Cesc18 fogadásai...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Élő fogadás - Baseball
Chicago Cubs - Arizona Diamondbacks V 2.30 (fogadva 3. inning végén)  :noway: (11-5)

Tét: 278 HUF
Várható nyeremény: 639,40 HUF

Utah Jazz - Denver Nuggets H 1.38  :ok: (112-104)
St Louis Cardinals (B. Penny) - Cincinnati Reds (J. Cueto) H 1.47  :noway: (2-3)
Tampa Bay Rays (J. Niemann) - Kansas City Royals (B. Bannister) H 1.40  :noway: (2-3)

Tét: 1000 HUF
Várható nyeremény: 2.840,04 HUF

Tét mindegyiknél 100 HUF

Philadelphia Phillies (K. Kendrick) - NY Mets (J. Niese) H 1.65  :noway: (1-9)
NY Yankees (A. Pettitte) - Chicago White Sox (F. Garcia) V 3.10  :noway: (6-4)
Cleveland Indians (F. Carmona) - Minnesota Twins (K. Slowey) V 1.82  :ok: (3-9)
Florida Marlins (R. Nolasco) - Washington Nationals (C. Stammen) V 2.90  :ok: (1-7)

Szép tippek!

Az élő fogadásodat sajnálom, de a Medvebocsok éppen most tapossák laposra a Csörgőkígyókat. Én ugyan a Cubsra tettem, az elején szentségeltem is rendesen, hogy többet az életben nem teszek favoritra. Most úgy tűnik mégis nyernek, hetedik inning végén 9-5 a Cubsnak.

PHI, CWS-re nekem ugyanez jött ki, MIN+WSH pedig számomra nobet. STL+TB közül az egyik legalább ki fog kapni szerintem... én legalábbis ellenük fogok ma tenni

Mindenesetre GL!

Idézetet írta: Cesc18 Dátum április 29, 2010, 10:36:58
Végső győztes:

Tiger Woods  4.35x  Tét: 150 HUF   Várható nyeremény: 652,50 HUF
Anthony Kim  23.00x  Tét: 150 HUF   Várható nyeremény: 3.450,00 HUF
Phil Mickelson  10.00x  Tét: 150 HUF   Várható nyeremény: 1.500,00 HUF
Lee Westwood  21.00x  Tét: 100 HUF   Várható nyeremény: 2.100,00 HUF
Jim Furyk  19.00x  Tét: 50 HUF   Várható nyeremény: 950,00 HUF

Nem tudom elképzleni azt hogy ekkora tornát az 5 legesélyesebb közül egyik sem nyerje meg... szinte biztos, hogy bejön, a kérdés már csak az hogy melyik. A Woods győzelemmel járnék a legrosszabbul ugyanis akkor csak szerény 50HUF lenne a nyereségem, viszont ha a bomba formába lévő Anthony győz akkor nem is rossz kis haszon lesz ebből.
Szerencsére a hivatalos honlapon folyamatos frissítés megy, tehát mindig lehet követni a játékosok helyezését. De szerintem még élő közvetítést is lehet találni. Kíváncsian várom mi fog kisülni belőle  :)

US. Open? Bocsi, nem fogadtam még golfra, csak feltételezni tudom, hogy az az :D

pff... gyönyörűen elmentek az esti MLB tippjeim  :bash:  :redchug:

Naj új hónap, hátha több szerencsét hoz...



Kezdő bank: 9500 HUF
Jelenlegi bank: 2482 HUF
Cél bank: 9500 HUF

Most egyelőre az a célom hogy a megmaradt összegből visszahozzam magam nullára, egyébként hihetetlen hogy mennyi fogadásom úszik el 1 tippen, amelyiken elmegy 2-3 azon nem is idegeskedek... Nem sok esélyt látok arra hogy ebből lesz újra 9500 HUF, egyszerűen annyira nem jönnek a tippjeim hogy az valami hihetetlen. Elsőnek 3000 HUF-ot fizettem be, voltam fent 7500 HUF környékén, és ott nem álltam meg pihenni, azóta folyamatosan csökken az egyenlegem, valahogy csak az motoszkál a fejembe hogy nyerjem vissza a bukott pénzt. de nem megy, rohadjon el... pedig az elején olyan szép játszottam, nem akartam nagyot nyerni, csak sok kicsiből, és meg is volt a gyümölcse... most meg képtelen vagyok, ekkora tőkéből 1000 HUF-okat játszok baseballra amihez nem is értek, most őszintén, normális vagyok?? nem!!
Hétvégi tippjeimet szépen átgondoltam, de holdziher hogy valamelyik elúszik... de azért bízok benne, természetesen.

Lássuk az első szelvényt, aztán majd a nem "top" bajnokságokból is összeállítok párat.

Sporting Braga - Paços Ferreira H 1.28  :ok: (1-0)
Real Madrid - Osasuna H 1.13  :ok: (3-2)
Sampdoria - Livorno H 1.12  :ok: (2-0)
NEC Nijmegen - Afc Ajax V 1.15  :ok: (1-4)
Tottenham - Bolton H 1.25  :ok: (1-0)
Bayern München - VfL Bochum H 1.14  :ok: (3-1)

Tét: 1000 HUF
Várható nyeremény: 2.654,72 HUF

Régebben tippmixen rengetegszer játszottam így, hogy csak papírformára tettem, nem lett minuszos az egyenlegem, viszont amikor valamelyik elment, az az utána következő napjaimra is kihatott, ha kis oddsú megy el, annál rosszabb érzés nincs, márpedig ezekbe is simán benne van a meglepi.

Akit érdekelnek a számok...

Braga vs Ferreira ... Mivel a hétvégén rendezik a Porto-Benfica rangadót, így ha nem nyer a Braga, de győz a Benfica akkor a Braga hátrány 9 pont lesz, tehát elbúcsúzhatnak a bajnoki címtől. HA a Benfica és a Braga is kikap, akkor viszont a Porto cuppan rá a Braga-ra és szerény 2 pont lesz köztük, és még a BL indulási hely sem biztos. Ha viszont győz a Braga akkor már csak annyi teendőjük marad hogy szurkoljanak a Porto-nak és akkor 3 pont lesz a különbség a Benfica-hoz képest.  Továbbá a Braga otthon még nem kapott ki, 1 fránya döntetlenük van, Ferreira nem rossz idegenbe de már annyira nincs miért küzdeniük, kiesési helyektől messze, kupás helyektől messze... Ha itt nem Braga győzelem születik akkor nem tudom mit csinálok. Jah még annyi hogy idegenbe is nyert a Braga 1-0-ra...

Madrid vs Osasuna ... Itt a lehetőség, hogy talán bukik pár pontot a Barca, ugyanis a Villarealhoz utaznak, akik azért tudnak meglepit okozni, főleg hogy a spanyol bajnokság 3. legjobb formájában lévő csapat, és otthon a 4. legjobbak, barcának van 6 olyan meccse amit nem nyert meg idegenbe ... tehát a madrid ha valamibe bízhat akkor azaz hogy a csalódott barca most pontokat bukhat. De a madridnak kutyakötelessége hozni a 3 pontot, főleg úgy hogy az Osasuna már semmiért nem küzd, ki nem eshetnek, kupás helyek messze. Madridnak 1 veresége van otthon (Barca ellen), semmire nem kell már koncentrálniuk csak a bajnokságra ... gólzáporos meccsre számítok, de minimum 2-3:0-ra.

Sampdoria vs Livorno ... Nah ez egy érdekes meccs, ugyanis fura lehet, hogy a Sampdoria ilyen kis szorzóval szerepel pedig nem is a nagy olasz csapatok közé tartozik, illetve eddig nem oda tartozott. Hohoóó BL selejtezős helyen vannak, nah de gondolják magukba, miért játszunk selejtezőt ha simán odakerülhetünk? ugyanis a Milan 4 pontra van tőlük és most a Fiorentinával játszanak, és lássuk be, nem várható egy sima Milan győzelem, még az is benne van hogy kikapnak vagy X-elnek. Tehát ha hozzá a kötelező 3 pontot a Samp az utolsó helyen álló Livorno ellen akkor nyugodtan várhatják a Milan meccs eredményét, viszont ha netalántán nem hoznák a 3 pontot akkor meg elveszíthetik a BL selejtezős helyet, mivel a Palermo idegenbe szerintem legyőzi a Siena-t... és akkor a 2 pontos hátrány a Samp-al szembe rögtön 1 pontos előny lehet. Egyébként a Sampdoria még otthon nem kapott ki, viszont van 6 döntetlenük, Livorno idegenbe 5 meccsen volt képes pontot nyerni, gólarányuk 7:30... már matematikai esélyük sincs a bent maradásra, igaz hogy otthon verték a Sampot 3-1-re... de nem lehet hogy most kibasszanak velük és mindenáron pontot akarjanak szerezni. Itt csak a Samp győzelem az elfogadható.

Nijmegen vs Ajax ... Hát amit az Ajax művel az eszméletlen, komolyan ha nem cseszik el a bajnokság elejét akkor most valami rekordod állítanának be szerintem, nem tudom elképzelni hogy a Nijmegen megtudná őket állítani. Végül is ehez a meccshez nem sok mindent tudok hozzászólni, egyszerűen hozni-a kell az Ajaxnak ha bajnokok akarnak lenni. viszont nem hiszem hogy átveszik a vezetést ebben a körben, Twente is otthon játszik a nem túl acélos Breda ellen. (sima 3 pont).

Tottenham vs Bolton ... Abban az esetben nem tettem volna meg ezt a meccset ha a Bolton kiesés ellen vagy valamely kupás helyért küzdene, Tottenham nagyon erős, otthon is kiválóan teljesítenek és nagyon kell nekik a 3 pont, hogy a BL selejtezős helyen maradjanak. Mögöttük épp egy rangadó lesz City vs Villa, tehát ha véletlen kikapna a Tottenham és a rangadón nem X születne akkor már most búcsút mondhatnak a BL selejtezős helyért. Szóval csak a 3 pont az elfogadható. Egyébként a kupába otthon 4:0-ra verték a Boltont...

Bayern vs Bochum ... Nah itt lehet a meglepi, nem kell mondanom hogy most a BL mindennél fontosabb számukra, fogalmam sincs milyen csapattal fognak kiállni a kieső helyen álló Bochum ellen, de az tuty hogyha bénázni fognak akkor a Bochum büntetni fog, akiknek a pont úgy kell mint egy falat kenyér. Csak lássunk egy jó Bayern-t aki lemossa az ellenfelet a pályáról és akkor nem lehet gond.


Mint láthatjátok ezeken a meccseken óriási meglepetés lenne ha nem azok az eredmények születnek melyekre tippeltem, egyedül azért nem toltam rá all-in-t mert sose lehet tudni hogy melyik kis csapat gondolja úgy hogy "nincs már miért küzdenünk de nem adjuk olcsón a pontot" és mi van ha tényleg sikerül keresztbe tenniük... akkor oda az összes lóvém, én azt mondom hogy egy ilyen szelvénynél is jobb óvatosnak lenni. Nah majd jövök nem sokára a vegyes nem top bajnokságok meccseivel, illetve mindenféle sportággal. Picit hosszúra sikeredett de azért remélem van aki elolvasta és netalántán még hasznosít is belőle pár infót, tippet.

Sok szerencsét mindenkinek!!

Sportingbeten 10-14-es Dott vezetésnél 4,50-et adnak, hogy Mark nyer. Szerinted? :P

Nah és akkor egy másik szösszenet...

AC Milan - Fiorentina H-D 1.12  :ok: (1-0)
Huesca - FC Cartagena D-V 1.40  :ok: (0-2)
Paksi TE - Győri ETO D-V 1.35  :ok: (1-1)
Stoke City - Everton D-V 1.28  :ok: (0-0)
Tranmere Rovers - Millwall D-V 1.24   :noway: (2-0)
Dagenham & Redbridge - Hereford H-D 1.10  :ok: (1-1)

Tét: 154 HUF
Várható nyeremény: 569,15 HUF

===========================

Unicaja Malaga - Grupo Capitol Valladolid H 1.10  :ok: (88-58)
Pevafersa Valladolid - Octavio Pilotes Posada H 1.05  :ok: (39-27)
Le Mans Sarthe - Dijon H 1.04  :ok: (106-57)
Brose Baskets - TBB Trier H 1.08  :ok: (69-53)
Wisla II Plock - KS Energetyk Gryfino H 1.13  :ok: (29-26)
Cuenca 2016 - Frigoríficos Morrazo H 1.05  :ok: (34-27)
KSSPR Konskie - SPR Wisla Sandomierz H 1.15  :ok: (29-22)
Váci NKSE - Békéscsaba H 1.25  :noway: (26-29)
Olympiakos Pireus - Aris H 1.05  :ok: (75-63)

Tét: 250 HUF
Várható nyeremény: 580,82 HUF

Idézetet írta: athlon Dátum május 01, 2010, 16:46:30
Sportingbeten 10-14-es Dott vezetésnél 4,50-et adnak, hogy Mark nyer. Szerinted? :P

Kicsi pénzzel bejátszható, Selby amúgy is híres arról hogy nagy hátrányból feljön, de most nem érzem benne hogy képes lenne, pedig akar nagyon. Az a baj hogy Dott már nagyon közel van a 17-hez, de ha Selby nyer az esti szakaszban 2-3 framet az elején akkor még meg is nyerheti. Izgalmas lesz az tuty, elképzelhető hogy teszek rá 100-200 Ft-ot :) De amúgy ami a legjövedelmezőbb az az élő fogadásba 50+ break-re tenni, 1.40 körüli oddsot adnak és nekem eddig szépen jött.

Egyébként vicces hogy még mindig ennyire esélyesnek tartják Selbyt, kb ilyen állásnál 1.10 körül odds-ot kellene adni Dott-nak... Tobeten 1.23, Selbynek meg 3.85

Idézetet írta: Cesc18 Dátum május 01, 2010, 17:00:30
Kicsi pénzzel bejátszható, Selby amúgy is híres arról hogy nagy hátrányból feljön, de most nem érzem benne hogy képes lenne, pedig akar nagyon. Az a baj hogy Dott már nagyon közel van a 17-hez, de ha Selby nyer az esti szakaszban 2-3 framet az elején akkor még meg is nyerheti. Izgalmas lesz az tuty, elképzelhető hogy teszek rá 100-200 Ft-ot :) De amúgy ami a legjövedelmezőbb az az élő fogadásba 50+ break-re tenni, 1.40 körüli oddsot adnak és nekem eddig szépen jött.

Egyébként vicces hogy még mindig ennyire esélyesnek tartják Selbyt, kb ilyen állásnál 1.10 körül odds-ot kellene adni Dott-nak... Tobeten 1.23, Selbynek meg 3.85

Igen, hát amit Ronnie ellen levágott az idei Mastersen 9-6-után 9-10... na akkor döntöttem úgy, hogy végérvényesen elkezdem az élő fogadást. Itt a lehetőség. Vagy amit Robertson csinált a vb-n Gould ellen, 11-szeres szorzó volt, hogy megforddítja, most pedig féllábbal a döntőben.

Villarreal - Barcelona D-V 1.10  :ok: (1-4)
AC Milan - Fiorentina H-D 1.11  :ok: (1-0)
Graeme Dott - Mark Selby H 1.23  :ok: (17-15)
Pevafersa Valladolid - Octavio Pilotes Posada H 1.05  :ok: (39-27)
ACH Volley Bled - Itas Trentino V 1.04  :ok: (3-1)
Friedrichshafen - Generali Haching H 1.10  :noway: (1-3)

Tét: 600 HUF
Várható nyeremény: 1.082,40 HUF

===========================

Graeme Dott - Mark Selby V 3.85  :noway:

Tét: 100 HUF
Várható nyeremény: 385 HUF

Hihetetlen hogy az a buzi röplabdán megy el, otthon 3-0-ra idegenbe 3-1-re verték, most képtelenek voltak újra győzni... szétcsesz az ideg. Egyszerűen nem tudok mire fogadni már, mert mindenbe kifogom az ilyen fika szutyerák meccseket...

Tegnapi nap 3 szelvényt raktam, mindegyiken 1 ment el, így +2231 HUF helyett lett -1004 HUF. Hát így esélytelen hogy visszanyerjem az elbukott pénzem.  :(

Mai adag, feltettem a maradék kis pénzem, lesz ami lesz...

Zalaegerszegi TE - Diósgyőri VTK H 1.40  :ok: (3-0)
Lille - Nancy H 1.35  :ok: (3-1)
Sunderland - Manchester United V 1.37  :ok: (0-1)
FC Basel - AC Bellinzona H 1.12  :ok: (4-0)
Bohemians Prague - Jablonec 97 H 1.35  :ok: (0-4)

Tét: 396 HUF
Várható nyeremény: 1.550,35 HUF


Számomra ez azért szánalmas, mert annyi pénzük van hogy csak na, tehát semmi szükség nem lenne ilyenekre, végképp nem a világelsőtől. Amúgy is ez a sportág az én szemembe olyan elit, öltönybe szépen kiöltözve játszanak a művészek, egy színházban, soha nem gondoltam volna bármelyik nagy név búcsúzásakor hogy bunda lehet. De ezek szerintem már ide is beférkőzött.... hihetetlen. Remélem eltiltják örökre, de egy 8 éves büntit biztos kapni fog.
Ettől független Davis akkor is szép dolgokat csinált...  :)


Idézetet írta: Cesc18 Dátum május 02, 2010, 12:58:30
Zalaegerszegi TE - Diósgyőri VTK H 1.40  :ok: (3-0)
Lille - Nancy H 1.35  :ok: (3-1)
Sunderland - Manchester United V 1.37  :ok: (0-1)
FC Basel - AC Bellinzona H 1.12  :ok: (4-0)
Bohemians Prague - Jablonec 97 H 1.35  :ok: (0-4)

Tét: 396 HUF
Várható nyeremény: 1.550,35 HUF

Végre...  :great:


Esti próbálkozás kicsi pénzért... [MLB]

Los Angeles Dodgers (H. Kuroda) - Pittsburgh Pirates (J. Karstens) V 3.00 (9-3)
San Diego Padres (J. Garland) - Milwaukee Brewers (R. Wolf) (1.5 - 0.0) H 1.52 (8-0)
Seattle Mariners (D. Fister) - Texas Rangers (C. Wilson) (12) H 1.87  :noway: (1-3)
San Francisco Giants (J.Sanchez) - Colorado Rockies (J. Chacin) (0.0 - 1.5) V 1.58  :ok: (1-4)

Tét: 50,35 HUF
Várható nyeremény: 678,36 HUF

Idézetet írta: Cesc18 Dátum május 01, 2010, 10:57:42

Sporting Braga - Paços Ferreira H 1.28  :ok: (1-0)
Real Madrid - Osasuna H 1.13  :ok: (3-2)
Sampdoria - Livorno H 1.12  :ok: (2-0)
NEC Nijmegen - Afc Ajax V 1.15  :ok: (1-4)
Tottenham - Bolton H 1.25  :ok: (1-0)
Bayern München - VfL Bochum H 1.14  :ok: (3-1)

Tét: 1000 HUF
Várható nyeremény: 2.654,72 HUF

Éééés ez is bejött, Braga is hozta a kötelezőt  :great:



Kezdő bank: 9500 HUF
Jelenlegi bank:  4.154,72 HUF
Cél bank: 9500 HUF

Hétvégi kezdő bank: 2482 HUF
Nyeremény: + 1672 HUF  :ok: