Spanyol Foci Fogadások 2017/18

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Spanyol Foci Fogadások 2017/18


Ebben a témában lehet beszélgetni a Spanyolországban zajló bajnokságokról: La Liga, Segunda Division, Spanyol kupa mérkőzések!

Folytonosan közöljük az aktuális programokat, illetve egyéb fontosabb statisztikákat.

Ha van egy jó tipped, akkor oszd meg velünk!  :beerchug:

A magyar "szurkolók" is búcsúznak Neymartól. ;D

Spanyol Szuperkupa





Augusztus 13., vasárnap:

22:00   Barcelona - Real Madrid    1.98   3.96   3.43



Tippek, vélemények?



#5 augusztus 11, 2017, 22:50:24, Pozzato
Real lemaradt Mbappéról, de szerintem jól tették, hogy kiszálltak a businessből. Közben a Barcánál kezd szűkülni a kör. Dybala marad a Juventusban (én végig irreálisan tartottam a leigazolását), Coutinho is marad a Liverpoolban, így marad Dembelé. Én továbbra is azt mondom, hogy őt kéne hozni, illetve ott van Seri. A sráctól én már hoznám is Nizzából, de elvileg a franciák vezetése csak a Napoli elleni BL-selejtezők után akar tárgyalni. Remélem addig senki nem csap le rá, mert egy csiszolatlan gyémánt. Ő lehet majd idővel az új Touré. Pörög egész meccsen, hajt, megalkuvást nem tűrő a stílusa, megadhatná a stabilitást a kp-nak, amire Busquets nem mindig képes.


frissítve: Közben Coutinho maga kérte az átigazolását, remélem azért Seri majd így is jön.

http://penamadridista.hu/hirek/2017/08/13/igy-lattatok-ti-barcelona-real-madrid/

Itt tudtok szavazni (a realosokra meg a Barcara mint csapat), persze ha van kedvetek  ;D

Benzema kapott egy rakas egyest, a spori meg 60% -tol kapott karot  :D Hat jah, szerencsere a spanyoloknal semmi sem valtozott, megallithatatlan Real Madrid es gyoker biraskodas...

A Barca egy rakás szar volt, szóval ideje valamit kezdeni ezzel a kerettel. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy Ronaldo mekkora eltiltást kap. Meg lennék lepve, ha 5 meccs felett lenne, pedig elvileg kaphatna 10-et is. (én max 2-3-al számolok, mert ő Ronaldo és Realos).

Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 14, 2017, 11:22:22
A Barca egy rakás szar volt, szóval ideje valamit kezdeni ezzel a kerettel. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy Ronaldo mekkora eltiltást kap. Meg lennék lepve, ha 5 meccs felett lenne, pedig elvileg kaphatna 10-et is. (én max 2-3-al számolok, mert ő Ronaldo és Realos).

Ez maximum kettőt ér, mindenkinél.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum augusztus 14, 2017, 11:28:33
Ez maximum kettőt ér, mindenkinél.
Mivel a spanyolok legjobb csapatáról van szó és Ronaldóról, ezért igen, de elvileg a bíró szándékos meglökésért lazán adnak 5-10 meccses eltiltást is, de ahhoz a Celta Vigóban kéne fociznia az illetőnek.

https://www.youtube.com/watch?v=P6FGOlT1u0k

Ezért kellene inkább 12 meccses eltiltás, vagy örökös, mert visszaeső.

Mondjuk a bíráskodás botrányosan gyenge volt. Ezt se értem, miért kaptunk büntetőt.

Az viszont érdekes lesz, hogy Valverde is ilyen töketlen lesz, aki képtelen meccs közben változtatni, vagy csak ez a kezdeti izgalom nála.

A brazil Paulinho érkezése több szempontból is egészen sötét korszakot vetít előre. A kínai bajnokság sztárjának a leigazolása, aki Európában a Tottenham Hotspur színeiben megbukott, többszintű üzenete van: egyrészt Sergi Roberto elől fogja elvenni a játékperceket, hiszen Paulinho nem irányító. A saját nevelés tehát, aki mindig kisegítette a klubot, amikor szükség volt rá, a pálya bármely posztján játszott, és semmibe sem került. Sergi Roberto tehát joggal mondhatná azt, hogy köszöni, és távozik. Hogy megtehetné-e? Igen, meg, erről is a klubvezetés gondoskodott, amikor 40 millió eurós kivásárlási árban egyezett meg a játékossal.

Másrészt semmi értelme nincs a leigazolásának, hiszen amint már írtam, hemzsegnek a hasonló stílusú játékosok a keretben. Harmadrészt pedig egészen magyaros korrupciós történet rajzolódik ki, már amennyiben természetesen igazak az értesülések, mindenesetre az tény, hogy túl a sok a véletlen. Bartomeu elnök az 'ADELTE' cég vezetője is egyben, mely mérnöki szolgáltatásokat nyújt repterek, kikötők és szállítmányozó cégek számára. A Guangzhou klub, melytől érkezik Paulinho, tulajdonosa jelenleg az az Evergrande társaság, mely egy hatalmas, az 'Ocean Flower Island' névre hallgató projekten dolgozik. Ez egy mesterséges szigetet és azzal együtt egy kikötő létesítését foglalja magába. A mérnöki kivitelezésre pályázik Florentino Pérez, a Madrid elnökének a vállalata, az ACS Group, de az 'ADELTE' is benyújtotta a pályázatát. Ezalatt pedig a Barcelona, melynek elnöke érintett az 'ADELTE' társaságban, megvesz az Evergrande tulajdonában álló klubtól egy játékost 40 millió euróért... Katarral már egyszer eljátszotta ez az elnökség, Rosell azóta börtönben, szóval az ártatlanság vélelmén túl nincs más ok, amiért nem lenne hihető a történet.

Forrás: eurobarca.hu

Közben hivatalosan is leigazoltuk.  :bash: ;D

Azt bem tudom,  hogy most sírjak vagy nevessek?! Közben Sergi Roberto is elgondolkodott a váltáson, amit meg is értek. Nem azért hiányozna, mert olyan nagy top player, csak maga a iránymutatás ami nagyon gáz. Most a nyakára hoznak egy 29 éves játékost az előkelő kínai bajnokságból.
Ha jön Dembelé/Coutinho, vagy mindkettő, akkor sem leszek megelégedve ezzel a csőcselék vezetőséggel. Akinek a feje ( Rózsa Sándor/Sandro Rosell) a börtönben pihen.
Messi a szerződését még nem írta alá, Iniesta még csak szerződést sem kapott.

Csak, hogy témánál maradjak, azt hiszem, hogy a Real LaLiga címvédés ajándék lesz..


Idézetet írta: CaeSar Dátum augusztus 14, 2017, 14:15:48
Csak, hogy témánál maradjak, azt hiszem, hogy a Real LaLiga címvédés ajándék lesz..

Teljesen egyetértek. A fentebb leírtakat én is olvastam, de már meg sem lepődtem. Ahelyett, hogy egy jól menő csapat alapköveit raknánk le (Dembelé vagy Coutintho), ahelyett ilyen noname fogalmatlan játékosokat veszünk pénzmosás címén. Abban is biztos vagyok, hogyha Laporta az elnök, akkor Neymarnak eszébe sem jut eligazolni. Nekem van egy olyan érzésem, hogy megint egy rosszabb korszak köszönthet a csapatra, mint anno a 2000-es évek elején. Pedig voltak ott is jó játékosok (de szerettem a valenciás Mendieta játékát, aztán a Barcában a sírás fojtogatott, mikor a hatodik helyért küzdöttek  ;D), de ott is egy nagy váltás kellett a sikerhez. Szerintem ez valahol egy hasonló év lesz, ahol aztán a szezon végén kidobjuk a szemetet és kezdődik egy új korszak a csapatnál.

Nem tudom, hogy Valverde hosszabb távon milyen edző lesz (egy meccs alapján nehéz megítélni), de azért az aggodalomra adhat okot, hogy Zidane lazán lemeccselte őt azzal, hogy szinte csak Vidalra játszott és Valverde pedig a pályán hagyta a spanyolt.

Én remélem, hogy jövőre lesznek átalakítások, mind a vezetőségben, mind a csapatban. Van itt mit csinálni, ha pedig nem érkezik senki sem a balszélre, akkor ilyen Perisic féléket nem hoznék 40-60 milliókért, hanem meghagynám Ardát. Kezdjen, szerintem küzdene az biztos és hasznosabb lenne, mint Deulofeu. Hátul is nem Vidalt erőltetném, hanem ha megvettük Semedót (akiben nagy potenciál van), akkor ideje őt bedobni a mélyvízbe.

Lesz itt még sztár igazolás. Egyrészt Barto is tudja, hogy csak így tudja kicsit fényesíteni magát, amúgy leszedik a fejét, még lehet, úgy is, ha jön mindkét igazolás: Coutinho meg Dembelé. 

Ha senki nem jön, akkor Barto feje hullani fog, lehet, hogy így is.