Cesc18 fogadásai...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Én is így jártam a Bet365-ön 900ft akartam tenni ,de nem vettem észre hogy egy nullával többet írtam 9000 :crazy:
De sikerült élőben bebiztosítani  :great:

#496 október 11, 2010, 18:49:12, Cesc18
Wonder68, az a lényeg, hogy sikerült jól kijönnöd belőle! :)

Tegnap az NFL-ben kicsit sok meglepetés született... nem tudom feldolgozni a szentek teljesítményét, a cardinals úgy nyert, hogy 1 kibaszott támadást képtelenek voltak TD-ig végig vinni. Viszont 2 fumble visszahordásuk és egy interceptions visszahordásuk volt TD-ig. Még ők sem hitték el, hogy ez a valóság... A meccs elején semmi nem utalt erre, hogy a szentek ennyire fosul játszanak. A Chargers meccset nem néztem, de hihetetlen, hogy kikaptak ilyen stattal... A Dallas is cumizott, a sajtfejűek is. Bezzeg a Detroitot és az Eaglest éreztem és nem játszottam meg, mondjuk melléjük lett volna még egy Falcons és Bengals tipp is, szóval az a kombi is elúszott volna... Mivel csütörtökön jön meg a GB liga és Tippjáték nyeremények így addig tartok egy kis pihenőt és napi 1 tippmixet dobok.

Lássuk a ma/holnapit...

051 - River Plate - Gimnasia LP (Argentín bajnokság, foci)
Ez lehet a buktatója a mixemnek, és ettől is félek a legjobban. 1, nem követem az argentín bajnokságot 2, foci. Egyébként a River a 7. a bajnokságban míg az ellenfele az uccsó. Hazai pályán még nem kaptak ki, míg a Gimnasia idegenbe nem szerzett 1 pontot sem. River utóbbi 2 meccse döntetlen volt. Az utóbbi egymás elleni 4 meccsük is X volt.
Ideje lesz megtörni ezt a döntetlen szériát...

022 - New York Jets - Minnesota Vikings [NFL]
Hatalmas meccset várok, és bízok a Favre-Moss-Peterson-Shiancoe négyesben. Igaz Favre eddig nem villogott de Mossal majd odateszik magukat. A Jets defense nagyon jó, de nem fogják tudni ugyanolyan hatékonyan levédeni a passz és futójátékot is. Jets győzelmet játszani 1.4-ért áá, inkább Vikings 2.75-ért. Érdemes lesz fent maradni reggelig, tuti nagy meccs lesz.

006 - Arn Gréta - Olga Savchuk [Osaka, női tenisz]
Grétát is ritkán látjuk kiemeltként, de itt most Osakában olyan gyenge mezőny gyűlt össze, hogy az utolsó kiemelési helyre befért a magyar lány. Nem egy nagy kemény pálya spíler de azért a selejtezőkön szokott összefutni egy-két hozzá hasonló szintű teniszezővel és rendre jól veszi ezeket az akadályokat. Az ukrán lány inkább visszafelé halad a ranglistán mind sem előre. Nem igazán volt idén jó tornája, de még csak meccse sem nagyon. Grétának ha jönni fognak az első szervái jó %-ban akkor a győzelem is meglesz.

007 - Shahar Peer - Misaki Doi [Osaka, női tenisz]
Peer elég jó formába lendült az utóbbi időben. Múlthéten Pekingben is szépen menetelt és sorra hozta a győzelmeket szettveszteség nélkül, aztán az elődöntőben nem bírt az újdonsült világelső Wozniacki ellen. Doi-t én még nem láttam játszani. Volt egy pár WTA torna ahol próbálkozott, de rendre elvérzett a selejtezőben. Az ITF tornákon sem alkotott egyelőre maradandót. Ami mellette szól az a hazai közönség, bár nem hiszem, hogy Peert annyira zavarná a japán morajlás. Doi még nem igazán játszott ilyen nagy név ellen, szerintem egy tisztes helytállással meg is elégedne. Peer egy megbízható játékos, nem az az elszórakozom típus, szóval meglepne ha ez a jó formában lévő Peer szenvedne és netalántán még szettet is veszítene, simán két szettben le kell győznie japán ellenfelét és lépnie a következő körbe.

061 - Gael Monfils - Benjamin Becker [Shanghai, férfi tenisz]
A francia összekapta magát, lehet az új séróba van a titok. US Openen negyeddöntőig ment míg múlthéten Tokióban döntőig. Ezen az 1000-es versenyen ha sikerülne nagyot dobbantania akkor már nagyon közel lenne a TOP10-hez. Beckernek régen volt már egy jó tornája, elég gyenge teljesítményt szokott nyújtani az utóbbi időben. Remélem Monfo nem bohóckodja el és behúzza a győzelmet.

006 - Arn G. - O. Savchuk H 1.60
007 - S. Peer - M. Doi H 1.10
022 - NY Jets - Minnesota V 2.75
051 - RiverPlate - GimnasiaLP H 1.48
061 - G. Monfils - B. Becker H 1.30

Eredő odds: 9.31216
Várható nyeremény: 2.795 Ft
Tét: 300 Ft

Kipróbálom már ezt a tippmaxot...feltoltam 1000 HUF-ot, meglátjuk mi lesz belőle. Hajnalra dobtam két szelót...


#498 október 16, 2010, 16:56:57, Cesc18
Az utóbbi bő 2 hétben pokoli gyengén ment a fogadás... hiába döntöttem el, hogy pihentetem egy kicsit, 1 napnál tovább akkor sem bírtam és mondjuk tettem egy tippmixet, amit alapól hiba, mert szörnyű a kínálatuk. Valahogy muszáj lesz leküzdenem ezt a fogadási szenvedélyt, nem azt mondom, hogy a házam eljátszom, de tudni kell pihenni ha épp rossz szériába vagyok. A másik óriási hiba, hogy most vártam az unibetre a tippjáték és gamebookersre a liga nyereményt és addig nem szerettem volna nagyobb összeget sehova se befizetni, így jöttek a hülye ötleteim, hogy TippmMAX-ra egy 1000-es, bet365-re pár €, de ez teljesen kidobott pénz. Felesleges aprókat befizetni előbb vagy utóbb úgy is elbukom. Inkább nagyobb összeget egy picivel és kitűzni egy célt. Ezért szeretem az ilyen nyereményeket amiket meg kell forgatni, akkor valahogy átgondoltabb tippeket teszek. A következő amiről le kell szoknom az a focira való fogadás, bármennyire is szeretem ezt a sportot, hosszútávon nem nyereséges, még a TOP bajnokságok elmennek, de U19, U21, EB selejtezők, ezeket el kell felejtenem. Jó persze az NFL-el is bukok, de az valahogy más, ott 3-4 órákon át izgul az ember és ha sikerülne egyszer a megérzéseimre fogadni akkor nyernék is. Továbbá amit még le kellene küzdenem az az, hogyha unatkozok akkor ne fogadjak... amikor hulladék hangulatba vagyok, nyűgös vagyok akkor is fogadok és 90%-ban bukok is. Ilyenkor inkább pihenni kellene...de olyan nehéz.
A gamebookersre eddig kétszer nyertem 5000 HUF-ot, és mindkétszer sikerült megforgatnom. Egyszer 500-as tétekkel egyszer pedig 1000-el. Az 500-as a biztonságosabb és most is ekkora téttel fogom forgatni. Remélhetőleg a végére pluszban zárok. Szeretném kipróbálni a betfairt is így ha sikerül itt kipörgetnem a pénzt akkor utána megyek a betfairre.
Majd jön az Unibetre is 20€. Abból pedig egy stratégiát fogok tesztelni, amiről majd később írok illetve majd bemásolom melyiket választottam.
_____________________________________________

Gamebookers - Bónusz forgatása: 500/25000
Kezdő bank: 5.000 HUF
Jelenlegi bank:

1.- szelvény

South Florida v West Virginia V 1.25 :ok: (6-20)
Melzer J. v Monaco J. H 1.25 :noway: (1-2)
NY Yankees v TEX Rangers +1.5/-1.5 H 1.32 :ok: (6-5)

Tét: 500 HUF
Várható nyeremény: 1.030 HUF

Melzerben piszkosul bízok, igaz az utóbbi időben picit kezdtem temetni, de erre az 1000-es tornára összekapta magát, és egy Nadal verés után nem illene egy Monaco ellen búcsúzni.
Múltkor elkaptam az eurosporton egy NCAA meccset, nem gyenge amit ott produkálnak. Érdemes ráállni ezekre a találkozókra is. A Florida - Virginia meccset nyomja majd az ESPN America hajnalba szóval lehet rajta izgulni. A West Virginia 4-1-el áll és 1 hete önbizalom növelő 41-10-re nyertek. A South Florida 2-2-es mérleggel áll. Utána olvastam és a szakértők sem várnak meglepetést ezen a találkozón, remélem lejön a papírforma.
A yenkik könnyedén intézték el a MIN-t (3-0), míg a TEX azért rendesen megküzdött a Tampa ellen, nem is gondoltam volna, hogy a döntő találkozót idegenben behúzzák. Kétszer csapták szét Price-ot...nem gyenge. A yenkik szerintem folytatják jó sorozatukat. Legutóbb 3 inning alatt 4 pontot szereztek Wilson ellen...  
Meglátjuk mi sül ki ebből a kombiból...

#499 október 15, 2010, 22:25:49, Cesc18
Jól elnéztem, azt hittem az MLB meccs ma hajnalban van, de majd csak holnap lesz. Ma megkezdődik snookerben a Players Tour Championship. Fura, hogy nem közvetíti az eurosport, azért remélem lesz stream hozzá.

Gamebookers - Bónusz forgatása: 1000/25000
Kezdő bank: 5.000 HUF
Jelenlegi bank: 5.046 HUF

2.- szelvény

O'Sullivan R. v Kachaiwong I. H 1.10 ---> 1.00
Campbell M. v Wallace P. H 1.61 :ok: (4-2)
Goerges J. v Ivanovic A. V 1.30 :ok: (6-7, 2-6)

Tét: 500 HUF
Várható nyeremény: 1.150 HUF ---> 1.046

Ronnie továbbjutása nem kérdéses, csoda, hogy 1.1-es oddsot adnak rá...
Wallace nem mai gyerek már, ritkán kerül képernyőre...legjobb eredménye még 2001-ből a VB-n egy negyeddöntő, egyébként nem nagyon alkotott maradandót. Nem egy brék erős játékos, jelenleg a 66. helyen tanyázik. Campbell azért hozza a kötelezőket, 2008-ban meglökte élete első 147-esét. Idén már 5 helyet jött előre a világranglistán, jelenleg 35. Igaz csak 4 frame győzelemig megy szóval ilyenkor van a legtöbb meglepetés, de Campbell jobb formában én jobb játékosnak is tartom, szóval nálam ő a befutó.
Ivanovic kezd olyan lenni, mint amikor világelső lett, múlthéten lendületbe volt, nem tett jót neki, hogy épp Woznival futott össze... ezt a linzi tornát amúgy is kedveli, 2008-ban ő emelhette magasra a trófeát. Goerges is nagyon jó képességű teniszező, de ő inkább salakon tud nagyokat produkálni, szerintem nem lesz esélye a lendületbe jövő Ivanovic ellen.

Idézetet írta: Cesc18 Dátum október 15, 2010, 09:45:12
Jól elnéztem, azt hittem az MLB meccs ma hajnalban van, de majd csak holnap lesz. Ma megkezdődik snookerben a Players Tour Championship. Fura, hogy nem közvetíti az eurosport, azért remélem lesz stream hozzá.

Gamebookers - Bónusz forgatása: 1000/25000
Kezdő bank: 5.000 HUF
Jelenlegi bank:

2.- szelvény

O'Sullivan R. v Kachaiwong I. H 1.10
Campbell M. v Wallace P. H 1.61
Goerges J. v Ivanovic A. V 1.30

Tét: 500 HUF
Várható nyeremény: 1.150 HUF

Ronnie továbbjutása nem kérdéses, csoda, hogy 1.1-es oddsot adnak rá...
Wallace nem mai gyerek már, ritkán kerül képernyőre...legjobb eredménye még 2001-ből a VB-n egy negyeddöntő, egyébként nem nagyon alkotott maradandót. Nem egy brék erős játékos, jelenleg a 66. helyen tanyázik. Campbell azért hozza a kötelezőket, 2008-ban meglökte élete első 147-esét. Idén már 5 helyet jött előre a világranglistán, jelenleg 35. Igaz csak 4 frame győzelemig megy szóval ilyenkor van a legtöbb meglepetés, de Campbell jobb formában én jobb játékosnak is tartom, szóval nálam ő a befutó.
Ivanovic kezd olyan lenni, mint amikor világelső lett, múlthéten lendületbe volt, nem tett jót neki, hogy épp Woznival futott össze... ezt a linzi tornát amúgy is kedveli, 2008-ban ő emelhette magasra a trófeát. Goerges is nagyon jó képességű teniszező, de ő inkább salakon tud nagyokat produkálni, szerintem nem lesz esélye a lendületbe jövő Ivanovic ellen.

Én is alig vártam már a snookerre (a Premier Liga nem nekem való), erre a cseszett bet365-ön sehol sincs...  :noway:
Felértékelődik a Gamebookers!  :)

#501 október 15, 2010, 22:36:50, Cesc18
Megérkezett a pénz az Unibetre és egy stratégiát fogok tesztelni ebből az összegből. Óriási köszönet jár jaaas-nak, hogy ennyi stratégia közül tudunk válogatni. Ha sikerül kiforgatnom a bónuszt akkor már teljesen mértékben elégedett leszek. Kíváncsi vagyok meddig bírom ezzel a stratégiával...

"A lényeg: olyan kombi szelvényeket fogunk játszani, amiken 2 meccs lesz. 10 ilyen szelvényből elég ha 1 nyertes lesz, és máris profitálunk. Nem szabad több meccses szelvényt kreálni, mert azokkal kaszálnak a fogadóirodák. És h hogyan számoljuk ki a szelvényükre feltett összeget? A képlettel:

Ö = (V+P)/((Odds1*odds2)-1)

Ö: összeg amit fel kell tenned
V: eddigi össz veszteséged
P: előirányzott profitod
Odds1: első meccsed szorzója
Odds2: második meccsed szorzója

1. tehát elhatározzuk h mennyit akarunk nyerni (P). Legyen ez most mondjuk $25. Az oddsaink 1.83 és 2.1. Tehát:

Ö = (0+25)/((1.83*2.1)-1) = $8.79

Tehát az első szelvényünkre $8.79-et rakunk. Ha nyerünk, akkor lejön a $25 nyereség, ha vesztünk, akkor viszont jöhet a második lépés.

2. A profitunk megmarad a sorozaton belül állandónak, vmint a következő szelvényünkön két szereplő odds: 1.71 és 2.05.

Ö = (8.79+25)/((1.71*2.05)-1) = $13.46

Ha nyerünk, akkor ismét meglesz a $25-os profitunk amellett, h vissza is jött az eddig feltett pénzünk. Ha ez sem jön be, akkor addig folytatjuk amig nem nyerünk.

A szerző ezt a stratégiát ajánlja leginkább!

Ha elveszted a bankod felét, akkor talán az a legésszzerűbb, ha elfogadod h buktál. A legfontosabb h minden nap a 2 legjobb tippeddel játszd ezt meg!"

Unibet - Bónusz forgatása: 195/25200
Kezdő bank: 4.000 HUF
Jelenlegi bank: 3.805 HUF
Záró bank: 4.301,97HUF

1.
V: 0
P: 300 HUF
Odds1: 1.45
Odds2: 1.75

Ö = (0+300)/((1.45*1.75)-1) = 195 HUF


1. FC Köln - Borussia Dortmund V 1.75 :ok: (1-2
Újpest FC - Szombathelyi Haladás H 1.45 :ok: (3-1)

Tét: 195.85 HUF
Várható nyeremény: 496.97 HUF

#502 október 16, 2010, 09:51:56, Cesc18
Unibet - Bónusz forgatása: 342/25200
Kezdő bank: 4.000 HUF
Jelenlegi bank: 4.154,30 HUF
Záró bank: 4.154,30 HUF

2.
V: 0
P: 300 HUF
Odds1: 2.15
Odds2: 1.41

Ö = (0+300)/((2.15*1.41)-1) = 147.67 HUF


Tanasugarn, T - Bartoli, Marion (Set hendicap -1.5) V 1.41 :noway: (6-2, 7-5)
Louisville Cardinals - Cincinnati Bearcats H 2.15 :noway: (27-35)

Tét: 147.67 HUF
Várható nyeremény: 447.66 HUF

#503 október 16, 2010, 16:57:37, Cesc18
Gamebookers - Bónusz forgatása: 1500/25000
Kezdő bank: 5.000 HUF
Jelenlegi bank:

3.- szelvény

Monaco J. v Murray A. [Exact Score] 0:2 1.35 :ok:
Federer R. v Djokovic N. [At Least One Set] H 1.22 :ok:
Tanasugarn T. v Bartoli M. V 1.15 :noway:
Bryan/Bryan v Melzer/Paes H 1.16 :noway:

Tét: 500 HUF
Várható nyeremény: 1.100 HUF

#504 október 16, 2010, 17:44:06, Cesc18
Unibet - Bónusz forgatása: 495/25200
Kezdő bank: 4.000 HUF
Jelenlegi bank: 4.001,09 HUF
Záró bank: 4.607,08 HUF

3.
V: 147.67
P: 300 HUF
Odds1: 2.20
Odds2: 1.80

Ö = (147.67+300)/((2.20*1.80)-1) = 153.21 HUF


Federer, R - Djokovic, Novak Hány percig fog tartani a mérkőzés? Over 100.5 1.80 :ok: (102 perc)
Monaco, J - Murray, Andy Under 19.5 2.20 :ok: (4-6, 1-6)

Tét: 153.21 HUF
Várható nyeremény: 606.71 HUF

Gamebookers - Bónusz forgatása: 2149/25000
Kezdő bank: 5.000 HUF
Jelenlegi bank:

3.- szelvény

Monaco J. v Murray A. [Exact Score] 0:2 1.35 :ok: (0:2)
Federer R. v Djokovic N. [At Least One Set] H 1.22 (7-5, 6-4)
Bryan/Bryan v Melzer/Paes H 1.16 :noway:
Vinci R. v Ivanovic A. V 1.25

Tét: 649 HUF
Várható nyeremény: 1.551 HUF

#505 október 17, 2010, 12:47:27, Cesc18
Unibet - Bónusz forgatása: 721/25200
Kezdő bank: 4.000 HUF
Jelenlegi bank: 4.381,39 HUF
Záró bank: 4.381,39 HUF

4.
V: 0
P: 300 HUF
Odds1: 1.50
Odds2: 1.55

Ö = (0+300)/((1.50*1.55)-1) = 226.41 HUF


Murray, Andy - Federer, R V 1.55 :noway:
Date Krumm, K - Tanasugarn, T H 1.50 :noway:

Tét: 221.41 HUF
Várható nyeremény: 526.4 HUF

Gamebookers - Bónusz forgatása: 5146/25000
Kezdő bank: 5.000 HUF
Jelenlegi bank: 5.585

4.- szelvény

Maryland v Clemson V 1.16 :ok: (7-31)
Iowa State v Oklahoma V 1.05 :ok: (0-52)   
Bowling Green v Temple V 1.08 :ok: (27-28)   
Akron v Ohio V 1.12 :ok: (10-38)
Western Michigan v Notre Dame V 1.05 :ok: (20-44)   
Boston College v Florida St V 1.07 :ok: (19-24)     
Wake Forest v Virginia Tech V 1.05 :ok: (21-52)    
BYU v TCU V 1.02 :ok: (3-31)     
Utah v Wyoming H 1.08 :ok:   (30-6)     
Midd Tenn St. v Georgia Tech V 1.10 :ok: (14-42)         
Ul Lafayette v Troy V 1.08 :ok: (24-31)

Tét: 2.000 HUF
Várható nyeremény: 4.540 HUF

Ez a Bookie Buster 10-es stratégia asszem :D

Én magam is kipróbáltam nemrég,és szerintem te is tudod már a tanulságot: legalább 100 egység bank kell hozzá vagy több,mert elég ha 10-ből 1 nyer,de kurvanagy lesz már a 10. körnél a tét, ha arra kerül a sor.... :-\

#507 október 17, 2010, 22:08:19, Cesc18
Idézetet írta: Vinny Dátum október 16, 2010, 21:52:14
Ez a Bookie Buster 10-es stratégia asszem :D

Én magam is kipróbáltam nemrég,és szerintem te is tudod már a tanulságot: legalább 100 egység bank kell hozzá vagy több,mert elég ha 10-ből 1 nyer,de kurvanagy lesz már a 10. körnél a tét, ha arra kerül a sor.... :-\
Ez a Bookie Buster 5. És semmiféle 100 egység nem kell, egy bizonyos bankkal elkezded, és szépen haladsz, persze aki hatalmas nyereséget szeretne körönként az magára vessen...egyébként a 10.-nél pl kicsi lesz a tét ha nagy oddsot választasz. Ha elmegy a bank fele akkor pedig ráhagyom, ha megduplázódik akkor emelem a kitűzött nyereséget 300 HUF-ról... ezt most csak tesztelem semmi több, erre szántam ezt a pénzt.
_________________________________________

Unibet - Bónusz forgatása: 994/25200
Kezdő bank: 4.000 HUF
Jelenlegi bank: 4.107,94 HUF
Záró bank: 4.107,94 HUF

5.
V: 226.41
P: 300 HUF
Odds1: 1.50
Odds2: 1.95

Ö = (226.41+300)/((1.50*1.95)-1) = 273.45 HUF


Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints V 1.50 :ok: (31-6)
St Louis Rams - San Diego Chargers (-9) San Diego Chargers 1.95 :noway: (20-17)

Tét: 273.45 HUF
Várható nyeremény: 799,84 HUF

#508 október 18, 2010, 11:19:06, Cesc18
Gamebookers - Bónusz forgatása: 6231/25000
Kezdő bank: 5.000 HUF
Jelenlegi bank:

5.- szelvény

CLE Browns v PIT Steelers V 1.10 :ok: (10-28)
NEO Saints v TB Buccaneers H 1.45 :ok: (31-6)   
SDG Chargers v STL Rams H 1.27 :noway: (17-20)        
OAK Raiders v SF 49ers V 1.33 :ok: (9-17)

Tét: 585 HUF
Várható nyeremény: 1.573,65 HUF

6.- szelvény

CLE Browns v PIT Steelers [Total Touchdon 3.5] Felett 1.45 :ok: (5)
BAL Ravens v NE Patriots +7.5/-7.5 [AH] H 1.35 :ok: (20-20)        
MIA Dolphins v GB Packers +10.5/-10.5 [AH] H 1.32 :ok: (20-20)

Tét: 500 HUF
Várható nyeremény: 1.290 HUF

Idézetet írta: Cesc18 Dátum október 17, 2010, 15:20:42
Ez a Bookie Buster 5. És semmiféle 100 egység nem kell, egy bizonyos bankkal elkezded, és szépen haladsz, persze aki hatalmas nyereséget szeretne körönként az magára vessen...egyébként a 10.-nél pl kicsi lesz a tét ha nagy oddsot választasz. Ha elmegy a bank fele akkor pedig ráhagyom, ha megduplázódik akkor emelem a kitűzött nyereséget 300 HUF-ról... ezt most csak tesztelem semmi több, erre szántam ezt a pénzt.


Igaz. Csak már régen néztem.
De ha nagy oddsot választasz, akkor meg tuti elmegy.
Állandó profit mellett gondoltam én is, de gondolj bele, ha elmegy zsinórban 5 szelvény, hiába csak 300 profitot akarsz(én csak 250-et akartam), az elbukott 5 szelvény tétjét is vissza kell hoznod,nem?