Szerencsés péntek 13!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerencsés péntek 13!

Május 13., péntek! Azt gondolnád, hogy ma minden szerencsétlenség utolér, de valójában nem, mert a Sportfogadas.org-on a mai nap egy szerencsétlen fogadó is SZERENCSÉS lesz! Ez pedig lehetsz akár TE is!

Mit kell tenned?

1. Oszd meg velünk a péntek 13-i tipped e fórumtémában.
2. Esemény után, ha vesztes a tipped, akkor gyere vissza és értékeld azt ki. Konkrétan az eredeti hozzászólásod kell idézned, s annyit írnod, hogy vesztes. A kiértékelésre 48 órád van az esemény kezdetétől számítva.
3. Amennyiben a nap legkisebb nyereményszorzós vesztes tippjével rendelkezel, akkor tiéd a nyeremény.

Nyeremény:

  10.000 forint Skrillen keresztül!

Részvételi feltételek:

1. Bárki részt vehet a játékban, teljesen ingyen, amennyiben regisztrálva van a fórumon.
2. A nap közép-európai időszámítás szerint számít (0:00-23:59).
3. A tippeket ebben a fórumtémában kell beírni.
4. Az nyer aki a nap legkisebb nyereményszorzós vesztes tippjével rendelkezik. Egyenlő teljesítmény esetén a nyereményt szétosszuk a legjobb eredményt elérők között.
5. Bármilyen eseményre tippelhetsz ami megtalálható a következő fogadóirodák ajánlatában: Bet365, Betclic, Betfair Sportfogadás, Pinnacle, Tippmix, Tippmixpro, Unibet, WilliamHill.
6. Egyetlen egy tippet küldhetsz be, és röviden meg is kell indokolnod.
7. Indoklás nélküli vagy elfogadhatatlan indoklásos tipp esetén az esetleges nyeremény fele kerül kifizetésre.
8. Beküldési határidő: 2 óra, esemény kezdete előtt!
9. Maximum odds: 1.80!
10. Módosítani a hozzászólásokat tilos! Létezik egy 5 perces tolerancia idő beküldéstől számítva.
11. Törölt sportesemény, meghatározott eredmény vagy pl. teniszben feladás/visszalépés esetén a beküldött tipp érvénytelen és 0 ponttal lesz kiértékelve, viszont van újratippelési lehetőség (amennyiben a napi időkeretbe még belefér).
12. DNB (draw no bet - tétvisszafizetés), illetve ázsiai handicapes tippek érvényesek, viszont  tétvisszafizetés (pl. 1.00) esetén a tipp érvénytelen és nem lehet új tippet beküldeni helyette.
13. A 48 órán belül ki nem értékelt tippek érvénytelenek.
14. Amennyiben egyetlen egy játékos sem rendelkezik vesztes tippel, akkor a nyeremény nem kerül kiosztásra.
15. A játékban egyedi tippeket lehet beküldeni, tilos a másolás (az ugyanarra vonatkozó, de más fogadási típus használata is!).
16. Az adatok (esemény, odds stb.) pontosságáért a játékosok felelnek, s ajánlott egy képernyőfotót készíteni ezekről, mivel eredményhirdetéskor igényelhetjük. Ugyanúgy igényelhetünk egy eredményforrást (hivatkozást), ahol az adott esemény eredménye megtekinthető. Ezeknek hiányában a nyeremény kifizetése megtagadható.
17. Egy adott sportesemény (pl. tenisz) félbeszakítása/halasztása esetén megvárjuk az adott esemény végét (amennyiben ezt lebonyolítják 48 órán belül). Máskülönben a tipp érvénytelen és 0 pont jár érte.

A tippet ilyen formátumban kell írni:

Sportág, időpont:
Esemény:
Tipp:
Odds:
Iroda:
Indoklás: ....

Általános részvételi feltételek:

1. A nyeremény átvételéhez Skrilles számlára van szükségetek.
2. A játékban egy fórumtag csak egy felhasználóval szerepelhet. Követjük az IP címeket, s azonos IP címmel rendelkező játékosokat azonnal kizárunk a játékból.
3. A folyamatos VPN használat a játékban tilos.
4. A játékban való szerepléshez szükséges a magyar nyelv ismerete!
5. Bármilyen vitás kérdésben a Sportfogadas.org üzemeltetőinek a döntése az irányadó és végleges. Ellenvetésnek helye nincs.

Extra szabálypont:
Amennyiben egy játékost csalás miatt kizárunk egy versenyből, akkor a kizárás vonatkozik a Sportfogadas.org által rendezett összes játékra.
Csalásnak minősül a több azonosítóval való szereplés, illetve azon tevékenység amikor egy játékos az eredmény tudatában tippel.

Amit külön kiemelnénk:

- az a lényeg, hogy a nap legkisebb nyereményszorzós vesztes tippjével rendelkezzél
- maximum odds: 1.80
- indoklásra is szükség van

2022.05.13.  20.45
Labdarúgás - ANGOL - Championship - Play Off
LUTON - HUDDERSFIELD
Tipp: 0,5 gól felett
Odds: 1.10
Iroda: Bet365

indoklás: Óriási a tét feljutás a Premier League-be! Nem sok gól várható hanem ádáz küzdelem, kevés helyzettel! Legutóbb is 0-0- át játszott a két csapat! 3 eredmény van opcióban 0-0,1-1 és valamelyik csapat nyer 1-0-ra. Bizok benne, hogy 0-0 lesz és lehetek a napi looser! :redchug:

Sziasztok!

Időpont: 2022.05.13.(21:00)
Esemény: Foci CAF Bajnokok ligája (Wydad - Petro)
Tipp: Összesített gólok (5.5 alatt)
Odds: 1.03
Iroda: bet365
Indoklás:

A döntőbe jutás nagy tét a mérkőzésen. Az első mérkőzésen idegenben Wydad nyert és most a Petro szeretné megfordítani a mérkőzést. Nagy küzdelem várható de vagy nagyon sok gól lesz vagy egy laza mérkőzésen kevés gól hiszen a Wydad páholyban van és elég egy kevés gólos eredmény is. Ettől függetlenül várok három gólt de hat gólra nem számítok.

Darts, ET6
2022-05-13 13:00

M Dragt - M Lukeman
Lukeman
1,22
bet365

Lukeman egesz jo formaban van mostansag, mig holland ellenfelerol igazabol semmit nem tudunk, selejtezobol jutott be a versenyre. Dartsban van az egyik legnagyobb esely, hogy pont a visszajara sulnek el az ilyen tenyek, emiatt Lukeman szorzoja kicsit eltulzott is lehet..

Sportág, időpont: Tenisz, 2022.05.13. 11:00
Esemény: WTA Challenger Karlsruhe női egyes
Udvardy P. - M. Sherif Abdelaziz
Tipp: M. Sherif Abdelaziz nyer
Odds: 1,39
Iroda: Tippmix
Indoklás: A magyar lány jó formában van, tavaly már verte az egyiptomit salakon.

2022.05.13.

12:30 Tenisz, WTA Párizs Challenger
JACQUEMOT - HADDAD MAIA
Tipp: HADDAD MAIA
Odds: 1,35
Iroda: tipp-mix

A fiatal francia lányban nagy potenciál van, motiváltan lép pályára, neki az ITF -ről fellépni a WTA mezőnybe nagy lehetőségekkel kecsegtet. Ellenben Haddad Maia számára ez csak egy szokásos torna az előző két körét is nyögve nyelősen, döntő szettben abszolválta, szerintem az energikus fiatal francia már megakad a brazil torkán!

Soccer » Northern Ireland » NIFL Premiership
Glentoran - Larne
Today, 13 May 2022, 20:30
Tipp: over 0.5 gol 1st half
Odds: 1.22
Unibet

Egyertelmu hogy a bajnoksagok stilusa mar magaba hordozza hogy a csapatok vedelemre vagy golgyartasra fektetik a hangsulyt. Eszakirek a golvaltast preferaljak , viszont ez a ket csapat statisztikailag nem tamasztja ala , a masodik felidoben engednekfel legtobbszor, ugy hogy simman lehet ez egy 0-0as elso felido , termeszetesen a tipp over0.5. 


Chindia Targoviste - Gaz Metan Medias
tipp: hazai
odds: 1,05
iroda: Unibet

Tét nélküli mérkőzés, javarészt ifikkel felálló, 42 pontos pontlevonásban részesített medgyesi csapat már réges rég kiesett, míg a hazaiak is már biztosan csak egy osztályozó által menekülhetnek meg a másodosztálytól. Hazaiaknál már nincs motiváció, vendégek fiataloknak meg lehet utolsó esélyük bizonyítani az első osztályban. Benne lehet a meglepetés, vagy akár egy kis nyaralást elősegítő bundázás.

AUSZTRIA: 2. LIGA - 29. FORDULÓ
13.05.2022 18:30
St. Pölten - Innsbruck
Tipp: 5,5 gól alatt
Odds: 1,09
Unibet

A szezon érdemi része lezárult a csapatoknak, lehet egy közönség szórakoztató meccset játszani. Mindkét csapat játszott már a szezonban több alkalommal is minimum hat gólos meccset, így akár ez a tipp mehet a levesbe szerencsés esetben, jó helyzetkihasznalassal.

Franciaország National (foci).

20:45 Annecy-Sedan
Tipp: H 1,24
Tippmix

Utolsó forduló a Nationalban. Az Annecy 2. helyen áll, 1 pont előnnyel a mögötte álló Villefranche előtt, hogy egyikük feljusson a Ligue-II-be (másnak mögöttük erre nincs már esélye). Papíron könnyebb dolga van, mert a 8. helyen, kb. a középmezőnyben álló Sedant kéne legyőznie, míg a Villefrancénak az 5. helyen álló Bourg en Bresse ellen kéne győznie.
Utolsó 3 egymás elleni meccsükön 1 döntetlen mellett a Sedan nyert, most az Annecynek nagyon győznie kéne, ha valaha fogadtam ilyenre, sosem jött be, az oddsot is viszik lefelé (biztos sokan fogadnak rá), így remélem, nem jön be a tipp.

Tenisz, 2022.05.13.             15:00

Shapovalov, Denis - Ruud, Casper                               
Tipp:  Szettek száma 2,5 alatt
Odds: 1,54
Unibet

Statisztikailag és a versenyzők jelenlegi formája alapján is valószínűbb, hogy 2 szettben dől el a mérkőzés. Vagy mégsem? :)   

Labdarúgás Románia liga 1 2022.05.13. 19.30
Dinamo Bucureşti - AFC UTA Arad
Tipp: Dupla esély X2
Odds: 1.26
Unibet
 
Először is köszönöm a lehetőséget, ez a nekem való játék! :ok:
Szóval akárhogy is tét nélküli meccs lesz nem látom miért lenne esélyes a vendég mikor a legutóbbi 4 idegenbeli meccsét egyaránt 1-0-ra elbukta míg a fővárosiak megtáltosodtak a végére és sorban nyerik a meccseket. Szerintem ezt lendületből behúzzák és hosszú idő után otthon legyőzik az Arad csapatát akik nem hinném, hogy nagyon felszívnák magukat erre a meccsre!

2022.05.13. - 19:20
Jégkorong, IIHF Világbajnokság
Finnország - Norvégia
Tipp: Finnország 2,5 gól felett
Odds: 1.16
Iroda: Bet365
Indoklás: Olimpiai bajnokként, világbajnoki ezüstérmesként, hazai pályán szerepelnek a finnek. Hatalmasok az elvárások velük szemben. A nyitó meccsen ez görcsösségbe csaphat át, így egy kevés gólos meccset várok 1-0, 2-0, 2-1 végeredménnyel.
De közben meg, örömjáték lesz sokgólos hazai győzelemmel.  :great:

USA v Lettorszag
7.5 gol alatt
1.12
Bet365

Az NHL fut, igy a legjobbak szokas szerint tavol vannak, a lettek felkeszulesi meccsein nem volt extrem sok gol, eselyuk pedig csak jo kapusteljesitmennyel lesz. 8 alatt maradnak a felek.