nem sűrűn fordul elő, simán lehet, hogy most kompenzálnak majd a sporik minket.

Szombaton lesznek vad meccsek, kezdve a Sevilla-Getával, de előtte del Cerro fúj egy Bilbao-Valenciát, márpedig ott is lehet mindenféle esemény del Cerrót ismerve 1-2 tizi meg 8-10 lap is összejöhet. Persze korai meccs, itt kellenek a csapatok is megfelelő hozzáállással, hogy legyenek események.

Aztán az álommeccs a fordulóból:
előző 4 egymás elleni lapok szempontjából:

2018.09.16. Sevilla - Getafe 0-2

    9 sárga lap, abból 6 már az első félidőben

2019.04.21. Getafe - Sevilla 3-0

    9 sárga lap és két piros lap, ezekből 1 piros és 7 sárga már az első félidőben

2019.10.27. Sevilla - Getafe 2-0

    5 sárga lap, de abból 3 már az első félidőben

2020. 02.23. Getafe - Sevilla 0-3

    10 sárga lap, ebből 4 született már az első félidőben
(fortunaweb)

Hard Core LaLiga fanok a Huesca és az Alavés meccsben is találnak izgalmat, ott a spori nem indukálja a lapokat, de ha lesz parázs, ott is simán lehet lapeső meg 1-2 tizi. Én behúztam korábban a Huesca kiesését, szóval simán benne van, hogy ezek után meccset nyer, de láttam most kétszer-háromszor az Alavést egymás után, krva kemény focit tolnak.

Végül pedig Atleti és Real Madrid, hát én ott az Atletinek szurkolok majd, meg a tippjeimnek, biztos teszek majd a tizire. Lahoz fújja, lapk szempontjából ő nem ideális, képes egy derbit 2-3 sárgával lehozni mostanában már nem az az állat, mint korábban, de a meszes pontot meg fogja mutatni szerintem. Jó kis napnak tűnik.

De nem rossz a vasárnap sem, a Betisnél sosem tudjuk melyik arcát mutatja a csapat, aztán este egy Barca-Levante, hát ember legyen a talpán, aki a Barcát nyeretni meri 1,20-ért. Kár, hogy nincs olyan kategória, hogy lesz potyagól, mert arra biztos tennék  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum december 17, 2020, 12:19:18
Melyik Barcelonát látjuk a hétvégi bajnokin? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/melyik-barcelonat-latjuk-a-hetvegi-bajnokin)

Kiszámíthatatlan a katalán csapat.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/melyik-barcelonat-latjuk-a-hetvegi-bajnokin)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum december 20, 2020, 19:16:14
Elfogyott a Sociedadból a szufla? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/elfogyott-a-sociedadbol-a-szufla)

Eddig tartott a baszkok lendülete, bedarálja őket a sérüléshullám? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/elfogyott-a-sociedadbol-a-szufla)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum december 24, 2020, 09:12:35
Kieran Trippier 10 hetes eltiltást kapott!
A történet úgy kezdődött, hogy a Tottenhamből Atléticóba való igazolásakor elmondta unokatestvéreinek és barátainak, hogy mi fog történni, akik fogadtak is az átigazolás tényére, és természetesen nyertek is. Miközben ezt elmondta, nem tudta, hogy ez fogadási tanácsadás. Az angol FA szabályainak értelmében ez tilos, így 70 ezer fontos büntetést kap, de ami súlyosabb, 10 hétig nem léphet pályára.
Az ítélet mától hatályos: Atlético szempontból pedig a következő 10 bajnokit érinti, valamint 1 kupameccset és a Chelsea elleni első BL-mérkőzést is.

-laligaloca-
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: sunik29 Dátum december 30, 2020, 09:55:46
Valahol ertheto is volt.
https://twitter.com/atletienglish/status/1343890184639819776
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum december 30, 2020, 12:24:58
Ez a fasz Manzano megkovidosodott, helyette Lahoz vezeti az Atleti-Getát. Nem is lenne baj, ha nem szórok szét a lapokra úgy 3 havi fizetést. Ez a pöcs Lahoz mostanában semmire sem ad lapot, miközben Manzano Geta meccset 8-10 lap alatt nem vezet le. Na fasza kis para...
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum december 30, 2020, 13:05:08
Idézetet írta: oakland23 Dátum december 30, 2020, 12:24:58
Ez a fasz Manzano megkovidosodott, helyette Lahoz vezeti az Atleti-Getát. Nem is lenne baj, ha nem szórok szét a lapokra úgy 3 havi fizetést. Ez a pöcs Lahoz mostanában semmire sem ad lapot, miközben Manzano Geta meccset 8-10 lap alatt nem vezet le. Na fasza kis para...
Cashout nincs rá? Esetleg ellenfogadás?
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum december 30, 2020, 13:10:11
Java a tippmixprónál van, kb 250K, meg sok 'apró' unibet, betclic, bet365...
Elvileg ez a majom Lahoz is képes lehet összehozni, de nagy meccseken mindig megmakacsolja magát. Na de htha most kivételt tesz. Persze Manzanóval sem lett volna tuti, de azért mégiscsak más így... Marad a remény.

Viszont LaLiga, még mindig 2.00 a Huesca kiesése, én nem nagyon látom azt, hogyan maradna benne. Most meg a Celtához, kis mákkal egy iksz jöhet, de aztán kegyetlen erős a program, ha be is csúszik majd egy-egy győzelem, pár iksz, az kevés lesz. Eddig 15 kör alatt jött 12 pont, de még csak most durvul be a sorsolás. Nem mondom, hogy tuti, de szerintem ilyen 1.35 körül a reális nálam. De hogy a bukik szorzói jók, vagy a megérzésem, csak pár hónap múlva derül ki
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum december 30, 2020, 13:25:53
Egyébként meg tegnap csoda történt, a Betis kapott egy olyan gólt, amit percekig videóztak Fernandezék. Les is volt, kezezés is (szerintem minimum az egyik), de a spori kb. 20-szor visszanézte, aztán megadta a gólt. 10-ből 9-szer hasonló szituban a Betis szívni szokott, más kérdés, hogy így is kikapott. Fekir mint a mosott szar, védekezés nulla, ha a Canales nem épül fel, jókora pofont kapnak. Rubival is ocsmány volt a Betis, de Pellegrinivel még szarabb.

Az meg kb nem hír, hogy a Barca megint megnyekkent. Ebben a keretben van 20-25 játékos, akinek tuti égeti a hátát a Barcelona-mez.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum január 01, 2021, 12:49:51
Andalúz rangadóval indítjuk az évet! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/andaluz-rangadoval-inditjuk-az-evet)

Biztonsági tipp a Betis - Sevilla derbire, létezik ilyen? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/andaluz-rangadoval-inditjuk-az-evet)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Latzka Dátum január 02, 2021, 11:47:13
Inkább bulvár már csak a cím miatt is (Ő volt az új Maradona, ma senkinek sem kell), de érdekes, hogy a magánélet mennyire félrevihet egy ígéretesen induló karriert...

https://index.hu/sport/2021/01/01/o_volt_az_uj_maradona_-_ma_senkinek_se_kell/?fbclid=IwAR3CvW6PR-3dAeoiTvMd7ZViz8rx7hjO8B2N9q2qtfhbbIQf1Fjxbv3Yc6Y
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum január 05, 2021, 23:21:46
Ha vírus miatt nem nyit ki egyetlen szórakozó hely sem Ibizán, akkor elkezdenek focizni.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum január 07, 2021, 22:28:21
Mire képes a történelem egyik legfiatalabb Barca-védősora? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mire-kepes-a-tortenelem-egyik-legfiatalabb-barca-vedosora)

Három 22 év alatti játékos a védelemben, biztos a bekapott gól Messiéknek? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mire-kepes-a-tortenelem-egyik-legfiatalabb-barca-vedosora)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum január 09, 2021, 09:33:28
tegnapi fotó az Atleti edzőpályájáról:

(https://img-estaticos.atleticodemadrid.com/system/file5s/68155/large/7u4pv4Ooft_Ciudad_Deportiva3.jpeg?1610104342)

Jelenleg is esik a hó, esni is fog, fúj a szél elég rendesen, és -1 0 Celsius fok van.

ez pedig a Wanda ma:

(https://as01.epimg.net/futbol/imagenes/2021/01/08/primera/1610145026_937976_1610148822_noticia_normal_recorte1.jpg)

hogy ezek után lesz-e meccs ma?

NEM LESZ! Hivatalos.

Az as írja, hogy az Osasuna-Real Madrid elvileg meg lesz rendezve, tegnap Kroosék három órát vesztegeltek a reptéren este (HA-HA), viszont jó kis cudar időjárás van arrafelé is, hátha tolnak este egy jó havas meccset
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum január 12, 2021, 16:14:50
(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/138057119_3601418196618827_4005890863802450685_n.png?_nc_cat=106&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=TDjaZeACnX8AX8CT7dT&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=e8220e6d1cbac4f718a4f54f3d1c558b&oe=602273ED)

Carrascóék edzésre mennek :D

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum január 17, 2021, 11:22:56
Eden Hazard a valaha volt legjobb belga focista? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/eden-hazard-a-valaha-volt-legjobb-belga-focista)

A közönségszavazás szerint igen! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/eden-hazard-a-valaha-volt-legjobb-belga-focista)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csatarid Dátum január 17, 2021, 23:30:26
Messi... Elfelejtette hogy van VAR. Idióta.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum január 18, 2021, 00:27:10
A focisták ilyen kicsinyes törleszései mindig nevetségessé teszi őket. Ütközik vele a baszk, erre két pillanattal később jön a Törpe, és tarkón küldi. Annyira azért nem fájhatott, mint ahogy előadta a baszk, de a tarkón ütés nagyon veszélyes és alattomos műfaj :( még ha ránézésre reflexből is csinálta.

https://twitter.com/i/status/1350934500172292098
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Latzka Dátum január 18, 2021, 09:01:24
Kár, hogy nincs közelebbi kamerával; de az biztos, hogy jól megküldte a csávót ez a kis Messi gyerek ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum január 18, 2021, 09:18:27
Akárhányszor nézem vissza, nálam ez feltartás. Szóval Barca-szabadrúgás, és sárga lap a Bilbao játékosának, de az előnyszabály is jó ítélet lett volna. Na ezért van gond a spanyol sporikkal (is).

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: sunik29 Dátum január 18, 2021, 12:12:20
Ha ez nem er kialitast akkor semmi .
https://www.youtube.com/watch?v=aMJETgkssyg
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum január 18, 2021, 16:02:33
Megsérült a hős, mi lesz a csapattal? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/megserult-a-hos-mi-lesz-a-csapattal)

A Celta Vigo lefelé, Betis felfelé indulhat a táblázaton? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/megserult-a-hos-mi-lesz-a-csapattal)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: NFCKR Dátum január 18, 2021, 20:54:08
Az érdekel, hogy hány meccset kap érte. Ha a minimumot, az sok mindent elárul a szövetségről...

Idézetet írta: sunik29 Dátum január 18, 2021, 12:12:20
Ha ez nem er kialitast akkor semmi .
https://www.youtube.com/watch?v=aMJETgkssyg
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum január 21, 2021, 14:53:34
Hiányzik a legjobb védője, bajban lehet Lopetegui? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/hianyzik-a-legjobb-vedoje-bajban-lehet-lopetegui)

Lehetőség a Cádiz előtt a feltámadásra.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/hianyzik-a-legjobb-vedoje-bajban-lehet-lopetegui)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum február 01, 2021, 21:15:40
Messi viszi csődbe a Barcelonát. Igen.  ;D
Kétségtelen, hogy rendkívül sokat keresett, de most őszintén: ilyen játékosoknak nem szotyiért játszanak. Ronaldo se ingyen játszik a Juvénál, ahogyan Neymar sem a PSG-nél.

Szánalmasnak tartom azt, ahogyan Bartóék vergődnek. Elveszítettek mindent, ezért rákenik az egészet Messire. Messi sem szent, elfogadhatott volna jóval alacsonyabb szerződést is (ha nem szereti a pénzt), de a többi infóról elfelejtkeznek az újságok. Bartóék nyilatkoztak úgy, hogy évente annyi pénzt generált a klub, hogy pluszban vannak bőven, minden év végén mutogatták a mérleget, hogy nagyon jó minden. Aztán most hirtelen azt mondják, hogy Messi évi 70-80 milliója felett még kifizettek neki kb. 200 milliót? És a többi szerződés? Ez így akkor hamisítás Bartóék részéről, mivel az elmúlt évek költségvetése nem tükrözte a valóságot.

Arról mindenki tudott, hogy a legrosszabb szerződések a Barcánál vannak (mármint a csapatra nézve). Nikola Mirotic az európai játékosok közül azt hiszem elsőként kapott olyan bért, amit NBA csapatok tudtak volna neki adni. Annyi sztár volt a kosárcsapatban, hogy azzal már ki kellett volna bérelni a következő 4-5 évben az Euroliga 1. helyét. Labdarúgásban is hasonló volt a helyzet, sok elkényelmesedett sztár, hatalmas pénzért. Hibáztak a játékosok? Messi is hibázott? Egyértelmű, aláírhattak volna kevesebbért is, de mikor azt mondják, hogy figyelj Jóska, ezért a munkáért kaphatsz havi 1 millát, de ha úgy érzed, akkor írj alá havi 300 ezerért, akkor Jóska vajon mit mondana?  ;D

Nekem inkább azért visszás ez az egész történet, mert az ilyen vezetők - mint Barto - képtelenek vállalni a felelősséget. Elhintik éveken át, hogy minden rendben, majd mikor rájön a nép, hogy csődben a csapat/ország, akkor nem én vagyok a hibás, hanem a többiek. Hiába hazudtak éveken át, többiek tehetnek róla.

Magam részéről örülök a Barcelona csődnek, mert legalább a sok kis divatdrukker elpártol (ha még vannak ilyenek). Számítottam rá, talán tavaly írtam is róla, hogy ez lesz. Legalább végre el lehet kezdeni elölről a projektet, fel lehet építeni egy csapatot, újra nagyobb szerepet kaphat az utánpótlás (végre). Ugyanakkor nagy csalódás is, mert jól szemlélteti, hogyan tudja egyetlen ember tönkretenni az egész rendszer és visszalökni azt a kőkorba, ha nincsen megfelelő kontroll. A Barcelona ennél több volt, de sikeresen leépítették.


*kikacsintás politikára
Remélem, hogy jó pár országban tanulnak a Barcelona hibájából és időben kapcsolnak, amíg nem jutnak olyan helyzetbe az adott országok, hogy már ne lehessen még egyet lépni a sakktáblán. Ebben a Barca káoszban minden benne volt az elmúlt években: korrupció, pénzmosás, felesleges építkezések, rosszul elköltött milliárdok, koncepció nélküli évek, szövevényes céghálók.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum február 05, 2021, 21:31:27
Mennyit számít a hétközi kupameccs? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mennyit-szamit-a-hetkozi-kupameccs)

A Copa del Rey megkavarhatja az esélyeket.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mennyit-szamit-a-hetkozi-kupameccs)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum február 07, 2021, 22:45:09
Hogyan újult meg Simeone Atléticója? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/hogyan-ujult-meg-simeone-atleticoja)

Emlékszel még az Atléticónál a 4-4-2-re és a védekezésre a végletekig? Felejtsd el, Simeone a világ legjobb csapatát építi! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/hogyan-ujult-meg-simeone-atleticoja)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csatarid Dátum február 08, 2021, 22:59:58
Nagy nehezen fordított az Atletico avagy Suarez erre az utolsó percben egy ilyen védelmi hibát követnek el és buknak két pontot.. Nehogy ezen múljon a végén majd, még ha most magabiztosnak is tűnik az előnyük  :'(
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: tonijani Dátum február 09, 2021, 08:55:27
Idézetet írta: csatarid Dátum február 08, 2021, 22:59:58
Nagy nehezen fordított az Atletico avagy Suarez erre az utolsó percben egy ilyen védelmi hibát követnek el és buknak két pontot.. Nehogy ezen múljon a végén majd, még ha most magabiztosnak is tűnik az előnyük  :'(
Azt hiszem nem olyan nagy meglepetés, igazi "néptipp" volt, azok meg többnyire elmennek... :D :D Azért úgy gondolom, a bajnoki címük nincs veszélyben.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum február 11, 2021, 10:55:18
Jöhet az újabb Barcelona-blama? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/johet-az-ujabb-barcelona-blama)

Képes kihasználni az Alavés a Barcelona hibáit? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/johet-az-ujabb-barcelona-blama)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum február 12, 2021, 11:04:45
Kéne már egy-két idegenbeli siker! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/kene-mar-egy-ket-idegenbeli-siker)

A Levante idén csak a kupára koncentrál? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/kene-mar-egy-ket-idegenbeli-siker)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: robmiller Dátum február 21, 2021, 15:50:01
De megérdemli a Barca a sorsát! Néztem a meccs utolsó 20 percét, és 1:0-lás vezetésnél érződött, hogy ennyivel ők elégedettek. Voltak helyzeteik ímmel-ámmal, de sehol nem volt az a mocskos nagy presszing, ami régen ilyenkor jellemezte őket. Meg is lett a büntetésük. Remélem kihúzza a Cadiz!  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Szigo Dátum február 27, 2021, 21:36:51
@oakland23

Nem toltál erre a Getafe-Valencia meccsre egy sárga lapos cuccot?

Tőled vettem az ötletet, hogy megtoljam próbába, ha itt nem lesz 12 sárga, akkor sehol.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum február 28, 2021, 08:44:17
@Szigo

Egy snassz 7,5 overt húztam büntetőlapokra tippmixprón, 3.70-ért mérték. Azt csípem a Getafében, hogy egy igazi bunkó csapat, de a sporik kb. 3-szor annyit tűrnek nekik, mert ha nem tennék, minden 2. Geta meccs idő előtt érne véget. Így az ellenfeleknek is fel kell keményedni, de mivel nem az az alapjátékuk, így sokszor megszívják, mint most is  ;D Cucurella belépője is simán lehetett volna piros.
Jövő héten mennek a Valladolidhoz, kár, hogy korai meccs, azokat nem szeretem lapokból overre venni (meg gólokból sem), de ha kap egy vad sporit a meccs, és mondjuk nem Rojast, akkor 7-8 lap ott is jöhet, Orellana, Mesa, Olaza,akadnak ott is potens lapgyűjtögetők
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Coutinho Dátum február 28, 2021, 09:59:51
Nézegettem a statisztikát, és a Getafe a maga 84 sárgájával toronymagasan a legagresszívebb csapat a topligák közül, de piroslapból csak 4-et kaptak. Belenéztem pár Getafe meccsbe idén (sajnos), tényleg rég láttam ilyen favágó csapatot. Leginkább a 2000-es évek olasz liga középcsapataira emlékeztetnek.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum március 01, 2021, 09:59:48
Messi-saga: Te menj oda, ő jöjjön ide! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/messi-saga-te-menj-oda-o-jojjon-ide)

Griezmann menjen, Agüero jöjjön, meg lehet Suárez se ártana, meg Xavi, Iniesta, mindenki is.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/messi-saga-te-menj-oda-o-jojjon-ide)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum március 01, 2021, 13:25:32
A Barca egykori korrupt elnökét, Bartomeut letartóztatták, ahogyan a jelenlegi vezérigazgatót is.  ;D ;D

Érdekes a helyzet, hétvégén választás, RAC egyik újságírója közvéleménykutatás után arra jutott (50 ezer szavazat), hogy Toni Freixát támogatja a többség (49,4%), míg Laporta a második 46%-kal, míg Font 4,6%-ot ért el.  :o :o

Ez azt hiszem mindent elmond a klubról. Legutóbbi két elnök börtönben, elmúlt 10-12 év a botrányokra ment rá, sikkasztás, adócsalás és más egyéb. Nem ezért kezdtem el szurkolni a csapatnak, pár faszfej jött és tönkrevágta az egészet, ami addig évtizedeken át működött (olykor ugyan sikerek nélkül, de becsületesen). Ha most Freixát megválasztják (vagy Laportát), akkor örülhetnek a Real Madrid drukkerek, mert szinte garantált, hogy a csapat még mélyebbre süllyed (van lejjebb?  ::)), széteshet végleg. Freixa már most kiárusítaná az utánpótlást, illetve csak külföldi sztárokat venne, adósság törlesztése, mint olyan, fel sem merült. Azért az érdekes, hogy mennyire fogalmuk sincs a jelölteknek, mi a helyzet: Freixa és Laporta már belengette, hogy sztárokat hoznak, de az FFP értelmével korlátozva van a Barcelona keze az átigazolások terén. Mivel az adósságállomány óriási, így a klubot ki is zárhatják a nemzetközi kupákból, ha nem kezdik meg a törlesztést, és ők még vásárolnának pluszban. Idióták.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum március 05, 2021, 09:41:21
Pár hét leforgása alatt elveszíthetnek mindent (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/par-het-leforgasa-alatt-elveszithetnek-mindent)

Fáradtak és dekoncentráltak a Sevilla játékosai.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/par-het-leforgasa-alatt-elveszithetnek-mindent)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum március 05, 2021, 23:52:09
Valenciától rég lehetett ilyet látni, hogy underdogként győz , és ráadásul fordít a 2. félidőben aVillareal ellen.
Mostanában az jellemző rájuk inkább, hogy a másodikban odaadják az addig megszerzett vezetésüket.
85. perc után fordítani 100 feletti odds lehetett.
Úgy tűnt a meccset nézve, hogy valaki bepirul náluk, és game over, aztán dehogy.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum március 06, 2021, 08:50:13
Idézetet írta: chabialonso Dátum március 05, 2021, 23:52:09
Valenciától rég lehetett ilyet látni, hogy underdogként győz , és ráadásul fordít a 2. félidőben aVillareal ellen.
Mostanában az jellemző rájuk inkább, hogy a másodikban odaadják az addig megszerzett vezetésüket.
85. perc után fordítani 100 feletti odds lehetett.
Úgy tűnt a meccset nézve, hogy valaki bepirul náluk, és game over, aztán dehogy.

Jó kis meccs volt, nagyot mentek Paulistáék. Estrada Fernandez mondjuk befújta a kanyi tizit a Valenciának, talán a ligának sem érdeke, hogy a Valencia kiessen. A Villarreal meg hogy összezuhant, bár az tény, hogy Cilessen azért kegyetlen bravúrokat mutatott be.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum március 06, 2021, 18:34:28
Jöhet megint a biztos under? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/johet-megint-a-biztos-under)

Változott valami a spanyol fővárosban? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/johet-megint-a-biztos-under)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum március 07, 2021, 09:53:45
Bilbao - Granada meccsen a fél vendég csapat hiányzik, és ez szó szerint 11 játékos + 2 kérdéses.
Azt hiszem a hazai győzelem  lesz a nap tutija.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum március 07, 2021, 10:28:43
Idézetet írta: chabialonso Dátum március 07, 2021, 09:53:45
Bilbao - Granada meccsen a fél vendég csapat hiányzik, és ez szó szerint 11 játékos + 2 kérdéses.
Azt hiszem a hazai győzelem  lesz a nap tutija.
Mennyit dobtál rá?  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum március 07, 2021, 14:09:53
Idézetet írta: oakland23 Dátum március 07, 2021, 10:28:43
Mennyit dobtál rá?  ;D

Nem simán tettem. Bilbao góljait 2,5 fölé 3,75-ös szorzóért , de mellé tettem hogy a Genk is lő hármat kétezerötért.

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pondrux Dátum március 07, 2021, 20:20:06
Elég sok helyen változtatott Marcelino a kezdő felálláson, így érdekes lesz ez a mérkőzés. Valószínű ha baj lesz akkor a 2. félidőben mind az 5 cserelehetőségét kihasználja. Az oddsz is jócskán felszökött a hazainak már 2,00 feletti.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum március 07, 2021, 20:54:30
Inaki sem kezd, neki mindenképp jönni kell majd, hisz a szériája nem szakadhat meg  :ok:

behúztam lapokra, sok bizonyítani akaró spíler, hátha aprítják majd egymást  :D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pondrux Dátum március 07, 2021, 21:13:25
nagyon gyorsan jött a hazai gól gondoltam várok 15-20 percet milyenek az erőviszonyok, így elég offos fogadás szemponjából  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum március 08, 2021, 10:06:56
Laporta az "új elnök", mostantól minden jó lesz, minden más lesz, mondjuk vele indult el a költségvetés meghamisítása és az adósság kialakulása, de ki emlékszik már erre?  ;D  Olvasgattam a fórumokat, mindenki örül, érdemi változást ezek szerint senki sem akart, kellett egy régi bútordarab, akiben bízhatnak. Ez vicces pont volt a programjában: "Esküt tesznek amellett, hogy felhagynak a könyveléstechnikai trükközésekkel, amint amilyen a 2019-es Neto-Cillessen és a 2020-as Pjanic-Arthur transzfer-csere volt."
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum március 08, 2021, 10:15:15
LaLiga kapcsán jut eszembe, hogy nso-n írták, hogy megint változik a kezezés szabálya. Mondjuk nem írták, mikortól  ;D
De a lényege, hogy már nem fogják elvenni azokat a gólokat, ahol a támadó csapatnál történik vétlen kezezés, és abból az akcióból születik gól. Ez szerintem jó hír, és jó változás, több lesz a gól! Hétvégén két meccsen is volt ilyen szitu, igaz büntetők kapcsán. Ugye Gayánál tizi lett a döntés, a Real-Atleti meccsen elmaradt a tizi. Utóbbin nem lepődök meg  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum március 08, 2021, 11:14:15
Idézetet írta: oakland23 Dátum március 07, 2021, 20:54:30
Inaki sem kezd, neki mindenképp jönni kell majd, hisz a szériája nem szakadhat meg  :ok:

behúztam lapokra, sok bizonyítani akaró spíler, hátha aprítják majd egymást  :D

Mai Betis - Alavesre mit gondolsz lapok szempontjából @oakland23 ?
Nekik is vannak elszállt meccseik, és egymás ellen is.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum március 08, 2021, 11:37:43
Idézetet írta: chabialonso Dátum március 08, 2021, 11:14:15
Mai Betis - Alavesre mit gondolsz lapok szempontjából @oakland23 ?
Nekik is vannak elszállt meccseik, és egymás ellen is.

Maga a párosítás nem rossz, de Rojas spori vezeti, az meg fukar lapokat tekintve. Rojas-nál soha nem veszek overre meccset lapok szempontjából. Persze jöhet, mert bármikor elgurulhat a gyógyszer bárkinél, mindkét csapatban megvannak a potens spílerek lapokra, de én max élőben mernék lapokra vállalkozni, de mivel szerintem este az Inter meccsét nézem, nekem ez most kimarad.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum március 08, 2021, 13:19:32
@chabialonso, és mindenki:

Willhillen 5.50-et fizet a kiállítás a Betis-Alavésre, az már egész korrekt odds. Bet365-ön 'csak' 4.50, ami jó gagyi, még a tippmixpró is 4.60-ért méri. 5.50-en már szerintem kis aprót megér. Kár, hogy erre a meccsre Rojas-t küldték...
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum március 08, 2021, 15:44:33
Idézetet írta: oakland23 Dátum március 08, 2021, 13:19:32
@chabialonso, és mindenki:

Willhillen 5.50-et fizet a kiállítás a Betis-Alavésre, az már egész korrekt odds. Bet365-ön 'csak' 4.50, ami jó gagyi, még a tippmixpró is 4.60-ért méri. 5.50-en már szerintem kis aprót megér. Kár, hogy erre a meccsre Rojas-t küldték...

Köszi! Múltkori Getafén sem jött a lapok száma, de kiállítás azért volt.
Alaves kieső helyen van . Tényleg nagyobb az esélye, hogy vesztésre állásban elszáll valakinek az agya.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csatarid Dátum március 08, 2021, 22:46:14
De jó ez a Betis meccs (főleg hogy jön a hazai :) ) Nagyon megérdemelték 0-2 után a fordítást!  :redchug:
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum március 09, 2021, 08:51:55
Idézetet írta: csatarid Dátum március 08, 2021, 22:46:14
De jó ez a Betis meccs (főleg hogy jön a hazai :) ) Nagyon megérdemelték 0-2 után a fordítást!  :redchug:

Jó lesz figyelni ezekre a fordítósdikra. Valencia is 80. perc után fordított Villareal ellen. Mondjuk az nagyobbat is szólt underdogként. Élőben megérnek az ilyenek egy kis aprót.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum március 11, 2021, 11:53:48
Nem gondoltuk túl, tényleg biztosra mentünk? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nem-gondoltuk-tul-tenyleg-biztosra-mentunk)

Ennyiért is megéri a gólokra fogadni? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/nem-gondoltuk-tul-tenyleg-biztosra-mentunk)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum március 11, 2021, 12:45:55
A sevillai derbin a fáradtság fog dönteni? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/a-sevillai-derbin-a-faradtsag-fog-donteni)

Felszívják magukat a rangadóra Fekírék! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/a-sevillai-derbin-a-faradtsag-fog-donteni)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum március 12, 2021, 11:01:36
Getafe-Atleti meccshez érdekes stat:

A két csapat utolsó 18 tétmeccsén egy olyan sem volt, ahol mindkét csapat betalált!  :o: :o: :o:

Szintén érdekes, de talán kevésbé meglepő, hogy az utolsó 5 tétmeccsük 6 piros lapot is hozott  :redchug:

ÉS akkor most:
A két csapat utolsó 18 meccsén a GETAFE NEM LŐTT GÓLT az Atleti ellen  :o: :o: :o: :o: :o: :o: :o: :o:
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum március 12, 2021, 11:25:54
Idézetet írta: oakland23 Dátum március 12, 2021, 11:01:36
Getafe-Atleti meccshez érdekes stat:

A két csapat utolsó 18 tétmeccsén egy olyan sem volt, ahol mindkét csapat betalált!  :o: :o: :o:

Szintén érdekes, de talán kevésbé meglepő, hogy az utolsó 5 tétmeccsük 6 piros lapot is hozott  :redchug:

ÉS akkor most:
A két csapat utolsó 18 meccsén a GETAFE NEM LŐTT GÓLT az Atleti ellen  :o: :o: :o: :o: :o: :o: :o: :o:

És ebből az 5 pirosból a Getafe négyszer kapott. Érdekes még , hogy a meccs végén jött a piros kétszer a Getafenal. Érdemes lesz élőben nézni, és ahol lehet megtenni a 88. perc körül a Getafe kiállítást.
Melyek oldalon van erre lehetőség élőben @oakland23 ?
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum március 12, 2021, 11:45:52
Idézetet írta: chabialonso Dátum március 12, 2021, 11:25:54
És ebből az 5 pirosból a Getafe négyszer kapott. Érdekes még , hogy a meccs végén jött a piros kétszer a Getafenal. Érdemes lesz élőben nézni, és ahol lehet megtenni a 88. perc körül a Getafe kiállítást.
Melyek oldalon van erre lehetőség élőben @oakland23 ?
Tippmixprón szokott lenni opció a piros lapra, de sajna szokásuk, hogy ha egy meccsen nagyon elszabadul a pokol, és egymást érik a lapok, akkor a 'lapos' opciókat kiveszik. 22beten szintén szokott lenni, ezek tutik, már ahol én játszom. de akár a willhillből is kinézem. Mondjuk én biztos nem várok majd a 88. percig,én behúzom pre-match  ;D
22beten 3.60 a piros lap, szerintem kihagyhatalan, ráadásul Sánchez Martinez vezeti, ő szerintem az egyik legjobb spori, akit küldhettek, hogy lapokkal színesítse a meccset
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum március 12, 2021, 11:48:44
Simeone mérlege Bordalás ellen: 7-0-0 és vagy 1:0 vagy 2:0-ra nyert a Tico ezeken a meccseken.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum március 12, 2021, 20:52:02
Valencia felállás érdekes, Gullamón középen Olivával, Wass a szélen, hát kíváncsi leszek, milyen lesz valójában, nem tol-e a csapat egy három védőset Guillamónnal, Paulistával és Diakhabyval, bár ebbe még belegondolni is rossz. Szerintem a Levante lő vagy négyet, ha kijön a lépés  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum március 13, 2021, 18:49:44
Zidane tényleg ezt mondta Hazardról? ;D

"He has a long contract with us and when he gets fit, he will play like a motherfucker".
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: hubika88 Dátum március 13, 2021, 22:57:43
Idézetet írta: oakland23 Dátum március 12, 2021, 11:01:36


ÉS akkor most:
A két csapat utolsó 18 meccsén a GETAFE NEM LŐTT GÓLT az Atleti ellen  :o: :o: :o: :o: :o: :o: :o: :o:


már 19  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum március 14, 2021, 09:54:13
A Geta hozta a 'formáját' gól ezúttal sem volt, de a piros azért villant  ;D Mondjuk szerintem amikor Sanchez Martinezt kihívta a VAR-szobából a kolléga, hogy nézze meg ő is videón, az nagyon kemény volt, hogy még az első kis videócska sem ment végig, már ment is vissza, és adta a pirosat. Ott nem volt 10-szer visszanézés, 8kamerából, tényleg az első képkockák sem peregtek le. Mondjuk nem volt nehéz döntés  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: anarsia Dátum március 14, 2021, 12:57:38
Oak mester a Celta - Bilbao meccsen a piros lapról mi a véleményed?
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum március 14, 2021, 13:35:06
Idézetet írta: anarsia Dátum március 14, 2021, 12:57:38
Oak mester a Celta - Bilbao meccsen a piros lapról mi a véleményed?

Hogy a spori zsebében marad  ;)

Szerintem a mészárlás elmarad, én barátságos remit érzek, aztán majd kiderül.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum március 14, 2021, 14:19:13
Celta - Bilbao meccs negyed órája megy, de mindkét csapat támad rendesen .

Félidő 1, 5 over gól meglehet, ha marad a dinamika . jól fizető hatos szorzó jelenleg.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pondrux Dátum március 14, 2021, 14:33:08
Megint miért padoztatja Inaki Williamsat és Muniaint a Bilbao?
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum március 14, 2021, 20:08:10
Idézetet írta: Pondrux Dátum március 14, 2021, 14:33:08
Megint miért padoztatja Inaki Williamsat és Muniaint a Bilbao?

Jó nekik itt középen. Mintha beletörődtek volna, hogy itt a helyük ezen a szinten. Aki kupába akar kerülni nemzetközire, annak nem jó a barátságos 0:0.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum március 17, 2021, 18:04:49
Van még esélye a bajnoki címre a Barcelonának? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/van-meg-eselye-a-bajnoki-cimre-a-barcelonanak)

Most már elég csak a bajnokságra koncentrálniuk.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/van-meg-eselye-a-bajnoki-cimre-a-barcelonanak)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Latzka Dátum március 20, 2021, 17:33:07
 ???

"Félbeszakadt a spanyol bajnokságban az Athletic Bilbao meccse, miután egy drón szállt a pályára. A gép állítólag egy üzenetet szállított, amiben az állt, köszönik szépen, nem kérnek az Európa-bajnoki meccsekből a nyáron Bilbaóban..."
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum március 21, 2021, 15:47:37
Getafe - Elchen lesz-e 12 büntetőlap?
83 percben az Elche áll 7 sárgával, a Getafe csak kettővel.
Elche edzője nem cserél a sárgák közül. Még be is oirosodhatnak.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum március 22, 2021, 15:08:04
Megkövetem magam, mert azt gondoltam, hogy majd a top4-ért esetleg versenyben lesz idén a Barcelona, annyi szar volt az elmúlt években a csapat körül. Tényleg nem hittem, hogy lehet esélyünk, erre most a bajnoki címért küzdenek. Mondjuk ez a spanyol liga kritikája is - függetlenül attól, hogy megnyeri-e a Barca vagy sem -, mert ennyire gyengén rajtoló csapatnak valahol a 6-8. hely környékén kéne lennie. Koeman kapcsán tévedtem, nem hittem volna, hogy képes lesz egy működő taktikát összerakni, de sikerült. Lehet csak pár hétig jönnek az eredmények, de hosszú évek után valami újítást hoztak a három belső védős rendszerrel és a 3-4-1-2-vel.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum március 22, 2021, 17:22:29
Idézetet írta: Pozzato Dátum március 22, 2021, 15:08:04
Megkövetem magam, mert azt gondoltam, hogy majd a top4-ért esetleg versenyben lesz idén a Barcelona, annyi szar volt az elmúlt években a csapat körül. Tényleg nem hittem, hogy lehet esélyünk, erre most a bajnoki címért küzdenek. Mondjuk ez a spanyol liga kritikája is - függetlenül attól, hogy megnyeri-e a Barca vagy sem -, mert ennyire gyengén rajtoló csapatnak valahol a 6-8. hely környékén kéne lennie. Koeman kapcsán tévedtem, nem hittem volna, hogy képes lesz egy működő taktikát összerakni, de sikerült. Lehet csak pár hétig jönnek az eredmények, de hosszú évek után valami újítást hoztak a három belső védős rendszerrel és a 3-4-1-2-vel.

Nekem is tetszik ez az új felállás, és az  is, hogy a tili-toli felől kezdenek eljönni.
6:1 -es győzelemre főleg nem gondoltam a Sociedad pályáján.
Az főleg tetszik, hogy újra jönnek a gólok.
Két hét mulva jöhet a klasszikus erőpróba Madridban.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum március 22, 2021, 17:32:43
Idézetet írta: chabialonso Dátum március 22, 2021, 17:22:29
Nekem is tetszik ez az új felállás, és az  is, hogy a tili-toli felől kezdenek eljönni.
6:1 -es győzelemre főleg nem gondoltam a Sociedad pályáján.
Az főleg tetszik, hogy újra jönnek a gólok.
Két hét mulva jöhet a klasszikus erőpróba Madridban.
Meglepődtem, hogy mernek végre távolról lőni, mondjuk még nem gondolom túl, Clásicóra is inkább egy szűk vereséget gondolok a Barcának (1-0). Az is igaz, hogy a Sociedadnál akadtak hiányzók, de a bíráskodás itt is egy botrány volt. Szinte mindent visszanéznek, amit kéne azt nem, vagy olyan vonalakat húznak be, amik nem reálisak.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum április 01, 2021, 12:43:29
Válogatott forduló után, Bajnokok Ligája előtt a foghíjas Real Madrid (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/valogatott-fordulo-utan-bajnokok-ligaja-elott-a-foghijas-real-madrid)

Hogy bírják Zidanék a terhelést? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/valogatott-fordulo-utan-bajnokok-ligaja-elott-a-foghijas-real-madrid)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum április 04, 2021, 10:09:42
Néztétek a Copa del Rey finálét tegnap? Én azóta sem tudom, az a piros lap hogy a fenébe lett visszavonva, hát annál nagyobb gólhelyzetet elképzelni is nehéz, és visszavonta. Még úgy is idegesít, hogy nem tettem a lapokra  ;D Vicc. De tényleg vicc, kb ennyi erővel a sporik azt csinálnak, amit akarnak. Mondjuk tényleg azt csinálnak...  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: csabax Dátum április 04, 2021, 21:06:48
Vajon volt-e térdeléses álszenteskedés a Cádiz-Valencia spanyol bajnoki meccs előtt?
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum április 04, 2021, 21:20:57
Idézetet írta: csabax Dátum április 04, 2021, 21:06:48
Vajon volt-e térdeléses álszenteskedés a Cádiz-Valencia spanyol bajnoki meccs előtt?
spanyolok nem bohóckodnak  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum április 08, 2021, 13:28:30
El Clásico: Már a meccs előtt csalódtam (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/el-clasico-mar-a-meccs-elott-csalodtam)

Most ez komoly?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/el-clasico-mar-a-meccs-elott-csalodtam)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum április 09, 2021, 15:24:27
Griezmann harmadik gyermeke is megszületett:
Az FC Barcelona támadójának mind a három gyermeke ugyan azon a napon érkezett (csak különböző évben: 2016, 2019 és 2021).
https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/04/08/az-fc-barcelona-tamadoja-es-csaladja-nem-mindennapi-dologban-reszesult/

Komment Eurobarcán: Bárcsak a pályán is ilyen jó lenne hatékonyságban meg időzítésben.  ;D ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum április 12, 2021, 15:45:06
Arra milyen odds lett volna, hogy a LaLigában egy nap két meccs lemegy lap nélkül  ::)

A fiatalabbik Munuera vasárnap lehozta a korai meccset lap nélkül, ami viszont tényleg meglepett, hogy GCF lehozta a Betis-Atleti meccset lap nélkül.  :o

Azért remélem, ez ilyen egyszer volt Budán kutyavásár történet, nem akarok lapok nélküli spanyol meccseket. Az a baj, hogy Rojas is alig ad lapot, meg a fiatalabbik Munuera is alig-alig, szóval remélem, nem ez az új irány. Kár Iturralde már nem vezet, nála 1-2 piros meg 10-12 sárga volt az átlag egy meccsen  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum április 13, 2021, 12:13:51
Sergio Ramos is benyelte a covidot. Sosem jó, de eleve sérült, szóval így két legyet egy csapásra  :crazy:
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: zbking Dátum április 23, 2021, 00:07:08
Messi atengedte Grizmannak a tizit a vegen, pedig mesterharmas lett volna neki.
Szeretem az ilyet. En is csinaltam anno ilyet, megye1-ben, a kapusunk berugta, szoltam neki, hogy jojjon lojje be. (3-0-nal).
Belotte, aztan ket meccs mulva a 89.percben 0-0-nal megint szoltam, akkor nem jott 8), nyilvan. Azt az adrenalint mindenkinek meg kene erezni, 0-0-nal tizihez keszulodni a 89.percben, kurvajo.
Be akartam guritani ballal a jobb alsoba, a kapust nem neztem, a masik oldalra ment el, igy sima is lehetett volna, de valahogy a guritas helyett megemeltem, felment a pipavasra, hogy szinte mindket kapufat erte, a húgy is megallt bennem, de nyertunk.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: LFCfanBoti Dátum április 29, 2021, 20:43:42
Barcelona szurkolók már nyeregbe érezték magukat a kupa döntő és a két madridi csapat botladozásai után, errefel jön a Granada aki eddig csak veszíteni járt a Camp Nouba s úgy nézz ki elviszi mindhárom pontot  :cya:
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum április 29, 2021, 21:01:54
Én már csak néha vagyok Barcelona szurkoló :D de szerintem ennél a bajnoki címnél fontosabb kérdés, hogyan sikerül a nyáron a csapatépítés. Nem tudom mi lesz Messivel, de még lehetne köré építeni egy csapatot.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum április 29, 2021, 21:03:11
Idézetet írta: TiB Dátum április 29, 2021, 21:01:54
Nem tudom mi lesz Messivel, de még lehetne köré építeni egy csapatot.
Mondjuk a Mezőkövesdet.  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum április 29, 2021, 22:25:52
Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum április 29, 2021, 20:43:42
Barcelona szurkolók már nyeregbe érezték magukat a kupa döntő és a két madridi csapat botladozásai után, errefel jön a Granada aki eddig csak veszíteni járt a Camp Nouba s úgy nézz ki elviszi mindhárom pontot  :cya:
Továbbra is azt mondom, óriási szégyen lenne, ha ez a Barca bajnokságot nyerne. Az is szégyen, hogy versenyben vannak, nem hittem, hogy az Atlético így elfogy a végére. Nekem mondjuk felsejlik a 2014-es hajrá, de ezt már írtuk korábban a topicban.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum április 29, 2021, 22:56:55
Idézetet írta: Pozzato Dátum április 29, 2021, 21:03:11
Mondjuk a Mezőkövesdet.  ;D

Mező kövesd Messit.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Karola Dátum április 30, 2021, 09:52:22

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 30., 09:00CET
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum május 01, 2021, 15:22:48
Déjà vu érzés a spanyol liga hajrájában! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/deja-vu-erzes-a-spanyol-liga-hajrajaban)

Fővárosi csapat nyerheti a bajnokságot.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/deja-vu-erzes-a-spanyol-liga-hajrajaban)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: zsivany20 Dátum május 01, 2021, 20:31:25
Idézetet írta: oakland23 Dátum április 12, 2021, 15:45:06
Arra milyen odds lett volna, hogy a LaLigában egy nap két meccs lemegy lap nélkül  ::)

A fiatalabbik Munuera vasárnap lehozta a korai meccset lap nélkül, ami viszont tényleg meglepett, hogy GCF lehozta a Betis-Atleti meccset lap nélkül.  :o

Azért remélem, ez ilyen egyszer volt Budán kutyavásár történet, nem akarok lapok nélküli spanyol meccseket. Az a baj, hogy Rojas is alig ad lapot, meg a fiatalabbik Munuera is alig-alig, szóval remélem, nem ez az új irány. Kár Iturralde már nem vezet, nála 1-2 piros meg 10-12 sárga volt az átlag egy meccsen  ;D

Hát én is látom sajnos ezt az új irányt közeledni... Ma Lahoz kiosztott ugyan 4 lapot a Huesca - Sociedad meccsen, de legalább 6-7 reális lett volna... ha pedig belevesszük, hogy Lahoz vezette, hát ő egy ilyen meccsen korábban 8-10 lap alatt meg sem állt volna...  ;D  Most viszont mosolyogva beszélgetett csak a játékosokkal... ha valakinek a hatodik faultja volt már, és számonkérték rajta, arról is csak előadást tartott, hogy majd ő eldönti... Szóval eddig fincsi piac volt a spanyoloknál a fault és a lap piac, de egyre óvatosabban kell most már piszkálni ezt.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum május 07, 2021, 10:37:52
Tökéletes ellenfél: Julen Lopetegui és a Sevilla (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/tokeletes-ellenfel-julen-lopetegui-es-a-sevilla)

A Real Madrid számára csak a bajnokság maradt!  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/tokeletes-ellenfel-julen-lopetegui-es-a-sevilla)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Infó Dátum május 07, 2021, 10:53:40
FC Barcelona - Atlético Madrid (szombat, május 8., 16:15CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Antoine Griezmann szerzi az első gólt 7.25

Luis Suarez szerzi az első gólt   6.75 

Lionel Messi legalább 2 gólt szerez   6.75

Marcos Llorente gólt szerez 7.75

Angel Correa szerzi az első gólt   12.00   

Lionel Messi szerzi az első gólt  4.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Infó Dátum május 07, 2021, 11:10:58
Real Madrid - Sevilla (vasárnap, május 9., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten   

Karim Benzema szerzi az elsõ gólt   5.00   

Lucas Ocampos gólt szerez   5.00   

Karim Benzema gólt szerez: 1,5 gól felett   8.25 

Youssef En-Nesyri szerzi az elsõ gólt 7.50 

Eden Hazard szerzi az első gólt   9.00   

Sergio Ramos gólt szerez 4.75

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum május 07, 2021, 14:36:10
Csodálat vagy félelem: Messi vs. Simeone (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/csodalat-vagy-felelem-messi-vs-simeone)

A bajnoki döntő, mely összekuszálhatja a szálakat.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/csodalat-vagy-felelem-messi-vs-simeone)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum május 08, 2021, 19:26:29
A Cádíz-Huesca meccs a 43. percben még 0-0, aztán 2-1-gyel mennek félidőre :D Hihetetlen, főleg Mir gólja. Kíváncsi leszek, melyik csapat viszi el, igazi tank, az az Aduriz, Negredo-féle. Egy igazi bivaly  ;D
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum május 10, 2021, 15:59:03
Betis - Granadára mit szólsz lapok 6,5 fölé @oakland23  ?

Ahogy nézem eddig ez lejött, és mindkét csapat betud indulni idegileg.

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum május 10, 2021, 16:44:32
Idézetet írta: chabialonso Dátum május 10, 2021, 15:59:03
Betis - Granadára mit szólsz lapok 6,5 fölé @oakland23  ?

Ahogy nézem eddig ez lejött, és mindkét csapat betud indulni idegileg.

Rövidre fogom: szerintem nem lesz lapeső
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum május 11, 2021, 21:04:04
Jó ez a Barca kezdő, de ki játszik majd jobb szélen???
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Latzka Dátum május 12, 2021, 06:45:31
Ki a rendezője a spanyol bajnokságnak, Spielberg vagy kicsoda? :laugh:
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Előzetes Dátum május 15, 2021, 16:23:18
LaLiga hajrá, ahol csak a madridiak nyerhetnek! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-hajra-ahol-csak-a-madridiak-nyerhetnek)

Nehéz meccsek várnak a favoritokra, három tippel készültünk.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/laliga-hajra-ahol-csak-a-madridiak-nyerhetnek)

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum május 16, 2021, 17:43:15
Getafe - Levantén vajon lesz -e ismét lapeső. Tavaly az utolsó előtti fordulóban a meccsek többségében az volt.
Kettőn is jött a 12+ lapszám.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum május 17, 2021, 14:44:43
Ronald Koeman távozik a Barcelonától, Laportának elege lett. Érthető, csapat összeomlott a bajnokság végére, de itt Koeman mellett még bőven kell távozó, keménymagot kéne elzavarni...

Xavi épp ma érkezik Barcelonába (micsoda véletlen), elvileg nyaralás, de szerintem ebből egy nagyobb tárgyalás lesz Laportával.

Remélem van annyira tudatos Xavi, hogy előbb felméri a helyzetet, mintsem beleugrana. Ha igazak a pletykák és Allegri tényleg a Real Madridhoz megy, akkor ott védekezés szempontjából ütős csapat lesz. Egy ilyen szedett-vedett ligát simán be fognak húzni, míg Xavinak nagy blama lenne, ha megmentőnek várják, de a sok kiégett egykori csapattárs miatt, nem tud majd érvényesülni a tudása.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum május 18, 2021, 14:29:52
Minden pénzt megadtam volna a Sevillának Koundéért. A City vett egy normális belső védőt, bajnoki cím BL-döntő. A Liverpool ezt korábban megcsinálta. Ha ezt a Barcánál nem látják, akkor vakok, vagy nem is akarnak többet. Ehhelyet vesznek még előre kiöregedett sztárocskákat, mint Agüero. Persze annyit csinál majd, mint a dán, de ezzel előbbre nem lesz a Barca, elöl eddig is megvolt, főleg, ha Dembélé egészséges. De amíg Lenglet balfaszságait kell nézni, addig ebből max BL-indulás lesz, bajnoki cím sose.
Bár ha sportfogadás szempontjából nézzük, jó az a Pique-Lenglet páros, mert a mindkét csapat lő gólt opció rendre lejön  ;D

Én amúgy bízom benne, hogy CR még vagy két évre visszamegy Madridba, és Messivel még összemérik, hogy kinek nagyobb
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum május 18, 2021, 14:40:41
Idézetet írta: oakland23 Dátum május 18, 2021, 14:29:52
Minden pénzt megadtam volna a Sevillának Koundéért. A City vett egy normális belső védőt, bajnoki cím BL-döntő. A Liverpool ezt korábban megcsinálta. Ha ezt a Barcánál nem látják, akkor vakok, vagy nem is akarnak többet. Ehhelyet vesznek még előre kiöregedett sztárocskákat, mint Agüero. Persze annyit csinál majd, mint a dán, de ezzel előbbre nem lesz a Barca, elöl eddig is megvolt, főleg, ha Dembélé egészséges. De amíg Lenglet balfaszságait kell nézni, addig ebből max BL-indulás lesz, bajnoki cím sose.
Bár ha sportfogadás szempontjából nézzük, jó az a Pique-Lenglet páros, mert a mindkét csapat lő gólt opció rendre lejön  ;D

Én amúgy bízom benne, hogy CR még vagy két évre visszamegy Madridba, és Messivel még összemérik, hogy kinek nagyobb
Ha Allegri tényleg megy Madridba, akkor nem hiszen, hogy Ronaldo visszatér, de legyen úgy.

A Barcánál ez nem így működik, pedig én örülnék neki, ha ez lenne a metódus, amit leírtál. Piqué mozgatja ott a szálakat, elvileg ő volt az egyik, aki anno megfúrta a de Ligt transzfert is, miatta nem lehetett értelmes védőt venni középre. Laportával járnak tárgyalni, amit tavaly mondott, hogy vállalja a felelősséget és távozik, ha szükséges, az csak mese volt (elhittem én is). Nem a vezetésen múlik, hogy érkezik-e Koundé vagy bárki. Iniesta is azért távozhatott, mert a Rakuten-programot tovább kellett vinni, szükség volt egy arcra a japóknál is. Piqué azonban saját magát leendő elnökként látja, ezért szokott találkozókat kérni Laportától, ezért tanítgatják elvileg a vezetés fortélyaira.

Én nagyon örülnék értelmes igazolásoknak, de nem ez lesz az irány. Agüero haver, Laporta szintén ennek a körnek a tagja, neki pedig az a fontos, hogy Messiék maradjanak. Valószínűleg most Xavi az, akit győzködnek, hogy vele megoldódik a dolog. Xavi viszont van annyira értelmes, hogy látja: ez nem fog működni, viszont kénytelen lesz elvállalni, mert kétszer nem lehet visszautasítani a nevelőklubod.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Karola Dátum május 21, 2021, 12:01:12

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: május 21., 10:30CET
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Orsolya Dátum május 21, 2021, 14:50:42

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: május 21., 09:00CET
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Orsolya Dátum május 21, 2021, 14:51:50

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: május 21., 09:00CET
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum május 22, 2021, 15:04:39
Utolsó forduló lapszámokra vélemények @oakland23 ?
Tavaly így nézett ki az utolsó előtti. Szép piros , mint a pipacsmező.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum május 22, 2021, 19:56:22
Antoine Griezmann az átok.  ;D

Amikor 2014 nyarán leigazolta őt az Atlético, akkor a csapat bajnok volt, BL-döntős, nagy reményekkel. Megérkezett Griezmann, nem jött az a fránya bajnoki cím. Végül a Barcához ment, akikkel első évben sikerült elbukni a hajrában a bajnoki címet, második évben meg 3. helyen végezni. No komment.

Luis Suárez meg nyomott egy David Villát, de ezt írtuk a szezon előtt is, hogy tuti ez lesz a vége, ha a Ticóba szerződik (bajnoki cím).

Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum május 27, 2021, 12:15:59
Megnéztem az UEFA honlapját, meg a táblázatot , de még mindig a Konferencia Ligában mutatják a Villareált.
Ugye úgy van, hogy most, hogy mennek a BL-be , helyettük a nyolcadik Celta Vigo megy a Konferenciába?
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: Pozzato Dátum május 29, 2021, 09:00:38
Juventus megkavarta az állóvizet ezzel, hogy elküldték Pirlót idő előtt. Allegri szerintem már elkezdte tanulni a spanyolt, erre gondolom olyan ajánlatott kapott egykori csapatától (teljes kontroll?), amire nehéz nemet mondani. Ezt valószínűleg Florentino nem adta volna meg. A Real Madrid szerencséje, hogy most jó pár edző szabad vagy szabad lesz: Pochettino, Conte, Sarri, Valverde, Favre, Bosz, Jardim, Moreno, Lage, Villas-Boas és Koeman.  ;D

A két spanyol gigász érdekes helyzetben lesz, mert mind a ketten megoldhatnák házon belül (Raúl és Xavi), de szerintem egyik esetben sem feltétlen ez a legjobb megoldás. Gondolom mindkét helyen maradnának a régi bútordarabok (Ramos, Piqué, Benzema, Busquets stb.), ahhoz, hogy ezek a fiatalok elkezdjenek hatékonyak dolgozni, új brigád kell.

Pochettino szerintem nem alkalmas ennek a két klubnak az irányítására. Ez a PSG-nél is kiderült, hogy nem tudja megfelelően kezelni a sztárokat (tévedhetek is, de én ezt láttam Neymarékon). Ha kicsit erősebb az öltőzi hierarchia, akkor gondban van. Conte csak a bajnokságra tud csapatot építeni. A Barca szempontjából lenne ez szerencsésebb, mert ők még annyira sem állnak készen a nemzetközi kupákra, mint a Real Madrid. Sarri támadófocit tol, sok passz, statikusabb Madridnak szintén nem jó, plusz most megint irányít kéne váltaniuk Zidane után, újból tanulni a folyamatokat, mindezt öreg középpályával. Felesleges lenne, esetleg nála is Barcelona, de Sarri meg nem tudja rendbe tenni a védekezést, amire leginkább szüksége lenne a Barcának. Valverde stabil edző, jó védekezéssel, de a sorsdöntő meccsekre elfogy motiváció szempontjából. Favre számára ez túl nagy szintlépés, ahogyan a Bosz - Lage - Moreno - Villas Boas négyesnek. Koeman esélytelen, hogy Madrid, marad Jardim. Kiváló edző, megoldás lehetne valamelyik csapat számára, de van egy olyan érzésem, hogy mondjuk Madridban arra várnak, mi lesz a BL-döntő végeredménye. Lehet Laporta is, aki Flicknél is próbálkozott.... Ha kikap Tuchel, abban gondolkoznak, hogy nála próbálkoznak, én erre gondoltam.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: TiB Dátum május 29, 2021, 10:32:01
Nagyon leegyszerűsítve nézem, magyarázom, okoskodok.

Az elmúlt 10 évben Messi 7-szer volt gólkirály, és a Barcelona 8 alkalommal szerezte a legtöbb gólt. Mindentől eltekintve, még CR imádóknak is azért világos lehet, hogy ez a Messi fickó azért nem evilági. 33 évesen, teljes káoszban is legtöbb gól, pedig voltak kihívók bőven a LaLigában.

Teljes karrierjét nézve, oké oké tudom Ronaldo több helyen is csúcskirály volt, na de visszatérve, Messi a spanyol bajnokság történetében a legtöbb gólt szerezte. 474 találat 520 mérkőzésen. Mögötte a második Ronaldo 311, a harmadik Zarra 251 góllal. Ezt a rekordját jó eséllyel soha nem döntik meg.

Itt van ez a focit gólra játsszák marhaság, amit mindig mondanak. Hiába ennyi gól a Barcelonától, 10 év alatt 8-szor a legtöbb az egész bajnokságban, és ehhez képest 5 bajnoki cím. Mindenképp érdekes, a focit lehet mégsem gólra játsszák, hanem győzelemre.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: oakland23 Dátum május 29, 2021, 18:27:39
Ahogy nézem lemaradtam erről: Bordalás elment a Getától, és a Valencia edzője lesz. Még nem tudom, sírjak vagy örüljek, mert a Getával és a lapokkal nagyokat lehetett kaszálni. Michel meg a Getát veszi át, hát nem tudom, nem örülök egyik hírnek sem
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: chabialonso Dátum május 30, 2021, 11:32:39
Idézetet írta: oakland23 Dátum május 29, 2021, 18:27:39
Ahogy nézem lemaradtam erről: Bordalás elment a Getától, és a Valencia edzője lesz. Még nem tudom, sírjak vagy örüljek, mert a Getával és a lapokkal nagyokat lehetett kaszálni. Michel meg a Getát veszi át, hát nem tudom, nem örülök egyik hírnek sem

Viszont a Valenciát lehet tenni innentől lapokra. Náluk is előfordul extreme sok büntetőlap néha. Ebben a szezonban pont a Getaféval játszottak egy 15 lapos meccst. , utána egy 9 laposat. Kiállítás mindig volt.

Visszanéztem, és Michel időszakában is volt lap bőven a Getafénál.
Cím: Re:LaLiga 2020/21
Írta: SPF Infó Dátum május 31, 2021, 20:38:01
Zidane a bizalom hiánya miatt távozott a Real Madridtól

Nyílt levélben búcsúzott a Real Madrid szurkolóitól Zinédine Zidane vezetőedző, aki felfedte, hogy a bizalom hiánya miatt távozott a klubtól.


Az aranylabdás futballista, aki játékosként egy, majd edzőként három alkalommal hódította el a Bajnokok Ligáját a madridiakkal, az AS című sportnapilapban megjelent nyílt levelével búcsúzott.
   
"Kedves madridisták, húsz éve, amikor először betettem a lábam Madridba, majd felvettem a fehér mezt, érzem, hogy körbe vesztek szeretettel. Mindig is éreztem, hogy valami különleges van köztünk" - kezdte érzelmes felütéssel a 48 éves tréner.
   
Zidane leírta, hogy első regnálást követően, 2018 májusában azért állt fel a kispadról, mert a két és fél év alatt mindent megnyert az együttessel, és úgy gondolta, a csapatnak akkor egy új impulzusra, másik útra volt szüksége ahhoz, hogy a csúcson maradjon.
   
A játékosként világ- és Európa-bajnok Zidane elmondta, ezúttal más volt a helyzet. Egyszerűen nem érezte a bizalmat a klub felől, hogy közép- és hosszútávú terveit megvalósítsa. Hozzátette, tisztában van azzal, hogy egy akkora klubnál, mint a Real Madrid, ha nem nyer semmit, akkor az edzőnek mennie kell. Ugyanakkor véleménye szerint a vezetők elfelejtették, milyen eredményeket ért el korábban a csapattal és a szakmai stábbal, illetve milyen napi kapcsolatban volt velük, valamint a körülöttük dolgozó 150 személlyel. Éppen ezért nagyon fájt számára - és az egész csapatnak -, hogy vereségek után mindig arról olvasott az újságokban: mennie kell a kispadról.
   
"Ezek szándékosan kiszivárogtatott, és az újságokban megjelenő üzenetek voltak, amelyek negatív hatást gyakoroltak a csapatra. Kételyeket ébresztettek és félreértésekhez vezettek" - közölte.
   
A Real ebben a szezonban - 11 év után - trófea nélkül maradt, a La Ligában a városi rivális Atlético Madrid mögött második lett, a Bajnokok Ligájában a későbbi győztes Chelsea búcsúztatta az elődöntőben, a Király Kupában pedig már a 32 között kiesett.

forrás: MTI