Szerencsejáték piac Magyarországon

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ez mind-mind félrevezetés, a média nem már az mint régen volt. Nem hírt szolgáltat, nem informál, hanem egy eszköz, amit arra használ a gazdája, amire neki jó.

Idézetet írta: TiB Dátum november 11, 2023, 12:52:03Ez mind-mind félrevezetés, a média nem már az mint régen volt. Nem hírt szolgáltat, nem informál, hanem egy eszköz, amit arra használ a gazdája, amire neki jó.
76-os Hálózat című film szerint már majd 50 éve se hír szolgáltatás volt az elsődleges ...

Egyébként mitől van az hogy most csak az Unibetet lőtték le, a bet365 simán megy?

Idézetet írta: MarkoPolo Dátum november 11, 2023, 13:33:44Egyébként mitől van az hogy most csak az Unibetet lőtték le, a bet365 simán megy?
Valószínűleg nem egyszerre ment át a frissitett lista az NMHH-hoz.

Nagyon tetszik ahogy izzadnak mint qurva a templomban amikor valamit nem tudnak maximàlisan ellenőrizni ès jönnek az òtvar dumàval, hogy "meg akarnak vèdeni".

https://index.hu/gazdasag/2023/11/13/revolut-problemak-mnb-felugyelet-bank-bankolas-penzugyi-biztonsag/

Idézetet írta: dki1980 Dátum november 10, 2023, 11:59:53Mondták volna szimplán azt, hogy a bevételüket szeretnék ezzel növelni.
Ami szintén aggályos, hogy pár hete változtattak a részvételi szabályzaton, amely szerint az RTP immár változó százalékú, de a játékos előre nem tudhatja, hogy az adott húzáson mekkora lesz ez a %!
Nyilván persze a lottózó törzsközönségnek eleve fogalma sincs ezekről az adatokról, de azért ez így elég húzós egy szerencsejátéknál.

A szabályzat:
A bruttó (SZJA-t is tartalmazó) nyereményekre fordítandó összeg (bruttó visszafizetési arány) a nyereményalap 40 és 60%-a
között változhat

A hivatalos eredményközlést az SzZrt. két részletben teszi közzé a honlapján:
1. Legkésőbb a sorsolást követő napon kerülnek közzétételre az alábbi adatok:
a) a kisorsolt nyerőszámok,
b) a nyertes alapjátékok nyerőosztályonkénti darabszáma és
c) az egyes nyerőosztályokba sorolt nyertes alapjátékok nyerőosztályonkénti nyereményének nettó összege és
d) az adott sorsolásra vonatkozóan aktuálisan alkalmazott nyeremény-visszafizetési arány.


Akkor valójában ezzel a változó RTP aránnyal simán elérhető, hogy hiába járna magasabb nyeremény adómentesen a játékosnak, azt a játékszervező a visszafizetési arány önkényes csökkentésével lényegében benyelhesse...


Idézetet írta: Knapp Dátum november 13, 2023, 20:50:34Akkor valójában ezzel a változó RTP aránnyal simán elérhető, hogy hiába járna magasabb nyeremény adómentesen a játékosnak, azt a játékszervező a visszafizetési arány önkényes csökkentésével lényegében benyelhesse...



Igen, pontosan.

Hali. tegnap egy csomo irodát nem lehetett elérni. Ma már megint lehet.Akkor hová érdemes regisztrálni ahova alternativ linkkel is belehet lépni.A bet kitudtam a pénzt kérni.Ki hol probálkozik. Köszi

Arra van valamilyen indoklás, észérv, hogy mi az oka annak, hogy némelyik kisebb-nagyobb iroda nem enged magyarokat regisztrálni, de meglévő régebbi regisztrációval enged játszani? Ezzel más megítélés alá esnek? A blokkolást nagyobb eséllyel kerülik el? Viszont akik "kivonultak" akkor miért nem ezt a megoldást választották? Tényleg csak érdekel nagyvonalakban.

Idézetet írta: dgergely Dátum december 03, 2023, 14:04:09Arra van valamilyen indoklás, észérv, hogy mi az oka annak, hogy némelyik kisebb-nagyobb iroda nem enged magyarokat regisztrálni, de meglévő régebbi regisztrációval enged játszani? Ezzel más megítélés alá esnek? A blokkolást nagyobb eséllyel kerülik el? Viszont akik "kivonultak" akkor miért nem ezt a megoldást választották? Tényleg csak érdekel nagyvonalakban.

Akik engednek korábban regisztráltak játszani, de újakat nem fogadnak, azok gyakorlatilag minimális erőfeszítést fektetnek az adott piacba, nem érdekük újakat vonzani, de ezt tették már még mielőtt a mostani macska-egér harc elindult volna.

Miért nem jönnek a külföldi fogadóirodák?

Mi lehet az oka annak, hogy egy év után csak egyetlen egy engedélyt bocsájtott ki a magyar szerencsejáték felügyelet, és azt is hazai szervezőnek?

A cikkben erre is próbáltunk választ találni, és úgy néz ki találtunk is.

Idézetet írta: Admin Dátum december 22, 2023, 15:28:18Miért nem jönnek a külföldi fogadóirodák?

Mi lehet az oka annak, hogy egy év után csak egyetlen egy engedélyt bocsájtott ki a magyar szerencsejáték felügyelet, és azt is hazai szervezőnek?

A cikkben erre is próbáltunk választ találni, és úgy néz ki találtunk is.
Ott, ahol írjátok, hogy Magyarországon 2 legális bukméker működik, amiből az egyik az államé, ott egészen pontosan a következő a pontos megfogalmazás: a Magyarországon legálisan működő 2 bukméker közül az egyik a Fidesz által kormányzott államé, míg a másik Fidesz-közeli tulajdonban van.

Sliema nem tudom melyik irodájának hányadik emeletének a nevében kikérem magamnak egy ország tiltását :)

Amúgy van Sliemában egy gyönyörű sétány, én nem láttam a maffiát. Ez az SZTFH egy elszabadult kommunista fegyver.

Ahogy a hozzászólásokat látom a témában az internet sztyeppéin, meg a dolgok menetét, szerintem nyert az állam. Beszántották, behintették sóval a tippmixen túli területeket.

Anno a Jungle Pokeren 40-en voltunk esti műsoridőben, kb mindenki pénzbe ért, 888 poker CG-jén csak úsztak a bálnák, Pinnacle tizedekkel jobb szorzóval adta, mint a többi. Chili Poker, Mansion, PokerSavvy stb stb.

RIP.

Ismeretlen dohányárusok is tiltva vannak. Se cím, se név, se semmi, de le vannak tiltva ;D

Idézetet írta: TiB Dátum február 16, 2024, 09:51:53Ismeretlen dohányárusok is tiltva vannak. Se cím, se név, se semmi, de le vannak tiltva ;D
Buzgó Mócsing adta ki ezeket a hirdetményeket?