Battle of the Forums 2011

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: misk@ Dátum december 04, 2011, 19:05:14
Így van, de vagyunk annyira jók, hogy így is behúzzuk az összesített első helyet  ;)
Úgy nézem 37-40 közötti induló lesz a végére, 4 első hely meg egy negyvenedik az 44/5= 8,8 helyezési átlag. Ezt csak egy első meg 4 második helyezés überelné, de ugyebár még egy olyan csapat mint a miénk nincsen!  :great:


Szurkolok Skacok! :great:
Ja es persze:iszok az egeszsegetekre.... :bash: :redchug:


Megérkezett Rallyboy is, teljes a csapat. Öten már teljesen biztos a győzelem Lacapi!

Sziasztok!

Először is elnézést szeretnék kérni, ha megbántottam valakit/valakiket a selejtezőn beírt véleményemmel. Félreérthető volt, a játékstílust akartam azzal a bizonyos szóval jellemezni, elismerem nem odatartozó szavak voltak azok.

Nem vagyok aktív tagja e fórumnak, csendes szemlélője csak, olvasni szoktam a különböző véleményeket. Így találtam rá a Fórumok Csatája versenyre is, és úgy gondoltam hogy ha regisztrálok a fórumra, akkor elindulnék a megmérettetésen. Sajnálom, hogy így alakult a játékra való jogosultsága Petinek, de ha elfogadjátok az esetleges jobb teljesítményemet, mint egy eleve adott utolsó hely, akkor szívesen.

Mégegyszer elnézést mindenkitől, nem fogom a fórumot rossz színben feltüntetni.  :beerchug:


Jó játékot mindenkinek!

üdv. Rallyboy

Ez a beszéd Rallyboy, előre a győzelemért! Tőlünk már ketten kipotyogtak  :)


Legalább teljes a csapat. Tartsatok ki!!!   :beerchug:
A pókerverseny legfontosabb szabálya: nem szabad kiesni!!!!  ;D

Hajrá!!!!!

Nálunk 39-ből vagyunk még 27-en, én a 21. helyen. Amikor AA és KK-m volt senki nem akarta összeakasztani a bajuszt, mikor 3betelgettem, akkor sem  ??? Egy kicsit megcsappant a zsetonom, mikor 88-al beemeltem, utánam allin, majd meg is adták. Dobtam, QQ nyert. Lassan allin kényszerben leszek...

Ti hogy álltok?

19-ből 11. helyen állok. Az elején mutatás nélkül felmentem 2 500-ig, majd egy darabi semmi. Lopni akartam, erősködtem; emiatt lecsappantam 1 100-ra. Ekkor AK vs AQ all-int behúztam, pedig a flop nem jól indult, de a turn kisegített :)

Az eleje jól ment, de utánna asztalcsere volt és rossz helyre kerültem, a 4 legnagyobb ponttal rendelkezőt összerakták egy asztalra. Sajnos 24. helyen búcsúztam, közvetlen a szünet után. Az utolsó 320-at a képen láthatóra toltam be, úgy éreztem jobb már nem jöhet a vakig, amilyen lapjárással voltam.

Köszönöm mindenkinek aki gratulált a selejtező után, és mindenkinek, aki szurkolt ma nekünk, a többieknek pedig HAJRÁ!

25. helyen potyogtam ki. A9 allin kb. 1100 zsetonnal, mielőtt felfalnak a vakok. QQ megadta. Flop KQJ, turnre kaptam egy 4-ik kárót is flushhúzónak a sorhúzó mellé, de a river nem segített >:(

Hajrá többiek!

Elkúrtam, 15.-ként out és közbe Rally is kiesett 12. lett. Szépen feljött amúgy, játék elején volt 275-ön is. Hajrá Cyper!

Sajnálom, elbuktam. BB-nak kaptam egy AQ-t, UTG-ből hívtak egy két és félszerest, nem lehetett eldobni, visszatoltam rá: AK-t mutatott és flopon már esett is neki a király. Jó lett volna húzni még a pontokon, megmutatni hogy nem csak jelszóvadász vagyok, de ez most így alakult, a bennmaradóknak kitartást, és sok zsetont.

uh, most látom Latzka is elvérzett :( Szurkolok legalább egy FT-ért Cypernek.