Foci-vb 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri meg a 2022-es foci-vb-t?

Brazília
36 (40.9%)
Franciaország
16 (18.2%)
Argentína
13 (14.8%)
Portugália
2 (2.3%)
Anglia
9 (10.2%)
Hollandia
3 (3.4%)
Horvátország
2 (2.3%)
Marokkó
7 (8%)

Összes szavazó: 86

Szavazás lezárva: december 09, 2022, 10:13:31

Idézetet írta: lazanyja Dátum december 10, 2022, 23:57:52Kifejezetten örülök, hogy ma nem volt 1 hosszabbítás+11-es kombó se.

Ha nem argentin-fr döntő lesz, megeszem a kalapom.  :D  Ha nem lesz rajta 11-es, akkor csak a vacsorám.  ;D

Marokkó eddig alig engedett lövést a kapujára, de szerintem el fognak fogyni. Az meg mi, hogy a franciák mindössze egyet cseréltek a 1/4 döntőben!?!??

Anglia, Anglia... a 11-est be KELL rúgni. Szerintem nem jó ómen, ha egy meccsen két 11-est ugyanaz a játékos rúg. Én kiabáltam volna a kapitány helyében, hogy "not Kane"!!!

Argentinok meg nem játszhatnak tovább a tűzzel, ha vezetnek 2:0-ra az elődöntőben, a rendes játékidőben meg kell nyerniük.



Eddig tükörsimán jött, amit gondoltam.

Szerintem lehet nyerni ezzel a vb-vel. Argentin meccsre 9 fogadásomból 6 jött, 1 push, 2 bukó.
3 biztos lapos játékosom volt, 2 jött. Ha Molina is kap lapot, all in lett volna.
Még az argentin belőtt 11-es + francia győzelem kombi is jött.

Horvátország – Marokkó: Izgalmas taktikai harc várható

Szombat délután sor kerül az utolsó előtti mérkőzésre a világbajnokságon, melyen Horvátország és Marokkó küzdenek a képzeletbeli bronzéremért. Kisdöntőnek is csúfolják, pedig sokkal izgalmasabb lesz, mint a finálé!




Ángel Di Maríát végig jegelték, tudták, nem bírna ki két meccset egymás után, de még egyet se 90 percig, viszont rá óriási szükség van. Szerintem All-Time legalulértékeltebb játékos:
- gólt szerzett vb, copa américa és olimpia döntőn és a még a finalissimán is (előbbi három esetben az első találatot a fináléban)
- BL-döntő Man of the Match

Annak ellenére, hogy egyetlen olyan csapatban sem játszott, amit kedvelnék, mégis örülök, hogy világbajnok lett. Ő az, aki mindig megszakad a pályán, Juventusban is első meccsén hatalmasat játszott, majd megsérült hetekre.  ;D Tipikus. Emlékszem olyan sprinteket kivágott, hogy csak lestem.

Hát ez nem semmi történet lett a végére! Ami most Argentínában lehet arra nincsenek igazán szavak! :great:

Viszont amit a FIFA csinál arra se nagyon találom a szavakat...vagy talán csak annyit: inkompetens, hozzánemértő, pénzéhes, korrupt banda!
2026-ban Amerikában 48 csapatos VB és csak 3 plusz hely EURÓPÁNAK!!?? Ember, NOOORmális?? :redchug:
Mondjuk persze Ázsiában van a pénz! De hál istennek így nyugodtan alhatok majd egy jó Irán - Angola vagy Panama - Kína meccseken! :bash:

Idézetet írta: Experte Dátum december 19, 2022, 21:50:53Hát ez nem semmi történet lett a végére! Ami most Argentínában lehet arra nincsenek igazán szavak! :great:

Viszont amit a FIFA csinál arra se nagyon találom a szavakat...vagy talán csak annyit: inkompetens, hozzánemértő, pénzéhes, korrupt banda!
2026-ban Amerikában 48 csapatos VB és csak 3 plusz hely EURÓPÁNAK!!?? Ember, NOOORmális?? :redchug:
Mondjuk persze Ázsiában van a pénz! De hál istennek így nyugodtan alhatok majd egy jó Irán - Angola vagy Panama - Kína meccseken! :bash:


Most akkor ezek alapján még sincs esélyünk ott lenni?  :D

Idézetet írta: Experte Dátum december 19, 2022, 21:50:53Viszont amit a FIFA csinál arra se nagyon találom a szavakat...vagy talán csak annyit: inkompetens, hozzánemértő, pénzéhes, korrupt banda!
Nemrégiben próbálták megtörni az inkompetens, hozzánemértő, pénzéhes, korrupt FIFA egyeduralmát és próbálkoztak az inkompetens, hozzánemértő, pénzéhes, korrupt FIFA megreformálásával, de mint tudható, a próbálkozásból nem lett semmi sem, mert a Szuperligát egyaránt erős ellenállással fogadták a szurkolók és az érintett klubok nemzeti szövetségei, valamint az UEFA és a FIFA is.

Sehova nem vezetett a legerősebb csapatok közös elhatározása, hiszen a szurkolók is azt akarták, hogy minden maradjon úgy, ahogyan van, és továbbra is legyen inkompetens, hozzánemértő, pénzéhes, korrupt az UEFA és a FIFA.
Sőt, olyan is történt, hogy néhol tüntettek a szurkolók, hogy az eddigiekhez hasonlóan továbbra is inkompetens, hozzánemértő, pénzéhes, korrupt legyen az UEFA és a FIFA.