Lottó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: SPF Admin Dátum március 22, 2020, 09:50:00
A lottózók nem zártak be?

Nem zártak be, de trafikok nagy részében is mehet a lottófeladás, az online feladáshoz OKJ-s képzés kellene a népnek, pedig egyszerű. Kell a bevétel az állami kasszába, szóval a kormány helyében én még pár hétig nem húznám ki az öt nyerőt.

Online is lehet lottózni, akár fogmosás közben!

A #vigyazzunkegymasra, a #lottozotthon és a #maradjonjatek hashtagek érdekesen festenek egy bejegyzésben ;D

Nyert a lottón, a pénzből állatkertet vett az anyósának

"Ha az anyósom akar egy állatkertet, miért ne vennék neki?" - nyilatkozta. Olvasd tovább



#19 február 08, 2021, 12:53:15, SPF Előzetes
Lezuhant repülővel, túlélt vonat és autóbaleseteket, majd nyert a lottón

Többször is életveszélybe került, majd megütötte a főnyereményt. Olvasd tovább



Ez milyen amatőr! :bash:

https://24.hu/elet-stilus/2021/03/04/lotto-fonyeremeny-jackpot-fail/

"Kapott is pénteken egy üzenetet, hogy nyert, és csak utána realizálta, hogy a keret, amit feltöltött éppen elfogyott a húzás előtt, így bár a számokat kihúzták, ők barátjával, a 21 éves Liam McCrohannel, nem nyertek."

A Heves megyei Kompolton sokan gyanakodva nézik a Balázs Zoltán polgármester gazdagodását. A helyiek a Blikknek arról beszéltek, nem értik, miért került 38 millióba a helyi focicsapat öltözőfelújítása, de van, aki nem kapta vissza a csatornaberuházásokba fizetett önrészét, pedig azt végül nem kellett felhasználni.

Balázs Zoltán arra a kérdésre, hogy a 400 ezer forintos fizetéséből hogyan tudta BMW-re cserélni a régi Volkswagen-jét, a lapnak azt mondta:

,,A skandináv lottón háromszor volt hatosom, az ötös lottón kétszer négyesem, és sikerült már a Joker-telitalálat is. Tavaly több tízmillió forintot nyertem."

Hozzátette, hogy megérzés alapján játszik, és korábban eladott egy családi házat is. Korábban a Hírtv-nek azt mondta, hogy a BMW-t csak bérli.

Balázs Zoltánt 1998 óta mindig újraválasztják, de 2014-ben csak egy szavazattal tudott nyerni, és akkor vádat emeltek ellene szavazatvásárlás miatt. A vádirat szerint több kompoltinak fejenként két-három-, illetve tízezer forintot adott azzal, hogy számít a választáson való megjelenésükre, és ,,jó helyre tegyék az X-et". Majd 2014. szeptember  30-án rendkívüli segélyt adott valakinek, akit a pénz átadását követően arra szólított fel, hogy szavazzon rá. Végül Balázst a hét vádpontból háromban találták bűnösnek, amiért megrovást kapott. Egyébként a per ideje alatt több tanú is visszalépett, váratlanul visszavonva a terhelő vallomását.
(Forrás: 444.hu)

Ugye tudjuk, hogy ki szokott nyertes lottószelvényeket vásárolni? Aki tisztára akarja mosni a pénzét...
Megnézném azokat a szelvényeket, hol is adták fel őket! Nem lennék meglepődve, az egyiket Szombathelyen, a másikat Nyíregyházán.

A nagy nyerteseket biztosan szamon tartjak, szoval szerintem jobban jart volna*, ha azt mondja, hogy a nagy nyeremenyes kuszob alatt volt szamtalanszor.

* Ketlem, hogy igaz a sztori. Ha tenyleg ennyiszer nyert volna akkor mar az oldalon is lett volna cikk rola, kulfoldi tobbszoros nyertesekrol is volt.






Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 16, 2021, 15:07:59
Tíz legnagyobb megnyert összeg az ötöslottón

Eltalált számok, amik hatalmas vagyont hoztak. Olvasd tovább

Nektek van olyan ismerősötök, aki nagy összeghez jutott? Nem feltétlen lottó ötös, de nagy összeg, nem egy-két millió, akár sorsjegyen. Nekem volt egy fickó, aki nem mondta el min nyert, de több száz millióval gazdagodott. Szétosztani kezdte a család között, akik vállalkozásokba fektették, amik mostanra mind becsődöltek. A fejőgép még mindig az idős apuka, akinek már lassan nem marad semmilye. Mennyivel jobban jártak volna, ha nem vállalkozásba fektetik, hanem ingatlanba vagy még jobb földbe.

Én, kéthete a Skandináv lottón nyertem 335 000 forintot, 6 találatom volt :D  :great:
tegnap meg 44ezret 4.es meg 5,ös találatokkal.
Csináltam szelfit lottózóban a terminállal, erre a kiscsaj azt mondja, nem szabad fotózni a gépet :D :D
Lehet azt akarta őt fotózzam...

Ráhajottam a fél bilárdra, de csak negyedmisi lett...