Sportfogadas.org Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: stone Dátum január 19, 2022, 18:29:50Amikor megnyitom a sportfogadás naplókat,ott látom!
Szerintem a gyors moderálás gombot látod, saját naplódat bármikor lezárhatod és megnyithatod.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum január 19, 2022, 18:32:55Szerintem a gyors moderálás gombot látod, saját naplódat bármikor lezárhatod és megnyithatod.

Pontosítás: csak adminok zárhatják le a témát, meg az ellenkezőjét, de a lényeg, hogy a te naplód nincs zárva.

IdézetÜdvözletem!
Szeretném megkérdezni hogy én rontottam el valamit a beállításoknál, bár nem emlékszem hogy változtattam rajta! A naplómnál a téma lezárása jel van fent! Mit tudhatnék meg erről!
Köszönöm a segítséget!

Szerintem stone erre gondol, ilyen ikon nálam is van, ha a naplókategóriákat nézem, biztos nem a lezárásra gondol (mármint hogy a naplója le lenne zárva), hanem csak hogy ott ez az ikon.
Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

IdézetSzerintem stone erre gondol, ilyen ikon nálam is van, ha a naplókategóriákat nézem, biztos nem a lezárásra gondol (mármint hogy a naplója le lenne zárva), hanem csak hogy ott ez az ikon.
Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Pontosan. Le tudja zárni a saját naplóját.

Megjegy. Csupán azt nem kedveljük ha valaki lezárja a naplót, csak azért hogy mások ne tudjanak hozzászólni. A moderálást bízzátok ránk.  ;)

Eddig a forumbejegyzeseknel az "uj" ikonra kattintva a legfrissebb bejegyzeshez navigalt, de most az adott oldal elso elso hozzaszolasahoz visz.

Ez annyiban zavaro, h nem tudom, h melyik hsz tenylegesen uj.

IdézetPontosan. Le tudja zárni a saját naplóját.

Megjegy. Csupán azt nem kedveljük ha valaki lezárja a naplót, csak azért hogy mások ne tudjanak hozzászólni. A moderálást bízzátok ránk.  ;)

Úgy tűnik, ez minden általunk nyitott témára igaz, ugyanis a koronavírusos topicnál nálam ott a lakat. Egy pillanatra, bevallom, elöntött a hatalom mámorító érzése.  :D


Idézetet írta: RedMunchen Dátum január 20, 2022, 15:57:54Eddig a forumbejegyzeseknel az "uj" ikonra kattintva a legfrissebb bejegyzeshez navigalt, de most az adott oldal elso elso hozzaszolasahoz visz.

Ez annyiban zavaro, h nem tudom, h melyik hsz tenylegesen uj.

Engem az új gomb most is a legutolsó, általam olvasatlan hsz-hez visz, a fórumtémára kattintás pedig a legújabbhoz. Nem nyomtál mellé?

Idézetet írta: Carpeks Dátum január 21, 2022, 17:20:27Engem az új gomb most is a legutolsó, általam olvasatlan hsz-hez visz, a fórumtémára kattintás pedig a legújabbhoz. Nem nyomtál mellé?

Most hogy irod, ellenoriztem es tableten mukodik, de amikor ezt irtam mobilrol neztem az oldalt, lehet, hogy igazad van  :ok: es en benaztam.

Mobilon nekem sem adja be az új hozzászólásokat, csak ha átváltok asztali nézetbe.

Idézetet írta: tsabigo Dátum január 21, 2022, 19:00:30Mobilon nekem sem adja be az új hozzászólásokat, csak ha átváltok asztali nézetbe.
Tudnátok egy képernyőmentést küldeni mobilról, hogy lássam pontosan melyik az a gomb. Elméletileg ugyanaz az oldal jelenik meg mobilon is, mint az asztali, csak picit más formában.

Az "uj" szovegre kattintva mindig az elso bejegyzes jelent meg, de most kiprobaltam egy par helyen, s mukodott, tableten, s mobilon is.

#522 január 22, 2022, 09:57:50, tsabigo
Ez a mobilos nézet.Utána átváltok asztali webhelyre és ott vannak az új hozzászólások.Arról is van screenshot,de nem tudom feltölteni, mert nagyobb mint 512 kb.

Idézetet írta: tsabigo Dátum január 22, 2022, 09:52:43Ez a mobilos nézet.Utána átváltok asztali webhelyre és ott vannak az új hozzászólások.Arról is van screenshot,de nem tudom feltölteni, mert nagyobb mint 512 kb.
Azt hiszem kezdem érteni. Mobilon az az ikon jobb oldalt van, asztalon meg bal oldalt. De valójában ugyanazt kapod ha arra klikkelsz, az olvasatlan hsz listát.

A legújabb hozzászólás viszont mobilon a 2-ik sorban van, a topic cimére kell klikkelni a hozzászóláshoz ugráshoz. Ez asztalon is igy van, csak ott meg az jobb oldalt van. Még gondolkozok valami egyértelműbb megoldáson is.

#524 január 31, 2022, 10:17:33, vmlinuz
Mostantól mobilon van egy külön gomb, ami a legujabb hozzaszolasra ugrik.

Szerk: asztali nézetben is.