Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Reál meccsèn 4,5/perc átlaggal nyitottak.
152,5 overt fogtam 1.49-en

153 pont!!!!
na most mákom volt....részletek holnap!

Idézetet írta: Sound Dátum január 25, 2022, 20:55:25Reál meccsèn 4,5/perc átlaggal nyitottak.
152,5 overt fogtam 1.49-en

Szia,
nem tudom matekból hanyas voltál de ezt megint tökéletesen kiszámoltad! :laugh:
Grat :ok: 


Igazából megint elrontottam.....
Türelmetlen voltam...nagy szerencsém volt. Holnap leírom....

Sziasztok

Akkor a tegnapról:
Brutálisan kezdtek a csapatok a perces leosztás így indult: 5,2,5 pont/perc. 5 perc után 12:12-nél jött az első időkérés. Gyors matek: ha így folytatják lesz 200 pont! 152,5-el szálltam be és még örültem, azonban megváltozott a meccs, és csak 35 pontos lett az első negyed. Akkor már fogtam a fejem...elbasztam.
Az elején az volt, hogy a Real sok labdát elszórt, és jól dobtak az oroszok. Akkor is gondoltam, hogy a spanyolok, majd megszórják a 2.,3. negyedet, viszont az volt az első benyomásom, hogy a vendégek jönnek velük. Jellemző, hogy az első negyed után 145,5-et lehetett 1,52-ért kötni.
Utólag elemezve kellett is volna kötnöm, négyszeres egységnyi téttel!
Aztán a drámai az volt, hogy a már a 2. negyedben eldőlt a meccs, s féltem, hogy visszavesznek a hazaiak és toszhatom. Végül úgy nézett ki, hogy az utolsó negyedre kellett 34 pont.
Hatalmas beleszarás volt mindkét részről az utolsó negyedbe...végük 10 mp-n belül jött az utolsó dupla 153.
MÁK!!!!
Ez KURVA NAGY SZERENCSE volt!
Itt egyáltalán nem volt a kezemben a dolog, pedig arra utazom....rosszul játszottam, szégyelltem is magam.
A havi hozamom viszont erős 19 üzlet, 3 volt rossz, 26,4%-os ROI!

A mai:
Alapban a Hamburg-Badalona kosármeccset akartam matekozni, azonban nem hiszem, hogy hazaérek. Korai nekem ma a 19:30, jó, ha 20:30-ra képben leszek! Ezért elengedtem.

20:45
Hearts – Celtic

Korábban követtem a skót ligát, mert könnyű volt a gól over. Azonban pár meccset közvetítenek csak az online irodák, így hanyagoltam, ezt a rangadót adják! Alap az x2, a Celtic jó, láttuk az EL-ben és a Rangers négy pontos előnyben van. Nehéz meccs lesz, lehet, hogy 1 gólos. A Celtic meccsein sok a szöglet – tipikus brittek. Általában 7-et mindig rúgnak a lóherések, volt, hogy 16-ot csináltak a St Mirren ellen. Ez is tipikus, hiszen 0:0 volt a meccs! Most egy, standard 1 gólos meccset várok, ahol jöhet egy szöglet over! Esemény előtt 11,5 a határ; a 9,0 over 1,30. A lényeg, hogy akarok fogni egy könnyű üzletet.

21:00
Gran Canaria – Promitheas

Kosármeccs az Eurocup-ban. Egyértelmű fix hazai. Az over határát 155-158 körül matekoztam, és inkább lefelé kalibrálom: 155, 156! Az irodák ezúttal 157,5-re lövik. Kicsi az esély arra, hogy könnyen verhetők a bukik, kicsi a difi. Pl a 148,5 over – 1,34 realítás lehet, így előre a 166,5 under 1,35-ön nem kellene. Szerintem dominálnak a spanyolok, a gyenge görögök felett, nagy kérdés, hogy 20 pont feletti előnynél, mennyire húzzák be a kéziféket. A Gran Canaria egy overes csapat, résen kell lenni. Írom, ha találok fogást, az első számú piac viszont a skót szöglet lesz ma!

üdv:
sound


Grán Canaria meccsén 156,5 under 1.52

Sziasztok

Tegnap néztem a Celtic meccsét, aki sorra rúgta a szögleteket. Kb a 25. perc környékén változtattam: mondom a Hearts-nak momentuma sincs! Győzni fognak a vendégek! Az Unibeten néztem, mentem át a pro-ra, hogy ott kötöm. Odaérek, letilt 0:1. Kicsit mérgelődtem és átmentem a Gran Canaria meccsére, ahol jó szarul dobáltak az első negyedben.
Visszanéztem a skót bajnokira 0:2. – itt engedtem el. Végül lett 14! szöglet, és 1:2. A jegyzőkönyvben látom, hogy egy 11-est is kihagytak a hazaiak. Ideges lettem volna, ha pakolom a vendéget...viszont jött volna.

Vissza a Gran Canaria meccsére, ahol a 2. negyed az első 26 pontja után nem igazán pörgött föl, és meglepetésre uralták a görögök. Gondoltam, hogy itt a 3. negyedben lerendezi a hazai csapat, viszont meglepve tapasztaltam, hogy a bukik 152-156 under között dobálják fél perces változtatással az 1,50 körüli szorzót. Na mondom a csúcson lesz befizetek rá. Jött is a 156,5 under kötöttem – utána kicsit megszaladt a gólgyár, félidőben volt 74 pont – 3,7-es percenkénti átlag. Aztán szokásos forgatókönyv – lerendezte a meccset a Gran Canaria: 24:7-es 3. negyed! Az bizony csak 31 pont. Kizárt volt, hogy 52 pont legyen az utolsó negyedben: a hazaiak kijátszották a támadóidőket, a vendégek kapkodtak. Sima haszon – na ha azt írtam a múltkor, hogy SZERENCSE!, akkor most azt írom ez PROFI volt!

Havi mérlegem 20 üzlet 3 bukó. 27% feletti ROI!

Ma
Lesz ez a Puskás-Fradi
Semmit sem várok, még csak fogadói elképzelésem sincs. Nézem, ha valami ötletem lesz írom. Előre erről a Csercseszov csapatról nem lehet semmit se reálisan gondolni fogadóként.

21:00
Barca – Lyon

Euroliga – fix 1-es! Az overhatár 153-155 körülire lőttem. Az irodák 156,5-re! Az igazság az, hogy a Barca otthon nagyon overes 159-et átlagol az Euroligában. Úgy érzem, hogy meg lehet verni a bukikat, a szokásos taktikával/jó forgatókönyvvel. Gyenge első negyed végén egy könnyű 143, 144-es over 1,5 körül- Ez a terv!

üdv,
sound



Barca 161,5 alatt 1,49

Sziasztok

A tegnapról a szokásos beszámoló.
Fradi meccsén az elejétől adott volt, hogy jó szar a ferencvárosi csapat. Vártam, néztem mi lesz, mi legyen? Aztán jött a kiállítás. Érdekes, hogy itt is működött a standard – egy fokkal jobb lett a vendégcsapat. Aztán pontrúgás/gól értékelhetetlen második félidő. – nyilatkozatokat olvasva:
,,Két részleten okvetlenül javítani kell, az egyik az angolom..."
,,a Fradi gyors, kemény csapat, óriási fegyvertény legyőzni."

Hát gyerekek! Elszoktam ebben az erős 1,5 hónapban ettől. Érthetetlen, hogy a két csapat játékosai üresben labda nélkül milyen területeket futnak be/illetve nem futnak be.

Barca kosármeccs.
Más volt a forgatókönyv, mint amit vártam. Le is fagytam egy pillanatra, mert konkrétan 4-5 perc alatt eldőlt a meccs, és 45 pont volt az első negyedben. Aztán a 2. egy kamu 30 pontos semmilyen játékrész volt. Az első negyedben pl így kezdtek percenként: 5;2;5;5. Míg a 2-ikban 2-3 pontos percek jöttek. Itt kötöttem a 161,5 undert. Szerintem itt nagyon nem voltak résen a bukik – könnyedén kötöttem az üzletet!
Teljesen rendben volt a 3. negyed is, alapban 20 volt közte általában. Gondoltam itt nem lesz para, mert szépen leül a meccs. Aztán a 4. furán indult: volt 6 és 5 pontos perc is – na mondom beszarok itt el enbíézik nekem, öröm kosárlabada; zsákolások, leindítások, tripla....nem lesz ez jó. A vége előtt 6 perccel 20 pont fért már csak bele, és 4 felett szórtak! Aztán leállt a ponteső, hirtelen előzmények nélkül! 3 perccel a vége előtt belefért még 12; 37 mp-el a vége előtt 8! A vége 155 – sima liba, viszont a negyedik periódus elején meginogtam...

Ma!
Pihenőnap lesz belőle! Délután 17:00-ig meló, aztán éjszakai wellnes éjjel 1-ig!
Viszont írtam egy gurut:
Gorica x2 – remélem jön, biztosan nem fogom látni!

üdv.:
sound

Szia,

jó pihenést! :ok:
Jár a gratuláció és a pihenő a heti sikeres -megdolgozott- kosár tippek után! :beerchug:
Tegnap a Fradival én is pont így voltam, valahogy sehogy nem fogott meg, el is engedtem ;D
De az egész NB1 se nagyon "mozgat meg" most még... ;D   

Sziasztok

Ahogy kell megégett a tegnapi Gorica tipp...
Ilyen ez a szezonkezdet.

Ma két gurut írtam, két 2,5 overt
Paks
Young Boys

Ezek is szezonnyitó meccsek, ha folytatódik az őszi trend, akkor megáll mind a kettő.
Délután rámennék az Osijek meccsére, nem leszek viszont használható 12:00-18:00-ig két fellépést tolok le, jó lesz, ha 19:00-ra hazaérek.

Este két meccs maradt:
19:30
Honvéd – Gyirmót

Szerintem full underes lesz! Meg szar is....belenézek.

20:30
Young Boys meccse.

Nem látom a könnyű pénzszerzés lehetőségét egyik esti eseményben sem. Megnézem őket, s ennyi.

üdv.:
sound

Idézet19:30
Honvéd – Gyirmót

Szerintem full underes lesz! Meg szar is....belenézek.


Jól megbíztattál.  ;D Ma direkt azért nem mentem Debrecenbe, hogy mind a hat meccset láthassam és szívjam magamba a mennyei tavaszi illatát.  ;D

Jaj de jó Várda mester, hogy életjelet adsz itt az oldalon, a naplómban!
Köszönöm Neked nagyon, s remélem minden rendben van Veletek - nagy ölelés!

Nem is kívánok tapintatlankodni, inkább a meccsek!
Ebben a pillanatban értem/értünk haza látom a Kisvárda is 0:0-al nyitott
s így a 60. perc után is egy duplanulla ez a Honvéd meccs - inkább be sem kapcsolom, beállítottam a Young Boyst, hátha leesik  itt is a Guru!

Üdv Neked, remélem szépen jönnek a tippjeid -- magam nem akarom elkiabálni, nagyon sokat dolgoztam stratégiákon és módszereken, s van egy 18/3-as hónapom! Az igazság az, hogy az első három fogadásom még nem az új koncepció szerint ment, abból 1/2 volt az arány. Így nézve 17/1-es a hónap - s annál az 1 rossz üzletnél felrúgtam a szabályaim...
Az igazság az, hogy tudom, hogy Te mennyire jó ember vagy, s Veled meg is osztanám a kifejlesztett módszert, csak olyan hosszú elmagyarázni, hogy az személyesen 2-3 óra lenne. Nagy kár, hogy Te Szabolcsban én meg dél-baranyában..

én: NEKED SZURKOLOK!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=_MwlYFK0b3A

Sziasztok!

Tegnap a Paks adta, a Young Boys sajnos nem, a gurut. Utóbbi meccs írása közben nagyon gondolkodtam, hogy a fix hazai a jobb, nem a 2,5 over...aztán, mégis inkább a gólokra mentem rá, vesztemre. (1:0).
Ma két guru ment be:
Basel x2
UTE-FTC under 3,5


kell mindkettő a sikeres havi záráshoz!

A Lokomotív Zagreb szerintem győzni fog. Meccs előtt 1,3 alatt van, menet közben szeretnék üzletet csinálni.

A Dinamo-Rijeka derbi minimum 1,5 over-es. Itt könnyű gól over fogadást lehet szerintem csinálni a 2. félidőben.

Esti NBA meccseket matekozom
19:00
 A Lakers meccse stabil 222-őt mutat nálam, az irodák 225-226-ra teszik. Szerintem túl lövik! Ha jól alakul könnyű 215 over körüli üzlet köthető.

A Clippers esete nehezebb!
Ők underesek a Hornets viszont nagyon overes. nagyon nagy a különbség a számok között, pl a hazaiak 230 felé húznak meccseiken, a vendégeket 212-re számoltam! A határ 224-en van, viszont ha a Clippers fogja a meccset, akkor ez underes lesz! Szerintem ezért elengedem ezt az összecsapást. 

21:00
Chicago-Portland

Ez ígéretes!!! 219,5 – re számolom az overhatárt! A buki 229-re!!! Tehát a 238,5 under 1,40-en már köthető meccs előtt! Azért ezek nagyon nagy különbségek, ezért szerintem itt könnyen verhetőek lesznek a bukik!

üdv.:
sound

221,5 overt fogtam  Lakers meccsén 1,38-on
6 ot szórnak percenként.