Golf

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ide jöhet minden ami golffal kapcsolatos!


AT+T Pebble Beach National 2013


Helyszín: Pebble Beach, California
Időpont: Február 7-10
PGA Tour
Címvédő: Phil Mickelson
Hivatalos weboldal
Livescore

Phil Mickelson 8.50
Dustin Johnson 9.50
Brandt Snedeker 11.00
Lee Westwood 17.00
Nick Watney 21.00
Hunter Mahan 23.00
Jim Furyk 26.00
Padraig Harrington 26.00
Robert Garrigus 26.00
Webb Simpson 31.00
Jason Day 36.00
Tim Clark 36.00
Ryan Palmer 36.00
Jimmy Walker 41.00
Aaron Baddeley 41.00

Érdekes verseny lesz ez is.
Snedeker oddsa elég jónak tűnik.Ő és Mickelson eléggé jó formát mutatott mostanában.Lehet 5x-re nem fogja megnyerni Mickelson...Snedeker egyre jobb formát mutat és szerintem múlt heti második helye után most behúzza.
Harringtontól és Daytől várok egy top10-et de lehet top5 körül is lesznek.
Elkezdtem egy golf taktikát erre a szezonra kiváncsian várom hogyan fog elsülni.Egyenlőre még csak tesztverzióban de ha jön egy tipp akkor élesben is kipróbálom.

Húzni kellett volna Snedekert, mocskosul megy neki. Utolsó napnál járnak és -17-el áll, a közelében nincs senki sem!

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 07, 2013, 17:03:54
.Snedeker egyre jobb formát mutat és szerintem múlt heti második helye után most behúzza.
Daytől várok egy top10-et de lehet top5 körül is lesznek.
Azt hiszem ezek szépen lejönnek :ok:

Accenture Match Play Championship 2013


Helyszín: Marana, Arizona
Időpont: Február 20-24
PGA Tour
Hivatalos weboldal
Livescore

Tiger Woods 11.50
Rory McIlroy 17.50
Luke Donald 19.00
Justin Rose 23.00
Ian Poulter 19.50
Hunter Mahan 25.00
Sergio Garcia 28.00
Matt Kuchar 26.00
Louis Oosthuizen 30.00             
Nicolas Colsaerts 34.00
Charl Schwartzel 27.00
Jason Day 32.00
Lee Westwood 25.00
Dustin Johnson 34.00

World Golf Championships-Cadillac Championship


World Golf Championships - Cadillac Championship Live Online March 7-10, 2013

Helyszín:Miami, Florida
Időpont: Március 7-10.

Amikre szerintem érdemes fogadni:
Matt Kuchar Top 10-ben végez: 2.75
Eléggé ajándéknak tűnik ez az odds.Idén már nyert versenyt az amerikai és ezen kívül van még két top10-e és az elmúlt években erről a verseny van 3.,5. és 8. helyezése.Jó formát is mutatott idén szóval abszolút kedvezőek számára a feltételek egy mostani jó szerepléshez.Tudott pihenni verseny előtt eléggé sokat ráadásul nagyon konzisztens teljesítményre képes.  Akár még egy top5-ön is érdemes elgondolkozni 5.00 oddsért.

Steve Stricker Top 10-ben végez: 4.50
Már több mint 20 éve profi az amerikai és erről a versenyről is volt már az elmúlt 5 évből két top 10-es helyezése és ebben az évben mindössze csak két versenyen indult de azokon mind a kétszer bekerült az első 5-be! Megnézve az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményét illetve hogy milyen gyakran hozza a legjobb 10-es helyezéseket úgy gondolom ilyen oddson lehet benne érték.

Jason Day a legjobb ausztrál : 3.75
Kicsit meglepődtem az oddson mert hiába hogy Adam Scott jól szerepelt már ezen a versenyen idén még nincs igazán top formában míg Day három db top10-et tud felmutatni idénről és ahogy olvasgattam pár oldalon titkos esélyesnek is gondolják.

Matt Kuchar vs Keegan Bradley
Mattről már leírtam a véleményem hogy milyen jól teljesít illetve tudja hozni jó torna eredményeket ellenben Bradley eléggé ingadozó.Volt már idén két 4.helyezése de a többi versenyén (öt darab) még top 15-be se tudott bekerülni ráadásul nagyon hullámzóan játszik.
Tipp: Matt Kuchar 1.72

Gondolkodtam még ezeken kívül egy Woods-Schwartzel csatán illetve hogy Bubba Watson top 10-ben végez de ezeket nem érzem annyira biztosnak.

Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy:
Top10-ben végez :
Rory McIlroy  2.75
Tiger Woods  1.90
Luke Donald  2.75

Ezekről tudnál valamit mondani? Mintha ők 3-an lennének a ranglistavezetők,top10-be csak beférnek nem?
Köszi!:)

Tiger Woodsal kapcsolatban oké hogy legenda meg hogy idén már nyert versenyt de valahogy elmúlt két tornáján nem igazán volt toppon és kérdés mennyire pihente ki magát.Csábító rá a szorzó de nagyon erős a mezőny és ez a Woods már nem az Woods aki évekkel ezelőtt hogy bármikor lealázza a mezőnyt.
Mcilroyal kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy bármikor képes egy győzelem hiszen egy zseni de ahogy idén golfozik az eléggé gyenge és lehetett látni tavaly is, hogy nagyon hangulatember és ha úgy van akkor már első nap után vége számára a versenynek.Legjobb példa erre a tavalyi szezonja ahol szezon közepén borzalmas formában volt majd év vége felé begyűjtött 4 győzelmet.Nem igazán szeretem az ilyen ingadozó formájú versenyzőket.
Luke Donald oké hogy top 10es a ranglistán de számomra ez túl sokat nem jelent.Idén volt egy 16. és egy 17. helye és talán hármójuk közül neki van a legnagyobb esélye a top10-re de én rájuk mostanság nem igazán fogadnék bár az tény hogy mindegyikbe benne vagy egy kiugró eredmény csak kérdés ez mikor fog megtörténni.

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 07, 2013, 12:04:23
Matt Kuchar Top 10-ben végez: 2.75


Steve Stricker Top 10-ben végez: 4.50


Jason Day a legjobb ausztrál : 3.75


Matt Kuchar vs Keegan Bradley
Tipp: Matt Kuchar 1.72

Gondolkodtam még ezeken kívül egy Woods-Schwartzel csatán illetve hogy Bubba Watson top 10-ben végez de ezeket nem érzem annyira biztosnak.
Matt Kuchar nagyon elszúrta ellenben Stricker kicsit javított a helyzetemen de ezen a versenyen így sem zártam túl jól.Woods végül megnyerte amin kicsit meglepődtem(sehol nem olvastam a nevét, hogy legalább a top10-be várnák.

Arnold Palmer torna: Justin Rose nyer 2.10...harmadik napnál járnak és -12-vel áll Rose, míg Woods -9-el. Viszont Woods az első két napon a 17-18-as lyukat csak bogeyval tudta hozni, így ha ma sem fog neki menni azoknál a lyukaknál akkor közeledni nem nagyon fog. Haas -10-el áll, de ő úgyis elcseszi majd! ;D Egy kis aprót megér Rose...

Mai nap kezdődött a Lyoness Open Ausztriában és megakadt a szemem az eddigi leggyengébb teljesítményt nyújtó játékos nevén ugyanis ő nem más mint az egykori 2x grand slam torna győztes: Yevgeny Kafelnikov.

#12 június 06, 2013, 14:14:25, rosco
Idézetet írta: Pozzato Dátum június 06, 2013, 12:14:10
Mai nap kezdődött a Lyoness Open Ausztriában és megakadt a szemem az eddigi leggyengébb teljesítményt nyújtó játékos nevén ugyanis ő nem más mint az egykori 2x grand slam torna győztes: Yevgeny Kafelnikov.

Annak idején Ilhan Mansiz fociról műkorcsolyára, Adam Malisz meg nemrég síugrásról rallyra váltott, de ha az országban maradunk Pulai Imre (kenu - szánkó) és Bárdosi Sanyi jutnak még az eszembe (birkózás - szumó stb.). :)

Csütörtökön kezdődött a US Open, szokás szerint egy igen nehéz pályán kell megküzdeniük a játékosoknak, ráadásul a szél sem segíti a dolgukat...tegnap nézelődtem a hivatalos oldalon, jó kis statokat lehet találni mindegyik lyukra (ami egyébként fogadásnál is jól jön, bet365-ön élőben lehet tolni), de ami a legdurvább, hogy akár mi magunk is játszhatunk. A grafika olyan mint a legmodernebb játékoknál...aki kiszeretné próbálni itt megtalálja (nincs nagy gépigénye) >>>

http://www.usopen.com/en_US/course/hole.html?n=1
(jobb oldalt klikk a "play thie hole"-ra)

Persze nem árt érteni a golfhoz, mert pl nekem fogalmam nincs arról, hogy mikor melyik ütőt kell használni stb stb stb tehát túlságosan nem tudtam élvezni ezt a játékot, de mindenesetre érdekes, hogy így kilehet próbálni és végigjárni ugyanazt a pályát amin a versenyzők is tolják.

Valószínűleg ez nem új dolog, viszont én most először nézelődtem alaposabban a hivatalos oldalon...ezért számomra új! ;D

Stefani ace >>>

https://www.youtube.com/watch?v=bGijqpUGqyc

Amúgy Rose nyerte a US Opent, Mickelson pedig hatodik alkalommal lett második, ami egyébként rekordnak számít. Utolsó napnak az élről vágott neki, a kezében volt a győzelem, de elfogyott a végére...

Rendesen megszenvedtek a pályával, Woods +13, McIlroy +14 Scott pedig +15-el fejezte be...