OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Voltam a "The Floor" műsor castingján 16-án. Már nem sok esélyt látok így bekerülni.

Ez akár egy mondóka is lehetne!
:laugh:

Ááhh tesó, onnan tudom hogy öregszem tesó, hogy fordító kellene ehhez a videóhoz tesó. Úgy mondom tesó, hogy felét nem értem tesó, a másik fele meg a tesó.

https://www.tiktok.com/@stickyboi__/video/7341040528655519009

Ez most nekem is odavágott, pedig próbálnék szinten maradni valamennyire, de be kell látni ez lehetetlen ;D

Ez van, el kell fogadnunk. Most idevágna egy egészen érdekes cikk az Eurosporton, életkor + bizonyos sportok felé mutatott érdeklődés; csak most nem találom :) A cikk alapja az lenne, hogy a Nemzetközi Atlétikai Szövetség kezdeményezi a belépés eltörlését a távolugró versenyszámban, mert a sok érvénytelen ugrás sok időt elvesz és a fiatalabb generáció ez nem bírja kivárni..

Nagy-Britanniában találták meg Gerhard Berger 29 éve ellopott Ferrariját

Londonban találták meg Gerhard Berger volt Forma-1-es autóversenyző csaknem 29 éve ellopott Ferrariját.


Az osztrák expilóta Ferrari F512M típusú személyautóját 1995 áprilisában, a San Marino-i Nagydíj első időmérő edzése után lopták el ismeretlen tettesek Berger imolai szállodájának parkolójából, a Ferrari-istálló akkori másik versenyzője, Jean Alesi ugyancsak Ferrari típusú autójával együtt.
   
A Scotland Yard hétfőn bejelentette, hogy Berger Ferrariját az autókhoz kapcsolódó szervezett bűnözéssel foglalkozó ügyosztálya Nagy-Britanniában megtalálta.
   
A beszámoló szerint a londoni rendőrség januárban értesítést kapott a Ferrari autógyártól arról, hogy egy amerikai vásárló tavaly egy brit közvetítő révén kívánt megvásárolni egy Ferrari személyautót, ám a cég vizsgálatai kiderítették, hogy lopott kocsiról van szó.
   
A Scotland Yard ilyen ügyekre szakosodott részlege kiterjedt vizsgálatot indított, amelyből kiderült, hogy Berger ellopott autójáról van szó. Az ügyosztály kiderítette azt is, hogy a kocsit a 29 évvel ezelőtti lopás után nem sokkal Japánba szállítottak, és onnan érkezett 2023 végén Nagy-Britanniába.
   
Az ügyosztály négynapi vizsgálattal feltárta a kocsi múltját, és a Scotland Yard ezután lefoglalta a járművet, megakadályozva elszállítását Nagy-Britanniából - áll a londoni rendőrség hétfői beszámolójában.
   
A vizsgálatot vezető nyomozó, Mike Pilbeam közölte: szakértői becslések szerint a kocsi értéke megközelíti a 350 ezer fontot (162 millió forint).
   
Hozzátette: az ügyben egyelőre nem vettek őrizetbe senkit, de a vizsgálat folytatódik.
   
Pilbeam közölte azt is, hogy Alesi ellopott Ferrarija továbbra sem került elő.
   
A Scotland Yard hétfői tájékoztatásában hangsúlyozta: az autókra szakosodott szervezett bűnözés felderítésével foglalkozó ügyosztálya egyedül tavaly 418 járművet talált meg; ezek együttes értéke 31 millió font (14,3 milliárd forint) volt.
   
Az ügyosztálya által 2023-ban megtalált nagy értékű járművek közül 326-ot szervezett bűnözői csoportoktól foglaltak le, és ezek összértéke 21 millió font (9,7 milliárd forint) volt.

forrás: MTI

Na, csak ezért nem veszek Ferrarit!

#4851 március 05, 2024, 21:12:00, MessiÁs
Ezt itt hagyom azoknak akik bedolnek a mindig profitot termelo tippado szelhamosoknak. Ilyen konnyu manipulalni a kepet, hogy ugy tunjon ez egy valid fogadas..

Lassan az lesz a legegyszerűbb, ha konkrétan semmit sem hiszel el, amit az interneten látsz.


Kedves Uraim, újabb bejegyzés a topikban, ez a tökéletesség.

Idézetet írta: TiB Dátum március 21, 2024, 16:30:21Kedves Uraim, újabb bejegyzés a topikban, ez a tökéletesség.

Es tenyleg.

A legnagyobb bohóc, Cillian Murphy kapta az Oscar-díjat, miközben Vininek kellett volna...


Milyen ügyes trükk, rámegy Ronaldinho egójára és kivédi a büntetőt.