III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában





Hatalmas újítás ez a videóbírós cucc.

Szerintem egyelőre és minden látszat ellenére nem a videóbíróval van probléma, hanem a játékvezetőkkel.

Jelenleg az történik, hogy a játékvezetők egyre inkább kezdik belátni, hogy nagyon gyorsan kiderülnek a hibáik és már nem csalhatnak úgy, ahogyan korábban megszokták és egyesek tették is. Kezdenek rájönni, hogy ezeknek a trükköknek már vége, hiszen véletlen vagy szándékos tévedéseikkor a videóbíró azonnal cáfol. Egyelőre még ott tartanak a játékvezetők, hogy így-úgy-amúgy tiltakoznak: pl. a meccsek széttördelése a videóbíró gyakori és időhúzás jellegű alkalmazásával, stb. Próbálják úgy beállítani a dolgokat, mintha a videóbíró lenne hibáztatható, s próbálják úgy láttatni a dolgokat, hogy NEM a játékvezetők vonhatók felelősségre a hibákért.

Más szavakkal: attól félve, hogy kiderül az alkalmatlanságuk, egyes játékvezetők azt akarják elérni, hogy - a felelősséget és a döntésképtelenséget palástolandó - NE ŐKET, hanem a videóbírót tegyék felelőssé a fociszurkolók.

Ez így lesz majd egy ideig. Egészen addig, amíg az illetékesek véget vetnek az ingyencirkusznak, elzavarják a francba az új technikához megfelelően alkalmazkodni képtelen játékvezetőket, s CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG olyan játékvezetőket alkalmaznak majd, akik képesek előre haladni a kor követelményeivel.

MLS: Bajban a Seattle?

A Copa América nem kíméli a Seattle Sounders csapatát! Olvasd tovább


J-League: Féltávhoz érkeztek

David Villával és Andrés Iniestával fémjelzett bajnokság a feléhez ért. Mi az első két helyezettel foglalkozunk részletesebben! Olvasd tovább


Na megjöttek a fantasztikus 0-0-ás mérkőzések!A 3 afrikai meg a 2 dél-amerikai meccs is hozta ezt a fantasztikus színvonalat,ami a fanatikus közönségen kívül egyedül a sportfogadókat érdekli,főleg aki megjátszotta ezeket, az nagyot kaszálhatott.

De a 1,5 overek legalább jól fizetnek, meg élőben félidőben már jól tud fizetni a 0,5 over is. Már ha bejön  :beerchug:

Idézetet írta: knosy Dátum június 30, 2019, 06:52:47
Na megjöttek a fantasztikus 0-0-ás mérkőzések!A 3 afrikai meg a 2 dél-amerikai meccs is hozta ezt a fantasztikus színvonalat,ami a fanatikus közönségen kívül egyedül a sportfogadókat érdekli,főleg aki megjátszotta ezeket, az nagyot kaszálhatott.



Erős volt az idei UEFA A licenc-tanfolyam, jön a fiatal generáció!

Május végén történt, ők kapták meg a képesítést az ismertebbek közül:  Xavi, Raúl, Xabi Alonso, Victor Valdés, Joan Capdevila, Ludovic Giuly, Julio Baptista, Michel Salgado, Marcos Senna, Esteban Cambiasso és Albert Riera. Ők most egy első ligás csapat segédedzői lehetnek, illetve alsóbb osztályokban edzősködhetnek. Pro licenc után ülhetnének le a padra top csapatnál, esetleg, ha annyira jók, mint Csank Jani!

Xabi Alonso a Sociedad B-csapatát vállalta el, míg Victor Valdés a korosztályos csapat élére kerülhet Barcelonában. Raúl a Castilla edzői posztjára pályázik és szeretné bejárni azt az utat, amit Zidane. Elvileg Pellegrino mellett tanult a Tottenhamnél. Xavi kapcsán már biztosra mondja mindenki, hogy majd a Barca edzője lesz (2022 környékén), de egyelőre addig még van tennivaló az Al-Saddnál is. Giuly-nél az AS Monaco második csapatát emlegetik. Egyelőre másodedző lenne, majd fokozatosan lépkedne fel a ranglétrán az egykori klubjánál.

Nagy gólokat lőtt a Ferrari a Fiatoknak

"Úgy tűnik, hogy ma sok üzemanyag volt a Ferrariban" - összegzett a meccs után Zlatan. Tovább