Haalandók

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Úgy látom mindenhol teltház van, ezért indítanék egy csapatot. Szívesen várom bárki jelentkezését :)

Akkor jelentkezem.  :)

A Haalandók csapata a következő 4-essel veszi fel a küzdelmet:

@Coutinho
@Experte
@Knapp
@Rwilla

Őszintén örülök, hogy összejött ez a meglepően ütőképes gárda. :)

Epekedve várjuk a kezdést.

Örülük, hogy részese lehetek ennek a remek és valóban tehetséges játékosokból álló csapatnak! :beerchug:
Remélem sikeres lesz a csapatmunka. :ok:

Jó tippelést és sikeres játékot mindenkinek!
Egy mindenkiért, mindenki a győzelemért! :great:

#4 február 23, 2020, 19:18:30, Knapp
Azt javaslom, hogy mindenki nézzen mind a 4 szorzótartományban tippet, akár úgy is, a "tuti" foci 1x2-es tippjét megnézi másfeles hendivel és duplaesélyben is!

Érdemes a szorzótartományok tetejét célozni, főleg a 2-3 és a 3-4 közötti oddsoknál, mert holtverseny esetén a magasabb profit dönt.

Nincs olyan sok csapat, elképzelhető, hogy nem is lesz mindig 4 találatos...

Hasonló állásponton vagyok én is!
- Tehát mind a 4 tartományban válasszunk 1 (de akár 2 meccset) is és ha megvan akkor bedobjuk a közösbe, megvitatjuk esetleg megszavazzuk kinek melyik maradjon!
- az események terén én is a focit preferálom (persze ettől még elképzelhető valami nagyon "értékes" más sportesemény, amit vétek lenne kihagyni!)
- a tippeknél én elsősorban a tipp "erősségét" nézném, csak aztán a szorzó tartományát, hisz szerintem se lesz sok 4/4 és a találat az első számú kritérium.

Jó tipp vadászatot! :beerchug:

Mivel én elsősorban a teniszt preferálnám, ezért én a listámat csütörtök reggel fogom leadni, addig pedig remek lenne, ha mindenki elküldené a javaslatát. Csütörtök napközben pedig megvitatnánk melyik menjen élesben.

Nos, én már elkezdtem szotyizni a hétvégi kínálatot találtam pár valuet.

Az 1.01-1.50-es kategóriába én betenném pénteken a Real Sociedad - Valladolid meccset hazaiba pont 1.50-es oddsért. Jó formában vannak, győzelem esetén pedig ideiglenesen 3. helyre ugranának.

1.51-2.00 között én minimum egy 1.85 környéki oddsot elhoznék, de találtam egy igazi valuet 1.95-ös oddson (igaz bet365-ön még nem adnak rá oddsot, szlovák irodák adják ennyiért).A szlovák Fortuna Ligában a Zilina fogadja a DAC csapatát, akik a télen nagyon meggyengültek. Új edzőjük is van, akivel eddig 2 meccset játszottak. Mind a kétszer 0:0-ás döntetlenre hoztál a meccset, viszont a Senica és a Ruzomberok ellen is alárendelt szerepet töltöttek be. A Zilina két győzelemmel indította a tavaszi idényt, 4:0-ás gólkülönbséggel mindezt. Hazai pályán a Zilina egyébként is kitűnő, 10 meccsen 23 pont 22:7-es gólkülönbséggel. A DAC vendég környezetben nem túl effektív, 10 meccsen a 16 pont nem túl jó, a 11:15-ös gólkülönbség pedig csak tovább ront az összképen. A Zilina gyorsabb és kreatívabb, így kifejezetten tetszik az 1-es ilyen oddson. Szerintem 1.85-ig value bet.

Egyenlőre ennyi, de még messze a csütörtök :)

A csapatnév igazán ütős lett! :ok: ;D

"1.51-2.00 között én minimum egy 1.85 környéki oddsot elhoznék, de találtam egy igazi valuet 1.95-ös oddson (igaz bet365-ön még nem adnak rá oddsot, szlovák irodák adják ennyiért).A szlovák Fortuna Ligában a Zilina fogadja a DAC csapatát, akik a télen nagyon meggyengültek."

Néztem, most a Pro is 1,97-et ad! Ez nem rossz! Viszont elvileg igazi rangadó a tabella alapján (is) és érdekes, hogy egymás ellen nagyon rossz a Zsolna mérlege!! De talán pont ezért fog most nyerni! :great:

A hétvégi top bajnokságokat megnézve két csapatot tartok igazán "tuti" favoritnak ha a kimenetelt nézzük és az 1,5-ig kategóriát!
A Dortmund és a Pool! Mivel a Pool az jobb szorzó (1,47) ezt "csukott szemmel" raknám!! Nem hinném, hogy épp a Watford állítaná meg a Klopp Expresst!! :ok:
De maradván a Dortmundnál ott is lehetne keresgélni akár gólok piacán ha már Haaland ilyen formában van, már csak azért is mert a jövő héten nincs BL! :beerchug:

Még egy - számomra - érdekesnek (értékesnek) tűnő tippet és szorzót találtam!
Az Angol ligakupa döntőn az Aston Villa gólt 1,95-ért adják! Ez szerintem nagyon jó, hisz a sorozatban azért a Villa minden meccsen szerzett gólt (a Leichesternek pl. oda-vissza gólt rúgott) és egy döntőben azért bármi megtörténhet még ha a City is az ellenfél! És a City még a mai BL meccsre koncentrál, persze ettől még vasárnapra kellően fel tud pörögni!
És ha esetleg egy másik odds kategóriát céloznánk meg akkor ott van a mind két csapat gól 2,20-ért! :ok:

A legkisebb kategóriában mehetünk tutibbra is, kisebb szorzóval, de a sáv felső szélénél nekem elsőre megtetszett a férfi kézi BL-ben a Bidasoa Irun hazai győzelme a Wisla Plock ellen 1.47-ért.
Oda-visszavágós párharc, az első meccset a lengyelek nyerték 32:25-re, a második meccsen egy sima vereség is elég nekik a továbbjutáshoz, a spanyolok meg nyilván megpróbálnak majd faragni a hátrányból és ők a meccs végét akkor sem adhatják fel hazai közönség előtt, ha addigra eldől a továbbjutás.

Én akkor ezeket a tippeket dobnám be!
Minden kategóriában több tippet, hátha valaki hasonló tippekben gondolkodik és lesz közös nevező! :beerchug:
A két alsó kategóriában talán könnyebb lesz tutinak tűnő tippet találni, ahogy már az eddig felvetett gondolatok is jónak tűnnek!
A felső kategóriákban viszont nem érzem a tutit így próbáltam statisztikára is hagyatkozni.
A hendis tippeket hanyagoltam, nem is voltak jó szorzók, meg az nálam lutri, melyik csapat mennyivel nyer!?
A döntetleneknél úgy kalkuláltam, hogy vagy keveset vagy már nagyon rég nem játszottak X-et! :ok:
1. Kat.
Real Madrid - Barcelona Nem (Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) Odds: 1,25
Everton - Manchester Utd. Nem (Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) Odds: 1,35
Watford - Liverpool Liverpool (1X2) Odds: 1,47
2. Kat.
Bournemouth - Chelsea, Chelsea (1X2) Odds: 1,75
Aston Villa - Manchester City, Több, mint 0,5 (Hazai csapat - Gólszám 0,5) Odds: 1,95
3. Kat.
PSV - Feyenoord Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5) Odds: 2,20
Valencia - Betis Több, mint 1,5 (Vendégcsapat - Gólszám 1,5) Odds: 2,45
Hoffenheim - Bayern München Több, mint 1,5 (Hazai csapat - Gólszám 1,5) Odds: 2,85
4. Kat.
Nantes - Lille Döntetlen (1X2) Odds: 3,15
Eibar - Levante Döntetlen (1X2) Odds: 3,50
Bremen - E. Frankfurt Döntetlen (1X2) Odds: 3,50
Valencia - Betis, Betis (1X2) Odds: 3,55
PSV - Feyenoord Döntetlen (1X2) Odds: 3,80

Remélem találunk belőle "játszható" tippet! :great:

Los Angeles FC - Inter Miami FC
Tipp: Los Angeles és mindkét csapat szerez gólt
Odds: 2.40

A Los Angeles tavaly uralta a ligát az alapszakaszban, híresek a sok gólos találkozóikról. 34 meccsen 85:37-es gólkülönbséget hoztak, ami jól mutatja, hogy nekik mindegy, hogy kapnak e gólt, a lényeg hogy rúgjanak 2 vagy 3-at. A csapat maradt, Carlos Vela (34 gól+15 gólpassz) és Diego Rossi (16 gól+7 gólpassz) a legfélelmetesebb támadó duó a ligában.
Az Inter Miami egy újonc csapat, viszont pénz az van bőven. A transfermarkt szerint keretük a harmadik legértékesebb az Atlanta és a Los Angeles mögött. A rájátszásba kerülés a cél náluk idén, ami szerintem bőven meg is lesz.
Jó mérkőzésre számítok, ahol a Vela vezette LA 3-1 vagy 4-2 arányban nyer. Legalábbis így képzelem el :D


Rengeteg jó tippet küldtetek, szerintem nem lenne fer egymással szemben, ha nem lehetne mindenkinek legalább egy tippje, ezért én a következőre gondoltam: mindegyikőnk vállaljon egy csoportot: Knapp képviselje az 1. kategóriát, melybe Bidasoa tippje fog bekerülni.

A második kategória tulajdonosa Experte, Aston Villa tippjével, míg Coutinhoé lehetne a 3. kategória Los Angeles jóslatával.

A 4. kategóriát pedig vállalnám én, mégpedig egy holland másodosztályú mérkőzéssel. Egy 4-es szorzót nem a leghálásabb feladat megindokolni, de azért 1-2 mondatban lefirkantom miért erre a találkozóra gondoltam: az Eindhoven fogadja az Excelsior csapatát, az Eerste Divisie két csaknem "leggólgyárosabb" gárdájáról van szó, mivel 4 gólt átlagolnak meccsenként a felek. A Excelsior előző összecsapásán például 10 gól esett.. Simán elképzelhető egy 5-6-7 találatos thriller. Az én tippem tehát a következő lenne: Excelsior - Eindhoven 4.5 gól fölött, 3.80 oddson. Ha mindenkinek megfelel ez a leosztás, erősítsetek meg kérlek, de természetesen tippet is cserélhettek, ha nem tetszik valamelyik ötlet.