Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Kézilabda fogadások => A témát indította: csak1tomi Dátum december 31, 2018, 15:41:20

Cím: Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum december 31, 2018, 15:41:20
26. férfi kézilabda világbajnokság

(https://www.mercedes-benz-arena-berlin.de/assets/img/Handball_WS_960x364px_01_30-a265d6a61f.jpg)

Hivatalos oldal (http://www.handball19.com/)


Helyszín: Dánia és Németország (ez az első olyan vb aminek egynél több rendezője van)
Időpont:  Január 10. - Január 27.


A-csoport

1.Franciaország Címvédő
2.Oroszország
3.Németország
4.Szerbia
5.Brazília
6.Dél-Kórea

B-csoport

1.Spanyolország
2.Horvátország
3.Macedónia
4.Izland
5.Bahrein
6.Japán

C-csoport

1.Dánia
2.Norvégia
3.Ausztria
4.Tunézia Afrikai bajnok
5.Chile
6.Szaúd-Arábia

D-csoport

1.Svédország
2.Magyarország
3.Katar Ázsiai bajnok
4.Argentína Pánamerikai bajnok
5.Egyiptom
6.Angola

Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 02, 2019, 16:23:31
http://hetmeteres.com (http://hetmeteres.com) elkezdte a csapatbemutatókat, vélhetőleg https://hatosfal.hu/ (https://hatosfal.hu/) is fog bemutatókat írni.

Történelmi összefogás segítségével először indul világbajnokságon az egyesített koreai válogatott. Észak- és Dél-Korea olimpiai bizottsága megegyezett, a nemzetközi szövetség (IHF) pedig engedélyezte az egyesített koreai csapat indítását a dán-német rendezésű vb-n. Az ázsiaiak ennek ellenére sem számítanak komoly esélyesnek a tornán.

Dél-Korea a 2018-as hazai rendezésű Ázsia-bajnokságon bravúros teljesítménnyel bronzérmet szerzett, ezzel váltotta meg jegyét az idei világbajnokságra. Északi szomszédaik az egyesítés révén így először mutathatják meg magukat a világnak, ami még úgy is nagy szó, hogy mindössze 4 játékos képviselheti őket a tornán.

Az egyesített keret a teljes mezőny egyik legfiatalabb átlagéletkorú gárdája lesz. A dél-koreaiak közül szinte a teljes tavalyi kezdő otthon marad, egy új generáció eddig ismeretlen tagjait láthatjuk majd Berlinben az A-csoport küzdelmein. A korábbi húzóemberek közül Park Junggeu, Sim Jaebok, Jeong Yikyeong és Yoon Ciyoel is csak otthonról követi az eseményeket, ők voltak az előző évtized legnagyobb koreai sztárjai. A rangidős így a 33 esztendős Jung Suyong lesz Cho Youngshin szövetségi kapitány névsorában, aki korával magasan kiemelkedik társai közül. A balátlövő és irányító poszton szintén bevethető Park Kwangsoon lehet a csapat vezére, de a balkezes bombázó, Jo Taehun is fontos láncszem lehet. A balszélső Jang Donghyun az egyetlen olyan játékos, aki a tavalyi bronzérmes együttes kezdőjéből a világbajnokságon is szerepet kaphat, rá természetesen Berlinben is főszerep hárul.

Védekezésben általában a zárt, hatosfalas formációt alkalmazza Cho edző, ahol különösen a lábmunkájukkal okozhatnak nehézségeket az ellenfeleknek. Fizikai méretekben nem veszik fel a versenyt az európai mezőnnyel, így egyetlen fegyverük lehet a gyorsaságuk valamint a küzdőszellemük.

Korea papíron a világbajnokság egyik leggyengébb keretével rendelkezik, a reális helyezésük így a utolsó lehet az A-csoportban. Az Elnöki Kupában lehet némi keresnivalójuk, a kontinensviadalon már legyőzött ellenfeleikkel, Japánnal illetve Szaúd-Arábiával szemben lehetnek reális győzelmi esélyeik. Egyetlen győzelem is szép teljesítmény lenne Parkéktól a tornán.

Világbajnoki keret
Kapusok: Park Jaeyong (Korea NSU), Kim Donguk (Kyunghee Univerity)
Jobbszélsők: Na Seungdo (Doosan HC), Park Dongkwang (Hanam SC)
Jobbátlövők: Jung Suyoung (Hanam SC), Jo Taehun (Doosan HC), Ri Yongmyong (DPRK)
Irányítók: Kang Jeongu (Doosan HC), Kang Tan (Korea NSU), Ri Kyongsong (DPRK)
Beállók: Ku Changeun (Doosan HC), Kim Dongmyung (Doosan HC), Jeong Jaewan (Hanam SC)
Balátlövők: Park Kwangsoon (Hanam SC), Park Youngjun (Sangmu Phoenix), Ri Songjin (DPRK), Park Jonggon (DPRK)
Balszélsők: Jang Donghyun (SK Hawks), Choi Beommun (Chungnam SC), Seo Seunghyun (Hanam SC)

Szövetségi kapitány: Cho Youngshin

Az IHF engedélyével Korea csapata 20 játékost nevezhet a vb-re, közülük négyen észak-koreaiak.

Legutóbbi vb-helyezés: nem jutottak ki.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-korea/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-korea/)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 02, 2019, 18:55:26
A harmadik számú dél-amerikai együttes, Chile célja az lehet a világbajnokságon, hogy megjavítsa eddigi legjobb vb-szereplését (21), amelyet a legutóbbi tornán ért el.

A Pánamerikai-bajnokságon és a Dél-Amerikai Játékokon is harmadik helyet szerzett 2018-ban Chile, utóbbin sikerült egy arcpirító eredményt elérniük, miután 29-13-ra kaptak ki Argentínától az elődöntőben.
A játékosként világbajnok és hatszoros BL-győztes spanyol, Mateo Garralda 2016 eleje óta irányítja Chile nemzeti csapatát, a 2020-as olimpiai ciklus végéig pedig biztosan marad a kispadon. Irányítása alatt tértek vissza a válogatottba a Feucthmann testvérek (Emil, Erwin, Harald) és Víctor Donoso is, akik korábban lemondták a szereplést címeres mezben.
Érdekesség, hogy a Feuchtmann testvéreknek saját klubjuk van hazájukban, Feucthmann HC néven, ahol tavaly már 120-an sportolnak az utánpótlással együtt. A három Feuchtmann közül ezúttal ketten utaznak a vb-re – Harald maradt ki -, míg lány testvérük, Inga a válogatott médiamunkáját segíti.

A chilei csapat erőssége a kezdősor, a kispadról érkezők már közel sem tudják megközelíteni az kulcsemberek játéktudását. A gólfelelős a jobbátlövő, Rodrigo Salinas, aki jelenleg a spanyol Irúnt erősíti, de Romániában és Franciaországban is játszott már. Testvére, Esteban beállóként lehet a kezdőcsapat tagja, és kettes védőben szintén fontos szerepe van. Támadásban még Erwin Feuchtmannt kell kiemelni, aki irányítóban kap szerepet, valamint hármas védőként. Amennyiben neki és Rodrigo Salinasnak sem megy a játék, akkor bajban vannak az ellenfél kapuja előtt a chileiek. Védekezésben Javier Frelijj helye megkérdőjelezhetetlen hármasban, sokszor támadásban is kezd a gyorsabb visszarendeződés miatt. Szintén a védelemben kaphat nagyobb szerepet a korábbi veszprémi, Marco Oneto, aki jelenleg klub nélküli, legutóbb Olaszországban légióskodott.

A legutóbbi vb-n Fehéroroszország legyőzősével indítottak a chileiek. Erwin Feuchtmann szerint az osztrákok és szaúdiak ellen is nyerhetnek a csoportban, előbbi azért meglepő lenne. Vélhetően Szaúd-Arábiával harcolnak a csoport 5. helyéért. A chilei válogatott egyébként Budapesten készül a világbajnokságra.

Világbajnoki keret
Kapusok: Felipe Barrientos (BM Zamora), Felipe Garcia (Italiano BM)
Jobbszélső: Sebastián Pavéz (USAB)
Jobbátlövők: Rodrigo Salinas (Bidasoa Irún), Daniel Ayala (USAB)
Irányítók: Emil Feuchtmann (Nancy Metropolé), Aaron Codina (Liceo Nacional Maipú), Julio Baumann (klub nélkül)
Beállók: Marco Oneto (klub nélkül), Estaban Salinas (Bidasoa Irún), Javier Frelijj (CD Luterano)
Balátlövők: Víctor Donoso (Fasano), Erwin Feuchtmann (Istres), Diego Reyes (Palma del Río)
Balszélsők: Sebastián Ceballos (BM Zamora), Elías Oyarzún (BM Ovaelle)

Szövetségi kapitány: Mateo Garralda

Legutóbbi vb-helyezés: 21. hely

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-chile/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-chile/)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 03, 2019, 13:22:26
Magyarország papíron leggyengébb csoportellenfele két korábbi kulcsembere nélkül veszi fel idén a kesztyűt. Az afrikai kontinens harmadik legjobb csapata a világbajnokságon a "futottak még" kategóriába tartozik.

Tavaly sorozatban másodszor is bronzérmet nyert Angola válogatottja az Afrikai Nemzetek Kupáján, ezzel kvalifikálta magát az idei világbajnokságra. Filipe Cruz szövetségi kapitány az utóbbi néhány évben egy masszív csapatot gyúrt össze, a fekete kontinensen egyértelműen ők lettek a "harmadik erő" a két favorit mögött. Tunézia és Egyiptom azért még nagy falat a számukra, csakúgy mint egy világbajnokság – a két évvel ezelőtti franciaországi torna bizonysága szerint, ahol végül az utolsó helyen végeztek.

Idén sem lehetnek vérmes reményeik, a cél a legutóbbi helyezés javítása lehet maximum. A játékoskeret összetétele nem sokat változott, a kulcsemberek közül viszont ketten is, Sérgio Lopes és Elias António kikerültek. A két veterán az angolai válogatott leggólerősebb játékosai közé tartozott Franciaországban, különösen Lopes hiányát érezhetik meg idén. Az irányító Romé Hebo lehet így az abszolút kulcsember, mellette Edvaldo Ferreirára is komoly szerep hárul majd a balátlövő poszton. A védelem oszlopa Gabriel Teca lesz, a beálló a támadások során szinte végig a pályán szokott lenni. Mindössze két balkezes játékos szerepel Filipe Cruz legszűkebb névsorában, a jobb oldal így kissé sebezhető pontnak tűnik, illetve sok teher hárul az Adelino Pestana, Otiniel Pascoal duóra.

A kapuban Giovany Muachissengue jelentheti a biztonságot, a portás legutóbbi vb-je ugyan nem sikerült túl fényesre, a kontinenstornán azonban újra jó formában védett. A defenzív játéknál egyébként javarészt a nyitott 5+1-es felállást alkalmazzák, az ék szerepében Heboval. Fizikai adottságok terén jól állnak, megvannak a megfelelő magasságú embereik, ezzel együtt persze nem képviselnek európai mércével mérve magas színvonalat. Vélhetően meggyűlik a bajuk a komolyabb ellenfelekkel szemben.

Érdekesség, hogy a piros-fekete válogatottnak mindössze egyetlen légiósa van (Edvaldo Ferreira), a hazai játékosokat pedig szinte kivétel nélkül egy klub, a CD Primeiro de Agosto adja. Összeszokottságban tehát nem lehet hiány.

Angola a "magyar csoportban", azaz a D jelű hatosban kapott helyet a világbajnokságon. A papírforma alapján az utolsó hely a realitás Heboék számára, a többi válogatott komolyabb játékerőt képvisel, továbbá rutin dolgában is messze előrébb jár. Az Elnöki Kupában számolhatnak esetleges győzelmekkel, a cél a legutóbbi utolsó helyezés javítása, amire azért van reális esélyük.

Világbajnoki keret
Kapusok: Giovany Muachissengue (CD Primeiro de Agosto), Custódio Gouveia (GD Interclube)
Jobbszélső: Otiniel Pascoal (CD Primeiro de Agosto)
Jobbátlövő: Adelino Pestana (GD Interclube)
Irányítók: Romé Hebo (CD Primeiro de Agosto), Manuel Nascimento (CD Primeiro de Agosto ), Claúdio Lopes (CD Primeiro de Agosto)
Beállók: Gabriel Teca (CD Primeiro de Agosto), Aguinaldo Tati (CD Primeiro de Agosto), Agnelo Quitongo (CD Primeiro de Agosto)
Balátlövők: Edvaldo Ferreira (Smouha SC), Declerck Sibo (CD Primeiro de Agosto), Francisco Almeida (CD Primeiro de Agosto), Abiguilei Lourenco (CD Mainha de Guerra)
Balszélsők: Adilson Maneco (CD Primeiro de Agosto), Elsemar Santos (CD Primeiro de Agosto), Claúdio Chicola (GD Interclube)

Szövetségi kapitány: Filipe Cruz

Legutóbbi vb-helyezés: 24. hely

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-angola/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-angola/)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 03, 2019, 17:56:54
A dél-amerikai kontinens bajnoka legnagyobb sztárja nélkül vág neki a világbajnokságnak, ám így is van esélyük a középdöntőbe jutásra. Argentína éppen Magyarország ellen kezdi el a torna csoportkörét Koppenhágában.

Tavaly némi meglepetésre Manuel Cadenas csapata a Pánamerikai-bajnokság döntőjében simán legyőzte a nagy rivális Brazíliát, ezzel visszahódította a kontinens trónját, továbbá a vb-jegyét is megváltotta. Pedig Diego Simonet sérülés miatt akkor sem állt a szövetségi kapitány rendelkezésére, pótlását akkor csapatként nagyon jól megoldották a többiek. A Montpellier irányítója nem tudhat igazán szerencsés évet maga mögött, az őszi idényt is szinte teljes egészében kihagyni kényszerült, és mire decemberben visszatért, újra megsérült. Ez most a vb-szereplésébe került, bár nagyon halvány reménye még maradt Cadenasnak, aki a torna későbbi szakaszában talán még be tudja nevezni legnagyobb sztárját.

Diego Simonet mellett egy másik alapember, Federico Pizarro sem utazhat Dániába sérülés miatt. A balkezes játékos az utóbbi időben nem eredeti posztján, hanem jobbátlövőként volt csapata egyik leggólerősebbje, az ő hiánya szintén érzékeny veszteség. Ha már balkezesek, a Cuenca szélsője, Pablo Vainstein is komoly műtéten esett át decemberben, szintén kihagyja a vb-t.

Az argentin válogatott így sem marad Simonet-testvérek nélkül, Diego két fivére, Sebastián és Pablo is a szűkített keret tagja, sőt, mindketten a kezdőcsapat alapemberei is. Pablo a tavalyi kontinenstornán a balátlövő poszton helyettesítette sztár bátyját, nem is akármilyen teljesítményt nyújtva. Játékstílusa nagyon hasonlít Diegoéhoz, így most is vezér szerepet kaphat Cadenastól.

Még mindig a kék-fehérek alapembere Gonzálo Carou. Az Ademar León 39 éves beállója és védekező specialistája vélhetően utolsó nagy tornáját játssza válogatott mezben. A defenzív játéknál egyértelműen ő lesz a kulcsember, hármas védőként Nicolás Bonnano lehet a párja hatosfalas felállás esetén. Az argentin védelem nagyon fontos pontja a kapus poszt, ahol két jó képességű hálóőr áll rendelkezésre. Eddig Matías Schulz volt az alapember, az utóbbi évben azonban kiszorította őt Leonel Maciel. A Cuenca portása óriási szerepet játszott a tavalyi kontinenstornán aratott győzelemben, az Asobal Ligában pedig azóta is nagyszerű formában véd.

Néhány éve az volt az argentinok hátránya, hogy nem voltak igazán magas játékosaik. Mostanra ez a helyzet is megváltozott, az átlövő posztokon van bőven 2 méter körüli és feletti válogatási lehetősége is Cadenasnak. Ráadásul a vb-keret legnagyobb része Európában keresi a kenyerét, közülük 11-en az Asobal Ligában számítanak fontos játékosnak. Az újabb generáció felnövekedésével szép lassan felértek az európai élcsapatok közelébe, most már senki nem mehet biztosra ellenük, bárki ellen van esélyük Simonetéknek.

A koppenhágai D-csoportban Argentínának a mieink mellett Svédország, Katar, Egyiptom és Angola legjobbjaival kell megvívnia a továbbjutásért. Első ránézésre a csoport 4-5. helye lehet reális Cadenas gárdája számára, ám a különbségek szinte nüansznyiak egyes riválisaikkal szemben. Katar képes rapszodikus szereplésre, a svédeket verték már nagy tornán, Magyarországgal pedig a bemutatkozó meccset vívják, ami ugye mindig kiélezettebb a többinél. Kötelező győzelem egyedül Angolával szemben várható el tőlük.

Világbajnoki keret
Kapusok: Matías Schulz (Pfadi Winterthur), Leonel Maciel (Liberbank Cuenca)
Jobbszélsők: Santiago Baronetto (Liberbank Cuenca), Ramiro Martínez (MMT Seguros Zamora)
Jobbátlövők: Federico Vieyra (Abanca Ademar León), Andrés Moyano (Condes de Albarei Teucro)
Irányítók: Sebastián Simonet (Abanca Ademar León), Pablo Simonet (BM Benidorm), Manuel Crivelli (Cavigal Nice HB)
Beállók: Gonzálo Carou (Abanca Ademar León), Lucas Moscariello (Liberbank Cuenca), Gastón Mourino (Recoletas Atlético Valladolid)
Balátlövők: Juan Pablo Fernández (UNLu), Nicolás Bonanno (Bada Huesca), Guillermo Fischer (Condes de Albarei Teucro)
Balszélsők: Federico Fernández (UNLu), James Lewis Parker (BM Alarcos), Ignacio Pizarro (UNLu)
(a világbajnokság kezdetéig még két fővel szűkül a játékoskeret, a kimaradók tartalékként továbbra is szerepelnek majd a névsorban)

Szövetségi kapitány: Manuel Cadenas

Legutóbbi vb-helyezés: 18. hely

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-argentina/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-argentina/)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 04, 2019, 13:51:44
A negyedik számú ázsiai csapat ezúttal sztáredző irányításával próbál szerencsét a világbajnokságon. A C-csoportban helyet kapó Szaúd-Arábia a pofozógép szerepét szeretné elkerülni.

Tavaly megismételte 2016-os szereplését az Ázsia-bajnokságon a szaúdi válogatott, az elődöntőbe jutva végül a harmadik helyért csatázhatott az utolsó játéknapon. Az érem ezúttal sem lett meg, pedig a házigazda Dél-Korea csapatát a torna korábbi szakaszában egyszer már sikerült magabiztosan legyőzniük.

Az olajzöld mezes válogatott már rutinos vb-szereplőnek nevezhető, teljesítményük azonban nem sokszor volt felejthetetlen. Hogy idén végre ne a pofozógép szerepét töltsék be, egy sztáredzőt szerződtettek a kispadra Boris Denic személyében. A szlovén szakember októberi kinevezése óta még nem dirigálta új csapatát komoly tétmeccsen, a vb-re nevezett keretét pedig alig változtatta meg a két évvel ezelőttihez képest. Komoly hiányzó egyedül az azóta már visszavonult Manaaf Alsaeed kapus, valamint a tavalyi kontinenstornát házi gólkirályként záró, ám most sérült Hussain Almohsin lehet.

A szaúdiak alapjátéka a sok mozgásos, agresszív védekezésből indított gyors támadásokra épül. Magasságban kissé elmaradnak az európai mezőnytől, ezt küzdőszellemükkel tudják pótolni. Habár a védekezésük alapjában egy hatosfalas felállás, a ketteseik rendkívül sokat mozognak kifelé, amivel nyitottá válik a hátsó alakzatuk. Középen Hassan Aljanabi és Mahdi Alsalem felelős a védelemért, ám mindketten fontos láncszemek támadásban is. A kapuban Mohammad Alsalem képes komoly bravúrokra, ezúttal már tényleg ő lesz a kezdő.

A gólokat elsősorban Mojtaba Alsalemtől várhatjuk, aki irányítóként és bármelyik oldali lövőként is bevethető. A szaúdiak egyik legnagyobb problémája évek óta, hogy nincs egy épkézláb balkezes átlövőjük, így jobbkettőben általában "rosszkéz" oldali játékossal kell betömni a lyukat. A legtöbbször Abbas Alsaffar tűnik fel itt, de a tapasztalatok szerint a szaúdiaknál nincsenek fix külső posztok támadásban, sűrűn cserélgetik a játékosok a pozíciójukat, az éppen pályán lévők bárhol szerepet kaphatnak. A keret másik problémája a korábban említett magasság, illetve alacsonyság. Hiába vannak nagyszerű technikai képzettségű átlövőik, egy masszív, magas fal jelentős akadályokat jelenthet számukra.

A csapat erőssége viszont a szélső posztok, itt mindkét oldalon minőségi lehetőségei vannak Denicnek. A jobb szárnyon Ahmad Alabdulali, a balon pedig Abdullah Alabass az első számú opció, a gyors lefolyású támadásoknál komoly szerep hárul rájuk.

Várható kezdőcsapat
Szaúd-Arábia a C-csoportban szerepel a világbajnokságon, utolsó kalaposként az utolsó hely a realitás számukra itt. A hasonló testfelépítésű chileiekkel szemben lehet némi keresnivalójuk, a papírforma szerint azonban az Elnöki kupa küzdelmei során szerezhetik meg első győzelmüket. A csapat célja a tisztes helytállás lehet.

Világbajnoki keret
Kapusok: Mohammad Alsalem (Al Noor SC), Amro Mohammed (Al Ahli SC)
Jobbszélsők: Ahmad Alabdulali (Mudhar Club), Abdulazez Saeed (Al Ahli SC)
Jobbátlövők: Rami Almutairi (Al Arabi SC), Abdulaziz Khayri (Al Ahli SC)
Irányítók: Mojtaba Alsalem (Al Noor SC), Mohammed Alabas (Mudhar Club), Fahad Alfarhan (Al Rawda SC)
Beállók: Hassan Aljanabi (Mudhar Club), Ali Alibrahim (Al Khaleej SC), Adnan Radnah (Al Ahli SC)
Balátlövők: Mahdi Alsalem (Al Noor SC), Abdullah Alhammad (Al Noor SC), Abbas Alsaffar (Mudhar Club
Balszélsők: Abdullah Alabass (Al Noor SC), Abdullah Alhulaili (Mudhar Club), Muneer Abualrahi (Mudhar Club)

Szövetségi kapitány: Boris Denic

Legutóbbi vb-helyezés: 20. hely


Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-szaud-arabia/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-szaud-arabia/)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 04, 2019, 14:55:16
Tegnap nem néztem a mészárlást, amit a dánok rendeztek, csak bele-belenéztem percekre. Azt elcsíptem, amikor valami olyasmit mondott a kommentár, hogy Balogh Zsolti és Lékai kedvese is január közepére várja a babát. Most így belegondolva az X-faktorban Raminak már jó nagy hasa volt, szóval az a január közepe valós lehet. Kérdem én, ezt Balogh és Lékai hogy fogja megoldani, vagy a szövetség, mert azt nem hiszem, hogy nem akarnak ott lenni a kedvesük mellett.

Sok jót ebből a tornából nem nézek ki magyar rsézről, mondjuk a csajok is így indultak, aztán egész pofás lett. Ugyanakkor ahhoz képest, hogy a srácok a védekezés csiszolásával voltak elfoglalva, el sem tudom képzelni, mi lett volna, ha nem azt gyakorolják. Kapunk 40-et???  ;D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: gerry Dátum január 04, 2019, 17:08:43
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 04, 2019, 14:55:16
Tegnap nem néztem a mészárlást, amit a dánok rendeztek, csak bele-belenéztem percekre. Azt elcsíptem, amikor valami olyasmit mondott a kommentár, hogy Balogh Zsolti és Lékai kedvese is január közepére várja a babát. Most így belegondolva az X-faktorban Raminak már jó nagy hasa volt, szóval az a január közepe valós lehet. Kérdem én, ezt Balogh és Lékai hogy fogja megoldani, vagy a szövetség, mert azt nem hiszem, hogy nem akarnak ott lenni a kedvesük mellett.

Sok jót ebből a tornából nem nézek ki magyar rsézről, mondjuk a csajok is így indultak, aztán egész pofás lett. Ugyanakkor ahhoz képest, hogy a srácok a védekezés csiszolásával voltak elfoglalva, el sem tudom képzelni, mi lett volna, ha nem azt gyakorolják. Kapunk 40-et???  ;D

Lékairól volt egy cikk, hogy milyen faszagyerek, mert megegyezett a kedvesével, hogy nem lesz ott a szülésnél, és ezt Rami is támogatta mivel Máté is végig ezt tette az X faktor alatt. Legyen a válogatottal és segítse az országot egy jó szereplés elérésében. Aztán a másodikat már közösen csinálják végig. :beerchug:
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 08, 2019, 08:33:34
Norvégia képes lehet a végső győzelemre is a vb-n, azonban sok múlhat azon, hogy mennyire tudják majd használni sérülésük után az O'Sullivan, Johannessen duót. Szerencséjükre csak a csoportkört utolsó fordulójában játszanak a dánokkal, így akkora formába hozhatják a Bundesligában szereplő párost.

Forrás: http://hetmeteres.com/vb-2019-norvegia/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-norvegia/)

Hazai pályán egyértelműen a favoritok közé kell sorolni Németországot, de az is benne van a pakliban, hogy az elődöntő sem jön össze számukra. A csoportkörben nem lesz egyszerű dolguk, a franciákkal mehetnek az első helyért. Ráadásul egy ágon vannak a horvát és a spanyol válogatottal. Egy újabb kudarc alighanem Prokop állásába kerül majd.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-nemetorszag/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-nemetorszag/)

A csoportkörben a dánok és a norvégok ellen nem lesz sok esélyük, Tunézia ellen játszhatnak majd ki-ki meccset a középdöntőbe jutásért, ahol akár a magyar válogatottal is találkozhatnak.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-ausztria/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-ausztria/)

Bahrein nem számít favoritnak a világbajnokság B-csoportjában, ám egy győzelemre mindenképp jó lehet a torna első szakaszában, Japánnal szemben. Érdekesség, hogy Kristjánsson szülőhazája legjobbjai ellen is csatába küldheti övéit, azonban Izland és a többi európai válogatott vélhetően nagy falat lesz nekik. A folytatás is hasonló lehet, papíron csak néhány együttesnél számítanak erősebbnek Alsayyadék. A legutóbbi 23. helyezés javítása reális célkitűzés lehet.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb2019-bahrein/ (http://hetmeteres.com/vb2019-bahrein/)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 09, 2019, 09:30:44
Tunézia a C-csoportban szerepel a világbajnokságon, és reális esélyekkel pályázik a továbbjutásra. A skandinávok papíron erősebbnek tűnnek, a sorsdöntő meccset Ausztriával vívhatják Jallouzék, a sorsolás fintora szerint éppen a záró fordulóban. Feladatuk egyáltalán nem megoldhatatlan, siker esetén rögtön nagyot javítanának legutóbbi (19.) helyezésükön. A középdöntőben jó esetben Magyarországgal is összekerülnek.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-tunezia/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-tunezia/)

Nagy meglepetés lenne, ha a dánok nem jutnának az elődöntőbe. A csoportjukban a norvégok ellen játszanak majd az első helyért, ezt követően a magyar válogatottal kerülhetnek egy középdöntős csoportba. Ennek, a remek korban lévő generációnak ez lehet a nagy esélye, hogy megszerezze az ország számára az első világbajnoki aranyat.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-dania/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-dania/)

Az idei vb-n bajban lehetnek a brazilok, hiszen egy csoportba kerültek négy európai csapattal (Németország, Franciaország, Szerbia, Oroszország). Bárkit képesek lehetnek megszorítani ebből a négyesből, de a szerbek és az oroszok ellen a győzelmet is kiharcolhatják, nem lenne meglepetés, ha ott lennének a középdöntőben.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-brazilia/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-brazilia/)

A csoportkörben a horvátok lesznek a spanyolok legfőbb riválisai, de az elődöntőhöz a francia, német duóból is maguk mögé kell utasítani valakit. Joggal reménykedhetnek abban a spanyol szurkolók, hogy az Eb-t követően a vb-címet is megnyerik kedvenceik.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-spanyolorszag/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-spanyolorszag/)

Katar a D-csoportban többek között Magyarország ellenfele is lesz a vb-n. Fontos összecsapás lesz a harmadik fordulóbeli csata, mindkét együttes számára akár a továbbjutásról dönthet. Az első három helyre a keret erőssége és a múltbeli eredmények alapján mindenképpen odaérhetnek Saricék, igazából az lenne a meglepetés, ha az Elnöki Kupában kellene folytatniuk a tornát. A középdöntős csoportban szintén nem számítanak esélytelennek, kis szerencsével akár újra játszhatnának a 7. helyért. Éremért valószínűleg idén nem állnak sorba, ám mindenképpen meghatározó csapat lehetnek a tornán, és valószínűleg a legerősebb nem európai együttes.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-katar/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-katar/)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Admin Dátum január 09, 2019, 15:41:43
Férfi kézilabda-vb tippjáték (https://www.sportfogadas.org/tippjatek/verseny/159)

Tippelj a férfi kézilabda világbajnokság mérkőzéseire. A legjobb tippelők pénznyereményben részesülhetnek.

Nyeremények:

1.hely: 15 000 Forint Skrillen keresztül

2.hely: 10 000 Forint Skrillen keresztül

3.hely: 5 000 Forint Skrillen keresztül

Tippelj MOST! (https://www.sportfogadas.org/tippjatek/verseny/159)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 10, 2019, 11:10:47
Ez az izlandi csapat szinte esélytelen a spanyol, horvát duó ellen, de a macedónok ellen sem ők számítanak a favoritnak. Kisebb meglepetés lenne, ha középdöntőbe jutna az együttes, ott viszont már biztosan nem sok babér teremne számukra. A fiatalítás lehet a torna fő pozitívuma a szigetlakók számára.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-izland/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-izland/)

A csoportkörből kötelező – a hazai rendezésű, felkészülési tornán, a HEP-kupán Olaszországot és Montenegrót legyőzve első horvátoknak – a továbbjutás. A négy közé jutás már sokkal nehezebb lesz Duvnjakék számára. Horvátország valószínűleg Magyarország nagy vetélytársa lehet az olimpiai selejtezős pozíciókért.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-horvatorszag/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-horvatorszag/)

A franciák számára nem lehet gond az elődöntőbe kerülés, de azért a házigazda németekkel nagy csatát vívhatnak a csoport első helyéért. A középdöntőben vélhetően a spanyolok állítják majd őket a legnehezebb feladat elé.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-franciaorszag/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-franciaorszag/)

Ugyanakkor akár lehetetlen küldetésbe is fulladhat a csoportkör a szerbek számára, ugyanis az A csoportban a címvédő franciákkal és a házigazda németekkel vannak együtt, akik kiemelkednek. Az utolsó középdöntős helyért a szerbek Brazíliával és Oroszországgal küzdhetnek majd.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb2019-szerbia/ (http://hetmeteres.com/vb2019-szerbia/)

Egyiptom a világbajnokság D-csoportjában kapott helyet. A papírforma szerint nem számítanak továbbjutásra esélyesnek, ettől függetlenül – Angolán kívül – mindegyik együttes ellen szoros eredmény várható tőlük. A középdöntős szereplés sem lenne akkora meglepetés tőlük, ehhez a mieink, illetve Katar ellen kellene nagyot alakítaniuk. A legjobb nem európai csapat díj tulajdonosára már akár éppen a csoportmérkőzések során fény derülhet, Elahmarék és Danijel Saricék között dől el valószínűleg ez a verseny.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb2019-egyiptom/ (http://hetmeteres.com/vb2019-egyiptom/)

Az oroszok a legerősebbnek mondható A-csoportba kerültek a sorsolás után. A címvédő franciák és a hazai pályán szereplő németek ellen aligha lesz esélyük, a szerbekkel és a brazilokkal szemben pedig ki-ki mérkőzéseket játszhatnak. Korea ellen kötelező a győzelem. A csapat célkitűzése egy olimpiai selejtezős tagságot érő helyezés (2-7.), ahhoz pedig tovább kellene jutniuk a csoportból. A sérültek hiányában ez kemény feladatnak ígérkezik, nemcsak mindkét rangadót kell hozniuk, hanem a folytatásban még a spanyol, horvát kettős egyikét is le kellene győzniük ehhez. A csapat reális helye inkább a 10-15. pozíciók környéke lehet.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb2019-oroszorszag/ (http://hetmeteres.com/vb2019-oroszorszag/)

A svédek számára nem jelenthet gondot a csoportkör, a magyar válogatott ellen is favoritnak számítanak. A középdöntőben pedig két skandináv riválisuk, a dánok és a norvégok ellen szintén jó esélyük van a sikerre. Nem lenne meglepetés, ha az Eb után ismét döntőt játszanának.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-svedorszag/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-svedorszag/)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: benedek185 Dátum január 10, 2019, 20:56:55
Chile a dánok elleni 11. percben szerzett találatuk után elment zuhanyozni és xboxozni... hogy nem lehet 19 perc alatt egy gólt se dobni?  :laugh: :o :D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: zsivany20 Dátum január 11, 2019, 08:42:24
Idézetet írta: benedek185 Dátum január 10, 2019, 20:56:55
Chile a dánok elleni 11. percben szerzett találatuk után elment zuhanyozni és xboxozni... hogy nem lehet 19 perc alatt egy gólt se dobni?  :laugh: :o :D

Én kint voltam szerdán a Békéscsaba - Győr (22-47) női, NB1-es bajnokin, ott a hazaiak 22 percen keresztül nem tudták bevenni a győriek kapuját...  :o: :)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 11, 2019, 09:24:37
Behúztam a Chile +16,5-öt, 4-8-nál vagy 4-9-nél elkapcsoltam. Visszakapcsolok vagy fél óra múlva, erre látom, hogy 5-22, vagy valami hasonló, és ez volt ott a 34. perc környékén  :P

Egyébként nekem ez a mostani játékvezetői felfogás nagyon nem tetszik. Lassan vízilabdába fog átmenni az egész, ott is kb. majdnem minden második kontaktra lehet kiállítást fújni. Sőt igazából lehet is, ha centerbe belökik a labdát, ott vagy kontrát vagy kiállítást mindig lehet fújni, aztán épp a sporin múlik, hogy most épp mire gondol...
Kíváncsi vagyok, mikor durran el úgy igazán az agya valakinek majd egy jó ki-ki meccsen. Tegnap egy full egyoldalú német-koreai meccsben is volt  kis feszkó a játékvezetői felfogás miatt, kíváncsi leszek, ha majd tétmeccsen is minden kis szarért 2 perc jár, ahogy hogy fog kinézni... Játszanak majd 3-an a 2 ellen???

Németeknek tele volt a tökük az egésszel, a kemény BL meg Bundes meccsekhez szokott srácok nagyon nem tudták, hogy most mi van. Winczek rátette mindkét kezét a koreaira, hogy távolt tartsa a faltól, durr, ott a 2. perc.  ;D Tényleg egy-egy keményebb csatában nem lesz olyan perc, ahol mindkét csapat teljes létszámban játszik. A mi meccsükön is lesz egy raklapnyi kiállítás, Ligetvári a félidőt nem éli túl :D Amúgy sem nagyon szeretnek minket a sporik...

Ráadásul elég színes kis csoport, igazi világcsoport skandináv, észak afrikai, fekete afrikai, dél-amerikai, ázsiai és közép-európai csapattal, eltérő stílusok, ha ez a játékvezetői felfogás marad, egy jó Magyarország-Qatar meccsen 2-3 piros, 12-15 darab kettő perc alap, pláne, ha két túlbuzgó mócsing bírót kapunk. Mondjuk szerintem a sporiknak sem könnyű, mert nekik a fenti utasításoknak is meg kell felelni, ugyanakkor valahol még JÁTÉKVEZETŐK, így a meccsből sem feltétlenül akarnak bohózatot csinálni.

régen a szépemlékű tobet fogadóirodánál lehetett 2 percekre fogadni, most az első körben lehetne kaszálni szépen  :great:

Viszont amitől én speciel féltem, hogy az M4 kevés meccset fog adni, az egyelőre hála az égnek nem jött be.  :ok:
(bár tény, tegnap egy meccs is elég volt, hogy felhúzzam magam  :D )
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 11, 2019, 09:40:23
Horvátország -1,5   1,45  27:31
Argentína - Magyarország Több, mint 48,5    1,45  25:25
Ausztria -6,5    1,40  22:29
Norvégia -4,5    1,50  24:34
Svédország -3,5    1,40  24:27
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: hubika88 Dátum január 11, 2019, 10:21:40
Hja meg szerencse h csak a vilagesemenyekre vannak ilyen szabalyozasok a biroknal, par 2 percet tegnap a serdulo meccseken meg el is engedtek vna

Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csabax Dátum január 11, 2019, 15:18:03
Azért az a dán Mortensen igencsak bemutatta, amit lehetett.  :laugh:
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Suugger Dátum január 11, 2019, 17:33:30
Ide írom,nem csak a vb-hez hanem kézilabdához kapcsolódik.A betfair sportsbook részén érdemes figyelni a kézi piacokat.Néha beragad náluk az eredmény követés és befagy egy-két line amit nem zárolnak.A meccs folyik a line pedig marad a meccs előtt megadottnak.Ma például a Japán-Macedón meccsen a home total goals 26.5 over/under ragadt be.A második félidőben kezdtem figyelni, a 26.5 over/under piacot csak a 27.japán gól után kb. fél perccel zárták le,úgyhogy én még a 27. japán gól után is tudtam fogadni az overre.A 47.perc körül 23-nál jártak a japók tehát simán látszott hogy meglesz a 27 gól,el is kezdtem szépen pakolgatni.Folyamatosan nyitva volt ez az egy home total goals határ,a többi zárva volt.
Már többször csíptem el ilyet és mindig jóváírták.
Könnyen lehet hogy lesz még ilyen a vb-én,akinek van betfaires számlája érdemes élőben figyelnie.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Bucak77 Dátum január 11, 2019, 17:49:14
Szép bunda volt a Katar-Angola meccs  :great:
25x odds... Ezt a bukik vagy ellőtték szándékosan vagy óriási bunda... Szerintem inkább elmérték a szorzót, 1.01 katarra aha okr  :cya:
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: benedek185 Dátum január 11, 2019, 17:54:29
Idézetet írta: Bucak77 Dátum január 11, 2019, 17:49:14
Szép bunda volt a Katar-Angola meccs  :great:
25x odds... Ezt a bukik vagy ellőtték szándékosan vagy óriási bunda... Szerintem inkább elmérték a szorzót, 1.01 katarra aha okr  :cya:

én is ezen röhögtem hallod...  :D :laugh:
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Coutinho Dátum január 11, 2019, 17:55:10
Én hülye meg nem tettem meg Angolát, pedig gondolkodtam rajta délelőtt...persze biztos Katar sikert vártam, de mondom hátha :D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: RedMunchen2010 Dátum január 11, 2019, 18:39:00
Player speckót játszottam, hol tudom követni, hogy melyik tipp, hogy áll?
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 11, 2019, 23:13:35
Japán a világbajnokság B-csoportjában Bahrein ellen játszhat némi győzelmi esély reményében. Favoritnak ezen a találkozón se lehet egyértelműen nevezni Tokudáekat, az európai riválisok ellen pedig még kevésbé. Sigurdsson öröme lehet, hogy nemcsak Németországba térhet vissza, hanem szülőhazája legjobbjai ellen is pályára küldheti csapatát. Az Elnöki Kupában már összejöhet egy siker, akár a legutóbbi 22. helyezésen is javíthatnak.

Forrás: http://hetmeteres.com/vb-2019-japan/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-japan/)

Igazán kemény csoportba kerültek a macedónok az Eb-győztes spanyolokkal, a horvátokkal és Izlanddal, Bahrein és Japán legyőzése azonban elvárható tőlük, de a bravúr sem lenne azért ördögtől való. Mindenesetre a macedón továbbjutás bizonyára meglepőbb lenne, mint az Elnök Kupában való szereplés.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-macedonia/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-macedonia/)

Jó csoportba és ágra került Magyarország a világbajnokságon nem vitás. Papíron Svédország természetesen kiemelkedik a D jelű hatosból, azonban a második legerősebb keret szintén, amely a miénk. Nem szabad azonban lebecsülni a dél-amerikai Argentínát vagy éppen Egyiptomot. A továbbjutást kiharcolva Dánia és Norvégia lehet a legerősebb ellenfelünk.

Összességében tehát kijelenthető, hogy játékoskeretek alapján a negyedik legerősebb Magyarország a C-D ágon, így egy csoport második hely után egyetlen bravúrral akár a kitűzött célt el lehetne érni.

Forrás:
http://hetmeteres.com/vb-2019-magyarorszag/ (http://hetmeteres.com/vb-2019-magyarorszag/)


Németország -2,5   1,35    34:21
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: hubika88 Dátum január 12, 2019, 10:51:49
Francia meccset latta vki?? Eleg sovanyka az a 8 gol a masodik felidoben, ok voltak balekok vagy a brazil kapus ment nagyot?
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: benedek185 Dátum január 12, 2019, 18:36:08
Mai meglepi Chile 15-ös oddsa. Lassan minden napra jut egy 10 feletti odds úgy látszik...  :D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csaby18 Dátum január 13, 2019, 11:57:18
Sikerulhet Tunezia ellen is?
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 13, 2019, 12:02:41
Macedónia -4,5  1.40  28:23


Sikerülhet persze, de én 2-3 gólos Tunézia győzelmet várok.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: butyi Dátum január 14, 2019, 13:54:23
a magyar-katar meccsre van tipp?
https://www.oddsportal.com/handball/world/world-championship/hungary-qatar-Cx3ntbUn/
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 14, 2019, 14:23:40
Iksz lesz, aztán mehet a matek  :)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 14, 2019, 15:14:54
van hát, Magyarország -1,5  1,80   8)

32:26
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Suugger Dátum január 14, 2019, 20:42:56
Hátha valaki olvassa,a dán meccsen beragadt az total goals piac(betfair sportsbook),3 kimenetel is nyitva.Aki tudja pakolja,jóváírják.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Suugger Dátum január 14, 2019, 20:44:50
Idézetet írta: Suugger Dátum január 14, 2019, 20:42:56
Hátha valaki olvassa,a dán meccsen beragadt az total goals piac(betfair sportsbook),3 kimenetel is nyitva.Aki tudja pakolja,jóváírják.

Sőt a szaúdi totál gól is nyitva.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Suugger Dátum január 14, 2019, 22:08:55
Idézetet írta: Suugger Dátum január 14, 2019, 20:42:56
Hátha valaki olvassa,a dán meccsen beragadt az total goals piac(betfair sportsbook),3 kimenetel is nyitva.Aki tudja pakolja,jóváírják.

Sajnos a 2. félidő elején lezárták,de így is lehetett vele keresni.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Suugger Dátum január 14, 2019, 22:09:54
Idézetet írta: Suugger Dátum január 14, 2019, 20:44:50
Sőt a szaúdi totál gól is nyitva.

Ezt elnéztem itt követték az eredményt.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 15, 2019, 11:21:55
Mikkel Hansen góljai 6,5 alatt unibet 1,75

szerintem eleve limitálni fogják a játékidejét, jön majd a norvégok elleni ki-ki meccs, meg a 2. szakasz, nem hiszem, hogy túl sokat játszana.

Ill. amire még kíváncsi vagyok, hogy a szerbek már most bundáznak, vagy majd csak a helyosztókon :D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Admin Dátum január 15, 2019, 13:03:54
Eredmények, program, full statisztikák:

https://competition.ihf.info/competitions/mens-world-championships/308/2019-ihf-mens-world-championship/147
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: PetoPisti Dátum január 15, 2019, 18:44:27
Francia győzelmet nem tudom otthagyni, de még az X2is 1,45  ??? ???
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: zsivany20 Dátum január 16, 2019, 09:44:40
Idézetet írta: PetoPisti Dátum január 15, 2019, 18:44:27
Francia győzelmet nem tudom otthagyni, de még az X2is 1,45  ??? ???

Tudták, hogy "lejteni fog" a hazai pálya...   :)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: PetoPisti Dátum január 16, 2019, 11:41:47
Idézetet írta: zsivany20 Dátum január 16, 2019, 09:44:40
Tudták, hogy "lejteni fog" a hazai pálya...   :)

X2 ment végül. Hát nem volt egyszerű szülés.... :D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 16, 2019, 12:00:55
Horvát-Bahrein-re kíváncsi leszek, horvátok bohóckodnak-e valamit. Ugye nekik nem számít sehová a meccs, mert Bahrein fix kieső, így ha nyernek, sem viszik tovább a pontokat. Lehet a zakót elkerülik, de mint tegnap a szerbek, mondjuk 7,50-ért a félidőt odaadhatják Bahreinnek  :D Vagy mondjuk picit 'belealszanak a meccsbe', és Bahrein jut el először 7-ig a félidőben... De ez csak találgatás, visszapörgettem pár vb-t, nem nagyon találtam gyanús meccset a horvátoktól, de ez sem jelent semmit



Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: butyi Dátum január 16, 2019, 14:36:13
https://www.oddsportal.com/handball/world/world-championship/hungary-egypt-APAxiz02/

egyiptomot verjük? emelkedik az odds, talán balog kiesése miatt?
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 16, 2019, 16:23:15
Talán.
Egyébként írtam talán a guruba a meccsről, a egyiptom-argentína meccsen a végén szoros állásnál két fura ítélet volt, ami az egyiptomiaknak kedvezett. Ott volt Mustafa, az IHF elnöke, nem tudom, most ott lesz-e, de Mustafa keze messzire elér, ha nem lesz ott, vélhetően akkor sem nekünk fújnak.

Más, Davis az edzőjük, ismeri a magyaarokat, ha nem is nagyon jól, de azért volt itt, szóval tudhat róluk ezt-azt.

Más
Láttam a svéd-egyiptomi meccset, 55 percig egál volt, ott Gottfridsonék, meg tán du Rietz dobott két-két gólt. De ott valamikor a közvetlen végjátékban Egyiptom nagyon-nagyon közel volt a pontszerzéshez, de -1-nél rontottak egy ziccert, abból kaptak még egyet, és a végén tán pont Gottfridsson dobott egy gólt jobbal jobbról elég fura szögből, amikor az egyiptomi kapus a rövidet full lezárta, de hiába volt éles szög, pont befért a hosszúba. Ha csak az eredményt nézzük, akár sima svéd sikerre is gondolhatunk, de mondom, 55 percig, vagy tán 56-ig is egál volt. Picike mákkal Egyiptom hozott volna egy ikszet, de ott a végén rietz és Gottfridsson 4 lövésből 4 gólt dobott. Jó kérdés, nálunk ki lesz majd olyan tökös, hogy éles helyzetben nem hibázik...

de én túl óvatos vagyok, csak1tomi tudna neked tutit mondani  :D  :ok:
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 16, 2019, 17:07:23
 ;D
Egyiptom +4,5   1,40

ez a tuti, vagy jön vagy nem  ;D +os hendi általában mindig bukó  :great:

most nem  ;D

30:30
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Milán Dátum január 17, 2019, 10:08:19
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 16, 2019, 10:11:33
Egyébként fura helyzet, mert ha nyerünk, szerintem Egyiptom már nem nagyon mehet tovább, így a pontoakt nem visszük tovább, ám ha kikapunk, meg majd a svédektől is kikapunk, még ki is eshetünk (mondjuk ahhoz is csoda kéne, de még benne van)

Tegnap erre akartam reagálni, hogy akkor X lesz (Egyiptom tovább jut, és még pontot is viszünk magunkkal), és lám, Laciék milyen szépen lebundázták a meccset a fáraókkal.  ;D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 17, 2019, 10:37:08
A csop
Ha a brazilok verik Koreát, akkor a másik két meccs értelmét veszíti. Akkor a szerbek és az oroszok sem juthatnak már tovább. A szerbek és az oroszok max. a 4. helyért 'harcolhatnak' a csoportban, de így is maximum a 13. hely lehet a legjobb vb szereplés idén 2019-ben.
A németek és a franciák nem viszik tovább a pontokat, ha nyernek, de ha kikapnak, az sem számít.

B csop
Bahrein és Japán már nem juthat tovább, egymás ellen játszanak, amelyik nyer, az 5. a csoportban, a 6. játszhat az elnöki kupáért, azaz a 21. helyért  ;D

Macedónia-Izland
Igazi ki-ki meccs, a győztes továbbjut, a vesztes kiesik. Iksz esetén Izland jut tovább, mive jobb a gólkülönbsége.

Spanyol-horvát szintén óriási tétmeccs, amelyik csapat nyer, az maximális pontot visz magával, iksz esetén nyílván értelemszerűen ebből a párharcból 1-1 pontot visznek tovább a 2. csoportkörbe

D csop

Chile - Szaud-Arábia
Chile még továbbjuthat, de csak a matek alapján realitása nincs. A szaúdiak fix kiesők, de ha Chilét verik, Ausztria pedig legyőzi Tunéziát, akkor e két csapat helyet cserél

Ausztria-Tunézia

Igazi tétmeccs, a győztes továbbmegy, a vesztes kiesik. Az iksz Tunéziának jó. Ugyanakkor Tunézia számára pech, hogy pontot nem visz magával semmiképp.

Dánia-Norvégia
Tétmeccs, a győztes két ponttal többet visz a 2. csoportkörbe, iksz esetén ebből a meccsből 1-1 pontot visznek tovább.

D. csop
Egypt-Angola
Egyiptom továbbmegy, ha nyer, vagy ha ikszel. Viszont az iksz kevés a továbbjutáshoz, ha Katar veri Argentínát!
Én azt hiszem, látva például a tegnapi meccset is, tudva, mi történt az Egypt-Arg meccs végén, Mustafa, az IHF elnöke elintézi, hogy Egyiptom nyerjen, ez nálam 100%
(Mondjuk a bukiknál is, hisz 1.01 van Egyiptomon. Vicc!)

Katar-Argentína
Katarnak sokba kerül az Angola elleni ordas szopás, mert hiába nyer, ha Egyiptom megveri Angolát, akkor Egyiptom megy tovább, Katarnak marad a 4. hely a csopotban, ami nem ér továbbjutást, maradnak a helyosztók.

Itt kell majd figyelni, mert ha Egyiptom veri Angolát (ami kb. tény), akkor Katar továbbjutási esélye 0-ra redukálódik. Szerintem a sok zsoldos katona nem nagyon fog már küzdeni, nem hiszem, hogy a csop. 4 helyéért jár prémium... Argentína most DNB-vel 3.00-as odds, szerintem ott a value.

Magyar-svéd meg ugye megint tétmeccs, a győztes két ponttal többet visz tovább. Nem néztem után, milyen komoly Jamali sérülése, Balogh eleve nincs, tegnap is brutál fáradtak voltunk, én nem tudom elképzelni, hogy pontot szerzünk. Ami viszont tény, sokszor jól áll nekünk az underdog szerep, svédek sem voltak meggyőzőek tegnap, de Egyiptom és Katar ellen is megnyerték a végjátékot, és igazából ez a különbésg a jó, és az igazán jó csapatok között. Svédek két szoros végjátékból kettőt megnyertek, mi kettőből egyet sem, Argentína és Katar elen is iksz lett a vége.

Nekem ami tetszik, az Argentína, 3 feletti oddsa, meg Tunézia győzelme Ausztria felett, két félidőt láttam az osztrákoktól, egyik szarabb volt, mint a másik.

Német-szerb, meg francia-orosz meccsre leszek kíváncsi.
Két éve a vb-n a gallok a csoportban hasonlóan tét nélküli meccsen a lengyelekkel játszottak, ahol a lengyelek fix kiesők voltak, és 13-13-as félidő után 26-25-re nyertek, majdnem jött a Ht/FT x/x, ami ilyen 40 körüli szorzó. hát most összehozzák.

Idézetet írta: Milan Dátum január 17, 2019, 10:08:19
Tegnap erre akartam reagálni, hogy akkor X lesz (Egyiptom tovább jut, és még pontot is viszünk magunkkal), és lám, Laciék milyen szépen lebundázták a meccset a fáraókkal.  ;D
Hát wazze, én is utólag voltam okos, miután láttam, hogy mennyire szépen ki lett találva a remi. Vesszek meg, végig tudták, Nagy Laci ott ölelkezett meccs közben az egyiptomival, mikor lehúzta a földre, semmi reklamálás. Meg mikor őt kiküldték, mosolyogva ment a padra, ezek utólag annyira árulkodó jelek, hogy semmi feszkó nem volt a meccsben, végig tudták, hogy mi lesz a vége.

Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: hubika88 Dátum január 17, 2019, 10:49:36
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 17, 2019, 10:37:08

Magyar-svéd meg ugye megint tétmeccs, a győztes két ponttal többet visz tovább. Nem néztem után, milyen komoly Jamali sérülése, Balogh eleve nincs, tegnap is brutál fáradtak voltunk, én nem tudom elképzelni, hogy pontot szerzünk. Ami viszont tény, sokszor jól áll nekünk az underdog szerep, svédek sem voltak meggyőzőek tegnap, de Egyiptom és Katar ellen is megnyerték a végjátékot, és igazából ez a különbésg a jó, és az igazán jó csapatok között. Svédek két szoros végjátékból kettőt megnyertek, mi kettőből egyet sem, Argentína és Katar elen is iksz lett a vége.

Jamali helyett jött Schuch Timuzsin, Ancsin helyére meg Máthé Dominik, elvileg ha Balogh rendbe jön akkor még visszajön

Svédek se olyan meggyőzőek ja, de kapuban Palicka valami brutális, ha véletlen szar napot fog ki, akkor meg Apelgreen is top kapus, de 22,5 over nekünk 1,40-ért azért sztem value ajánlat
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: petercrouch Dátum január 17, 2019, 11:05:50
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 17, 2019, 10:37:08
Bahrein és Japán már nem juthat tovább, egymás ellen játszanak, amelyik nyer, az 5. a csoportban, a 6. játszhat az elnöki kupáért, azaz a 21. helyért  ;D

A kézilabda nagyon távol áll tőlem, szóval bocs a hülye kérdésért. Jár kupa a 21. helyért? :D Az első és egyben utolsó birkózó versenyemen (nagyjából átöltözni se volt időm, olyan gyorsan kikaptam a takarítótól) is osztogattak minden indulónak egy bronzot Coubertin-re hivatkozva. Ez az elnöki kupa is ilyen, vagy ennek van vmi presztízse is? Lehet cél a megszerzése?
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 17, 2019, 11:08:03
Idézetet írta: hubika88 Dátum január 17, 2019, 10:49:36
Jamali helyett jött Schuch Timuzsin, Ancsin helyére meg Máthé Dominik, elvileg ha Balogh rendbe jön akkor még visszajön

Svédek se olyan meggyőzőek ja, de kapuban Palicka valami brutális, ha véletlen szar napot fog ki, akkor meg Apelgreen is top kapus, de 22,5 over nekünk 1,40-ért azért sztem value ajánlat

22,5 over value  :D
Hát nekem beégett a tegnapi Egyiptom elleni első félidő, amikor úgy a 10. perc meg a 28 perc között dobtunk vagy hármat   ;D

Egyébként tényleg jól néz ki, de hogy value, azt nem osztom. Szerintem jó szarrá leszünk verve, de ne legyen igazam  :ok:
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 17, 2019, 11:13:23
Idézetet írta: petercrouch Dátum január 17, 2019, 11:05:50
A kézilabda nagyon távol áll tőlem, szóval bocs a hülye kérdésért. Jár kupa a 21. helyért? :D Az első és egyben utolsó birkózó versenyemen (nagyjából átöltözni se volt időm, olyan gyorsan kikaptam a takarítótól) is osztogattak minden indulónak egy bronzot Coubertin-re hivatkozva. Ez az elnöki kupa is ilyen, vagy ennek van vmi presztízse is? Lehet cél a megszerzése?
Hát ezt korábban azért találták ki, hogy amely csapatok (tehát az igazi lúzerek) amikor kiesnek, még ne menjenek haza, hanem játszanak egymással olyan meccseket, amelyeknek van értelme. Mert ott egymás közt a kicsik is tudnak igazi sportértékkel bíró meccseket játszani, míg pl. a csoportban egy dán-chile meccsnek csak az a tétje, hogy lesz-e közte 20  ;D

Szerintem az Elnöki Kupának presztízse maximum a kis csapatoknál van. Igazából egy európai csapatnak megnyerni inkább ciki, de igazából az is ciki, ha odakerül egy európai, aztán azt sem tudja megnyeri. Szóval ilyen faramuci helyzet, de amúgy korábban én úgy tudom, az volt a célja, hogy a lúzerek is tudjanak játszani még egy-két ki-ki meccset a fejlődés érdekében egymás ellen, és adtak neki egy nevet, ez lett a Presidents Cup, de igazából nem komoly.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: lunatik Dátum január 17, 2019, 13:56:12
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 17, 2019, 10:37:08
Ausztria-Tunézia

Igazi tétmeccs, a győztes továbbmegy, a vesztes kiesik. Az iksz Tunéziának jó. Ugyanakkor Tunézia számára pech, hogy pontot nem visz magával semmiképp.

Chile valoszinuleg nyer es akkor nem eleg egy sima gyozelem Ausztrianak a harmas pontegyenloseg miatt, Chile +2, Ausztria -8 most, szoval min. 10-el kene nyerniuk.

Hazai csapat 10-nél több góllal nyer   22,00
Erre tettem is egy kicsit  8)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 17, 2019, 17:33:31
Magyar gól Több, mint 24,5   1,95

V A L U E  :D

33:30
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: firgabácsi Dátum január 17, 2019, 20:15:36
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 17, 2019, 11:13:23
Hát ezt korábban azért találták ki, hogy amely csapatok (tehát az igazi lúzerek) amikor kiesnek, még ne menjenek haza, hanem játszanak egymással olyan meccseket, amelyeknek van értelme. Mert ott egymás közt a kicsik is tudnak igazi sportértékkel bíró meccseket játszani, míg pl. a csoportban egy dán-chile meccsnek csak az a tétje, hogy lesz-e közte 20  ;D

Szerintem az Elnöki Kupának presztízse maximum a kis csapatoknál van. Igazából egy európai csapatnak megnyerni inkább ciki, de igazából az is ciki, ha odakerül egy európai, aztán azt sem tudja megnyeri. Szóval ilyen faramuci helyzet, de amúgy korábban én úgy tudom, az volt a célja, hogy a lúzerek is tudjanak játszani még egy-két ki-ki meccset a fejlődés érdekében egymás ellen, és adtak neki egy nevet, ez lett a Presidents Cup, de igazából nem komoly.

Én azt hittem az a célja, hogy tudjanak kiváló oddsszokra fogadni :D :D Legalábbis minden vb-n hajmeresztő eredmények vannak a President Cup-ban, kíváncsi leszek majd most pl. a szerbekre ott.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: NoCukor Dátum január 17, 2019, 21:10:06
Ez miért lett bukó? 31-23 lett a vége, nem?
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 17, 2019, 21:26:27
de annyi, átbasztak illetve elbaszták, reklamálj

https://competition.ihf.info/sites/default/files/competitions/226654de-f6a5-40ac-bc6c-bfdbfd5f8b28/pdf/50OMR.PDF (https://competition.ihf.info/sites/default/files/competitions/226654de-f6a5-40ac-bc6c-bfdbfd5f8b28/pdf/50OMR.PDF)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: firgabácsi Dátum január 17, 2019, 21:32:04
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 17, 2019, 10:37:08
francia-orosz meccsre leszek kíváncsi.
Két éve a vb-n a gallok a csoportban hasonlóan tét nélküli meccsen a lengyelekkel játszottak, ahol a lengyelek fix kiesők voltak, és 13-13-as félidő után 26-25-re nyertek, majdnem jött a Ht/FT x/x, ami ilyen 40 körüli szorzó. hát most összehozzák.

Úton vannak valami hasonló felé  8) :)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 19, 2019, 16:34:24
Francia win 1.47 vagy 1.45 vagy 1.55  ;D
Izland +6,5   1,45

33:30
24:19
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 19, 2019, 17:08:44
Egész nap olyan érzésem van, az osztrákok ikszelnek.

Közben nálunk totál a korház, Balogh sincs még, és Bodó sem játszik  ;D Kíváncsi leszek, mi lesz itt, remélem a dánok nem nagyon akarnak megalázni
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: firgabácsi Dátum január 19, 2019, 17:33:29
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 19, 2019, 17:08:44
Egész nap olyan érzésem van, az osztrákok ikszelnek.

Közben nálunk totál a korház, Balogh sincs még, és Bodó sem játszik  ;D Kíváncsi leszek, mi lesz itt, remélem a dánok nem nagyon akarnak megalázni

Osztrákok borzasztó szarok gyengék + a President Cupban eleve a legnagyobb marhaságok fordulnak elő, szóval benne van.
Én őszintén szólva azt remélem, hogy fealdjuk a dánok elleni meccset. Nincs reális esélyünk szerintem, csoda kellene, sérültjeink vannak, ők otthon vannak, eleve nagyon erősek, nyilván kellő motivációval lépnek pályára.
Nekünk nem ezt a meccset kell megnyerni hanem a Tunézia ellenit és akkor ha minden jól alakul zárhatunk 4. helyen a középdöntőben a végén és játszhatunk valakivel a másik ágról egy ki-ki meccset az Olimpiáért.
Én alárendelném ezt a meccset a holnapinak mert a realitás az, hogy ha nagyon izmozunk akkor kikapunk mondjuk 4-el, közben jól elfáradunk, ne adja az ég lesz megint egy sérültünk, ha meg lazára vesszük akkor kikapunk mondjuk 8-10-el amivel ugyanott vagyunk. Nem hangzik persze jól ez a "feladom a meccset", de indokolt lenne.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 19, 2019, 19:34:05
Ahogy nézem az eredményt Tunézia feladta a svédek ellenit, főleg a 2. félidőt...

amúgy jó kis overes nap van, franciák meccsén is 63 gól  :D (53-at sem nagyon gondoltam oda...)

Szerbek meg megint megcsinálták a HT/Ft fordítást  ;D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: RedMunchen2010 Dátum január 19, 2019, 19:41:31
Ez hihetetlen. Elsőnek az első félidő végén kimarad a szerb támadás, a második félidőben meg 50 mp van hátra és 3 a különbség, erre gólt dobnak a szerbek, minden sínen van, erre a hülye kapus előredobja a labdát, eladja és jön a kíméletlen befejezés. Maradt 20 mp, erre meg se fordul a fejükben, hogy dobjanak egyet a végén, hogy ne öt legyen a különbség. Igazán kellemetlen lett ez a meccs így...

(https://gtfkephost.hu/files/2019/03/19/a4jjpiy8hn.jpg)

(https://gtfkephost.hu/files/2019/03/19/iasihmre0m.jpg)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: hubika88 Dátum január 19, 2019, 21:33:44
német bírókat küldeni a dán meccsre az okos ötlet volt  :beerchug: :beerchug: mondjuk nem mintha ezen múlna de na
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 20, 2019, 10:59:32
Szerintem Bahrein megcsapja Ausztriát, 5,50 körül van az oddsuk. Bahrein az Ázsia Kupa fináléjában csak 2-vel kapott ki Katartól, szóval annyira nem szarok. Ausztria nagyon vak banda, itt a lehetőség a bundára, na meg 19. hely vagy 20.  a kutyát nem érdekli  ;D

Szerbia ma is leadhatja a félidőt Argentínának, viszont az már kétséges, hogy a fordítás jönni fog-e, mint a legutóbbi két meccsükön.

Orosz-Katar nekem ikszgyanús, Macedón-Chile meccsen pedig brutál overt várok, ilyen 70 gól körül  ;D

Szaúdiak verhetik Koreát, ez is 3 feletti odds

A csoportban Norvégia szerintem jól megszórja Egyiptomot, bár ezzel nem nagyon keresünk, hisz mindenki ezt várja. Franciák is jól elkenik Izlandot.

Brazil-horvátot nem érzem, talán a félidő akár iksz környékén is lehet, aztán nem tudom elképzelni, hogy ne a horvátok nyerjenek.

A mi meccsünkre sincs tippem, illetve egy player special igen: Bánhidi 2,5 felett @ 1,72
Myrhol 6-ot dobott nekik, Toft Hansenék szintén hatot, svédeknél csak Nilsson hetet vert Tunéziának beállóból, szóval Bánhidi is élhet, háromig el kéne jutnia mindenképp
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: petercrouch Dátum január 21, 2019, 09:22:21
Melyik lehet az erősebb barátság, a dán - svéd vagy a dán - norvég?
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 21, 2019, 09:24:26
Idézetet írta: petercrouch Dátum január 21, 2019, 09:22:21
Melyik lehet az erősebb barátság, a dán - svéd vagy a dán - norvég?

Vagy a dán-egyiptomi  ;D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: petercrouch Dátum január 21, 2019, 09:30:59
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 21, 2019, 09:24:26
Vagy a dán-egyiptomi  ;D

Akkor úgy kérdezem, h a norvégoknak ki kell ma köpniük a tüdejüket is a svédek ellen, tudván h a dánok tartalékosan játszanak majd a svédek ellen, vagy a dánok ebbe nem akarnak beleszólni és kockáztatva akár egy sérülést is, de teljes csapattal fognak játszani a záró fordulóban? 
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 21, 2019, 10:25:12
Hát fene sem tudja, ami viszont tény, hogy mikor a dán-svéd lesz, már a dánok fogják tudni, hogy a franciák csoportelsők-e. Ha igen, ami valószínű, akkor gondolom el akarják majd kerülni őket az elődöntőben.
Mondjuk az elődöntők Németországban lesznek, bár ahogy azt a német csoportot nézem, a tegnapi brazil bravúr után még Toledóék is továbbmehetnek, igazi anarchia van ott. Simán lehet, hogy a németek nem lesznek elődöntősök

Én már nem nagyon érzem ezeket a meccseket, tegnap a norvégokban is csalódtam. Igazából overre akartam húzni a norvég-svédet, de mindkét csapatot láttam már elég gyengén játszani ahhoz, hogy csak kis téttel húzzam.

Dánia-Egyiptomot sem érzem, ha netán a svédek verik Norvégiát, akkor én még a dánok mai meccsébe egy kis bundát is belelátok
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: petercrouch Dátum január 21, 2019, 11:14:30
Ez a svéd - norvég még mindig tetszik, csak nem tudom mire  :D Kérdés, h a norvégok hisznek-e a dánok sikerében az utolsó körben vagy sem. Mert ha nem, akkor simán rámehetnek arra h velünk játszanak egy ki-ki meccset az Olimpia szempontjából, és akkor ma ajándék a svédek szorzója. Ha viszont komolyan veszik, akkor szerintem totál 3 esélyes (az x is baromira tetszik). Az over nekem is tetszett, de aztán eszembe jutott az EB-n játszott meccsük, így azt inkább eldobtam.
Azt se tudom, h a dánoknak mi a jobb. Németországban a németek ellen egy elődöntő vagy egy Karabaticcsal felálló francia csapat. Valahogyan nem tudom elhinni, h Hansen sokat játszana a svédek ellen az utolsó fordulóban (bár a gólkirályi cím miatt lehet mégis).
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Pippen33 Dátum január 21, 2019, 11:30:44
Szerintem a norvégok nem adják fel. Ha ma nyernek, szerdán meg ellenünk is akkor 8 pontjuk lesz. Nyernek ma a dánok is akkor nekik is 8. Akkor a dán-svéd meccset ha a dánok elengedik 3 csapat állna 8 ponttal. Olyankor minitabella és gólarány dönt?
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: petercrouch Dátum január 21, 2019, 12:06:35
Idézetet írta: Pippen33 Dátum január 21, 2019, 11:30:44
Szerintem a norvégok nem adják fel. Ha ma nyernek, szerdán meg ellenünk is akkor 8 pontjuk lesz. Nyernek ma a dánok is akkor nekik is 8. Akkor a dán-svéd meccset ha a dánok elengedik 3 csapat állna 8 ponttal. Olyankor minitabella és gólarány dönt?

Igen, minitabella. Pont -> gólarány -> dobott gólok sorrenddel. A norvégok 4 góllal bukták a dánok elleni meccset, szóval ha a dánok ma nyernek Egyiptom ellen, úgy ők már fognak tudni matekozni a svédek elleni esetleges vereség nagyságával. A svédeknek is ezért beleférhetne egy szűk vereség ma, számomra épp ezért kérdéses az, h a norvégok ma mennyire akarnak meghalni majd a pályán, a kulcsjátékosok sérülését kockáztatva egy ki-ki magyar meccs előtt.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 21, 2019, 17:57:54
Norvégia nyer 2,1

petercrouch ha döntetlen van nem ez a sorrend, hanem ez:

1) points
2) head-to-head points
3) head-to-head goal difference
4) head-to-head number of goals scored
5) goal difference

30:27
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: zsivany20 Dátum január 22, 2019, 11:45:46
Idézetet írta: petercrouch Dátum január 21, 2019, 12:06:35
Igen, minitabella. Pont -> gólarány -> dobott gólok sorrenddel. A norvégok 4 góllal bukták a dánok elleni meccset, szóval ha a dánok ma nyernek Egyiptom ellen, úgy ők már fognak tudni matekozni a svédek elleni esetleges vereség nagyságával. A svédeknek is ezért beleférhetne egy szűk vereség ma, számomra épp ezért kérdéses az, h a norvégok ma mennyire akarnak meghalni majd a pályán, a kulcsjátékosok sérülését kockáztatva egy ki-ki magyar meccs előtt.

Ezt nem is értem... egy évek óta éremesélyes norvég csapat miért ne akarna elődöntőbe jutni, amikor minden esély adott rá!?!?  :o

Igazából az volt a kérdés, hogy mennyit tudnak közérakni a körbeverés miatt... Kicsit sajnálhatják, hogy a +7-ből a végére csak +3 lett, de ezzel sem állnak rosszul. Konkrétan jelenleg 6.00 a szorzó arra, hogy a norvégok nem jutnak a négybe.

Egy kis matek a norvég továbbjutással kapcsolatban, aminek vegyük alapjául, hogy a norvégok megvernek minket, így 8 ponttal zárnak!

- Ha a svédek kikapnak a dánok ellen, a norvégok ott vannak a négyben a dánokkal karöltve (nálam ez a legvalószínűbb forgatókönyv).
- Ha a dán - svéd X, akkor is ott van a két piros mezes csapat.
- Ha a svédek egy góllal megverik a dánokat, körbeverés, akkor is ott vannak a norvégok a dánok mögött gólaránnyal.
- Ha a svédek pont két góllal verik meg a dánokat, akkor a norvég és a svéd gólarány egyaránt -1 lesz a körbeverésben (a dán +2), ekkor a körbeverésben résztvevő csapatok közötti meccseken lőtt több gól dönt. Ez a norvégoknak 56 fixen (26 + 30), a svédeknek jelenleg 27 (+ ?). Pl. egy 29-27-es svéd siker tovább bonyolítaná, onnantól az egész középdöntő csoportbeli gólarány számítana, de valljuk be, erre kevés az esély, hogy gólra pontosan ez szülessen). Egy 30-28-cal a svédek a másodikok, viszont egy 28-26-os svéd győzelemmel még mindig a norvégok...
- Ha a svédek pont 3 vagy 4 góllal nyernek a dánok ellen, akkor ők mennek tovább a dánok mellett (4 gólosnál megint matek van, akkor a dánok és a svédek között, több lőtt góllal kapcsolatban, hogy ki a csoportelső).
- Ha a svédek pont 5 góllal nyernek a dánok ellen, ők a csoportelsők, abban az esetben Dánia és Norvégia gólaránya lesz egyező a körbeverésben, náluk kezdődik meg a matek a több lőtt góllal kapcsolatban (Norvég fixen 56, Dánok 30 + ?).
- Ha a svédek 6 góllal, vagy többel nyernek, akkor svéd és megintcsak norvég továbbjutás van, akkor a dánok esnek ki.

Tovább is bonyolíthatjuk, akadnak még kevésbé valószínű variációk... Ha Dán - Svéd X, akkor a Norvégok ellenünk egy döntetlennel is továbbjutnak. De akkor is belefér nekik az X természetesen, ha a dánok megverik a svédeket, sőt, akkor ugye a vereség is, mert egymás elleni eredménnyel megelőznék az úgy szintén 6 pontos svédeket... Mivel a Norvég meccs lesz korábban, ők biztosra mennek majd, csak a győzelemmel számolhatnak... sőt, az esetleges, bár valószínűtlen gólarány-egyenlőségekre is gondolva, a gólarányra is figyelnek majd a végén, ha úgy alakul a meccs... A dánok már valóban abban a szituban lesznek, hogy tudnak matekozni, de azt ők sem fogják tudni még, hogy a másik csoportban ki az első és a második... Ha esetleg ki akarnák ejteni a norvégokat, ahhoz pontosan a 3-4 gólos vereséget kéne megcélozniuk, azonban ez elég lutri ha ne adj isten eggyel megszalad, és 5 lesz közte, akkor ők nem jutnak a négybe... Szerintem házigazdaként a dánoknak nem fér bele, hogy kikapjanak és matekozgassanak, ezt a svéd csapatot (akik a norvégok ellen találkoztak először komolyabb ellenállással) elintézik Hansenék... Nálam a norvég győzelem sem kérdés ellenünk... így dán - norvég továbbjutást várok.



Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: lunatik Dátum január 22, 2019, 12:10:14
Idézetet írta: zsivany20 Dátum január 22, 2019, 11:45:46
- Ha a svédek pont 3 vagy 4 góllal nyernek a dánok ellen, akkor ők mennek tovább a dánok mellett (4 gólosnál megint matek van, akkor a dánok és a svédek között, több lőtt góllal kapcsolatban, hogy ki a csoportelső).

annyi kiegeszites, hogy 4 golos gyozelemnel biztos sved a csoportelso (sved +1 a minitabellan, dan 0).
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: zsivany20 Dátum január 22, 2019, 12:14:06
Idézetet írta: lunatik Dátum január 22, 2019, 12:10:14
annyi kiegeszites, hogy 4 golos gyozelemnel biztos sved a csoportelso (sved +1 a minitabellan, dan 0).

Igen igen! Jogos.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 22, 2019, 13:13:22
Szerintem sem félnek a dánok tovább vinni a norvégokat, hisz simán megcsapták őket. Szerintem ez a matekozás picit ilyen magyar betegség  ;D Az más, mikor fociban két északi tolt egy mindenkinek jó döntetlent, de szerintem kizárt, hogy itt a dánok a svédekkel kooperálva csinálnak egy 3 vagy 4 gólos svéd sikert (én is ezt matekoztam délelőtt  :D).

Nekem a holnapi napból egyedül annyi tuti, hogy mi kikapunk  :D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: zsivany20 Dátum január 22, 2019, 14:06:43
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 22, 2019, 13:13:22
Szerintem sem félnek a dánok tovább vinni a norvégokat, hisz simán megcsapták őket. Szerintem ez a matekozás picit ilyen magyar betegség  ;D Az más, mikor fociban két északi tolt egy mindenkinek jó döntetlent, de szerintem kizárt, hogy itt a dánok a svédekkel kooperálva csinálnak egy 3 vagy 4 gólos svéd sikert (én is ezt matekoztam délelőtt  :D).

Nekem a holnapi napból egyedül annyi tuti, hogy mi kikapunk  :D

Valahogy én is így vagyok ezzel...  ;D

És bevallom kicsit várom/kívánom a németek betlijét...  ;)  Már a horvátoktól is meglepetést vártam ellenük, de két dán közbeszólt...  :'( ;D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: hubika88 Dátum január 22, 2019, 14:09:55
amúgy csoda h a németek még veretlenek  ;D sztem a dán vagy a norge már megveri őket, elől azért vannak gondok ott

német meccsre dán bíró, dán meccsre német, meg van ez azért okosban oldva  ;D  M4es közvetítések 60%-án sztem a két dán bíró meg a két portugál bíró vezetett  ;D ;D

Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: petercrouch Dátum január 23, 2019, 08:21:47
Ma szerintetek ülhet egy Egyiptom & Norvégia -3,5 gyűjtő @2,21?

Szerk.: vki megnézné, h a betfair sportsbook mennyit engedne feltenni erre a két eseményre? Csak be kell írni a tétet, aztán várni kb 10 másodpercet és rögtön jön majd egy üzenet ha limit felett van a beírt tét (nálam 78,79 euró és remélem nem azért, mert esetleg korlátoztak).
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: todika Dátum január 23, 2019, 09:03:19
Idézetet írta: petercrouch Dátum január 23, 2019, 08:21:47
Ma szerintetek ülhet egy Egyiptom & Norvégia -3,5 gyűjtő @2,21?

Szerk.: vki megnézné, h a betfair sportsbook mennyit engedne feltenni erre a két eseményre? Csak be kell írni a tétet, aztán várni kb 10 másodpercet és rögtön jön majd egy üzenet ha limit felett van a beírt tét (nálam 78,79 euró és remélem nem azért, mert esetleg korlátoztak).

Nálam 1575-öt enged feltenni.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: hubika88 Dátum január 23, 2019, 09:03:39
detto nekem is 1575 €
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: butyi Dátum január 23, 2019, 09:37:59
Idézetet írta: petercrouch Dátum január 23, 2019, 08:21:47
Ma szerintetek ülhet egy Egyiptom & Norvégia -3,5 gyűjtő @2,21?

Szerk.: vki megnézné, h a betfair sportsbook mennyit engedne feltenni erre a két eseményre? Csak be kell írni a tétet, aztán várni kb 10 másodpercet és rögtön jön majd egy üzenet ha limit felett van a beírt tét (nálam 78,79 euró és remélem nem azért, mert esetleg korlátoztak).
nálam is 1575.84 euró, ezek szerint te nem csak az exchange részt használtad..
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: petercrouch Dátum január 23, 2019, 09:41:22
Idézetet írta: butyi Dátum január 23, 2019, 09:37:59
nálam is 1575.84 euró, ezek szerint te nem csak az exchange részt használtad..

Bet365 bónuszait mindig a betfair sportsbook e-sport részén buktam át. Meg néha játszottam 50-100 eurós tétekkel (ma is ez lett volna a terv). A vicc, h pl a Real mai győzelmére is kevesebbet tehetnék fel, mint Ti a kézire.
Meg tudnátok nézni ugyanezt a gyűjtőt a bet365-ön is? Kezdem úgy érezni, h ez egy szar nap  :D

(https://i.postimg.cc/QtwtwyK7/mocskok.png)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Pulter Dátum január 23, 2019, 09:48:36
(https://i.imgur.com/p5Gyeec.png)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: petercrouch Dátum január 23, 2019, 09:55:10
Köszönöm srácok! Fasza, tegnap még egyiken se volt korlátozás (illetve bet365-öt nem tudom biztosra, csak most klikkeltem a max tétre). Bocs a témától való eltérésért.
A két kéziről van véleményetek? A norvégok min 4 gólos győzelmétől tartok, de sima győzelemre meg alig fizet(ne). Egyiptomnál vajon túlértékelem a bírói segédkezést?
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: hubika88 Dátum január 23, 2019, 09:56:51
beten nekem is csak 312,50€ a két kézi
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 23, 2019, 10:15:26
Szerintem jók a tippek, Egyiptom komplettebb csapat, nekem Tunézia brutális csalódás. tunéziát a 2. félidőben hét gólon tartottuk, Egyiptom azért teljesen egyenrangú volt velünk, mondjuk, az picit bundagyanús meccs volt, meg mindent a kapusba lőttünk. A probléma, hogy nincs tét, így arra a meccsre én speciel sok pénzt nem mernék feltenni.

Norvégia szerintem megver minket minimum néggyel. Sokkal gyorsabb csapat, és nekünk nem ez a fontos meccs, fel leszünk forgatva, mint állat, Balogh már kétszer utazott haza meg vissza, még azt is látom, hogy 10-en kívül lesz a különbség
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: petercrouch Dátum január 23, 2019, 10:20:09
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 23, 2019, 10:15:26
A probléma, hogy nincs tét, így arra a meccsre én speciel sok pénzt nem mernék feltenni.

Ha Egyiptom nagyon elgyepálja Tunéziát és minket meg Norvégia, akkor Egyiptom játszik az olimpiai kvalis helyért, nem? Vagy őket ez annyira nem motiválja?
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 23, 2019, 10:48:42
Igazad van! Így viszont annyira igazad van, hogy én is benevezek Egyiptomra!  :ok: Ha jól nézem, 12 gól a különbség, hát bakker, az könnyen elolvadhat, pláne, ha Tunézia lefekszik Egyiptomnak... (Simán lehet, majd máshol visszakapja a kölcsönt) Tyűű, hát pedig én végig abban a hitben voltam, hogy fix a helyünk  :D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 23, 2019, 11:00:32
Picit utánanéztem, a 2020-as Afrika bajnokság nyertese is kijut az Olimpiára. Azt a tornát Tunézia rendezi, szóval az nekik jó sansz, most meg eleve nem juthatnak már sehová.

Viszont nem tudom akkor mi van, ha netán Egyiptom itt a vb-n kiharcolja az Olimpiai kvalifikációs torna részvételt, és közben 2020 januárjában Afrika bajnok lesz, ami automatikus Olimpiai részvétel. Így nekik nem kell részt venni a kvalis tornán, felszabadul egy hely ahová fogalmam sincs, ki ugrik be.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: zsivany20 Dátum január 23, 2019, 14:11:11
Jah és azt sem érdemes elfelejteni, hogy lesz egy EB 2020 januárjában, amit jó sansszal olyan csapat nyer, amelyik itt az első 7-ben lesz... sőt, akár a győztes is nyerheti... További 1-2 opció a kijutásra...

Amúgy Egyiptom győzelme nekem is tetszik, és én is sima norvég sikert várok...  :)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: knosy Dátum január 23, 2019, 14:26:47
Egyiptomnak 8-10 góllal kellene győzniük kb.Norvégiának csak a győzelem számít a gólkülönbség lényegtelen számukra,és előbb úgyis az egyiptomi meccs lesz utána lehet számolgatni,hogy hány góllal kapjunk ki,ami mindkét csapatnak jó.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 23, 2019, 14:32:24
hallottam délben interjúkat a magyaroktól, lessítani akarjuk a játékot, és a meccset. Ez az alaptektika, nem szeretnénk belemenni egy oda-vissza rohangálós meccsbe, mert akkor nagyon megszívnánk. sok keresztmozgásos, sok passzívig játszott akciónk lesz, így viszont az overt én el is felejtem, mint lehetséges tipp.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: lunatik Dátum január 23, 2019, 14:47:16
http://www.ihf.info/en-us/mediacentre/news/newsdetails.aspx?ID=5594

"Olympic Qualification Tournaments
12 teams will compete in both the Men's and Women's Olympic Qualification Tournaments, with teams ranked 2nd-7th (6 in total) in their respective 2019 IHF World Championship participating.
The remaining six teams will consist of the two from the best ranked continent at the respective 2019 World Championship, two from the second-best continent and one each from the third and fourth best continent.
If one or more teams who have placed between 2nd-7th at their respective 2019 IHF World Championship have already qualified for Tokyo 2020 at their Continental Qualification event, then the teams placed 8th onwards will be eligible to participation in the Olympic Qualification Tournaments."

ez alapjan, mivel az EB gyoztes valoszinuleg innen kerul ki, plusz a ket legjobb kontinens kap meg plusz 2-2 helyet, itt kb. mind a 9 kozepdontos europai csapat mehet majd kvalifikalni sztem.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: lunatik Dátum január 23, 2019, 14:48:09
Idézetet írta: lunatik Dátum január 23, 2019, 14:47:16
http://www.ihf.info/en-us/mediacentre/news/newsdetails.aspx?ID=5594

"Olympic Qualification Tournaments
12 teams will compete in both the Men's and Women's Olympic Qualification Tournaments, with teams ranked 2nd-7th (6 in total) in their respective 2019 IHF World Championship participating.
The remaining six teams will consist of the two from the best ranked continent at the respective 2019 World Championship, two from the second-best continent and one each from the third and fourth best continent.
If one or more teams who have placed between 2nd-7th at their respective 2019 IHF World Championship have already qualified for Tokyo 2020 at their Continental Qualification event, then the teams placed 8th onwards will be eligible to participation in the Olympic Qualification Tournaments."

ez alapjan, mivel az EB gyoztes valoszinuleg innen kerul ki, plusz a ket legjobb kontinens kap meg plusz 2-2 helyet, itt kb. mind a 9 kozepdontos europai csapat mehet majd kvalifikalni sztem, aki meg nem kvalifikalt.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: hubika88 Dátum január 23, 2019, 14:50:44
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 23, 2019, 14:32:24
hallottam délben interjúkat a magyaroktól, lessítani akarjuk a játékot, és a meccset. Ez az alaptektika, nem szeretnénk belemenni egy oda-vissza rohangálós meccsbe, mert akkor nagyon megszívnánk. sok keresztmozgásos, sok passzívig játszott akciónk lesz, így viszont az overt én el is felejtem, mint lehetséges tipp.

az csak egy dolog hogy mi mit akarunk  ;D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: hubika88 Dátum január 23, 2019, 16:08:59
gyanús h megszoptuk, tunézia ratyi
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: petercrouch Dátum január 23, 2019, 17:00:31
Idézetet írta: hubika88 Dátum január 23, 2019, 16:08:59
gyanús h megszoptuk, tunézia ratyi

Ha dobunk legalább 25 gólt, akkor az 5 gólos vereség is belefér, ha 25 alatt maradunk, akkor max 4. A másik csoportban meg ha a horvátok pont nélkül maradnak, akkor a brazilok végeznek a 4. helyen. Jó lenne vmi csoda folytán megúszni a sok gólos zakót, majd a dél-amerikaiakat elkenni a 7. helyért.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Laca87 Dátum január 23, 2019, 18:51:09
Idézetet írta: petercrouch Dátum január 23, 2019, 17:00:31
Ha dobunk legalább 25 gólt, akkor az 5 gólos vereség is belefér, ha 25 alatt maradunk, akkor max 4. A másik csoportban meg ha a horvátok pont nélkül maradnak, akkor a brazilok végeznek a 4. helyen. Jó lenne vmi csoda folytán megúszni a sok gólos zakót, majd a dél-amerikaiakat elkenni a 7. helyért.

Brazília sztem csak akkor 4. ha a németek nem verik a spanyolokat.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 23, 2019, 19:06:11
hát nagyon leégünk rip olimpia  ;D :D :bash:

10.hely  :cya: :crazy:
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: prigioni1 Dátum január 23, 2019, 19:48:20
Ilyen bohóccsapatnak nincs is helye olimpiai selejtezőért játszani. Két koldussal ikszeltünk, három vakot megvertünk, három északitól meg beszartunk.
Mondjuk már az is csoda, hogy Szlovénia ellen sikerült ide jutni, mert azoktól is tízből hétszer gyufára mennénk!
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: MessiÁs Dátum január 23, 2019, 19:58:00
A baj a védekezésünk. Ezek az öreg vedekező specialistaink mellett mar reg elment a vilag. Nagy, Schuch, Illyes ugy vertek meg oket labon ahogy akartak. Nem hibaztatom oket, nem a legjobb korban vannak mar. De azt latni kell hogy Banhidi es Bodo sem a legjobb vedok. A szelsok elleni vedekezes meg pont olyan mint a szelső tamadojatekunk. Nem akarok megbantani a szelsoinket, de ebben messze a vilag elit mogott vagyunk. Hany meg hany szituacio volt hogy be sem mertek menni ziccerben.. Es mennyi elrontott lovesuk volt, mig egy Jondal lehoz egy egesz vbt 4 rossz lovessel ugy hogy lott 50 golt.
Kapusokat nem tudom hibaztatni mert ziccerek es lerohanasok ellen eleg nehez meg 30%ot is hozni.


Mert amugy tamadojatekban nem lennenk rosszak. A belső 4es azert vilagszinvonalu, Baloghgal, Lekaival, Bodoval, Banhidivel..
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 25, 2019, 17:30:08
Dán Francia
Több, mint 50,5   1,45
38:30


sima liba  ;D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: peshark Dátum január 25, 2019, 18:53:51
Idézetet írta: csak1tomi Dátum január 25, 2019, 17:30:08
Dán Francia
Több, mint 50,5   1,45


sima liba  ;D

Unibet szerintem félidőben kifizette..  ;D Nem tudom amúgy, ez az első végignézett meccsem a tornán, de ez a francia védelem nagyon rossz napot fogott ki ma, mondjuk az elején szerintem túl könnyen adták a bírók a dánoknak a heteseket-két perceket, de ettől függetlenül ebből egy nagyon sima hazai győzelem lett. Mondjuk Green kapusteljesítménye is elég komoly volt, míg franciáknál talán a 28. percben jött az első védés, addig 0%-on volt a kapus.. ???
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: butyi Dátum január 25, 2019, 19:28:30
mit gondoltok, a másik elődöntőben norvégia megszorongatja németországot?

https://www.oddsportal.com/handball/world/world-championship/germany-norway-8r56qlzB/
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 25, 2019, 19:43:22
jó kérdés, én nem érzek semmi tutit :D
ilyen sima elődöntő után jön egy bundás másik mert miért ne? döntetlen és hosszabbítás  ;D
sok gól vagy kevés passz, hogy ki nyer megint passz, simán hengerelhet itt is bármelyik csapat

én mondok egy ilyet:

Első félidő Több, mint 26,5  1.8

ez sima bukta  :D :( 12:14
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 25, 2019, 19:50:36
Sima német győzelem sajnos. Így utólag szerintem egészen tisztán látszik, hogy a két rendezőt össze akarják hozni a döntőben, de lehet én látok bele olyasmit, ami nincs benne. Én a norvégoknak szurkolok, ezért is fix, hogy a németek nyernek  ;D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: butyi Dátum január 25, 2019, 20:28:55
de német győzelmet írtál, így simán nyerhetnek a norvégok is  ;D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Knapp Dátum január 25, 2019, 20:43:42
A norvégok szerintem jobbak, de nem úgy néz ki, hogy hagyni fogják őket a sporik nyerni.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Knapp Dátum január 25, 2019, 20:59:25
Erős 1 perc volt, csak 3 német kiállítást felejtettek el befújni.   :)
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: hubika88 Dátum január 25, 2019, 22:02:44
lol ez a barom Heinevetter mit tapsol h a végén bedobják üres kapura  ;D ;D ;D ;D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: Knapp Dátum január 25, 2019, 22:09:41
Idézetet írta: hubika88 Dátum január 25, 2019, 22:02:44
lol ez a barom Heinevetter mit tapsol h a végén bedobják üres kapura  ;D ;D ;D ;D

Az milyen ideges lehetett, akinek ezzel ment el a német hendije vagy a norvég undere...   :P

Mondjuk ha áll kapus a kapuban, akkor a norvégok rá se dobták volna.

Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: hubika88 Dátum január 25, 2019, 23:38:50
az biztos  ;D de ha meg nem dobja kapura akk meg elveszik passzívé de már mindegy is volt.. remélem a dánoknak is odabasznak, mondjuk ha kidolt Rod akkor nem valószínű h meglesz
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csaby18 Dátum január 26, 2019, 13:41:07
Lat valaki arra eselyt, hogy ne a Danok nyerjek a dontot?
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: NoCukor Dátum január 26, 2019, 14:27:53
Nekem tetszik a norvég játék, ha simán nem is, de hendivel tuti pakolom őket.
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: oakland23 Dátum január 26, 2019, 14:47:51
Idézetet írta: csaby18 Dátum január 26, 2019, 13:41:07
Lat valaki arra eselyt, hogy ne a Danok nyerjek a dontot?
Valaki biztos, de én nem vagyok köztük  :D
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: butyi Dátum január 27, 2019, 12:04:52
Idézetet írta: hubika88 Dátum január 25, 2019, 23:38:50
mondjuk ha kidolt Rod akkor nem valószínű h meglesz
erről lehet már tudni valamit?
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: PetoPisti Dátum január 27, 2019, 12:09:18
Idézetet írta: butyi Dátum január 27, 2019, 12:04:52
erről lehet már tudni valamit?

Ez engem is érdekelne. Lehet tudni mi van a gyerekkel? Nélküle nagy bajban lehetnek a norvégok...  ???
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: hubika88 Dátum január 27, 2019, 12:45:51
Jatszik valoszinuleg, a danoknal meg egyik kapus betegeskedik azt irja nso
Cím: Re:Férfi Kézilabda VB - 2019
Írta: csak1tomi Dátum január 27, 2019, 19:01:43
Hát ennek is vége :(
Dánoknak ez annyira sima vb volt mint nőknél a Francia eb cím.