Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Motorsport fogadások => A témát indította: Milán Dátum december 18, 2010, 17:04:06

Cím: F1 - Pit Stop
Írta: Milán Dátum december 18, 2010, 17:04:06
F1 - Pit Stop


Ebben a témában a F1-ről lehet beszélgetni: hírek, pletykák, érdekességek stb.

A futamoknak külön témák lesznek nyitva, úgyhogy azokról ott kell majd beszélgetni!

Sok sikert.  :ok:
Cím: Ferrari bemutató
Írta: benson Dátum január 28, 2011, 22:10:48
Az új Ferrari, az F150-es mutatkozott be elsőként

Pénteken Maranellóban megkezdődött a 2011-es Forma-1-es bemutatók sora, a Ferrari leleplezte vadonatúj F1-es versenyautóját, amely az olasz függetlenség 150. évfordulójának tiszteletére az F150-es kódjelet kapta. Az olasz istálló 62. F1-es idényére készül.

A maranellói központban tartott ceremóniára több illusztris vendég is meghívást kapott, így jelen volt a Fiat (a Ferrari is az olasz konszernhez tartozik) elnöke, John Elkann és menedzser-igazgatója, Sergio Marchionne, valamint az istálló egyik legnagyobb szponzora, a spanyol Santander Bank elnöke, Emilio Botin is. Rajtuk kívül például a fékeket gyártó Brembo elnöke, Alberto Bombassei is a helyszínen tekinthette meg a leleplezést.

A Ferrari iránt mindig nagy a médiaérdeklődés is, az eseményre tizenhárom ország több mint száz újságírója nyert bebocsátást.

Stefano Domenicali csapatfőnök rövid felvezetése után az istálló két versenyzője, Fernando Alonso és Felipe Massa lerántotta a vörös leplet az új Ferrari-modellről, az F150-esről.

Az új autó motorborításán a korábban már bemutatott új logó díszeleg, és ahogyan azt ígérték, az olasz történelmi évforduló miatt az olasz zászló is hangsúlyosabb lett: a hátsó légterelő hátsó lapjára festették fel a piros, fehér zöld színeket.

Ami a karosszériát illeti, a szabályváltozások miatt értelemszerűen több alapvető változtatást is el kell végeznie a Ferrari mérnökeinek az új autó tervezése során. Lényegében a teljes autót áttervezték, az autó eleje, a pilótafülke és a hátsó rész is új tervezés. Az orr-rész magasabbra került, és a pilóták is a tavalyinál magasabb pozícióban ülnek majd, mindez azért, hogy minél több levegő jusson az autó alá, ami a szívóerőt növelheti. Az autóról eltűnt az elmúlt években alkalmazott cápauszony-szerű motorborítás, amit tavaly továbbfejlesztettek F-csatornává. A hátsó szárny az idei évtől kezdve állítható, annak kialakítása is elüt a tavaly látottól. Az autóban 2009 után ismét helyet kapott a KERS, a kinetikus energia-visszanyerő rendszer. Az autó hátuljáról eltűnt a duplafedeles diffúzor is, amit betiltottak az idei évtől, az így elvesző leszorítóerőt más aerodinamikai megoldásokkal igyekeztek pótolni a tervezők.

A most bemutatott modelltől biztosan jelentősen eltér majd az, amivel az olasz csapat rajthoz áll az első versenyen, március közepén Bahreinben, addig ugyanis még 15 tesztnap hátra van, így rengeteget fejleszthetik a jelenlegi aerodinamikai elemeket.

Az időjárás függvényében a csapat már ma délután pályára viszi az új autót Fioranóban, egy film-forgatás keretében Alonso tehet meg néhány kört. Az igazi debütálásra február elsején kedden Valenciában kerül sor, ahol az idei első hivatalos teszten már a Ferrari is részt vesz. Az első két napon Alonso vezet majd, Massa pedig csütörtökön kezdheti meg az ismerkedést az F150-essel.

A csapat vezetősége és versenyzői azt már az elmúlt hetekben is többször megfogalmazták, feltett szándékuk, hogy idén mindkét bajnoki címet megszerzik - elmondásuk szerint mivel ők a Ferrari, más céljaik nem is lehetnek.

[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=iCy9rNI9jFo[/flash]


Az F150-es Ferrari technikai paraméterei
            
A Ferrari a bemutató után közzétette 2011-es Forma-1-es versenyautója legfőbb paramétereit.

Karosszéria jellemzői:
- Szénszálas és méhsejt szerkezet
- Ferrari gyártmányú hosszanti elrendezésű, félautomata, gyorskapcsolású, elektronikus vezérlésű szekvenciális sebességváltó, hét sebességi fokozattal, plusz hátramenettel
- Önzáró differenciálmű
- Brembo gyártmányú szellőztetős, szénszálas féktárcsák
- Független, torziós rugókkal ellátott nyomórudas kerékfelfüggesztés elöl és hátul
- Minimális súly hűtőfolyadékkal, kenőanyagokkal és pilótával együtt: 640 kg
- BBS gyártmányú 13 collos felnik elöl és hátul

Motor jellemzői:
- Típusnév: 056
- Hengerek száma: 8
- Hengerek elrendezése: V-alakban, 90 fokban, alumínium blokkban
- Szelepek száma: 32
- Pneumatikus szelepvezérlés
- Lökettérfogat: 2398 köbcentiméter
- Dugattyú-furat: 98 mm
- Súly: > 95 kg
- Elektronikus gyújtás és befecskendezés
- Üzemanyag: Shell V-Power
- Kenőanyag: Shell Helix Ultra
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: Cesc18 Dátum február 06, 2011, 13:02:55
Kubica súlyos sérülést szenvedett egy raliversenyen

Raliversenyen szenvedett súlyos sérüléseket a Formula–1-es lengyel pilóta, Robert Kubica. Egyes beszámolók szerint a Renault versenyzőjének több csontja is eltörött, sőt az is elképzelhető, hogy az egyik kezét nem tudja majd többé rendesen használni.

A Renault pilótája Olaszországban, a Ronde di Andora elnevezésű versenyen szenvedett súlyos balesetet egy Skoda Fabiával – egy templom falának ütközött –, amely után helikopterrel azonnal a genovai kórházba szállították, ahol jelenleg vizsgálják állapotát.

A Renault megerősítette, hogy Kubica nem vesztette el az eszméletét sem a balesetnél, sem utána, továbbá azt is, hogy a navigátor, Jakub Gerber épségben megúszta a karambolt.

Az olasz Gazzetta dello Sport értesülései szerint Kubicának több csontja is eltörött, sőt az is elképzelhető, hogy egyik kezét soha többé nem tudja majd rendesen használni. Egyéb források viszont arról számolnak be, hogy a lengyel komolyabb sérülés nélkül megúszta, és ott lehet a március 13-i vb-nyitányon.

A Formula–1-es Renault csapat várhatóan délután ad ki hivatalos közleményt az ügyben.

forrás: NSO
_________

Remélem, hogy nem súlyos a sérülése. Szeretem ahogy versenyzik, elég színes egyénisége az F1 mezőnyének, nem lenne jó ha kidőlne. Hátha csak túloztak, bár nem hiszem, hogy csak kitalálnának egy csonttörést vagy bármi hasonló komolyabb dolgot. Na majd kiderül...
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum február 06, 2011, 13:06:30
A Renaultnál délután 2 órára ígérnek egy sajtótájékoztatót, akkor talán kiderül mi a pontos diagnózis.
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: Alex10 Dátum február 06, 2011, 14:23:25
 :'(

http://www.youtube.com/watch?v=rpnOz5X9xzc (http://www.youtube.com/watch?v=rpnOz5X9xzc)

(http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/47.$plit/C_27_photogallery_3931_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_2_immagine.jpg)


Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum február 06, 2011, 14:41:05
A 2 órás sajtótájékoztatót áttették 4 órára. Jelenleg is tart Kubica műtétje, és a bal keze durván roncsolódott, és az orvosok most döntenek annak további sorsáról. Esetleges amputáció sincs kizárva. :-\
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: Alex10 Dátum február 06, 2011, 15:38:41
Megérkezett az első hivatalos tájékoztatás a Renault részéről. A közlemény szerint Robert többszörös töréseket szenvedett jobb karján, kezén és lábán is, és jelenleg is a műtőben van. Kubica menedzsere hamarosan sajtótájékoztatót tart.
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: Cesc18 Dátum február 06, 2011, 22:59:25
"A pilóta menedzsere vasárnap este Olaszországban sajtótájékoztatót tartott, és elmondta, a korábbi rémhírekkel ellentétben biztosan nem kell amputálni Kubica kezét. Daniele Morelli elmondta, hogy az orvosok már helyreállították a sérült testrész vérkeringését és csontrendszerét. Még az izomzat helyreállítása van hátra. Keze sérült meg a legjobban, de felkarja és combcsontja is eltört. A német Motorsport-Total már azt sem tartja kizártnak, hogy Kubica ott lesz a bahreini szezonnyitón. "

Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum február 06, 2011, 23:12:55
Ez a hülyeség honnan van???? Legalább 1 évet ki kell hagynia. Még az sem biztos, hogy megmarad a keze. És akkor lehet, hogy ott lesz a szezonnyitón? Ne blikkezzünk már.
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: ab_aevo Dátum február 06, 2011, 23:19:37
Idézetet írta: Lord Dátum február 06, 2011, 23:12:55
Ez a hülyeség honnan van???? Legalább 1 évet ki kell hagynia. Még az sem biztos, hogy megmarad a keze. És akkor lehet, hogy ott lesz a szezonnyitón? Ne blikkezzünk már.

Szerintem is örülhet ha egyáltalán fog még versenyezni valaha.
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum február 06, 2011, 23:24:52
Meg ha a combcsont törés meg felkar törés nem olyan gyorsan gyógyuló sérülések, hogy 100%-osan regenerálódjanak az első versenyre. 4-5-6 G-s terhelésnél igen csak finom lehet egy frissen összeforrt csont. A minimum 5 órás műtétet már meg se említem((:
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: Cesc18 Dátum február 06, 2011, 23:39:09
Szerintem is kb 1% esélye van, hogy ott lesz Bahreinben és versenyez.
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: ab_aevo Dátum február 07, 2011, 11:49:05
Nemzeti sportról

"A műtét közben már napvilágot láttak a lengyel felépüléséről szóló találgatások is, s a legoptimistább becslések is legalább fél évről szólnak."

,,Várnunk kell legalább egy hetet, hogy meglássuk, túléli-e a keze a balesetet" – mondta Igor Rossello sebészspecialista a műtét után. A professzor hozzátette, hogy ha így lesz is, akár egy év is eltelhet, amíg a lengyel újra használhatja majd jobb kezét.
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: BvB_09 Dátum február 08, 2011, 20:59:03
Kubica alkarja szinte leszakadt, legalább tíz törése van.

Az olasz orvosok vasárnap nem csak a pilóta jobb kezét, de életét is megmentették.

Hétfő délután hosszabb sajtótájékoztatón számoltak be Robert Kubica orvosai a lengyel sérüléseiről és jelenlegi állapotáról. Megerősítették, ralibalesete után a pilóta életveszélyben volt, belső sérülései és külső sebei miatt kis híján elvérzett, szinte tragikus állapotban érték el vele a kórházat, ahol sikerült megmenteni az életét.
"Vérzéses sokkot kapott, rengeteg vért vesztett vágásai és törései miatt. Mindenek előtt stabilizálnunk kellett a keringését, már ez hosszadalmas és nehéz beavatkozás volt. A sebeket elállítani sem volt könnyű, kritikus állapotban érkezett hozzánk, súlyosabb nem is lehetett volna - tájékoztatott Giorgio Barabino, a Pietra Ligure-i kórház egyik vezető orvosa, aki hat társával együtt műtötte Kubicát. - Mostanra keringése szinte teljesen helyreállt, légzése jó, bár azzal is lehetnek még problémák. Egy-két napig az intenzíven tartjuk mesterséges, de gyorsan feloldható kómában".

A 26 éves versenyző Skodáját átszúrta a szalagkorlát egy darabja , a pilóta lábainál ment be, a hátsó ablakon ment ki. Élete centimétereken múlt, az, hogy navigátora egyetlen karcolás nélkül megúszta, csoda.
"Óriási ütés érhette a testét, ami a jobb alkarjában mindkét csontot eltörte, a végtagot majdnem teljesen levágta, így az első lépés a szakadt alkar megmentése volt. Sikerült életben tartanunk, a kéz meleg, van vérkeringése és nincs bedagadva. A műtét második részében a kar anatómiáját állítottuk helyre, mert az inak teljesen elszakadtak. Utána az idegsérüléseket raktuk rendbe, sikerült a kéz két főidegét visszakapcsolnunk, amik szintén elszakadtak. A kézfej rendben van, a beteg egyszerű mozgásokra már képes vele, ujjait mozgatta, vagyis reménykedünk a teljes gyógyulásában, ám jósolni nehéz" - elemezte az akciót vezető Igor Rossello professzor, Olaszország legjobb kézspecialista sebésze.

Kubicára a napokban-hetekben, de akár hónapokban is további műtétek várnak.

"Törése van a könyökében, a vállában és a korábban törött bal felkarjában, de ezekhez még nem is nyúltunk, mert először a súlyosabb sérüléseivel kellett foglalkoznunk - mondta Francesco Lanza ortopédorvos. - Több helyen eltört a jobb szárkapocs- és sípcsontja, a térdénél ínszalagszakadása van. Lábát egyelőre csak kívülről rögzítettük, mert nem mertünk újabb műtétet kockáztatni a lehetséges légzési komplikációk miatt."

Az orvosok szerint lábában a csontoknak három-négy hónapra van szükségük, hogy teljesen összeforrjanak, keze egy év múlva lehet normális, ha minden jól alakul. Egy héten belül már biztosan meg lehet mondani, hogy kézfeje minden funkcióra képes lesz-e , de az csak később derül ki, hogy alkalmas-e még Forma-1-es autóversenyzésre.
(sportgeza.hu)
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: Vinny Dátum február 08, 2011, 23:49:52
Idézetet írta: Cesc18 Dátum február 06, 2011, 23:39:09
Szerintem is kb 1% esélye van, hogy ott lesz Bahreinben és versenyez.

Örüljünk,h megmaradt a keze. Lesz ez vagy egy év is, mire visszaülhet  az autóba. Remélem meggyógyul. :ok:
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: ab_aevo Dátum február 08, 2011, 23:52:35
Idézetet írta: Vinny Dátum február 08, 2011, 23:49:52
Örüljünk,h megmaradt a keze. Lesz ez vagy egy év is, mire visszaülhet  az autóba. Remélem meggyógyul. :ok:

Az 1 év a legoptimistább hozzáállás, az, hogy megmaradt a keze nem azt jelenti, hogy használni is tudja és ha tudja is majd használni akkor sem biztos, hogy tud majd versenyezni főleg ilyen szinten (vagy akar-e egyáltalán, gondolhatod mekkora trauma ez valakinek)
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum február 08, 2011, 23:56:09
Nagyon elszánt Kubica. Ha rajta múlik, látni fogjuk mi még F1-es kocsit vezetni. :ok:
Amúgy neten van 2-3 olyan kép....a szalagkorlát keresztbement a kocsiban. Kicsivel arrébb megy, és nem, hogy vezetni nem fog, de levegőt venni sem. De szerencsére "megúszta" ennyivel.
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum február 09, 2011, 15:09:37
A Renault Formula–1-es istálló csapatfőnöke, Éric Boullier bejelentette, hogy a brazil Bruno Senna, az olasz Vitantonio Liuzzi és a német Nick Heidfeld a három jelölt a súlyos ralibalesete után harcképtelenné vált Robert Kubica helyettesítése.

,,Keressük Kubica helyettesét: Bruno Senna, Liuzzi és Heidfeld a három jelöltünk" – közölte a Kubicát a kórházban meglátogató Bouiller. ,,Tárt karokkal várjuk felépülése után Robertet, és reménykedünk benne, hogy még a szezon vége előtt visszatérhet" – tette hozzá.

(Forrás: NSO.hu)
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum február 17, 2011, 16:06:36
Hivatalos, hogy Heidfeld helyettesíti Kubicát

A Formula–1-ben szereplő Renault-istálló hivatalosan bejelentette, hogy Nick Heidfeld helyettesíti a ralibalesetben súlyos sérüléseket szenvedő Robert Kubicát. A német pilóta már a barcelonai tesztelésen is a Renault pilótájaként vesz részt a héten.


Nick Heidfeld meggyőzte a Renault-istálló vezetőit a jerezi tesztelésen, és a csapat most hivatalosan is bejelentette a német pilóta szerződtetését, aki nagyon örül, hogy megkapta a munkát.
Hirdetés

,,Jobban örültem volna, ha más körülmények között térhetek vissza a Formula–1-be, de büszke vagyok, hogy megkaptam a lehetőséget. Minden nagyon gyorsan történt, de lenyűgözőnek találtam, amit eddig láttam és az emberek hozzáállását Enstone-ban" – mondta Heidfeld.

,,Nagyon élveztem a jerezi tesztelést a múlt héten, jól ment a munka a srácokkal. Jó érzéseim vannak az autóval kapcsolatban, amely nagyon innovatív. Roppant motivált vagyok, alig várom a szezon kezdetét" – tette hozzá.

Eric Boullier, a Renault csapatfőnöke örül, hogy sikerült megtalálni Kubica helyettesét, szerinte Heidfeld az ideális beugró, mivel tapasztalt versenyző. 2000-ben debütált a száguldó cirkuszban, s eddig 172 rajttal büszkélkedhet. Győzelme még nincs, legjobb eredménye a 2. hely (nyolc alkalommal). Nála több rajtja a nyeretlenek közül csak egyetlen embernek, az olasz Andrea de Cesarisnak (208) van az F1-ben.

,,A csapat nagyon nehéz heteken van túl, gyorsan kellett reagálnunk. Adtunk Nicknek egy esélyt Jerezben, és ő lenyűgözött minket. Gyors, tapasztalt és nagyon jól ért a technikai dolgokhoz. Mindig azt mondtuk, hogy tapasztalt versenyzőre van szükségünk, ő ideális erre a munkára. Nagy örömmel köszöntjük Nicket a csapatban, és jó szezonkezdést várunk Bahreinben vele és Vitalijjal" – mondta Eric Boullier.

Mint ismert, Kubica súlyos balesetet szenvedett egy raliversenyen, és biztosan nem épül fel a világbajnokság rajtjáig. A napokban már biztosnak tűnt, hogy Heidfeld helyettesítheti a lengyel pilótát, ám tegnap olyan hírek láttak napvilágot, hogy Kubica az olasz Vitantonio Liuzzit szerette volna helyettesének.


Patak:  www.nso.hu
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 17, 2011, 16:40:29
jó döntés  :ok:
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum február 21, 2011, 23:59:41
Még öt hét...

A Bahreini Nagydíj szervezői hétfőn bejelentették, hogy elhalasztják a 2011-es Formula–1-es futamukat. Így a világbajnokság nem március 13-án, hanem két héttel később, 27-én rajtol, méghozzá a melbourne-i Ausztrál Nagydíjjal.

Bővebben az NSO.hu (http://www.nemzetisport.hu/f1/nem-bahreinben-lesz-az-ideny-elso-versenye-2065639/)-n.
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum február 25, 2011, 00:05:52
Bemutatta végleges festését a Williams

A Williams istálló csütörtökön lerántotta a leplet végleges festéséről, mellyel az idei évben versenyezni fog a Forma-1-ben. A grove-i bázisú alakulat a hagyományoknak megfelelően egy átmeneti festéssel kezdte meg a téli teszteket, ám csütörtökön – az interneten – bemutatta új arculatát, amely nagyban hasonlít ahhoz, amit a '90-es években is használt, mikor a Rothmans volt a főszponzor.

A teljes cikk képekkel a
www.f1vilag.hu (http://f1vilag.hu/hirek/bemutatta-vegleges-festeset-williams-fotok)-n.
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum február 25, 2011, 07:57:29
Idézetet írta: rosco Dátum február 25, 2011, 00:05:52
Bemutatta végleges festését a Williams

A Williams istálló csütörtökön lerántotta a leplet végleges festéséről, mellyel az idei évben versenyezni fog a Forma-1-ben. A grove-i bázisú alakulat a hagyományoknak megfelelően egy átmeneti festéssel kezdte meg a téli teszteket, ám csütörtökön – az interneten – bemutatta új arculatát, amely nagyban hasonlít ahhoz, amit a '90-es években is használt, mikor a Rothmans volt a főszponzor.

A teljes cikk képekkel a www.f1vilag.hu (http://f1vilag.hu/hirek/bemutatta-vegleges-festeset-williams-fotok)-n.

Gyönyörű...  ???
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: Cesc18 Dátum március 01, 2011, 20:27:50
Ecclestone: Állítható szárnyak helyett inkább locsolják fel a pályát!

Bernie Ecclestone, a Formula–1 gazdasági vezetője úgy véli, nem válik be az autók mozgatható hátsó légterelője, amelytől több előzést várnak a szakemberek a futamokon. A 80 éves üzletember szerint inkább fel kellene locsolni a pályákat a verseny alatt.

Formula–1-es berkekben az elmúlt hetekben egyre többen nyilatkoztak úgy, hogy az állítható hátsó légterelők sem fogják megnövelni az előzések számát, pedig ebből a célból találták ki a szabályalkotók. Az első néhány futamon 600 méteres pályaszakaszt jelölnek ki, ezen lehet rést nyitni a hátsó légterelőn annak, aki az előző kanyar előtt egy másodpercen belül követi riválisát (a versenyző a kormányán jelzést kap, ha kinyithatja a vezetőszárnyat).

A szakemberek nem aggódnak, mert sikertelenség esetén a 600 méteres szakasz jócskán növelhető, míg egyesek szerint bőven elég ez a szakasz, hiszen így nem válik túl egyszerűvé az előzés, csupán több esélyt ad a támadónak, akinek azért a munka oroszlánrészét ügyességgel kell megoldania.

Sebastian Vettel szerint azonban eleve halott ötlet a légterelőé, mert nem csak hatástalan lesz, hanem túl veszélyes és nehezen ellenőrizhető is. Bernie Ecclestone, az F1 gazdasági vezetője egyetért a világbajnoki címvédővel.

,,Igaza lehet Sebastiannak, nagyon nehéz lesz ellenőrizni, hogy a versenyzők helyesen használják-e a légterelőt, túl rövid szakaszon kapnak erre engedélyt – mondta Ecclestone. – Sok lesz a vádaskodás, ráadásul veszélyes az eszköz, mert ha akkor romlik el az eszköz, amikor nyitva van a légterelő, hatalmas bukás lehet a vége."

A csapatok mérnökei szerint a légterelőt úgy tervezték meg, hogy meghibásodás esetén mindenképpen lecsukódjon, de Ecclestone tart a legrosszabbtól. A 80 éves üzletember még azt is felvetette, hogy a légterelő helyett inkább locsolják fel a pályákat.

,,Néhány pályán nagyon könnyen kivitelezhető lenne a fellocsolás – mondta Ecclestone. – Miért nem mondjuk azt, öntsék fel vízzel a pályát a verseny felénél vagy az utolsó tíz körben? Két perccel korábban figyelmeztetnénk a csapatokat. Garantált lenne az izgalom, és minden csapatot ugyanúgy érne a meglepetés."

Az idény március 27-én az Ausztrál Nagydíjjal veszi kezdetét.

forrás: NSO
___________________

Ilyen faszságokat nem tudom minek találnak ki... régebben érdekes módon semmi ilyen állítható szárny meg mittudom én mi nem volt mégis beszartam az izgalomtól. Most meg már azon se lehet izgulni, hogy egy tankolást elcsesszenek... ugyan már.  Egyre szánalmasabb lesz ez az F1, persze azért nézni fogom ahogy vonatoznak...

A fellocsolt pálya ötlete tetszik... ha már elkúrták az F1-et legalább valami jót is cselekedhetnének, bár kötve hiszem hogy megvalósul  ;D
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum március 11, 2011, 00:43:03
Nem lehet megjósolni, meddig tart Robert Kubica felépülése, állítja Riccardo Ceccarelli, a Renault csapatorvosa a februárban súlyos ralibalesetet szenvedett Formula–1-es pilótáról. A rehabilitáció akár több éven át is eltarthat.

A szakember csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, jól halad a lengyel rehabilitációja (még most is abban az olaszországi kórházban kezelik, ahová a balesete után vitték), de most még nem lehet megmondani, hogy hónapok vagy évek kellenek ahhoz, hogy tökéletesen használni tudja a februári ralibalesetben súlyosan megsérülő kezét. ,,Ígérni semmit sem tudok, csak reménykedni" – mondta Ceccarelli.

(Forrás:
NSO.hu (http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/formula-1-evekbe-telhet-mire-kubica-teljesen-felepul-seruleseibol-2068112?nocache))
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: inter08 Dátum március 22, 2011, 20:22:23
Hello!

Nem tudom, hogy jó helyre irom-e de melyik oldalon kinálják a futamokra, edzésekre vagy akár a szabadedzésekre a legtöbb fogadási kinálatot?

Előre is köszi!
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum március 22, 2011, 20:25:14
http://sports.williamhill.com/bet/hu/betting/t/685/Australian-F1-Grand-Prix.html (http://sports.williamhill.com/bet/hu/betting/t/685/Australian-F1-Grand-Prix.html)
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum március 23, 2011, 17:02:16
Induljon hát a Formula 1 62. szezonja!


http://www.youtube.com/watch?v=rYcqd6EBTss&feature=related

Kedvcsináló a 2011-es idényre
Cím: Re: F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum május 19, 2011, 11:37:02
Silverstoneról és Alonsoról a legújabb hírek.


http://www.nemzetisport.hu/f1/atadtak-az-ultramodern-silverstone-i-boxepuletet-2078017?nocache (http://www.nemzetisport.hu/f1/atadtak-az-ultramodern-silverstone-i-boxepuletet-2078017?nocache)

http://formula.hu/hirek/153/388/53166/alonso-2016-ig-hosszabbitott-a-ferrarival (http://formula.hu/hirek/153/388/53166/alonso-2016-ig-hosszabbitott-a-ferrarival)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum június 12, 2011, 13:11:28
Silverstone-tól betiltják a spéci kipufogókat

Az FIA Barcelonában még haladékot adott a csapatoknak, de szombaton levélben értesítette őket, hogy a Brit Nagydíjtól kezdve mindenképpen be akarja tiltani a forró és hideg befújásos diffúzorokat is.

A júliusi Brit Nagydíjtól kezdve felborulhatnak az eddigi erőviszonyok, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) ugyanis ragaszkodik hozzá, hogy betiltsa a diffúzorba gázelvételnél is kipufogógázt áramoltató motorüzemmódokat, amiből a feltételezések szerint a Red Bull aránytalanul nagy előnye is származik az időmérőkön.

forrás: f1hirek.hu
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum június 28, 2011, 19:13:54
If a driver comes off the throttle, we are saying that the throttles can be 10 per cent opened at 12,000rpm and 20 per cent open at 18,000rpm. One engine manufacturer is asking for a little bit more and for what appear to be genuine reasons.

"We have the ability to go back to 2009 and look at the maps and records we have and everything. We can refer back to those – if they needed 28 per cent of throttle at 18,000rpm back then it is perfectly legitimate – so that would appear to be a perfectly reasonable request. "



Forrás:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/92606 (http://www.autosport.com/news/report.php/id/92606)

Ha ezt tényleg megcsinálja az FIA.... azt hittem, hogy ennél lejjebb nincs, de mégis mindig alul tudják múlni önmagukat. :crazy:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 03, 2011, 14:46:56
A Pirelli a következő 3 futamra a következő keverékeket viszi:

Belgium - lágy, közepes
Olaszország - lágy, közepes
Szingapúr - szuper lágy, lágy

forrás: pitpass.com
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum augusztus 24, 2011, 17:09:35
Habár a Ferrari számára még él a remény az idei Formula–1-es világbajnokságot illetően, ám az olasz istállónál két lábbal a földön járnak, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Stefano Domenicali nyilatkozata, amelyben már a jövő évi autó fejlesztését helyezi a középpontba. A Scuderia csapatfőnöke szabadságáról visszatérve vázolta a Ferrarinál uralkodó helyzetet.

(a teljes hír az
nso.hu (http://formula1.nso.hu/f1/a-ferrarinal-teljes-gozzel-dolgoznak-a-2012-es-auton-2091854)-n olvasható)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum augusztus 24, 2011, 17:36:38
Bernie Ecclestone elutasítja a vádakat, miszerint neki köszönhető, hogy a jövő évtől a futamok felét csak előfizetéses csatornán lehet majd nézni. Állítása szerint a Sky csatornával a BBC egyezett meg.Mint ismeretes, a 2012-es idényben a futamok felét a BBC, a másik felét a Sky fogja sugározni, és ez nagy felháborodást váltott ki a szigetországban.

,,A BBC-vel már megkötöttük a szerződést a 2012-től 2014-ig terjedő időszakra. Tárgyaltam az ITV-vel, de ugyanaz volt a probléma, mint a Chanel 4 esetében. Szerződésünk a BBC-vel 2014-ig hatályos, ezért nem tudunk érdemben másokkal tárgyalni. A műsorszolgáltatók nem akarnak várni 2014-ig."

Arra a kérdésre, hogy valóban létrejöhetett-e volna műsorszórási szerződés a Chanel 4 esetében, Ecclestone így válaszolt: ,,Igen, feltétlenül. Ha akkor azt mondják szerződnének, és kifizetik az évi 45 millió fontot a jogokért, valószínűleg létrejött volna a megállapodás. De az a probléma, ha ők nem akarják ezt, mi nem tudunk foglalkozni velük."

Ecclestone szerint nem lesz olyan rossz a megosztás, mint ahogy azt a kritikusok hiszik: ,,Jó munkát fognak végezni közösen. A Sky-nak nincs akkora nézettsége, mint a BBC-nek, de szerintem a két csatorna kombinációjával magasabb nézettség érhető el. Rövidtávon be fog bizonyosodni, hogy a két csatorna együttműködése miatt több szempár fogja figyelemmel követni az eseményeket, mint ezelőtt. Ez jó a rajongóknak, a csaptoknak, és nekünk is."

(
formula.hu (http://www.formula.hu/hirek/153/452/58230/ecclestone-nem-en-osztom-meg-a-kozvetitest-angliaban))
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: alexthebest Dátum szeptember 22, 2011, 02:51:51
Szakad az eső Szingapúrban... Már vagy egy hete minden nap esik, van amikor csak pár órán keresztül, van amikor fél nap... Necces lesz így a futam... :(
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: ncis88 Dátum szeptember 22, 2011, 12:42:25
Ha kiszámíthatatlan lesz erseny, bátran lehet tolni Vettel ellen
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: slow Dátum szeptember 22, 2011, 13:26:49
Meg a safety cart.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: alexthebest Dátum szeptember 22, 2011, 14:20:02
Most nézem,szólok is nehogy lecseszés legyen belőle: a nevem van kiírva de nem nyitottam én semmilyen témát... A pit stopba írtam...

Amúgy igen, elég változó az idő. Viszont estefelé már nem esik. Csak kérdés mennyire szárad fel az aszfalt. Na holnap meg is lesem ;)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: benson Dátum szeptember 22, 2011, 14:53:37
Idézetet írta: alexthebest Dátum szeptember 22, 2011, 14:20:02
A pit stopba írtam...

Onnan helyezte át az illetékes elvtárs ide ezt a 4 hozzászólást.

Hajrá káosz és persze "rainman" Schumi!  :ok:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum szeptember 22, 2011, 17:05:05
Idézetet írta: slow Dátum szeptember 22, 2011, 13:26:49
Meg a safety cart.

Nálam 2 vagy több és 3 vagy több SC fázis megy. Csak még kivárok, hol a legjobb az odds.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum szeptember 24, 2011, 12:47:55
Idézetet írta: alexthebest Dátum szeptember 22, 2011, 14:20:02
Most nézem,szólok is nehogy lecseszés legyen belőle: a nevem van kiírva de nem nyitottam én semmilyen témát... A pit stopba írtam...
Azt én qrtam el, de az admin-ok segítségével sikerült rendet tenni. (http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum szeptember 25, 2011, 12:04:32
Szingapúrban milyen betétfutamok vannak?
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: BvB_09 Dátum október 21, 2011, 07:16:17
z RTL Klub nem közvetíti tovább a Forma 1-et, a következő idényt már az MTV adná. Az RTL Klub drasztikusan csökkenti kiadásait.

Szabó László, az MTVA kommunikációs igazgatója a Brand Festivalon elmondta, hogy jövő évtől öt éven át ismét a Magyar Televízió közvetítené a Forma-1-es futamokat. Az Index információi szerint a közszolgálati televízió öt évre, több mint két és fél milliárd forintot fizet a közvetítési jogokért, és legalább hárommilliárdot visznek majd el a stáb külföldi utazásai, illetve a külső helyszínek kapcsolásának költségei.

A közvetítéseken dolgozó stáb eddig is külsős megbízás alapján dolgozott az RTL Klubnak, ezért nem kizárt, hogy a Forma-1-gyel együtt Szujó Zoltán és Czollner Gyula is átkerülhet az m1 műsorára.

Az MTV jövőre több sportközvetítéssel is erősít, a Dunáról a közzolgálati főadóra került át a magyar profi liga heti egy meccse, és már eddig is 268 millió ment el a magyar válogatott EB-selejtezőinek közvetítésére. Az MTV a kiszivárgott dokumentumok alapján már most 800 millió a 2014-es VB közvetítésének előszerződésére, és az MTV sugározza majd a londoni olimpiai közvetítéseit is, sőt iparági pletykák szerint pályáznak a Bajnokok Ligája jogaira is. Ezeknek a meccseknek a jogai jelenleg a Tv2-nál és a DigiTv-nél megosztva vannak, de a Tv2-nek nem jött be a foci: férfias kábeladójukra, a Pro4-re száműzték volna a meccseket, de információink szerint az UEFA ezt végül nem engedélyezte. A Tv2 szerződése azonban jövőre lejár, és várhatóan nem pályáznak újból. A Tv2 2009-ben közel egymilliárd forintot fizetett a heti egy meccs közvetítésének három éves jogáért.

Spórolnak a nem esti műsorokon

Az RTL Klub 2002-ben szerezte meg a jogokat, addig 1975-től az MTZ adta. A németeknél továbbra is az RTL-csoport sugározza a versenyeket.

Az RTL Klubon rendszeresen jól nézték a versenyt, legutóbb a koreait a kereskedelmi célcsoport 43 százaléka nézte, a teljes lakosság 34 százaléka. Az utóbbi időszakban az RTL Klub jelentősen csökkentette a tartalomra fordított költségeit, elsősorban a főműsoridős tartalmaikra koncentrálnak, megszüntették például a reggeli műsorukat.

"A Forma-1 az RTL Klub márkájának részévé vált, de soha nem volt nyereséges. A gazdasági válság miatt az ilyen brandépítő, de főműsoridőn kívüli, drága tartalmakon igyekszünk spórolni" - mondta el kérdésünkre Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Az RTL Klub a gazdasági válság miatt az este hét és tizenegy óra közti főműsoridőre akar pénzt áldozni, ahogy ezt korábban sajtóközleményükben írták: ,,a televíziós reklámpiac elsősorban szeptember végétől december elejéig, illetve márciustól májusig kívánja meg a költségesebb és nagyszabású főműsoridős tartalmak készítését és sugárzását, ezért az RTL Klub a műsorkínálatával az eddigiekhez képest is még inkább ezekre az időszakokra kíván koncentrálni."

A Reggeli és a Fél kettő című kora délutáni hírműsor, és nem lesz többet Híradó délben. Megszűnik a XXI. század. Több képernyős állása bizonytalan, sokakat kényszerszabadságra küldtek az RTL Klubnál. A Bors nyomán megírtuk, hogy felmerült, hogy jövőre megszűnik a Heti hetes az RTL Klubon. A napilap információi szerint a csatornát is elérő válság és a csökkenő nézettségi adatok alapot adhatnak arra a döntésre, hogy megszüntessék a "humor nagyágyúinak" műsorát. Ezt az információt Kolosi Péter korábban cáfolta.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Milán Dátum október 21, 2011, 18:04:13
A pálya a piloták szemszögéből:

http://www.f1hirek.hu/f1/20111020-ezt-latja-egy-pilota-belulrol-video.html? (http://www.f1hirek.hu/f1/20111020-ezt-latja-egy-pilota-belulrol-video.html?)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: lapgellert Dátum október 25, 2011, 19:12:39
Nem is lesz rossz, ha az MTV fogja adni megint a futamokat. Kiváncsi leszek, hogy ki megy és ki marad a mostani brigádból
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: benson Dátum október 27, 2011, 08:47:08
http://f1vilag.hu/hirek/raeikkonen-mar-ala-is-irt-williamshez (http://f1vilag.hu/hirek/raeikkonen-mar-ala-is-irt-williamshez)

:great:

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon hiányzott az elmúlt két év versenyeiről Kimi, nélküle valahogy nem volt az igazi a cirkusz.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: alexthebest Dátum október 27, 2011, 09:34:59
Idézetet írta: benson Dátum október 27, 2011, 08:47:08
http://f1vilag.hu/hirek/raeikkonen-mar-ala-is-irt-williamshez (http://f1vilag.hu/hirek/raeikkonen-mar-ala-is-irt-williamshez)

:great:

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon hiányzott az elmúlt két év versenyeiről Kimi, nélküle valahogy nem volt az igazi a cirkusz.

Wow, remélem aláver a jelenlegi mezőnynek, hihetetlen egy figura és rohadt gyors. Hajrá Kimi :great:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum október 29, 2011, 13:48:29
A mondat végén még kérdőjel van. :) De én is csíptem Kimit, ellentétben Mikával. Bár a Williams-el vérmes reményei nem lehetnek az élmezőnybe kerülésre.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum november 29, 2011, 09:56:19
A JÉGEMBER VISSZATÉRT!!!

A Lotus Renault hivatalosan is bejelentette, hogy sikerült megegyeznie Kimi Raikkönennel, így a pilóta a csapat színeiben tér vissza a 2012-es szezonban. A finn versenyző 2009-ben hagyta ott a Ferrarit és a száguldó cirkuszt, mert szerette volna kipróbálni magát a rali világában, amit meg is tett, de szeretett volna ismét együléses versenyautóban rajthoz állni. A Renault két éves szerződést kötött 2007 világbajnokával.
Kimi Raikkönen:
,,Nagyon boldog vagyok, hogy két év szünet után visszatérhetek az Formula-1-be. Köszönettel tartozom a Lotus Renault GP csapatának, amiért lehetőséget biztosítottak nekem. A Rali Világbajnokságban eltöltött két szezonom nagyon hasznos szakasza a pályafutásomnak, hatalmas tapasztalatot sikerült szereznem, de soha nem voltam képes azt kijelenteni, hogy az F1 okozta izgalmak már nem jelentenek számomra semmit. Könnyű döntést kellett meghoznom, a Lotus Renault GP-vel kapcsolatban, hiszen a terveik igen meggyőzőek a jövőt illetően. Most nagyon fontos szerepet kell betöltenem a csapat életében, hiszen a lehető legelőrébb szeretném juttatni őket a rajtrácson."

Forrás:
www.formula.hu (http://www.formula.hu)

Magam részéről pedig: Isten hozott újra a legjobbak között Iceman. Mindig is itt volt a helyed. ;)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Milán Dátum november 29, 2011, 10:02:35
Ez érdekes lesz, de én is örvendek, hogy visszatér.  ;)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: benson Dátum november 29, 2011, 10:41:59
 :great:

6 világbajnok a mezőnyben!  :atv:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Tomi4455 Dátum november 29, 2011, 14:13:25
Én régen neki szurkoltam, főleg a Ferraris évei alatt, de szerintetek ez a két év kihagyás nem volt egy kicsit sok ahhoz, hogy ne csak poénból térjen vissza? (Még akkor is ha ezalatt rallyzott)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum december 02, 2011, 01:02:28
Mivel nem találtam jobb helyet, így ide írom: Hétvégén kerül megrendezésre a RoC (Race of Champions). Ezen belül szombat este 7-től kezdődik a Nemzetek Kupája, másnap 2-től pedig a Bajnokok Tornája. Előbbit a Sport2 közvetíti szombat este, míg utóbbit 14:30-tól élőben vagy kisebb csúszással adja a sportcsatorna.
Igen pikáns versenyekre van kilátás. Elég csak a neveket végig olvasni.

Nemzetek Kupája csoportbeosztás:


A csoport:
Francia csapat - Sébastien Ogier és Romain Grosjean
Skandináv csapat - Tom Kristensen és Juho Hänninen
USA csapat - Travis Pastrana és Brian Deegan
SAT1 csapat Németország 2. - Timo Glock és Timo Scheider

B csoport:
Német csapat – Michael Schumacher és Sebastian Vettel
Szláv csapat – Vitalij Petrov, Jan Kopecky
Brit csapat – Jenson Button és Andy Priaulx
All Stars csapat – David Coulthard és Filipe Albuquerque


Bajnokok Tornája csoportbeosztás:


A csoport:
Filipe Albuquerque
Andy Priaulx
David Coulthard
Travis Pastrana

B csoport:
Mattias Ekström
Martin Tomczyk
Jan Kopecky
Sébastien Ogier

C csoport:
MICHAEL SCHUMACHER

Jenson Button
Brian Deegan
Juho Hänninen

D csoport:
Sebastian Vettel
Tom Kristensen
Vitalij Petrov
Romain Grosjean
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum december 02, 2011, 01:04:17
Meg kell emlékezni a verseny kapcsán Colin Mcrae-ről is, akinek nagy kedvence volt ez a verseny.

ROC Colin McRae Tribute (http://www.youtube.com/watch?v=wLpiuFIE5xA#ws)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum december 12, 2011, 17:02:38
http://www.motorsportal.hu/forma1/sajto-kubica-tavasszal-tesztelni-fogja-a-2010-es-ferrarit-c42988.html (http://www.motorsportal.hu/forma1/sajto-kubica-tavasszal-tesztelni-fogja-a-2010-es-ferrarit-c42988.html)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum december 23, 2011, 12:51:05
http://www.f1hirek.hu/f1/20111222-baumgartner-zsolt-is-szerepelhet-az-mtv-forma1es-kozvetiteseben.html (http://www.f1hirek.hu/f1/20111222-baumgartner-zsolt-is-szerepelhet-az-mtv-forma1es-kozvetiteseben.html)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: miragehun Dátum december 23, 2011, 14:21:33
Idézetet írta: rosco Dátum december 23, 2011, 12:51:05
http://www.f1hirek.hu/f1/20111222-baumgartner-zsolt-is-szerepelhet-az-mtv-forma1es-kozvetiteseben.html (http://www.f1hirek.hu/f1/20111222-baumgartner-zsolt-is-szerepelhet-az-mtv-forma1es-kozvetiteseben.html)

Még csak az kéne!

Palikot vissza!

:)))))))))))))))))))))
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: afrikailajos Dátum december 23, 2011, 16:36:18
Idézetet írta: miragehun Dátum december 23, 2011, 14:21:33
Még csak az kéne!

Palikot vissza!

:)))))))))))))))))))))

Vitrayt vissza :D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: umekumek Dátum december 25, 2011, 01:29:10
nos Fernando nem lett világbajnok, de majd jövőre :)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: lapgellert Dátum december 25, 2011, 01:32:01
Idézetet írta: miragehun Dátum december 23, 2011, 14:21:33
Még csak az kéne!

Palikot vissza!

:)))))))))))))))))))))

Palik Wéberrel szerintem egész jó páros lenne. Palik nyomná a poénokat, Wéber meg technikailag van a topon. Semmi bajom nem volt az ideiekkel sem, de valahogy jópár év alatt megszoktam Palik stílusát, csak ne nyomna annyi Shell reklámot, meg ne keverné össze a pilótákat.
Meg tanulná meg kimondaná a neveket :D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: mgabesz07 Dátum január 15, 2012, 11:30:11
Kubica megint összezúzta magát, ezúttal séta közben törte el a sípcsontját lakhelyéhez közel.
Állítólag ugyanabba a kórházba került most, mint a nagy balesete után.
Szegény.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: mgabesz07 Dátum január 15, 2012, 11:34:50
Mezei Dániel és Wéber Gábor a helyszínről ! közvetíti az idei futamokat az m1-en.
Szujó Zoltánt is átvették az RTL-től.
Szakértőként tűnnek fel Baumgartner Zsolti és Szabó Róbert mellett más sportágak képviselői kézi-és vízilabdások. De jó lesz :)
Az m1-nek a német RTL-lel egyforma pitlane belépője lesz, egész hétvégén készíthetnek interjúkat közvetlenül a boxutcában sétálva.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum január 22, 2012, 01:33:51
Panem et circenses.

A cirkusz már meglesz. De azt ne feledjük, hogy ez innentől részben (?) közpénzből lesz finanszírozva.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: BvB_09 Dátum február 01, 2012, 21:37:59
http://www.vezess.hu/forma1/f1_megjott_uj_mclaren/35183/?p=bottom (http://www.vezess.hu/forma1/f1_megjott_uj_mclaren/35183/?p=bottom)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: BvB_09 Dátum február 02, 2012, 20:28:41
A közszolgálati televízió a mai hivatalos sajtótájékoztatóján ismertette az FIA Formula-1 2012-es szezonja alatt dolgozó stábot.

A hírekkel ellentétben Palik László nem tér vissza, míg Baumgartner Zsolt televíziós szakértő lesz az az m1 csatornáján.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és a Hungaroring Sport Zrt. tavaly decemberben aláírt megállapodásának köszönhetően négy éven keresztül, 2012-től 2016-ig ismét a közmédia közvetíti a Formula-1-es világbajnoki futamokat. A közvetítéssorozat egyszerre lesz jelen az MTI tudósításaiban, az m1 műsorában, a Duna sporthíradásaiban, az MR1-Kossuth és az MR2-Petőfi Rádióban, valamint a hirado.hu portálon. A közmédia számára kiemelten fontos, hogy jelen legyen minden jelentős sporteseményen, és lehetőségeihez mérten mindent megtesz azért, hogy a közvetítések zökkenőmentesen jussanak el mind szélesebb közönséghez. Egy válogatott, hiteles szakemberekből álló stáb áll készenlétben, hogy elindulhasson a sorozat, amelynek során a teljes Formula-1-es évad eljut a sportrajongókhoz.

1976-tól 2001-ig, a közszolgálati televízió 25 esztendőn keresztül tolmácsolta a világ egyik legnépszerűbb sorozatát a nézőknek. A Formula-1-es közvetítések együtt fejlődtek a sportággal. Az első versenyen - 1976, Österreichring - öt perccel a befutó előtt még le kellett keverni az adást, mert a halasztott rajt miatt a futam nem fért bele az adásidőbe. Az eset komoly felháborodást váltott ki a nézőkből, ami megmutatta, hogy az embereket jobban érdekli a Formula-1, mint azt egy televíziós adásszerkesztő gondolná. Az első években még csak alkalomszerűen láthattak világbajnoki futamokat a nézők az köztelevízióban, később már egyre gyakrabban, míg végül már futamról-futamra figyelemmel lehetett követni a világ legnépszerűbb autós-sorozatának versenyeit, amelynek hazai népszerűsítésében elévülhetetlenek a közszolgálat televízió érdemei.

A teljesség igénye nélkül: a közszolgálati televízió közvetítette hogyan lett világbajnok James Hunt, Niki Lauda, Mario Andretti, és Piquet, Prost vagy éppen Mansell, és azt a megismételhetetlen pillanatot is, amikor 1986-ban Magyarországon, a Hungaroringen elrajtolt az első szocialista országban rendezett Forma-1-es futam.

2012-től a Formula-1 és a köztévé közös története - 10 év szünet után - tovább folytatódik. Ismerve a Formula-1 legnagyobbjainak tehetségét és az MTVA szakembereinek sportközvetítések terén megszerzett, évről-évre bizonyított tapasztalatát és tudását: garantált a színvonalas és izgalmas évad. De bármennyire fontos a múlt, mától a jövő érdekében a jelen még fontosabb.

Vajon legyőzhető-e a Red Bull Renault és a még mindig csak 24 éves, de már kétszeres világbajnok Sebastian Vettel? Az előző szezon a fiatal német szupersztár elsöprő fölényét és rajt-cél győzelmét hozta. A mindig mosolygó heppenheimi fiatalember a 2011-es idény 19 versenyéből 11-en nem talált legyőzőre, és mindössze két olyan futam volt, amelynek végén nem állhatott dobogóra. Vettel ráadásul Nigel Mansell 1992-es, sokáig megdönthetetlennek hitt pole-rekordját is átadta a múltnak: 15 versenyen indulhatott az első rajtkockából.

Az üldözők - köztük a kétéves kihagyás után visszatérő 2007-es világbajnok, Kimi Raikkonen - fogadkoznak, hogy 2012-ben letaszítják Vettelt a trónról. A McLaren-Mercedes szintén világbajnok párosa, a tavaly 3-3 futamgyőzelmet arató Jenson Button és Lewis Hamilton is bizonyította már kivételes tehetségét és elképesztő gyorsaságát.

Harmadik évébe lép Fernando Alonso szerződése a Ferrarinál. Az olasz istálló elnökének, Luca di Montezemolonak az ígérete szerint végre ütőképes (értsd: vb-címre esélyes autót) építenek a kétszeres spanyol világbajnoknak, aki a tavalyi idény végén mindössze egyetlen ponttal maradt le az összetettbeli harmadik helyről. Szintén a harmadik szezonja következik Michael Schumachernek a Mercedes GP-nél. A hétszeres bajnok 43 évesen igyekszik bizonyítani azt, hogy még mindig van olyan jó, mint a fiatalok.

Visszakerül a versenynaptárba a tavaly a közel-keleti események miatt törölt Bahreini Nagydíj, és 2007 után ismét lesz Amerikai Nagydíj, igaz, ezúttal nem a legendás indianapolisi oválpályán, hanem az új, austini aszfaltcsíkon.

Megváltoztatja-e az erőviszonyokat az ún. "befújt diffúzor" betiltása, vagy idén is dominál a Red Bull, esetleg egy minden eddiginél izgalmasabb, házon belüli csatát láthatunk Sebastian Vettel és Mark Webber között? Hamarosan kiderül, az m1 közvetítés-sorozatából.

A közszolgálati rádiócsatornákon is folyamatosan figyelemmel követhetők a legfrissebb Formula-1 hírek. Az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című reggeli hírmagazinjában, a Déli és Esti Krónikában, a Sportextra adásában és a sporthírek között aktuálisan hallható minden, a Formula-1-hez és a futamokhoz kapcsolódó fontos információ. 

A pénteki versenynapok szabadedzéseiről és a szombati időmérő edzésekről az MR1-Kossuth Rádió Sportvilág című műsora összefoglalókat sugároz, az MR2-Petőfi Rádió pedig a sporthírekben tudósít a helyszínen tartózkodó tévés kollégák bejelentkezései segítségével. Vasárnaponként az MR2-Petőfi Rádió a Hétvége sportja című adása hosszabban foglalkozik az aktuális Formula-1 futammal, míg a délutáni zenés összeállításban rövid bejelentkezések segítségével értesülhetnek a hallgatók a legfrissebb eredményekről. Az MR1-Kossuth Rádióban a Sportvilág műsorában hallható egy hosszabb, hangképes összefoglaló a teljes napi programról.

A futamokat követő hétfő délutánonként az MR1-Kossuth Rádióban, egy tízperces műsorban exkluzív interjúkkal, szakértői elemzésekkel és a Formula-1 rajongók táborába tartozó hírességek nyilatkozataival, valamint külföldi tudósítóink segítségével a teljes program visszhangjával ismerkedhet meg a rádióhallgató. A sportrajongók a Magyar Nagydíj élő közvetítésébe többször is bekapcsolódhatnak az MR1-Kossuth Rádióban, összehangolva természetesen az éppen folyó olimpiai műsorokkal.

Az internetet böngészők a hirado.hu honlapján képes beszámolókkal illusztrált cikkek segítségével szinte azonnal értesülnek minden fontos eredményről és folyamatosan figyelemmel kísérhetik az összes futam összes híradását az MTI tudósítói, a televíziós és a rádiós kollégák összehangolt munkája alapján. Az újságokat kedvelők az RTV részletes és a Telehold műsorújságokban interjúkat és előzeteseket olvashatnak a Formula-1-es versenyekkel kapcsolatban. A híradások az ismert közösségi portálokon is nyomon követhetők.

A Formula-1-es közszolgálati televíziós és rádiós stáb tagjai:
Felelős szerkesztő: Réz Gábor
Kommentátor: Mezei Dániel
Szakértő a kommentátor mellett: Wéber Gábor
Riporter a boxutcában: Szujó Zoltán
Riporter a helyszínen: Bende Adrienn
Rádiós műsorvezető: Bera Emese

forrás: f1-live.hu
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum február 03, 2012, 11:38:53
Na bemutatták a legújabb Ferrarit meg a Force Indiát is. Hát...elég megosztó egy kocsi. Egy biztos: mindenkiből ki fog váltani valamit. Vagy szépnek fogja az ember találni (ez lenne a kisebbik rész), vagy ocsmány traktorhoz fogják hasonlítani. :D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: BvB_09 Dátum február 05, 2012, 20:44:48
http://www.f1hirek.hu/f1/20120205-f1-elegans-de-unalmas-lett-rikkonen-autoja.html (http://www.f1hirek.hu/f1/20120205-f1-elegans-de-unalmas-lett-rikkonen-autoja.html)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 07, 2012, 19:14:32
Raikkonen a leggyorsabb (http://sportgeza.hu/forma1/2012/02/07/kimi_raikkonen_maris_vezeti_a_nyitotesztet/)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Milán Dátum február 22, 2012, 11:08:51
Hamarosan kezdődik az új szezon?

Tippek a 2012-es szezonra?
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum február 22, 2012, 17:33:48
Vettel világbajnoki cím (1.90)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum február 22, 2012, 17:36:53
Idézetet írta: rosco Dátum február 22, 2012, 17:33:48
Vettel világbajnoki cím (1.90)

Borítékolható!  ;D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: gerry Dátum február 22, 2012, 19:54:40
Szerintem az éven már nem Vettel lesz a világbajnok, bár F1 ből nem vagyok szaki, de valaki most beleköp a levesébe!
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum március 03, 2012, 01:15:13
Istenem de elegem van a Mercedes AMG csapatból. Tovább folytatódik a mesedélután. Egyik nap Brawn azt nyilatkozza, hogy nincs komolyabb gond az autóval, csak az egyensúlyon kell kicsit állítgatni, majd 24 óra sem telik el, és máris jön a hír, hogy a Mercedes eszi a gumikat. Egy 10 körös etapon sikerül körönként 4 mp-et lassulni egy olyan sportban, ahol a tizedmásodpercekért dolgozik az egész csapat... hát ezek alapján ismét szép év előtt állunk.
De "szerencsére" a Ferrari is gondban van, ők még mindig az autó viselkedésének megértésével foglalkoznak, ami így 2 aktív nappal az idénynyitó hétvége előtt nem túl megnyugtató.
Szóval ezek alapján a RBR továbbra is elől van, nagyon stabil időket tudnak futni, még ha egy-egy körön nem is villantottak ezidáig, utánuk szorosan ott van a McLaren, utána talán a 2 "elb*szott" nagy, bár már kezdek félni, hogy a Lotus beelőzi őket, de azért igen csak arcoskodásnak tűnik nekem a teszteken mutatott teljesítményük. Inkább hasonlított nekem ez egy "kinek nagyobb a f*sza" versenyhez mint egy rendes teszthez. És akkor még számolni kell a Force Indiával is, és még ki tudja, hogy hova zárkóztak fel a kis csapatok.
Egy biztos: idén is sokat fogom szidni a "nagy" Mercedest.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: inter08 Dátum március 04, 2012, 00:44:47
Idézetet írta: Lord Dátum március 03, 2012, 01:15:13
Istenem de elegem van a Mercedes AMG csapatból. Tovább folytatódik a mesedélután. Egyik nap Brawn azt nyilatkozza, hogy nincs komolyabb gond az autóval, csak az egyensúlyon kell kicsit állítgatni, majd 24 óra sem telik el, és máris jön a hír, hogy a Mercedes eszi a gumikat. Egy 10 körös etapon sikerül körönként 4 mp-et lassulni egy olyan sportban, ahol a tizedmásodpercekért dolgozik az egész csapat... hát ezek alapján ismét szép év előtt állunk.
De "szerencsére" a Ferrari is gondban van, ők még mindig az autó viselkedésének megértésével foglalkoznak, ami így 2 aktív nappal az idénynyitó hétvége előtt nem túl megnyugtató.
Szóval ezek alapján a RBR továbbra is elől van, nagyon stabil időket tudnak futni, még ha egy-egy körön nem is villantottak ezidáig, utánuk szorosan ott van a McLaren, utána talán a 2 "elb*szott" nagy, bár már kezdek félni, hogy a Lotus beelőzi őket, de azért igen csak arcoskodásnak tűnik nekem a teszteken mutatott teljesítményük. Inkább hasonlított nekem ez egy "kinek nagyobb a f*sza" versenyhez mint egy rendes teszthez. És akkor még számolni kell a Force Indiával is, és még ki tudja, hogy hova zárkóztak fel a kis csapatok.
Egy biztos: idén is sokat fogom szidni a "nagy" Mercedest.

Számomra hihetlen, hogy Schumi aki régen a Ferrarinál egymaga állította be az autóját meg segített a fejlesztésben ennyire nem tud most segíteni a Mercinek. Ferrarinál meg mióta elment Brawn,Todt,Schumacher trió egy töketlen brigád lett az egész csapat és idén se fogják megszorítani se a Red Bull de még a Mclarent sem, még talán a Lotus és a Force India be is érte őket..
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum március 04, 2012, 01:11:11
Én már nem tudom, mit higgyek. Rosberg 5 kör alatt megint 3.5 másodpercet lassult, de összességében nem rosszak még így sem az idejei. Már csak 2 hét, és itt a szezonnyitó. Az biztos, hogy nagyon érdekes lesz, és már baromira várom. Remélem, nem lesz nagyon nagy pofára esés.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum március 04, 2012, 17:18:21
Idézetet írta: inter08 Dátum március 04, 2012, 00:44:47
Számomra hihetlen, hogy Schumi aki régen a Ferrarinál egymaga állította be az autóját meg segített a fejlesztésben ennyire nem tud most segíteni a Mercinek. Ferrarinál meg mióta elment Brawn,Todt,Schumacher trió egy töketlen brigád lett az egész csapat és idén se fogják megszorítani se a Red Bull de még a Mclarent sem, még talán a Lotus és a Force India be is érte őket..
A fejlesztésekkel úgy haladni mint régen, szinte lehetetlen. Egyrészt akkor voltak még sima tesztek, nagyjából amikor eszébe jutott a csapatnak, akkor fogta magát, és kiment tesztelni a pályára. A Ferrari esetében ez főleg könnyű volt, mivel ott volt Fiorano, aminek minden pontját ismerték a mérnökök, és minden kis változás hatását egyből észlelték a kocsin. Még most ha elmennek Barcelonába, és pl a tavalyinál rosszabbul tapad a kocsi, akkor nem tudják, hogy az új gumi, a kocsi beállításai, az új szárnyak, a koszosabb pálya vagy csak simán a hidegebb idő miatt nincs meg a kellő tapadás. Szóval a teszttilalom óta már nem olyan könnyű csiszolni a kocsin.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Ghastly Dátum április 01, 2012, 11:20:29
http://formula1.nso.hu/f1/formula-1-felipe-massa-a-safety-cart-vezetheti-a-kanadai-nagydijon-2124112 (http://formula1.nso.hu/f1/formula-1-felipe-massa-a-safety-cart-vezetheti-a-kanadai-nagydijon-2124112)

:great: :great: :great: :great:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Mefisto Dátum április 01, 2012, 14:33:47
Ez jó! :great: ;D

...és nem is lenne hülyeség! Massa másképp már sosem lesz a mezőny elején, Perez viszont odatenné magát cefetül az biztos.
Igazából csak azt nem értem, hogy mi a francért kell még mindig Massa a Ferrarinak? Megér annyit a lóvé amit esetleg hoz, hogy így szénné égessék magukat?  :redchug: kb. 15 (vagy több) jobb pilóta van jelenleg a mezőnyben.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Cesc18 Dátum április 01, 2012, 16:59:30
Jobb formában lévő, de nem jobb pilóták... Massát amúgy a csapat is rendesen kicsinálta, tavaly amikor magára talált és kezdett régi önmagára hasonlítani, és végre versenyt nyerhetett volna, akkor jött a csapatutasítás, hogy engedje el azt a patkány spanyolt.... na ezzel rendesen megforgatták a kést a brazilban. Pedig egy futamgyőzelem azért jót tett volna az önbizalmának...

Én azt nem értem, hogy a Perez minek menne a csotrogány Ferrarihoz? értem én, hogy nagy csapat, de azzal a géppel csak hulladék eredményeket fog elérni. ;D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Mefisto Dátum április 01, 2012, 18:56:02
Idézetet írta: Cesc18 Dátum április 01, 2012, 16:59:30
Jobb formában lévő, de nem jobb pilóták... Massát amúgy a csapat is rendesen kicsinálta, tavaly amikor magára talált és kezdett régi önmagára hasonlítani, és végre versenyt nyerhetett volna, akkor jött a csapatutasítás, hogy engedje el azt a patkány spanyolt.... na ezzel rendesen megforgatták a kést a brazilban. Pedig egy futamgyőzelem azért jót tett volna az önbizalmának...

Én azt nem értem, hogy a Perez minek menne a csotrogány Ferrarihoz? értem én, hogy nagy csapat, de azzal a géppel csak hulladék eredményeket fog elérni. ;D

Szerintem már jobbak is..... A balesete óta nem önmaga és már soha nem is lesz. Amúgy pedig mindegy mi volt, idén biztos nem nyomják el egy ekkora talicskában nincs miért elnyomni.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum szeptember 28, 2012, 12:16:53
A McLaren Mercedes Forma-1-es csapat bejelentése szerint Sergio Pérez aláírt hozzájuk a 2013-as szezonra, Lewis Hamilton pedig a Mercedes GP-nél folytatja pályafutását.

A McLaren lezárta az utóbbi hetek találgatásait, és bejelentette, hogy szerződtette Sergio Pérezt a a Saubertől a következő idényre, méghozzá a Mercedeshez távozó Lewis Hamilton helyére.

A mexikói versenyzőt sokan a Ferrarival hozták kapcsolatba, de Luca di Montezemolo, a vörösök elnöke többször is kijelentette, hogy nem látja elég tapasztaltnak, így nem nagyon tartanak rá igényt, a McLaren pedig lecsapott a lehetőségre.

"Néhány hónapja már figyeltük a fejlődését, és most már a Vodafone McLaren Mercedes csapat tagja lett" - mondta Pérezről Martin Whitmarsh csapatfőnök.

"Őt Jenson Butonnal társítva nagyon széles alapokat építünk ki magunknak versenyzői téren. Jenson a technikai sportok egyik legnagyszerűbb nagykövete, Sergio pedig még mindig fejleszti képességeinek palettáját. Biztosak vagyunk benne, hogy nem csak tehetséges és gyors, hanem tanulni és fejlődni is akar."

A versenyző természetesen szintén elégedett volt új szerződésével, és elmondta, hogy hatalmas megtiszteltetés számára a McLaren csapatának tagja lenni.

Sergio Pérez 2011 óta versenyez a Forma-1-ben, a Sauber pilótájaként az előző szezont 14 ponttal a 16. helyen zárta, idén viszont már háromszor is a dobogóra került, és 14 futam után 66 egységgel a 9. pozícióban áll.

A Mercedes hivatalosan a pénteki nap folyamán jelenti be, hogy szerződtette Lewis Hamiltont - és egyúttal azt is, hogy Michael Schumacher nem folytatja náluk a pályafutását. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a hétszeres világbajnok visszavonul vagy új csapatot próbál magának keresni.

A hírek szerint a Mercedes egyébként kevesebb pénzt kínált Hamiltonnak, mint a McLaren, de nagyon komoly fejlesztésekre tett ígéreteket 2014-re, amikor új váz- és motorépítési szabályok lépnek majd életbe a Forma-1-ben.

63.hu
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum október 04, 2012, 12:13:42
A Forma-1 történetének legsikeresebb versenyzője, Michael Schumacher visszavonul az év végén, jelentette be Suzukában, a hétvégi nagydíj helyszínén.

Ez lesz a német pilóta második nyugdíjba menetele, 2006 év végén egyszer már elbúcsúzott a mezőnytől, majd 2009-ben visszatért a Mercedes GP csapatával. Akkor három évre szerződött, de az év végén lejáró szerződést már nem hosszabbították meg, mint ismeretes, Nico Rosberg csapattársa jövőre Lewis Hamilton lesz.

,,Alapjában véve úgy döntöttem, hogy visszavonulok az év végén. Bár még mindig képesnek érzem magam arra, hogy versenyre keljek a legjobb pilótákkal, akik körülöttem vannak, egy bizonyos ponton akkor is el kell köszönni, és ezt fogom tenni az idény végén – ezúttal talán örökre" – kezdte Michael Schumacher élete egyik legfontosabb sajtótájékoztatóját."

,,Ez nem az én stílusom, hogy úgy csináljak valamit, hogy már nem érzem 100%-osnak. Az elmúlt hónapokban nem voltam benne biztos, hogy még mindig meg van a szükséges motivációm és energiám" – mondta el Schumacher, akitől a Mercedes így búcsúzik a Twitter közösségi portálon: ,,Ideje búcsúzni...a csapat nevében köszönjük, hogy velünk töltötted az elmúlt három évet, hiányozni fogsz nekünk."

formula.hu
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: inter08 Dátum október 07, 2012, 11:15:41
Alonso kiesett ma és Vettel megnyerte a versenyt. Már csak 4 pont az előnye. Innen szerintem behúzza Vettel a világbajnokságot. 1.61 az oddds rá bet365-ön ami szerintem ajándék.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Magikus Dátum október 07, 2012, 13:21:05
Idézetet írta: inter08 Dátum október 07, 2012, 11:15:41
Alonso kiesett ma és Vettel megnyerte a versenyt. Már csak 4 pont az előnye. Innen szerintem behúzza Vettel a világbajnokságot. 1.61 az oddds rá bet365-ön ami szerintem ajándék.

Vettel is fog még nullázni, ebben biztos vagyok! A Ferrari jelenleg megbízhatóbb a Red-Bull-nál, illetve Massa javulása is sokat segíthet Alonsonak. Fernando jobb versenyző és ezt be is fogja bizonyítani!   :)

Vamos ALONSO!   :beerchug:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: inter08 Dátum október 07, 2012, 23:14:26
Idézetet írta: Magikus Dátum október 07, 2012, 13:21:05
Vettel is fog még nullázni, ebben biztos vagyok! A Ferrari jelenleg megbízhatóbb a Red-Bull-nál, illetve Massa javulása is sokat segíthet Alonsonak. Fernando jobb versenyző és ezt be is fogja bizonyítani!   :)

Vamos ALONSO!   :beerchug:

Úgy legyen, de azért sokat sejtető ahogy Alonso nyilatkozik mostanában. Versenyek óta nem lépett előre a Ferrari a Red Bull viszont a mezőny legerősebb autója jelenleg. De tényleg legyen úgy ahogy mondtad jó lenne újra ha egy Ferrari pilóta nyerné a vb-t!  :beerchug:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum október 18, 2012, 01:50:46
F1 tabella 2012

1.    S. Vettel    215
2.    F. Alonso    209    
3.    K. Räikkönen    167    
4.    L. Hamilton    153    
5.    M. Webber    152    
6.    J. Button    131    
7.    N. Rosberg    
8.    R. Grosjean    88
9.    F. Massa    81    
10.    S. Perez    66    
11.    K. Kobayashi    50    
12.    N. Hülkenberg    45    
13.    P. di Resta    44    
14.    M. Schumacher    43    
15.    P. Maldonado    33    
16.    B. Senna    25    
17.    J. Vergne    12    
18.    D. Ricciardo    9    
19.    T. Glock    0    
20.    H. Kovalainen    0    
21.    V. Petrov    0    
22.    J. d'Ambrosio             
23.    C. Pic    0    
24.    N. Karthikeyan    0    
25.    P. de la Rosa    0    
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum október 20, 2012, 07:02:01
Idézetet írta: Magikus Dátum október 07, 2012, 13:21:05
Fernando jobb versenyző és ezt be is fogja bizonyítani!   :)

Vamos ALONSO!   :beerchug:

2010-ben is bebizonyította, igazad van, tényleg jobb versenyző..  ;D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: gerry Dátum október 20, 2012, 09:33:28
Idézetet írta: csacsa44 Dátum október 18, 2012, 01:50:46
F1 tabella 2012

1.    S. Vettel    215



Még egyszer sem tetted ki, h ki vezet csak most mikor Vettel :D

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum október 20, 2012, 13:31:21
Idézetet írta: gerry Dátum október 20, 2012, 09:33:28

Még egyszer sem tetted ki, h ki vezet csak most mikor Vettel :D

Mi ebben a furcsa? Ez kivételesen nem Vettel miatt volt, gondoltam a szavazáshoz kiteszem a tabellát is..  ;)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum október 23, 2012, 07:39:01
F1 World Champion 2012

Sebastian Vettel    1.30
Fernando Alonso    3.20
Kimi Raikkonen    [fw]101.00[/fw]
Lewis Hamilton    [ex]101.00[/ex]
Mark Webber    101.00


Egy kicsit túlzás az 1,30 Vettelre, még semmi nem dőlt el..
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: BvB_09 Dátum október 29, 2012, 14:48:00
http://kimiraikkonen.web4.hu/cikk/hivatalos-kimi-rikkonen-2013ban-is-a-lotusnal-fog-versenyezni (http://kimiraikkonen.web4.hu/cikk/hivatalos-kimi-rikkonen-2013ban-is-a-lotusnal-fog-versenyezni)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: markow33 Dátum október 31, 2012, 12:19:51
Sajnos ezzel az évvel én befejezem a F1 nézését. Schumi szurkoló vagyok kis korom óta, nagy törés lesz ez a sportágnak
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum november 02, 2012, 09:23:00
Idézetet írta: markow33 Dátum október 31, 2012, 12:19:51
nagy törés lesz ez a sportágnak

Milyen törés lesz? ;D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum november 30, 2012, 23:21:10
Forma1: szerinted ki nyeri az idei világbajnokságot?

Sebastian Vettel
    10 (50%)

Fernando Alonso
    8 (40%)
Kimi Räikkönen
    1 (5%)
Lewis Hamilton
    0 (0%)
Mark Webber
    1 (5%)
Jenson Button
    0 (0%)

Összes szavazó: 20
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum december 01, 2012, 20:49:13
Idézetet írta: rosco Dátum február 22, 2012, 17:33:48
Vettel világbajnoki cím (1.90)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: benson Dátum december 10, 2012, 14:34:16
Kimi Räikkönen Boldog karácsonyt mindenkinek! (http://www.youtube.com/watch?v=Byye4jQFwYo#ws)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum február 02, 2013, 18:12:54
Bemutakozott az idei Ferrari

A Lotus és a McLaren után a Ferrari is bemutatta idei évre szánt gépét. Az F138 kódjelű gép leleplezésére Maranellóban, a Ferrari főhadiszállásán került sor.

fotók: ferrari
forrás:
http://www.forma1hirek.hu (http://www.forma1hirek.hu)

(http://www.forma1hirek.hu/wp-content/uploads/2013/02/f138.jpg)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum február 02, 2013, 18:15:41
Lotus

fotók:  lotus f1 team
forrás:
http://www.forma1hirek.hu (http://www.forma1hirek.hu)


(http://www.forma1hirek.hu/wp-content/uploads/2013/01/150034_546106198747122_2036977676_n.jpg)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum február 02, 2013, 18:18:41
Force India

fotók:  force india
forrás:
http://www.forma1hirek.hu (http://www.forma1hirek.hu)


(http://www.forma1hirek.hu/wp-content/uploads/2013/02/force11.jpg)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum február 02, 2013, 18:21:08
Sauber

fotók:  Sauber
forrás:
http://www.forma1hirek.hu (http://www.forma1hirek.hu)



(http://www.forma1hirek.hu/wp-content/uploads/2013/02/sauber1.jpg)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum február 02, 2013, 18:25:23
McLaren

fotók:  McLaren
forrás:
http://www.f1-live.hu (http://www.f1-live.hu)


(http://www.f1-live.hu/media/mp4_28_26.jpg)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum február 02, 2013, 18:31:47
F1 2013: Közel teljes a rajtrács – táblázat

Közel teljes a rajtrács a 2013-as F1-es szezon előtt, de a legnagyobb kérdés továbbra sem került megválaszolásra. Ki lesz Paul di Resta csapattársa a Force Indiánál?


Red Bull Racing
Mark Webber: szerződése van
Sebastian Vettel: szerződése van

Vodafone McLaren Mercedes
Jenson Button: szerződése van
Sergio Perez: szerződése van

Scuderia Ferrari
Fernando Alonso: szerződése van
Felipe Massa: szerződése van

Mercedes AMG Petronas
Nico Rosberg: szerződése van
Lewis Hamilton: szerződése van

Lotus F1 Team
Kimi Räikkönen: szerződése van
Romain Grosjean: szerződése van

Sahara Force India
Paul di Resta: szerződése van
Esélyes lehet:  Adrian Sutil, Jules Bianchi, Heikki Kovalainen, Kamui Kobayashi, Bruno Senna
F1-live.hu tipp: Sutil-Di Resta

Sauber F1 Team
Nicolas Hülkenberg: szerződése van
Esteban Gutiérrez: szerződése van

Scuderia Toro Rosso
Daniel Ricciardo: szerződése van
Jean-Eric Vergne: szerződése van

Williams F1 Team
Pastor Maldonado: szerződése van
Valtteri Bottas: szerződése van

Caterham F1 Team
Charles Pic: szerződése van
Giedo van der Garde: szerződése van

Marussia Racing
Max Chilton: szerződése van
Luiz Razia: bejelentés előtt



forrás:
http://www.f1-live.hu (http://www.f1-live.hu)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: inter08 Dátum február 02, 2013, 19:00:38
Idézetet írta: csacsa44 Dátum február 02, 2013, 18:31:47
F1 2013: Közel teljes a rajtrács – táblázat

Közel teljes a rajtrács a 2013-as F1-es szezon előtt, de a legnagyobb kérdés továbbra sem került megválaszolásra. Ki lesz Paul di Resta csapattársa a Force Indiánál?


Red Bull Racing
Mark Webber: szerződése van
Sebastian Vettel: szerződése van

Vodafone McLaren Mercedes
Jenson Button: szerződése van
Sergio Perez: szerződése van

Scuderia Ferrari
Fernando Alonso: szerződése van
Felipe Massa: szerződése van

Mercedes AMG Petronas
Nico Rosberg: szerződése van
Lewis Hamilton: szerződése van

Lotus F1 Team
Kimi Räikkönen: szerződése van
Romain Grosjean: szerződése van

Sahara Force India
Paul di Resta: szerződése van
Esélyes lehet:  Adrian Sutil, Jules Bianchi, Heikki Kovalainen, Kamui Kobayashi, Bruno Senna
F1-live.hu tipp: Sutil-Di Resta

Sauber F1 Team
Nicolas Hülkenberg: szerződése van
Esteban Gutiérrez: szerződése van

Scuderia Toro Rosso
Daniel Ricciardo: szerződése van
Jean-Eric Vergne: szerződése van

Williams F1 Team
Pastor Maldonado: szerződése van
Valtteri Bottas: szerződése van

Caterham F1 Team
Charles Pic: szerződése van
Giedo van der Garde: szerződése van

Marussia Racing
Max Chilton: szerződése van
Luiz Razia: bejelentés előtt



forrás: http://www.f1-live.hu (http://www.f1-live.hu)


Egyértelműen Sutilnak kéne kapnia azt az ülést. A felsoroltak közül a legtehetségesebb pilóta. Ráadásul még esőben is jól megy. Csak ugye volt valami balhéja ha jól emlékszem, de lehet nem.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 03, 2013, 12:37:22
Idézetet írta: inter08 Dátum február 02, 2013, 19:00:38
Egyértelműen Sutilnak kéne kapnia azt az ülést. A felsoroltak közül a legtehetségesebb pilóta. Ráadásul még esőben is jól megy. Csak ugye volt valami balhéja ha jól emlékszem, de lehet nem.
Igen, jól emlékszel! Itt van... (http://www.f1hirek.hu/f1/20110512-sutil-majdnem-elvagta-az-egyik-csapattulajdonos-torkat.html)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum február 03, 2013, 12:47:22
Egész sokat hallani most az új Sauberről. Valami új megoldást alkalmaztak, elvileg egy Monacoban összetört oldaldoboz ihlette az ötletet, hogy építsenek egy keskenyebb oldaldobozt, ami talán hatékony lehet. Továbbá ha beválik, ami kérdéses persze, akkor lemásolni is igen nehéz lenne a többi csapatnak, hiszen az összes alkatrészt egy jóval kisebb helyre kéne bepréselni, ami elég sok átépítéssel/tervezéssel valósulhatna csak meg. Persze ez kiderül majd hamarosan, mindenesetre érdemes lehet figyelni az eredményeiket.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: inter08 Dátum február 03, 2013, 21:50:46
A mai Red Bull bemutatón meg nem engedték fotózni az újságírókat. Vajon miért?  :D Newey megint kitalált valamit az biztos..
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum február 07, 2013, 01:58:26
Caterham


forrás:
http://www.forma1hirek.hu (http://www.forma1hirek.hu)


(http://www.forma1hirek.hu/wp-content/uploads/2013/02/0469341.jpg)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum február 07, 2013, 02:01:30
Red Bull

forrás:
http://www.forma1hirek.hu (http://www.forma1hirek.hu)


(http://www.forma1hirek.hu/wp-content/uploads/2013/02/re5.jpg)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum február 19, 2013, 19:16:27
Williams

Forrás:
http://news.bbcimg.co.uk (http://news.bbcimg.co.uk)

(http://news.bbcimg.co.uk/media/images/65951000/jpg/_65951755_rsz_williams3.jpg)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Ricsy05 Dátum február 20, 2013, 16:24:19
Kinézetre a Sauber nagyon állat  :ok:. Remélem nem csak kinézetre lesz jó hanem a versenyeken is. A friss hírek szerint a Caterham és a Williams autóját vizsgálja az FIA az ún. Coanda-kipufogók miatt, amik növelték a hátsó leszorítóerőt.

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum február 21, 2013, 11:58:21
Mercedes

Forrás:
http://www.formula1blog.com (http://www.formula1blog.com)

(http://www.formula1blog.com/wp-content/uploads/2013/02/mercedes-F1-W04-2013-1-C600.png)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum február 21, 2013, 12:04:21
Torro Rosso

Forrás:
http://www.hirado.hu/Formula1 (http://www.hirado.hu/Formula1)

(http://www.hirado.hu/Formula1/Hirek/2013/02/~/media/Images/Formula1/2013/02/04/18/toro_resize.jpg.ashx)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum február 21, 2013, 12:11:44
Marussia

Forrás:
http://i.telegraph.co.uk (http://i.telegraph.co.uk)

(http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02471/marrussia_2471405b.jpg)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum március 08, 2013, 02:58:27
F1 World Champion 2013

Sebastian Vettel    
2.40
Fernando Alonso    
[betf]4.00[/betf]
Lewis Hamilton    
[lb]6.50[/lb]
Jenson Button    
8.00
Kimi Raikkonen    
[fw]15.00[/fw]
Sergio Perez    
[ti]15.00[/ti]
Mark Webber    
19.00
Nico Rosberg    
26.00
Felipe Massa    
[bah]34.00[/bah]
Romain Grosjean    
[bah]51.00[/bah]
Nico Huelkenberg    
201.00
Pastor Maldonado    
301.00
Esteban Gutierrez    
401.00
Adrian Sutil    
[bah]501.00[/bah]
Paul di Resta    
501.00
Valtteri Bottas    
[betf]501.00[/betf]
Daniel Ricciardo    
751.00
Jean-Eric Vergne    
[bah]751.00[/bah]
Charles Pic    
3001.00
Guido Van der Garde    
[vc]3001.00[/vc]
Jules Bianchi    
3001.00
Max Chilton    
3001.00
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum március 14, 2013, 10:01:39
Csak most hallottam (pedig január eleji hír (http://f1vilag.hu/hirek/szujo-zoltan-lesz-uj-f1-kommentator)), hogy Mezei Dániel helyett Szujó Zoltán lesz idén az F1 kommentátora. :king_125: Kíváncsi vagyok Szujóra, nem is emlékszek a tv-ben mit közvetített utoljára élő műsorban.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Ghastly Dátum március 14, 2013, 17:19:56
Idézetet írta: rosco Dátum március 14, 2013, 10:01:39
Csak most hallottam (pedig január eleji hír (http://f1vilag.hu/hirek/szujo-zoltan-lesz-uj-f1-kommentator)), hogy Mezei Dániel helyett Szujó Zoltán lesz idén az F1 kommentátora. :king_125: Kíváncsi vagyok Szujóra, nem is emlékszek a tv-ben mit közvetített utoljára élő műsorban.

Domino Day?:D

Mezeinél mindenki jobb szvsz...
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum március 14, 2013, 18:36:47
Idézetet írta: Ghastly Dátum március 14, 2013, 17:19:56
Domino Day?:D

Mezeinél mindenki jobb szvsz...

Az az Domino Day! ;D

Mezei Dánielnek nem feküdt az F1 kommentálás, de ha Menczer Tamást rakták volna a helyére az is gáz lett volna. :laugh:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum március 14, 2013, 23:27:49
(http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/5955_568129016544561_1816146488_n.png)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum március 27, 2013, 15:21:43
Webbert elküldi a Red Bull az év végén

Nem hosszabbítja meg Mark Webber szezon végén lejáró szerződését a Red Bull Racing, értesült a német Bild bulvárlap. Az újság szerint az ok természetesen a vasárnapi maláj futam, illetve az az utáni balhé: Sebastian Vettel a csapat tiltása ellenére előzte meg társát, és nyerte meg a futamot. Az ausztrál kiakadt Vettelre, elméletileg a csapat is, ám a világbajnokot másnap már megvédték főnökei. Webber az utóbbi években mindig csak egy évet írt alá, tavaly tárgyalt a Ferrarival, de úgy döntött, marad. A Bild szerint most erre már nem lesz lehetősége, és egy fiatal tehetséget ültetnek a helyére. Esélyes lehet a Red Bull-fiókcsapat két pilótája, a szintén ausztrál Daniel Ricciardo vagy a francia Jean-Eric Vergne, bár kívülről is érkezhet bárki. Vettel és Webber viszonya három éve, 2010 májusában, a Török Nagydíjon romlott meg, amikor szintén Vettel előzte Webbert az első helyért, de összeütköztek. A német kiesett, a versenyt a két McLaren nyerte. "Nem emlékszem az utóbbi 30-40 évből alfahímekre, akik így tudtak volna smúzolni egymással" - utalt látszatkapcsolatukra a Red Bull tanácsadója, az istállótulajdonos legjobb barátja, Helmuth Marko, akinek igen nagy beleszólása van abba, ki Vettel csapattársa. Marko évek óta nyilvánosan kritizálta Webbert, legutóbb januárban, amikor arról beszélt, az ausztrál képtelen elviselni a vb-esélyességgel járó terhet, leginkább emiatt nem nyerhetett, miközben Vettel háromszoros bajnok lett.

forrás: index.hu

Horner: Webber nem hagyja el a Red Bullt

Bár egyes spekulációk szerint az ausztrál annyira kiborult, hogy már Kínában sem áll rajthoz, a csapatfőnök tagadta ezeket a híreszteléseket. Német források szerint azonban Webber 2014-re már nem kap szerződést. A múlt hétvégi Ausztrál Nagydíjon Mark Webber rendkívül dühösen állt fel a dobogó második fokára, miután csapattársa, Sebastian Vettel az istálló utasítása ellenére megelőzte őt. Egyes híresztelések szerint Webber annyira felháborodott a német sportszerűtlen manőverén, hogy még a Red Bull azonnali elhagyásának lehetőségét is fontolóra vette. A csapatfőnök, Christian Horner azonban kijelentette, erről szó sincs, hiszen Webber is tudja, hogy nem az istálló szúrt ki vele. "A csapat álláspontja egyértelmű volt" - nyilatkozta Horner. "Mark tudja, hogy részünkről semmilyen manipuláció nem történt, nem beszélhetünk összeesküvésről. Legfeljebb az érzelmei késztethetik arra, hogy átgondolja a jövőjét." Horner hozzátette, a Red Bull most már minden erejével a két hét múlva megrendezendő Kínai Nagydíjra koncentrál, miután Vettel a futam utáni csapatmegbeszélésen ismételten elnézést kért Webbertől és az istálló vezetőségétől is. Az ügyet azonban vélhetően nem hagyják ennyiben, az utóbbi években ugyanis egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy Vettel és Webber nem tud harmonikusan együtt dolgozni. A német Bild megbízható forrásokra hivatkozva szerdán tényként közölte, hogy az ausztrál 2014-re nem kap új szerződést a Red Bulltól. Webber szerződése eredetileg is az idei év végén járt volna le, hiszen az elmúlt négy szezonban mindig új, egyéves megállapodást kötött a csapattal. Az ausztrál felesége és egyben menedzsere, Ann Neal egyelőre csak azt erősítette meg, hogy Webber az idei szezonban továbbra is a Red Bullnál folytatja. "Semmi kétség nincs afelől, hogy Mark az idei szezonban folytatja-e a versenyzést" - jelentette ki a Telegraph-nak.

forrás: f1hirek.hu
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Cipolla Dátum március 27, 2013, 15:30:48
Webber örülhet, hogy eddig húzhatta. Ha egyszer is elbukták volna a konstruktőrit, akkor már repült volna. Így megelégedtek, hogy Vettelnek nincs csapatellenfele ő meg annyi pontot hozott, ami elég a Red Bullnak. Sokszor megszopatták az igaz, de egy nagyon gyenge pilótának tartom. A rajtjai meg egészen nevetségesek...
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum április 27, 2013, 12:40:27
Megkapta a riporter...
Nagyon jó, hogy visszatért, pl miatta nézek mostanában sokkal több f1 interjút  ;)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum május 09, 2013, 17:21:32
http://f1vilag.hu/hirek/jonnek-buntetopontok-duplan-bunhodnek-versenyzok (http://f1vilag.hu/hirek/jonnek-buntetopontok-duplan-bunhodnek-versenyzok)

Elég hülyeségnek tűnik...
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: AC_28 Dátum május 09, 2013, 17:22:48
alfonzó meg valamilyen fotost lokdosott... de lehet csak kacsa :D

https://twitter.com/Formula1Comp/status/332504384837672960/photo/1
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum május 14, 2013, 14:10:49
Kanadától jön az "új" gumi...
http://f1vilag.hu/hirek/valtoztat-gumijain-pirelli-nem-red-bull-miatt (http://f1vilag.hu/hirek/valtoztat-gumijain-pirelli-nem-red-bull-miatt)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum május 16, 2013, 12:31:44
Visszatér a Honda a Forma1-be!
http://www.mcsatorna.hu/hirek/2013_05_16_hivatalos-mclaren-honda-2015-tol (http://www.mcsatorna.hu/hirek/2013_05_16_hivatalos-mclaren-honda-2015-tol)
Mondjuk ennél az idei autónál biztos jobb lesz  ;D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Ghastly Dátum május 16, 2013, 16:05:46
Idézetet írta: ragadozo93 Dátum május 16, 2013, 12:31:44
Visszatér a Honda a Forma1-be!
http://www.mcsatorna.hu/hirek/2013_05_16_hivatalos-mclaren-honda-2015-tol (http://www.mcsatorna.hu/hirek/2013_05_16_hivatalos-mclaren-honda-2015-tol)
Mondjuk ennél az idei autónál biztos jobb lesz  ;D

Most se a motorral van baj. Bár csak annyi lenne :D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum május 28, 2013, 11:22:07
Kis Grosjean összefoglaló:
http://idealisiv.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/28/Quo_usque_tandem_abutere_Romain_patientia_nostra/ (http://idealisiv.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/28/Quo_usque_tandem_abutere_Romain_patientia_nostra/)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: benson Dátum június 02, 2013, 18:36:33
Ma történt 17 éve: Michael Schumacher első győzelmét szerezte a Ferrarival egy esős Spanyol Nagydíjon.

(https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/934608_595412063816484_1531979996_n.jpg)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum június 06, 2013, 20:12:26
Az Ideális íven találtam egy érdekes összegzést, amolyan kerékpáros körverseny módjára vezetik az F1 eredményeket, érdekes kis cikk!
http://idealisiv.blog.nepsport.hu/archives/2013/06/06/Tour_de_Formule_1_-_Mar_csak_ketten_koron_belul/ (http://idealisiv.blog.nepsport.hu/archives/2013/06/06/Tour_de_Formule_1_-_Mar_csak_ketten_koron_belul/)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum június 11, 2013, 20:31:03
Hamilton & Alonso don't want to lead at DRS Detection line (http://www.youtube.com/watch?v=QXRbgnqIG_Q#ws)
Érdekes videó a hétvégi futamról. Alonso és Hamilton sem nagyon akart elől lenni a DRS mérési pontnál...  :great:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum június 27, 2013, 11:01:15
Mark Webber bejelentette, hogy a szezon végén távozik a Forma-1-ből, és a Porsche új, LMP1-es programjában vesz majd részt.
Az ausztrál versenyző távozása egyben azt is jelenti, hogy Sebastian Vettel mellett megüresedik egy hely a Red Bullnál, ahova leginkább Kimi Räikkönent emlegetik.
"Megtiszteltetés, hogy a Porschehoz csatlakozhatok, top kategóriába, a WEC sorozatba." - mondta Webber. "A Porsche sporttörténelmet írt, mint gyártó, és kiemelkedő technológiával, és teljesítménnyel bírnak. Nagyon várom már ezt az új kihívást az életemben."
Webber Neel Jani, Romain Dumas és Timo Bernhard mellé érkezik majd a Porsche LMP1-es programjába.
"Örülök, hogy Markot köszönthetjük LMP1-es projektünkben, mint egy kiváló és sikeres F1-es versenyzőt." - mondta Wolfgang Hatz, a Porsche igazgatósági tagja. "Mark kétség kívül a világ egyik legjobb versenyzője."

Motorsport csatorna
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: BvB_09 Dátum augusztus 14, 2013, 19:45:18
http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-rikkonen-jovore-visszater-a-ferrarihoz-sajtohir-2270927 (http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-rikkonen-jovore-visszater-a-ferrarihoz-sajtohir-2270927)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: BvB_09 Dátum szeptember 03, 2013, 07:11:46
F1: Ricciardo váltja Webbert a Red Bullnál - hivatalos

A Red Bull Racing Formula–1-es istálló hivatalosan is megerősítette: Mark Webber helyére Daniel Ricciardo ül a 2014-es szezontól.

A Red Bull saját csatornáján, a Servus Tv-n jelentette be a hírt. Ricciardo 2008-ban került be a Red Bull programjába, 2010-ben lett a Red Bull-partnercsapat Toro Rosso tesztpilótája, 2011-ben be is mutatkozott a Formula–1-ben a Hispania színeiben. 2012-től a Toro Rossóban versenyez a 24 éves ausztrál pilóta, aki eddig 42 nagydíjon indult, 22 pontot szerzett.

A 36 éves Webber korábban bejelentette, hogy a szezon végén befejezi Formula–1-es pályafutását, és a továbbiakban a Porsche sportautóprogramjában vesz részt.


Forrás: NS.hu
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum szeptember 11, 2013, 17:26:09
Räikkönen lesz Alonso csapattársa a Ferrarinál!  ;)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum szeptember 11, 2013, 17:27:54
Idézetet írta: Jabba Dátum szeptember 11, 2013, 17:26:09
Räikkönen lesz Alonso csapattársa a Ferrarinál!  ;)

Ügyes ez a Ferrari...  ;D  :great:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum szeptember 21, 2013, 13:45:48
http://www.zengomotorsport.hu/hu/norbi_hatalmas_pole_ja_ezredre_a_palyacsucstol (http://www.zengomotorsport.hu/hu/norbi_hatalmas_pole_ja_ezredre_a_palyacsucstol)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum október 16, 2013, 18:41:22
http://www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/dtm-26-ev-utan-visszater-a-mezony-a-hungaroringre-2288101 (http://www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/dtm-26-ev-utan-visszater-a-mezony-a-hungaroringre-2288101)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum november 10, 2013, 11:17:14
Räikkönent megműtik, idén már nem áll rajthoz! (http://f1vilag.hu/hirek/raikkonent-megmutik-iden-mar-nem-all-rajthoz)

(f1világ.hu)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum november 11, 2013, 18:04:12
Hivatalos: Massa a Williamsnél folytatja 2014-ben (http://f1vilag.hu/hirek/hivatalos-massa-williamsnel-folytatja-2014-ben)
A Williams Forma-1-es csapata hétfőn délután hivatalos közleményben erősítette meg, hogy 2014-ben Felipe Massa lesz Valtteri Bottas csapattársa.

(f1világ.hu)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: hurkabalint Dátum december 09, 2013, 22:52:00
http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-2014-tol-dupla-pontok-az-idenyzaro-futamon-2300691 (http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-2014-tol-dupla-pontok-az-idenyzaro-futamon-2300691)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Várda64 Dátum december 30, 2013, 09:17:22
Versenyző korában nem rajongtam érte, ma reggelre (sajnos) legnagyobb szurkolója lettem:

http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-schumacher-komaban-allapota-kritikus-az-eleteert-kuzdenek-2304277 (http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-schumacher-komaban-allapota-kritikus-az-eleteert-kuzdenek-2304277)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: alexthebest Dátum december 30, 2013, 09:28:57
Idézetet írta: Várda64 Dátum december 30, 2013, 09:17:22
Versenyző korában nem rajongtam érte, ma reggelre (sajnos) legnagyobb szurkolója lettem:

http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-schumacher-komaban-allapota-kritikus-az-eleteert-kuzdenek-2304277 (http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-schumacher-komaban-allapota-kritikus-az-eleteert-kuzdenek-2304277)

Tegnap este már olvastam róla, de eszembe nem jutott volna hogy ilyen súlyos a dolog...

Hajrá Schumacher, ezt is megnyered!!!
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LosGabos Dátum december 30, 2013, 11:32:20
http://sport.hir24.hu/forma-1/2013/12/30/friss-hirek-scumacher-allapotarol/?WTB (http://sport.hir24.hu/forma-1/2013/12/30/friss-hirek-scumacher-allapotarol/?WTB)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum január 10, 2014, 21:04:11
Első kerekek nélkül is ellenkormányoz  :D
(http://demot.hu/media/origs/ac0ce6197508919be4108977e94de192_20131210211949.JPG)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Milán Dátum január 20, 2014, 11:13:17
Formula-1: a Dacia 2015-ben beszáll a sorozatba - sajtóhír

Sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy a Dacia 2015-ben beszáll a Formula–1-be.

A száguldó cirkusz berkeiben viszonylag ismeretlen autómárkával, a Daciával kapcsolatban felvetődött, hogy 2015-ben indul a világbajnokságon.
Hirdetés

A hírek szerint a korábbi Force India- és HRT-főnök Colin Kolles térne vissza így a depóba – a román márkával, mert Románia így (is) szeretné javítani az országimázsát.

A Dacia világszerte a Logan és a Duster modelljeivel lett híres a 2000-es években, Magyarországon még a rendszerváltás előtti és környéki időszakban vált népszerűvé. Igaz, a mostani Dacia már nem az a Dacia, 1999-ben ugyanis privatizálták a román céget, amelyet a Renault vett meg.

Ezért elképzelhető, hogy a márka beszáll a világbajnokságba, hiszen a Renault az egyik motorszállító a száguldó cirkuszban.

(NSO)

Úristen....ne!!!  :D  ;D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Milán Dátum január 20, 2014, 11:14:44
A hírek szerint a korábbi Force India- és HRT-főnök Colin Kolles térne vissza így a depóba – a román márkával, mert Románia így (is) szeretné javítani az országimázsát.

Ez a legjobb. Deportálni kellene a cigányokat Szibériába, no azzal kellene kezdeni az imázsjavítást.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LosGabos Dátum január 20, 2014, 11:45:18
Ez a legjobb. Deportálni kellene a cigányokat Szibériába, no azzal kellene kezdeni az imázsjavítást.
[/quote] Indiába inkább, ott el tudnak vegyülni az őslakosokkal.  :)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum január 26, 2014, 23:55:01
TiB: a facebookra most kirakott szöveg nem teljesen helytálló. Az a grafika a Lotusról nem egy baki, hanem tudatos tervezői munka eredménye. Az előrenyúló csápszerű orrkúpnak köszönhetően több levegő tud a kocsi alá áramlani, aminek köszönhetően jobban tudnak majd ügyeskedni a mérnökök a hátsó tapadással.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum január 27, 2014, 00:31:31
Idézetet írta: TiB Dátum január 27, 2014, 00:21:52
Köszi a helyreigazítást! Most már nem törlöm a dolgot, kellenek a bakik :) Én azt hittem amúgy, hogy erre van előírás, mármint hogy szabályos keretek között tartják a kasznikat, ezért gondoltam, hogy elbénázott a kép.
Nincs mit, szerintem ennyi belefér. Nem egy kifejezetten F1-re szakosodott oldal. Amúgy van is rá előírás, de elvileg azoknak megfelel a Lotus. Bár törészteszten nem tudom, hogy átment-e, de egy ilyen asszimetrikus orrkúppal igen kérdéses a dolog.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum január 27, 2014, 09:50:32
Én valami olyat olvastam, hogy elvileg egy részben kell végződni az orrnak, és ezt úgy játszották ki, hogy az egyik oldal nagyon picivel hosszabb, így a másik már elvileg már nem az orr része...  :laugh:
És a törésteszttel is volt valami gubanc tényleg, ahogy Lord írta.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum január 29, 2014, 14:45:11
Hohohóóó, besültek a Renault motoros csapatok. Valami gáz van az összes Renault erőforrással, a francia motorral ellátott csapatok nem tudják működésre bírni a gépeket. A tegnapi nap végén Vettel például azt nyilatkozta, hogy valamilyen ismeretlen okból kifolyólag lángra kapott az autó, de ez csak kisebb probléma. Akkor milyen lehet a nagy? :D Ma meg a turbó gyulladt ki a Red Bullban. Ennek köszönhetően ma, a délutáni etap felénél Vettel összecsomagolt, és elhagyta Jerezt...neki ennyi jutott az első teszthéten.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum január 29, 2014, 14:46:11
Ja és a Renault ma délutánra sajtótájékoztatót hívott össze. Szerintem ez is sok mindent elárul.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LosGabos Dátum január 30, 2014, 09:50:13
Most már biztos: ébresztgetik Schumachert

http://sport.hir24.hu/forma-1/2014/01/30/most-mar-biztos-felebresztik-schumachert/ (http://sport.hir24.hu/forma-1/2014/01/30/most-mar-biztos-felebresztik-schumachert/)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum január 30, 2014, 12:08:25
Idézetet írta: Jabba Dátum január 27, 2014, 09:50:32
Én valami olyat olvastam, hogy elvileg egy részben kell végződni az orrnak, és ezt úgy játszották ki, hogy az egyik oldal nagyon picivel hosszabb, így a másik már elvileg már nem az orr része...  :laugh:
És a törésteszttel is volt valami gubanc tényleg, ahogy Lord írta.
Most már átment a törésteszten is elvileg.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum január 30, 2014, 16:36:28
Az idei Red Bull már a nevében hordozza a vereséget - hivatalos neve Red Bull Renault RB10 (súgok, mondd ki az RB10-et angolul) :D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum január 30, 2014, 19:43:27
Idézetet írta: Lord Dátum január 30, 2014, 16:36:28
Az idei Red Bull már a nevében hordozza a vereséget - hivatalos neve Red Bull Renault RB10 (súgok, mondd ki az RB10-et angolul) :D
Ezt te találtad ki?  :o  :D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum január 30, 2014, 19:51:17
Féltávig nyugodtan lehet reménykedni.  ;D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum február 01, 2014, 08:01:18
Szavazzatok!  :)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LosGabos Dátum február 05, 2014, 16:15:22
http://sport.hir24.hu/forma-1/2014/02/05/a-renault-fizeti-a-lotus-tesztjet/ (http://sport.hir24.hu/forma-1/2014/02/05/a-renault-fizeti-a-lotus-tesztjet/)

Próbálkoznak a kiskapukkal... :)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum február 05, 2014, 16:28:46
Idézetet írta: LosGabos Dátum február 05, 2014, 16:15:22
http://sport.hir24.hu/forma-1/2014/02/05/a-renault-fizeti-a-lotus-tesztjet/ (http://sport.hir24.hu/forma-1/2014/02/05/a-renault-fizeti-a-lotus-tesztjet/)

Próbálkoznak a kiskapukkal... :)

Jól teszik.  :)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum február 21, 2014, 16:37:49
Nagyon rég nem volt ilyen kiszámíthatatlan évadnyitó. Igazából bárki győzhet, de szigorúan az eddig mutatott formákat és a technikai hátteret vesszük figyelembe, akkor 3 csapatosra tudjuk szűkíteni a potenciális győztesek listáját. Leginkább a Mercedes motorral hajtott Mercedes GP és McLaren-Mercedes érhet oda, illetve a Ferrari is úgy tűnik, hogy jól összepakolta az idei konstrukciót. A Renault-val nem igazán kell még számolni, hisz ahogy legutolsó infókat olvastam, egyrészt nem nagyon tudják még mindig összerakni a gépet, másrészt motor és motorvezérlés terén is nagyon le vannak maradva, olyan 120-170 lóerővel a Mercedes mögött kullognak, ami ilyen szinten hatalmas lemaradás. Na de mi lesz veled Red Bull?
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LosGabos Dátum március 01, 2014, 13:24:07
A Forma-1-es idény előtti utolsó teszt, utolsó előtti napján Sebastian Vettel mindössze fél körre volt képes.

Nem túlzás, 2014 eddig pocsékul alakul a világbajnok istálló és a címvédő Sebastian Vettel számára, ugyanis az RB10-es az elmúlt évek egyik legrosszabb autója. És most nem csak az osztrák istálló történelmére gondolunk, hanem a komplett mezőnyre.

Idén ráadásul Daniel Ricciardo veri Vettelt, az ausztrál a tesztek során 158 kört tett meg, míg a világbajnok csak 78-at. Itt jegyezzük meg, hogy Sergio Perez, csak a pénteki gyakorláson egymaga ment 108-at...

Erre rátesz még egy lapáttal a szombati, utolsó előtti tesztnap is. Szahírban a hétvégén Vettel hajtja a Red Bullt, de a pechsorozata tovább tart.

Délelőtt ugyanis fél kört (!) tett meg a pályán, majd megállt alatta az autó. A kör másik felét már a platós autón tette meg az RB10-es.

Később újra próbálkozott a német pilóta, de ekkor még rövidebbre sikerült az előadása: a boxutca végéig jutott, tehát el sem kezdte a kört, majd komótosan visszatolták a garázsba.

Helyi idő szerint 13 órakor egyébként a következő volt az állás: Felipe Massa autózta a legjobb időt, őt Hülkenberg és Rosberg követte, míg Kvyat két másodperces hátrányban a negyedik.
Most vagy ennyire rosszak, vagy ennyire vetítenek. Mitől felejtettek el hirtelen motort építeni? :-\
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum március 01, 2014, 13:35:47
Nem vetítenek, ők most tényleg ekkora szarban vannak. Nem ők felejtettek el motort építeni, a Renault mindig is hátrányban volt a Mercedes-szel és a Ferrarival szemben, csak ehhez most hozzájött még egy kis motorvezérléses gond a Renault motoroknál. Hol a szoftver nem működik jól, hol túlmelegedik az egész cucc, hol simán nem fér el a "hardver" a burkolat alatt. De nem kell aggódni, ha ezeket megoldják, akkor újra ott lehetnek az elejében, pl kanyarokban továbbra is verhetetlenek lesznek, Newey nem felejtett el autót építeni, szóval amit a Merci rájuk ver majd az egyenesekben, azt a kanyarokban visszaadják. Majd. Ha összeáll az autó. De addig még kell várni 3-4 versenyt, szóval így az idénynyitóra lehet is tenni az időmérő győztest autót, ami szerintem egyértelműen a Mercedes lesz.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum március 01, 2014, 13:39:28
Idézetet írta: LosGabos Dátum március 01, 2014, 13:24:07
A Forma-1-es idény előtti utolsó teszt, utolsó előtti napján Sebastian Vettel mindössze fél körre volt képes.

Délelőtt ugyanis fél kört (!) tett meg a pályán, majd megállt alatta az autó. A kör másik felét már a platós autón tette meg az RB10-es.
Most vagy ennyire rosszak, vagy ennyire vetítenek. Mitől felejtettek el hirtelen motort építeni? :-\

Spórolnak az üzemanyaggal.  ;D Ha visszaemlékszünk, az elmúlt években is "szerencsétlenkedtek" az idény elején, most sincs másképp, bár az idei elég komolynak tűnik, még az én pofámról is lefagy néha az az önelégült mosoly, amikor a "vetítés" szót hallom vagy eszembe jut. Egy biztos: a végletekig izgalmas szezonban lesz részünk, nem tudom elképzelni, hogy háromnegyed távnál eldőljön a vb-cím sorsa, nem is fog.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum március 03, 2014, 20:42:33
Hopp, a légy  :D
(https://24.media.tumblr.com/446adf86273a45edafbd2f33bf8b0970/tumblr_n1vh290UWs1sncaa3o3_400.gif)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum március 05, 2014, 00:49:56
Olvastam a Facebookos kiírást, és találtam benne egy hibát. "Dale Earnhardtnak is ez a szám díszeleg az autóján". Ez a mondat nem helytálló, mivel szegény Earnhardt már több mint 10 éve meghalt.  :(
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum március 05, 2014, 01:04:43
Az F1-es beharangozó nagyon jóra sikerült. Nem is tudtam, hogy az F1 felé is nyitottál. Tudom, hogy ismétlem magam, de tényleg nagyon fasza cikk lett, mindenki számára emészthető, és teljesen reális képet ad nekünk.  :ok:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum március 12, 2014, 09:58:18
F1 - 2014: Ki lesz az idei világbajnok?

Webber
    1 (7.7%)   ;D
Hamilton
    2 (15.4%)
Alonso
    2 (15.4%)
Räikkönen
    1 (7.7%)
Vettel
    3 (23.1%)

Button
    1 (7.7%)
Massa
    2 (15.4%)
Ricciardo
    0 (0%)
Rosberg
    0 (0%)
Grosjean
    0 (0%)
más
    1 (7.7%)

Összes szavazó: 13
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum március 21, 2014, 20:16:05
Gondoltam, nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy ma lenne 54 éves a valaha élt egyik legnagyobb pilóta.

Race In Paradise, Ayrton!

Ayrton Senna Tribute - Senna Forever HD. (http://www.youtube.com/watch?v=VIEcoRlbgEQ#ws)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: rosco Dátum április 14, 2014, 11:30:46
http://www.gphirek.hu/f1/20140414-motorszallitot-keres-az-f1-uj-amerikai-csapata.html (http://www.gphirek.hu/f1/20140414-motorszallitot-keres-az-f1-uj-amerikai-csapata.html)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum május 02, 2014, 00:59:54
Hogy most volt szegény Senna halálának 20. évfordulója, boldog-boldogtalan megszólalt ezzel kapcsolatban, és számomra annyira undorító volt, hogy mindenkinek Ő volt a nagy példakép, az isten. Ez alapvetően nem lenne baj, de például egy Ricciardonak, aki akkor még 5 éves sem volt, halvány lila gőze sem volt, hogy ki az az Ayrton Senna. Ehhez képest olvasom az nso-n az "Én hősöm is Senna volt" dumát...Vettel ugyanez, bár ő akkor már "nagyfiú" volt, hisz majdnem betöltötte a 7. életévét. Nekem ezek a pilóták annyira hiteltelenek ezekkel az elcsépelt nyilatkozatokkal. Kihalt az őszinteség az F1-ből is.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: AC_28 Dátum május 02, 2014, 07:34:00
Daniil Kvyat is sokat tudna rola beszelni :D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LosGabos Dátum június 16, 2014, 12:05:30
Elhagyta a grenoble-i kórházat a hétszeres Forma-1 bajnok, Michael Schumacher – írta több forrás is a Twitter közösségi portálon.
A bajnok már nincs kómában, hosszú rehabilitációs folyamat áll előtte – írta Karin Giannone, a BBC újságírója, valamint a Fox News hivatalos Twitter-csatornája Schumacher ügynökére hivatkozva.


Reméljük nem csak hírlapi kacsa és valóban a gyógyulás útjára lépett.  :ok: Hajrá Schumi!
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Lord Dátum június 16, 2014, 12:38:16
El se hiszem. FELÉBREDT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: ZTE88 Dátum június 16, 2014, 13:22:25
Hála Istennek! Minden nap érte is imádkozom, ez egy kisebb csoda már!
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csacsa44 Dátum június 20, 2014, 04:47:53
Azonnali hatállyal szabályt módosítottak a Forma-1-ben: Ezentúl ,,gyilkolhatják" egymást a versenyzők


A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) még időben reagált a kritikákra, és Ausztriában már messze nagyobb szabadságot ad a versenyzőknek az egymás elleni csatákban.



Az elmúlt egy órában igencsak felpörögtek az események és jobbnál jobb hírek láttak napvilágot a sajtóban. Mint ismeretes, a Ferrari és a Mercedes pénteken a Red Bull Ringen az Osztrák Nagydíj ideje alatt egy különleges megoldást próbál ki az autóján, amivel a 80-as években tapasztalt szikrázást szeretnének elérni, ezzel is növelve a show értékét.
Délelőtt Kimi Räikkönen, addig délután Nico Rosberg lesz az, aki kipróbálja a megoldást. Ha az működik, akkor jövőre az összes autót ezzel az új megoldással fogják felszerelni, mellyel lényegesen látványosabb futamokat láthatunk, valamint a fiatalabb generáció számára valami egészen újat hozhat a sport.
A másik hasonlóan jó kezdeményezés a hanghatások növelése lesz, mely azonban már lényegesen komplettebb megoldást igényel. Ezt várhatóan Silverstone-ban, a Brit Nagydíjat követő két napos teszten fogják először kipróbálni.
Mindez, ha nem lenne elég, az FIA döntött és jövőre már nem enged csúnya orrkúpokat tervezni. Az új szabályok ebből a szempontból megbuktak, de az autók összetett tervei miatt ezen kúpokat már nem lehet számottevően megváltoztatni az idei szezonban. A német Auto Motor und Sport kérdésére az FIA megerősítette, a módosításokkal jövőre eltűnnek a kacsa és hangyász szerű orrmegoldások.
A verseny szempontjából a legjobb hír azonban csak most következik, mely azonnali hatállyal érvénybe is lép, mint szabálymódosítás. Az idei versenyeken több olyan manőverért és megmozdulásért is szankciókat láthattunk, melyekért alapesetben talán semmit nem kellett volna ítélniük a bíráknak. Nos, ennek az Osztrák Nagydíjtól kezdődően vége! Az FIA és a csapatok hallgattak a kritikákra és már ezen a hétvégén lényegesen kevesebb szankciót kell látnunk.
Ennek köszönhetően időszakosan eltűnhetnek az olyan különböző büntetések, mint az öt-tíz másodperces, boksz, vagy több rajthelyes szankciók.

forrás: F1-live.hu
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LosGabos Dátum június 25, 2014, 13:30:43
Bár sohasem ült F1 autóban, de a korombeliek emlékeznek rá, a fiatalabbak pedig ismerjék meg.

http://nol.hu/sport/amerre-jart-mosolyogtak-az-emberek-1469505?fb_action_ids=797530993620873&fb_action_types=og.recommends (http://nol.hu/sport/amerre-jart-mosolyogtak-az-emberek-1469505?fb_action_ids=797530993620873&fb_action_types=og.recommends)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum július 04, 2014, 20:38:53
Nico Rosberg called Lewis by reporter Red Bull Ring 2014 (http://www.youtube.com/watch?v=SzoTelEmSkI#ws)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Jabba Dátum augusztus 06, 2014, 09:20:05
F1 2014 Mid-Season Highlights (http://www.youtube.com/watch?v=XyfAJIbuEVg#ws)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LosGabos Dátum november 19, 2014, 17:55:19
Ez jó hír, remélem egyszer a lehető legteljesebben felépül.

http://sport.hir24.hu/forma-1/2014/11/19/felebredt-a-komabol-jules-bianchi/ (http://sport.hir24.hu/forma-1/2014/11/19/felebredt-a-komabol-jules-bianchi/)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RobexSt Dátum november 23, 2014, 16:15:30
Rosbergnek olyan csapat kellene ,amelyik nem ellene dolgozik! :bash:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Milán Dátum március 12, 2015, 15:07:47
F1 Tippjáték 2015! (http://www.sportfogadas.org/tippjatek-versenyek?id=214)

Tippelj a 2015-ben rendezett F1 versenyekre, s ha a szezon végén te vagy a legjobb, akkor tiéd a főnyeremény!

1.hely: 20.000 HUF
Skrillen keresztül!

Tippelj MOST! (http://www.sportfogadas.org/tippjatek-versenyek?id=214)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: benson Dátum március 21, 2015, 17:02:02
Ma lenne 55 Ayrton Senna. A legenda, akit mindeni elismert. Happy Birtyday Ayrton!  :cya:

http://www.youtube.com/watch?v=7bXDfWhAUog#ws (http://www.youtube.com/watch?v=7bXDfWhAUog#ws)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum április 03, 2015, 15:55:43
Unibeten találtam egy long-term fogadást - a szezonban legalább egy időmérőt nyer Raikkönen 4,50.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LosGabos Dátum augusztus 07, 2015, 14:31:59
http://sport.hir24.hu/forma-1/2015/08/07/f1-hazaban-raboltak-ki-jenson-buttont/ (http://sport.hir24.hu/forma-1/2015/08/07/f1-hazaban-raboltak-ki-jenson-buttont/)

Az autó se megy, el is gázosítják.....
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: alexthebest Dátum október 26, 2015, 08:12:08
Mennyire biztos Rosberg ülése a jövőben? Az a góré legalábbis nagyon csúnyán nézett  ;D Hamilton mintha még nyugtatná is amikor a vállához ér.

! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=UonaCTRmMEY#)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum május 25, 2017, 21:33:29
Indy500: Alonso a fogadóirodák favoritjai között (https://www.sportfogadas.org/hir-Indy500_Alonso_a_fogadoirodak_favoritjai_kozott-6128.html)

A
bet365 fogadóiroda Scott Dixon után Fernando Alonsót tartja a legesélyesebbnek. Tovább ITT! (https://www.sportfogadas.org/hir-Indy500_Alonso_a_fogadoirodak_favoritjai_kozott-6128.html)

(https://media.giphy.com/media/xUA7b3C80tGKoXH2pi/giphy.gif) (https://www.sportfogadas.org/hir-Indy500_Alonso_a_fogadoirodak_favoritjai_kozott-6128.html)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum október 01, 2018, 13:52:17
A finn Barrichello.

(https://i.imgur.com/Kj7lvI2.jpg)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csivi0 Dátum október 16, 2018, 18:53:48
F1-re szokott valaki fogadni?
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: oakland23 Dátum október 16, 2018, 20:43:28
Idézetet írta: csivi0 Dátum október 16, 2018, 18:53:48
F1-re szokott valaki fogadni?
Persze, de miért kérded?
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csivi0 Dátum október 17, 2018, 09:20:44
Idézetet írta: oakland23 Dátum október 16, 2018, 20:43:28
Persze, de miért kérded?

Megkérdezhetem hogy melyik fogadóirodánál? Mert én sportingbeten játszottam, de ők kivonultak :/
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: oakland23 Dátum október 17, 2018, 09:47:15
Őszintén szólva én is sok opciót ott játszottam meg, volt pár olyan piac, ami máshol nem. Maradt a bet365, az unibet, én ezeket használom, néha-néha betclic. Nem sokan fogadnak ott, de magyar nyelvű, megbízható iroda az is. Meg van a sportingbull, a sportingbet utódja, bár ott én még nem fogadtam F1-re, a kínálatát sem ismerem sajnos ebből a szempontból. De a bet365 nem rossz, mondjuk az tény, hogy a sportingbet valóban elég frankó volt F1 szempontjából.

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Pozzato Dátum december 08, 2018, 13:26:12
Totálba  ;D ;D
https://www.youtube.com/watch?v=ZzrrhGmhw1o
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: peshark Dátum december 08, 2018, 13:35:52
Idézetet írta: Pozzato Dátum december 08, 2018, 13:26:12
Totálba  ;D ;D
https://www.youtube.com/watch?v=ZzrrhGmhw1o

"Kimi has enjoyed tonight a lot" szepen kifejeztek h rottyon  van ;D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum január 22, 2019, 15:20:06
Mick Schumacher F1-es világbajnok lehet? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mick-schumacher-f1-es-vilagbajnok-lehet)

Apja nyomdokaiba lép? Fogadj rá! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mick-schumacher-f1-es-vilagbajnok-lehet)

(https://media.giphy.com/media/Bo0QSlokYgLexkJiOR/giphy.gif)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum április 02, 2020, 09:59:06
F1 Esports Series: Folytatódik tovább a szezon (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-esports-series-folytatodik-tovabb-a-szezon)

Trükkös hétvégi verseny következhet, kerék a kerék elleni csatákkal! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-esports-series-folytatodik-tovabb-a-szezon)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum április 19, 2020, 12:22:09
F1 Esport Series: Micsoda mezőny a Kínai Nagydíjon! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-esport-series-micsoda-mezony-a-kinai-nagydijon)

Ciro Immobile, Thibaut Courtois és Ian Poulter is indul a Forma-1-es versenyen! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-esport-series-micsoda-mezony-a-kinai-nagydijon)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Infó Dátum április 30, 2020, 21:40:33
Magyar Nagydíj - Gyulay Zsolt szerint csak zárt kapus lehet az esemény

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint "eldöntött tényként kell kezelni", hogy ha lesz is az idén Forma-1-es Magyar Nagydíj, azt csak zárt kapuk mögött lehet majd megrendezni.


A mogyoródi versenypályát működtető cég vezetője az M1 aktuális csatornának csütörtökön azt nyilatkozta, hogy a világbajnokság irányítói jelenleg a július elejére tervezett Osztrák Nagydíjat készítik elő, és nagy valószínűséggel Magyarországon is arra kell készülni, amit Spielbergben meghatároznak. A magyar kormány csütörtökön döntött arról, hogy augusztus 15-ig meghosszabbítja a tömegrendezvények tiltására vonatkozó határozatot.
   
"Naponta, kétnaponta egyeztetünk a kereskedelmi jogokat birtokló Liberty Mediával, de minden futam esetében az az alaphelyzet, hogy az adott ország kormányának döntéseihez kell alkalmazkodni, a versenyhétvégék lebonyolítása mindenhol attól függ, hogy ott milyen a járványhelyzet" - mondta Gyulay Zsolt.
   
Hozzátette, bízik abban, hogy Mogyoródon lehet majd F1-es futamot rendezni, "de hogy mikor és milyen körülmények között, az még teljesen bizonytalan".
   
Az elnök-vezérigazgató hangsúlyozta, napról napra változik a helyzet, most úgy tűnik, hogy a legjobb esetben Ausztriában kezdődhet el a világbajnoki sorozat július elején.
   
"A mai nap folyamán egyeztettem Palkovics László miniszter úrral, aki az autó- és motorsportért felelős kormánybiztos, és ő megerősítette, hogy a magyar kormány is szeretné, ha lenne a Hungaroringen Forma-1-es futam, de a rendezés protokollja kidolgozás alatt van" - tette hozzá Gyulay Zsolt.
   
A Forma-1 71. idénye a koronavírus-járvány miatt nem kezdődött el márciusban, és az eredetileg 22 futamosra tervezett sorozatból eddig tíz viadal maradt el. Legutóbb a június végére tervezett Francia Nagydíjat törölték, a mostani tervek szerint Ausztria után Nagy-Britannia, majd a Hungaroring következne.

forrás: MTI
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Infó Dátum június 05, 2020, 06:22:37
Forma-1 - Gyulay: Magyarország minden szempontból felkészült a rendezésre

Gyulay Zsolt szerint Magyarország minden szempontból felkészült arra, hogy július 19-én televízión keresztül mindenki számára élvezhető, egyúttal biztonságos, zárt kapus Forma-1-es futamot rendezzen.


A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója ezt az Innovációs és Technológiai Minisztérium által szervezett csütörtöki online sajtótájékoztatón mondta, ahol elhangzott, hogy a jogtulajdonos, Liberty Mediával megkötött egyezség eredményeként sikerült lealkudni a verseny jogdíját, és egyúttal 2026 helyett 2027-ig biztosítani azt, hogy a Magyar Nagydíj szerepeljen a programban.
   
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint amikor kiderült, hogy a járványhelyzet miatt több rendezvényt le kell mondani, Magyarország támogatásáról biztosította a tulajdonost, hogy valamilyen formában, de megrendezhető legyen a Magyar Nagydíj.
   
Gyulay Zsolt arról is beszélt, hogy az elmaradó jegybevételek miatt volt szükség a jogdíj lealkudására.
   
"Sokat spóroltunk mind az államnak, mind magunknak" - fogalmazott a sportvezető, majd elárulta: sikerült elérniük, hogy a jogdíj indexálása alacsonyabb legyen, a szerződés pedig egy évvel tovább, 2027-ig biztosítsa Magyar Nagydíjat a Forma-1-es versenynaptárban. "Összességében közel hatmilliárd forintot sikerült megspórolnunk a magyar államkasszának" - állapította meg Gyulay Zsolt.
   
Az elnök-vezérigazgató kitért arra is, hogy a biztonsági szolgálat, valamint a Pest megyei Rendőrkapitányság feladata lesz, hogy a nézőket távoltartsák a Hungaroringtől.
   
"Nem lesz könnyebb dolgunk, mint egy hagyományos verseny rendezése esetén, mert a csapatok számára egy konténervárost kell felépítenünk a kerítésen belül" - fűzte hozzá. A sportvezető elismerte, hogy rengeteg kérdés merül még fel, viszont kedvezőnek tartja, hogy a Magyar Nagydíj előtti két osztrák futam megrendezéséből sokat tud majd tanulni a korábbiaknál szűkebb létszámú szervezőbizottság.
   
Palkovics László közlése szerint elkezdődött a Hungaroring rekonstrukciós terve, amelynek keretében minden évben felújítanak majd egy-egy elemet, és azt szeretnék, hogy 2027-re egy teljesen új Hungaroring jöjjön létre. Emellett 2023-ban a gyorsaságimotoros-világbajnokság egyik futamának megrendezését is tervezik, ezzel kapcsolatban sincsenek aggályai.
   
Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora kijelentette, hogy bárhol biztonságos körülmények között tudnak majd mintát venni, a fertőzötteket pedig megfelelően izolálni. Kiemelte: a maszk viselése, valamint a kézhigiénia lehetőségének biztosítása kötelező lesz a Hungaroringen a Magyar Nagydíj alatt. Hozzáfűzte, orvosi csapatával komplett laborháttérrel lesznek jelen a verseny helyszínén, ahol gyorsteszttel 50 percben belül ki tudják mutatni az aktív vírust. A Semmelweis Egyetemen néhány óra alatt 2000 vizsgálatot is el tudnak végezni minden nap, ezek eredményére pedig maximum nyolc órát kell várni.
   
Palkovics László közölte: alkalmazni fognak egy mobiltelefonra letölthető, vírusradar szoftvert is, amely kimutatja, hogy a telefon tulajdonosa kivel volt két méteren belüli távolságban az előző időszakban, így fel tudják mérni a vírus terjedését. A miniszter végül arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarországnak Ausztriánál jobb volt a koronavírus elleni védekezési rendszere, és sokkal alacsonyabb lett a fertőzöttségi szintje.

forrás: MTI
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum június 08, 2020, 00:02:00
Kiváló szorzókat kínálnak a Forma-1 indulására! (https://www.sportfogadas.org/hirek/kivalo-szorzokat-kinalnak-a-visszatero-forma-1-re)

Nem csak a focipályákra tér vissza az élet, hanem a száguldó cirkusz is elindul július elején, amire az Unibetnél már fogadhathatunk is. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/hirek/kivalo-szorzokat-kinalnak-a-visszatero-forma-1-re)

Az első néhány futam:

(https://i.imgur.com/Eyvb19W.png)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LFCfanBoti Dátum július 10, 2020, 13:45:47
Izgalmas második szabadedzés várható ma délután a második osztrák nagydíjon, ugyanis a holnapi ítéletidőre tervezett két vészmegoldás közül az egyik (bár igen valószínűtlen), hogy az itt elért eredményekkel fognak elrajtolni a vasárnapi futamon  :redchug:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: oakland23 Dátum július 18, 2020, 16:20:57
Ha holnap nincs SC fázis, és megint hideg lesz, akkor Hamilton és Bottas kört fog adni a Ferrariknak és az RB-knak :D
::)
Jó lenne tudni, milyen idő lesz, remélem vagy melegszik picit, vagy esni fog, de ha ilyen marad, akkor brutál lesz a Mercik fölénye.

22bet kitette, hogy Verstappen nem jut top3-ba a kvalin 1,72-ért, egész komoly value volt, közben Stroll dobogója 9.00-ért volt kinn a kvalira, 2,75-ért Perezt is húztam, a jobbik opció jött. Végre valamit sikerült elkapni itt júliusban.

Kíváncsi leszek, mi lesz holnap, milyen idő vár ránk, hátha ez is izgalmas verseny lesz. Eddig idén 2-ből 1 jó volt, az nagyon jó arány F1-et tekintve :D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: MessiÁs Dátum július 18, 2020, 16:27:05
A hosszu etapokon nincs ekkora előnye a mercedesnek, az előnye nagy resze a dasbol adodik, sokkal jobban megmelegszik a gumi es egy koron brutalis az elony. De a versenyen folyamatos korozes mellett ez lecsokken.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum július 23, 2020, 13:50:00
Ezt nézzük a Netflixen - Forma 1: Verseny a túlélésért (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ezt-nezzuk-a-netflixen-forma-1-verseny-a-tulelesert)

 Feljegyzések az F1 kulisszái mögül.
 Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ezt-nezzuk-a-netflixen-forma-1-verseny-a-tulelesert)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum július 30, 2020, 21:17:49
Egy jo versenyzovel kevesebb:
Sergio Perez will not take part in this weekend's British Grand Prix after testing positive for COVID-19.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 08, 2020, 16:37:11
70. évforduló Nagydíja - Bottasé a pole pozíció

Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője nyerte a Forma-1-es 70. évforduló Nagydíja szombati időmérő edzését Silverstone-ban, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat az élről.


A 30 éves pilótának - akivel a héten hosszabbított szerződést a Mercedes - ez az idei második, és pályafutása 13. pole pozíciója. Bottas mellől csapattársa, a címvédő és hatszoros világbajnok, az összetett pontversenyben élen álló brit Lewis Hamilton startolhat majd.
   
A koronavírusos Sergio Pérezt helyettesítő német Nico Hülkenberg meglepetésre harmadikként zárt a Racing Point volánja mögött, míg Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője negyedik lett.
   
Tovább szenved a Ferrarival a négyszeres vb-győztes német Sebastian Vettel, aki ezúttal csak 12. lett, miközben márkatársa, a monacói Charles Leclerc nyolcadikként végzett.
   
A nevében is rendhagyó 70. évforduló Nagydíja vasárnap 15.10 órakor kezdődik.

A teljes rajtsorrend:

    1. sor:
Valtteri Bottas (finn, Mercedes)
Lewis Hamilton (brit, Mercedes)
    2. sor:
Nico Hülkenberg (német, Racing Point)
Max Verstappen (holland, Red Bull)
    3. sor:
Daniel Ricciardo (ausztrál, Renault)
Lance Stroll (kanadai, Racing Point)
    4. sor:
Pierre Gasly (francia, Alpha Tauri)
Charles Leclerc (monacói, Ferrari)
    5. sor:
Alexander Albon (thaiföldi, Red Bull)
Lando Norris (brit, McLaren)
    6. sor:
Esteban Ocon (francia, Renault)
Sebastian Vettel (német, Ferrari)
    7. sor:
Carlos Sainz Jr. (spanyol, McLaren)
Romain Grosjean (francia, Haas)
    8. sor:
George Russell (brit, Williams)
Danyiil Kvjat (orosz, Alpha Tauri)
    9. sor:
Kevin Magnussen (dán, Haas)
Nicholas Latifi (kanadai, Williams)
    10. sor:
Antonio Giovinazzi (olasz, Alfa Romeo)
Kimi Räikkönen (finn, Alfa Romeo)

forrás: MTI
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: oakland23 Dátum augusztus 09, 2020, 14:56:21
NEM Hamilton és Bottas duója lesz a top2-ben! @ 2.90 (22bet)

Ilyen szorzón megér egy próbát.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: oakland23 Dátum augusztus 09, 2020, 16:51:38
Bíztam benne, hogy a Mercedes-ek felzabálják a futófelületet, és hála az égnek így is lett. Leclerc is nagy versenyt futott, Verstappen bohócot csinált a Mercikből, Vettel meg szerintem azt sem tudja, fiú-e vagy lány  ;D
Albon sem ment rosszat, 9.00-es oddshoz pont kellett az ötödik helye, így a RB-k több pontot hoztak, mint a két Mercedes.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csivi0 Dátum augusztus 11, 2020, 17:32:36
Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 09, 2020, 16:51:38
Bíztam benne, hogy a Mercedes-ek felzabálják a futófelületet, és hála az égnek így is lett. Leclerc is nagy versenyt futott, Verstappen bohócot csinált a Mercikből, Vettel meg szerintem azt sem tudja, fiú-e vagy lány  ;D
Albon sem ment rosszat, 9.00-es oddshoz pont kellett az ötödik helye, így a RB-k több pontot hoztak, mint a két Mercedes.

Bwinen szoktál rakni f1-re?
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: oakland23 Dátum augusztus 11, 2020, 22:55:17
Idézetet írta: csivi0 Dátum augusztus 11, 2020, 17:32:36
Bwinen szoktál rakni f1-re?

Még a kivonulás előtt tettem ott F1-re, azóta nem. De vagy én néztem el valamit, vagy nagyon karcsú lett az F1 kínálat, legutóbb alig-alig lehetett tenni valamire, de lehet én néztem el.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csivi0 Dátum augusztus 12, 2020, 14:35:22
Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 11, 2020, 22:55:17
Még a kivonulás előtt tettem ott F1-re, azóta nem. De vagy én néztem el valamit, vagy nagyon karcsú lett az F1 kínálat, legutóbb alig-alig lehetett tenni valamire, de lehet én néztem el.

Most visszajöttek pár hónapja, tehát megint lehet regisztálni :) Annál nagyobb kínálatot még nem láttam, pedig nagyon keresgéltem mikor kivonultak a sportingbettel, partypokeren van még ugyanolyan mert ugye egy cég vagy mi, de ott meg gyorsan korlátoznak. Még szabadedzésekre is kb 50 lehetőség van  :great:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Infó Dátum augusztus 16, 2020, 08:23:38
Spanyol Nagydíj - Hamiltoné az első rajthely (https://www.sportfogadas.org/hirek/spanyol-nagydij-hamiltone-az-elso-rajthely)

A pontversenyben élen álló Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzését Barcelonában, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat az élről. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/hirek/spanyol-nagydij-hamiltone-az-elso-rajthely)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: curpy82 Dátum szeptember 06, 2020, 17:14:50
Gasly nyerte a Forma 1 olasz nagydíjat??? Ezt mégis hogy? Hihetetlen! :o
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LFCfanBoti Dátum szeptember 06, 2020, 17:35:02
Idézetet írta: curpy82 Dátum szeptember 06, 2020, 17:14:50
Gasly nyerte a Forma 1 olasz nagydíjat??? Ezt mégis hogy? Hihetetlen! :o
Mercedes nem olyan versenybeállítással tervezett, hogy forgalomba kell körözzenek, emiatt nem tudták eléggé hűteni az autót, Vettelnek müszaki hiba s amúgyis súlytalan volt, míg Leclerc fallba állásával piros zászló következett, ami után ismét álló rajt volt. Lehet rászóltak a versenyzőkre, hogy az elmúlt 3-4 vonatózos unalmas futam után álljon a feje tetejére minden.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: oakland23 Dátum szeptember 13, 2020, 11:00:44
1,38 az odds, hogy 1,5-nél több pilóta vezet a versenyben. 100 ezer Ft-ra 38 ezer tiszta, igazi ajándék. Itt Mugellóban nincs nagy különbség a Mercik és RB-k között, ráadásul ami fix, hogy a Mercik jobban zabálják majd a gumit, Verstappen lehet megvicceli őket egy kiállással. Lehet SC fázis több is, kizárt, hogy itt Hamilton rajt-cél győzelmet arat.

Jó tipp, hogy nem fejezi be minden autó az első kört, hogy 16,5 alatt lesz a versenyt befejezők száma. Jó tipp, hogy a RB-k szerzik a legtöbb pontot, meg az, hogy nem megy végig mindkét Haas. Azok a pályák, ahol van sebesség, az Magnussennek nem sajátja, de Grosjean is rég adott már fel versenyt, itt az ideje. Nálam kizárt, hogy a két Hass végigmegy
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LFCfanBoti Dátum szeptember 13, 2020, 11:09:42
Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 13, 2020, 11:00:44
1,38 az odds, hogy 1,5-nél több pilóta vezet a versenyben. 100 ezer Ft-ra 38 ezer tiszta, igazi ajándék. Itt Mugellóban nincs nagy különbség a Mercik és RB-k között, ráadásul ami fix, hogy a Mercik jobban zabálják majd a gumit, Verstappen lehet megvicceli őket egy kiállással. Lehet SC fázis több is, kizárt, hogy itt Hamilton rajt-cél győzelmet arat.

Jó tipp, hogy nem fejezi be minden autó az első kört, hogy 16,5 alatt lesz a versenyt befejezők száma. Jó tipp, hogy a RB-k szerzik a legtöbb pontot, meg az, hogy nem megy végig mindkét Haas. Azok a pályák, ahol van sebesség, az Magnussennek nem sajátja, de Grosjean is rég adott már fel versenyt, itt az ideje. Nálam kizárt, hogy a két Hass végigmegy
melyik irodánál van ilyen fogadási lehetőség hogy 1.5-nél több pilota vezet a versenyben?
ui. megkaptam 22bet  :ok:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LosGabos Dátum szeptember 29, 2020, 18:30:38
"A hétszeres Forma-1-es világbajnok fia, Mick Schumacher a következő futam, az Eifel Nagydíj első szabadedzésén az Alfa Romeo színeben indul majd, ez lesz az első alkalom, hogy éles körülmények között ülhet Forma-1-es autóba."

24.hu
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: MessiÁs Dátum november 29, 2020, 15:30:08
Nagyon közel volt hogy teleirjuk a RIP topikot.

Ezt hogy elte tul Grosjean?
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: hubika88 Dátum november 29, 2020, 15:33:26
fúú, ma van a második születésnapja az biztos
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: MessiÁs Dátum november 29, 2020, 15:45:01
10mpig legalabb volt abban a tuzben. De ez meg hagyjan. Atfurta a szalagkorlatot es meg se serult. Anno Francois Cevertet lefejezte hasonló szituacioban a korlat.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: BvB_09 Dátum december 01, 2020, 09:59:29
Lewis Hamilton koronavírusos, nem indul a következő futamon. Még nem dőlt el, hogy ki fogja helyettesíteni a hétvégén.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csatarid Dátum december 01, 2020, 13:35:44
Vandoorne vagy Gutiérrez elvileg.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: ricsi046 Dátum december 06, 2020, 19:46:06
Úgy néz ki nagyon nem akarták hogy egy csere ember nyerjen hamilton helyén. De az attól függetlenül kiderült, hogy más is tud nyerni ezzel a kocsival, akinek van tehetsége.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum február 01, 2021, 05:32:06
Alonso visszatér, Hamilton a nyolcadikra készül (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/alonso-visszater-hamilton-a-nyolcadikra-keszul)

Kössünk hosszútávú fogadásokat a szezon előtt. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/alonso-visszater-hamilton-a-nyolcadikra-keszul)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum február 03, 2021, 15:45:55
Alonso szerint ezzel a Mercedessel bárki nyerne (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/alonso-szerint-ezzel-a-mercedessel-barki-nyerne)

Idén is a Mercedes és Hamilton bajnoki címét várja. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/alonso-szerint-ezzel-a-mercedessel-barki-nyerne)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum február 08, 2021, 13:48:27
Schumacher megduplázhatja a pénzedet (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/schumacher-megduplazhatja-a-penzedet)

Négyszer kell pontszerző helyre érnie, és nyerted a fogadást. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/schumacher-megduplazhatja-a-penzedet)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum február 09, 2021, 09:02:31
De furcsa lesz újra Schumacher feliratot látni tényleg. Kár hogy nem lesznek közben vágások a közvetítések során, hogy Michael nézi Micket valami monitoron a garázsból. Bár az is érdekes kérdés, hogy ha nem lenne ilyen helyzetben Michael, akkor Micknek jutott-e volna jobb ülés a Haasnal?
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 01, 2021, 18:59:43
Forma-1: Egymás elleni fogadásokban az érték (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-egymas-elleni-fogadasokban-az-ertek)

Több mint kétszeres pénz, ha Leclerc lenyomja Perezt. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-egymas-elleni-fogadasokban-az-ertek)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 08, 2021, 20:45:49
Közel duplázót érhet a Ferrari egyetlen futamgyőzelme (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/kozel-duplazot-erhet-a-ferrari-egyetlen-futamgyozelme)

Érdekes kínálat a BetClicnél a következő idényre. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/kozel-duplazot-erhet-a-ferrari-egyetlen-futamgyozelme)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 13, 2021, 20:39:06
Ferrari: Hatékonyabb próbál lenni az olasz istálló (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ferrari-hatekonyabb-probal-lenni-az-olasz-istallo)

Átalakított V6-os erőforrástól várják a sikert. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ferrari-hatekonyabb-probal-lenni-az-olasz-istallo)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 20, 2021, 14:20:51
Forma-1: Tesztek utáni és futam előtti helyzet (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-tesztek-utani-es-futam-elotti-helyzet)

Milyenek az új konstrukciók? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-tesztek-utani-es-futam-elotti-helyzet)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum március 22, 2021, 09:39:29

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: március 26, 13:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum március 22, 2021, 09:40:41

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: március 22, 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum március 22, 2021, 09:42:49

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: március 22, 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csabax Dátum március 22, 2021, 21:15:39
Ayrton Senna ma lenne 61 éves.

(https://img.bleacherreport.net/img/images/photos/002/869/608/hi-res-cf023544ee2bbd99b85204110f42ad62_crop_north.jpg?1398773790&w=3072&h=2048)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum április 07, 2021, 19:38:49
Kimi Räikkönen vicces válaszai és mondatai (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/kimi-raikkonen-vicces-valaszai-es-mondatai)

Rövid és velős reakciók a Jégembertől. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/kimi-raikkonen-vicces-valaszai-es-mondatai)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum április 12, 2021, 11:38:22

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 14., 13:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum április 14, 2021, 14:36:54

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 14., 13:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum április 14, 2021, 14:38:56

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 14., 13:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum április 14, 2021, 14:40:13

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 14., 13:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: BvB_09 Dátum április 17, 2021, 20:26:10
Újabb Kimi gyöngyszem. :) Az Alfa Romeo pilótáit kérdezték.

Mit gondoltok egymásról, mint csapattársak?

Antonio Giovinazzi: Kimire világbajnoki címe és tapasztalatai miatt mentoromként tekintek.

Kimi Raikonnen: Tetszik Antonio haja!
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum április 26, 2021, 09:51:28

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 26., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum április 26, 2021, 09:54:38

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 26., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum április 29, 2021, 09:29:08

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 29., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum április 29, 2021, 09:30:08

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 29., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum május 05, 2021, 14:40:01

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: május 5., 13:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum május 05, 2021, 14:41:48

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: május 5., 13:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum május 17, 2021, 09:52:45

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: május 17., 09:00CET

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum május 18, 2021, 11:51:34

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: május 18., 11:00CET

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum május 31, 2021, 10:51:49

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: május 31., 09:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: MessiÁs Dátum július 18, 2021, 16:23:04
Hát, 20évvel ezelőtt Verstappen nagy valószínűleg belehal ebbe a balesetbe. Hans nélkül simán eltörik a nyaka..

10futamon belül két olyan baleset volt, ami fatális ha nincs ekkora technikai fejlődés.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Admin Dátum augusztus 18, 2021, 13:59:10
Formula 1 confirms 2021 Japanese Grand Prix has been cancelled

Formula 1 has announced that the 2021 Japanese Grand Prix has been cancelled, with race organisers citing "ongoing complexities" related to the Covid-19 pandemic.

The race, which was also cancelled last year because of the coronavirus situation, was due to be held in mid-October, the third event in a planned triple header after the Russian Grand Prix and the rescheduled Turkish GP.

But on Wednesday morning it was announced the race at the Suzuka circuit would not be going ahead.

A statement from Formula 1 read: "Following ongoing discussions with the promoter and authorities in Japan the decision has been taken by the Japanese government to cancel the race this season due to ongoing complexities of the pandemic in the country.

"Formula 1 is now working on the details of the revised calendar and will announce the final details in the coming weeks.

"Formula 1 has proven this year, and in 2020, that we can adapt and find solutions to the ongoing uncertainties and is excited by the level of interest in locations to host Formula 1 events this year and beyond."

Keep an eye on Formula1.com for all the latest news on the 2021 calendar.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum augusztus 25, 2021, 12:34:55

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: augusztus 25., 11:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum augusztus 25, 2021, 12:35:32

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: augusztus 25., 11:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum augusztus 25, 2021, 12:36:06

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: augusztus 25., 11:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 27, 2021, 23:38:46
Ikonikus kanyar, de ezeket latva...

https://m.youtube.com/watch?v=TF9ClJSMEGA
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: curpy82 Dátum augusztus 29, 2021, 17:46:12
Legalább X-boxon lejátszanák a futamot, ha félnek az esőtől ::)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum augusztus 31, 2021, 12:23:36

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 3., 13:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum augusztus 31, 2021, 12:24:17

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 3., 13:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum augusztus 31, 2021, 12:24:48

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 3., 13:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum szeptember 03, 2021, 14:27:57

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 3., 13:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum szeptember 07, 2021, 12:29:34

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 7., 12:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum szeptember 07, 2021, 12:32:12

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 6., 13:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum szeptember 07, 2021, 12:36:40

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 7., 12:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum szeptember 20, 2021, 11:35:01

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 20., 11:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum szeptember 23, 2021, 11:20:59

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 23., 11:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum szeptember 23, 2021, 11:21:43

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 23., 11:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum szeptember 23, 2021, 11:22:28

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 23., 11:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum október 04, 2021, 13:49:09

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: október 4., 13:00CET

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum október 04, 2021, 13:49:57

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: október 4., 13:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum október 19, 2021, 11:07:12

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: október 19., 10:00CET

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum október 26, 2021, 19:30:26
Austin nagydíj, pódium Shaqqel :D

(Bleacher Report)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum november 01, 2021, 11:56:40

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: november 1., 11:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum november 08, 2021, 11:07:54

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: november 8., 11:00CET

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum november 19, 2021, 09:46:10

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: november 19., 09:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum november 19, 2021, 09:46:59

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: november 19., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum november 21, 2021, 16:47:32
Bottas segíthetne csapaton belül Hamiltonnak pontügyekben, de konkrétan Barichellónál is balfaszabb a csávó :D

Bocs, ha vannak itt szurkolói, nyilván láthatom rosszul és szubjektív vélemény.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum november 29, 2021, 10:53:11

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: november 29., 10:00CET

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum december 03, 2021, 10:53:07

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: december 3., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum december 03, 2021, 10:53:37

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: december 3., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum december 05, 2021, 19:23:37
Igazi káosszá vált a futam, király :D

(https://media1.giphy.com/media/1n4iuWZFnTeN6qvdpD/giphy.gif)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: benson Dátum december 06, 2021, 09:05:07
A vb címre belőtt oddsok. Ahhoz képest, hogy egálban vannak, túlzottnak érzem ezt az eltolódást. Persze lehet hogy péntekre kb. kiegyenlítődik.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: MessiÁs Dátum december 06, 2021, 10:23:53
Abu Dhabi extran Mercedes palya. Ha nem lesz technikai gondja Hamiltonnak, joval eselyesebb mint Verstappen.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum december 06, 2021, 12:33:58

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: december 6., 12:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum december 06, 2021, 18:29:24
Tavaly egyébként Verstappen nyert, mondjuk előtte komoly Mercedes fölény volt.

Minimálisan változott az abu dhabi pálya vonalvezetése, kivették belőle a kevés izgalmat.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: curpy82 Dátum december 06, 2021, 18:45:39
És ha mindketten kiesnének, akkor 2 világbajnok lenne, vagy van valami plusz számítási módszer ilyen esetben?
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum december 06, 2021, 19:01:32
Ha mindketten kiesnek, akkor Verstappen lesz a világbajnok, mert egyel több győzelme van, mint Hamiltonnak.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum december 06, 2021, 19:29:43
Az a baj, hogy ezen a pályán képtelenség izgalmas versenyt futni, gyakorlatilag semmire sincs lehetőség. Lesz a rajt és ennyi. Az új építésű pályák többsége sajnos ilyen, de ez toronymagasan veri az összeset unalom tekintetében.

A pályamódosításról nem hallottam eddig, de ha tényleg egyenest csináltak a kanyarokból, akkor szektora se lesz a RedBullnak. Én a hollandnak szurkolok (pontosítok, inkább úgy helyes, hogy Lewis ellen), de a kritikus szituációkban látszik a tapasztalat. Hamiltonnak is voltak húzásai fiatalon, de Max tényleg a fairplay határán túl mozog sokszor.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum december 06, 2021, 20:42:01
Én nem igazán szurkolok senkinek, de jó kis szezon volt, akármi lesz a vége, és várom, hogy Netflixen lássuk az idényt :D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum december 07, 2021, 10:10:40

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: december 7., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum december 07, 2021, 10:11:16

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: december 6., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum december 07, 2021, 10:12:18

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: december 7., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum december 08, 2021, 08:07:50
A bezzeg régenezők valamiért elfelejtik, hogy azért régen is bőven voltak szabályszegések. Az idő persze megszépíti, de egy ilyet megléphetnek most is, bár ha okosan akarják összehozni, az ilyen fajta piszkos munkát a csapattársnak kellene elvégezni, hogy ne érjen kizárást, pontlevonást stb-t az érintett bajnokjelöltnek ;D

https://www.youtube.com/watch?v=-PbF7jAcT74
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: LFCfanBoti Dátum december 09, 2021, 11:23:25
Biztos vannak nálam nagyobb szakik Forma 1 terén, hozzájuk lenne egy kérdésem. Ez az utolsó Abu Dhabi nagydíj melyik autónak fekszik inkább? Hamilton lendülete ha kitart, s kapna egy kisebb segítséget Bottastól ez az 1.50es odds a VB címre value kéne legyen, Verstappen ha elbukja a címet azt valszeg Perez miatt fogja, szinte semmi segítséget nem tudott kapni az idény során a gyenge kvalis teljesítmény miatt.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum december 09, 2021, 11:53:48
Mercedes palya, kokemeny uralom volt, egeszen tavalyig, amikor mar a szempontjukbol - egy tet nelkuli nagydijon -  Verstappen nyert. Az a baj, hogy akkora ur van utanuk, hogy tenyleg semmi esely arra, hogy lemaradjanak a dobogorol, kizarolag utkozesnel, de a vb cim a palyan doljon mar el, ne a toronyban...
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: benson Dátum december 11, 2021, 15:07:14
Idézetet írta: benson Dátum december 06, 2021, 09:05:07
A vb címre belőtt oddsok. Ahhoz képest, hogy egálban vannak, túlzottnak érzem ezt az eltolódást. Persze lehet hogy péntekre kb. kiegyenlítődik.

És lőn! Na jó, nem péntekre, hanem most.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: benson Dátum december 11, 2021, 15:10:39
Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum december 09, 2021, 11:23:25
ez az 1.50es odds a VB címre value kéne legyen

A hétfői Verstappen 3.0 volt az. Aki megtette, most zsebelheti a 20% profitot.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Latzka Dátum december 12, 2021, 14:33:05
Perez :o :topbet_125:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum december 12, 2021, 15:33:17
Atyaaaaég mi volt itt ;D

Új világbajnok :ok:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csatarid Dátum december 12, 2021, 15:35:57
 :great: :great: :great: MAximus
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum december 20, 2021, 14:37:46
Sokat változik a Forma-1, de továbbra is Hamilton a király? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/sokat-valtozik-a-forma-1-de-tovabbra-is-hamilton-a-kiraly)

Új évad, új fogadási lehetőségek. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/sokat-valtozik-a-forma-1-de-tovabbra-is-hamilton-a-kiraly)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum január 12, 2022, 14:02:13
Hamilton és Verstappen közel azonos szorzókon (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/hamilton-es-verstappen-kozel-azonos-szorzokon)

Lehet olyanok uralják majd az idényt, akikre most nem is gondolunk? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/hamilton-es-verstappen-kozel-azonos-szorzokon)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum január 16, 2022, 09:56:40
Forma-1: Brit pilóta sikere 1.72-öt érhet a Brit Nagydíjon (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-brit-pilota-sikere-172-ot-erhet-a-brit-nagydijon)

Három versenyző nyerheti meg nekünk a fogadást. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-brit-pilota-sikere-172-ot-erhet-a-brit-nagydijon)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum február 01, 2022, 14:02:49
Hiába bajnok Verstappen, kilóra megvehetné Hamilton (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/hiaba-bajnok-verstappen-kilora-megvehetne-hamilton-13062)

Nagy eltérések a pilóták fizetései között. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/hiaba-bajnok-verstappen-kilora-megvehetne-hamilton-13062)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum február 15, 2022, 11:38:51

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: feburár 15., 10:00CET

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum február 15, 2022, 11:39:55

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: február 15., 10:00CET

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum március 01, 2022, 11:31:52

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: március 1., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: MessiÁs Dátum március 01, 2022, 11:34:34
A kérdés, mennyire lehet hinni az első tesztnek. Azt mondják a ferrari lől van, persze simán lehet ez is altatás a két nagy részéről.

Mindenesetre, ez a 7es és 10es odds a két ferrarira nem rossz.. esetleg egy biztonsági dobogó 3as odds körül..
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 16, 2022, 12:53:35
2022-es Formula-1 előzetes (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/2022-es-formula-1-elozetes)

Nagy változásokkal rajtol a 2022-es F1 szezon hétvégén. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/2022-es-formula-1-elozetes)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 18, 2022, 08:18:52
F1 verseny előzetes: Bahreini Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-bahreini-nagydij)

Az egész világ a szezon első futamát várja. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-bahreini-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 21, 2022, 14:30:52
Forma-1: Gyorsan fogadási favorit lett a Ferrari (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-gyorsan-fogadasi-favorit-lett-a-ferrari)

Kettős győzelem után minden megváltozott. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-gyorsan-fogadasi-favorit-lett-a-ferrari)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum március 22, 2022, 11:06:12

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: március 22., 11:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 24, 2022, 08:49:32
F1 verseny előzetes: Szaúd-arábiai Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-szaud-arabiai-nagydij)

Máris újabb izgalmas hétvége következik! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-szaud-arabiai-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum április 04, 2022, 12:02:45

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: április 4., 11:00CET

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum április 07, 2022, 11:20:34
F1 verseny előzetes: Ausztrál Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-ausztral-nagydij)

 A hétvégén fejjel lefele versenyeznek a pilóták! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-ausztral-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum április 11, 2022, 10:33:23
Leclerc és a Ferrari megállíthatatlan kombinációja (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/leclerc-es-a-ferrari-megallithatatlan-kombinacioja)

Sajtóvisszhang és Mattia Binotto véleménye. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/leclerc-es-a-ferrari-megallithatatlan-kombinacioja)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum április 19, 2022, 11:20:17

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: április 19., 11:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum április 22, 2022, 08:03:51
F1 verseny előzetes: Emilia-Romagna Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-emilia-romagna-nagydij)

Pizza, pasta, F1 futam! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-emilia-romagna-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum április 26, 2022, 10:13:35

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: április 26., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum május 06, 2022, 16:49:53
F1 verseny előzetes: Miami Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-miami-nagydij)

Welcome to Miami! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-miami-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum május 20, 2022, 10:54:57
F1 verseny előzetes: Spanyol Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-spanyol-nagydij)

A fejlesztések futama? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-spanyol-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum május 27, 2022, 08:22:16
F1 verseny előzetes: Monacói Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-monacoi-nagydij)

Mit hoz a klasszikus pálya? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-monacoi-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum május 27, 2022, 10:30:48

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: május 27., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum június 06, 2022, 09:43:22

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: június 6., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum június 09, 2022, 04:34:41
F1 verseny előzetes: Azeri Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-azeri-nagydij)

Jöhet a tengerszint alatti száguldozás! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-azeri-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Latzka Dátum június 13, 2022, 23:01:54
Véleményt szeretnék kérni, aki tőlem kicsit jártasabb F1-ben; és ez mostanában majdnem mindenkire igaz lehet :)

A mostani tendencia szerint nagyon átfordult a VB a Red Bullok felé. Mit jósoltok a szezon további részére? Csak tovább nyílik az olló és sima Red Bull lesz? Vagy esetleg most Ferrarinak kedvező pályák jönnek? Műszaki gubancokat orvosolják a maranelloiak?

Pontállás 'egyéni':

Verstappen 150 pont
Perez 129 pont
Leclerc 116 pont

Ezek a jelenlegi szorzók (tippmix):

Verstappen 1,37
Leclerc 4,45
Perez 11,50

Pontállás konstruktőr:

Red Bull 279 pont
Ferrari 199 pont
Mercedes 161 pont

Ezek a jelenlegi szorzók (tippmix):

Red Bull 1,31
Ferrari 3,50
Mercedes 40,00

Nos azt nem tudom megítélni, hogy miben van itt az érdék. DE azt gondolom hogy a Red Bull csapat win (1,31) nagyon-nagyon sokkal erősebb tipp, mint Verstappen win (1,37).

Perez stabilan hozza a pontokat, míg a holland a legnagyobb favorit. Csapatban nekem ez nagyon biztosnak tűnik ::)

Vélemény, ellenvélemény? Mint írtam azért nagyjából kibic vagyok F1-ben, de keresem a játszható tippet. Kíváncsi vagyok ki mit vár, mit gondol :cya:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum június 15, 2022, 09:24:56

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: június 15., 09:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum június 15, 2022, 18:44:15
F1 verseny előzetes: Kanadai Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-kanadai-nagydij)

Végre visszatérnek a fiúk Kanadába! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-kanadai-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum június 27, 2022, 14:10:18
F1 Verseny előzetes: Brit Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-brit-nagydij)

Vissza a kezdetekhez! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-brit-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum július 01, 2022, 14:21:19

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: július 7., 09:00CET

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum július 04, 2022, 09:53:48

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: július 4., 09:00CET

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum július 06, 2022, 18:55:28
F1 Verseny előzetes: Osztrák Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-osztrak-nagydij)

A hétvégén a szomszédban versenyeznek a nagyok. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-osztrak-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum július 18, 2022, 10:28:26

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: július 18., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum július 20, 2022, 14:43:07
F1 Verseny előzetes: Francia Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-francia-nagydij)

Ezennel a szezon második felébe lépünk! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-francia-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum július 25, 2022, 12:05:41

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: július 25., 11:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum július 27, 2022, 22:20:06
F1 Verseny Előzetes: Magyar Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-magyar-nagydij)

A hétvégén nálunk versenyeznek a nagyok! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-magyar-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: oakland23 Dátum július 30, 2022, 14:22:28
3. edzés, utolsó 20. percre értem be, akkor végeztem a mosogatással. Látom esik, erre mondja Wéber, folyamatosan javulnak a körülmények. Én meg a két Ferrari és Verstappen kivételével mindenkire raktam 1000 Ft és 200 Ft közötti összegeket, mondván ha javul a pálya, valami kishalnak kijöhet a lépés. De bakker, hogy a legnagyobb odds jön be :D

(egyébként Latifi győzelme ért egyedül 1001-es odds-ot, a második legesélytelenebb már 'csak' 501-est.) Ilyen pilóta volt tán 4, rájuk 300 Ft ment. Kár, hogy Latifinél csak 200-at írtam be. Bár igazából rájuk nem is nagyon akartam tenni, de úgy voltam vele, párszáz forintot rájuk is rakok, és milyen jól tettem  :D

Tudom, ez nem a bejött topic, de szerintem ez pályafutásom legnagyobb single szorzója. Egyszer 6-7 éve valami jordán utánpótlás kézimeccsen fogtam 501-est, de az 1001 az rekord  :)

Egyébként albon a másik Williams-szel bejött 3.-nak, neki csak 501-es oddsa volt pár perccel a piros zászló előtt...
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum augusztus 24, 2022, 09:50:20

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: augusztus 24., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 25, 2022, 07:44:16
F1 Verseny Előzetes: Belga Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-belga-nagydij)

Rövid szünet után újabb izgalmas hétvége következik! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-belga-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum augusztus 29, 2022, 10:46:12

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: augusztus 29., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 31, 2022, 13:39:25
F1 Verseny Előzetes: Holland Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-holland-nagydij)

Verstappen újra nyerhet hazai földön? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-holland-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csabax Dátum szeptember 05, 2022, 22:15:02
A Holland Nagydíjon a Királynő énekelte a himnuszt.

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum szeptember 06, 2022, 10:02:41

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 6., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum szeptember 06, 2022, 10:03:13

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 6., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 08, 2022, 14:39:07
F1 Verseny Előzetes: Olasz Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-olasz-nagydij)

Pizza, pasta, grazie! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-olasz-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum szeptember 27, 2022, 11:39:39

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 27., 11:00CET

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 29, 2022, 08:44:22
F1 Verseny Előzetes: Szingapúri Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-szingapuri-nagydij)

A tökéletes helyszín bizonyítani! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-szingapuri-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum október 03, 2022, 10:53:23

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: október 3., 10:00CET
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum október 06, 2022, 11:52:55
F1 Verseny Előzetes: Japán Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-japan-nagydij)

Konichiwa! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-japan-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum október 10, 2022, 11:52:10
Verstappen világbajnok, de még van mire fogadni! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/verstappen-vilagbajnok-de-meg-van-mire-fogadni)

Egymás elleni párosítások. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/verstappen-vilagbajnok-de-meg-van-mire-fogadni)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum október 19, 2022, 14:17:29
F1 Verseny Előzetes: Amerikai Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-amerikai-nagydij)

Mi következik Verstappen világbajnoki címe után? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-amerikai-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csabax Dátum október 23, 2022, 00:33:49
Meghalt Dietrich Mateschitz.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum október 28, 2022, 14:24:04
F1 Verseny Előzetes: Mexikói Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-mexikoi-nagydij)

Ki kerül dobogós helyre?
 Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-mexikoi-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum november 10, 2022, 14:35:04
F1 Verseny Előzetes: Brazil Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-brazil-nagydij)

Harcolnak a pilóták a maradék pontokért. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-brazil-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum november 19, 2022, 09:25:44
F1 Verseny Előzetes: Abu Dhabi Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-abu-dhabi-nagydij)

Milyen meglepetésekre számíthatunk az évad utolsó futamán? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-abu-dhabi-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum január 06, 2023, 08:48:06
Ha már fogadalmak, ki lesz idén a Forma-1 bajnoka? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ha-mar-fogadalmak-ki-lesz-iden-a-forma-1-bajnoka)

Verstappen? Esetleg valamelyik Ferrari-pilóta? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ha-mar-fogadalmak-ki-lesz-iden-a-forma-1-bajnoka)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum január 11, 2023, 15:28:38
F1 fogadási ötlet: Brit pilóta nyeri a brit nagydíjat (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-fogadasi-otlet-brit-pilota-nyeri-a-brit-nagydijat)

Lewis Hamilton révén sokáig nem volt kérdés, hogy angol pilóta nyer Silverstone-ban. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-fogadasi-otlet-brit-pilota-nyeri-a-brit-nagydijat)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum január 12, 2023, 17:38:13
Forma-1 tipp: Long term fogadási kínálatok áttekintése (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-long-term-fogadasi-kinalatok-attekintese)

Tehetünk pénzt a favorit Red Bull vilábajnoki címére, de akár tippelhetünk a Ferrari és Red Bull párbaj győztesére is! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-long-term-fogadasi-kinalatok-attekintese)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum január 23, 2023, 16:58:49
Forma-1 tipp: Gyorsabb lesz idén a Ferrari, erősebb az új motor (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-gyorsabb-lesz-iden-a-ferrari-erosebb-az-uj-motor)

30 lóerővel javult az olaszok motorja, miközben folytatódik a Mercedes és Red Bull közötti ellentét. Lewis Hamilton pedig még mindig nem tárgyalt jövőjéről! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-gyorsabb-lesz-iden-a-ferrari-erosebb-az-uj-motor)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum január 24, 2023, 17:14:54
Mick Schumacher nem tud kilépni apja árnyékából (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mick-schumacher-nem-tud-kilepni-apja-arnyekabol)

Tesztpilótaként vág neki az idénynek, nem jutott neki ülés a mezőnyben. Michael Schumacherhez nehéz felnőni, eleve kudarcra van ítélve a fia. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mick-schumacher-nem-tud-kilepni-apja-arnyekabol)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum február 14, 2023, 13:06:46
Alig mutatták be a McLaren új autóját, máris panaszkodnak rá! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/alig-mutattak-be-a-mclaren-uj-autojat-maris-panaszkodnak-ra)

Az új csapatfőnök nem rejti véka alá a dolgokat, elmondta hogy fejlesztések kellenek majd a szezon elején. Addig lesznek hibák és hiányosságok az új autón! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/alig-mutattak-be-a-mclaren-uj-autojat-maris-panaszkodnak-ra)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum február 20, 2023, 11:13:28
Forma-1 tipp: Spóroltak a festék súlyával a Mercedesnel (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-sporoltak-a-festek-sulyaval-a-mercedesnel)

Kevesebb festék lesz a német istálló autóin, amiért állítólag 3 tizeddel gyorsabbak lesznek. Mindeközben Toto Wolff szavai alapján nincs minden rendben a csapatnál. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-sporoltak-a-festek-sulyaval-a-mercedesnel)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 02, 2023, 10:51:48
F1 verseny előzetes: 2023-as Bahreini Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-bahreini-nagydij)

Készen állsz egy újabb F1-es szezon izgalmaira? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-bahreini-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Milán Dátum március 02, 2023, 21:25:42
Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum március 02, 2023, 10:51:48F1 verseny előzetes: 2023-as Bahreini Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-bahreini-nagydij)

Készen állsz egy újabb F1-es szezon izgalmaira? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-bahreini-nagydij)

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de számomra a F1 Damon Hill és Senna idején volt izgalmas, azóta viszont lejtő..."No Májk, No..."  ;D
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: csabax Dátum március 02, 2023, 22:18:37
Idézetet írta: Milán Dátum március 02, 2023, 21:25:42Nem tudom ti hogy vagytok vele, de számomra a F1 Damon Hill és Senna idején volt izgalmas, azóta viszont lejtő..."No Májk, No..."  ;D
Csatlakozok.
Vajon azóta is keresik Damon Hillt?
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Latzka Dátum március 03, 2023, 21:02:14
Az elmúlt pár évben jó, ha 2-3 futamot végignéztem; régen mindet. Az eredményeket követtem, de egyre unalmasabbnak találtam. Pár napja viszont elkezdtem nézni a netflixen a Formula 1: Drive to Survive-t, az marhára leköt, nekem nagyon tetszik és legalább jobban megismerem a pilótákat.

Illetve a szezon előtt tervezek egy konstruktőri fogadást a Red Bullra, az talán még erősebb tipp, mint Verstappen győzelme. Ha nagy téttel megtenném, akkor tuti nézném újra a futamokat ;D

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 16, 2023, 08:52:38
F1 verseny előzetes: 2023-as Szaúd-Arábiai Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-szaud-arabiai-nagydij)

Egy gyorsabb pályán folytatódik a száguldó cirkusz története, ezúttal Jeddah lesz a helyszín. Lássuk mit várhatunk a pilótáktól, lesz-e újabb underdog meglepetés és ki lehet Verstappen kihívója? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-szaud-arabiai-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Latzka Dátum március 18, 2023, 20:42:01
A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen (Red Bull) csak a 15. pozícióból kezdi majd a futamot, mert műszaki hiba miatt feladni kényszerült az időmérő edzést.

Sergio Pérez, a Red Bull mexikói versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Szaúdi Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

És ezek után h2h:

Verstappen  2,10
Perez 1,66

Ez nekem durva, hogy majdnem egál szorzók :o:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Latzka Dátum március 20, 2023, 17:03:18
Idézetet írta: Latzka Dátum március 18, 2023, 20:42:01A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen (Red Bull) csak a 15. pozícióból kezdi majd a futamot, mert műszaki hiba miatt feladni kényszerült az időmérő edzést.

Sergio Pérez, a Red Bull mexikói versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Szaúdi Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

És ezek után h2h:

Verstappen  2,10
Perez 1,66

Ez nekem durva, hogy majdnem egál szorzók :o:

Szépen feljött a holland a 2. helyre, de Perez elsősége azért nem volt veszélyben. Tenni kellett volna :laugh:
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Admin Dátum március 27, 2023, 07:40:17
Mégsem csatlakozik a Porsche az F1-hez 2026-ban (https://www.sportfogadas.org/hirek/megsem-csatlakozik-a-porsche-az-f1-hez-2026-ban)

A Porsche bejelentette, hogy nem kíván beszállni a Forma-1-be 2026-ban, miután a Volkswagen tulajdonában lévő vállalat és a többi gyártó közötti tárgyalások kudarcba fulladtak. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/hirek/megsem-csatlakozik-a-porsche-az-f1-hez-2026-ban)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 29, 2023, 12:22:50
Hogyan befolyásolják a szabályváltozások a 2023-as Forma-1-et? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/hogyan-befolyasoljak-a-szabalyvaltozasok-a-2023-as-forma-1-et)

A szabályok és a járművekre vonatkozó követelmények minden szezonban változnak , de vajon ezek hatással vannak-e arra, hogy miként fogadunk az F1-re? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/hogyan-befolyasoljak-a-szabalyvaltozasok-a-2023-as-forma-1-et)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 30, 2023, 12:11:56
F1 verseny előzetes: 2023-as Ausztrál Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-ausztral-nagydij)

Minden idők leggyorsabb Ausztrál Nagydíját láthatjuk 2023-ban.
 Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-ausztral-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum április 27, 2023, 10:40:38
F1 verseny előzetes: 2023-as Azeri Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-azeri-nagydij)

Négy hét után újra követhetjük a száguldó cirkusz drámáit! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-azeri-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum május 03, 2023, 07:28:18
Hagyná vb-címet nyerni a RedBull vajon Sergio Perezt? Vagy szimplán Schumi-Massa-Barichello-Irvine téma van újraélve? És ez az idény is mindenképp Verstappené lesz?
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: oakland23 Dátum május 03, 2023, 10:29:45
Verstappen sokkal jobb pilóta, mondjuk nem ez volt a kérdéses, felvetésed.  :)  Szerintem egyébként nem hagyná, hogy szigorúan csak a kérdésre válaszoljak. Az előző idényben 146 pontot vert a 2.-ra Verstappen úgy, hogy az első 4 versenyéből 2 darab nullázása is volt.

Gondolom én, arról is szól ez, hogy legendákat gyártanak, és mint ilyen, Verstappen az lesz/lehet, Perez meg mellette igazából egy 'senki'. Én még a Barrichello/Massa kategóriába sem tenném.

Tán tavaly írtam, olyan most a Red Bull fölény, hogy ha Verstappen mellett egy majom lenne a kormány mögött a 2. RB-ban, akkor is konstruktőri világbajnok lenne a RB.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: MessiÁs Dátum május 03, 2023, 11:17:38
Perez eselytelen. Most jonnek majd az europai palyak ahol bucira lesz verve. Pereznel van legalabb 6 8 jobb pilóta, csak ez a redbull annyira extra hogy pont emiatt van kozelebb Verstappenhez. Ket kozepes autonal ahol se a mechanikai tapadas se a vegsebesseg nem a legjobb, tehat a pilóta egyéni kepessegei kellenek a palyan tartashoz sokkal inkabb kijon a kulonbseg. Látszik is koztuk a kulonbseg azokban az evekben ahol kozel sem volt ennyire dominans a redbull.
Most kb zsinoron huzzak azt az autot a gyors kanyarokban, a lassuak utan meg extra a kigyorsítás mert eleve nem kell akkora leszorítóerot adni az autonak mert kb tokeletes.

Ha nem lesz Verstappennek extra balszerencseje es kb kozel azonos mennyisegu technikai hibajuk lesz a szezonban, megkockaztatom az utolso 3futamra mar vilagbajnok lesz. Sot. Meg a 4futamot is tennem, ha lehetne
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum május 03, 2023, 14:04:08
Abszolút egyetértek egyébként veletek, hogy Perez közel sincs azon a szinten, hogy ez komoly kérdés legyen. Engem inkább a csapatvezetői döntés érdekelne és azt hiszem ott lehet az igazság, amit oak írtál, hogy legendákat gyártanak.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum május 05, 2023, 09:32:49
F1 verseny előzetes: 2023-as Miami Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-miami-nagydij)

A hétvégén a Hard Rock Stadium körül száguldoznak a fiúk, lássuk ki lehet esélyes a győzelemre és milyen formában vannak Azerbajdzsán után. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-miami-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum május 25, 2023, 10:20:11
F1 verseny előzetes: 2023-as Monacói Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-monacoi-nagydij)

Rangos esemény következik, ez a történelmi helyszín presztízskérdés a pilóták számára. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-monacoi-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum június 03, 2023, 15:36:30
F1 verseny előzetes: 2023-as Spanyol Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-spanyol-nagydij)

A hétvégén a Circuit de Barcelona-Catalunya tartogathat meglepetéseket, vajon Verstappen újra dominál majd vagy Alonso villoghat hazai közönség előtt? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-spanyol-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum június 07, 2023, 09:42:58
Fernando Alonso futamgyőzelme nem fizet jól (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fernando-alonso-futamgyozelme-nem-fizet-jol)

Annyira jól megy a 41 éves spanyol pilótának, hogy a bet365 kínálatában egy esetleges futamgyőzelme mindössze 1.57-ért játszható. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fernando-alonso-futamgyozelme-nem-fizet-jol)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum június 15, 2023, 09:59:47
F1 verseny előzetes: 2023-as Kanadai Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-kanadai-nagydij)

Újabb F1-es futam, újabb esélylatolgatás, ahol Max Verstappen kényelmesen ül az élen. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-kanadai-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum június 29, 2023, 08:22:55
F1 verseny előzetes: 2023-as Osztrák Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-osztrak-nagydij)

Egy kis spielbergi száguldozás, sprintversennyel fűszerezve. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-osztrak-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum július 06, 2023, 11:26:02
F1 verseny előzetes: 2023-as Brit Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-brit-nagydij)

Véget vethet a Red Bull a 11 éves győzelmi aszálynak amit a Brit Nagydíjon tapasztal? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-brit-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum július 11, 2023, 11:17:45
Erős annyira a Ferrari, hogy legalább egy futamot nyerjen? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/eros-annyira-a-ferrari-hogy-legalabb-egy-futamot-nyerjen)

Max Verstappen és a Red Bull nagyjából leuralja az egész száguldó cirkuszt, nincs esélyük másoknak a győzelemre. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/eros-annyira-a-ferrari-hogy-legalabb-egy-futamot-nyerjen)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum július 20, 2023, 08:07:33
Fernando Alonso visszaesett, egyre távolabb a futamgyőzelem (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fernando-alonso-visszaesett-egyre-tavolabb-a-futamgyozelem)

Annyira jól kezdte a szezont a spanyol pilóta, hogy futamgyőzelme nem fizetett jól. Most már más a helyzet, Alonso sikere triplázná a tétet. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fernando-alonso-visszaesett-egyre-tavolabb-a-futamgyozelem)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum július 20, 2023, 11:28:39
F1 verseny előzetes: 2023-as Magyar Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-magyar-nagydij)

Öt korábbi Magyar Nagydíj győztes látható a pályán ezen a hétvégén, de képes valaki legyőzni a Red Bull sztárját? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-magyar-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Latzka Dátum július 23, 2023, 17:48:55
Max Verstappen talán az összes közül a legszebb trófeát vehette át a Magyar Nagydíj után, a felelőtlen Lando Norris azonban már a pezsgőzés során összetörte.

Az első helyezettnek járó herendi díjat 30 ember készítette fél éven át, eszmei értéke pedig 15 millió forint.

Video a cikkben :redchug:

https://www.nemzetisport.hu/f1/f1-norris-a-dobogon-osszetorte-a-gyoztes-trofeat-video-2969169?fbclid=IwAR0B3KT5YEMaAWNOQsWYfv429Z5l5D-4UfehjFhU7RXzPXXHv-jv5o22PJM
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: RedMunchen2010 Dátum július 23, 2023, 19:56:13
Legalabb a palyan kivul tortent valami, ha mar versenyt megint nem sikerult produkalniuk.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Latzka Dátum július 24, 2023, 09:19:25
Meg akartam kérdezni, hogy mennyi Lando fizetése, de hamar jött a google válasz:

Norris 20 millió dolláros, azaz 6,2 milliárd forintos éves fizetést tehet zsebre.

Megnyugodtam, még jut neki kenyérre, ha ő fizeti a cechet :)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Milán Dátum július 25, 2023, 09:41:17
Idézetet írta: Latzka Dátum július 23, 2023, 17:48:55Max Verstappen talán az összes közül a legszebb trófeát vehette át a Magyar Nagydíj után, a felelőtlen Lando Norris azonban már a pezsgőzés során összetörte.

Az első helyezettnek járó herendi díjat 30 ember készítette fél éven át, eszmei értéke pedig 15 millió forint.

Video a cikkben :redchug:

https://www.nemzetisport.hu/f1/f1-norris-a-dobogon-osszetorte-a-gyoztes-trofeat-video-2969169?fbclid=IwAR0B3KT5YEMaAWNOQsWYfv429Z5l5D-4UfehjFhU7RXzPXXHv-jv5o22PJM

Talán jövőre nem kellene (csak) hamvak tárolására alkalmas vázát adni a nyertesnek.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: oakland23 Dátum július 25, 2023, 10:54:33
Az a legszomorúbb, hogy ez az egész vázás ökörködés a végén sokkal több témát szolgáltat, mint maga a verseny, ami megint olyan szar volt, hogy hihetetlen. Még a belga nagydíjat megnézem, hátha jön az eső, de ha ott sem történik semmi, akkor az F1 és az én utam különválik. Mióta a kezdési időpontot is tologatják, már aludni sem annyira jókat rajta, mint korábban
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum július 27, 2023, 10:16:28
F1 verseny előzetes: 2023-as Belga Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-belga-nagydij)

Verstappen közelít Vettel rekordjához, de vajon mennyire szedte össze magát Hamilton és Lando Norris? Van esély rá, hogy nem a holland nyeri a sprintversenyt?
 Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-belga-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 12, 2023, 11:31:18
Fernando Alonso feladta, pedig én nagyon bíztam benne! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fernando-alonso-feladta-pedig-en-nagyon-biztam-benne)

Egy ideig úgy tűnt, összejön a spanyol pilótának egy futamgyőzelem. De visszaesett, és már ő is lemondóan nyilatkozik erről a lehetőségről! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/fernando-alonso-feladta-pedig-en-nagyon-biztam-benne)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum augusztus 22, 2023, 10:43:19
bet365 - Fogadás fokozó (kedd, augusztus 22.):

Holland Nagydíj

Max Verstappen - Leggyorsabb az időmérőn, leggyorsabb kör és a verseny győztese

2.60 -> 2.75

Lando Norris - Leggyorsabb az időmérőn

8.00 -> 9.00

Sergio Perez - Végső győztes

10.00 -> 11.00

Lewis Hamilton - Végső győztes

15.00 -> 17.00

Fogadj te is magasabb szorzókon: bet365 Regisztráció
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 23, 2023, 12:56:54
F1 verseny előzetes: 2023-as Holland Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-holland-nagydij)

A Red Bull az idei szezonban minden futamot megnyert, és öt alkalommal kettős győzelmet aratott, így mindkét bajnokságban jelentős előnyre tett szert. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-holland-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum augusztus 30, 2023, 08:48:38
bet365 - Fogadás fokozó (szerda, augusztus 30.):

Olasz Nagydíj

Fernando Alonso - Dobogós helyezés

2.75 -> 2.85

Alex Albon - Első 6-ban végez

3.00 -> 3.25

Max Verstappen - Leggyorsabb az időmérőn, leggyorsabb kör és a verseny győztese

2.50 -> 2.75

Fogadj te is magasabb szorzókon: bet365 Regisztráció
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 30, 2023, 14:52:04
F1 verseny előzetes: 2023-as Olasz Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-olasz-nagydij)

Lombardiában gyönyörű idő várható a hétvégén, pont tökéletes arra, hogy Verstappen összehozzon egy 10-ik győzelmet is egyhuzamban, hacsak Sergio Pérez nem táltosodik meg. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-olasz-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 15, 2023, 12:00:58
F1 verseny előzetes: 2023-as Szingapúri Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-szingapuri-nagydij)

Újra Ázsiába érkezik a száguldó cirkusz de tényleg keményebb hétvége elé nézhet a Red Bull? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-szingapuri-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Karola Dátum szeptember 21, 2023, 09:37:51
bet365 - Fogadás fokozó (csütörtök, szeptember 21.):

Japán Nagydíj

Charles Leclerc - Dobogós helyezés

3.75 -> 4.00

Carlos Sainz - Leggyorsabb az első szabadedzésen

10.00 -> 11.00

Fernando Alonso - Első 3 (1.szabadedzés)

4.00 -> 4.25

Fogadj te is magasabb szorzókon: bet365 Regisztráció
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum szeptember 21, 2023, 12:21:59
Micsoda úriember, megkérdezte, hogy eleresztheti a galambot? ;D

https://www.instagram.com/reel/Cw5FIEHNN3z
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Pozzato Dátum szeptember 23, 2023, 11:58:09
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum október 05, 2023, 11:50:38
F1 verseny előzetes: 2023-as Katari Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-katari-nagydij)

Verstappen a 2023-as szezonban úgy halad, hogy csak előre nem látott hibák állhatnak az útjába. Ismét ő a favorit és ezúttal az F1 Katarba tér vissza. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-katari-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: TiB Dátum október 07, 2023, 20:11:53
Max Verstappen újra világbajnok lett!

(https://media4.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExcXljMTRtYTlnN3Ixc3A4cTNzNGtka2Q0OGhpZTU4dWNmd2dwZjBvciZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/l0MYu38R0PPhIXe36/giphy.gif)
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum október 16, 2023, 15:07:30
Mick Schumacher nem váltotta be a családi reményeket (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mick-schumacher-nem-valtotta-be-a-csaladi-remenyeket)

Mindössze kétszer szerzett pontot 43 nagydíja során, és ritkán adnak második esélyt a Száguldó Cirkuszban. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/mick-schumacher-nem-valtotta-be-a-csaladi-remenyeket)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum október 19, 2023, 14:18:18
F1 verseny előzetes: 2023-as Amerikai Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-amerikai-nagydij)

Ne higyjük, hogy Verstappen csak úgy odaadja valakinek ezt a győzelmet, ugyanakkor egész biztosan itt az esély meglepetés nyertesekre és pontszerzésre a szezonban. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-amerikai-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum október 26, 2023, 12:30:46
F1 verseny előzetes: 2023-as Mexikói Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-mexikoi-nagydij)

Verstappen az utolsó 14 futamából 13-an győzedelmeskedett, nem csoda, hogy Mexikóban is ő a favorit, de azért mégis van hely meglepetésre, főleg az Autodromo Hermanos Rodriguez versenypályán. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-mexikoi-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum november 02, 2023, 10:35:29
F1 verseny előzetes: 2023-as Brazil Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-brazil-nagydij)

A hétvégén brazil nagydíjat követhetünk, ami valójában a São Paulo-i nagydíj, de az is Brazília része, ezért nem csoda ha valaki összezavarodna emiatt. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-brazil-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum november 16, 2023, 11:37:23
F1 verseny előzetes: 2023-as Las Vegas-i Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-las-vegas-i-nagydij)

Lando Norris és Sergio Perez mindent megtesznek ezért a győzelemért, de vajon Verstappen ezt is összehozza? Hideg lesz, nem ismeri a pályát, ezért hátha nem! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-las-vegas-i-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: Benedek0228 Dátum november 21, 2023, 15:41:13
Aki szereti a Forma1-et, ajánlom a Disney+ on s Brawn GP négyrészest, a 2009-es idényről szól, nagyon jó, letoltam egyben.
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum november 23, 2023, 09:46:37
F1 verseny előzetes: 2023-as Abu Dhabi Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-abu-dhabi-nagydij)

A valódi izgalmak a 4-ik hely megszerzése körül lesznek majd, hiszen az top3 már végleges, de a dobogó további lépcsői még egy nyílt csata tétjét képezik. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2023-as-abu-dhabi-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Infó Dátum január 26, 2024, 07:21:28
Charles Leclerc szerződést hosszabbított a Ferrarival

A Forma-1-es Ferrari szerződést hosszabbított pilótájával, a monacói Charles Leclerc-rel.


A maranellói istálló csütörtökön jelentette be, hogy megállapodott a 26 esztendős versenyzővel, aki így 2024 után is a csapatot erősíti majd.
   
Leclerc 2016-ban lett a Ferrari pilótaakadémiájának a tagja, 2017-ben a Forma-2-ben nyújtott kiváló teljesítményének köszönhetően kapott lehetőséget a Saubernél, 2019 óta pedig a "főistállót" erősíti.
   
Abban az évben ő lett a Ferrari történetének a legfiatalabb futamgyőztese a Belga Nagydíjon aratott sikerével. Az olasz csapat színeiben eddig 103 versenyen állt rajthoz, ötször nyert, 30-szor végzett a dobogón, és 1035 pontot gyűjtött.

forrás: MTI
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum január 26, 2024, 13:09:57
Forma-1 2024 beharangozó tipp: dátumok, versenypálya, menetrend és szorzók (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-2024-beharangozo-datumok-versenypalya-menetrend-es-szorzok)

Az alábbiakban összegyűjtöttük az összes dátumot és a versenypályát a következő szezonra, a 2024-es Forma-1-re. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/forma-1-2024-beharangozo-datumok-versenypalya-menetrend-es-szorzok)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Infó Dátum február 02, 2024, 08:11:18
Hivatalos, hogy Hamilton a Ferrarihoz szerződik

Lewis Hamilton az idény végén távozik a Mercedestől, és a jövő évtől a Ferrari Forma 1-es csapatánál versenyez.


"Csodálatos tizenegy év ez a csapattal, büszke vagyok mindarra, amit közösen elértünk. A Mercedes 13 éves korom óta az életem része, a hely, ahol felnőttem, így arról határozni, hogy elhagyom, a legnehezebb döntések közé tartozik, amelyeket valaha meg kellett hoznom. Ugyanakkor ez a megfelelő idő, hogy megtegyem ezt a lépést és izgatottan várom az új kihívásokat" - idézte a  Mercedes honlapja csütörtökön a hétszeres világbajnok brit pilótát, aki megígérte: mindent megtesz, hogy utolsó közös évükben igazán emlékezetes teljesítményt nyújtson.
   
A Ferrari ugyancsak csütörtökön számolt be weboldalán egymondatos közleményében, hogy Hamiltont 2025-től többéves szerződés köti az istállóhoz.
   
A Mercedes tavaly augusztusban hosszabbította meg a 39 éves Hamilton és a másik pilóta, a szintén brit George Russell szerződését 2025-ig.

forrás: MTI
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Infó Dátum február 28, 2024, 05:40:40
Max Verstappen Special 2024 (szombat, március 2, 16:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten
 
Max Verstappen több, mint 21.5 futamot nyer 4.25

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Infó Dátum február 28, 2024, 05:41:43
Bahrain GP 2024 (szombat, március 2, 16:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten
 
Lewis Hamilton az elsõ 3 között végez 4.00

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón
Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum február 28, 2024, 14:48:00
F1 verseny előzetes: 2024-es Bahreini Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2024-es-bahreini-nagydij)

A 2024-es Bahreini Nagydíjjal indul az idei Forma-1 szezon: a favorit nem változott, csupán az évszám! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2024-es-bahreini-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 06, 2024, 10:05:55
F1 verseny előzetes: 2024-es Szaúd-arábiai Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2024-es-szaud-arabiai-nagydij)

Káosz a Red Bull csapatában, vajon hatással lesznek a drámák Verstappen teljesítményére? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2024-es-szaud-arabiai-nagydij)

Cím: Re:F1 - Pit Stop
Írta: SPF Előzetes Dátum március 21, 2024, 12:38:50
F1 verseny előzetes: 2024-es Ausztrál Nagydíj (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2024-es-ausztral-nagydij)

Ezen a héten a száguldó cirkusz Ausztráliába érkezik, ahol március 24-én, vasárnap rendezik meg az Ausztrál Nagydíjat.
 Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/f1-verseny-elozetes-2024-es-ausztral-nagydij)